Bepanthol Merhem Haberleri

Soğuk havaların etkisiyle kuruyan dudaklarınıza merhem olacak nemlendirici balm önerileri

Kışın soğuk havalar nedeniyle dudaklarımızın nem dengesi bozuluyor, kuruluk ve çatlama gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Ama endişelenmeyin, çözümü burada! Dudaklarınızın kuru, çatlamış ve hassas olduğu bu kış günlerinde sizler için seçtiğimiz birbirinden etkili dudak kremleriyle kuruyan ve çatlayan dudaklara elveda diyoruz! Renkli renksiz, kokulu kokusuz hassas ciltlerden SPF korumalı olanlara kadar her zevke ve beğeniye uygun 10 lip balm ürününü derledik.

Kadin 2024-01-21 23:12:06

Bepanthol tüm yüze sürülür mü? Bepanthol cilt bakım kremi nasıl kullanılır?

Cilt sağlığı kendimize olan özenimizin önemli bir parçasıdır ve her gün maruz kaldığı dış etkenler nedeniyle korunmayı hak eder. Bepanthol cilt bakımının vazgeçilmez bir unsuru haline gelmiş olan bir üründür. Bepanthol özellikle cilt bakımının temelini oluşturan nemlendirme ve koruma işlevlerini yerine getiren bir cilt bakım kremidir. Bu ürün cildinize gereken özeni sağlamak için geliştirilmiş bir formüle sahiptir.

Kadin 2023-09-30 21:13:54

Damar otu faydaları nelerdir, ne işe yarar? Damar otu nasıl kullanılır,

Damar otu binlerce yıldır kullanılan bir bitki olup kabızlık, öksürük ve açık yara gibi çeşitli rahatsızlıkların tedavisinde yaygın olarak kullanılır. Araştırmacılar damar otunun Avrupa, Amerika ve Asya'da yaklaşık 4 bin yıldır var olduğuna inanır. Şu ana kadar dünya genelinde 275 farklı damar otu (plantago) türü tanımlanmıştır. Bu bitki kavrulmuş tohum şeklinde veya kaynatma yöntemiyle şurup, merhem, gargara, rektal lavman, fitil, göz ve burun damlası gibi çeşitli formlarda kullanılır.

Haber 2023-06-14 16:20:40

Deprem bölgesindeki evcil hayvanları çadırda tedavi ediyor

Arama kurtarma çalışmalarına katılmak için İzmir'den deprem bölgesine gönüllü gelen veteriner hekim Emir Celal Çolak, çalışmaların sona ermesinin ardından İskenderun'da bir çadırda kurulan klinikte, evcil hayvanların yaralarına merhem oluyor.

Yurthaber 2023-03-17 11:09:03

Köy Muhtarları Derneği’nden depremde dayanışma örneği

Kütahya Merkez İlçe Köy Muhtarları Derneği, depremin yaşandığı günden bu yana merkeze bağlı köy muhtarlarıyla 1 milyon lira nakdi 10 tırda giyim, gıda ve hijyen malzemesi göndererek depremzedelere merhem olmaya çalışıyor.

Yurthaber 20-02-23 14:44

Bir yıldır biriktirdiği parayı depremzedeler için bağışladı!

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde 8 yaşındaki bir çocuk, yaklaşık 1 yıldır para biriktirdiği kumbarasını depremzedeler için açtı. Afetzedelerin yarasına bir nebze merhem olmak isteyen çocuk, kumbarasındaki bin 100 TL’yi bağışladı

Haber 19-02-23 11:51

Amasyalı 110 madenci evine döndü: “Depremzedelerin yaralarına merhem olmaya çalıştık”

Amasya’nın Suluova ilçesinden Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu bölgeye giderek yıkılan binaların enkazından canlar kurtaran 110 maden işçisi memleketlerine döndü.

