Büyük Beden Haberleri

Büyük beden gezgin olduğunu söyledi! Uçak koltuklarının boyutuna isyan etti... Daha büyük olması gerekiyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Baltimore kentinden Hanna Brandow büyük beden bir gezgin olarak yaşadığı zorluklardan söz ederek havayolu firmalarına adeta isyan etti. TikTok'ta büyük beden ve kronik hastalığı olan yolcular için en önemli seyahat ipuçlarını paylaşan Brandow, emniyet kemeri uzantısı taşımak zorunda olduğunu belirterek uçak koltuklarının boyutuna isyan etti.

Trend 09-11-2023 15:03

Büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina iç çamaşırsız beden olumlaması yaptı! Kıvrımlarını göstermekten çekinmedi

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 27 yaşındaki Olivia Messina yine eleştirilere meydan okuyan bir kıyafet seçimiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Instagram'da 350 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim koltuk altından bacak bölümüne kadar pencerelerden oluşan dekolteli bir elbise seçti.

Trend 22-09-2023 10:39

Büyük beden sosyal medya fenomeni Sara Albay ev haliyle büyüledi! Mutfak tezgahının üzerine oturup poz verdi

Büyük beden sosyal medya fenomeni Sara Allabay 1 milyonu aşkın Instagram takipçisiyle ev hallerini paylaştı. Siyah geceliğiyle mutfak tezgahın üzerine oturan fenomen elindeki paketten de bir şeyler atıştırmayı ihmal etmedi. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 19-09-2023 11:17

Büyük beden sosyal medya fenomeni Abby Bible’nin vücudunu saran tulumuyla verdiği pozlara eleştiri yağdı

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlar sayesinde dikkatleri çeken fenomen isim Abby Bible son olarak yaz tatilinden pozlarla sevenlerinin karşısına çıktı. Tekne güvertesinde vücudunu tamamen seran tulumuyla poz veren fenomen isim fazla kiloları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Trend 05-08-2023 10:21

Büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina eleştirilere bu kez bikinisiyle meydan okudu! Resmen yorum yağdı

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla 300 bini aşkın takipçiye ulaşan Olivia Messina, fazla kilolarını eleştirenlere bikinili tarzıyla meydan okudu. Mavi bikinisiyle poz veren Messina’nın cesur tarzı hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 05-07-2023 11:43

Büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina fazla kilo eleştirilerine çıplak yanıt verdi! Kıyafetlerini çıkartıp kamera karşısına geçti

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Olivia Messina olumsuz yorumlara meydan okumak için kıyafetlerini çıkartıp hayranlarının karşısına çıktı. Beden pozitifliğini savunan tamamen çıplak kalarak kamera karşısına geçmekten çekinmedi.

Trend 08-06-2023 15:04

Büyük beden sosyal medya fenomeni inek desenli süper mini şortuyla meydan okudu! Pozu olay yarattı

Büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina fazla kilolarını eleştirenlere inek desenli şort ve bluz takımıyla meydan okudu. Bikini üstünü anımsatan bluzu ve süper mini şortuyla poz veren Messina beden pozitifliğini savundu. Messina’nın paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 01-06-2023 14:49

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla isyan etti! “Uçak koridorlarına sığmıyorum”

TikTok’ta büyük beden sosyal medya fenomeni olarak ünlenen Olivia yaptığı paylaşımla havayolu şirketlerinin oturma düzenlerini değiştirmesi gerektiğini savundu. Büyük beden yolcuların seyahat sırasında zorlandığını ifade eden Olivia, TikTok paylaşımında uçak koridorunda zorlukla hareket ettiği anları paylaştı.

Trend 25-05-2023 15:29

Büyük bedenli kadın yeterince seksi olmadığı için eleştiriliyor! Erkek arkadaşıyla beraber olduğuna inanmıyorlar

Büyük bedenli kadınlar hem görünüşleri hem özel hayatlarıyla ilgili rahatsız edici yorumlara maruz kalabiliyor. 25 yaşındaki Michelle Nayla, TikTok'ta yayınladığı videoda erkek arkadaşının ona yakışmadığını düşünenleri şaşırtacak açıklamalarda bulundu.

Kadin 25-05-2023 14:47

Büyük bedeni yüzünden bikini giymesini eleştirenlere cevap verdi! Karaya vurmuş balina...

