Bebeklerde Boy Haberleri

NewYork pozları olay oldu! Serenay Sarıkaya'ya beğeni yağdı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği davette boy gösterdi. Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü alan Sarıkaya tarzıyla geceye damga vurdu. Serenay Sarıkaya şimdi de New York pozlarıyla çok konuşuldu. Ünlü isme beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-19 10:41:35

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer beyazlar içinde paylaştı! Bakan bir daha baktı

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak bir davete katılmak için beyazlar içinde giyinen Dizer, boy boy pozlarını Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. Güzelliğiyle büyüleyen Başak Dizer'in pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-04-18 01:31:35

Serenay Sarıkaya GQ gecesinde tarzıyla gündem oldu! Bu sefer olmamış

New York'ta düzenlenen GQ Global Creativity Awards gecesinde Serenay Sarıkaya da vardı. Kırmızı halıda boy gösteren güzel oyuncunun kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 2024-04-12 07:45:12

Khloe Kardashian plajda boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Khloe Kardashian, Turks ve Caicos'taki aile tatilinde görüntülendi. Khloe, yüzerken ve kumda uzanırken boncuklu bir elbiseyle eşleştirilmiş metalik tek parça bir mayo giydi.

Magazin 2024-04-10 08:21:36

Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı? Wilkinson pomad cinsel organa sürülür mü?

Gerek yetişkin bireylerde gerek çocuklarda gerekse bebeklerde görülen birçok farklı cilt sorunu mevcuttur. Cilt problemlerinin ortaya çıkmasına neden olan da çeşitli faktörler vardır. Özellikle dış ortamla kesintisiz bir biçimde temas hâlinde olan deri üzerinde daha sık cilt sorunları görülmektedir. Bu cilt problemlerinin giderilmesinde Wilkinson gibi çeşitli pomad ve krem türleri kullanılmaktadır. Peki, Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı ve cinsel organa sürülür mü?

Haber 09-04-24 18:50

Challengers rolü çok konuşulmuştu! Zendaya gala tarzıyla hayran bıraktı

Euphoria'nın yıldızı Zendaya, bir aşk üçgeninin anlatıldığı Challengers filmiyle gündemdeydi. Challengers fragmanı yayınlanır yayınlanmaz oyuncu Zendaya sosyal medya gündemine oturmuştu. Filmin galasında boy gösteren güzel isim tarzıyla tam not aldı.

Magazin 26-03-24 14:37

Sahur için peynirli börek tarifi: Sahurda peynirli börek nasıl yapılır?

Ramazan ayı her yıl 1 aylığına gelirken berberinde huzur, hoşgörü, sabır ve bu aya has lezzetleri de getirir. İftar ve sahur sofralarında çeşit çeşit yiyecekler boy gösterirken, sahur sofralarında ise daha çok uzun süre tok tutan yiyecekler tercih edilir. Sahur için peynirlik börek tarifimiz de tam bu ihtiyaca göre. Üstelik hem kolay hem de lezzetli.

Yemek 11-03-24 21:40

Çirkin yorumlar yıldırmadı! Florence Pugh Oscar partisinde dikkat çekti

Vanity Fair Oscar partisinde Florence Pugh yine adından söz ettirdi. Son dönemde iddialı seçimlere imza atan güzel isim kırmızı halıda boy gösterdi. Oyuncu kendisine yapılan çirkin yorumlara yanıt vermişti.

Magazin 11-03-24 12:08

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel davet tarzıyla gündem oldu! 'Şık ve güzel'

Şimdilerde başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek ile paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'İncila' karakteri ile adından söz ettiren Cemre Baysel Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğinde boy gösterdi. Baysel siyah elbisesi ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 09-03-24 14:26

Bir yandan sabah programları, bir yandan MOSSAD casusluğu! Eski emniyet amiri Hamza Turhan Ayberk de dahil olmuştu; adliyeye sevk edildiler

Sabah programlarında boy gösterip bir yandan da topladığı bilgiyi MOSSAD'a satan eski emniyet amiri Hamza Turhan Ayberk'in foyası geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Patlak veren skandalda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son gelişmeyle birlikte Ayberk'ten yeni görüntüler de geldi.

