Bit Nasil Bulasir Haberleri

Chloe Loughnan ile Serdar Ortaç'ın düğün davetiyesi bit pazarında ortaya çıktı! Sosyal medyanın diline düştüler

Son dönemlerde yaptığı canlı yayınlarla adından sık sık söz ettiren Serdar Ortaç bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Serdar Ortaç ve eski eşi Chloe Loughnan ile düğün davetiyesine bir gece pazarında denk gelen sosyal medya kullanıcısının paylaşımı gündem oldu.

Magazin 2024-03-09 12:12:13

Gerçeğinden ayırt etmek neredeyse imkansız! Dolandırıcıların yeni taktiği: Yapay zeka ile kadınları soyuyorlar

Dolandırıcıların yapay zeka ve depp fake yöntemlerini kullanarak kadınları kandırdığı yeni bit yöntem ortaya çıktı. Kadınların bikinili görüntülerini tamamen çıplakmış gibi görünen pornografik bir içeriğe çeviren dolandırıcılar kadınlara şantaj yaparak para topluyor. The Sun'ın haberinde yer alan dolandırıcılık yöntemi için yetkililer kadınları uyardı.

Trend 2024-02-10 13:08:14

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, kaç rekat? Diyanet 3 Kasım 2023 cuma saatleri ve cuma namazı kılınışı!

Cuma namazı kılınışı internette araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cuma hutbesi konusunu "Zulme rıza göstermek zulümdür" olarak belirledi. Cuma namazı nasıl kılınışı ile ilgili detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 3 Kasım 2023 cuma vakitleri ile cuma namazı kılınışı hakkında bilgiler...

Haber 2023-11-03 11:39:25

Pazardan aldığı tablonun değeri dudak uçuklattı! Meğerse ünlü bir ressama aitmiş

İngiltere’nin Manchester şehrindeki bir bit pazarından 4 dolar (yaklaşık 106 TL) değerinde bir tablo satın alan kadın tablonun aslında gerçek bir sanat eseri olduğunu öğrenince şaşkına döndü. Resmin 1939'da Helen Hunt Jackson'ın yazdığı "Ramona" romanı için oluşturulan dört eserden biri olduğu ve tahmini değerinin 150 bin ila 200 bin dolar arasında olduğu belirtildi.

Trend 2023-09-02 07:52:18

Saçtan bit ve sirke nasıl temizlenir? Saçta bit ve sikre neden olur?

Saç biti ve sirkesi yaygın bir sağlık sorunudur. Bitler insan saçında yaşayan ve kan emerek beslenen küçük, kan emici böceklerdir. Sirke ise bitlerin yumurtalarıdır. Bitler doğrudan temas yoluyla kişiden kişiye bulaşabilir. Bu kafa kafaya temas, ortak kullanılan kişisel eşyalar veya giysiler yoluyla olabilir. Bitler ayrıca, kirli veya ıslak havlu veya şapka gibi ortak kullanılan eşyalar yoluyla da bulaşabilir.

Kadin 29-08-23 17:07

Kwellada losyon nedir? Kwellada losyon nasıl kullanılır?

Kwellada losyon etken maddesi permetrin olan bir ilaçtır ve genellikle kafa derisinde ve vücutta görülen bit ve sirke gibi parazitlerin tedavisinde kullanılır. Bu losyon, parazitlerin sinir sistemine etki ederek ölümünü sağlar. Kullanmadan önce etiket ve talimatları dikkatlice okumak önemlidir. Tedaviye başlamadan önce cilde uygulama alanı temizlenmeli ve kurulanmalıdır.

Haber 25-08-23 15:14

59 yaşındaki Hülya Avşar'dan dekolte şov! Sırt, bacak ve göğüs...

Fiziği ile yıllara meydan okuyan Hülya Avşar son olarak sahnede şov yaptı. 59 yaşında olan ve sporunu hiç aksatmayarak fit bit görünüm sergileyen Avşar kızı sahneye iddialı dekoltesiyle çıkınca hayranlarından tam not aldı.