Büyük bedenli kadınların giydiği kıyafetlere karışılması oldukça kısıtlayıcı olabiliyor. Sosyal medyada beden pozitifliğini savunan kadınlar kendileri gibi olan kişilere de destek olmak adına gelen kötü yorumlara inat dekolteli kıyafetler giyerek giyecekleri kıyafetlere yapılan yorumlara karşı çıkıyor. TikTok'ta bir sosyal medya fenomeni büyük bedeni yüzünden giydiği bikiniye yapılan benzetmeleri açıkladı.

Kadin 19-05-2023 09:26

Vücuduna yorum yapanlara soyunarak cevap verdi! Minik bikinisiyle doğal kıvrımlarını sergiledi

Kadınların bedenlerine yapılan acımasız yorumlar birçok kişinin psikolojik problemler yaşamasına ve doğal vücudunu beğenmemesine neden olabiliyor. TikTok'ta büyük bedenli olmayı sevdiğini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı kötü yorumlara soyunarak cevap verdi. Selülit ve vücut çatlaklarını cesurca sergiledi.

Kadin 09-05-2023 09:47

Transparan elbise trendine büyük beden fenomen Olive Messina'de uydu! Vücut hatlarını belli eden elbisesi olay yarattı

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken büyük beden model Olivia Messina transparan trendine uydu. Fenomen isim transparan kıyafetiyle verdiği pozda cesurca vücut hatlarını ortaya çıkarttı.

Trend 06-05-2023 13:35

Büyük beden sosyal medya fenomeni “Açık giyinme” eleştirilere böyle meydan okudu! “Vücudumu sergilemeyi seviyorum”

Büyük beden sosyal medya fenomeni Jessica Glass, sosyal medyadan kıyafetlerine ilişkin olarak yapılan olumsuz eleştirilere sert tepki gösterdi. Sosyal medyadan sürekli olarak “Açık giyinme” yorumunu aldığını belirten Glass bedeniyle barışık olduğunu söyleyerek, “Vücudumu sergilemeyi seviyorum” dedi.

Trend 05-05-2023 10:28

Büyük beden kadın gelinlik giydiği için eleştirildi! Şişmanlar da mutlu olmayı hak ediyor

Büyük beden kadınların kıyafetlerine yapılan yorumlar oldukça rahatsız edici olabiliyor. Birçok kadın iyi niyet göstergesi olarak bile olsa bedeni üzerine yapılan yorumlar nedeniyle psikolojik sorunlar yaşıyor. Büyük beden bir gelin düğününde giydiği gelinlik nedeniyle eleştirilince yaşadığı sorunları anlattı.

Kadin 04-05-2023 14:50

Büyük beden sosyal medya fenomeni tanga bikinisiyle ormanın ortasında duş yaptı! O anları paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı

Büyük beden sosyal medya fenomeni Abby Bible, Instagram’dan sıklıkla beden olumlaması yapan ve vücut pozitifliğini savunan paylaşımlar yapıyor. Fenomen isim kadınların kendi bedenlerinde daha güzel hissetmelerini misyon haline getiren paylaşımları sayesinde kısa sürede popüler olmayı başardı. Bible son olarak ise tanga bikinisiyle ormanda duş yaptığı anlarda çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Trend 20-04-2023 11:10

Büyük beden sosyal medya fenomeni Alexus Danisha Epss, Instagram’ın limitlerini zorladı! Çamaşırhanede soyunurken çekilen pozlarını paylaştı

Büyük beden sosyal medya fenomeni Alexus Danisha Epss, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla herkesi şaşırtmayı başardı. Fenomen isim bir çamaşırhade kıyafetlerini çıkartıp iç çamaşırıyla kaldığı anlarda çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Büyük beden fenomenin paylaşımı kısa sürede hayranlarının ilgisini çekti.

Trend 19-04-2023 13:24

Büyük beden model Sarah Ostiguy minik bikinisiyle cesurca poz verdi! Güzellik standartlarını boşver

Büyük beden modeller özellikle son zamanlarda birçok markanın ve sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekiyor. Toplum tarafından dayatılan güzellik standartlarına karşı çıkan büyük beden model Sarah Ostiguy, bikini giyerek vücudunun kıvrımlarını göstererek kilosuna gelen kötü yorumlara karşılık verdi.

Kadin 18-04-2023 10:23

Disney prensesleri büyük beden olsaydı nasıl görünürdü?

