Beyin Kanseri Yasam Suresi Haberleri

Uzmanından kritik uyarı: Zamanında tedavi edilmezse vücuda yayılıp ölümle sonuçlanıyor! 'Vücutta çok sinsi ilerleyen bir hastalık'

Bazı hastalıklardan erken teşhis sayesinde kurtulmak mümkün. Dünyada yaygın olarak görülen ölümcül hastalıklarından biri olan kanser ilk evrelerde tespit edildiğinde iyileşme oranı daha yüksek oluyor. Üroloji Uzmanı Dr. İsrafil Ağaoğlu, "Prostat kanseri çok çok kötü bir kanser türüdür. Zamanında tedavi edilmezse, tespit edilmezse ve atlanırsa akciğer, beyin ve kemiklere sıçrayabilecek kanserdir. En nihayetinde ölümcül bir kanserdir" dedi. İşte konuya dair detaylar...

Haber 2024-03-25 07:27:35

Şarkıcı Şimal'in kanseri yendikten sonra beyninde tümör tespit edilmişti... 8 saat süren beyin ameliyatının ardından ilk fotoğraf geldi

2 yıl önce meme kanserine yakalanan ve uzun bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşan 37 yaşındaki şarkıcı Şimal'den geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti. Beyninde tümör olduğu tespit edilen şarkıcı dün sabah ameliyata alınmıştı. Ameliyatı başarılı geçen ünlü isimden geçirdiği operasyon sonrası ilk fotoğraf geldi.

Magazin 2024-01-19 15:35:48

Kanseri yenen ünlü şarkıcı Şimal'den üzen haber geldi! Şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü

Ucuz Roman, Ferman ve Ağla Ağla gibi şarkılarıyla bilinen ünlü şarkıcı Şimal, sık sık geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı gündeme geliyor. Meme kanserini yenen şarkıcıdan üzen haber geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından beyin tümörü olduğunu duyurdu.

Magazin 2024-01-09 18:22:57

Kendisi kadar kabuğu da faydalı! Çöpe atmadan önce bir kez daha düşünün! Kanseri engelliyor, kalp sağlığnını koruyor

Ceviz ağacından elde edilen tek tohumlu sert ve yuvarlak meyveler olarak tüketilen ceviz, insan sağlığına sayısız fayda sunuyor. Ceviz faydalarının en başında, yapısının beyine benzemesinden dolayı beyin sağlığı bulunuyor. Ceviz hakkında çok da bilinmeyen bir gerçekte kabuğunun da kendisi kadar faydalı olduğu. Bu yüzden ceviz kabuklarını çöpe atmadan önce bir kez daha düşünün...

Kadin 2023-12-14 13:56:52

ABD Başkanı Biden, gaflarına bir yenisini daha ekledi! Oğlum Beau Biden Irak'ta öldü

Gaflarıyla gündem olan ABD Başkanı Joe Biden, bu kez 2015 yılında kanserden hayatını kaybeden oğlu Beau Biden ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. ABD Başkanı Biden, Colorado eyaletindeki konuşmasında, beyin kanseri nedeniyle ölen oğlu Beau Biden'ın 'Irak'ta hayatını kaybettiğini' söyledi.

Haber 13-10-22 16:58

Kanser hastalarına umut olacak, Aziz Sancar'ın keşfi ses getirdi! 'Şu an başarı oranı...'

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, yaptığı çalışmayla birlikte , laboratuvar deneylerinde çok sık kullanılan EdU adlı bir molekülün özellikle beyin kanseri tedavisinde kullanılabileceğini keşfetti. İlk önce fareler sonra gönüllü hastalarda denenecek tedaviyle ilgili olarak Prof. Dr. Sancar, "Biz fare deneyi yapan beyin kanseri bir profesör ile anlaştık, onunla kasım veya aralık ayıyla birlikte fare deneylerine başlayacağız" dedi.

Haber 23-08-22 22:58

Ölümcül sonuçları var! En yaygın belirtileri...

