Cakmak Cebi Haberleri

2024 ZAMLI TRAFİK CEZALARI | Liste/tablo belli oldu, yeni yılda kuralsız sürücülerin cebi yanacak! Alkollü araç kullanma, kırımızı ışık, radar, emniyet kemeri, drift, yayaya yol vermeme...

2024 zamlı trafik cezaları belli oldu. Yeni yılda trafik cezalarına yeni zamlar geldi. 2024'te maaşlara gelen zammın yanında, kurallara uymayan araç sahipleri ve sürücülerin cepleri de adeta yanacak. Sürücüler '2024 trafik cezaları ne kadar/kaç TL oldu?' sorusuna yanıt ararken; alkollü araç kullanma, kırımızı ışıkta geçme, radar, emniyet kemeri, yayaya yol vermeme, drift yapma gibi trafikte işlenen suçların cezası arttı. Liste açıklandı. İşte 2024 trafik cezaları yeni tablosu...

Finans 2024-01-02 14:25:21

Dikkat her an para içinde yüzebilirsiniz! İşte doğuştan zengin olmaya aday 3 burç...

Astrolojiye göre doğuştan zengin olmaya aday burçlar belli oldu. Yapılan yorumlara göre; 3 burca her yerden bolluk ve bereket yağacak. O kişilerin cebi para görecek ve finansal açıdan çok rahatlayacaklar. İşte burçlarının verdiği avantaj ile doğuştan zengin olmaya aday 3 burç...

Kadin 2023-07-02 14:00:11

Kimyasal saç boyalarına para vermeye son! Saçınızdaki beyazları tamamen kapatan doğal saç boyası yapımı

Marketlerden, kozmetik mağazalarından alınan saç boyalarının fiyatı giderek artıyor. Hem cebi hem de sağlığı etkileyen kimyasal saç boyalarındansa doğal saç boyası yapımını arayan kişiler için saç beyazlarını tamamen kapatan çözümler bulunuyor. Evde yapılan saç boyası tarifi ile saçınızdaki beyazlardan doğal yolla kurtulabilirsiniz.

Kadin 2023-04-13 13:43:01

Elektrik faturalarını artırıyor: Su ısıtıcısı kirecinden anında kurtulun! Kettle kireci nasıl temizlenir?

Su ısıtıcısı hayatımızı oldukça kolaylaştıran ev aletleri arasında yer alıyor. Çaydanlığa göre çok daha etkili sonuçlar sağlayan su ısıtıcıları hemen hemen her evde bulunuyor. Ancak zaman içerisinde kettleda biriken kireçler hem sağlığı hem de cebi yakabiliyor. Uzmanlar kettle kirecinin faturaları artırdığını belirtiyor. Evde uygulayacağınız ipuçlarıyla su ısıtıcısı kireçlerinden kurtulmanız mümkün.

Kadin 2023-02-06 09:29:41

Emeklilere bir müjde daha! Maaşlara 1.300 TL zam gelebilir

Emeklilerin cebi bu yıl rahatlayacak. Maaşlara yapılan genel zam ile birlikte en düşük emekli maaşı 3.500 TL'den 5.000 TL'ye çıkarılmıştı. Senede iki defa verilmesi planlanan ikramiye ve banka promosyonlarının yanı sıra maaşlara 1.300 TL'lik zam yapılacağı da gündemde yer alıyor. İşte tüm detaylar...

Finans 03-02-23 15:50

Elektrik faturanızı anında yarıya indirecek tüyolar! Tasarruf yapmak için uzak durmanız gerekenler

Elektrik faturası hem yazın hem de kışın cebi en çok zorlayan faturalar arasında bulunuyor. Kışın doğal gaz faturalarının da eklenmesiyle birlikte göze batan yüklü elektrik faturasını düşürmek için etkili yöntemler aranıyor. Enerji uzmanları elektrik faturanızı düşürecek basit tüyoları paylaştı.