Disney filmleri çocuk filmleri kategorisinde yer almasına rağmen birçok yetişkinin favori filmleri arasında yer alıyor. Disney filmlerine hayran olan kadınlar yeni çıkacak filmleri merakla bekliyor. Disney prenseslerinin mükemmel, güzellik standartlarına uygun olan görünümleri çocukların öz güven problemleri yaşamasına neden olabiliyor. Disney prenseslerinin gerçek büyük beden vücuduna sahip olduklarında nasıl gözükecekleri çizildi.

Kadin 12-04-2023 15:04

Büyük beden kadın göbeğiyle sakladığı bikini altını cesurca gösterdi! Şişman olmam bikini giymeme engel değil!

Büyük beden kadınlar sosyal medyadan aldıkları yorumlar nedeniyle kendilerini baskı altında hissedebiliyorlar. Bu durumu aşmak isteyen kadınlar kendileri gibi büyük beden kadınlara destek olmak amacıyla sosyal medya hesaplarında vücutlarını paylaşıyorlar. TikTok'ta bikinisiyle olan görüntülerini paylaşan kadın şişman olmasının bikini giymesine engel olmadığını belirtti.

Kadin 11-04-2023 16:15

Büyük beden kadınların bikini giyemeyeceğini söyleyenlere inat bikinisiyle uzanarak poz verdi

Büyük beden kadınların giyimi üzerine yapılan baskılar nedeniyle birçok giyecekleri kıyafetler konusunda problem yaşıyor. Kadınlar istedikleri kıyafetleri giymekte özgür olmak istiyor. Büyük beden kadınların bikini giymemesi gerekiyor algısına karşı çıkan bir kadın, TikTok hesabında bikinisiyle verdiği pozları paylaşarak büyük bedenli kadınlara destek çıktı.

Kadin 02-04-2023 09:51

Büyük beden model göğüslerini kapatmak için bulduğu sütyen tüyosunu paylaştı! Hayatınızı değiştirecek

Büyük beden modeller kıyafetlerinde uyguladıkları ufak teknikleri paylaşarak istedikleri kıyafetleri kolayca giyebildiklerini gösteriyorlar. TikTok'ta büyük bedenini cesurca paylaşan bir model büyük göğüslü kadınların en büyük derdi olan dekolteli üstleri kullanırken uygulanması gereken sütyen tüyosunu açıkladı.

Kadin 27-03-2023 14:35

Büyük beden model Abby Bible,vücudunu gururla sergiledi! Bikinili pozu sosyal medyayı salladı

Büyük beden model Abby Bible, beden pozitifliğini savunduğu paylaşımları sayesinde kısa sürede fenomen olmayı başardı. Kısa sürede binlerce takipçiye ulaşan Bible, vücut olumlaması yaptığı paylaşımlarına beyaz bikinili pozlarıyla bir yenisi daha ekledi. Fenomen ismin paylaşımı nefesleri kesti.

Trend 25-03-2023 13:49

Beden pozitifliğini savunan sosyal medya fenomeni itirafıyla gündem yarattı! “Bedenimi kabul etmek için soyunuyorum”

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran fenomen isim Bella Davis, “Bedenimi kabul etmek için soyunuyorum” itirafıyla gündem yaratmayı başardı.

Trend 18-03-2023 14:51

Büyük bedenli kadın yargılara meydan okudu! Beden pozitifliği için değil seks yapmak için soyunuyorum

Toplumda yer alan yargılar nedeniyle birçok büyük bedenli kadın beden pozitifliğini savunmak adına iç çamaşırlarıyla paylaşım yapıyor. Ancak Nikki Garza, TikTok'ta yaptığı paylaşımda büyük bedeni savunmak için soyunmadığını sadece sevişmek istediğini belirterek çok sayıda etkileşim aldı.

Kadin 02-02-2023 10:25

Büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina, fazla kilolarını eleştirenlere sert çıktı! Kıyafet seçimi olay oldu

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çeken büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina, fazla kilolarını eleştirenler kıyafet seçimiyle cevap verdi. Yeşil rengi gömlek elbise tarzında bir kıyafet tercih eden Messina vücut hatlarını cesur bir şekilde gösterdi.

Trend 27-01-2023 11:53

Büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina fazla kilolarını eleştirenlere soyunarak meydan okudu! “İç çamaşırı her beden içindir”

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina, fazla kilolarını eleştirenlere soyunarak cevap verdi. Fenomen isim Instagram’dan yaptığı son paylaşımında “İç çamaşırı her beden içindir” dedi ve iç çamaşırıyla çekilen seksi bir paylaşıma imza attı.