Kanser çağımızda en sık karşılaşılan hastalıklardan. Sağlıksız yaşamın artması kanser vakalarının da artmasına sebep oluyor. Kanserin birçok türü bulunuyor. Bu kanser türleri arasında bulunan beyin kanseri oldukça ciddi sonuçlara yol açıyor. Beyin kanserini erken teşhis etmek diğer tüm kanser türlerinde olduğu gibi hayati önem taşıyor.

Haber 09-06-22 10:02

İki yıl önce ölen eşinden hamile kaldı! “Şimdi kardeş istiyorum”

İngiltere’de yaşayan 33 yaşındaki Lauren McGregor, iki yıl öncesinde beyin kanseri tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybeden eşi Chris’ten hamile kaldı. Kanser tedavisiyle birlikte kısır kalma riski bulunan Chris, spermlerini dondurmuştu. Çocuk sahibi olmanın en büyük hayali olduğunu dile getiren Lauren, eşinin dondurulan spermleri aracılığıyla hamile kaldı. Doğumuna aylar kalan Lauren, gelecekte kocasından kalan spermlerle çocuğuna kardeş yapmak istediğini söyledi.

Trend 23-05-22 13:48

The Wanted grubunun üyesi şarkıcı Tom Parker 33 yaşında hayatını kaybetti

Britanyalı müzik grubu The Wanted, 33 yaşındaki grup üyeleri İngiliz şarkıcı Tom Parker'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. İleri evre beyin kanseri teşhisi konulan Parker bir süredir hastalıkla mücadele ediyordu.

Haber 30-03-22 21:11

Kişiye özgü onkolojik tedavi ile hayata tutundu

Gaziantep’te beyin kanseri teşhisi konulan Beyhan Ölçal, Medikal Park Gaziantep Hastanesinde kendisine uygulanan kişiye özel onkolojik tedaviyle hayata tutundu.Gaziantep’te ikamet eden Beyhan Ölçal, 5 yıl önce şiddetli baş ağrısı, denge problemi, çift görme, iştahsızlık gibi şikayetlerle hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 04-02-21 17:39

Nur Yerlitaş'ın eşyaları SMA hastası bir bebeğin tedavisi için satılacak

Beyin kanseri olan kısa süre önce yaşamını yitiren Nur Yerlitaş'ın 100 parçadan oluşan eşya koleksiyonu SMA hastası Eylül'ün tedavisi için satışa çıkarılıyor. Nur Yerlitaş'ın hala açık olan Instagram hesabından duyurulan bilgi notuna beğeni yağdı.

Magazin 24-12-20 13:33

Beyin Kanseri : Nedenleri, Belirtileri, Tedavisi

Beyin kanserinin oluşmasının nedeni beyinde meydana gelen tümördür.

Haber 24-06-20 10:16

Araları açıktı! Hadise, Nur Yerlitaş'ın ölüm haberini alınca...

Geçen yıl beyin kanseri teşhisi konan ve ameliyat olan Nur Yerlitaş (64), Şişli Fulya'daki evinde hayatını kaybetti. Ünlü modacının ölümünün ardından Hadise'den paylaşım geldi.

Magazin 28-04-20 09:21

Son dakika! Nur Yerlitaş hayatını kaybetti! Nur Yerlitaş neden öldü?

Son dakika! Modacı Nur Yerlitaş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti! Nur Yerlitaş'a geçtiğimiz yıl beyin kanseri teşhisi konmuştu.

Magazin 27-04-20 15:57

'Kanser hastasıyım, kemoterapi tedavim durduruldu'

İngiltere'de beyin kanseri hastası 44 yaşındaki Nancy Carter-Bradley'e, kemoterapi tedavisinin koronavirüs salgını yüzünden durdurulduğu söylendi.

Haber 27-03-20 10:27

Koronavirüs: 'Kanser hastasıyım, İngiltere’de salgın nedeniyle kemoterapi tedavim durduruldu'

44 yaşındaki beyin kanseri hastası Nancy Carter-Bradley, Londra'daki tedavisinin hastanenin tam kapasite koronavirüs vakalarıyla uğraşması nedeniyle durdurulduğunu söyledi.