Yurthaber 16-02-23 08:31

İstanbul'un merkezindeki doğal şifa kaynağı: Tıbbi bitkiler bahçesi

Ekinezya, ıtır, kedi otu, lavanta ile limon otu gibi 700'ü aşkın bitki türünün bulunduğu bahçede, sıcak ve ılıman iklim bitkilerinin yetiştirildiği sera, kurutulmuş örneklerin saklandığı herbaryum ile tohum bankası da yer alıyor - Geleneksel, sağlık ve kozmetik alanında kullanılan tıbbi bitkilerin hasat edildikten sonra işlendiği laboratuvarda ise krem, merhem, sabun, kolonya, parfüm, uçucu yağ ve temizlik ürünü yapımı öğretiliyor

Yurthaber 11-06-22 11:03

Merhem ne demek? Merhem kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Merhem kelimesinin TDK sözlük anlamı, TDK’nın görevlendirdiği uzman çalışanlar tarafından yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda belirlenmiştir. Kelime anlamları çıkarılırken kelimelerin kökenleri de dikkate alınarak incelemeler yapılır. Zengin bir dil olmasıyla ön plana çıkan Türkçede farklı anlamlara sahip çok sayıda kelime vardır. Dilimizi oluşturan kelimeler arasında bulunan Merhem ne demektir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 21:11

Yaraya merhem olmak ne demek? Yaraya merhem olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Yaraya merhem olmak ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Yaraya merhem olmak TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:57

Merhem olmak ne demek? Merhem olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Merhem olmak ne demektir? Merhem olmak, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 18:48

Kes parmağını çık pazara, merhem buyuran çok olur ne demek? Kes parmağını çık pazara, merhem buyuran çok olur TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Kes parmağını çık pazara, merhem buyuran çok olur ne demektir? Kes parmağını çık pazara, merhem buyuran çok olur, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 18:27

Cildinizi ipeksi bir görünüme kavuşturacak Bepanthol cilt bakım kremi kullananlar ve yorumları

Cildimiz, dört mevsim boyunca bakıma ve neme ihtiyaç duyar. Bu sebeple hem güneş ışığı, soğuk havalar ve diğer olumsuz etkilere karşı cildinizi koruyacak hem cildinize bakım yapacak Bepanthol Cilt Bakım Kremi incelemesiyle karşınızdayız. Cildinize hak ettiği değeri vermenizi sağlayacak Bepanthol Cilt Bakım Kremi özelliklerini incelemeye ne dersiniz?

Kadin 25-03-22 11:29

Son dakika Galatasaray haberleri: Kariyeri başlamadan bitti! Burak Elmas'ın getirdiği isim İstanbul'dan ayrıldı

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'da kötü gidişat devam ederken göreve getirilen Domenec Torrent de yaralara merhem olamamıştı. Torrent yönetiminde çıkılan 3 maçta galibiyet alınamazken, kalesinde 9 gol gören Galatasaray'da çatırdamalar başladı. Burak Elmas, Sportif Direktörlük konusunda Luis Campos ismini İstanbul'a getirtmiş ve birlikte maç bile izlemişlerdir. Gelen bilgilere göre Campos, takımın durumunu gördükten sonra İstanbul'dan ayrılarak teklifi reddetti.

Spor 26-01-22 12:48

Gönüllü ceza infaz kurumu personeli CEKUT afetlerde yaralara merhem olacak

AFAD İl Müdür Vekili Yusuf Bozdağ: - "Amacımız afetlerde toplumsal yapı itibarıyla kurumlarımızla bu tür müdahaleleri yaparken çok daha başarılı, bu konuda daha da bilinçli, daha profesyonel olmak ve daha iyi neticeler almaktır" - CEKUT Lideri Mehmet Karslı: - "AFAD, UMKE ve diğer yardım kuruluşlarıyla birlikte her türlü müdahale etme yeteneğine sahibiz. Bizler doğal afet anında insanların koşarak uzaklaştığı yerlere gönüllü olarak gidip burada afetzedelere yardımda bulunmak isteyen ekibiz"