Haber 08-03-24 11:58

Van’da obezite ile mücadele standı kuruldu

Van İl Sağlık Müdürlüğü ve İpekyolu İlçe Sağlık Müdürlüğü, ‘4 Mart Dünya Obezite Günü’ kapsamında stant açarak, vatandaşların kilo, boy ve şeker ölçümlerini yaptı.

Yurthaber 05-03-24 14:24
Van

Son dakika | Sabah programlarına çıkıyordu, MOSSAD adına özel dedektiflik yapıyormuş! Hamza Turhan Ayberk ile 'Victoria' iletişime geçmiş

Son dakika haberi: İstanbul Emniyeti ve MİT ortak operasyonun düğmesine bastı, MOSSAD'a bilgi satan şüpheliler yakalandı. Aralarında özel dedektif de var: Sabah programlarında boy gösteren eski kamu personeli Hamza Turhan Ayberk! MOSSAD, Ayberk ile irtibata geçmesi için 'Victoria' kod adlı ajanı seçti. Ayberk, tehdit ve tacize de bulaştı. İşte son operasyondaki çok çarpıcı detaylar...

Haber 05-03-24 09:48

Şarkıcı Zara'nın göğüs dekoltesi sosyal medyayı ikiye böldü! Hiç yakıştıramadım

Çocuk yaşta şöhret olan isimlerden Zara son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekiyordu. Zara son olarak sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Göğüs dekoltesiyle sahnede boy gösteren şarkıcı Zara'nın kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü. İşte yapılan yorumlar...

Magazin 04-03-24 14:15

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in kombini dalga konusu oldu! Görenler Bu ne hal? dedi

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay'ı Feyza Civelek, İnovasyon ve Başarı Ödülleri'nde boy gösterdi. Geceden ödülle dönen Feyza Civelek'in kombini ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 27-02-24 08:01

Yüsra Geyik transparan elbisesiyle davette boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Oyuncunun transparan elbisesiyle verdiği pozları gündem oldu.

Magazin 21-02-24 15:32

MİT, MOSSAD'ın ardından Fransız istihbaratını gözüne kestirdi! Türkiye'yi zor durumda bırakmak isteyen ajanlar cezaevine gönderildi

MİT, son dönemlerde Türkiye'de boy göstermek isteyen yabancı ülkelerin istihbarat servislerini hedefine aldı. Önce Mossad'ın yapılanması çökertildi. Ardından da Fransız istihbaratının hücre yapılanması tespit edildi. Fransızların Türkiye'deki yabancı uyruklu ajanlarına ise kolay iltica vaadi verdiği ortaya çıktı. MİT'i başarılı operasyonu sonucu Türkiye'yi zor durumda bırakmak için belge toplayan ajanlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 20-02-24 10:35

Emre Altuğ'un açıklamaları gündem oldu! 'Çıplaklıktan çekinen bir...'

Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda boy gösteren şarkıcı-oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 17-02-24 09:17

Sadece Antalya'da yetişiyor! Koparmanın cezası 1 milyon 936 bin

Antalya'nın Kemer ilçesinde erken çiçek açan endemik dağ sümbülleri doğayı süsledi. Ormanlık alanlarda, deniz kenarında, çayır ve kayalık yamaçlarda boy gösteren sümbülleri koparmanın cezası yaklaşık 2 milyon TL.

Trend 16-02-24 20:43

Acai bowl tarifi: Acai bowl nasıl yapılır?

Son zamanlarda adı çokça duyulan acai bowl, birçok evde ve hatta sosyal medya hesabında boy göstermeye başladı. Siz de bu lezzeti merak ediyorsanız evde kendiniz kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte bilinenin aksine malzemeleri de son derece kolay temin edilebilir olan acai bowl tarifimiz:

Yemek 15-02-24 01:32

Haydari tarifi: Haydari nasıl yapılır?

