Bileklik Yapimi Haberleri

Enkazdan çıkarılan kasalar açıldı! 5 kilo altın, 58 bin dolar, 500 bin liraya yakın para, gümüş, saat...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde enkazda kalan197 çelik kasa valiliğin oluşturduğu komisyon eşliğinde açıldı. Kasalardan 5 kilo 90 gram altın, 21 çeyrek altın, altın kolye ucu, 3 altın kaplama kol saati, 2 gümüş bileklik ve 4 çift gümüş küpe, 458 bin 198 Türk Lirası, 58 bin 700 dolar çıktı. Bazı kasalar boş çıkarken bazılarında silah ve ilaçlara rastlandı. 18 kasa sahibine teslim edildi.

Haber 2024-04-06 13:24:32

İkisi de çok satanlarda zirvede! Xiaomi mi yoksa Huawei mi? 1500 TL altı akıllı bileklik arayanlar için inceledik

Yaşamınızı kolaylaştıracak kişisel bir asistana ihtiyacınız var ise akıllı bileklikler tam da bu ihtiyacınızı karşılamak üzere sizleri bekliyor! Daha önce akıllı bileklik ya da akıllı saat kullanma deneyiminiz olmadıysa fiyat performans ürünü modellerle akıllı giyilebilir cihazların dünyasına giriş yapabilir, yaşamınıza pratiklik katabilirsiniz. Fiyat performans deyince akla gelen, en çok satan iki markanın 1500 TL altı modellerini sizin için inceledik.

Haber 2024-01-29 16:52:29

Görenleri şaşkına çeviriyor! Üzerinde yok yok

Kırıkkale'de üzerinde 150'den fazla bileklik, tespih, kalem, mandal, anahtarlık, kolye gibi çeşitli eşyalarla gezen Hayati Keser, görenleri şaşkına çeviriyor. Eskiden böyle şeyler takanlara kızdığını belirten Keser, şimdi hobi olarak bunları taktığını söyledi.

Haber 2023-11-06 11:59:20

Sabır taşı neye kullanılır? Sabır taşı nasıl kullanılır?

Günümüzde gerek sağlık için gerekse zararlı alışkanlıklardan kurtulmak amacıyla kullanılan pek çok taş çeşidi bulunur. Bu taşların kimisi kolye, bileklik, yüzük gibi aksesuar olarak kullanılırken kimisi ise sağladığı olumlu etkilerden yararlanmak için kullanılır. Bu taşlardan biri de sarı sabır taşı olarak isimlendirilen ancak renk olarak siyaha yakın bir renge bir sahip olan taş çeşididir. Ayrıca bu taşın kullanımı çok eski dönemlere dayanır. Peki, sabır taşı neye kullanılır?

Haber 2023-10-25 19:39:28

BİM AKTÜEL KATALOĞU 13 EKİM 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Masaj aleti 449 TL, akıllı bileklik 179 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 13 Ekim Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 13 Ekim 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 13-10-23 12:45

Düğünde takılan altın miktarı dudak uçuklattı! Gelin taşıyamadı

Şanlıurfa’da binlerce kişinin katıldığı İzol ve Özdiker ailelerinin düğününde geline 4 kilo altın takıldı. Halaya kalkan gelin, onlarca bilezik, cumhuriyet altını, bileklik, kemer, gerdanlık ve kolyenin ağırlığı nedeniyle taşımakta zorlandı. Davetliler damat ve gelinin başında para saçtı. Cebinde doları kalmayanlar, Türk lirası vererek görevlilerden dolar satın aldı.

Haber 07-10-23 10:55

BİM'den yaz sona ererken kaçırılmayacak fırsatı! Elektrikli bisiklet 16.999 TL, akıllı bileklik 179 TL! 18 Ağustos BİM aktüel ürünler kataloğu!

BİM aktüel kataloğu 18 Ağustos 2023 Cuma günü vatandaşların gündeminde yer aldı. Ev eşyasından elektroniğe çok sayıda ürün katalogda yerini aldı. Katlanabilir elektrikli bisiklet 16.999 TL fiyatıyla dikkat çekerken akıllı bileklik 179 TL'lik ücreti ile ön plana çıktı. Peki, 18 Ağustos 2023 Cuma günü BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, hangi ürünler indirimde? İşte, BİM aktüel ürünler kataloğu....