Yurthaber 25-12-21 11:19

Genç Atölyede verilen emekler ihtiyaç sahiplerinin yüreğine merhem oluyor

Sivas İl Müftülüğü Gençlik Merkezi'ndeki atölyede bir araya gelen öğrenciler, kullanılmayan malzemeleri çanta, cüzdan, bileklik, oyuncak, süs eşyası, el işi ve makrome ürünlere dönüştürerek ihtiyaç sahipleri için kermeslerde satıyor - İl Müftüsü Yusuf Akkuş: - "Okuldan çıkarken 'Acaba ben bugün nerede vaktimi geçirebilirim?' diye düşünen gençlerimiz topluca buraya geliyor" - Gençlik Merkezi Koordinatör Yardımcısı Fatma Karaduman: - "Gençler çalıştılar ve dediler ki bir gencin emeği, bir yüreğin merhemi. Gençler, burada bir ürün ortaya çıkarıyor, sonrasında o ürünler bir şekilde maddiyata çevriliyor, ardından da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor"

Yurthaber 21-11-21 12:18

Emine Erdoğan, Afrika Seyahatlerim kitabının tanıtımını BM'de First Ladylere yapacak

Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Arapça ile Afrika'da yaygın olarak kullanılan Svahili dillerinde yayımlanacak kitap, ekim ayı başında kitapçılarda olacak - Kitabın tüm geliri, Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi’ne bağışlanarak, Afrikalı kadın ve çocuklara, sağlık ve eğitim yardımı olarak ulaştırılacak - Emine Erdoğan, annesi Hayriye Hanım'a atfettiği kitapta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 2014-2020 yıllarında 23 Afrika ülkesine gerçekleştirdikleri seyahatlere ilişkin anılarına yer veriyor - Kitabın ön sözünden: - "Afrikalı kadınların ve çocukların sorunlarına özellikle eğiliyor, kanayan yaralara bir nebze olsun merhem olmak istiyorum. Bu arzum, içinde doğup büyüdüğüm, beni yetiştiren, şekillendiren, el uzatma kültürünü hücrelerime nakşeden milletimin bir hediyesi"

Yurthaber 19-09-21 11:07

Deniz salyasıyla ilgili çok önemli gelişme! Araştırmada sona gelindi: Yaralara merhem olacak

Marmara Denizi'nde görüldükten sonra gündeme gelen ve deniz salyası olarak bilinen müsilaj konusunda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi akademisyenleri yaptıkları çalışmada sona doğru geldi. Yapılan açıklamada deniz salyasından yaralara merhem olacak kozmetik jel ve krem yapılabileceği kaydedildi.

Haber 12-06-21 12:01

Türk Kızılay ile TÜRES, restoran ve turizm çalışanlarına destek için iş birliği protokolü imzaladı

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık: - "Bu sektöre tedarikçilik yapan firmalardan özellikle rica ediyorum. Bu sektörde ihtiyaç sahibi olan çalışanlarımız, çok sayıda emekçimiz var. Bu insanların ihtiyaçlarını karşılamak için dayanışma yapalım. TÜRES ve Kızılay iş birliğiyle bu platformu canlandıralım" - TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl: - "Kızılay, TÜRES ve ilgili kurumlar bu sıkıntılı dönemde yarayı tam sarmasa bile merhem olacak. 6-7 aydır çalışamayan insanlar var. Kızılay, TÜRES ve devletimiz bu insanları unutmadı"

Yurthaber 06-05-21 15:55

Batman'da Sosyal Yardımdan İstihdama Merhem Projesiyle dar gelirli vatandaşlar iş sahibi olacak

Batman'da "Sosyal Yardımdan İstihdama Merhem Projesi"yle dar gelirli vatandaşlar iş sahibi olacak

Yurthaber 25-02-21 13:54

Kılın olduğu her yerde görülüyor! Kıl dönmesi nasıl oluşuyor, kara merhem kullanmak işe yarıyor mu?

Ciltte kabarıklık ve kızarıklıkla belirti veren zamanla ağrı ve ateşle ortaya çıkan kıl dönmesi, vücudun kıl olan her yerinde görülebilir. Bu kistlerin oluşmasına neyin sebep olduğunu, nasıl tedavi olacağınızı ve tedaviden sonra nasıl hareket edileceğini bilmek oldukça önemli. İşte kıl dönmesi hakkında merak edilenler.