Türk mutfağının en bilinen ve en çok tüketilen mezeleri aynı zamanda öğünlerde, yemek davetlerinde de boy gösterir. Bu lezzetlerden biri de haydaridir. Ana maddesi sarımsak ve yoğurt olarak bilinen haydarinin evde yapımı da son derece kolaydır.

Yemek 14-02-24 22:33

Naci Görür'ün itirafı gündem olacak! Belediye başkanlarını tek tek saydı: La hocam bi gel bile demediler

Deprem deyince akla gelen ilk isim kuşkusuz Prof. Dr. Naci Görür! Yerel seçim öncesinde her partinin yanında görmek istediği Naci Görür, seçim telaşında boy göstermek için birbirleriyle mücadele eden belediye başkanlarına tek tek mektup yazdığını ve birinden bile cevap alamadığını söylerken sinirlerine hakim olamadı.

Haber 13-02-24 08:48

Lagman (lağmen) tarifi: Lagman (lağmen) nasıl yapılır?

Tarihi çok eskilere dayanan birçok yemek bugün hâlâ mutfaklarda ya da lokantaların, kafelerin menülerinde boy göstermeye devam ediyor. Bir Uygur yemeği olan lagman ya da lağmen de bu yemeklerden biri olmayı başarmış bir lezzet. Ayrıca yapımı da oldukça kolay.

Yemek 10-02-24 13:26

Yıllara meydan okuyan, tüm zamanların en çok satan telefonları

Visual Capitalist tüm zamanların en çok satan 15 telefonunu sıraladı. Rapora göre, ilk 15'te tam 14 iPhone modeli yer alıyor. Listenin başında Nokia ve iPhone modelleri yer alsa da Nokia, akıllı telefonlara geçişte başarısız olurken teknoloji devi Apple'ın modelleri en çok satan telefonlar listesinde zirvede boy gösteriyor. Peki 2000'lerin başından günümüze, tüm zamanların en çok satan cep telefonları hangileri oldu dersiniz? Detaylar, yazımızda!

Haber 07-02-24 12:14

Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson kırmızı halıda! İddialı tarzıyla dikkat çekti

Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson da Grammy için kırmızı halıda boy gösteren isimler arasında yer aldı. Siyahlar içinde geceye katılan güzel model dövmelerini de gizlemeyi tercih etti.

Magazin 06-02-24 08:17

Esin kaynakları 'Kurtuluş Savaşı'...1920 yılında İspanya'da kurulan 'Los Turcos'un yüzlerce üyesi, kırmızı beyaz kıyafetlerle festivalde boy gösterdi

Festivalleriyle ünlü İspanya'nın önemli kültürel etkinliklerinden "Moros y Cristianos" (Müslüman Araplar ve Hristiyanlar) adlı festivalin en önemli gruplarından "Los Turcos" (Türkler) bu yılki geçitte de en kalabalık grup oldu. Yüzlerce Los Turcos grubu üyesi, kırmızı beyaz kıyafetleri ve ay yıldızlı fesleri ile geçitlerini yaptı. Türkiye veya Türklükle direkt hiçbir bağlantısı olmayan ve 1920'de kurulan "Los Turcos"un esin kaynağının ise Kurtuluş Savaşı olduğu biliniyor.

Haber 04-02-24 00:02

Bensu Soral mini eteğinin fermuarını açıp poz verdi! File çorap detayı...

Son olarak Tuzak dizisinde boy gösteren Bensu Soral, Hello Dergisi için cesur pozlara imza attı. Bensu Soral mini etekli tarzıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-02-24 14:23

Yeliz Yeşilmen taytını giyip boy gösterdi! Silikonlu iç çamaşırı mı giydin? yorumu gelince...

"Erkek adam erkek gibi olur. Bırakın yüzünüz kırışsın" sözleriyle ünlü erkeklerin estetik yaptırmasına isyan eden Yeliz Yeşilmen, sosyal medyayı salladı. Yeliz Yeşilmen taytının reklamını yaparken "Silikonlu iç çamaşırı mı giydin?" yorumları aldı.