Kadin 09-01-23 14:15

Bacaklarını almıyor ve yıkanmıyor! 2023'te 9 bin TL tasarruf etti...Koksam bile umurumda değil

Hijyenik ve daha bakımlı olmak için kullandığımız temizlik ürünlerinin, bakım malzemelerinin fiyatları giderek artıyor. Bu artan fiyatlardan cebi yanan birçok vatandaş doğal ürünleri tercih etmeye başladı. Ancak bir kadın tasarruf etmek için kişisel bakımında nelerden vazgeçtiğini açıklayınca büyük tepki topladı.

Kadin 08-01-23 09:45

G Noktası hikâye! Akıllara durgunluk veren orgazm için A Noktası

Sansasyonel sosyal medya platformu TikTok’ta bir kullanıcı cinsellikle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. 'Zevk cebi' olarak adlandırdığı A noktasının G noktasından daha etkili olduğunu öne sürdü. Alice Williams yaptığı iddialı açıklamada, “Kadınlar akıllara durgunluk veren orgazmların tadını çıkarabilir. Eğer partneri A noktasını bulursa...” dedi. Kadınlarda cinsel ilişkinin anahtarının A noktası olabileceğini belirtti.

Haber 22-09-22 22:53

Zonguldaklı temizlik işçisi dört öğrenciye burs veriyor! 'Kefenin cebi yok'

Zonguldak’ta temizlik işçisi olarak görev yapan Abdurrahman Yılmaz, yaptığı hareketle takdir topladı. Yılmaz, ‘kefenin cebi yok’ diyerek, kazandığı maaşıyla 4 öğrenciye burs imkanı sağlıyor. Yılmaz, ''Yalnız yaşıyorum. Evim de kira değil. Allah'a şükürler olsun iki öğrencimizden bir tanesini mezun ettik. Biri Tıp Fakültesini, diğeri de Ankara’da edebiyat öğretmenliğini 2 puanla kaçırdı. Burs vermeye devam edeceğim'' dedi.

Haber 20-08-22 17:20

Kitap cebi ne demek? Kitap cebi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik sözcükler sık sık deyimlerde kullanılır. Bu kelimeler, tıpkı deyimler gibi kalıplaşmıştır ve güçlü bir anlam içerirler. Birleşik kelimeler ikilemelerden, tamlamalardan, birleşik fiillerden oluşabilirler. Birleşik fiiller ise, eylem belirten birleşik kelimelerdir. Birleşik kelimeler bu sayede sadece durumlara ve nesnelere isim vermekle kalmaz, eylemleri de tanımlarlar. Bu açıdan bakıldığında birleşik kelimelerin Türkçede önemli bir yeri vardır. Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan birleşik kelimelerden bir tanesi de Kitap cebi şeklindedir. Peki, Kitap cebi ne demek?

Egitim 24-05-22 10:09

Sığınma cebi ne demek? Sığınma cebi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe kelimeler arasında kökenleri ve anlamları ile dikkat çeken kelimeler bulunur. Türk Dil Kurumu, kökeni ayırt edilmeksizin Türkçede kullanılan farklı anlamlara sahip sözcükleri inceleme altına almaktadır. Dilimizin geliştirilmesi için sürdürülen bu çalışmalara birleşik kelimeler de dahildir. Yapılan bu incelemelerden bir tanesi de Sığınma cebi birleşik kelimesi ile ilgilidir. Sığınma cebi ne demektir?