Haber 27-03-20 08:38

Araştırma: Kanser oluşmadan on yıllar önce tespit edilebilir

Kanser hastalığı üzerine yaklaşık 10 yıla yayılan bir çalışmanın sonuçlarının, erken tanı ve tedavi konusunda dönüm noktası olabileceği ifade ediliyor. Hastalık semptomları ortaya çıkmadan tanımlanabilecek kanser türleri arasında yumurtalık ve beyin kanseri de sayılıyor.

Haber 06-02-20 09:06

Beyşehir’de üniversite öğrencilerine ‘tütünle mücadele’ konferansı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, üniversite öğrencilerine ‘tütünle mücadele ve uyuşturucu bağımlılığı’ konulu konferans verildi.Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Beyşehir ve Eşrefoğlu Yurtları Müdürlükleri tarafından Ali Akkanat Kampüsü’nde bulunan fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak düzenlenen konferansta Beyşehir Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Çelik ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Uzmanı Kübra Yılmaz Duman sunumlarını yaptı.Konferansta sigaranın akciğer kanseri başta olmak üzere birçok hastalığa neden olduğu ve beyin hücrelerini öldürdüğü için bu organın belli bölümlerinde kalıcı tahribatlar yaptığı belirtildi.

Yurthaber 25-12-19 14:40

Ayvalık’ta Şefkatli Eller amansız hastalığa yenik düşen minik Serdar’ı unutmadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, uzun bir süre beyin sapı kanseri ile mücadele ettikten sonra 7 yaşında hayata veda eden Serdar Meşe, Şefkat Evleri Derneği tarafından unutulmadı.Dernek Başkanı Fatma Cavlı’nın öncülüğünde, toprağa verilişinin 52.

Yurthaber 16-12-19 18:06

7 yaşındaki Serdar amansız hastalığa yenik düştü

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, uzun bir süredir Beyin Sapı Kanseri ile mücadele eden 7 yaşındaki Serdar Meşe yaşam savaşını kaybetti.Minik çocuğun yakalandığı amansız hastalığa yenik düşmesi başta annesi Semra Kobak olmak üzere, hastalığı süresince anne ve oğlu bir an bile yalnız bırakmayan “Ayvalık’ın Fatma Annesi” Fatma Cavlı’nın yanı sıra Ayvalık halkını yasa boğdu.Minik Serdar’ın cenazesi; tedavi gördüğü İzmir’deki Ege Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nden alınarak, 150 Evler Mahallesi’nde Şehitler Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Ayvalık Kabristanı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.Minik çocuğun cenazesinde; Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarsan, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun’un yanı sıra çok sayıda vatandaşlarda hazır bulundu.

Yurthaber 28-10-19 14:44

Kanser hastası diye karısı terk etti, devlet sahip çıktı

Adana’na hem beyin hem de akciğer kanseri olduğu için karısı tarafından hastanede terk edilen yaşlı adama devlet sahip çıktı.Adana’da 20 yıl önce 4 çocuğu ve eşi tarafından terk edilen, 2 yıl önce hem beyin hem de akciğer kanserine yakalanan 3 yıl öncede ikinci eşiyle evlenen Mehmet Gültekin, hastalanınca eşi tarafından terk edildi.

Haber 30-08-19 08:55

11 yaşındaki minik Atatuğra’dan insanlık dersi

Kurban Bayramı tatili için ailesiyle birlikte Balıkesir’in Ayvalık ilçesine gelen 11 yaşındaki Atatuğra Karamanoğlu, bayram harçlıklarını ilçede beyin sapı kanseri rahatsızlığıyla mücadele eden 7 yaşındaki Serdar Meşe’ye ulaştırılması amacıyla Şefkat Evleri Derneği’ne bağışladı.Kurban Bayramı’nı ailesiyle birlikte Ayvalık’taki yazlıklarında geçiren ve İstanbul Bahçelievler’de ikamet eden ilkokul 4.sınıf öğrencisi Atatuğra Karamanoğlu, babası Engin Karamanoğlu’nun kestiği kurbanı ilçedeki ihtiyaç sahibi insanların yardımına Hızır gibi yetişmesiyle bilinen Şefkat Evleri Derneği’ne bağışladı.

