Bilimsel Haberleri

Tıp dünyasını bile şaşkına çevirdi! Başından vurulduktan sonra mucizevi bir şekilde hayatta kalan adam ters görmeye başladı

Adı gizli tutulan bir hasta başından vurulduktan sonra mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başarmasının yanı sıra tıp dünyasını şaşkına çeviren bir vaka olarak kayıtlara geçti. İsmi açıklanmayan hasta yaşadığı travmatik olayın sonrasında görüntüleri tersten görmeye başladı. Doktorlar vakayı özel olarak incelemeye başladı.

Trend 17-05-2023 13:19

Milyonlarca kişiden hakaret aldı ama bilimsel olarak dünyanın en güzel kadını seçildi! Seçilme nedeni tartışma yarattı

Güzellik kişiden kişiye göre değişen bir kavram olsa da altın oran ve belirli ölçüler ideal güzelliği belirleyebiliyor. Dünyanın en güzel kadınını seçmek için her yıl bir sürü testler ve yarışmalar yapılıyor. Bir uzman bilimsel olarak dünyanın en güzel yüzüne sahip olan ünlüyü açıkladı. Yapılan seçim birçok kişi tarafından eleştirildi.

Kadin 31-03-2023 08:45

Bilimsel olarak dünyanın en yakışıklı erkeği seçildi! Kadınlar gözlerini alamıyor

Erkeklerin dış görünümü kadınlara oranla daha az önemseniyor. Birçok kadın yakışıklı erkek yerine çirkin erkeklerin daha çekici olduğunu savunuyor. Ancak bilimsel olarak yapılan testler sonucunda dünyanın en güzel yüzüne sahip olan en yakışıklı erkekler açıklandı.

Kadin 30-03-2023 14:32

Üniversite öğrencileri Ağrı Dağı çevresinde bilimsel geziye çıktı

Ortadoğu Teknik, İstanbul Teknik, İstanbul ile Ankara üniversitelerinden öğrencilerin de bulunduğu 24 kişilik grup, Ağrı Dağı Milli Parkı, İshak Paşa Sarayı, Balık Gölü, Gökkuşağı Tepeleri, Tuz Dağı ve Nuh'un Gemisi'ne ait kalıntıların olduğuna inanılan alanları gezdi - Iğdır Üniversitesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Adem Yulu: - "Bilimsel gezi ve saha çalışmalarının yanı sıra çeşitli eğitsel etkinlikler ve ölçme değerlendirme çalışmaları bu projemizin temelini oluşturmaktadır"

Yurthaber 04-09-2022 11:46

Bilimsel

Bilimsel Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Bilimsel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.