Haber 19-02-21 08:51

Hakkari Belediyesi can dostların yaralarını sarıyor

Hakkari Belediyesi, sahipsiz hayvanları koruma altına alarak yaralarını sarıyor.Sahipsiz hayvanların ihtiyaçlarını karşılayarak, onlara uygun beslenme, barınma, bakım ve yaşam koşulları sunan Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, can dostların yaralarına merhem oluyor.Duyarlı vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine veya vatandaşların belediye kliniğine ulaştırdığı can dostlar, burada sağlık taramalarından geçirilerek yaraları sarıldıktan sonra kuduz ve karma aşıları yapılarak tekrardan doğal yaşam alanlarına geri bırakılıyor.

Yurthaber 07-02-21 10:12

Mobil saha ekibi kar- kış dinlemiyor

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde hayata geçirilen mobil saha ekibi her şartta vatandaşın hizmetine koşuyor.Mustafakemalpaşa Belediyesi Mehmet Kanar’ın talimatıyla oluşturulan mobil saha ekibi, kış döneminde de vatandaşların sıkıntılarına merhem oluyor.

Yurthaber 23-01-21 13:01

Beşiktaş Kulübü, Hatay'da yanan ormanlara fidan dikti

Asbaşkan Fatih Hakan Avşar: - "Yanan ciğerlerimize merhem olmaya geldik"

Yurthaber 10-01-21 18:06

Başkan Ramazan birim müdürleri ile bir araya geldi

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Belediye birim müdürleri ile bir toplantı yaparak, hizmet kalitesinin attırılması, vatandaşa daha iyi hizmet götürülmesi konusunda fikir alış verişinde bulundu.12 Ekim tarihinde beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Merhem Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’un yerine tüm belediye meclisi üyelerinin oyu ile 22 Ekim tarihinde Kilis Belediye Başkanlığına seçilen Servet Ramazan, Belediye birim müdürleri ile meclis salonunda toplantı yaptı.Belediye Başkanı Ramazan, devem eden projeler, 2021 yılı ve sonrası için yapılacak projeler, vatandaşların talepleri konusunda birim müdürlerinin görüş ve önerilerini aldı.Başkan Ramazan, “Belediyemizin birim müdürleri bir araya gelerek yapılan hizmetler, yeni projeler ve vatandaşlarımızın istek ve önerilerini konuştuk, değerlendirdik.

Yurthaber 11-12-20 09:54

Deprem ve yangında evini kaybetti, Belediye sahip çıktı

Aziziye ilçesi sınırları içinde bulunan Başkent Köyü’nde meydana gelen depremle evi yıkılan 48 yaşındaki Yosma Demirci Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın destekleriyle yeni evine kavuştu.Demirci, Aziziye Belediyesi’ne yaptığı başvuru sonrası bir anda topyekûn seferberliğe şahit oldu.Belediye Başkanı Orhan’ın talimatlarıyla imece usulü hayırseverlerden gelen yardımlar mağdur ailenin yarasına merhem oldu.Sosyal medyadan gelen çağrılar ile kısa sürede hayırseverlerin adeta birbiriyle yarıştığı yardım kampanyasında iki çocuk annesi Yosma Demirci, Başkan Orhan’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.Kış mevsimi öncesi evine kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Demirci, “Değerli başkanımızın yaklaşımları ve duyarlılığı sayesinde soğuk kış mevsimini sıcak yuvamda geçireceğim.

Yurthaber 27-11-20 16:43

İhtiyaç sahipleriyle hayırseverler bu çarşıda buluşacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından İpek Caddesi’nde bulunan Kernek Külliyesi alanında geçtiğimiz aylarda vefat eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük adına yapılan Hayır Çarşısı, dar kesimli ailelerin sıkıntılarına merhem olacak.Hayır Çarşısı içerisinde yapılan çalışmaları inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Gürkan, Vahap Küçük Hayır Çarşısı’nda ihtiyaç sahipleriyle, hayır sahipleri arasında köprü olacaklarını belirtti.

