Bikini Haberleri Ve Son Dakika Bikini Haberleri

Bikini Haberleri Ve Son Dakika Bikini Haberleri

İki parçadan oluşan bikini, kadınların denize girmeleri için kullandıkları bir giysidir. Bikini, 1946 yılında Parisli modacı Louis Reard tarafından tasarlanmıştır. Yüzerken kullanılması için tasarlanan kıyafet, bir sütyen ve bir altlıktan oluşmaktadır. Farklı kumaş türlerinden tasarlanabilen bikiniler, suya dayanıklı şekilde üretilir. Bir dönem Vatikan tarafından müstehcen olarak nitelendirilmiş olan bikini, daha sonra sıklıkla Batı Avrupa plajlarında görülmüştür. Brigitte Bardot, Ursula Andress gibi 1960 yılların popüler yıldızları tarafından giyilmesi ile yaygınlaşmıştır. Özellikle plaj voleybolu ve vücut geliştirme alanlarında bikini kullanılmasıyla spor alanında da kullanılan bir giysi haline geldi. Erkekler tarafından vücut geliştirme sporunda kullanılması bikininin erkekler için olan modellerinin de oluşturulmasını sağladı.

Bikini Haberleri

Rakip tanımayan İBB adayı sandık başında gözaltına alındı! 30 bin TL maaş ve mayo-bikinide devrim vaatleri ses getirmedi

31 Mart yerel seçimlerinde en büyük adrenalinini bağımsız İBB adaylarından, 58 yaşındaki Yaşar Polat yaşadı. İstanbullulara 30 bin TL maaş vadeden ve mayo-bikinide devrim niteliğinde olduğunu düşündüğü bir proje geliştiren Polat sandık başına gittiğinde diğer seçmenlerin ağzı açık kaldı. Polat oracıkta gözaltına alındı; ne kendisi ne de eşi ona oy verebildi.

Haber 03-04-2024 08:47

Bikinili kadına yaklaşıp zorla dokunarak fotoğraf çektirdiler! Hong Kong'taki görüntüler tepki çekti

Çin'de kaydedildiği iddia edilen görüntüler, sosyal medyada gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde plajda tek başına güneşlenen bikinili kadına bir grup erkeğin yaklaştığı görülüyor. Genç kadına zorla dokunarak fotoğraf çektiren adamlar, kadının tepki göstermesine ise aldırmazken; sosyal medyada paylaşılan görüntüler olay oldu.

Trend 18-03-2024 13:57

Kadın bikini tasarımı için erkek model seçtiler! Mayo şirketine tepkiler çığ gibi büyüdü... Kadınlara hakaret

Bir mayo şirketi kadın mayo ve bikini takımlarının takımı için erkek model tercih edince eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü erkek model kullanılmasını "kadınlara hakaret" olarak yorumladı.

Trend 23-01-2024 11:15

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, siyah bikinisiyle ayna karşısına geçti: Kıvrımlarını sergileyen fenomen adeta büyüledi!

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki kıyafet seçimleri nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek 'Dünyanın en seksi taraftarı' unvanına sahip olan Ivana Knöll, yeni pozlarıyla dikkat çekti. Ünlü isim siyah bir bir bikini giyip ayna karşısına geçti.

Magazin 06-01-2024 12:48

Bikini

Bikini Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bikini Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Su sporlarında fenomene dönüşmüştü! Başına gelen talihsizlikten sonra utancından ne yapacağını şaşırdı

Su sporlarıyla ilgili internette paylaşım yaparak binlerce takipçi kazanan kadın sörfçü, su altı sörfü yaparken bikini altını kaybettikten sonra yüzü kızardı. Bikinisinin altının olmadığını fark ederek kıyıda havlusuna sarınan kadın bir kişinin kayıp bikini altını getirmesiyle şaşkına döndü.

