Cardi B. Haberleri Ve Son Dakika Cardi B. Haberleri

Cardi B. Haberleri Ve Son Dakika Cardi B. Haberleri

Gerçek adı Belcalis Almanzar olan sanatçı 11 Ekim 1992 tarihinde doğdu. Sahne adı Cardi B olan ünlü isim Grammy ödüllü rapçi olarak tüm dünyada tanınır. New York’ta doğan Cardi B, 19 yaşında striptiz yapmaya başlayarak sosyal medyada adını duyurdu. 2015 yılında kadrosuna dahil olduğu VH1 reality şovu Love & Hip Hop: New York ile popülerliğini arttırdı. 2016 yılında çıkarttığı ilk şarkı olan Gangsta Bitch Music, Vol. 1 ile müzik kariyerine adım attı. 2017 yılında dünyanın en büyük müzik şirketlerinden biriyle anlaşma imzaladı.

İlk single'ı "Bodak Yellow"un Billboard Hot 100 listesinde zirveye yerleşmesiyle başarısını ispat etti. Lauryn Hill'in (1998) ardından solo bir şarkıyla bunu başaran ikinci kadın rap sanatçısı olarak adını altın harflerle müzik dünyasına yazdırdı. Aynı zamanda bu şarkı iki dalda Grammy Ödülü’ne aday gösterildi. 2018 yılının Nisan ayında Invasion of Privacy adını taşıyan ilk stüdyo albümünü yayınladı.

Cardi B Haberleri

Cardi B'nin pozlarına Instagram'dan sansür! Çözümü sosyal medyayı salladı

Ünlü rap şarkıcısı Cardi B gerek paylaşımları gerek lüks yaşantısı gerekse özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Rapçi son olarak albüm kapağı yüzünden Instagram'da sansür yedi ama pes etmedi.

Magazin 14-03-2024 11:45

Cardi B döllenmiş ördek yumurtası 'balut'u denerken kustu! O anları paylaştı

Cardi B, döllenmiş bir ördek yumurtası olan balutu denediği sırada zor anlar yaşadı. Kusan şarkıcı "Adeta pişmemiş bir tavuk gibi tat alıyorum" dedi.

Magazin 10-03-2024 09:03

Cardi B yılbaşı gecesi ayrı yaşadığı kocası Offset ile karşılaştı! Olay seks itirafı

Cardi B, gündemden düşmüyor. Rapçi 2024'ü Miami'deki bir striptiz kulübünde geçirirken ayrıldığı eşi Offset ile karşılaştı. Cardi B yılbaşı gecesi ayrı yaşadığı kocası Offset ile seks yaptığını açıkladı.

Magazin 02-01-2024 08:52

Çalkantılı evlilik sona erdi! Cardi B 'Yeniden bekarım' diyerek duyurdu

2020 yılında ayrılıp tekrardan bir araya gelen Cardi B ve Offset çifti, çalkantılı ilişkileriyle sık sık gündeme geliyorlar. Geçtiğimiz günlerde birbirlerini takipten çıkan ünlü çiftin beş yıllık evliliği sona erdi.

Magazin 12-12-2023 12:41

Cardi B parti tarzıyla dikkat çekti! Frikik vermemek için göğüslerini elleriyle tuttu

Balenciaga'nın Los Angeles'taki Sonbahar 2024 defilesine Nicole Kidman'dan Kim Kardashian'a, Eva Longoria'dan Cardi B'ye pek çok ünlü isim katıldı. Gecede Cardi B iddialı göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 03-12-2023 14:55

Cardi B artık gayrimenkule yatırım yapmak istemiyor! Kiracıları yüzünden bıktı

Doğum gününde giydiği kırmızı elbiseyle bütün bakışları üzerinde toplayan Cardi B lüks yaşantısıyla gündeme gelen bir isim. Doğum gününde kocasının aldığı pahalı çantalarla gündeme gelen rapçi artık gayrimenkule yaptırım yapmak istemeğini açıklayarak dikkat çekti.

Magazin 17-10-2023 13:28

Cardi B'ye 500 bin dolar değerinde hediye! Kocası frikik vermesini umursamadı

Grammy ödüllü rap'çi Cardi B, gerek müstehcen klipleri gerekse lüks yaşantısıyla sık sık gündeme gelen isimlerden. 31. yaşını iddialı kırmızı bir elbise ile kutlayan şarkıcıya kocası Offset, neredeyse 500 bin dolar değerinde 3 çanta hediye etti.