Finans 16-08-23 09:22

Bileklik taktı, yemek yedi ardından odaları soydu! Bodrum'daki otel hırsızı yakayı ele verdi

Bodrum'da iki farklı otelde müşterilerin konakladığı odalara girip, hırsızlık yaptığı belirlenen T.M.G. polis tarafından kaldığı apartta yakalandı. 42 yaşındaki şüphelinin otel bilekliği takarak yemek yediği, balkondan girdiği odaları soyduğu belirlendi. Şahsın turistlerin odalarından çaldığı 127 bin ruble de ele geçirildi.

Haber 31-07-23 19:53

Yerde bulduğu 9 bin liralık altın bilekliği sahibine ulaştırdı

Konya’nın Karapınar ilçesinde yerde 9 bin lira değerinde altın bileklik bulan ortaokul öğrencisi, zabıtaya haber vererek bilekliği sahibine ulaştırdı.

Yurthaber 02-06-23 13:16

Düğün sezonu başladı, imitasyon takı fiyatı uçtu!

Antalya'da, düğün sezonunun başlamasıyla birlikte imitasyon takılar büyük rağbet görüyor. Geçen yıla oranla ilginin 2 kat arttığı imitasyon takıların fiyatları da uçtu. İmitasyon ürünlerin satışını yapan Sevim Karaca, “İmitasyon bileklik 50 liradan 100 liraya, kolye, küpe, bileklik gibi setlerin fiyatı da 500 liradan 3 bin liraya yükseldi” dedi. İşte detaylar...

Haber 08-05-23 09:45

BİM aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Notebook 9.999,00 TL, akıllı cep telefonu 3.599,00 TL! 14 Nisan 2023 BİM'de kaçırılmayacak fırsat

BİM aktüel ürünler kataloğu 14 Nisan 2023 Cuma günü merak konusu oldu. BİM aktüel ürünler kataloğu ile indirimli olarak raflarda yerini alan ürünler belli oldu. İndirimli ürünler arasında gençler için büyük fırsatlar göze çarptı. Notebook bilgisayar 9.999,00 TL'ye akıllı cep telefonu 3.599,00 TL'ye, akıllı bileklik ise 129,00 TL'ye raflar da yerini aldı. İşte 14 Nisan 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu...

Finans 14-04-23 08:18

Unakit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Unakit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Günümüzde aksesuar olarak kullanılan çok fazla doğal taş mevcuttur. Unakit taşı da küpe, kolye, bileklik, yüzük gibi birçok aksesuar yapımında kullanılır. Unakit taşına ilk kez Kuzey Carolina Unakas dağlarında rastlanılmıştır. Diğer doğal taşlarda olduğu gibi bu taşın da hem bedensel hem de ruhsal yönden birçok faydalı niteliğe sahip olduğuna inanılır. Peki, unakit taşının faydaları ve özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Haber 07-04-23 16:15

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilekliğinin sırrı ne? Marteniçka bilekliğiyle paylaşım yaptı! Herkes anlamını merak etmeye başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı videoda bileğine taktığı kırmızı ve beyaz iplerden oluşan bileklik görenlerin ilgisini çekti. Marteniçka olarak bilinen bilekliğin sırrını herkes araştırmaya başladı.

Trend 21-03-23 07:39

Spor takibi yapan akıllı bileklikler ve saatler kilo vermeye yardımcı olur mu?

Kilo vermeyi hedefleyen, bunun için de akıllı bileklik veya saat almak isteyenlerin aklında bir dolu soru bulunuyor. Akıllı bileklik ve saatlerin en temel özelliği olan spor takibi, düzenli olarak spor yapanların ihtiyaç duyduğu verileri sunduğu için kilo vermeye yardımcı oluyor mu? En merak edilenlerden biri olan bu soruya gelin birlikte cevap bulalım. Akıllı saatlerin yaşantınıza katacağı özellikleri keşfederken en iyi akıllı saat ve bileklik modellerine de bir göz atalım!