Magazin 31-07-23 14:41

3 yaşındaki çocuğun kirpiklerine bit yuva yaptı! Görüntüler herkesi şaşkına çevirdi

Çin’de göz çevresindeki yoğun kaşıntı ve anormal derecede şişkinlik şikayetiyle doktora götürülen ismi açıklanmayan 3 yaşındaki çocuk doktorları şaşkına çevirdi. Son derece nasir görünmesine rağmen çocuğun kirpiklerinde saç bitlerinin yuva yaptığı ve enfeksiyona neden olduğunu belirtildi.

Trend 08-07-23 14:45

KURBAN ETİ NASIL SAKLANIR? Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte püf noktaları

Kurban eti nasıl saklanır merak ediliyor. Kurban bayramının ikinci gününde kurban kesme ibadetini yerine getiren vatandaşlar kalan etlerini nasıl muhafaza edeceklerini araştırıyorlar. Etin bozulmasını önlemek için doğru saklanması çok önemli. Ayrıca kesim sonrası etin bakteri ile enfekte olmaması için doğru şekilde saklanması gerekli. Peki, Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte tüm merak edilenler...

Haber 29-06-23 15:43

Aydın’da turunçgil unlu bit zararlısı ile mücadele başladı

Aydın’da yürütülen ’Entegre ve Kontrollü Ürün Yönetimi’ projesi çerçevesinde turunçgil bahçelerinde ’Turunçgil Unlu Biti’ hastalığına karşı mücadele başladı.

Yurthaber 22-05-23 11:21

Kuaför müşterisinin saçında bulduğu bitleri paylaştı! 150 bit yumurtası milyonlarca kişi tarafından izlendi

Kuaförler müşterilerine yaptıkları saçları ve yaşadıkları farklı deneyimleri sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar. TikTok'ta müşterisinin saçında bulduğu 150 bit yumurtasını paylaşan bir kuaför yayınladığı videoyla viral oldu. Milyonlarca kişinin izlediği videoda biti nasıl temizlediğini anlattı.

Kadin 12-05-23 09:41

Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Marmara'da korkutan görüntü 'Sürekli izlemek gerekiyor'

Türkiye, bir dönem denizde görülen müsilajı günlerce konuşmuştu. Son olarak Marmara'da bir kez daha endişelendiren bir görüntü oluştu. Kadıköy sahilinde bu sabah denizde görülen kütleler müsilaj şüphesi yarattı. İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cem Gazioğlu, "Bu mevsimde biz müsilajın olmasını bekliyoruz. Geçen seneler kadar masif bit kütle oluşturmayabilir" dedi.

Haber 15-04-23 13:19

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 21-02-23 08:56

Evlenmeye hazır mısın?

Hayatımızın belki de büyük bir dönemini kaplayan evlilik aslında ne kadar sağlam bir karaktere ve hayata sahip olduğumuzu gözler önüne seriyor. Her ne kadar iş bulduktan ya da askerden döndükten sonra hatta okuldan mezun olduktan sonra çevremiz tarafından evlilik baskılarına maruz kalsak da ya da sadece kendi isteğimizle bile düşünsek de evliliğe hazır olmak, bunu istemekten daha farklı ve önemli bit mesele. Peki, evliliğe ne kadar hazırsın merak etmiyor musun?

Trend 16-01-23 18:26

Akılalmaz yöntem: ''Beni aldatmadığından emin olmak için kocamın kirli külotlarını kokluyorum''

Guatemalalı bir model ve iş kadını olan Kimberly Flores'in, katıldığı bit televizyon programında yaptığı açıklama herkesi şaşkına çevirdi. Genç kadının kocasının kendisini aldatıp aldatmadığından emin olmak için yaptıkları ağızları açık bıraktı.

Trend 30-10-22 11:47

Buraya ölenlerin kıyafetleri geliyor, 20 liradan satılıyor! 'Elazığ’ın ne kadar fakiri varsa buraya geliyor'

Elazığ'da kurulan tarihi bit pazarında hayatını kaybedenlerin eşyaları satılıyor. Uygun fiyata satılan kıyafetlere vatandaşların rağbet ettiğini söyleyen mağaza sahibi, Buradaki bir pantolonun fiyatını 10 ile 20 liraya satıyoruz. Bize en çok vefat edenlerin kıyafetleri geliyor. Onları alıp satıyoruz. Zaten burası gariban yeri, Elazığ’ın ne kadar fakiri varsa buraya geliyor" dedi.