Magazin 13-10-2023 14:10

Cardi B uçakta üstünü indirdi yetmedi bir de paylaştı

Lüks yaşantısı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Cardi B, yeni bir sosyal medya videosunda üstsüz kaldı. Elbisesiyle uçakta sorun yaşayan Cardi B üstünü indirerek saç tokasıyla elbisenin bağlanmasına izin verdiği anları kayıt altına aldı.

Magazin 08-10-2023 10:57

Rapçi Cardi B'nin hayranına fırlattığı mikrofon satıldı! Fiyatı dudak uçuklattı

Ünlü rapçi Cardi B, geçtiğimiz haftalarda sahnedeyken kendisine içecek fırlatan hayranına sinirlenmiş ve mikrofon fırlatmıştı. Bu olay günlerce konuşulurken Cardi B'nin fırlattığı mikrofon açık artırmaya çıkarıldı. O mikrofon satıldı fiyatı ise dudak uçuklattı

Magazin 09-08-2023 12:32

Rapçi Cardi B şarkı söylerken çıldırdı! Kendisine içecek fırlatan seyirciye mikrofonu fırlattı

Ünlü isimler son dönemde konserlerde kendilerine fırlatılan nesnelerle yaralanmalarıyla gündeme geliyor. Ünlü rapçi Cardi B, Las Vegas’ta konser verdiği sırada kendisine buzlu içecek fırlatan seyirciye mikrofon fırlatınca sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 31-07-2023 08:23

Cardi B o soruyla çılgına döndü! Küfürler yağdırdı

Güzellik sektörüne giren ünlüler kervanına katılan ünlü rap şarkıcısı Cardi B sosyal medyada verdiği yanıtlarla tanınıyor. Cardi B bu sefer iyice abarttı ve bir hayranına küfürler yağdırdı.

Magazin 27-07-2023 15:47

Cardi B twerk yaparken pantolonu yırtıldı! Ekibinden bornoz istedi ama...

Kıvrımları, lüks yaşantısı ve Türk dizilerine hayranlığıyla tanınan Cardi B sahnede kıyafetinin ve dansının azizliğine uğradı. Şarkıcı kalça dansı yaparken pantolonu yırtılınca bornoz istedi ama sahnenin heyecanıyla sahneden inmemeyi tercih etti.

Magazin 14-04-2023 15:34

Dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak için yaptırdığı ameliyat hüsrana uğrattı! Ateşli görünmeyi sevdiğim için...

Kim Kardashian'ı örnek alarak onun gibi büyük kalçalara sahip olmak isteyen birçok kadın kalça büyütme ameliyatı oluyor. Juju Ferrari, idolünün Kim Kardashian olduğunu söyleyerek dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak istedi. Bu sebeple ameliyat olan Juju, ameliyatın ardından yaşadığı problemleri anlattı.

Kadin 03-04-2023 15:33

Orgazm itirafı olay olan Cardi B göğüs dekoltesiyle sınırları zorladı

Geçtiğimiz günlerde bir takipçisinden gelen orgazm sorusunu yanıtlayan dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B, Jason Lee Show'un konuğu oldu. Derin dekolteli bir elbise tercih eden Cardi B, iddialı pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 18-01-2023 11:31

Cardi B sosyal medyayı salladı! 35 dakikalık bir konser karşılığında 1 milyon dolar ödeme

Lüks yaşantısı, kostümleri ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Cardi B bir takipçisinden gelen yoruma sinirlendi. Ünlü rapçi 35 dakikalık bir konser karşılığında 1 milyon dolar ödeme yapıldığını açıklayarak gündem oldu.

Magazin 08-12-2022 14:19

Cardi B kıvrımlarını sergiledi! Cinsel organı detayı şoke etti

Rapçi Cardi B, estetik ameliyat için Dominik Cumhuriyeti'ne yaptığı geziden sonra vücudunu 'doğru' bulduğunu söyledi. Cardi B bu ziyaretten sonra sahnede saf altın rengi bir elbiseyle kıvrımlarını sergilerken göğüslerine ve cinsel organına içki döktü. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-12-2022 15:34

Cardi B'den şoke eden elbise! Kalçaları tamamen açıktı

Çılgın hareketleri, pahalı alışverişleri ve klipleriyle akıllara kazanan Cardi B son pozları ve notuyla herkesi yine şoke etti. Elbisesinin arkası tamamen açık olan Cardi B'yi görenler "Sanırım elbisen yırtılmış" yorumlarında bulundu.

Magazin 28-09-2022 09:31

Cardi B saçları için uyguladığı bakımı paylaştı! Her evde bulunuyor, Soğan kürü nasıl yapılır? Saçı daha hızlı uzatmak için ne yapılabilir?