Trend 14-10-2023 13:52

Hande Erçel'den Afra Saraçoğlu'na sevilen ünlülerin bu yaz seçtikleri bikinilere alternatifler

"Sahilde ve havuzda çok şık olmak istiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden güzel ve yetenekli ünlü isimlerin plaj kombinlerine alternatif ürünleri bir araya getirdik. Ebru Şahin'den Fahriye Evcen'e, Hande Erçel'den İrem Derici'ye kadar birçok ünlünün plaj stilini inceleyebilir ve onlardan ilham alarak alternatif seçeneklerle göz alıcı kombinler yapabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım.

Magazin 14-08-2023 16:40

Deniz kenarındayken üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem rahat parçalar

Deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarırken şık görünmek isteyenlere güzel bir haberimiz var! Bikini ve mayo üzerine giyilebilecek birbirinden şık ve rahat parçaları sizin için derledik. Nefes alan kumaşlardan üretilen ve farklı beden ölçülerine uygun gömlek, şort, plaj elbisesi ve pareoları inceleyebilirsiniz.

Kadin 25-07-2023 16:46

Etraftaki tüm bakışları üstünüze çevirecek mayo ve bikini modelleri

Plaj stiliyle tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyenlere harika bir haberimiz var. Sizin için birbirinden şık bikini ve mayoları bir araya getirerek bir liste hazırladık. Farklı beden tiplerine uygun mayolar ve bikinileri yüzerken ya da kumsalda zaman geçirirken giyebilirsiniz. Nefes alan kumaşlardan üretilen kıyafetler sayesinde rahatlıkla güneşlenebilir ve plaj oyunlarına dahil olabilirsiniz.

Kadin 19-07-2023 17:31

Sevgilisi Hakan Sabancı ile Yunan adasına gitti! Hande Erçel bikinili tarzıyla nefes kesti

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı "Sen Çal Kapımı" adlı diziyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte Yunanistan'ın Santoroni Adası'na gitti. Ünlü oyuncu Hande Erçel'in bikinili pozları görenleri büyüledi.

Magazin 09-07-2023 13:26

Sosyal medya fenomeni Paige Woolen göğüslerine küçük gelen bikinisiyle resmen şov yaptı! “Giymesen de olurdu”

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde adından söz ettirmeyi başaran Paige Woolen, 700 bini aşkın takipçisinin karşısına yine iddialı pozlarıyla çıktı. Fenomen isim minicik bikinisiyle hayranlarının kalp atışlarını hızlandırdı.

Trend 06-07-2023 10:04

Serenay Sarıkaya bikinili doğum günü pozu ile nefes kesti! Ateş ediyor vay anam!

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı Aile dizisinde Devin Akın karakterine hayat veren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'dan 'doğum günü' paylaşımı geldi. Dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde alan Serenay Sarıkaya, beyaz bikinili pozu ile görenleri büyüledi.

Magazin 01-07-2023 08:28

Sosyal medya fenomeni Arabela Chi bikinisiyle sere serpe uzandı! Yazın tadını çıkardığı pozunu böyle paylaştı

İngiltere’nin fenomen realite şovu Love Island (Aşk Adası) programının eski yıldızı yazın tadını çıkarttığı bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı. Şezlonga uzandığı anlarda çekilen bir selfiesini paylaşan fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 21-06-2023 11:52

Yaz aylarında deniz kum güneş üçlüsünü karşılayabileceğiniz son moda, tasarım mayo ve bikini önerileri

Modayı yakından takip eden kadınlardan mısınız? Eğer öyleyseniz dolabınızı şenlendirecek parçalar burada! 2022 senesinin yaz aylarını kasıp kavuracak, plajlara damgasını vuracak bikini ve mayo modellerini sizler için derledik. Deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarırken tarz görünmek ve birbirinden güzel mayo modelleri hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız listemizi sonuna kadar incelemeye devam edin!

Kadin 21-06-2023 10:48

Yaz tatili için şimdiden hazırlık yapanlara özel en iyi mayo ve bikini çeşitleri

Yaz, deniz ve güneş keyfi tatil planlarının vazgeçilmezi. Bu keyifli zamanlarınızı tamamlayan unsurların başında ise en iyi mayo ve bikini modelleri geliyor. Tatilinizin tadını çıkarmanın yanı sıra içinde kendinizi rahat ve güzel hissetmenizi sağlayacak olan en iyi mayo ve bikini tasarımları arasında seçim yapmak bazen zor olabiliyor. Sizler için birbirinden özel bikini ve mayo modellerini inceledik. Siz de yazın keyfini çıkarırken kendinize en uygun mayo veya bikini tasarımını seçebilirsiniz.

