British Vogue Haberleri

Nicole Kidman'ı hiç böyle görmediniz! 56 yaşındaki oyuncu Vogue çekimleri için oldukça cesurdu

Hollywood'un en uzun boylu kadınlarından biri olan Nicole Kidman Vogue çekimleri için poz verirken siyah iç çamaşırlarıyla fiziğini sergiledi. 56 yaşındaki model pozlarıyla magazin basınında adından söz ettirdi.

Magazin 2024-01-25 14:37:45

Devasa ölçülerdeki göğüsleri sayesinde fenomen olmuştu! İdeal erkek tipini tanımladı... Sosyal medya kriterlerini konuştu

Geçirdiği sayısız estetik prosedürün sonrasında devasa ölçülerde göğüslere sahip olan Paige British sosyal medyadan yaptığı paylaşımında hayranlarının sorularına cevapladı. Göğüsleri için 40 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 530 bin TL) harcayan British hangi tür erkeklerden hoşlandığını anlattı.

Trend 2024-01-18 15:05:01

Her kıyafeti gündem oluyor... Rita Ora arkasını dönünce olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

4 Ağustos 2022'de Los Angeles'ta küçük bir törenle dünyaevine giren Rita Ora son dönemde özel hayatıyla olduğu kadar tarzıyla da adından söz ettiriyor. Rita Ora son olarak British Fashion Awards 2023 gecesinde iddialı seçimiyle dikkat çekti.

Magazin 2023-12-05 12:19:14

Beren Saat sütyensiz tarzıyla sosyal medyayı salladı! Kadın yaşlanmıyor

Beren Saat Vogue Film dergisinin kapağında yer aldı. Güzel oyuncunun verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu. 40 yaşına girmeye bir ay kala verdiği iddialı pozlarla adından söz ettiren Saat'e "Hiç yaşlanmıyorsun" yorumları yağdı.

Magazin 2023-11-13 12:09:37

Beren Saat şeffaf detayları olan derin dekolteli tarzıyla olay oldu! Bihter geri döndü

Vogue Film dergisinin ilk sayısının kapağı olan Beren Saat tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Şıklığıyla göz kamaştıran Saat'in derin göğüs dekolteli tarzına yorum yağdı.

Magazin 12-11-23 09:34

Kedisi veteriner kliniğinde öldü, aldığı cevapla şaşkına döndü! 'Sen daha iyisine layıksın'

Bakırköy'de Gurbet Altıparmak'ın veteriner kliniğine tedavi için götürdüğü 7 aylık british shorthair cinsi kedisi, işlemlerden bir süre sonra öldü. Altıparmak, kedisinin cansız bedeninin kendisine gece boyunca verilmediğini, kliniğe polis ekipleriyle giderek sonraki sabah teslim aldığını iddia etti. Şikayetçi olacağını söyleyen Altıparmak, "Gittiğimde, bir de pişkin pişkin üç gün içerisinde ben sana bir kedi vereceğim, ismini de Thor koyarsın, sen daha iyisine layıksın dendi" diye konuştu.

Haber 09-11-23 14:59

Madonna'nın kızı Lourdes Leon kıyafetiyle olay oldu! Çıplak gelseydin...

Madonna'nın kızı Lourdes Leon, İspanya'nın Madrid kentinde düzenlenen Vogue Fashion Night Out'ta modanın seçkin isimleriyle bir araya geldi. Gecede şeffaf bir elbise seçen ve içine yalnızca küçük bir tanga giyen Leon yine adından söz ettirdi.

Magazin 22-09-23 13:27

Sienna Miller'ın ilginç tarzına bir bakan bir daha baktı

Vogue World Show'a ünlü isimler akın etti. Gecenin en dikkat ismi ise ikinci çocuğuna hamile olan İngiliz oyuncu Sienna Miller oldu. Miller'ın ilginç tarzına bir bakan bir daha baktı.

Magazin 15-09-23 14:46

Jodie Turner-Smith'i Vogue gecesinde görenler Altını unutmuş dedi

Jodie Turner-Smith, Vogue World Show'da kırmızı halıda siyah bir tanga ve büyük bir fiyonk dışında hiçbir şey giymeyerek çok cüretkar görünüyordu. Ancak güzel oyuncunun tarzı sosyal medyada dile düştü.