Egitim 23-05-22 17:30

Saat cebi ne demek? Saat cebi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller, farklı kökenlere ve yapılara sahiptirler. Her dil, kendi yapısına uygun olarak kelime türetir ve bu sayede zenginleşir. Türkçede de kelimelere ekler getirilerek veya farklı kelimelerin kaynaşması ile yeni kelimeler üretilir. Bu kelimelerin üretilmesi farklı kökenlerden gelen sözcüklerin Türkçeleştirilmesi ve dilimizin anlam zenginliği kazanması için gereklidir. Saat cebi de farklı kelimelerin birleştirilmesiyle oluşturulmuş yeni bir kelimedir. Saat cebi ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:47

Cebi delik ne demek? Cebi delik birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İşaretlerin farklı varyasyonlarla bir araya gelmesi kelimeleri oluşturur. Anlamlarına göre ekler alarak bir araya gelen iki kelime ise yüzlerce sayıda birleşik kelimeyi doğurur. Bu durum da Türkçeyi zenginleştirerek Türkçe konuşan kişilere kullanabilmeleri için geniş bir kelime çeşitliliği sunar. Türkçenin kelime haznesi içinde yer alan Cebi delik birleşik kelimesi de sıkça kullanılan birleşik sözcükler arasındadır. Peki, Cebi delik ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:21

Kefenin cebi yok ne demek? Kefenin cebi yok TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, belirli durumları açıklayan kısa ve net ifadelerdir. Deyimler, atasözleri gibi belirli durumları açıklamak için kullanılır. Birleşik fiiller ise iki farklı sözcüğün birleşerek yeni bir anlam kazanmasıdır. Genellikle bir ifadenin özüne vurgu yapan bu araçlar, dillerin en önemli parçalarındandır. Kefenin cebi yok sözü de bu parçalardan biridir. Türk dilinde yer alan önemli bir ifade olan Kefenin cebi yok ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:51

Cebi para görmek ne demek? Cebi para görmek TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Cebi para görmek ne demektir? Cebi para görmek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 17:33

Vatandaşın cebi nasıl rahatlar? Bendevi Palandöken formülü verdi: En başta akaryakıtın fiyatı düşmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Tüketiciyi Koruma Haftası’nın önemi unutulmadan, tüketicinin ve onunla birlikte esnafın kazancını olumsuz etkileyen gıda fiyatlarının düşmesi için özellikle akaryakıt başta olmak üzere maliyetler düşürülmeli. Çünkü en çok akaryakıt fiyatları, köprü ve yol geçiş ücretleri taşıma maliyetini artırıyor. Girdi maliyetleri ne kadar düşerse tezgahlar o kadar rahatlar” ifadelerini kullandı.

Finans 13-03-22 23:11

Koparanın cebi yanıyor! Cezası 80 bin lira

Mersin’in Silifke ilçesinde 25 kilometrelik uzunluğa sahip kumsalda yetişen kum zambakları, çiçek açmaya başladı. Nesli tükenme tehlikesi altında olan ve Dünya Doğa Koruma Birliği’nce koruma altına alınan kum zambağını koparmanın cezası ise 80 bin TL.

Finans 07-09-21 09:53

Ekonomi büyüdü, vatandaşın cebi küçüldü

Türkiye, tüketim ve yatırım harcamalarının etkisiyle ilk çeyrekte yüzde 7 büyüdü.

Haber 31-05-21 19:38

Gölcük Sahil Caddesi’nde park sorunu çözülüyor

Gölcük Sahil Caddesi yol düzenlemesiyle her iki istikamete park cebi yapılacak.

Yurthaber 30-10-20 11:46

Yıllarca 'çakmak cebi' dedik ama aslı hiç öyle değil!

Kot pantolonlardaki küçük cepten hepimiz haberdarız. Genelde çakmak cebi ya da anahtar cebi olarak adlandırılan o küçük cebin işlevi aslında başkaymış.

Kadin 16-09-20 16:04

5 bin liraya varan maaşlarla yüzlerce yeni iş ilanı yayınlandı! Sorgulama ve başvuru için...