Kadin 19-06-2023 16:56

Avustralyalı sosyal medya fenomeni mayosu uygunsuz bulununca tepkiyle karşılandı! Tartışma anlarını paylaştı

Avustralyalı sosyal medya fenomeni Natasha Maree bir halk plajında giydiği bikinisi uygunsuz bulununca karşılaştığı tepkiyi sosyal medya hesabından paylaştı. Fenomen isim tanımadığı bir kadının yanına gelerek “Çocuklar var” diyerek tepki gösterdiği ve kadınla tartışma yaşadıkları anları saniye saniye gösterdi.

Trend 15-06-2023 14:04

Sosyal medya fenomeni sahilde zor anlar yaşadı! Köpek bikini üstünün iplerini çözünce frikik vermemek için uğraştı

Sosyal medya fenomeni Daniela Henao arkadaşlarıyla birlikte sahilde eğlenceli bir gün geçirdiği sırada yanlarına gelen bir köpekle oynamaya başladı. Oyuncu köpek fenomen ismin bikini üstünün iplerini çekmeye başlayınca işlerin rengi bir anda değişti. Henao köpeğin çözdüğü bikini üstünün düşmemesi için büyük çaba sarf etti.

Trend 14-06-2023 11:03

TikTok'ta trend olan yapay bronzlaşma çizgileri görenleri şaşırtıyor! Beni seksi hissettiriyor

Yaz aylarında bronz görüntüyü sevenler ama tatile gitmeye fırsat bulamayanlar bronzlaştırıcı ürünlere yöneliyor. Bronzlaştırıcı ürünlerin bikini izi yapmaması bugüne kadar avantaj olarak görülse de son zamanlarda trend olan bikini izi için yapılanlar görenleri şaşırtıyor.

Kadin 07-06-2023 11:56

Büyük göğüslerini sığdırdığı bikinisi ağrıya neden olunca bulduğu çözüm herkesi şaşırttı

Büyük göğüslere sahip olan kadınlar yaşadıkları sırt ağrılarının yanı sıra boyundan bağlamalı kıyafetlerde boyun ağrısı yaşadıklarını belirtiyorlar. TikTok'ta büyük göğüslerini sığdırdığı bikinisiyle boyun ağrılarına karşı bulduğu çözümü paylaşan bir kadın frikik vermesinden korkan takipçilerinden çok sayıda yorum aldı.

Kadin 26-05-2023 13:44

Büyük bedeni yüzünden bikini giymesini eleştirenlere cevap verdi! Karaya vurmuş balina...

Büyük bedenli kadınların giydiği kıyafetlere karışılması oldukça kısıtlayıcı olabiliyor. Sosyal medyada beden pozitifliğini savunan kadınlar kendileri gibi olan kişilere de destek olmak adına gelen kötü yorumlara inat dekolteli kıyafetler giyerek giyecekleri kıyafetlere yapılan yorumlara karşı çıkıyor. TikTok'ta bir sosyal medya fenomeni büyük bedeni yüzünden giydiği bikiniye yapılan benzetmeleri açıkladı.

Kadin 19-05-2023 09:26

Tatil planı yapanlar buraya! Yaza damgasını vuracak en güzel bikini ve mayo önerileri

Havada cıvıl cıvıl bir enerji var çünkü yaz geliyor! Tatil planları yapılmaya başlandı. Destinasyonlar belirlenirken ne giyileceğine de karar vermek gerekiyor. Karar aşamasının en önemli kısmıysa elbette plajda giyilecek mayo ve bikinileri hem vücut yapısına uygun hem şıklıktan ödün vermeden seçmekten geçiyor. Peki, birlikte bu senenin trend bikini ve mayolarını incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-05-2023 01:42

Büyük göğüslerin dik durmasını sağlayacak bikini tasarladı! Kıvrımlı vücudunu kabul etmek için...