Magazin 15-09-23 12:34

Türkiye onlar için harekete geçmişti: İngiltere'den resmen istendi! Londra cephesinden açıklama...

Türkiye, 30 yılda 2 bin kadar Anadolu kökenli eserin çalındığını ve bunların Londra'daki British Museum'da olduğunu ortaya çıkarmıştı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Dairesi Başkanı Zeynep Boz, eserler için iade talebinde bulunduklarını açıkladı.

Haber 06-09-23 12:13

Korkutan anlar! Kanada’daki orman yangınları sırasında ateş hortumu çıktı

Kanada’nın British Columbia eyaletindeki orman yangınları sırasında ateş hortumu çıktı. British Columbia İtfaiye Servisinden yapılan açıklamada, ateş hortumunun nadiren görüldüğü vurgulandı.

Haber 24-08-23 17:36

Margot Robbie, Vogue için pozlar verdi! Yaşayan Barbie...

Margot Robbie, Ryan Gosling ve Emma Mackey’li usta oyuncu kadrosuyla vizyona giren Barbie sosyal medyanın gündeminde. Aylardır merakla beklenen dizinin oyuncularından Margot Robbie dergi için verdiği pozlarla hayranlarını mest etti.

Magazin 21-07-23 11:46

Rita Ora'nın davet tarzı beğenilmedi! Çok özensiz

Arnavut kökenli İngiliz şarkıcı Rita Ora, Instagram’daki 16 milyon takipçisiyle hayatını düzenli olarak paylaşmasına rağmen, sosyal medyadan rahatsız olmasıyla gündemdeydi. Ünlü isim son olarak Vogue partisinde ortaya çıktı ve tarzıyla gündeme geldi.

Magazin 14-07-23 09:12

Emre Kurttepeli Gave a Speech in British Technology Summit

Within the scope of the GREAT campaign to promote trade and investment between the United Kingdom and Turkey, Held on 27th November at the Grand Wyndham Hotel, Emre Kurttepeli participated as a speaker. Gave a speech titled as financing the technology.

Finans 06-07-23 11:48

Miley Cyrus özel hayatına dair itirafıyla dikkat çekti!

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus, Vogue için kamera karşısına geçti. Cesur pozlarıyla tanınan başarılı şarkıcı özel hayatına dair bir itirafta bulundu.

Magazin 21-05-23 15:03

Antalya semalarında arızalanan yolcu uçağı acil iniş yaptı

British Airways'e ait A320 tipi yolcu uçağı Antalya Havalimanı'na inişi sırasında arızalandı. Güvenli şekilde inişi gerçekleştirilen uçaktaki yolcular ise tahliye edildi.

Haber 16-04-23 23:44

Yıllar geçse de unutulmadı! Sosyal medyada yeniden gündem oldu... Uçuşun ortasında kokpitten fırladı

1990 yılında İngiltere’nin bir havayolu şirketi olan British Airways’ta gerçekleşen ilginç bir olay sosyal medyada yeniden gündem olmayı başardı. İngiltere’nin Birmingham kentinden İspanya’nın Malaga kentine hareket eden uçağın pilotu Tim Lancaster kokpit camlarının kırılması üzerine seyir halindeki uçağın camından fırladı. Mürettebatın bacaklarından tutarak düşmesini engellediği Lancaster’in yaşadığı tuhaf olayın görüntüleri yıllar sonra yeniden konuşuldu.

Trend 02-01-23 14:01

Teşhirci fotoğraflarıyla gündem olmuştu! Pozlarıyla dudak uçuklatan yetişkin içerik yıldızı Siew Pui Yi'nın kariyer değişikliği kararı şoke etti

Siew Pui Yi, British Museum, National Gallery ve Windsor Castle dahil olmak üzere çeşitli önemli noktalarda kendini sergilediği bir "sanat projesi" başlatarak yaptığı Instagram paylaşımlarıyla gündem olmuştu. 20 milyon Instagram takipçisi olan ve başarılı bir yetişkin içerik üreticisi olarak platformlarda nam salan genç yıldız şimdi "müzik endüstrisinde ana akım olmaya ve bir DJ olarak sektöre katılmaya" karar verdiğini açıkladı.