Magazin 30-01-24 14:12

Can Yaman'ın kazancı gündem oldu! Tüm yatırımlarını Türkiye’de yapıyor

Son olarak 'Bay Yanlış' dizisinde boy gösteren Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu İtalya'da dizi anlaşmaları yapıyor. Yurt dışında büyük paralar kazanan Can Yaman yatırımlarını ise Türkiye'de yapıyor.

Magazin 28-01-24 08:08

Instagram sendromu Boy uzatma ameliyatları sosyal medyada gündemdeydi 'Öyle masum ameliyatlar değil' Uzman isim uyardı, boy kriteri verdi

Zorunluluk dışındaki boy uzatma ameliyatlarının enfeksiyondan kalıcı yürüme problemlerine kadar pek çok risk taşıdığı belirtildi. Prof. Dr. Gazi Huri, sosyal medyanın yaşamda fazla yer almasıyla insanlarda mükemmel olma arzusunun geliştiğini, bunun sağlığı tehdit ettiğini söyleyip "Buna 'Instagram sendromu' diyoruz. Bu, fotoğraflardaki filtrelerin hekimden istenmesi. Bu şekilde hekimlere başvurular arttı. Son zamanlarda bu, ortopedi alanında da boy uzatmaya ilişkin olmaya başladı" dedi.

Kadin 15-01-24 12:26

Love Island sunucusu Maya Jama beyaz transparan elbisesiyle boy gösterdi! Giymesen de olurmuş

İngiliz TV sunucusu Maya Jama son dönemin dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Müstehcen anların yaşandığı TV programı Love Island sunucusu olarak hayran kitlesini artıran Jama transparan elbisesiyle olay oldu.

Magazin 15-01-24 09:19

Twerk yaptığı videolarla ünlenmişti! Sosyal medya fenomeni Shilpa Sethi tamamen şeffaf tulumuyla sokakta dolaştı

Sosyal medyadan twerk yaparken çekilen dans videolarını paylaşarak ünlenen Shilpa Sethi cesur pozları sayesinde kısa sürede fenomene dönüştü. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken Sethi, kalabalık bir sokakta şeffaf tulumuyla boy gösterdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 12-01-24 15:36

Oğlunun erotik filminde boy göstermişti! Elizabeth Hurley pozlarıyla adından söz ettiriyor

Oğlunun yönetmenlik ve senaristlik yaptığı pornografik filmde rol alan Elizabeth Hurley sosyal medyayı aktif kullanıyor. Tüm dünyada tanınan model ve oyuncu Elizabeth Hurley adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 11-01-24 15:52

FKA Twigs'in yarı çıplak reklam pozu yasaklandı! 'Aşırı cinselleştirilmiş'

Calvin Klein için hazırlanan ve İngiliz müzisyen FKA Twigs'in yarı çıplak olarak boy gösterdiği bir poster, kadınları nesneleştirerek ciddi hakarete neden olabileceği gerekçesiyle yasaklandı.

Magazin 11-01-24 07:32

Billie Eilish cinsel yönelim itirafı sonrası galada! Seksi modeli görünce dayanamadı: Ateşlisin...

ABD’li şarkıcı Billie Eilish, kadınlara da ilgisi olduğunu ilk kez açıklamasının ardından Altın Küre'de boy gösterdi. Başarılı şarkıcı Sports Illustrated mayo modelini görünce kendini tutamadı ve iltifatıyla gündem oldu.

Magazin 09-01-24 10:29

Burcu Özberk ev halini paylaştı! Süper mini şortuyla boy gösterdi

Güneşin Kızları, Aşk Mantık İntikam ve Afili Aşk gibi birçok yapımda yer alan oyuncu Burcu Özberk sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarını mest ediyor. Burcu Özberk son olarak ev halini paylaşınca dikkat çekti.

Magazin 07-01-24 14:22

Yıllara meydan okuyor! 52 yaşındaki Amanda Holden 'kusursuz' fiziğiyle büyüledi: Mavi renkli bikinili pozları gündem oldu!