Haber 29-10-22 14:58

Otel koridorlarında kaos: Çırılçıplak soyunup kat kat gezdi! 25 yangın alarmını harekete geçirince...

İngiltere'de sarhoş bir adam çırılçıplak soyunup otelde gezinerek dikkat çekti. Uyarılması üzerine daha da fevrileşen sarhoş ziyaretçi, kat kat gezip yangın alarmlarını aktive ederek korkunç bit kaosa neden oldu. Polisleri de oldukça zorlayan Kerner, olayın ardından o gece sarhoş olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

Trend 12-10-22 10:51

Ekran kartı bit nedir? Ekran kartı bit değeri ne işe yarar, ne kadar önemlidir?

Bilgisayarların en önemli donanım birimlerinden biri de ekran kartlarıdır. Birçok işleve sahiptir ve çeşitli görevleri vardır. Ekran kartlarının işlemcilerine bit ismi verilir. GPU ile bellek arasındaki iletişim verisini temsil eden bir ögedir. Bazı programlar aracılığı ile sahip olunan ekran kartındaki bit seviyesini öğrenmek mümkün olur. Ekran kartı bit nedir, bit değeri ne işe yarar?

Haber 11-10-22 15:28

Medipol Üniversitesi'nden uyuz ve bit uyarısı

Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi Dermatoloji Bölümü'nden Uzm. Dr. Derya Can: - "Her yıl dünyada 300 milyondan fazla kişi uyuz ve bite yakalanıyor. Uyuz ve bit kişiden kişiye yakın temas veya ortak kullanılan eşyalar ile bulaşıyor. Bu yüzden çocuklarınızın kişisel temizliğine dikkat edin"

Yurthaber 27-09-22 12:27

2022 YKS EK TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR? YKS ek tercih ücreti ne kadar?

YKS ek tercih süreci ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından 7 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerine yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. YKS ek tercih süreci ile ilgili son dakika açıklaması 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, YKS ek tercih işlemi nasıl yapılır, YKS ek tercih ücreti ne kadar?

Egitim 08-09-22 09:18

Feci şekilde yanmıştı! 5 haftalık komadan sonra hayata dönen genç kadının kendine seçtiği kariyer şaşırttı

Bit tedavisi için saçında yanıcı bir kimyasal madde varken mutfağa girdiğinde yaşadığı korkunç bir kaza sonucu vücudunun neredeyse yarısından fazlasının yanan Aleema Ali, kazadan 6 yıl sonra bir sosyal medya uygulamasında dikkat çekti. Bugün 18 yaşında genç bir kız olan Aleema, TikTok'ta güzellik üzerine yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çeken binlerce takipçisi olan bir influencer.

Trend 07-08-22 13:59

Son dakika: VİDEO: Real Madrid-Barcelona maçında saha savaş alanına döndü! İnsanlık dışı faulün ardından maç karıştı...

Son dakika haberleri! İspanya Ligi'nin başlamasına az bit zaman kala takımlar hazırlıklarına devam ediyor. Dünyanın en iyi 2 takımı olarak gösterilen Real Madrid ve Barcelona hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Türkiye saati ile 06.00'da başlayan mücadele yine her zamanki gibi nefes kesti. Maçın ilk yarısının sonlarına doğru yaşanan olay ise karşılaşmanın önüne geçti. Real Madrid'in yıldızı Vinícius Júnior'a yapılan sert faul sonrası saha bir anda karıştı. İşte o anlar...

Spor 24-07-22 07:49

Rüyada bit öldürmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı, küçük bit öldürmek ne demek?