Trend 11-12-22 16:20

Yılın modeli seçilmişti! Bella Hadid'ten iddialı pozlar

Moda dünyasının enlerinin seçildiği British Fashion Awards gecesinde geçtiğimiz günlerde dünyanın en stil sahibi kadını unvanına layık görülen Bella Hadid, 'Yılın Modeli' seçildi. Model Hadid bu ödülden sonra iddialı bir paylaşım yaptı.

Magazin 08-12-22 09:21

Şarkıcı Rita Ora neredeyse çıplak geldi! Tanga iç çamaşırını gösterdi

Rita Ora, kırmızı transparan bir elbiseyle iç çamaşırını sergilerken, perde efektli tuhaf makyajıyla dikkatleri üzerine çekti. British Fashion Awards 2022 için iddialı bir seçim yapan Ora tanga iç çamaşırını kameralara göstermekten çekinmedi.

Magazin 06-12-22 09:55

Demet Özdemir'in Vogue Türkiye pozlarını görenler Nereden nereye dedi! Hem değişimi hem de iddialı tarzı olay oldu

Oğuzhan Koç ile evli olan Demet Özdemir, Vogue Türkiye için kamera karşısına geçti. İddialı pozlara imza atan Özdemir'i görenler tanımakta zorlandı. Eski hali akıllara gelen Özdemir'in pozlarına "Tanıyamadım", "Bella Hadid'e özenmiş" yorumları yapıldı.

Magazin 04-12-22 15:15

Duygu Özaslan'ın Hailey Bieber Vogue makyajını yaptığı videosundaki ürünleri bu listede bulabilirsiniz!

Türkiye'nin en popüler influencerları arasında yer alan Duygu Özaslan, geçtiğimiz günlerde Hailey Bieber'ın Vogue makyajını yapmış ve çektiği videoyu YouTube kanalı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Duygu Özaslan'ın kendisine çok yakışan bu makyajda hangi ürünleri kullanıldığını merak ediyorsanız yazımızın detaylarına göz atabilirsiniz.

Magazin 24-11-22 14:27

Duygu Özaslan'ın Madison Beer'ın Vogue makyajını yaptığı videosundaki ürünler listesi

Türkiye'nin en ünlü fenomenleri arasında yer alan Duygu Özaslan geçtiğimiz günlerde genç şarkıcı Madison Beer'ın vogue makyajını yapmış ve makyaj videosunu YouTube kanalı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Beer'in kullandığı ürünlere muadiller de öneren ve oldukça etkileyici bir makyaja imza atan Duygu Özaslan'ın bu makyajında kullandığı ürünleri sizin için derledik. Haydi detaylara geçelim.

Magazin 17-11-22 17:26

Jennifer Lopez: Soyadım artık 'Affleck' ve bundan gurur duyuyorum

Geçtiğimiz temmuz ayında Ben Affleck ile dünyaevine giren Jennifer Lopez, kapak olduğu Amerikan Vogue dergisine evliliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 12-11-22 15:14

Çırılçıplak tatiller! Çıplak festivallerden nüdist tatil köylerine kadar... Bu lokasyonlara valiz götürmenize bile gerek yok

British Naturism tarafından yapılan bir anket, son zamanlarda çıplak tatillerin insanların ilgisini çekmeye başladığı ortaya çıktı. Hem Birleşik Krallık'ta hem de yurtdışında çıplak festivaller, çıplak geziler ve isteğe bağlı tatil köyleri ortaya çıkarken bu tatil tarzını tercih edenlerin sayısı da her geçen gün artıyor.