Haber 13-08-19 10:40

Kanseri yenen doktordan ’hayat kurtaran’ yöntem

İzmirli beyin cerrahı doktor olmasına rağmen geç fark ettiği akciğer kanserini, aldığı tedavilerin yanında yaptığı egzersizlerle yendi.

Haber 24-07-19 10:42

Borla tedavi kanseri 18 ayda öldürüyor

Northern Illinois Üniversitesinden Prof. Dr. Narayan Hosmane: - "Japonya'daki ortaklarımızla beyin kanseri olan hastalarda bunu denedik. Bor elementiyle kanser tedavisinde çok güzel sonuçlar aldık, 18 ay içinde kanser tamamen ölüyor. Eğer tamamen öldürüldüyse kanserin yenileme şansı da yok" - "Bor elementi kanser hücresine girerse onu, sağlıklı hücreye girerse bu hücreyi öldürür. Kimyacılar olarak bizim görevimiz, onu kanser hücresine yönlendirmek"

Haber 30-06-19 11:14

Borla tedavi kanseri 18 ayda öldürüyor

Northern Illinois Üniversitesinden Prof. Dr. Narayan Hosmane: - "Japonya'daki ortaklarımızla beyin kanseri olan hastalarda bunu denedik. Bor elementiyle kanser tedavisinde çok güzel sonuçlar aldık, 18 ay içinde kanser tamamen ölüyor. Eğer tamamen öldürüldüyse kanserin yenileme şansı da yok" - "Bor elementi kanser hücresine girerse onu, sağlıklı hücreye girerse bu hücreyi öldürür. Kimyacılar olarak bizim görevimiz, onu kanser hücresine yönlendirmek"

Yurthaber 30-06-19 11:13

DÜZELTME - Beyin kanserinde 'bariyer' koklayarak alınan ilaçla aşılacak başlıklı haberimizin başlık, spot ve içeriğinde değişiklik yapılmıştır. Haberimizi düzenleyerek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA

Beyin kanserinde "bariyer" koklama yöntemiyle aşılacak - Türk bilim adamları, beyin kanseri tedavisinde, ilaçların tümöre ulaşmasını engelleyen savunma mekanizmasını aşabilen ve koklama yönteminin kullanıldığı nano teknolojik ilaç taşıma sistemi geliştirdi - Ege Üniversitesi ARGEFAR Ürün Geliştirme Sorumlusu Prof. Dr. Şenay Hamarat Şanlıer: - "Tümörlü dokuya normalde ulaşamayan kanser ilacını, modifiye ederek, nano teknolojik yaklaşımla yeniden yapılandırarak kan beyin bariyerini çok rahat geçebilir hale getiriyoruz. Yani basit ifadeyle ilaç bulunan molekülün elinden tutuyor karşıya geçiriyoruz" - "Damar yolu açılmayacak, hasta kemoterapi merkezlerine gitmeyecek, ilacı koklayacak ve nazal yoldan direkt beyine ulaşacak"

Haber 28-06-19 12:50

Beyin kanserinde bariyer koklayarak alınan ilaçla aşılacak

Türk bilim adamları, beyin kanseri tedavisinde, ilaçların tümöre ulaşmasını engelleyen savunma mekanizmasını aşabilen ve koklama yoluyla alınan nano teknolojik ilaç geliştirdi - Ege Üniversitesi ARGEFAR Ürün Geliştirme Sorumlusu Prof. Dr. Şenay Hamarat Şanlıer: - "Tümörlü dokuya normalde ulaşamayan kanser ilacını, modifiye ederek, nano teknolojik yaklaşımla yeniden yapılandırarak kan beyin bariyerini çok rahat geçebilir hale getiriyoruz. Yani basit ifadeyle ilaç bulunan molekülün elinden tutuyor karşıya geçiriyoruz" - "Damar yolu açılmayacak, hasta kemoterapi merkezlerine gitmeyecek, ilacı koklayacak ve nazal yoldan direkt beyine ulaşacak"

