Beyonce Haberleri

Beyonce'ye bir bakan bir daha baktı! Kovboy tarzı sosyal medyayı salladı

Sahne performansıyla adından söz ettiren 42 yaşındaki Amerikalı yıldız Beyonce son paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından kovboy tarzıyla pozlarını paylaştı. Paylaşıma kısa süre içerisinde şarkıcının hayranları tarafından beğeni yağdı.

Magazin 05-04-2024 16:28

Beyonce yeni albüm kapağıyla olay oldu! Belden aşağısına bir bakan bir daha baktı

Beyonce, Super Bowl gününde iki yeni sürpriz single'ından birinin müstehcen kapak resmini açıklayarak dudak uçuklattı. Beyonce'un bikini bölgesini metal kalple kapaması sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-02-2024 15:40

Hadise sahne için külot modasına uydu! Dansıyla yine gündem oldu

Gerek sosyal medya paylaşımları gerek özel hayatı gerekse sahne tarzıyla dillerden düşmeyen Hadise külot modasına uydu. Son dönemde moda olan mikro mini şort tarzını sahneye taşıyan Hadise iddialı dansıyla da dikkat çekti.

Magazin 12-02-2024 07:25

Beyonce'ye bir bakan bir daha baktı! Herkes çıplak sandı

Sahne performansıyla adından söz ettiren 41 yaşındaki Amerikalı yıldız Beyonce turnesiyle sık sık gündeme geliyor. Atlanta'daki sahnesinde iddialı bir seçim daha yapan şarkıcıya bir bakan bir daha baktı.

Magazin 14-08-2023 12:03

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu o soru karşısında, 'Dilek, sence hangisi?' diyerek eşine döndü... Seyirciler kahkahaya boğuldu! Tribi yedik hocam

İstanbul'da, 2019 yılındaki yerel seçimlerin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yöneltilen soru ve İmamoğlu'nun verdiği cevap güldürdü. İmamoğlu'nun soru karşısında eşine dönerek, "Dilek sence hangisi..." diyerek seslenmesi seyircileri kahkahaya boğdu. İşte haberin detayları...

Magazin 23-06-2023 22:53

Beyonce konseri İsveç'te enflasyonu artırdı! Kimse bunu beklemiyordu: En az yüzde 0,3…

Beyonce, yedi yıl aranın ardından Rönesans Dünya Turnesi kapsamında ilk solo turnesine çıktı. Ekonomistler, İsveç’te düşüş eğilimine giren enflasyonun beklenenden yüksek gelmesinin sebebini Beyonce’nin başkent Stokholm'deki konserine bağladı. Elektrik ve gıda fiyatlarındaki düşüşün Mayıs ayında enflasyon oranının düşmesine katkıda bulunduğunu dile getiren ekonomistler otel, yemek içme gibi bazı mal ve hizmetlerin maliyetlerdeki artışı tetiklediğini söyledi.

Finans 15-06-2023 12:09

300 hamburger menü sipariş etti! Beyonce yine ödediği parayla gündemde

Geçtiğimiz aylarda ekibine tavuk ısmarlayarak ödediği parayla gündeme gelen efsane isim Beyonce "Renaissance" adını verdiği turnesinin İngiltere ayağının ardından ekibi için parti düzenledi. 300 porsiyon hamburger menü sipariş eden Beyonce, ekibinin yemeğine 2 bin sterlin (ortalama 50 bin TL) ödedi.

Magazin 05-06-2023 15:07

Rihanna, Kylie Jenner, Kim Kardashian... Forbes, Amerika'nın en zengin kadınlarını açıkladı

ABD merkezli Forbes dergisi her yıl olduğu gibi bu yıl da Amerika'nın en zengin kadınlarını açıkladı. Girişimleri ve sektördeki başarılarıyla 'kendini yoktan var eden' kadınları sıralayan Forbes'un listesinde Kylie Jenner'ın 6. kez üst üste yer alarak gündeme geldi.

Magazin 02-06-2023 11:29

Beyonce tavuk sipariş etti! Ödediği para ortaya çıktı

Blue, Rumi ve Sir adında üç çocukları bulunan şarkıcı Beyonce ve Jay-Z çifti, ABD'nin Kaliforniya eyaletinin en pahalı evini satın almasıyla gündemdeydi. Beyonce şimdi de ekibiyle gittiği tavukçuda ödediği hesapla gündem oldu.

Magazin 22-05-2023 12:10

İrem Derici mavi tık için yıllık ödeme yaptı! Elon Musk'a isyan

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk geçtiğimiz günlerde mavi tik aboneliği olmayan onaylı hesapların tiklerini kaldırdı. Ücret karşılığında mavi tık veren Musk daha sonra fikrini değiştirdi ve bazı mavi tıkları iade etti. Ancak İrem Derici ödeme yapmıştı. Derici son paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 26-04-2023 10:06

Sosyal medyada olay yaratan 'mavi tik' kararı! Aralarında Beyonce ve Cristiano Ronaldo da var

Elon Musk'ın sosyal medya platformu Twitter'da hayata geçirdiği yeni mavi tik kararı ile sosyal medyada yeni bir gündem daha oluşturmayı başardı. Twitter, dün binlerce hesabın mavi tiklerini kaldırmaya başladı. Aralarında Beyonce ve Cristiano Ronaldo gibi ünlü isimlerin de olduğu hesaplar, bir zamanlar gıpta ile bakılan mavi tiklerini kaybetti.

Haber 21-04-2023 13:27

Bilime göre dünyanın en güzel kadını belli oldu! Güzellikleriyle büyüleyen 10 kadın

Güzellik anlayışı kişiden kişiye göre değişim gösterebiliyor. Bazı kişiler yüzdeki her detayın belirli ölçüde olmasından hoşlanırken bazıları ise daha karakteristik özellikleri olan kişileri beğeniyor. Ancak altın oran kullanılarak hesaplanan güzellik ölçülerinde dünyanın en güzel kadınını seçmek mümkün olabiliyor. İşte altın oran kullanılarak tespit edilen bilimsel olarak en güzel kadın...

Kadin 11-04-2023 11:00

'Açık alanda sevişmek istiyorum' diyen Beyonce dekoltesiyle takipçilerini mest etti

Dubai'de lüks bir otel açılışında verdiği konserden saat başı 24 milyon dolar kazanan Beyonce, Renaissance albümünden cesur bir kareyi paylaştı. Beyonce'in iddialı pozuna dünyanın dört bir yanından beğeni yağdı.

Magazin 03-02-2023 10:21

2018'den beri konser vermeyen Beyonce Dubai'deki otel açılışında! Bir saat için 24 milyon dolar aldı

Dubai’deki lüks otelin açılışında bir saatlik konser veren Beyonce sosyal medyada gündemde. Beyonce, bir saat için toplam 24 milyon dolar kazanmasıyla herkesi şoke etti.

Magazin 22-01-2023 15:49

Altın orana göre güzelliği kusursuz olan 10 kadın! Altın oran nedir?

Güzelliğin göreceli bir kavram olduğu bilinse de matematiksel olarak da belirli standartları bulunmaktadır. Belirli ölçüler içerisinde kalan yüzler altın orana uygundur. Bu yüzler birçok insan tarafından beğenilmektedir. Altın orana göre güzelliği kusursuz olan 10 ünlü kadın belirlendi.

Kadin 28-10-2022 10:43