Trend 07-11-22 17:46

Ölü bir kambur balina cesedi görenleri şaşkına çevirdi! Balon gibi şişen balık için uzmanlar uyardı... “Patlayabilir”

Kanada’nın British Columbi eyaletindeki Malcolm Adası’nda köpeklerini gezdiren bir aile tarafından ilginç bir keşif yapıldı. Aile kumsalda yürüyüş yaptıkları sırada kıyıya vuran ölü bir kambur balina cesedi gördü. Hayvanın içinde biriken gazlar nedeniyle şişen cesedini inceleyen uzmanlar uyarıda bulunarak balinanın patlayabileceğini ve sahilin kanla kaplanabileceğini söyledi.

Trend 28-10-22 08:26

Uçak mide bulandıran olay! Rötar yaptı ama sebebi hava koşulları değildi

Londra'dan kalkan ve Nijerya'nın Lagos kentine seyahat eden bir Boeing 777-336 British Airways yolcu uçağı, bir yolcunun yere dışkılaması ve sonra bunu koltuklara bulaştırması nedeniyle ertelendi. Kabin görevlilerine oldukça zorlu bir temizlik işi çıkaran bu durum, sosyal medyada gündem oldu. Yolcular için ise alternatif bir uçak ayarlandığı bildirildi.

Trend 20-10-22 15:29

Akciğer kanserinin en sık görülen belirtisi: Hemoptizi!

Akciğer kanseri, akciğer dokularındaki hücrelerin kontrolsüz çoğaldığı bir hastalıktır. British Medical Journal'a (BMJ) göre, anahtar semptom her yıl binlerce kanser hastasını etkiliyor. Akciğer kanseri belirtilerini takip etmek hayati önem taşıyor. Hastalığı erken evrelerde yakalamak hayatta kalma oranını önemli ölçüde artırıyor. Semptomlar akciğer kanseri açısından çok önemli rol oynuyor. Hemoptizi ise bu konuda çok kritik!

Haber 19-10-22 18:30

'Bugüne dek giydiği en cüretkar elbise...' Tamamen file giyip geldi

Şu sıralar adı Brad Pitt ile anılan ve boşanma arifesinde olan Emily Ratajkowski, New York’ta katıldığı bir etkinlikteki stiliyle dikkat çekti. Tamamen file giyerek kıvrımlarını sergilene model için, Vogue dergisi "Bugüne dek giydiği en cüretkar elbise" yorumunu yaptı.

Magazin 13-10-22 15:18

Kalça kemiği ve parmakları kırıldı! Saldırganlar hindi sürüsü çıktı... Ölüm cezasına çarptırıldılar

Kanada'nın British Columbia eyaletinde yaşayan ismi açıklanmayan bir adam horozun liderlik ettiği bir hindi sürüsünün saldırısına uğradı. Polise durumu haber vermesi üzerine ortaya çıkan olayda adamın kalçasını ve el parmaklarının kırıldığı belirtildi. Vücudunun çeşitli bölgelerinde yaralar bulunan adam hastaneye kaldırıldı.

Trend 11-10-22 08:44

Hastalığı herkesi şaşırttı! “Yoğun duygulara alerjim var, gülmekten ölebilirim”

British Disability Gymnastics üyesi olan Natasha Coates, mast hücre aktivasyon sendromu olarak tanımlanan bir hastalıkla mücadele ediyor. Bu durum kadının güçlü duygulara alerjisi olduğu ve sadece gülerek, terleyerek ya da üzülerek ölebileceği anlamına geliyor. Çünkü yoğun duygular vücudunun statükosunda değişiklerin yaşanmasına neden oluyor ve yaşamını tehdit eden bir alerjik reaksiyona dönüşüyor.

Trend 05-07-22 16:01

Elektrik: ‘Vampir cihazlar’ faturayı yüzde 20 artırıyor

İngiltere’deki enerji şirketi British Gas’ın yaptığı bir araştırma, "vampir cihazların" hanelerdeki elektrik tüketimini yüzde 20 artırdığını ortaya koydu.

Haber 02-07-22 19:40

Elektrik: ‘Vampir cihazlar’ faturayı yüzde 20 artırıyor

İngiltere’deki enerji şirketi British Gas’ın yaptığı bir araştırma, "vampir cihazların" hanelerdeki elektrik tüketimini yüzde 20 artırdığını ortaya koydu.