Haber 28-06-19 11:24

Beyin kanserinde bariyer koklayarak alınan ilaçla aşılacak

Türk bilim adamları, beyin kanseri tedavisinde, ilaçların tümöre ulaşmasını engelleyen savunma mekanizmasını aşabilen ve koklama yoluyla alınan nano teknolojik ilaç geliştirdi - Ege Üniversitesi ARGEFAR Ürün Geliştirme Sorumlusu Prof. Dr. Şenay Hamarat Şanlıer: - "Tümörlü dokuya normalde ulaşamayan kanser ilacını, modifiye ederek, nano teknolojik yaklaşımla yeniden yapılandırarak kan beyin bariyerini çok rahat geçebilir hale getiriyoruz. Yani basit ifadeyle ilaç bulunan molekülün elinden tutuyor karşıya geçiriyoruz" - "Damar yolu açılmayacak, hasta kemoterapi merkezlerine gitmeyecek, ilacı koklayacak ve nazal yoldan direkt beyine ulaşacak"

Yurthaber 28-06-19 11:24

Kızım artık ağlamasın istiyorum

Muş'ta beyin felci geçiren kızının tedavisiyle ilgilenirken göğüs kanseri olduğunu öğrenen Bahar Taşkıner, yaşadığı bütün zorluklara rağmen kızının sağlığına kavuşması için mücadele ediyor - Epilepsi hastası olan eşinin de çalışamaması nedeniyle kızının tedavi giderlerini karşılayamayan Taşkıner, valilikten aldığı izinle yardım kampanyası başlattı - Bahar Taşkıner: -"Göğüs kanseri olduğum için ağır ilaçlar alıyorum ve kemoterapi görüyorum. Eşim ve kızım aynı anda epilepsi nöbeti geçiriyor. İkisine aynı anda yetişemiyorum. Kızım çok acı çekiyor. Artık ağlamasın, acı çekmeden yaşasın istiyorum"

Yurthaber 24-06-19 13:41

Kızım artık ağlamasın istiyorum

Muş'ta beyin felci geçiren kızının tedavisiyle ilgilenirken göğüs kanseri olduğunu öğrenen Bahar Taşkıner, yaşadığı bütün zorluklara rağmen kızının sağlığına kavuşması için mücadele ediyor - Epilepsi hastası olan eşinin de çalışamaması nedeniyle kızının tedavi giderlerini karşılayamayan Taşkıner, valilikten aldığı izinle yardım kampanyası başlattı - Bahar Taşkıner: -"Göğüs kanseri olduğum için ağır ilaçlar alıyorum ve kemoterapi görüyorum. Eşim ve kızım aynı anda epilepsi nöbeti geçiriyor. İkisine aynı anda yetişemiyorum. Kızım çok acı çekiyor. Artık ağlamasın, acı çekmeden yaşasın istiyorum"

Haber 24-06-19 13:38

Kanser hastası küçük Elif Esma'ya moral etkinliği

Muğla'da beyin kanseri tedavisi gören 7 yaşındaki Elif Esma Şahin için eğitim gördüğü okulunun bahçesinde moral etkinliği düzenlendi - Elif"in dans ederek moral bulduğu etkinlikte şarkıcı Altay da sahne aldı

Yurthaber 13-06-19 16:46

Kanser hastası küçük Elif Esma'ya moral etkinliği

Muğla'da beyin kanseri tedavisi gören 7 yaşındaki Elif Esma Şahin için eğitim gördüğü okulunun bahçesinde moral etkinliği düzenlendi - Elif"in dans ederek moral bulduğu etkinlikte şarkıcı Altay da sahne aldı

Haber 13-06-19 16:44

Bir anneden oğlu için çağrı

İZMİR'de yaklaşık 1,5 yıl önce beyin kanseri teşhisiyle hayatı bir anda değişen 7 yaşındaki İstiklal Kurtuluş Köksal, annesiyle beraber yaşam mücadelesi veriyor.

Haber 09-06-19 10:40

Kişiye özgü onkolojik tedavi ile hayata tutundu

Gaziantep’te beyin kanseri teşhisi konulan Beyhan Ölçal, Medikal Park Gaziantep Hastanesinde kendisine uygulanan kişiye özel onkolojik tedaviyle hayata tutundu.Gaziantep’te ikamet eden Beyhan Ölçal, 5 yıl önce şiddetli baş ağrısı, denge problemi, çift görme, iştahsızlık gibi şikayetlerle hastaneye kaldırıldı.