Büyük göğüslere sahip olan kadınlar doğru bikini ve iç çamaşırı bulmakta oldukça zorlanıyorlar. Bu durumun önüne geçmek isteyen birçok üretici göğüslerin dik görünmesini sağlayacak farklı modeller üretiyor. TikTok'ta büyük göğüsleri ve kıvrımlı vücuduyla oldukça problem yaşadığını belirten bir kadın büyük göğüsleri dik gösterecek yöntemini paylaştı.

Kadin 17-05-2023 09:36

Sosyal medyanın yeni bikini trendi akın akın yayılıyor! Denim bikiniler tartışma yarattı

Yaz aylarına sayılı zaman kalmışken tüm dünyada bikini trendlerini de yavaş yavaş belirleniyor. Özellikle son dönemde popüler olan denim (kot) bikini modellerini sosyal medya fenomenleri tarafından tanıtılmaya başlandı. Magdalene Keskic ve Andera Garcia gibi fenomen isimlerin tercih ettiği kot bikini takımları bu yazın favorisi olmaya aday. Ancak moda uzmanları trendle ilgili olarak bir soruna değindi.

Trend 13-05-2023 15:09

Sosyal medya yıldızı vajina ameliyatı olmak istediğini açıkladı! Artık gerçeği biliyorum

Cinsel organlar üzerine yapılan estetik operasyonlar toplumda konuşulmayan konular arasında yer alsa da bu operasyonlara gösterilen ilgi giderek artıyor. Sosyal medya yıldızı Bella Davis, Instagram hesabında eskiden vajina ameliyatı yaptırmak istediğini ama gerçekleri öğrenince bu işlemden vazgeçtiğini paylaştı.

Kadin 10-05-2023 16:09

Sosyal medya fenomeni Julia Sandoval’ın sere serpe pozlarına tepki yağdı! Altına hiçbir şey giymediği sanılınca...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles eyaletinde yaşayan sosyal medya fenomeni Julia Sandoval Intagram’dan yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarının nabzını yükseltti. Sandoval’ın paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisiyle karşılandı.

Trend 10-05-2023 14:32

Yapışkan bikini trendi akıllara durgunluk veriyor! Havuz başında giydiği tanga bikini altı olay oldu

Bikini ve mayo trendleri her sene değişim gösteriyor. Bu sene bazı markaların çıkarttığı yapışkan bikini modelleri oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medya modeli Chloe Saxon, havuz başında giydiği iddialı yapışkan bikinisiyle hayranlarından tam not aldı.

Kadin 10-05-2023 11:10

Bikini ağdacısı kadınları uyardı! Sakın bunu yapmadan ağdaya gitmeyin

Yaz ayları yaklaşırken birçok kadın uzun süre pürüzsüz kalabilmek için ağdacıya gidiyor. Ağda tıraş bıçaklarına göre çok daha pürüzsüz bir sonuç sağlasa da acısı katlanılmaz olabiliyor. TikTok'ta profesyonel bikini ağdacısı bir kadın ağdaya gitmeden önce yapmanız gerekenleri açıkladı.

Kadin 10-05-2023 10:00

Vücuduna yorum yapanlara soyunarak cevap verdi! Minik bikinisiyle doğal kıvrımlarını sergiledi

Kadınların bedenlerine yapılan acımasız yorumlar birçok kişinin psikolojik problemler yaşamasına ve doğal vücudunu beğenmemesine neden olabiliyor. TikTok'ta büyük bedenli olmayı sevdiğini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı kötü yorumlara soyunarak cevap verdi. Selülit ve vücut çatlaklarını cesurca sergiledi.

Kadin 09-05-2023 09:47

Emily Ratajkowski sosyal medyanın sınırlarını alt üst etti! Leopar bikinisiyle sokak ortasında cesur pozlar...

Geçtiğimiz yıllarda defalarca kez ihanete uğradığını öğrendikten sonra model Emily Ratajkowski eşinden boşanma sürecinde özel hayatıyla gündem olmuştu. Boşanmanın ardından adı Kim Kardashian’ın eski aşkı Pete Davidson ile anılan Emily Ratajkowski sosyal medyadan yaptığı leopar desenli bikinili paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti.