Trend 23-01-2023 15:53

Büyük beden model Olivia Messina iç çamaşırı takımıyla poz verdi! “Seksi iç çamaşırlarım kendimi sevmemi sağladı”

Büyük beden model Olivia Messina, sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik paylaşımlarına devam ediyor. Güzelliğin standartlaştırılmaması gerektiğini savunan Messina, iç çamaşırıyla verdiği cesur pozuyla hayranlarını büyüledi. Olumsuz eleştirilerin aksine beden ölçülerini sevdiğini dile getiren Messina, “Seksi iç çamaşırlarım kendimi sevmemi sağladı” diyerek olumsuz eleştirilere meydan okudu.

Trend 10-01-2023 10:37

Büyük beden Isabel Nicholls Nall’u kimse durduramıyor! Bikinisiyle poz verdi... “Belden büyük ve yüzden sevimli”

Sosyal medyada beden pozitifliği ve vücut olumlamasına yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan büyük beden fenomen Isabel Nicholls Nall bir kez daha bikinili pozuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Vücut ölçüleriyle barış olduğunu her fırsatta dile getiren Nall yeniden sosyal medyada günde olmayı başardı.

Trend 23-12-2022 10:13

Ana sınıfı öğretmeni öğrencilerinin olumsuz yorumlarını ifşa etti! “Onları öğle yemeğinde yiyeceğimi düşünüyorlar”

Amerika Birleşik Devletleri’nde ana sınıfı öğretmeni olarak çalışan Sue isimli bir kadın öğrencilerinin kendisine yönelik olumsuz söylemlerini TikTok’tan yaptığı paylaşımla ifşa etti. TikTok’ta “Suestylevibes” kullanıcı adıyla paylaşım yapan kadın öğrencilerinin vücut şekliyle alay ettiklerini söyleyerek küçük çocukların bazı durumlarda ne kadar acımasız olabileceğini gözler önüne serdi.

Trend 19-12-2022 14:54

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, güzellik tabularını alt üst etti! İç çamaşırıyla resmen meydan okudu

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede Instagram’da binlerce takipçiye ulaşan Nall, kadınların bedenleriyle mutlu olması için gönderiler yayınlıyor. Büyük beden sosyal medya fenomeni son olarak kırmızı iç çamaşırı takımıyla yaptığı paylaşımda her kadının kendi bedeninde güzel olduğunu anlattı.

Trend 19-12-2022 13:54

140 santimlik devasa kalçaları var! Büyük beden model Steph Oshiri ''O kadar büyük ki, kulübe giderken arasına içki sıkıştırırdım''

Tiktok'ta beden olumlama hakkında yaptığı paylaşımlarla kısa sürede dikkat çeken sosyal medya fenomeni ve yetişkin içerik üreticisi Steph Oshiri bir gönderisinde yaptığı ilginç açıklamayla viral oldu. 140 santimetre genişliğinde oldukça büyük kalçaları olan genç fenomen, onları ergenlik yıllarında konserlere gizlice içki sokabilmek için kullandığını açıkladı ve takipçilerini hayrete düşürdü.

Trend 15-12-2022 15:03

Büyük beden model Sam Paige, sosyal medyayı salladı! Eleştirilere twerk yaparak cevap verdi

Podyumlarda yer almak için fazla kilolu olduğu belirtilen ve sosyal medya olumsuz eleştirilere maruz kalan Sam Paige file elbisesiyle twerk yaparak herkese meydan okudu. TikTok’ta yaklaşık 3 milyon takipçisi bulunan Paige, bir konser sırasında dans ettiği anları paylaşarak hayranlarından tam not aldı.

Trend 14-12-2022 11:53

Sosyal medya fenomeni Sam Paige, seksi kıyafetiyle twerk yaparak eleştirilere cevap verdi! “Bana şişman diyorlar ama...”

Sosyal medya fenomeni Sam Paige, vücut ölçülerini hedef alan olumsuz yorumlara sert cevap verdi. Sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına tepki gösteren Paige, fazla kilolarını eleştirenleri twerk yaptığı bir paylaşımla ti’ye aldı. Seksi bir kıyafet seçimi yapan Paige’in özgüveni alkış topladı.

Trend 10-12-2022 13:52

Büyük beden sosyal medya fenomeni Abby Bible sınırları yıktı geçti! Üstünü çıkartıp yarı çıplak poz verdi

Büyük beden sosyal medya fenomeni Abby Bible beden pozitifliğine yönelik paylaşımlarıyla Instagram’ın en popüler isimlerinden biri haline geldi. Sosyal medyada sıklıkla cesur pozlarıyla boy gösteren fenomen isim bu kez yar çıplak pozuyla takipçilerine kendilerini sevmeleri için ilham olmaya çalıştı.