Haber 29-05-19 15:33

Beyin kanseri erkekleri daha çok etkiliyor

Vücuttaki tüm organlarda olduğu gibi, beyinde de kanser gelişebiliyor. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç Dr. Selçuk Göçmen, beyinde günümüzde Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından tanımlanmış 130’dan fazla tümör olduğunu, bu tümörlerin ise iyi ve kötü huylu olarak ayrıldığını söyledi. Doç. Dr. Göçmen, “Ailesel faktörler (genetik), radyasyon, hayvan virüsleri, fenol ve benzen bileşikleri ile uğraşan meslek grupları ve sigara içimi beyin tümörü riskini arttırıyor” şeklinde konuştu.

Trend 27-05-19 12:39

Kanser hastalarına yeni umut! Türk doktordan devrim gibi buluş

İstanbul’da bir özel bir üniversite hastanesinin laboratuvarlarında geliştirilen aşı kanser hastaları için büyük bir umut oldu. “Gliomir-Beyin Kanseri Aşı Tedavisi” adı verilen tedavi yöntemiyle hastadan alınan hücrelerin laboratuvar ortamında tümörlü hücreyi tanıması sağlanacak ve tedavi gerçekleştirilecek. Sağlık bakanlığı tarafından 3 hastada uygulanmasına izin verilen aşı, iyi sonuç verirse Türkiye’de ve tüm dünyada uygulanmaya başlanacak.

Trend 27-05-19 10:50

İsrail’in ailesine refakat izni vermediği küçük kız hayatını kaybetti

İsrail’in ailesine refakatçi izni vermediği beyin kanseri olan 5 yaşındaki Filistinli kız çocuğu, Kudüs’te tek başına kanser tedavisi gördükten sonra sevk edildiği Gazze’deki hastanede hayata gözlerini yumdu.Tedavi için Kudüs’e gönderilen ancak İsrail’in ailesine refakatçi izni vermediği 5 yaşındaki Filistinli Ayşe El Lulu, Cuma günü hayatını kaybetti.

Haber 19-05-19 13:26

TSK uçağının Rize’den taşıdığı karaciğer ile hayata döndü

Isparta’da karaciğer kanseri ve siroz teşhisi konulduktan sonra 52 kilodan 25 kiloya kadar düşen 44 yaşındaki kadın, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) uçağı ile Rize’de beyin ölümü gerçekleşen bir hastadan nakledilen karaciğer ile hayata tutundu.Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan organ nakli sonrasında sağlığına kavuştuğunu ifade eden Ebru İşeri, "Nakilden önce umutsuzdum, aşırı derecede ‘Tekrar uyanabilecek miyim veya sevdiğim insanlarla bir arada kalabilecek miyim’ tereddüdü vardı.

Haber 07-03-19 16:58

1250 kilometre uzaktan gelen karaciğerle hayata tutundu

ISPARTA'da karaciğer kanseri ve siroz teşhisi konulan Ebru İşeri'ye (45), yaklaşık 1250 kilometre uzaklıktaki Rize'de, beyin ölümü gerçekleşen kişiden alınan karaciğer nakledildi.

Haber 06-03-19 16:49

Beyin kanseri öğrenci, maskesiyle maçın kura atışını yaptı

Hatay’da oynanan Bölgesel Amatör Bal Ligi futbol karşılaşmasında ev sahibi takım oyuncuları, kanser hastalığına farkındalık oluşturmak için sahaya “Alperen seni çok seviyoruz” yazılı pankart ve yüzlerine taktıkları maskeyle çıktılar.Karaağaç Spor Kompleksi stadında Arsuz Karaağaç Spor ile 7 Mart Kadirli Demir Spor’un karşı karşıya geldiği futbol müsabakasında ev sahibi takım oyuncuları, beyin kanseri hastası olan 12 yaşındaki Denizciler Gübretaş Orta Okulu 7.

Haber 30-01-19 00:53

Nur Yerlitaş sağlığına kavuştu! İşte son hali...