Enflasyon oranlarının alışverişlerde cebi yakması vatandaşları geçim derdine sürükledi. Asgari ücret de olsa gelir sahibi olanlar haline şükrederken; iş arayanları ise zorlu ve yorucu bir yol bekliyor. Ülkemizde kronikleşen bu sorunla birlikte her geçen gün işsizler ordusuna yeni bir fert daha katılıyor. İş arama konusunda ümitsizliğe kapılan vatandaşlara ise İŞKUR yardım elini uzatıyor.

Finans 30-06-20 16:26

“Yeni fiyatlarla kısa mesafede yolcunun, uzun mesafede otobüsçünün cebi yorulacak”

Kayseri Şehir Terminali’nde işletmecilik yapan Sedat Mirza Binboğa, seyahatlerde açıklanan yeni fiyat tarifesi ile ilgili yaptığı açıklamasında fiyatların yüksek olduğunu söyleyerek, “Kısa mesafede yolcu, uzun mesafede otobüsçünün cebi yorulacak” dedi.Terminallerin kapalı kaldığı sürede korsan taşımacıların vatandaşları yüksek fiyatlara taşıyarak mağdur ettiklerini söyleyen terminal işletmecisi Sedat Mirza Binboğa, “Seyahat kısıtlaması Mart’ın 17’sinde geldi ve daha sonra 1 ayın üzerinde kapalı kaldı otogarlarımız ama vatandaşlarımızdan her 100 kişiden 1 kişiye ve ya her bin kişiden 3-5 kişiye ancak izin verilebiliyor, o da çok acil işi olan kişilere veriliyor.

Yurthaber 16-05-20 13:37

Bakan Albayrak soruları cevapladı: (2)

"Türkiye, 'benchmark'larına göre inanılmaz bir potansiyele sahip ülke. Bunu adım adım daha da güçlendirerek devam ettireceğiz" - "Dengelenme süreci 2020'de de devam edecek. Bu konuda hiçbir endişe taşımıyorum" - "(Seracılık destekleri) Sudan sebeplerle milletin cebi ile oynanmasına izin vermeyeceğiz. Çok net söylüyorum. Bunu çok devletçi kamu mantığıyla değil özel sektör mantığıyla piyasa mantığı ile çözeceğiz" - "Türkiye ekonomisi bilançosu çok geniş, bu çerçevede fiyat istikrarından ve bütçe disiplininden, borçlanma maliyetlerinden ve bu değişim dönüşümden taviz verme lüksümüz yok" - "Türkiye'de yatırım ikliminin iyileşmesine dayalı, yatırımcının para kazanacağı, mevcut ve potansiyel yeni adımlarla birlikte çok ciddi çeşitlilik var"

Finans 20-01-20 16:33

Fedakar öğretmenler okulu güzelleştirdi

Gelendost Şehit Erhan Cakmak orta okulu öğretmenleri bir araya gelerek okulun sınıf kapılarını boyadı.Gelendost Şehit Erhan Cakmak orta okulu öğretmenleri bir haftalık tatilde seminer sonrası okul sınıf kapılarını el birliği ile boyama çalışmaları yaptı.

Yurthaber 19-11-19 12:29

Yörükoğlu; “Pamuk pirimleri ödenmedi, çiftçinin cebi boş”

Nazilli Ziraat Odası Meclis Başkanı Mesut Yörükoğlu, pamuk çiftçisinin pirimlerinin eksik ödenmesi nedeniyle cebinin boş olduğunu ifade ederek, “Yaklaşan bayram öncesi zaten maddi sıkıntıda olan pamuk çiftçisi devlet tarafından ödenmesi gereken pamuk pirim desteğinin yüzde 30’u halen ödenmemesi nedeniyle sıkıntı yaşamaya devam ediyor” dedi.Pamuk çiftçisinde sıkıntının büyük olduğunu belirten bir yazılı basın açıklaması yapan Nazilli Ziraat Odası Meclis Başkanı Mesut Yörükoğlu, yaptığı açıklamada, “Tüm çiftçilerimizin her türlü ekonomik sıkıntıyı yaşadığı bu dönemde pamuk üreticisi çiftçilerin çok daha fazla ekonomik zorluklarla uğraşıyor.