Yurthaber 15-11-20 13:43

Hatmi çiçeği nedir? Hatmi çiçeğinin faydaları

Doğa, insana mucizelerini sunar. Kimi zaman yalnızca bir çiçek olarak görülen bir bitki içinde binbir şifayı barındırır ve yaralarınıza da merhem oluverir. Hatmi çiçeği de bunlardan biri.

Kadin 05-11-20 15:27

Fatsa Özel Sanayi Sitesi’ne modern dokunuş

Fatsa Özel Sanayi Sitesi’nin yıllardır kanayan yarasına Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Fatsa Belediyesi merhem oldu.Fatsa ile birlikte 6 ilçeye hizmet eden Özel Sanayi Sitesine OSKİ alt yapı hizmetleriyle 750 bin TL, Fatsa Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı ise 1,5 milyon TL’lik asfalt yol yatırımı yaptı.Alt yapı ile kalıcı çözümSon yaşanan sel felaketi sonrası büyük mağduriyetler yaşayan her yağış sonrası eli yüreğinde olan sanayi esnafının içme suyu ve alt yapı sorununu OSKİ tarafından kalıcı çözüme kavuşturulurken Fatsa Belediyesi de üst yapı çalışmaları kapsamında Özel Sanayi Sitesi yolunda sıcak asfalt çalışmalarına başladı.Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi’nin iş birliği ve koordinasyonunda yapılan alt ve yapı üst yapı çalışmalarından sanayi esnafının memnun olduğunu ifade eden Fatsa Özel Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Uzun, "Yıllardan bu yana sanayimizde içme suyu ve kanalizasyon sorunu ve üst yapı eksikleri vardı.

Yurthaber 28-10-20 12:15

Üzüm suyu binlerce yıldır şifa veriyor! Ev yapımı üzüm suyu bakın nasıl yapılıyor

6000 yılı aşkın bir süredir tıbbi alanda kullanılan üzüm binlerce yıl önce Mısırlılar tarafından tedavi etmesi amacıyla kullanıldı. Asmalardan elde edilen öz, cilt ve göz rahatsızlıklarını tedavi etmek için merhem haline getirildi. Suyu, mide bulantısı, kabızlık, kolera, çiçek hastalığı, karaciğer hastalığı ve hatta kanser gibi çeşitli rahatsızlıkları kontrol etmek için kullanıldı. Gelin binlerce yıldır şifa veren üzüm suyunun sağlık yararlarına bakalım.

Haber 24-09-20 08:18

Adana’da 276 milyon lira evde bakım ücreti ödendi

Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer, 17 bin 358 ağır engelliye 276 milyon lira evde bakım ücreti ödemesi yapıldığını söyledi.Kayseri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü görevindeyken geçtiğimiz günlerde Adana’ya atanan Özer, yaralı ve hasarlı gönülleri tamir eden, yaralı ve hasarlı gönüllere merhem olan bir teşkilat olduklarını ifade etti.

Yurthaber 10-09-20 09:33

Kurban keserken yaralanmalara karşı öneriler

DÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hasan Sultanoğlu: - "İlk önce yaraya temiz ellerle dokunulmalıdır, kesik olan yer ılık suyla yıkanmalıdır" - "Eski geleneksel yöntemlerden olan küle basma, tütün ve şeker koyma olayı kesinlikle yapılmamalı, merhem sürülmemeli. Bunlar kanda zehirlenmeye, kangrene ve tetanos hastalığına neden olabilir"

Yurthaber 29-07-20 09:58

Türk hayırseverlerin yardımları mazlumların bayram sofrasına bereket katacak

Bu yıl 22 farklı noktada kurban kesim organizasyonu gerçekleştirecek Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu, Türk hayırseverlerin bağışladığı kurbanların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına aracılık edecek - Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem: - "Bizler dünyanın neresinde bir mağdur veya mazlum varsa din, dil ve ırk ayırt etmeksizin onların acılarına merhem olmak için çabalıyoruz" - "Ecdadımız dünyanın birçok bölgesine hak ve hukuku götürmüş. Bizler de o mağdur bölgelerdeki kardeşlerimizle kucaklaşacağız"