Trend 29-04-2023 11:28

Minik bikinisinin uygunsuz olduğunu söyleyenlere tangasını göstererek cevap verdi

Kadınların bikinilerine, dekolteli kıyafetlerine gelen yorumlar ve rahatsız edici bakışlar oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bu kötü durumlara engel olmak isteyen bir kadın minik bikinisini eleştirenlere tangasını göstererek yanıt verdi. TikTok'ta kadın kıyafetleri üzerindeki baskının azalmasını isteyen birçok sosyal medya kullanıcısı bu meydan okumaya destek verdi.

Kadin 28-04-2023 09:42

58 yaşındaki model Paulina Porizkova yeni yaşını çırılçıplak soyunarak kutladı! Yaş ayrımcılığına karşı gelerek yıllara meydan okudu

Kadınlara gençliklerinden itibaren her yaşta farklı baskılar yaşatılıyor. İleri yaşlarda kadınların istedikleri gibi mini, bikini, dekolte giymesine karşı çıkan düşünceler birçok kadının özgürlüğünü kısıtlıyor. 58 yaşındaki model Paulina Porizkova, yeni yaşında çırılçıplak soyunarak bu yaş ayrımcılığı hakkında düşündüklerini paylaştı.

Kadin 24-04-2023 12:07

Deren Talu sere serpe uzandı! Minik bikinili pozuna beğeni yağdı

Defne Samyeli ve kızları güzellikleri ve özel hayatları ile sosyal medyada oldukça ilgi görüyorlar. Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu gittiği tatilden yaptığı bikinili paylaşımıyla kısa süre içerisinde birçok beğeni ve yorum aldı. Deren Talu'nun bahar aylarında kıvrımlı vücuduyla paylaştığı gönderi takipçilerini hayran bıraktı.

Magazin 23-04-2023 14:20

Üzerine küçük gelen bikinisiyle büyük göğüsleri dik göstermenin tüyosunu açıkladı

Büyük göğüslü kadınlar istedikleri modelde bikini ve dekolteli kıyafetler bulmakta zorluk çekebiliyorlar. Sütyen giymeden kullanılan bu modeller göğüslerin sarkık görünmesine yol açabiliyor. TikTok'ta bir kadın göğüslerini dik gösterecek tüyoyu üzerine küçük gelen bikinisiyle paylaştı.

Kadin 23-04-2023 09:44

Büyük beden model Sarah Ostiguy minik bikinisiyle cesurca poz verdi! Güzellik standartlarını boşver

Büyük beden modeller özellikle son zamanlarda birçok markanın ve sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekiyor. Toplum tarafından dayatılan güzellik standartlarına karşı çıkan büyük beden model Sarah Ostiguy, bikini giyerek vücudunun kıvrımlarını göstererek kilosuna gelen kötü yorumlara karşılık verdi.

Kadin 18-04-2023 10:23

Model 2023 trendi göğüs altı dekolteli bikinisiyle göz kamaştırdı! Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kadını!

Bikini trendleri her sene değişim gösteriyor. Kadınlar modaya ve vücut proporsiyonuna uygun bikini modellerine bakıyor. 2023 yılı bikini trendleri arasında yer alan göğüs altı dekolteli bikinisi oldukça dikkat çekiyor. Model Valerie C, bu yılın trendi leopar desenli göğüs altı dekolteli bikinisini giyerek vücudunu sergiledi.

Kadin 17-04-2023 10:34

Büyük göğüsleri nedeniyle yaşadığı bikini sorununu anlattı! İnsanların yargılamasından endişe duyardım

Büyük göğüslere sahip olan birçok kadın toplum tarafından yapılan yorumlar ve rahatsız edici bakışlar nedeniyle ergenlikten itibaren göğüslerini örtbas etmek için bikini ve dekolte içeren üstlerden uzak duruyor. TikTok'ta büyük göğüsleri nedeniyle yaşadığı stresli anları anlatan bir kadın bikini giyerek vücuduyla barışma hikayesini paylaştı.