Yurthaber 19-07-19 10:55

Filistin'deki maaş kesintisi, ramazan ayında vatandaşı ve esnafı vuruyor

Filistin yönetiminin kemer sıkma politikası kapsamında, üst üste üç ay kamu çalışanlarına maaşlarını, yaklaşık yüzde 50 kesintili ödemesinin ardından Filistin pazarında ramazan ayı ve öncesi yaşanan hareketlilik bu sene yerini kısmen sessizliğe bıraktı - İşgal altındaki Batı Şeria'da çarşı ve pazarlarda sıradan günlere göre nisbi bir durgunluk göze çarpıyor - Esnaf Zahi Ubeyd: - "Ramazan ayı ve öncesinde pazarlarda bir canlılık olurdu. Ancak bu sene ramazanın ilk gününden itibaren çarşı pazarlardaki durgunluk hissediliyor" - Filistinli memur Suheyb Atayr: -"Maaş kesintileri nedeniyle bir krizin içerisindeyiz. Öte yandan gıda fiyatları cebi yakıyor. Bu çerçevede bazı esnaflar kampanyalar yaptı, bazı ürünlerin fiyatları düşürüldü ancak temel gıda maddelerinin fiyatları hala çok yüksek"

Haber 07-05-19 11:54

Bizim Toptan’a iki ödül birden

Bizim Toptan, bu yıl ikincisi düzenlenen Martech Awards’ta “En İyi CRM Teknolojisi” ve “Sosyal Platformda En İyi Teknoloji Kullanımı” kategorilerinde ödüle layık görüldü.Bizim Toptan, pazarlama faaliyetlerinde en iyi veri kullanımını ödüllendiren “En İyi CRM Teknolojisi” ve hedef kitleye sosyal medya üzerinden en iyi şekilde ulaşan projelere verilen “Sosyal Platformda En İyi Teknoloji Kullanımı” ödüllerini kazandı.Kazandıkları ödüllerle ilgili değerlendirmede bulunan Bizim Toptan Pazarlama ve CRM Kıdemli Müdürü Raşit Cebi, “Teknolojiyi en aktif şekilde müşterilerimizi dinlemek ve anlamak için kullanıyoruz.

Haber 29-04-19 10:32

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde toplu iş sözleşmesi

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Önümüzdeki süreç bizim için güzel günlerin yakın olduğunu gösteriyor" - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: - "Adaletsiz kalkınma olmaz. Eşit işe eşit ücret vereceksiniz. Milletin cebi rahatlayacak. Başını yastığa koyunca çocuğuyla ilgili bir kaygısı olmayacak. Çünkü başında Recep Tayyip Erdoğan var, çünkü başında AK Parti var"

Yurthaber 08-02-19 21:26

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde toplu iş sözleşmesi

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Önümüzdeki süreç bizim için güzel günlerin yakın olduğunu gösteriyor" - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: - "Adaletsiz kalkınma olmaz. Eşit işe eşit ücret vereceksiniz. Milletin cebi rahatlayacak. Başını yastığa koyunca çocuğuyla ilgili bir kaygısı olmayacak. Çünkü başında Recep Tayyip Erdoğan var, çünkü başında AK Parti var"

Haber 08-02-19 21:25

Konutta yalıtım cebi rahatlatıyor

İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe, standartlara uygun ve doğru yalıtım uygulamalarının enerji tüketimi ve faturaları en az yüzde 60 azalttığını bildirdi. Gökçe, yaptığı açıklamada, binalarda, özellikle de konutlarda yapılan doğru yalıtım uygulamalarının mümkün olan en yüksek düzeyde enerji verimliliği sağladığını kaydetti.

