Bebekle Tatil Haberleri

Perşembe pazarına turist yağdı, esnafın yüzü güldü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan tatil bölgelerinden şehir merkezine akın eden turistler, Perşembe Pazarı esnafının yüzünü güldürdü.

Yurthaber 2024-03-28 15:52:42

1 Nisan'da okullar tatil mi? 31 Mart'taki seçimlerin ertesi günü için beklenen haber... Milli Eğitim Bakanlığı, valiliklere resmi yazı gönderdi

1 Nisan'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

Egitim 2024-03-28 15:06:56

57 yaşındaki Salma Hayek'ten tatil pozu! Genç kalmasının sırrı...

Salma Hayek Meksika kaçamağı sırasında verdiği pozları paylaştı. Yıllara meydan okuyan 57 yaşındaki Hayek tatil pozlarıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 2024-03-28 09:55:08

Miami pozları sosyal medyayı salladı! Neslihan Atagül'e yorum yağdı

Geçtiğimiz günlerde Verissimo programına konuk olmak üzere Milano’ya giden başarılı oyuncu Neslihan Atagül, bu kez tatil için Miami’ye gitti. Beyazlar içinde Miami sokaklarında gezen ünlü oyuncunun pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 2024-03-27 17:45:53

İrem Derici tatil için kesenin ağzını açtı! Balayı adasına ödediği para dudak uçuklattı

'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikili Maldivler tatiline çıktı. İrem Derici tatil için kesenin ağzını açtı.

Magazin 23-03-24 09:05

Bitlis’te okullar tatil edildi, 63 köy yolu ulaşıma kapandı

Bitlis’te günlerdir devam eden kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken 63 köy yolu ise ulaşıma kapandı.

Yurthaber 22-03-24 09:57

2024 Ramazan bayramı ne zaman? 2024 Ramazan bayramı ne zaman başlıyor?

2024 Ramazan ayı sonrası Ramazan Bayramı tatili, özellikle uzakta yaşayan aileleri ile kavuşmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenmektedir. Resmi tatil kapsamında yer alan Ramazan Bayramı'nda, bayramın ne zaman hangi gün başlayacağı ve tatil süresi araştırılmaktadır. Peki, 2024 Ramazan bayramı ne zaman?

Haber 21-03-24 23:41

Seçim günü resmî tatil mi? Seçim günü iş yerleri açık mı?

Seçim dönemleri oy kullanma hakkına sahip olan her seçmen için oldukça önemli bir dönemdir. Bu dönem ayrıca toplumun geleceğini de büyük ölçüde etkilemektedir. Seçim zamanlarında Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen birtakım kurallar vardır. Bu kurallarla birlikte seçim gününde bazı temel yasaklar da getirilmektedir. Peki, seçim günü resmî tatil mi ve seçim günü iş yerleri açık mı?

Haber 21-03-24 18:08

Otel odaları ve kiralık evlerdeki gizli kameralara dikkat çekti! Kendi püf noktalarını paylaştı... İç güdülerinize güvenin

Bir güvenlik uzmanı, tatil evinizde veya otel odanızda gizli kameraları nasıl bulacağınızı ve gizliliğinizi korumak için bunların bağlantısını kesmenin yollarını açıkladı. Son dönemde gizli kamera bulunan kiralık ev sayılarının arttığına dikkat çeken güvenlik uzmanı, "İç güdülerinize güvenin ve yüksekte duran alışılmadık nesnelere özellikle dikkat edin" dedi.

Trend 21-03-24 15:45

Simge soluğu Mauritius'ta aldı! Kaldığı villanın gecelik fiyatı dudak uçuklattı

Simge Sağın 10 gün boyunca her şeyden uzak tatil yapmak için soluğu yurt dışında aldı. Son dönemde ses getiren şarkılarıyla adından söz ettiren Simge kesenin ağzını da açtı.

Magazin 21-03-24 15:12

16 aylık bebeğini evde tek bırakarak tatile çıkmış, susuzluktan ölmesine sebep olmuştu... O annenin cezası belli oldu!