Rüyada bit öldürmek, olumlu olduğu kadar olumsuz da yorumlanan simgelerdendir. Rüya sahibinin çevresinde bulunan kötü bir kişinin varlığına işaret eder. Rüyada saçında bit öldürmek kişinin pişman olacağı bir karar vereceğini imgeler. Büyük bit öldürmek ise kötü günlerin sonlanacağı, kişinin sağlığına kavuşacağının mesajıdır. Rüyada ölünün saçından bit ayıklanması ise rüya sahibinin, pişman olduğu bir olaydan kısa süre içinde kurtulacağının alametidir.

Trend 24-06-22 16:30

Rüyada bit görmek ne anlama gelir? Rüyada bit yemek, temizlemek ne demek?

Rüyada bit görmek, farklı yönlerden ele alınarak yorumlanır. Yorumları belirleyense rüyadaki detaylardır. Bitlenen rüya sahibinin rüyası, gerçek hayatta zengin olacağını, kişinin biti yakalaması ise tüm problemlerinden arınacağını anlatır. Rüyada bit yemek ise farklı şekillerde yorumlanır. Bazı rüya yorumcuları rüyada bit yemenin dedikodu olduğunu söylerken bazıları kişiyi kıskananların hasetlerinden çatlayacağını söyler.

Trend 15-06-22 17:07

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? İşte Diyanet Cuma namazı kılınışı bilgileri!

Cuma namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtı Müslümanlar için mübarek kabul edilen cuma günü sebebiyle camiye gidip cemaatle namaz kılmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün eller semaya yükselecek ve dualar edilecek. Peki Cuma namazı nasıl kılınır? Cuma namazı kaç rekat? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan bilgiler haberimizde...

Haber 03-06-22 12:46

Bit yeniği ne demek? Bit yeniği birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Bit yeniği birleşik kelimesidir. Bit yeniği ne demektir?

Egitim 23-05-22 23:26

Kabuklu bit ne demek? Kabuklu bit birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede kelimeler yapı bakımından türlere ayrılırlar. Bu türler basit, türemiş ve birleşik olarak farklılaşır. Basit kelimeler türü değişmemiş kelimelerdir. Türemiş kelimeler anlam bakımından değişmiş sözcükler, birleşik kelimeler ise birden çok sözcüğün birleşmesi ile oluşan kelimelerdir. Birleşik kelimeler bir isim veya eylem olarak görülebilirler. Kabuklu bit de yapı bakımından birleşik kelimeler arasındadır. Kabuklu bit TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 21:00

Bit otu ne demek? Bit otu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Bit otu birleşik kelimesidir. Bit otu ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:45

Bit ne demek? Bit kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta kullanmasak da hafızamızda yer eden pek çok kelime vardır. Televizyondan, internetten ya da günlük hayatta duyduğumuzda dikkatimizi çeken bu kelimelerin anlamları zaman zaman merak uyandırabilir. İnternette aratarak ulaşılan kelime anlamları Türk Dil Kurumu tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda yayımlanmıştır. Bit kelimesi de detaylı bir şekilde incelenen sözcükler arasındadır. Bit ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:44

Bit kadar ne demek? Bit kadar TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Bit kadar ne demektir? Bit kadar, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 17:55

Bekârın yakasını it yer, yakasını bit ne demek? Bekârın yakasını it yer, yakasını bit TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Bekârın yakasını it yer, yakasını bit ne demektir? Bekârın yakasını it yer, yakasını bit, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 17:34

SİVASSPOR ALANYASPOR MAÇI NASIL İZLENİR? Sivasspor - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maçın muhtemel 11'leri!

Sivasspor - Alanyaspor maçı heyecanla bekleniyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek iki takım da maçın galibi olmak istiyor. Sivasspor, Alanyaspor'u 4 Eylül Stadyumu'nda konuk edecek. Sivasspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Sivasspor - Alanyaspor maçının muhtemel 11'leri!

Spor 11-05-22 17:02

TEHECCÜD NAMAZI NASIL KILINIR? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Teheccüd namazı yatmadan önce kılınabilir mi?