Yurthaber 14-07-20 11:07

Türk Kızılay Bursa ekipleri Dudaklı’da yaralara merhem oluyor

Türk Kızılay Bursa ekipleri dün gerçekleşen yoğun sağanak yağışın ardından Kestel İlçesi’ne bağlı Dudaklı Köyü’nde gerçekleşen sel felaketi sonrasında yaraları sarmak adına bölgede çalışmalarını sürdürüyor.Kara gün dostu Türk Kızılay Bursa ekipleri, dün yaşanan sağanak yağışın arkasından Kestel İlçesi’nin Dudaklı Köyü’nde yaşanan sel felaketinde sonucu oluşan yaraları sarmak adına olayın hemen ardından bölgeye ulaştı.

Yurthaber 23-06-20 11:03

Karabük TSO talepleri TOBB’a iletiyor

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Mehmet Mescier, dünyayı ve Türkiye’yi olumsuz etkileyen korona virüs (Covid-19) salgını etkilerini azaltmak amacıyla üyelerinden gelen talepleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) iletmeye devam ettiklerini bildirdi.Oda Başkanı Mescier, Covid-19 sürecinde alınan önlemler doğrultusunda işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnaf ve tüccarların, vergi ve SGK borçlarının gelecek aylar itibariyle diğer tahakkuk edecek borçlarla birleşmesi ve borç stoku haline gelmesinden ötürü bu borçların uzun vadeye yayılmasının çok verimli olacağı kanaatinde olduklarını belirtti.İş dünyasının sorunlarına merhem olacağını düşündükleri geniş kapsamlı bir borç yapılandırmasının ve matrah artırımının devreye alınması gerektiğini, bu uygulamanın içinde bulunulan zor durumda bir gereklilik olduğunu düşündüklerini ifade eden Mescier, "Özellikle Covid-19 salgınının ülkemizde görüldüğü Mart 2020 ayından önce tahakkuk eden vergi prim borcuna da bir yapılandırma ve matrah artırımı düzenlenmesi getirilmesi tüccar ve sanayicimize önemli avantaj sağlayarak ekonomik anlamda bu süreci daha rahat atlatmalarını sağlayacak, ülke ekonomimize de önemli bir katkı sağlayacaktır.

Yurthaber 16-06-20 14:56

Galatasaray'dan 10 yıllık anlaşma isteği

Galatasaray, Türkiye Bankalar Birliği ile imzalanan ve 'yaraya merhem' olarak 5 yıllık anlaşmanın süresinin uzatılması için çalışmalara başladı. Sarı kırmızılı yönetim, koronavirüsün futbola vurduğu darbe nedeniyle tüm ekonomik planların alt üst olması nedeniyle anlaşmanın revize edilmesi konusunu masaya yatırdı. Galatasaray, söz konusu anlaşmanın 10 yıla çıkartılması için girişimlere hazırlanıyor.

Spor 02-05-20 22:28

Büyükşehir Belediyesi, asırlık çınarı unutmadı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer’in öncülüğünde, vatandaşların sıkıntılarına merhem olmak için çalışıyor.

Yurthaber 24-04-20 10:41

Belediye Başkanı Arı, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yayınladığı bir mesajla bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.Belediye Başkanı Arı mesajında, tüm insanların sağlıklı bir hayat sürmesi için gece-gündüz demeden çalışan, ihtiyaç duyulduğu her an yardıma koşan, dertlere derman, yaralara merhem olan doktorların, hemşirelerin ve diğer tüm fedakâr sağlık çalışanlarının insanlığın gurur kaynağı ve sağlığımızın sigortası olduğunu belirtti.İnsan hayatının vazgeçilmez unsuru olan sağlıkla ilgili yapılan çalışma ve yatırımların, ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu vurgulayan.