Haber 11-06-22 12:45

Formula 1’in en çapkın ismi olarak anılıyordu! Lakabının hakkını verdi: 5 bin kadınla cinsel ilişki yaşadı

Formula 1’in efsane pilotlarından biri olarak kabul edilen James Hunt, yarışlardaki başarısının yanında öze hayatıyla da her daim gündemdeydi. F1'in en büyük playboyu James Hunt'ın yaşamı boyunca, F1 Dünya Sürücüler Şampiyonası zaferine giden günlerde 35 British Airways hostesi de dahil olmak üzere 5 bin kadınla cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi.

Trend 07-06-22 15:14

Türkiye'nin ilk müzesi günde 3 bine yakın ziyaretçi ağırlıyor

İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürü Rahmi Asal: - "İstanbul Arkeoloji Müzeleri aslında dünyada gerçekten ilk 5 müze içinde. Mesela İngiltere için British Museum ne ifade ediyorsa, Fransa için Louvre Müzesi neyi ifade ediyorsa Türkiye için de İstanbul Arkeoloji Müzeleri aynı şeyi ifade ediyor. Enlerin ve ilkleri müzesi burası" - "Yeni teşhir tanzim çalışmalarından sonra uzun zamandır kapalı olan belli bölümlerin açılmasıyla müzeye yoğun bir ilgi oldu, ziyaretçi sayımız da artmaya başladı. Günlük ortalama 1500 civarında ziyaretçi geliyor, ancak bu sayı bazı günlerde 2 bini geçip 3 bine dayanıyor"

Yurthaber 28-05-22 11:00

İngiltere Boya Sanayicileri Derneğinin tek Türk boya markası üyesi Akçalı Boya oldu

1912 yılından bugüne faaliyet gösteren ve İngiltere’nin en prestijli sivil toplum kuruluşlarından olan BCF’nin (British Coatings Federation – İngiltere Boya Sanayicileri Derneği) ilk ve tek üye Türk Boya markası Akçalı Boya oldu.

Haber 26-05-22 14:33

Elektrik: ‘Vampir cihazlar’ faturayı yüzde 20 artırıyor

İngiltere’deki enerji şirketi British Gas’ın yaptığı bir araştırma, "vampir cihazların" hanelerdeki elektrik tüketimini yüzde 20 artırdığını ortaya koydu.

Haber 27-04-22 12:04

Dilan Çiçek Deniz'in Vogue etkinliği için giydiği elbiseye 300 TL altı alternatif öneriler

Dilan Çiçek Deniz'in Vogue etkinliğinde tercih ettiği elbiseye herkes gibi biz de hayran kaldık. Bronz teninin ışıltısını tamamlayan ve yeşilin en güzel tonunu üzerinde taşıyan elbise ona da çok yakışmış doğrusu. Siz de özel günlerinizde zarafetinizle göz kamaştırmak ve kırmızı halı şıklığını yakalamak isterseniz birbirinden zarif elbise alternatiflerine yer verdiğimiz yazımıza göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-04-22 10:08

Rihanna Vogue için poz verdi! Cesur hamile stili olay oldu

Müzik kariyerinin yanı sıra yatırımlarıyla adından söz ettiren Barbadoslu şarkıcı Rihanna son dönemde hamile stiliyle adından söz ettiriyor. Rihanna son olarak Vogue için kamera karşısına geçti ve cesur pozlar verdi. Rihanna kamera arkasını da sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 12-04-22 16:24

Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz evlilik sözleşmesi imzaladı!

9 Nisan'da dünyaevine girecek olan Brooklyn Beckham-Nicola Anne Peltz çiftinin evlilik sözleşmesi imzaladığı ortaya çıktı. Ayrıca ikilinin nikah törenlerinin yayın haklarını Vogue Dergisi'ne sattığı ve bu yüzden de konukların sosyal medya paylaşımı yapmaması için sıkı önlemler alınacağı öğrenildi.