ABD'nin Ohio şehrinde yaşayan 31 yaşındaki Kristel Candelario isimli bir kadın 16 aylık bebeğini evde tek bırakarak 10 günlük bir tatile çıktı. Tatil sonrası evine dönen kadın bebeğini susuzluktan ölmüş bir şekilde bulmuş ve cinayetle suçlanarak tutuklanmıştı. Candelario'nun cezası belli oldu.

Trend 20-03-24 07:54

Van'da eğitime kar engeli! Her yer bembeyaz oldu

Van'da mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 8 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 20-03-24 01:05

Dominik'e tatile giden Hande Doğandemir pozlarıyla çok konuşulmuştu! Uçağını kaçırdı

Oyuncu Hande Doğandemir, tatil için Dominik Cumhuriyeti'ne gitmiş ve tatilden renkli pozlarını da paylaşmayı ihmal etmemişti. Doğandemir, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Miami'den İstanbul uçağına bineceği sırada takside cüzdanını ve pasaportunu unuttuğunu fark eden oyuncu uçağı kaçırdığını söyledi.

Magazin 18-03-24 14:40

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Poyraz'ın aldığı cezaları umursamadı! Tatile çıktı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'la aşk yaşıyor. Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evinden çuvalla yemek çaldığının açıklanmasından sonra tatile gitmesi sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 15-03-24 11:15

Kara kış geri döndü! 2 ilde yollar kapandı, eğitime ara verildi

Kış bitti derken geri geldi. Gece yarısı Giresun ve Gümüşhane'de etkili olan kar yağışı 33 köy yolunun kapanmasına ve bir ilçede okulların tatil edilmesine yol açtı.

Haber 15-03-24 10:54

Kabusa dönen tatil... Turistler yılbaşı partisi için Rusya'ya gittiler, orduya alındılar!

7 Hindistan vatandaşı yılbaşını geçirmek için Rusya'ya gitmek istediler. Rusya'da bir süre güzel vakit geçirdikten sonra bir seyahat acentesi kafileyi Ukrayna sınırında olan Belarus'u ziyaret etmeleri konusunda ikna etti. İşte her şey bu ziyarete gitmeye karar vermeleriyle başladı...

Trend 14-03-24 14:59

Bayram 9 gün mü olacak? Açıklama geldi: 6 Nisan ile 14 Nisan arasında…

Ramazan Bayramı yaklaşırken milyonlar ‘bayram 9 gün olacak mı?’ diye merak ediyordu. Bu yıl bayram 10-11-12 Nisan tarihlerine denk geliyor. 9 Nisan Salı günü ise arife. Çalışanlar sadece 8 Nisan 2024 Pazartesi izin alarak 9 gün tatil yapabilecek. Henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi ama turizm sektöründe hazırlıklar 9 gün tatil beklentisi ile başladı.

Finans 13-03-24 16:41

Öğrenciler, çalışanlar... Herkes bu haberi bekliyor! Bayram tatili kaç gün olacak: Kritik 'Pazartesi' detayı

11 ayın sultanı Ramazan ayı başladı. 30 günün ardından mübarek aya bayramla veda edilecek. Tatil yapmak isteyenler, öğrenciler, çalışanlar ise şimdiden bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Turizmciler de konuya dahil olarak 9 günlük tatil istedi. Seçim, bayram, nevruz ve paskalyanın arka arkaya gelmesiyle turizmciler tatil sezonunun erken başlamasını ümit ediyor.

Finans 11-03-24 10:01

Tatil planı yapanlar dikkat 'Duyumlar aldık' diyerek açıkladı! 'Sezon öncesindeki 2 - 3 ay içerisinde...'

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Mustafa Deliveli, 2024 turizm sezonu öncesi tatil planı yapacaklara uyarıda bulunarak, sahte site ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılıklara dikkat çekti. Bazı güvenilir sitelerin ve otel adreslerinin kopyalanarak dolandırıcıların oyunu haline geldiği belirten Başkan Deliveli, "Özellikle bu dönemde sezon öncesindeki 2,3 ay içerisinde kopya siteler adeta mantar gibi artıyor." dedi.

Haber 09-03-24 12:30

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yelkenci'den 'ara tatil' açıklaması!