Müzik yarışmasında jüri olan 52 yaşındaki Amanda Holden, cesur kıyafetleriyle sık sık gündem oluyor. Ünlü isim son paylaşımıyla olay oldu. Tonlu karın kaslarını sergileyen iki çocuk annesi, büyük boy gölgelikler ve plaj şapkasıyla eşleştirdiği desenli mavi bikiniyle büyüledi.

Magazin 05-01-24 15:35

Murat Yıldırım eşi Iman Elbani'yi daha fazla görebilmek için karavanı eve çevirdi

Şimdilerde "Teşkilat" adlı dizide boy gösteren Murat Yıldırım, 2016 yılında Faslı Iman Elbani ile nikah masasına oturmuştu. Bir kızı olan Yıldırım eşini daha fazla görebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Magazin 04-01-24 09:33

Burcu Özberk sırt ve göğüs dekoltesiyle boy gösterdi! Hayranları mest oldu

Yer aldığı dizilerle adından sıkça söz ettiren oyuncu Burcu Özberk'in oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden. Yılbaşı tatili için yurt dışına çıkan güzel oyuncu derin dekoltesiyle hayranlarını mest etti.

Magazin 30-12-23 14:25

Taro Emir Tekin'in ödül törenine giydiği kıyafet çok konuşuldu! Gören Nuri Alço sandı

Ünlü Sanatçı Şevval Sam'ın kendi gibi oyuncu oğlu Taro Emir Tekin GQ Dergisi'nin ödül töreninde boy gösterdi. Gecede 'Yılın Stil Sahibi Erkeği' ödülüne layık görülen Taro Emir Tekin'in bornoza benzetilen kostümü magazin gündemine bomba gibi düşerken kimi sosyal medya kullanıcıları Tekin'i Nuri Alço'ya benzetti.

Magazin 18-12-23 23:32

Günlerce televizyona çıkıp ününe ün kattı! Sabıkası kabarık çıktı: 17 farklı suçtan aranıyormuş

Gündüz kuşağı programları her gün çok sayıda vatandaşı ekranların önüne taşıyor. Farklı hayatları konu alan programlara katılanlardan biri de Şahin Karasoy'du. Günlerce televizyon ekranlarında boy gösteren Karasoy'un sabıkası görenleri şaşkınlığa uğrattı. 17 ayrı suçtan aranan ve 1 yıl da kesinleşmiş hapis cezası bulunan Karasoy JASAT tarafından yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 17-12-23 16:13

Yunan televizyonunda 'Celal Şengör' vakası: Görenler gözlerine inanamadı! Sosyal medyayı sallayan benzerlik gündem oldu

Komşu Yunanistan'ın televizyon ekranlarında boy gösteren Ilias Alexiou'yu gören Türkler gözlerine inanamadı! "Celal hocanın Yunan televizyonunda ne işi var?" dedirten benzerlik şaşkına çevirdi. Geleneksel yemekleri bir türlü paylaşamadığımız komşumuz bu kez de Prof. Dr. Celal Şengör'e tıpatıp benzeyen birini ekranlara çıkarınca sosyal medya da yıkıldı.

Trend 17-12-23 13:47

Manken Melisa Aydınalp'in pankartını yırtıp yere attılar! Bağdat Caddesi'ne yine yarı çıplak çıktı, tansiyon yükseldi

İstanbul'un Bağdat Caddesi'nde her gün yarı çıplak vaziyette yürüyüşe çıkarak Türkiye'nin gündemine oturan sosyal medya fenomeni ve manken Melisa Aydınalp bu kez sokakta elinde pankartla boy gösterdi. Aydınalp'i bir arkadaşının kayda aldığı o anlarda vatandaşların tepki gösterip pankartı yırtması tansiyonu yükseltti.