Kadin 16-04-2023 10:10

Dünya Kupası’nın en seksi hayranı seçilmişti! Unvanının hakkını vererek tanga bikinisiyle plajda futbol oynadı

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda ülkesi Hırvatistan bayraklarının desenlerinden oluşan cesur kıyafetlerle yerini alan eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll yine rahat durmadı. Fenomen isim bu kez plajda bikini takımıyla futbol oynadığı anlarda çekilen karelerini paylaşarak hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 15-04-2023 10:28

Üzerine küçük gelen bikinisiyle büyük göğüslü kadınların yaşadığı problemi açıkladı

Büyük göğüslere sahip olan kişiler frikik vermeden giyebilecekleri bikini ve mayoları bulmakta zorluk çekiyorlar. Küçük göğüslü kadınlarda normal duran kıyafetler büyük göğüslülerde oldukça dekolteli olabiliyor. Bir TikToker, yayınladığı videoda büyük göğüs dekoltesine sahip kadınlar hakkında yapılan yaygın varsayımları eleştirdi.

Kadin 14-04-2023 10:29

Minik bikinisi büyük göğüslerini kapatamayınca aldığı bakışlara cevap verdi! Her bikini seksi gösteriyor

Büyük göğüslü kadınlar toplumda rahatsız edici bakışlara ve yorumlara maruz kalabiliyor. TikTok'ta giydiği inek desenli minik bikinisini paylaşan bir kadın giydiği her bikininin doğal büyük göğüslerini seksi gösterdiğini belirtti. Aldığı bakışlara karşı tutumunu değiştirdiğini söyleyen kadın düşüncelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Kadin 13-04-2023 09:32

Kimse gerçek yaşını tahmin edemiyor! Minik bikinisiyle vücudunu sergileyen kadın gençlik sırrını açıkladı

Yaşıtlarına göre daha genç gösteren kadınların uyguladıkları bakım sırları merak ediliyor. TikTok'ta fit vücudunu paylaşan bir kadın giydiği minik bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi. Kadının yaşını öğrenenler yaşadıkları şokla yaşlanma karşıtı bakım sırlarını merak etti. Twiggy, gençlik sırlarını vererek genç modellere meydan okudu.

Kadin 12-04-2023 09:32

Büyük beden kadın göbeğiyle sakladığı bikini altını cesurca gösterdi! Şişman olmam bikini giymeme engel değil!

Büyük beden kadınlar sosyal medyadan aldıkları yorumlar nedeniyle kendilerini baskı altında hissedebiliyorlar. Bu durumu aşmak isteyen kadınlar kendileri gibi büyük beden kadınlara destek olmak amacıyla sosyal medya hesaplarında vücutlarını paylaşıyorlar. TikTok'ta bikinisiyle olan görüntülerini paylaşan kadın şişman olmasının bikini giymesine engel olmadığını belirtti.

Kadin 11-04-2023 16:15

Evde yaptığı genital ağdanın sonuçlarını çığlık atarak paylaştı! Sakın bunu yapmayın

Ağda yapmak kadınlar için oldukça acı verici olabiliyor. Ülkemizde istenmeyen tüylerden kurtulmak için en çok kullanılan yöntem olan ağda, yurt dışında son dönemlerde daha popüler hale geldi. Birçok kadın ağda yaparken yaşadığı problemleri TikTok hesaplarından paylaşmaya başladı. Bir kadın genital bölgesine yaptığı ağda sırasında yaşadıklarını çığlık atarak paylaştı.

Kadin 10-04-2023 11:21

Büyük beden model en büyük korkusunu yenerek ipli bikinisiyle kıvrımlı vücudunu sergiledi! Güçlü ve değerlisiniz

Büyük beden modeller sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarda kendi bedenleri üzerine yaşadıkları sorunları ve bu sorunları nasıl aştıklarını anlatıyorlar. 1.80 boyundaki büyük beden model kendini "şişman ve ateşli" olarak tanımlıyor. En büyük korkusunu yenen Sel, ipli bikinisiyle cesurca vücudunu sergilediğini açıkladı.