Finans 26-12-18 13:50

Konutta yalıtım cebi rahatlatıyor

İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe: - "Standartlara uygun ve doğru yalıtım uygulamaları, enerji tüketimini ve faturaları en az yüzde 60 azaltıyor" - "Enerji harcamalarında tasarruf sağlamak, cari açığı daha düşük seviyelere indirmek ve enerjide aşırı dışa bağımlılığı azaltmak açısından binalarda yapılacak enerji tasarrufu büyük önem taşıyor" - "TÜİK verilerine göre, evlerin yüzde 20,7'si ısınmıyor"

Haber 26-12-18 11:03

Amcasına hakaret ettiği görüntülere tepki yağıyor! Enes Batur kendini böyle savundu

Youtuber Enes Batur, amcasına ve eşine ağır hakaretler ettiği şaka videosunu gelen tepkiler üzerine YouTube kanalından kaldırdı. Batur ile ilgili sosyal meydada, "Arkadaş cebi iki lira gören bir kişi de kendini Allah zannetmesin", "Bu herifin izleyici kitlesinin büyük kısmı çocuklar. Anne babalar az dikkat edin çocuğunuz kimi takip ediyor", "Yazık gerçekten" gibi yorumlar yapıldı. Batur, yaptığı açıklamada ''Herkes hata yapabilir'' diyerek kendini savundu.

Magazin 21-10-18 03:43

Konya'nın 62 yıllık etli ekmek ustası

Adı adeta Konya ile özdeşleşen etli ekmeğin 62 yıldır ustalığını yapan 77 yaşındaki Mehmet Gökbaba, her sabah besmele ile açtığı fırınında ilk günkü heyecanıyla çalışmaya devam ediyor - Günde 12 kilometre bisiklet süren, iş yerinden çıktıktan sonra evinin bahçesinde gün batana kadar toprakla uğraşan Mehmet Usta, sağlığını sürekli çalışmasına bağlıyor - Gökbaba: - "Benim sağlığım şimdilik yerinde, yıkılıncaya kadar çalışmaya devam edeceğim. Bana 'kefenin cebi yok, kime kalacak kazandığın paralar, hala sıkılmadın mı çalışmaktan' diyorlar. Çalışmaktan hiçbir zaman bıkmadım. Ben maddi kazanç için çalışmıyorum ki boş durmayı sevmediğim ve sağlığım için çalışıyorum"

Yurthaber 01-10-18 11:40

Konya'nın 62 yıllık etli ekmek ustası

Adı adeta Konya ile özdeşleşen etli ekmeğin 62 yıldır ustalığını yapan 77 yaşındaki Mehmet Gökbaba, her sabah besmele ile açtığı fırınında ilk günkü heyecanıyla çalışmaya devam ediyor - Günde 12 kilometre bisiklet süren, iş yerinden çıktıktan sonra evinin bahçesinde gün batana kadar toprakla uğraşan Mehmet Usta, sağlığını sürekli çalışmasına bağlıyor - Gökbaba: - "Benim sağlığım şimdilik yerinde, yıkılıncaya kadar çalışmaya devam edeceğim. Bana 'kefenin cebi yok, kime kalacak kazandığın paralar, hala sıkılmadın mı çalışmaktan' diyorlar. Çalışmaktan hiçbir zaman bıkmadım. Ben maddi kazanç için çalışmıyorum ki boş durmayı sevmediğim ve sağlığım için çalışıyorum"

Haber 01-10-18 11:35

Bakan Ağbal: 16 yıldır benim vatandaşımın cebi doldu

MALİYE Bakanı Naci Ağbal, "16 yıldır benim vatandaşımın cebi doldu.

Haber 20-06-18 19:48

Bakan Ağbal: 16 yıldır benim vatandaşımın cebi doldu

MALİYE Bakanı Naci Ağbal,  "16 yıldır benim vatandaşımın cebi doldu.