Haber 23-02-23 15:48

Müge Anlı bilekliğindeki romantik detayı itiraf etti! Hiç çıkarmıyormuş 'Şinasi'de de...' Stüdyoda alkış tufanı koptu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son yayınına Müge Anlı'nın bileklik itirafı damga vurdu. Avukat Rahmi Özkan'ın bilekliklerinin gündem olduğunu söyleyen Rahmi Bey'in bilekliklerine bakarken kendi bilediğinde olan bileklikteki romantik detayı da açıkladı. Bilekliğinde eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun adının yazdığını söyleyen Anlı, Şinasi Bey'in bilekliğinde de Müge yazdığını söyledi. O sırada stüdyoda alkış tufanı koparken Müge Anlı, bu bilekliği hiç çıkarmadığını da ekledi.

Magazin 21-01-23 12:34

Spor yaparken işinize yarayacak, şık bir aksesuar olarak da kullanabileceğiniz akıllı bileklikler

Akıllı bileklikler, fonksiyonel özelleri sayesinde teknoloji severlerin ilgiyle karşıladığı ürünler arasında yer alıyor. Siz de hem spor yaparken kullanabileceğiniz hem de kombinlerinizi şık bir şekilde tamamlayacak akıllı bileklik arayışındaysanız doğru yerdesiniz! İçinde birçok uygulamayı barındıran, yüksek teknoloji ürünü, birbirinden şık ve kullanışlı akıllı bileklik listemize göz atarak aradığınız ürünü anında bulabilirsiniz.

Haber 03-01-23 14:09

Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar nelerdir? Kol saati, cüzdan, yüzük yasak mı? Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar!

Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar bugün MEB tarafından saat 10.00'da yapılacak sınav öncesi vatandaşlar tarafından merak edildi. Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar nelerdir, sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen kişiler internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. MEB tarafından yayımlanan kılavuzda, kol saati, küpe, cüzdan, yüzük, kolye ve bileklik detayı dikkat çekti. İşte Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar...

Egitim 19-11-22 09:04

Yüzük, bileklik, hap... Çöpe atmak isterken ev sahibi görmüş! Taksim bombacısının yakalandığı evde yeni detaylar: Polisler geldiği anda...

İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği bombayı koyan teröristin yakalandığı evde yeni detaylar ortaya çıktı. Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashır'ın saklandığı Küçükçekmece'deki evin içinden yeni detaylar ortaya çıktı. Teröristin, hain saldırı sonrası geldiği evde gece boyunca panik içindeki hareketlerinin tuhaf karşıladıklarını belirten ev sahibi, çöp detayını ilk kez anlattı. Evin içerisinden yeni görüntüler paylaşılırken, hap ve yüzük detayları dikkat çekti.

Haber 15-11-22 15:47

Sıra sıra altınlar! Hepsi çöpten çıktı: Tam 14 tane çeyrek, yüreğim cız etti

Geri dönüşüm tesisinde çalışan bir vatandaş TikTok'ta paylaştığı bir video ile gündem oldu. Yığınla duran çöplerin içinden altın bir bileklik bulan çalışan, kadınlara seslenerek daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. ''Elimdeki bileklik 35-40 bin TL değerinde. Yazık günah. Kim bilir ne zorlukla alındı. Hanımlar lütfen dikkat edin'' dedi. Söz konusu video 2 milyon izlenme aldı.

Haber 22-10-22 09:43

Koçak'tan sonbahara özel renkli pırlanta koleksiyonu

Koçak Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Koçak: - "Sonbaharın ruhunu en iyi şekilde ifade eden bu özel kreasyonumuzda, pırlanta yüzük, küpe, kolye ve bileklik seçeneklerini sunuyoruz"

Yurthaber 14-09-22 11:41
Yurthaber 25-08-22 10:46

Bursa Teknik Üniversitesindeki akademisyenler elektrik üreten kumaş geliştirdi

Prof. Dr. Ayşe Bedeloğlu başkanlığındaki ekip tarafından 3 yıllık çalışma sonucu ortaya çıkarılan kumaşın akıllı saat, akıllı bileklik gibi giyilebilir ürünlerin şarj edilmesinde kullanılması amaçlanıyor - Bu kumaş, benzerlerinden hibrit nanolifli malzemeden yapılması, hafif ve esnek oluşuyla ayrılıyor

Yurthaber 17-08-22 13:05

Bol özelliği olan ama bütçenizi sarsmayan Mi Band 5 akıllı bileklik ve özellikleri

Klasik kol saatlerinin çeşitli özelliklerle geliştirilmiş versiyonu olan akıllı bileklikler, hayatına işlevsellik katmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Bu kategoride öne çıkan ürünlerden biri olan Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik, günlük işlerin kolayca halledilmesini sağlıyor. Ayrıca çeşitli sağlık ve aktivite bilgilerini analiz edip kullanıcıları bilgilendiriyor. Haydi, Xiaomi Mi Band 5 tüm özelliklerini keşfedelim!