Yurthaber 14-03-20 13:40

Rotasız kafe ikramlarıyla depremzedelerin içini ısıtıyor

İstanbul'da 1990 model otobüsü dizayn ederek kafeye dönüştüren Baran Akyüz, Elazığ'daki depremin ardından kilometrelerce yol katederek geldiği kentte depremzedelere soğuk kış günlerinde sıcak içecek ikram ediyor - Güzergahındaki illerden topladığı yardımları da kente ulaştıran Akyüz, kendisine gönüllü olarak katkı sunan arkadaşları ile gün boyu depremzedelere hizmet veriyor - Akyüz: - "Dünyaları versek de onların içindeki acıyı dindiremeyiz ama yaralarına az da olsa merhem olmak istedik"

Haber 03-02-20 11:01

AK Parti genel başkan yardımcıları, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

Fatma Betül Sayan Kaya: - "İnşallah tüm yaraları birlikte saracağız. Birlik içinde 82 milyon tek yürek Elazığ'ın yaralarına merhem olacağız" - Jülide Sarıeroğlu: - "Sosyal devlet olmanın gereği olarak vatandaşlarımızın maddi kayıplarıyla alakalı çalışmalar yapılıyor. İlk andan itibaren milletimiz bir dayanışma içinde tek yürek oldu"

Haber 02-02-20 16:00

Samsun’dan Elazığ’a 3’üncü tır

Samsun’dan, Elazığ ve Malatya’daki depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için 3’üncü yardım tırı da yola çıktı.24 Ocak tarihinde Elazığ ve Malatya’da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile hazırlanan yardım malzemeleri afet bölgesinden gelen talepler doğrultusunda hızlı bir şekilde gönderilerek yaralara merhem oluyor.Elazığ’a bir tır daha yola çıktıSamsun Büyükşehir Belediyesinin depremin ardından başlattığı kampanyaya duyarsız kalmayan Samsun halkının belediyeye ulaştırdığı yardım malzemelerinin de içinde bulunduğu bir tır daha Elazığ’a ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Haber 31-01-20 14:29

Gümüşhane’den Elazığ ve Malatya’ya yardım eli

Gümüşhane’de Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) öncülüğünde toplumun her kesiminin katılımıyla düzenlenen yardım kampanyasında 2 günde toplanan 2 kamyon dolusu yardım malzemesi Elazığ ve Malatya’ya gönderilecek.İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda GTSO tarafından düzenlenen kampanyada kuru gıda, kullanılmamış giysi, çocuk bezi, tüplü ve elektrikli ısıtıcının dışında yardım malzemesi kabul edilmedi.Başta GTSO üyesi sanayici ve ticaret erbabı ile STK temsilcisi, sanayici, esnaf ve vatandaşların getirdiği malzemeler pazar gününden beri oda görevlileri tarafından tasnif edilip, kolilenip, işaretlenerek kamyonlara dolduruldu.Beraberinde GTSO Başkanı İsmail Akçay ve yönetim kurulu üyeleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mesut Bayrak, esnaf ve sanatkarlarla birlikte yükleme işlemi tamamlanmak üzere olan kamyonlarda incelemelerde bulunan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde herkesin yüreğini dağlayan, bütün milleti büyük bir acıya sevk eden bir deprem yaşandığını belirterek, depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralılara da acil şifalar diledi.“Devletimiz vatandaşlarımızın acısına merhem olabilmek, yarasını sarabilmek için bütün kurumlarıyla orada”Depremin ardından devletin bütün kurumlarının bir an bile beklemeksizin çalışma sistematiği içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bütün Bakanların, bütün ekiplerin deprem bölgesine intikal ettiklerini anımsatan Vali Taşbilek, “O andan itibaren Bakanlarımızın koordinatörlüğünde orada ciddi bir çalışma yapılmakta.