Teheccüd namazı, İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'in teşvik ettiği bir ibadet biçimidir. Önemi büyük olan bu ibadet biçiminin faziletleri de oldukça çoktur. Peki Teheccüd namazı nasıl kılınır? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Yatmadan önce kılınabilir mi? İşte detaylar...

Haber 02-05-22 08:43

BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler?

Bayram namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar Ramazan Bayramı sebebiyle konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı, konu hakkındaki bilgileri internet sitesinde yayımladı. Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 02-05-22 04:56

Celil Nalçakan ağzını bozdu! Mültecilere ettiği küfür olay oldu

Son zamanlarda Suriyeli, Afgan ve Pakistanlı mültecilerin kontrolsüzce Türkiye'ye gelmesi ve olumsuz hal- tavır içinde olmaları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Bu hakkında bit tepki de başarılı oyuncu Celil Nalçakan'dangeldi. Nalçakan'ın küfürlü tepkisi kısa sürede gündem oldu.

Magazin 15-04-22 08:15

Detaylar belli oldu! Kredi istemeyenlere yüzde 50 hibe...

Geçtiğimiz hafta aktarılan çiftçilere destek paketinin detayları belli oldu. Krediler Ziraat Bankası üzerinden verilecek ve bit yıl geri ödemesiz ve 8 yıl vadeli olarak kullanılacak.

Finans 23-03-22 18:17

Rüyada bit görmek ne anlama gelir? Rüyada saçta, tarakta, yorganda bit görmek ne demek?

Rüyada bit görmek, rüyanın detaylarına göre farklı yorumlanır. Olumlu ve olumsuz farklı anlamları bulunan rüyada, sirke yani bit yumurtası görmek, yaşanacak olayın önceden belli olmasını imgeler. Rüyada tarakta görülen bit ise kişinin gerçek hayatta huzurunu kaçıran bir olay yaşanacağına dalalettir. Rüyada yorganda bit görmek ise tehlikenin teyet geçtiğini anlatır.

Trend 08-03-22 13:30

Bit sorununuzu kökünden hızlıca çözecek en iyi bit şampuanları

Bitlerden yana başınız dertteyse ve "Onlardan nasıl kurtulacağım?" diye kara kara düşünüyorsanız endişelenmeyin. Hayatının bir döneminde mutlaka herkesin kâbusu olan bu sorundan hızlıca kurtulabilirsiniz. Üstelik gaz yağı, sirke, vazelin gibi yöntemlerle uğraşmanıza da gerek yok çünkü bit şampuanları en etkili çözümlerden biri. "En iyi bit şampuanı hangisi?" derseniz gelin, bit sorununuzu kökünden çözecek ürünlere beraber bakalım.

Haber 24-02-22 10:10

Bit pazarından 30 dolara almıştı! Değerinin 10 milyon dolar olduğu ortaya çıktı

Rönesans döneminin en popüler sanatçılarından biri olan ressam Albrecht Dürer’in imzasını taşıyan bir tablonun onun imzasını taşıdığı bilinmeden 2017 yılında bit pazarından 30 dolara satın aldığını ortaya çıktı. Ancak tablonun gerçek fiyatının 10 milyon dolar değerinde olduğu açıklandı.

Trend 05-02-22 09:56

Halsey oğlu Ender'i paylaştı! Bit kafa

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden olan oğlu Ender'in son halini sosyal medyada yayınladı. Halsey'in paylaşımına sevgilisi "Bit kafa" yorumunda bulundu.

Magazin 03-01-22 16:16

Son Dakika: Aracı çalıp üstüne İşte böyle çalarız yazmışlardı! Pes dedirten olayda yeni gelişme

Son dakika haberine göre Esenyurt’ta çaldıkları aracın üzerine "İşte böyle çalarız" yazan şüphelilerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çaldıkları panelvanı hırsızlıkta kullandıktan sonra terk eden ve üstüne sprey boyayla yazı yazıp gülücük koyan 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin çaldıkları oto malzemelerini Esenyurt'taki 'Bit Pazarı'nda sattıkları belirlendi.