Haber 27-07-22 13:57

Fethiye'de inanılmaz dolandırıcılık! 'Cinsel gücü artıran' ritüel, 'büyü bozan' nesneler...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sahte din alimlerinin akıl almaz dolandırıcılık yöntemleri ortaya çıktı! Polis ekipleri cinsel gücü artırmak için ayinler düzenleyen ve büyü bozan nesneleri yüksek fiyatlardan satan kişilere ihbar üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda tütsü, bileklik, taş, kolye, dokümanlar ve ritüellerin yazılı olduğu kitaplar ele geçirildi. Okunmuş tütsü ve bilekliklerin sahte alimlerce tanesi 10 bin TL'den satıldığı öğrenildi.

Haber 11-06-22 12:01

Bileklik ne demek? Bileklik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İletişime esnasında kullanılan kelimeler bazen az duyulmuş ve anlamı bilinmeyen kelimeler olabilir. Bu tür durumlarla TDK sözlük başta olmak üzere çeşitli kaynaklarda bilinmeyen kelimelerin anlamları araştırılır. Bileklik kelimesi de ilk defa duyanlar ya da bilgisini pekiştirmek isteyenler için anlamını araştırma ihtiyacını doğurabilir. Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğünde yer alan Bileklik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:40

Saat takmaktansa akıllı bileklik tercih edenlerin gözdesi Huawei Band 6'ya yakından bakıyoruz

Teknolojiyi yakından takip eden ve yaşantısına pratiklik katmayı isteyen birçok kişi tercihini akıllı bilekliklerden yana kullanıyor. En iyi akıllı bileklik modelleri arasında yer alan Huawei Band 6, birçok özelliği sayesinde sağlıklı ve programlı hayatın kapısını aralıyor. Gelin, birlikte Huawei Band 6 incelemesi yapalım ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım!

Haber 06-04-22 17:56

Hayatın değerli olduğunu fark etti, metaverse bilekliği tasarladı! Takıldığında can yakacak

Japon girişim şirketi, H2L Technologies, metaverse deneyimine boyut atlatacak bir bileklik geliştirdi. Şirket bu bileklik aracılığıyla metaverse içindeyken acıyı hissetmenizi sağlamayı amaçlıyor.

Haber 24-03-22 15:04

Çanta kullanmayı seven her erkeğin sahip olmak isteyeceği en şık kombin parçaları

Erkekler de en az kadınlar kadar giyim tarzına ve aksesuar kullanımına önem veriyor. Öyle ki moda trendleri sadece kadınlar için değil, erkekler için de her yıl güncelleniyor. Çanta, gözlük, cüzdan, atkı, kemer, bileklik, saat ve kolye erkeklerin kullandığı aksesuarlar arasında yer alıyor. Peki, kadınların sık kullandığı çantalar erkeklerin de vazgeçilmez aksesuarları arasında mı? Cevabınız ''Evet'' ise doğru yerdesiniz!

Haber 07-03-22 15:16

Bulgaristan göçmenleriyle gelen bahar geleneği marteniçka bileklere takıldı

Baharın gelişini kutlamak üzere kırmızı ve beyaz iplerle örülen bileklikler, Bulgaristan göçmenlerinin yoğun yaşadığı İzmir'de de sağlık, şans, bolluk, bereket gibi iyi dileklerle takılıyor - İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Abdurrahim Nursoy: - "Ay başında takılan bileklik mart boyunca bilekte kalır, dilek tutmadan takılmaz"

Yurthaber 03-03-22 11:28

Konya'da şalvarlı soygun! 1 milyon liralık pırlantayı böyle çaldılar

Konya'da meydana gelen akılalmaz hırsızlık olayında 50 liralık bileklik alan 3 kadının, 1 milyon değerindeki yaklaşık 2 kilogram ağırlığındaki pırlantayı şalvara saklayıp götürdükleri an saniye saniye görüntülendi. İş yeri sahibi Zeki Battaloğlu olaydan 20 dakika sonra soyulduğunu fark ettiğini, zekat borcunun olmadığını söyledi. Battaloğlu, ''Benim bu malımın helal olduğunu düşünüyorum ve tekrar bana geleceğine inanıyorum'' dedi.