Milli Eğitim Bakanlığının öncülüğünde pilot il olarak seçilen Kastamonu’da Öğretmen Akademisi’nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, ara tatillerin kaldırılacağı yönündeki haberlerle ilgili konuştu. Yelkenci, "Yaptığımız izlemede gerek öğretmen, gerek öğrenci, gerekse de veliler yüksek oranda ara tatillerin devam etmesi yönünde görüş bildirmişler" dedi.

Haber 08-03-24 19:41

Geceliği 21 bin Avustralya doları! Taylor Swift bir gece için paraya kıydı

Grammy Ödülleri'nde dördüncü kez "Yılın Albümü" kategorisinde ödül kazanan Taylor Swift turne için paraya kıydı. Capella tatil köyünde konakladığına inanılan şarkıcı gecelik 21.000 Avustralya doları ödeyip villayı tuttu.

Magazin 07-03-24 09:27

Tatilinizi özel kılacak kiralık villa önerileri

Bir tatil planlaması yapacağınız zaman, nereye gitmek istediğinizi belirlemenizin ardından, konaklama konusuna odaklanmak gerekir. Yani nerede kalacağınızı belirlemiş olmalısınız. Günümüzde ise eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin ilk tercihleri arasında villa tatili yer alıyor. Kiralık villa seçenekleri, diğer konaklama alternatifleriyle karşılaştırıldığında, daha rahat ve daha keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor.

Finans 01-03-24 18:24

Şeyma Subaşı tatil pozlarını paylaştı! İddialı pozları sosyal medyayı salladı

Şeyma Subaşı, sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Subaşı, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede çok konuşuldu.

Magazin 27-02-24 17:57

Son dakika: Meclis’in tatil öncesi son mesaisi emekli bayram ikramiyesi! 29 Şubat’a kadar süre var: 3000 TL ikramiyede takvim belli oldu

Son dakika haberleri… SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı kapsamındaki tüm emekliler yüzde 49,25’lik zamlı emekli maaşını hesaplarında gördü. Aylıkların ardından bir artış da bayram ikramiyesinde oldu. Emekli bayram ikramiyesi 2024 yılında yüzde 50 zam ile 3000 TL olmak üzere toplamda 6000 TL olarak ödenecek. Emekli ikramiyesi bugün Meclis Genel Kurulu’na gelecek. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte milyonlar için kritik takvim…

Finans 27-02-24 08:33

Çeşme’de Şubat ayında deniz keyfi

Türkiye’nin gözde tatil beldesi Çeşme’de güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girerek yüzdü.

Yurthaber 26-02-24 15:24

Şilan Makal tatil pozlarını paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Ünlü oyuncu Şilan Makal Instagram hesabından tatil pozlarını paylaştı. Oyuncunun mayolu pozunda fit vücudu dikkat çekti. Hayranları tarafından oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 23-02-24 17:34

Fazla kilolarından kurtuldu! Serenay Sarıkaya'dan tatil pozu!

Cesur paylaşımları ve başarılı oyunculuğuyla sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Fazla kilolarından kurtulan oyuncu fit vücuduyla dikkat çekti. Tatil pozlarını paylaşan oyuncuya hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 21-02-24 11:11

Yer: Antalya! 'Aynı odada iki erkek kalamaz' diyerek rezervasyonları iptal edildi

Antalya'da tatil yapmak isteyen iki erkek arkadaş hayatının şoklarını yaşadı. İnternet üzerinden rezervasyon yapan iki erkek, teyit etmek için oteli aradıklarında 'Aynı odada iki erkek kalamaz' yanıtıyla karşılaştı ve rezervasyonları iptal edildi. Konu yargıya taşınırken, otele para cezası kesildi.

Haber 20-02-24 22:24

MEB'den öğrencileri üzecek 'Hollanda' formülü! Okul 200 güne çıkıyor, tatil süresi kısalıyor! Ara tatil kaldırılacak mı? derken... Olan yaz tatiline oldu

MEB tatil süresini kısaltıyor, okul 200 güne çıkıyor. Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veliyi ilgilendiren haber bir anda gündem yarattı. Ara tatil kaldırılacak mı? sorusuna yanıt aranırken, öğrenciler için hem iyi hem kötü haber geldi. MEB kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Bakanlık Kasım ve Nisan aylarındaki ara tatil uygulamasına devam etme kararı alırken, yaz tatilinin ise kısaltılmasına yönelik çalışma başlattı. Hollanda detayı ise dikkat çekti.

