Boy Haberleri

Büyük beden model en büyük korkusunu yenerek ipli bikinisiyle kıvrımlı vücudunu sergiledi! Güçlü ve değerlisiniz

Büyük beden modeller sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarda kendi bedenleri üzerine yaşadıkları sorunları ve bu sorunları nasıl aştıklarını anlatıyorlar. 1.80 boyundaki büyük beden model kendini "şişman ve ateşli" olarak tanımlıyor. En büyük korkusunu yenen Sel, ipli bikinisiyle cesurca vücudunu sergilediğini açıkladı.

Kadin 10-04-2023 10:01

Kadınlar neden uzun boylu erkekleri tercih ediyor?

İlişkinin içerisinde dış görünüş önemini kaybetse de bir kişiyi tanırken ilk fikirlerimizin oluşmasına neden olan dış görünüş tanışma aşamasında oldukça önem taşıyor. Kadınların daha çok uzun boylu erkekleri tercih ettiği biliniyor. Peki kadınlar neden uzun boylu erkeklerden hoşlanıyor?

Kadin 29-01-2023 14:58

Uzun boy sanıldığı kadar iyi değilmiş! Boy uzunluğunuz 6 ölümcül hastalık riskini artırıyor

Uzun boy birçok kişinin övündüğü fiziksel özellikleri arasında yer alıyor. Çocukluktan itibaren daha uzun olabilmek adına çeşitli sporlar yapılıyor ve boy uzatacak gıdalar tüketiliyor. Ancak yapılan araştırmalarda boy uzunluğunun 6 ölümcül kanser riskini artırabileceği bulundu.

Haber 18-01-2023 16:08

Yemeden önce tekrar düşünün! Bu yiyecekler boyun kısa olmasına neden oluyor

Tüketilen gıdaların sağlığımız için ne kadar önemli olduğu bilinen bir gerçek. Çocukluktan itibaren kemik sağlığını korumak ve büyümeye yardımcı olmak için süt ve süt ürünlerinin kullanılması öneriliyor. Bu besinlerin boyun uzamasına katkı sağladığı biliniyor. Ancak faydalı besinlerin dışında boyun kısa kalmasına neden olan ve yaygın olarak tüketilen gıdalar da bulunuyor. İşte boyun büyümesini engelleyen o besinler...

Haber 26-12-2022 11:26

Boy

Boy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Boy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sanıldığı kadar iyi değilmiş: Uzun boylu olanlar dikkat! Hastalık riskiniz çok daha yüksek

Uzun boylu olanların şanslı oldukları düşünülüyor. İnsanlar daha uzun boylu olmak adına ameliyat masasına bile yatabiliyor. Uzun boyun çok daha estetik olduğu düşünülse de yapılan araştırmaların sonucuna göre yetişkinlikte görülen uzun boy birkaç hastalık riskine yakalanma riskini artırıyor.

Haber 16-11-2022 10:43

Yeni araştırma şaşırtıyor: Hamilelikte içilen bu içecek çocuğun boyunun uzamasını engelleyebilir

Anne adayları hamilelik süreci boyunca yedikleri ve içtikleri besinlere oldukça dikkat ediyor. Bu süreçte beslendikleri tüm gıdalar hem kendilerini hem de bebekleri etkiliyor. Yapılan araştırmaya göre hamilelikte içilen popüler bir içecek bebeklerin boyunun uzamasını engelleyebilir.

Kadin 02-11-2022 13:25

Yıllardır yanlış biliyormuşuz! Penis boyu ayaktan değil ellerden anlaşılıyormuş

Penis boyu erkeklerin en rahatsız olduğu fakat konuştuğu konular arasında bulunuyor. Birçok erkek penis boyunun kısa olduğunu düşünerek öz güven problemleri yaşıyor. Penis boyunun ayaklardan, burundan anlaşılacağı düşünülüyor. Ancak TikTok hesabı üzerinden paylaşım yapan doktor bunların yanlış olduğunu belirterek asıl bakmanız gereken bölgeyi açıkladı.

Haber 19-10-2022 08:47

Sandığınız kadar uzun değilmiş: Kadınların orgazm olmasına yetecek penis boyu açıklandı! Penis boyunu uzatmak için...

Penis boyu birçok erkeğin açıklayamadığı problemleri arasında bulunuyor. Toplum uzun cinsel organın daha hızlı ve etkili orgazm yarattığını düşünüyor. Ancak yapılan araştırmalara göre kadınların orgazm olması için penisin düşünülen boyutlarda olmasına gerek yok. Ayrıcı penisi uzatmak için çok çeşitli yöntemler bulunuyor.

Haber 06-09-2022 11:35