Yurthaber 27-01-20 19:18

Enkazlarda yürüttükleri titiz çalışmalarla yaralıları hayata bağladılar

Elazığ'da depremin ardından vatandaşların enkazlardan canlı çıkarılmasında fedakarca uğraşan arama kurtarma ve sağlık ekipleri, aralıksız yürüttükleri çalışmaları anlattı - Jandarma Arama Kurtarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Yusuf Mataracı: - "(Yüsra bebek ve annesinin canlı kurtarılması) Profesyonelce çalışıyor olsak da biz de insanız, bizim de duygularımız var. Orada bir anne ve çocuğunun çaresizliği içimizi burktu" - Jandarma Astsubay Çavuş Zehra Yıldız: - "(Yüsra bebek ve annesinin canlı kurtarılması) Babayı eşine ve çocuğuna kapanmış bir şekilde bulduk. O durumu görünce duygulanmamak elde değil" - AFAD Ankara Birlik Müdürü Kartal Muhçı: - "Bir insanı hayata bağlamak, onun hayatta kalmasına vesile olmak, gerçekten çok güzel bir duygu. Halkımızın yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz"

Haber 27-01-20 10:36

Eski kaleci, amatör futbolcuların yarasına merhem oluyor

Malatya'da, sağlık memuru olarak görev yapan Kahraman Doğan, 20 yılı aşkın süredir amatör maçlarda görev alıyor - Bugüne kadar 400'ün üzerinde maçta binlerce sporcuya müdahale eden Doğan, evladı gibi gördüğü gençleri olumsuz alışkanlıklar kazanmamaları için spora teşvik ediyor - Kahraman Doğan: "Gençlere şifa olmanın, onların incinen bileğine, kanayan yarasına merhem olmanın tarifi yok" - "Ömrümün sağlığımın el verdiği sürece kar, kış soğuk sıcak demeden bu sahalarda evlatlarımla olmaya devam edeceğim"

Spor 20-01-20 14:09

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'den borç yapılandırma açıklaması:

"Yapılandırma tamamen sorunlarımızı halletmedi. Yaraya merhem oldu" - "Mağrib ile maşrıb bir araya gelse, orta dünya ile üst dünya bir araya gelse o Florya'nın tapusu yeniden alınamazdı. Bu benim ya da yönetimimin değil Galatasaray camiasının gücü ve başarısıdır" - "Divanın araştırıcı, sorgulayıcı ve inceleyici tavrına teşekkür ederim. Bu belki bizi diri tutuyor ama ne kadar tahammül ederiz, bu sinerjimiz ne kadar sürer bilmiyoruz"

Spor 11-01-20 15:55

Mustafa Cengiz: Yapılandırma anlaşması yaraya merhem oldu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Bankalar Birliği ile yapılan yapılandırma anlaşmasının sorunları tamamen halletmediğini, yaraya merhem olduğunu belirterek, "Galatasaray'ın çıkarlarına en uygun hale getirerek, günlerce yönetimimiz ve avukatlarla birlikte tek tek maddelerinden üstünden geçip çözdüğümüz bir şeydir. Önüne gelene dağıtan bir ulufe değildir. Buna uyabilen kulüpler girebiliyor. Bütün kulüplere dağıtılmıyor. Biz buna uyanlardan biriyiz" dedi.

Spor 11-01-20 15:19

Siirt’te müthiş buluş: Menengiç yağının yaralara merhem olduğu ortaya çıktı

Siirt Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof.

Haber 27-12-19 13:43

Çocukların çatlak ellerine merhem oldular

Paintball Avrupa Hakemi ve milli halk dansları sporcusu Dora Kübra Yıldız, Ankara'da 'Bir Paket Mutluluk' sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile Muş'ta Kardeşler Köyü okuluna yardım eli uzattı.

Haber 11-12-19 09:34

Çocukların çatlak ellerine merhem oldular

PAİNTBALL Avrupa hakemi ve milli halk dansları sporcusu Dora Kübra Yıldız, Ankara'da 'Bir paket mutluluk' sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle Muş'un Kardeşler köyündeki okula yardım götürdü.

Haber 11-12-19 09:24