Egitim 14-02-24 14:47

SON DAKİKA | Şanlıurfa’da okullar tatil edildi! 14 Şubat hava durumuyla ilgili yağış uyarısı gelmişti

Son dakika tatil haberi geldi. Şanlıurfa'da 14 Şubat bugün için yapılan şiddetli yağış uyarılarının ardından il genelinde okullar bir günlüğüne tatil edildi. Söz konusu tatil kararını Şanlıurfa Valiliği duyurdu.

Egitim 14-02-24 08:02

Kız kıza gittikleri Bahamalar tatilinde kabusu yaşadılar! 'Verdiği içecekle bizi uyuşturdu' dediler... İki personelin tecavüzünü detaylıca anlattılar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kentucky bölgesinde yaşayan Amber Shearer ve Dongayla Dobson, kız kıza Bahamalar'a tatile gitti. ABD'nin tatil noktasında personel tarafından tecavüze uğradıklarını söyleyen iki kadının anlattıkları kan dondurdu.

Trend 09-02-24 09:39

Meteoroloji'den yeni hava durumu uyarısı geldi! 3 ilde okullar tatil edildi

Meteoroloji hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Birçok kent için kar, sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı. Üç ilde ise okullar kar nedeniyle tatil edildi. Artvin Şavşat'ta kar kalınlığı 1 metreyi aştı, hoparlörlerden çığ uyarısı yapıldı. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 16:59

Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta eğitim-öğretime '6 Şubat' arası: Depremlerin yıl dönümüne okullar tatil edildi

6 Şubat depremlerinin etkilediği 11 il arasında bulunan Hatay, Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta okulların bugün tatil edilmesi kararı alındı. Öte yandan Gaziantep'te ise Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Egitim 05-02-24 15:57

Hastalık izni nedir, nasıl alınır? Hastalık izninde maaş kesilir mi?

Çeşitli kurumlarda farklı sigorta türlerine bağlı olarak çalışan her kişinin çeşitli izin hakları bulunur. Doğum izni, süt izni, babalık izni, ölüm izni, yeni iş arama izni, resmi tatil izni, ücretli ve ücretsiz izinler ve hastalık izni bunlardan bazılarıdır. Her bir izin türünün kendine has kuralları ve koşulları bulunur. Bu koşullar ve kurallar resmî kurumlarca ve kanunlarla belirlenmiştir.

Haber 05-02-24 15:36

Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in son durağı Budapeşte oldu! Çiftin kaldıkları otelin fiyatı dudak uçuklattı

Yaptığı paylaşımlar ve başarılı oyunculuğuyla sık sık gündeme gelen Hande Erçel daha önce çekimler gerçekleştirdiği Budapeşte'de bu defa Hakan Sabancı ile tatil yaptı. Çiftin konakladığı otelin gecelik fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 03-02-24 16:46

Dubai'ye tatile giden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel dantelli eteğiyle büyüledi! Volkan'a saygımdan bakmadım

2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen, 2010'da Volkan Demirel ile dünyaevine giren Zeynep Sever Demirel Dubai'ye tatile gitti. Tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 02-02-24 15:52

Eğitimde tatil döneminin bitmesiyle yoğunluk yaşanan Büyük İstanbul Otogarı'nda otobüsler denetlendi

Türkiye'de 2023-24 eğitim öğretim yılı ikinci dönem tatilinin bitmesiyle yoğunluk yaşanan Büyük İstanbul Otogarı'nda otobüs denetimi yapıldı.

Yurthaber 02-02-24 10:55

İzzet Yıldızhan 9 çocuğunu alıp tatil için Fransa'ya gitti! Çocuklarıyla çekildiği karesi gündem oldu

İzzet Yıldızhan, çocuklarıyla birlikte Paris'e gitti. Okulların ara tatile girmesiyle beraber işlerine ara vererek çocuklarına zaman ayıran Yıldızhan, karne hediyesi olarak çocuklarını Fransa'ya götürdü.