Trend 02-12-2022 14:36

Kilolu olduğu için uçağa alınmadı! “Koltuğa sığmazsın” denilince çılgına döndü... “Çaresizim” diyerek yardım istedi

Brezilya’da yaşayan 38 yaşındaki sosyal medya fenomeni Juliana Nehme, fazla kilolu olduğu için uçağa alınmadığını iddia etti. Lübnan’da annesi, kız kardeşi ve yeğeniyle birlikte tatilde olan Nehme, Doha üzerinden Brezilya’ya gitmek istediği sırada bileti olmasına rağmen uçağa alınmadığını söyledi. Personelin kendisine “Koltuğa sığmazsın” dediğini iddia eden Nehme, sosyal medyadan yaptığı açıklamada çaresiz olduğunu söyleyerek yardım istedi.

Trend 25-11-2022 13:38

Göğüs ölçüleri nedeniyle sosyal medyadan eleştiri oklarının hedefi oldu! Sert tepki gösterdi...“İstediğimi giyerim”

Birleşik Krallık’ın Belfast şehrinde yaşayan Amy Tuyler isimli bir kadın Cadılar Bayramı için tercih ettiği kıyafet nedeniyle TikTok kullanıcılarının hedefi oldu. Burlesque'den ilham alan askılı bir bluz ve tüllerden oluşan bir etek tercih eden Tuyler olumsuz yorumlara sert tepki gösterdi.

Trend 05-11-2022 14:42

Büyük beden model sosyal medyada gerçek aşkı savundu! “Boyut önemli değil”

Büyük beden sosyal medya fenomeni Alex Aspansia TikTok’tan yaptığı paylaşımda yeni sevgilisini tanıttı. 330 kilo ağırlığındaki sosyal medya fenomeni ve sevgilisinin arasındaki kilo farkı dikkatleri çekti. Sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çeken ikili olumsuz eleştirilerinin hedefi oldu.

Trend 22-10-2022 15:10

Büyük beden sosyal medya fenomeni olumsuz eleştirilere sert tepki verdi! “Bana kaç kez balina denildiğini sayamadım”

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan şarkıcı ve büyük beden model Chel, sağlıksız bir yaşam tarzını teşvik ettiğini söyleyen acımasız yorumlara sert cevap verdi. Sosyal medya kullanıcılarının fazla kiloları nedeniyle sürekli olarak çeşitli hayvan lakaplarının takıldığını ifade eden Chel, beden pozitifliği paylaşımıyla kendisini savundu.

Trend 19-10-2022 17:18

Büyük beden direk dansçısı performansıyla büyülüyor! “İzleyenlere özgüven vermek istiyorum”

TikTok’ta ‘Shesabadthang123’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan Carol ismindeki bir kadın büyük beden direk dansçısı olarak kısa sürede ünlendi. Direk dansı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Carol, büyük beden kadınlara ilham kaynağı olmak istediğini dile getirdi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı performansını öven yorumlar yaparken diğer bir kısmı ise eleştiri oklarını Carol’a çevirdi.

Trend 19-10-2022 10:12

Büyük beden sosyal medya fenomeni iç çamaşırlı pozuyla özgüven aşıladı! “Daha tombul ve kendinden emin”

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, sosyal medyadan sıklıkla beden pozitifliğine yönelik olumlu paylaşımlarıyla dikkatleri çekmeyi başarıyor. Kadınların tamamen doğal olduklarında daha güzel olduğunu savunan Nall son olarak iç çamaşırı takımıyla en doğal halini gösterdi. Kadınların güzellik standartlarında sıkışmaması gerektiğini ifade eden Nall, kilo aldığınızda utanmanıza gerek olmadığını gösterdi.

Trend 17-10-2022 11:54

Büyük beden model Abby Bible transparan elbisesiyle kalıpları alt üst etti! “Kadınsı olarak görülmeyeceğimi kabul etmiştim”

Büyük beden sosyal medya fenomeni Abby Bible beden pozitifliğine yönelik paylaşımlarıyla güzellik kalıplarına meydan okumaya devam ediyor. Beden ölçülerinin sadece sayıdan ibaret olduğunu ve güzelliğin belirli kalıplara sıkıştırılmaması gerektiğini savunan Bible, transparan elbisesiyle verdiği pozlarla bedenini kabul etme sürecinden bahsetti.