Beyin kanseri ameliyatı olan ünlü modacı Nur Yerlitaş, Zorlu AVM’de görüntülendi.

Magazin 05-10-18 09:46

Nur Yerlitaş operasyon sonrası çekilen fotoğrafını paylaştı

Nur Yeşiltaş, sosyal medya hesabından beyin kanseri ameliyatı yerinin fotoğrafını paylaştı. 'İhlas' notuyla paylaştığı fotoğrafta çok ciddi bir operasyon geçiren modacının başına 20 dikiş atıldığı görülüyor.

Magazin 16-09-18 18:07

Nur Yerlitaş ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi

Beyin kanseri teşhisi konulan modacı Nur Yerlitaş geçen ay geçirdiği ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi.

Magazin 13-09-18 09:44

Eski Başkanlar ve Amerika Dışından da McCain’e Övgü

81 yaşında beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Cumhuriyetçi Senatör John McCain’e hem ülke içinden hem de diğer ülkelerden övgü dolu mesajlar geliyor. McCain cesareti, vatanseverliği ve ülkesine hizmetleriyle anılıyor

Haber 26-08-18 18:52

Senatör McCain Kanser Tedavisinden Vazgeçti

Beyin kanseri olan Cumhuriyetçi Senatör John McCain’in ailesi, senatörün artık çok ağır gelen kanser tedavisini bıraktığını açıkladı. McCain, geçen yıl beyin kanseri olduğunu açıklamış ve ileri aşamada glioblastoma teşhisi üzerine Temmuz 2017’de tedaviye başlamıştı

Haber 24-08-18 22:37

Nur Yerlitaş'tan haber var! Taburcu oldu

Meme kanserini yendikten sonra beyin kanseri teşhisi konan ve ameliyat olan modacı Nur Yerlitaş, hastaneden taburcu oldu

Magazin 10-08-18 16:56

Beyin kanseri belirtileri nelerdir?

Son derece riskli bir hastalık olan beyin kanseri, erken teşhis edilememesi halinde ölüme sebep olabilir. Bu yüzden beyin kanseri belirtileri asla göz ardı edilmemelidir. Tedavi süreci ne kadar erken başlarsa yaşam süresinin uzama ihtimali de o kadar artar. Bu da bu ciddi hastalığın belirtilerine karşı farkındalığın ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir. Peki beyin kanseri belirtileri nelerdir?

Kadin 10-06-18 14:44

Bir annenin çaresizliği çok kötü

Beyin felci geçiren 4 yaşında kızının tedavisi için Muş'tan Malatya'ya gelen, burada da kendisinin göğüs kanseri olduğunu öğrenen 31 yaşındaki Bahar Taşkıner, kendi acısını unutup kızına uzanacak yardım elini bekliyor - Eşi de epilepsi hastası ve işsiz olan Taşkıner, kızının tedavisini daha iyi koşullarda sürdürmek için yardım kampanyası başlatmak istiyor - Anne Bahar Taşkıner: - "Bir annenin çaresizliği çok kötü. Bana bir şey olursa kızıma ne olacak diye çok korkuyorum" - Prof. Dr. Serdal Güngör: - "Hastanın ciddi beslenme problemleri var, baş kontrolü yok, henüz oturamıyor ve ciddi nöbetler geçiriyor. Birden fazla ilaç kullanmasına rağmen nöbetleri kontrol etmekte zorlanıyoruz. Bu hastalıkta olabilecek en ağır formlardan birisi"

Haber 08-06-18 13:13

Kanserle mücadelesini fotoğraf albümüne taşıdı

İzmir'de 2012 yılından bu yana iki kez kanseri yenen, beş kez meme, beyin, rahim ve tiroid ameliyatı geçiren Zuhal Şen, hastalık sürecinde çektiği fotoğraflardan "zafer albümü" oluşturdu - Şen: "Bu albümü her şeyden önce kızım için hazırladım. Albüme bakınca çok şey hissediyorum, sevgimi, acımı, hüznümü, mutluluğu ve ikinci şansımı... Hayatta herkesin ikinci şansı olmaz, benim var"

Haber 10-05-18 11:04