Haber 11-12-21 10:36

Tekirdağ'da kuyumcudan altın bileklik çalınması güvenlik kamerasında

Tekirdağ'da kuyumcudan altın bileklik çalınması güvenlik kamerasında

Yurthaber 01-12-21 11:33

Manisa'da tıkalı tesisat borusundan altın bileklik çıktı

Manisa'da tıkalı tesisat borusundan altın bileklik çıktı

Yurthaber 24-11-21 15:26

Genç Atölyede verilen emekler ihtiyaç sahiplerinin yüreğine merhem oluyor

Sivas İl Müftülüğü Gençlik Merkezi'ndeki atölyede bir araya gelen öğrenciler, kullanılmayan malzemeleri çanta, cüzdan, bileklik, oyuncak, süs eşyası, el işi ve makrome ürünlere dönüştürerek ihtiyaç sahipleri için kermeslerde satıyor - İl Müftüsü Yusuf Akkuş: - "Okuldan çıkarken 'Acaba ben bugün nerede vaktimi geçirebilirim?' diye düşünen gençlerimiz topluca buraya geliyor" - Gençlik Merkezi Koordinatör Yardımcısı Fatma Karaduman: - "Gençler çalıştılar ve dediler ki bir gencin emeği, bir yüreğin merhemi. Gençler, burada bir ürün ortaya çıkarıyor, sonrasında o ürünler bir şekilde maddiyata çevriliyor, ardından da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor"

Yurthaber 21-11-21 12:18

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AB-Modex Saha Tatbikatı'nı izledi:

"Tatbikatlardaki amacımız bu iş birliğini daha da yukarı taşımak, ekiplerin birbirini önceden tanımasını sağlamak ve bu sayede afet anındaki kurtarma çalışmalarında verimliliği arttırabilmektir" - "Afet öncesi için Türkiye Afet Risk Azaltma Planı TARAP'ı hazırladık. Bunun il bazlı planları var. Şu an 80 ilimizin İl Risk Azaltma planı tamamlandı, inşallah İstanbul'un da yıl sonuna kadar tamamlanmış olacak" - "Bugün Tekirdağ ilimizde gerçekleştirdiğimiz Uluslararası AB-Modex tatbikatında barkot bileklik uygulaması olarak tanımladığımız bu uygulamanın da ilk denemesini yaptık. Hakikatten olumlu sonuçlar elde ettik"

Yurthaber 12-11-21 15:40

Mi Smart Band 6 NFC Avrupa'da satışa çıktı

Xiaomi akıllı bilekliği Mi Smart Band 6 NFC'yi Avrupa pazarına sundu. Ancak bilekten ödeme desteğini beraberinde getiren NFC özellikli akıllı bileklik, tüm Avrupa'da satışa çıkmış gibi görünmüyor. En azından şimdilik.

Haber 25-10-21 09:37

Kargoda kaybolan altınlar davalık oldu! Yargıtaydan şaşırtan karar

Yargıtay 15. Ceza Dairesi, içinde toplam 31,5 gram altından oluşan künye, yüzük, bileklik ve tek taş yüzük bulunan paketin kargoda kaybolmasında, hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma suçundan yargılanan kargo şirketi müdürünün beraatini onadı.

Haber 23-10-21 12:44

Hem sizin hem teknolojinin nabzını ölçen en iyi akıllı bileklik modelleri

Giyilebilir teknolojinin en iyi örneği olan akıllı bilekliklerin özellikleri sayesinde tansiyon, nabız, kalp atım hızı gibi değerlerimizi ölçebiliyor, uyku kalitemizi değerlendirebiliyoruz. Elbette akıllı bilekliklerin özellikleri bununla bitmiyor. Gelin, "Akıllı bileklik nasıl kullanılır, daha bilmediğimiz hangi özelliklere sahip ve hayatımız nasıl kolaylaştırır?" sorularının yanıtlarına birlikte bakalım. Hem belki sizin için de uygun olan bir şey vardır, ne dersiniz?