Trend 11-10-2022 14:23

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırlı paylaşımıyla eleştirilere meydan okudu

Worcester’da yaşayan 22 yaşındaki büyük beden model Isabel Nicholls Nall genellikle sosyal medyada vücut pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla biliniyor. Güzelliğin tek tip beden ölçüleri üzerinden algılanmaması gerektiğini savunan Nall, beden pozitifliği paylaşımları sayesinde kısa sürede fenomen olmayı başardı. Hayranlarına kendilerini sevmesini öğütleyen Nall son olarak sosyal medyadan iç çamaşırlı bir paylaşım yaparak olumsuz eleştirilere meydan okudu.

Trend 30-09-2022 09:33

Büyük beden sosyal medya fenomeni Abby Bible sokakta iç çamaşırlarıyla gezdi! “Bu nasıl kıyafet”

Büyük beden sosyal medya fenomeni Abby Bible moda kalıplarını alt üst eden bir kıyafetle hayranlarını şaşkına çevirdi. Sokak ortasında tanga ve sütyenisyle gezerek takipçilerinin tepkisini çeken fenomen ismin kıyafetine görenler anlam veremedi.

Trend 27-09-2022 14:40

Büyük beden fenomen Abby Bible, sosyal medyadan isyan etti! “Şişman olduğum için özür dilemiyorum”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan büyük beden sosyal medya fenomeni Abby Bible, kadınların kendilerini sevmeleri konusunda ilham veren paylaşımlar yaparak kısa sürede fenomen olmayı başardı. Kendisini bir moda aşığı olarak tanımlayan fenomen isim takipçilerinden gelen nefret dolu yorumlara adeta ateş püskürdü. Sosyal medya kullanıcılarının fazla kilolarını gizleyen kıyafetler giymek zorunda olduğunu dile getirmesine Bible sert tepki gösterdi.

Trend 10-09-2022 14:39

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, duştan çıkar çıkmaz yaptığı paylaşımla sosyal medyada olay oldu

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, sosyal medyadan yaptığı beden olumlama ve vücut pozitifliği paylaşımları sayesinde kısa sürede fenomen bir isme dönüştü. Büyük beden kadınlara özgüven aşılamayı misyon edinen Nall, Instagram hesabından sıklıkla cesur paylaşımlar yapıyor. Son olarak Nall 257 bin takipçisiyle duştan çıkar çıkmaz bornozlu bir şekilde bir pozunu paylaştı.

Trend 02-09-2022 14:14

Büyük beden model, fazla kilolarla dalga geçen erkeklere meydan okudu! “Boşuna uğraşmayın bize tapıyorsunuz”

TikTok’ta beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlar sayesinde kısa sürede ünlenen Steph Oshiri isimli bir kadın, büyük beden kadınların dış görüntüsü nedeniyle eleştirilere maruz kalmasına isyan etti. Büyük beden kadınlarla dalga geçen erkeklerin aslında onlara gizli bir hayranlık duyduğunu dile getiren Oshiri, siyah mayosuyla toplumsal tabulara meydan okudu.

Trend 23-08-2022 13:49

Büyük beden model Pearl Froud, beden pozitifliği paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! “İğrenç olduğumu düşünüyordum”

İngiltere’nin Surrey kentinde yaşayan büyük beden model Pearl Froud, içinde bulunduğu bedeni sevmenin yollarını anlattığı gönderileri sayesinde fenomen olmayı başardı. Kadınların bedenleri ve dış görünüşleri üzerinden eleştirilmemesi gerektiğini dile getiren 23 yaşındaki Froud, bikinili paylaşımıyla meydan okudu.

Trend 10-08-2022 17:10

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, bikini üstünü çıkarttı! Güzellik kalıplarına meydan okudu

Sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla kısa sürede popüler olmayı başardı. Büyük beden model Nall, kadınların beden ölçüleri üzerinden standart hale getirilmemesi gerektiğini savunarak sosyal medyada güzellik kalıplarına meydan okudu.

Trend 01-08-2022 14:28

Sosyal medya fenomeni Çıplaklar Festivali’nden paylaştı! “Çok fazla vücut gördüm”

İngiltere’nin Somerset bölgesinde her yıl düzenlenen NudeFest’e katılan sosyal medya fenomeni Kate, beden pozitifliğini öven paylaşımıyla olay yarattı. Festival alanından tamamen çıplak bir pozunu paylaşan Kate, Nudefest'ten deneyimlerini takipçilerine aktarmayı ihmal etmedi.

Trend 23-07-2022 16:25