Ünlü şarkıcı Cardi B, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda uzun saçları için kullandığı özel bakımı paylaştı. Genç şarkıcı saçları için doğal ürünlerin faydalarından yararlanarak soğan suyu kürünü yaptığını ve çok memnun kaldığını belirtti.

Kadin 15-08-2022 17:17

Cardi B’den soğanlı canlı yayın! Anlattıkları şaşırttı

Her adımıyla olay yaratan Cardi B, Instagram hesabından yaptığı canlı yayın ile takipçilerini şaşırtan açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü rapçi Cardi B, sağlıklı bir şekilde uzaması için saçlarını soğan suyu ile yıkadığını itiraf etti. Ünlü rapçi aynı zamanda uyguladığı tarifi tüm takipçileriyle paylaştı.

Haber 13-08-2022 09:17

Cardi B havuz başında! Hem filtreli hem filtresiz

Lüks yaşantısı ve müstehcen pozlarıyla adından söz ettiren ABD'li şarkıcı Cardi B, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Cardi B yeni şarkısının tanıtımı için verdiği pozların hem filtreli hem filtresiz şekilde yayınladı.

Magazin 01-07-2022 13:49

Hande Doğandemir'den sütyenli poz! Melek gibi

36 yaşındaki oyuncu Hande Doğandemir, Güneşi Beklerken dizisinde hayat verdiği Zeynep Yılmaz rolü ile akıllara kazındı. Annemizi Saklarken dizisi ile ekranlarda yeniden yerini alan ancak bu diziden umduğunu bulamayan Hande Doğandemir, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

Magazin 05-05-2022 00:13

Hande Doğandemir: Cardi B. bana kafayı taktı! Linç kampanyası başlattı

Son olarak başrollerini Kutsi (Dündar) ile paylaştığı Annemizi Saklarken'de Handan karakterini canlandıran Hande Doğandemir, şimdiye kadar yer aldığı projeler hakkında konuştu. 36 yaşındaki oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem'de canlandırdığı karakter nedeniyle, rapçi Cardi B.'nin kendisine kafayı taktığını söyledi.

Magazin 31-01-2022 07:18

Cardi B striptizcilere 100 bin dolar saçtı

Lüks yaşantısıyla sık sık tepki çeken Cardi B kocasına doğum günü partisinde kocaman bir çek vermişti. Cardi B bununla da kalmadı ve striptizcilere 100 bin dolar saçtı.

Magazin 24-12-2021 07:56

Cardi B kocasına öyle bir hediye verdi ki... Görgüsüzlük

Kızı Kulture'a pahalı çantalar ve mücevherler almasıyla gündeme gelen ve eleştirilerin hedefine oturtulan Cardi B bu sefer de kocasına bomba bir hediye verdi. Cardi B'nin hediyesini paylaşması ise "Görgüsüzlük" olarak nitelendirildi.

Magazin 22-12-2021 16:50

Cardi B, Playboy’a katıldı! Duyuruyu böyle yaptı

ABD'li rapçi Cardi B, medya ve yaşam ürünleriyle tanınan Playboy'un misafir kreatif direktörü oldu. Şirket kapak güzelleriyle ünlü derginin yanı sıra kozmetik, giyim ve iç çamaşırı üretimi de yapıyor. Ünlü rapçi, "Şimdiden çok fazla fikrim var, sabırsızlanıyorum!" dedi.

Magazin 03-12-2021 19:53

Araba kullanamayan Cardi B'nin lüks otomobil koleksiyonu şoke ediyor!

Yokluk içinde geçen çocukluğunun ve ilk gençliğinin acısını çıkarırcasına her tür lüks tüketim için su gibi para harcayan Cardi B lüks otomobil koleksiyonuyla dikkat çekiyor. Araba kullanamayan Cardi B yine de otomobillerinden vazgeçmiyor.

Magazin 07-11-2021 08:17

Cardi B'nin müstehcen doğum günü partisi! Herkes kalça dansı yaptı, dolarlar havada uçuştu

Son dönemin en gözde rap yıldızlarından biri olan Cardi B, doğum gününü Los Angeles'taki lüks bir gece kulübünde kutladı. Cardi B'nin doğum gününe kucak dansı yapanlar, striptizciler ve dolarlar damga vurdu.

Magazin 14-10-2021 10:03

Cardi B defileye damga vurdu! Herkes ona baktı

Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Balenciaga defilesine katılan ünlü rap şarkıcısı Cardi B, dev şapkasıyla kırmızı halının en dikkat çeken ismi oldu.

Magazin 03-10-2021 14:27

Cardi B'den estetik iddiaları yanıt! Doğum yaptıktan hemen sonra...

Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan Amerikalı rapçi Cardi B., kısa sürede forma girmiş olmasının ardından ortaya atılan, "Estetik yaptırıp, yağlarını aldırdı" iddialarına yanıt verdi.