Magazin 04-04-22 16:00

İzmirli Kadın Şef İngiltere’nin En İyi Kebap Ustası Seçildi

On yıldır İngiltere’de düzenlenen “British Kebap Awards- İngiltere Kebap Ödüller”inde bu yıl ilk kez bir kadın şef ödül aldı. Ödüle layık görülen Fatma Güngör İzmir’den 5 yıl önce Ankara Anlaşması adlı girişimci vizesiyle İngiltere’ye gelişini ve bu başarıyı nasıl elde ettiğini VOA Türkçe’ye anlattı

Haber 30-03-22 19:16

Kendall Jenner beyazlar içinde! Sütyensiz tarzı rüzgarda zorladı

Kendall Jenner Vogue partisine giderken görüntülendi. Tek ipi olan yeleği sütyensiz giyen Kendall Jenner beyazlar içindeki tarzıyla rüzgarda zor anlar yaşadı. Kendall Jenner üst tarafıyla ilgili tedirginlik yaşamazken eteğinin arkası açılacak diye korktu.

Magazin 24-03-22 15:14

Bella Hadid göğüslerini tülle kapadı! Kamera arkasını paylaştı

25 yaşındaki Bella Hadid, Vogue dergisine verdiği röportajla gündemde. Dünyanın en çok aranan modelleri arasında yer alan Hadid dergi çekiminin kamera arkasını paylaştı. İddialı pozlar veren Bella Hadid göğüslerini bir tülle kapadığı anları da paylaştı.

Magazin 22-03-22 15:20

Saniye saniye kameraya yansıdı! Pilotun son hamlesi düşme tehlikesini önledi

Londra’da havaalanına iniş yapmak isteyen bir uçak, şiddetli rüzgar nedeniyle savruldu. Heathrow Havalimanı’na iniş yapmak isteyen British Airways’e ait bir uçağın pistte sürüklenme anları saniye saniye görüntülendi. Kameralara uçağın kuyruğundan çıkan dumanlar yansırken pilotun yeniden havalanarak son anda yaptığı manevra uçağın düşmesini engelledi ve olası bir felaketi önledi.

Trend 02-02-22 12:18

İsimleri henüz açıklanmadı! Kanada'da bir yatılı kilise okulunun bahçesinde daha 93 mezar bulundu

Kanada’nın British Columbia eyaletindeki bir yatılı kilise okulu bölgesinde 93 isimsiz mezar daha bulundu. British Columbia eyaletinin Williams Lake Bölgesi First Nation Şefi Willie Sellars, düzenlediği basın toplantısında, bölgedeki St. Joseph's Mission Yatılı Kilise Okulunun bahçesinde yeni mezarların keşfedildiğini duyurdu. Geçen yılda ülkedeki kiliselerin bahçelerinde benzer bir şekilde isimsiz çocuk mezarlarına rastlanmıştı.

Trend 26-01-22 13:52

Hazar Ergüçlü'den samimi sözler! Ağlarım...

Saklı dizisindeki cesur sahneleriyle son günlerde konuşulan Hazar Ergüçlü, hayatıyla ilgili merak edilenleri Vogue Dergisi'ne açıkladı. Ergüçlü, "Çöp atmak da mutluluk kaynaklarım arasında" ifadelerini kullandı.

Magazin 28-12-21 17:09

Lady Gaga çırılçıplak poz verdi

Son yıllarda şarkıcı kimliğinden çok oyunculuğuyla ön plana çıkan Lady Gaga, Vogue İngiltere'ye verdiği röportajda film süresince yaşadığı psikolojik zorlukları anlattı. Dergiye çırılçıplak poz veren Lady Gaga, House of Gucci filmiyle ilgili konuştu.

Magazin 03-11-21 14:20

45 kilo veren Adele’den çarpıcı itiraf: Haftada bir fast food yemeye devam ediyorum

Adele, son şarkısı Easy On Me ile dünya gündemine zirveden giriş yaptı. Vogue dergisine röportaj veren Adele, birbirinden çarpıcı itiraflara imza attı.

Magazin 19-10-21 09:53

Nebra Gökyüzü Diski: Londra'da sergilenecek 'dünyanın en eski yıldız haritası'

Dünyanın en eski yıldız haritası olduğu düşünülen Nebra Gökyüzü Diski, İngiltere'ye getirildi. Antik disk, Londra'daki British Museum'da sergilenecek.

Haber 18-10-21 14:41