Trend 11-12-23 08:41

'Gerçekten büyük bir şeye rastlamış olabiliriz' Yarık damak, alışılmadık derecede küçük kafalar... ABD'de çok sayıda bebekte benzer doğum kusurları tespit edildi! Uzmanlar ondan şüpheleniyor

ABD'de en az bir düzine bebekte birbirine benzer ciddi doğum kusurları olduğu görüldü. Bu doğum kusurlarının hamilelik sırasında fentanil kullanımına bağlı olabileceği üzerinde duruyor. Söz konusu bebeklerde; yarık damak, alışılmadık derecede küçük kafalar gibi doğum kusurlarının olduğu aktarıldı. Uzmanlar şüphelendikleri bulguların doğrulanması için daha fazla çalışmaya ihtiyaç olduğunu belirtti. Aynı zamanda söz konusu annelerin hamileliklerinde uyuşturucu kullandıkları üzerinde de duruluyor.

Haber 06-12-23 16:47

Serum fizyolojik nasıl kullanılır, bebeklerde burun temizliği nasıl yapılır? Serum fizyolojik ile burun temizliği nasıl yapılır?

Serum fizyolojik izotonik salin ya da salin solüsyonu gibi isimlerle anılan bir ilaç türüdür. Genellikle tek doz yeterli görülen serum fizyolojik, tıkalı burun açma ve günlük göz temizliği konularında tercih edilir. Eczanelerden satın alınabilen serum fizyolojik özellikle bebek ve küçük çocukları olan anne ve babalar tarafından araştırılan bir konudur. Peki serum fizyolojik ile burun temizliği nasıl yapılır?

Haber 06-12-23 12:05

Trafikteki konvoyu görenler şaşırdı! Dilan ve Engin Polat'ın lüks araçları 'günlük otopark ücreti' nedeniyle TMSF'ye çekildi!

"Kara para aklama", "vergi kaçırma" gibi 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın daha önce sosyal medyada sık sık boy gösterdikleri lüks araçlarına soruşturma kapsamında el konulmuştu. Polat çiftinin Yediemin Otoparkı’ndaki lüks araçları, otoparka günlük ücret ödemesi yapılması nedeniyle kayyımların isteğiyle TMSF’ye çekildi. Çekicilerle konvoy haline yola çıkan araçlar trafiğe takılınca vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Magazin 05-12-23 19:34

Tebliğciler sahneye çıkıp mikrofondan seslendi, pavyondakiler dualara hep bir ağızdan eşlik etti

Farklı farklı ortamlarda görüntülenerek sıkça gündeme gelen tebliğciler son olarak Manisa'da bir pavyonda boy gösterdi. Mekanda sahneye çıkıp mikrofonu eline alan tebliğcinin dualarına pavyondakiler hep bir ağızdan "Amin" diyerek eşlik etti.

Haber 05-12-23 10:58

Real Madrid'in yıldızı Bellingham'ın bir sonraki Golden Boy ödülü adayı Arda Güler!

Real Madrid'in yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı ve İspanyol devindeki performansıyla dikkat çeken Jude Bellingham, İspanyol basınına verdiği röportajda oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bu yıl kazandığı Golden Boy ödülüne dair de konuşan genç yıldız "bir sonraki ödül için favorilerinin kim olduğu" sorusuna Arda Güler yanıtını verdi. İşte detaylar...

Spor 04-12-23 14:20

Tüm Arjantin onu izledi! Wanda Nara'dan Galatasaray'ın yıldızı Icardi'yi çok kızdıracak dans!

Galatasaray'da iki sezondur forma giyen ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'nin partneri Wanda Nara ülkesinde gündem olmaya devam ediyor. Ülkesinde yayınlanan 'Yıldızlarla Dans' yarışmasında boy gösteren Nara, dün gece yaptığı dansla olay oldu. Wanda Nara'nın bu performansı Galatasaraylı taraftarlarca yorum yağmuruna tutulurken, dansı izleyen kullanıcılar "Icardi'yi çok kızdıracak" şeklinde yorumlarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 04-12-23 12:14

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'na bir bakan bir daha baktı! Sanki yataktan kaldırıp getirmişler

Star TV'de yayınlanan "Yalı Çapkını" dizisinde "Seyran" karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu Altın Kelebek gecesinde boy gösterdi. Partneri ve eski aşkı Mert Ramazan Demir gecede yer almazken güzel oyuncunun tarzına da yorum yağdı.

Magazin 04-12-23 09:22