Haber 02-10-21 12:17

Sırada Orta Doğu var! Hem dünyayı geziyor hem de para kazanıyor

26 yaşındaki Berkan Bilgiç, sokaklarda kendi yaptığı bileklik, kolye ve küpeleri satarak dünyayı dolaşıyor.

Trend 17-09-21 11:31

Realme büyük ekranlı bir akıllı bileklikle karşımıza çıkacak

Uygun fiyata akıllı bileklik. Teknoloji sektöründeki önemli isimlerden biri olan Realme ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Haber 17-09-21 10:02

Oppo, ekosistemi ile göz dolduruyor

Hayatımızı kolaylaştıran akıllı telefon, akıllı bileklik ve kablosuz kulaklık üçlüsü güne başlarken ve bitimine kadar pek çok ihtiyaçlarımızı rahatlıkla karşılaması ile fark yaratmasını biliyor.

Haber 21-08-21 08:41

Mi Band 6, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor

Xiaomi, Mi Band 6 ile 3 milyonluk sevkiyatı geride bıraktı. Söz konusu akıllı bileklik modeli son olarak ise yakın zamanda bütün pazarlar için alacağı bir güncelleme ile gündeme geldi. İşte detaylar!

Haber 09-08-21 11:05

HONOR Band 6 ile yazı daha aktif geçirin

50 metreye kadar suya dayanıklı akıllı bileklik, sıcaklık ve aşınmaya karşı kapsamlı testlerden başarıyla çıktı

Yurthaber 07-07-21 10:10

Honor Band 6 akıllı bileklik, Turkcell'de kullanıcılarla buluşuyor

Honor Band 6 akıllı bileklik, Turkcell'de kullanıcılarla buluşuyor

Yurthaber 22-06-21 11:25

Pandemide ilgi arttı! Satış rekorları kırdı

Pandemi sürecinde, kullanımı daha da yaygınlaşan teknoloji ürünleri satış rekorları kırdı. Bir online alışveriş platformunun raporuna göre 2021 yılında geride bıraktığımız beş ay içerisinde teknoloji alanında en çok; tablet, akıllı bileklik ve hard disk satıldı.

Haber 16-06-21 12:09

Deniz Çakır SMA hastası çocukların sesi oldu!

Spinal müsküler atrofi (SMA) hastaları için kendi elleriyle bileklik yapan Deniz Çakır, “Amacım çocuklarla ilgili bir iyilik hareketinin parçası olmak..." diyor.

Magazin 31-05-21 14:48

Kandaki oksijeni takip eden akıllı bileklik: Huawei Band 6 incelemesi

Akıllı bileklikler, son yıllarda gündelik yaşamda olmazsa olmaz cihazlar arasında yer alıyor. Adım sayardan kalp ritim takibine, kalori hesabından çeşitli egzersiz verilerine kadar erişebileceğimiz pek çok veri var. Tabii dahası da var.

Haber 03-05-21 09:58

Koronavirüs yasağını nasıl deldiğini Instagram hesabından anlatan fenomene 22 bin TL'lik ceza

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) elektronik bileklik uygulaması kapsamında Karantina Takip Sistemi'ni ihlal eden sosyal medya fenomeni Büşra Topan Yaldızsal'ın yasağı nasıl deldiğini anlattığı videosu ortaya çıkınca 22 bin TL'lik ceza kesildi.

Magazin 23-04-21 20:08

Fitbit Luxe duyuruldu! İşte tasarımı ile dikkat çeken bilekliğin özellikleri ve fiyatı

Fitbit, yeni akıllı bileklik ürünü Fitbit Luxe'ü resmen duyurdu. Fitbit'in modayı yakından takip eden için tasarladığı söylenen lüks fitness takipçisi Fitbit Luxe, paslanmaz çelik bir gövdeye sahip.

Haber 20-04-21 12:09

Muğla'da 5 ilkokul öğrencisi el emeği ürünlerini satıp gelirini Lösemili Çocuklar Vakfına bağışladı

Öğrencilerden Sena Sevim: - "Ürünlerimizi okulda satarak bir haftada bin lira gelir elde ettik" - Okul müdürü Bilal Şahin: - "Öğrenciler, el emekleriyle boncuklardan yaptıkları bileklik ve kolyeleri okul idaresine getirdi. Biz de ürünlerin satışı için imkan sağladık"

Yurthaber 15-04-21 15:29