Haber 20-06-18 18:04

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan:

- "Derdimiz bu toprakların istikbal ve istiklal kavgasıdır. Derdimiz, boynu yularlı, cebi 1 dolarlı FETÖ'cülere karşı mücadele etmektir. Derdimiz, sınırın diğer tarafındaki ecdat yadigarı toprakları da bu yurdun dağlarını da PKK'nın kiralık katillerine teslim etmemektir. Derdimiz, Türk hükümetine karşı hücum eden dış mihraklara karşı, bu ülkenin seçilmiş iradesinin yanında saf tutmaktır" - "MHP'nin yürüttüğü siyaseti, kendi kirli sicil defterlerini kurcalayıp çözmeye çalışan Cumhuriyet Halk Part

Haber 13-01-18 15:27

Cebi En Çok Yakan Gıda Ve Konut Ödemeleri Oldu

Türkiye’de bir kişinin aylık ortalama harcaması 3 bin liranın üzerinde oldu. En çok harcama gıda...

Yurthaber 31-05-17 10:02

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından (1)

Ahmet Nur Cebi Şampiyonluk kelimesi muhteşem kelime. Şu an kullanmak doğru değil Ahmet Ürkmezgil Bu haftayı da lider geçirdik, inşallah her

Yurthaber 19-02-17 22:07

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından (1)

 Ahmet Nur Cebi: "Şampiyonluk kelimesi muhteşem kelime. Şu an kullanmak doğru değil" Ahmet Ürkmezgil: "Bu haftayı da lider geçirdik, inşallah her

Yurthaber 19-02-17 21:48

Ahmet Nur Çebi: çok Çetin Bir Maç Oldu

"Fenerbahçe maçı da Başakşehir maçı gibi önemli. Hepsi O" Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Cebi, Süper Lig'de 12. hafta

Yurthaber 26-11-16 22:02

Ahmet Nur Çebi: çok Çetin Bir Maç Oldu

 "Fenerbahçe maçı da Başakşehir maçı gibi önemli. Hepsi O" Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Cebi, Süper Lig'de 12. hafta maçında

Yurthaber 26-11-16 21:45

Ahmet Nur Çebi: çok Çetin Bir Maç Oldu

 "Fenerbahçe maçı da Başakşehir maçı gibi önemli. Hepsi O" Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Cebi, Süper Lig'de 12. hafta maçında

Yurthaber 26-11-16 21:45

Biber Hem Ağzı Hem De Cebi Yakıyor

Havaların soğuk geçmesiyle artan sebze fiyatları en çok pazardan alışveriş yapan vatandaşları etkilerken Afyonkarahisar’da sivri...

Yurthaber 08-02-16 17:44

Boğazı 8 metre daraltan proje halkın kullanımına açıldı

Emirgan sahil yolunun denize doğru genişletilmesi projesinde sona gelinirken, Bisiklet ve yürüyüş yolu, balık tutma platformları ve 116 araçlık otopark cebi halkın kullanımına açıldı.

Haber 31-07-15 10:27

Mercimekli Tavuk Cebi

2 kişilik mercimekli tavuk cebi..

Yemek 14-06-15 15:59

Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

  Süleyman KAYA/İSTANBUL,(DHA) BAĞCILAR’da kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 20 yaşındaki er Orhan Özçelik, Sultangazi’deki Fevzi Cakmak

Yurthaber 24-02-15 16:24

Muayene Yaptırmayanın Cebi Yanacak

Manisa Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erbil Kalmış, işyerlerinde kullanılan her türlü ölçü ve...

Yurthaber 10-02-15 13:04

Patrik Bartholomeos: “Kefenin Cebi Yok”

Ortodoksların Ruhani Lideri Patrik Bartholomeos, çıplak dünyaya gelen herkesin aynı şekilde çıplak gideceğini belirterek, "Türkiye'de ne diyoruz ‘kefenin cebi yok” dedi.

Haber 07-02-15 22:44