Kadin 10-04-2023 10:01

Model Jessica Goicoechea bikini üstünü çıkardı! Marc Bartra'dan bomba yorum

Model Jessica Goicoechea, Maldivler tatilinde tanga bikinisiyle üstsüz poz verdi. Güzel isim önce bikinisiyle pozunu paylaştı sonra bikini üstünü çıkardı. Marc Bartra ise pozlara bomba bir yorumda bulundu.

Magazin 04-04-2023 07:50

Büyük beden kadın bikini giyerek vücudunu sevdiğini paylaştı! Şişmanım ve mutluyum

Sosyal medyada büyük beden kadınlara yapılan güzellik dayatmaları rahatsız edici boyutlara gelebiliyor. Vücudunu özgürce paylaşmak isteyen kadınlar bu eleştirilere karşı gelerek diğer kadınlara destek oluyor. Bikini giyerek yaptığı paylaşıma gelen yorumlara cevap veren kadın büyük ses uyandırdı.

Kadin 03-04-2023 11:00

Büyük beden kadınların bikini giyemeyeceğini söyleyenlere inat bikinisiyle uzanarak poz verdi

Büyük beden kadınların giyimi üzerine yapılan baskılar nedeniyle birçok giyecekleri kıyafetler konusunda problem yaşıyor. Kadınlar istedikleri kıyafetleri giymekte özgür olmak istiyor. Büyük beden kadınların bikini giymemesi gerekiyor algısına karşı çıkan bir kadın, TikTok hesabında bikinisiyle verdiği pozları paylaşarak büyük bedenli kadınlara destek çıktı.

Kadin 02-04-2023 09:51

Kimse gerçek yaşını bilemiyor! Minik bikinisiyle vücudunu sergileyen kadının gençlik sırrı merak ediliyor

Sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşam nedeniyle vücudun fit ve kıvrımlı görünümünü korumak oldukça zorlu olabiliyor. Özellikle 20'li yaşların bitiminden sonra fit vücudu korumak çok daha zorlu hale geliyor. TikTok'ta yaptığı bikinili paylaşımıyla vücudunu sergileyen bir kadının gerçek yaşını duyanlar fiziğine hayran kalıyor.

Kadin 30-03-2023 11:05

Büyük beden model bikini giydiği için göğüslerini örtmesini istediler! Uygunsuz olduğunu söylüyorlar ama umurumda değil

Büyük beden modeller birçok kıyafet ve iç çamaşırı markaları tarafından tercih ediliyor. Kıyafetleri tanıtırken sadece 0 bedenlerin değil farklı vücut ölçülerinin de gösterilmesi kadınlar tarafından büyük destek görüyor. Ancak bu desteklere rağmen büyük bedenli modeller ve kişiler sosyal medyada büyük tepki alıyor. TikTok'ta bikinili paylaşım yapan büyük beden modeli kötü yorumlara cevap verdi.

Kadin 17-03-2023 15:13

Vücudunu yargılayanlara inat bikinili cesur paylaşımı dikkat çekti! İlham kaynağımsın...

Sosyal medya kullanımının artmasıyla birlikte internette oldukça hızlı yayılan linç kültürü birçok sosyal medya kullanıcısının kadınların vücutları hakkında acımasızca yorumlar yapmasına neden oluyor. TikTok'ta göbeği olduğunu gösteren bir kadın string bikinisini giyerek yaptığı paylaşımda güzellik algılarına meydan okudu.

Kadin 17-03-2023 11:07

İç çamaşırıyla kıvrımlı vücudunu paylaşan fit büyükannenin gerçek yaşını duyanlar şok oluyor! En az 20 yaş genç görünüyor

Yaşıtlarına göre daha genç gösteren kadınların gençlik sırları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Zaman geçtikçe ciltte ve vücutta yaşanan değişimler can sıkıcı durumlara sebep olabiliyor. TikTok'ta fit vücudunu paylaşarak seksi olduğunu söyleyen bir büyükanne genç erkekler ve kadınlardan aldığı yorumlarla viral oldu. Büyükannenin yaşını öğrenen herkes şaşkınlığını gizleyemedi.

Kadin 15-03-2023 16:25