Haber 29-12-21 16:48

Kayıp mektupları bit pazarında buldu! Orijinal alıcısına ulaşma çabası sosyal medyada popüler oldu

28 yaşındaki Chelsey Brown, 1900’li yılların başından kalan bir dizi kayıp mektuba bit pazarında rastladığında büyük bir heyecan yaşadı. Mektubun orijinal alıcısını bulmak için çaba sarf eden Brown, büyük yeğene ulaştı ve bu serüveni sosyal medya hesabından paylaştı.

Trend 29-11-21 15:13

Turunçgil zararlısı unlu bit faydalı böceklerle yok ediliyor

Hatay'da kurulu faydalı böcek üretim tesisinin ortaklarından Doç. Dr. Erkılıç: - "Tesisimizde yılda 25 milyon avcı, 45 milyon da parazit böcek üretebilecek kapasitemiz var. Üretimimizin üçte biri yurt dışına gidiyor. En büyük ve sürekli ihracatımız ise Belçika'ya"

Yurthaber 27-11-21 11:34

5 soruda Polonya-Belarus sınırında göçmen krizi

Avrupa Birliği'nin (AB) yürütme organı olan Avrupa Komisyonu, Belarus lideri Aleksandr Lukaşenko'yu, göçmenleri kolay giriş vaadiyle AB sınırına toplamakla suçladı. Komisyona göre Lukoşenko bu politikası kapsamında "insanlık dışı ve gangstervari" bir yaklaşım benimsedi. Lukaşenko ise "sorunun mimarı olduğu" suçlamasını reddediyor. Halen Polonya-Belarus sınırında en az 2 bin göçmen bulunuyor. Peki son göçmen krizi nasıl başladı? Taraflar ne diyor? AB son krizde nasil bir politika izledi?

Haber 10-11-21 07:00

Avcılar'daki antika, bit pazarı kapatıldı! Mahalleli ve müşteriler ikiye bölündü

İstanbul Avcılar'da 4 yıldan bu yana kurulan antika ve bit pazarı belediyenin aldığı kararla kapatıldı. Çevrede oturanların şikayeti ve trafik sorunu nedeniyle kapatıldığını bildirilen pazara alışveriş için gelenler, pazarın kapatılmasına şaşırdı. Bazıları da kararın yerinde olduğunu söyledi.

Haber 08-11-21 13:08

60 yıl sonra mektuplarına kavuşturdu! Gerçek aşkın peşinden gitti

New York’ta yaşayan Chelsey Brown isimli bir antika toplayıcısı, 60 yıl sonra aşk mektuplarını gerçek sahibine ulaştırmayı başardı. Bit pazarını düzenli olarak ziyaret eden ve kişisel eşyaların sahiplerini bulmak için iz süren Brown, 1960’lı yıllardan kalan aşk mektuplarını bularak sevgilileri yıllar sonra bir araya getirdi.

Trend 08-11-21 12:07

Aydın'da ikinci el eşyaların satıldığı Bit Pazarı her hafta yüzlerce kişiyi ağırlıyor

Aydın’da kurulan ve giyimden oyuncağa, elektronikten mobilyaya birçok ürünün ikinci elinin alınıp satıldığı Bit Pazarı, yüzlerce kişinin cazibe merkezi haline gelerek her hafta yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Bit Pazarında elektronik ürün satışı yapan Gökhan Kaya, "Normal zamanda belki milyarlar versen de bulamayacaksın ama burada aradığını bulabilme imkanın var." dedi.

Finans 27-09-21 11:22

Bitpazarında şaşırtan kalabalık! Görenler oto pazar sanıyor

Bursa'da kurulan bit pazarı havadan görüntülendi. Görüntüleri görenler gözlerine inanamadı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle pazara gelenler park yeri bile bulamadı.

Haber 12-09-21 14:58

Karsu: Sahne kıyafetimi bit pazarından aldım

Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alan ünlü sanatçı Karsu sevenlerine müzik ziyafeti yaşatırken, sahne kıyafetini ikinci el ürünlerin satıldığı bit pazarından aldığını söyleyerek sevenlerini gülümsetti.

Magazin 23-08-21 16:07