Magazin 31-01-24 13:42

Uludağ'da HGS karmaşası: Tatilin bedeli ağır oldu, 10 katı ceza kesildi!

Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'a kendi araçlarıyla çıkanlar, tatil dönüşü sürprizle karşılaştı. HGS'den geçen sürücülerin geçişleri uygulamada görünmedi, cezalar kesildi. Vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Finans 30-01-24 12:41

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın annesini ilk kez paylaştı!

Bali'ye yerleşen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın tatil için Türkiye'ye geri döndü. İddialı paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan sosyal medya fenomeni annesiyle olan karesini paylaştı. Paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 29-01-24 18:09

Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın havuz pozları gündem oldu! Omuzları bayağı geniş

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızlarıyla tatile çıktı. Tatil pozlarını paylaşan Kobal, havuza girdiği anları da paylaşmayı ihmal etmedi. Oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 29-01-24 13:12

Sinem Kobal'dan tatil pozları! Kar kıştan kaçıp güneş keyfi yaptı

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve kızlarıyla ilgilenen Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızlarıyla tatile çıktı. Sinem Kobal'dan tatil pozları da gecikmedi.

Magazin 28-01-24 15:54

Kan donduran görüntüler! Köpek balığı 10 yaşındaki çocuğun etrafında dönmeye başlayınca dalış kabusa döndü...

Bahamalar'da bulunan bir tatil köyünde kaydedilen anlar görenleri dehşete düşürdü. Köpek balığı kafesinin içine dalış için giren gruptaki 10 yaşındaki bir çocuğa köpek balığı saldırdı. Saldırı sonrası havuz kırmızı renge bürünürken kan donduran saniyeler böyle kaydedildi!

Trend 28-01-24 10:41

'Kucağımızda bir bebekle bindik, iki bebekle indik' Yolcu minibüsünde doğum! Adını 'Ebe Hakan' koyduk

İstanbul'da 32 haftalık hamile kadın kontrol için hastaneye gittiği sırada yolcu minibüsünde doğum yaptı. Minibüsle hastaneye götürülen kadınla bebeği tedavi altına alındı. Aile "Minibüse kucağımızda bir bebekle bindik, iki bebekle indik" ifadelerini kullandı. Babanın "Sağ olsun ambulans şoförü gibi sürdü" dediği sürücü Hakan Yücel de "İlk defa böyle bir şeye şahit olduk" diye konuştu. Sürücünün duraktaki arkadaşları da "Arkadaşımız kadını doğuma yetiştirdiği için adını 'Ebe Hakan' koyduk" dedi.

Haber 27-01-24 11:47

Gemlikli çocuklar tatilde eğlenceye doyacak

Gemlik Belediyesi hazırladığı programlarla çocukların eğlenceli bir ara tatil geçirmesi sağlanıyor.

Yurthaber 24-01-24 09:57

Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeni ve yorum yağdı

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-01-24 08:37

Wanda Nara'nın tatil pozları yürekleri hoplattı! Paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni aldı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Spor 24-01-24 00:24

Vick Hope, üstsüz pozu yüzünden sert eleştirilere maruz kaldı! Ülkenin %95'i şu anda bazı faturaları ödemekte zorlanırken gösterişli hayatınızı...

Vick Hope, üstsüz bir nostaljik tatil fotoğrafını paylaştıktan sonra 'kış aylarında gösterişli yaşam tarzını sergilediği' için eleştirilince trollere karşılık vermek zorunda kaldı. "Ülkenin %95'i şu anda bazı faturaları ödemekte zorlanırken gösterişli hayatınızı sergilediğiniz için teşekkürler" yorumları sonrası ünlü isim yanıt verdi.

Magazin 22-01-24 08:15

Validen gülümseten 'kar tatili' paylaşımı! Sosyal medyayı salladı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kent genelinde etkili olan kar yağışının ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Kar yağışına karşı alınan önlemleri ve yapılan çalışmaları paylaşan Aygöl'ün mesajındaki "Nedense öğrencilerimizden tatil talep mesajları alamıyoruz" sözleri ise görenleri gülümsetti.

Haber 21-01-24 15:59