Magazin 01-10-2021 15:32

29 yıl sonra yeniden! The Bodyguard filminin çekimleri için hazırlıklar başladı

Whitney Houston ve Kevin Costner’ın başrollerini paylaştığı 1992 yapımı ‘The Bodyguard’ filmi yeniden çekilecek. Gişede büyük başarılar elde eden The Bodyguard filminin henüz oyuncu kadrosu kesinleşmedi. Ancak yapım ekibinin başrol için Cardi B üzerinde yoğunlaştığı konuşuluyor.

Trend 16-09-2021 16:33

Cardi B ikinci kez anne oldu! İşte doğum sonrası pozu

Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyuran ve karnı burnunda haliyle yaptığı kalça dansıyla gündem olan Cardi B doğum yaptı.

Magazin 07-09-2021 09:38

Cardi B yine paraya kıydı! Kızı Kulture'a 48 bin dolarlık çanta

Kızı Kulture'a aldığı hediyelerle hem eleştirilen hem de alay konusu olan Cardi B, bu sefer de 48 bin dolar değerindeki Hermes Birkin marka çanta ile gündemde.

Magazin 17-08-2021 11:54

Cardi B banyo trendinde tarafını seçti! Kaşıntı verir

Son dönemde ünlüler dünyasında banyo yapma tartışması sürüyor. Bazıları çok sık banyo yapmanın gereksiz olduğunu söyleyerek şaşırtırken, bazıları da tam bir su kuşu olduklarını ima etti. Ünlü rap şarkıcısı Cardi B de safını açıkladı.

Magazin 12-08-2021 12:06

Hamile Cardi B göğüslerini paylaşıp Sutyen bedenim kaç? diye sordu!

İkinci çocuğuna hamile olan 28 yaşındaki rapçi Cardi B., Twitter'da göğüs dekoltesini paylaşarak, takipçilerine sutyen bedenini sordu. Ünlü isme çok sayıda yorum geldi.

Magazin 10-08-2021 16:37

Erotik dansı olay olmuştu! Cardi B'den üç yaşındaki kızına 124 bin dolarlık gerdanlık

Kızı Kulture'a pahalı çantalar ve mücevherler almasıyla gündeme gelen ve eleştirilerin hedefine oturtulan dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B, kızının üçüncü yaş gününde Kulture'a 124 bin dolarlık (yaklaşık 1 milyon 100 bin TL) gerdanlık hediye etti.

Magazin 15-07-2021 13:36

Cardi B, küçük kızının doğum gününde yaptığı erotik dansıyla gündem oldu

Grammy ödüllü rap'çi Cardi B, geçtiğimiz gün 3 yaşına basan kızı Kulture Kiari Cephus için büyük bir doğum günü partisi verdi. İkinci kez hamile olan Cardi B'nin doğum günü partisindeki erotik dansı gündem oldu.

Magazin 11-07-2021 14:03

Karnı burnundaki Cardi B tangasını giyip twerk yaptı

Ünlü rap şarkıcısı Cardi B, ikinci kez hamile olduğunu duyurarak dikkatleri üzerine çekmişti. Cardi B son olarak tangasını giyip twerk yaptı ve yine olay oldu.

Magazin 06-07-2021 17:07

Cardi B hamile olduğunu çıplak fotoğrafla duyurdu

Ünlü rap şarkıcısı Cardi B, 2021 BET Ödülleri gecesinde eşi Offset ve grubuyla sahne alınca herkesten rol çaldı. Göbeğini ortaya çıkaran kıyafetiyle ikinci kez hamile olduğunu duyuran Cardi B, çıplak pozunu da paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 28-06-2021 10:55

Dünyaca ünlü rapçi Cardi B'den müjdeli haber: İkinci kez anne oluyor!

Dünyaca ünlü rap müzik şarkıcısı Cardi B, son paylaşımı ile müjdeli haberi duyurdu. Uzun süredir sosyal medya hesabından paylaşım yapmaması ile dikkat çeken ünlü isim, saatler önce yayınladığı kare ile herkesi şaşırttı. Son paylaşımında büyüyen karnını gözler önüne seren Cardi B, yeniden anne olacağını açıkladı.

Magazin 28-06-2021 10:41

Cardi B sosyal medyadan isyan etti!

Dünyaca ünlü Amerikalı rap şarkıcısı Cardi B, kadın rap'çilerin maruz kaldığı kötü muameleye dair konuşarak, "İyi müzik yapmak için toplumdan baskı görür ama yine en az saygı onlara gösterilir" dedi.

Magazin 27-06-2021 10:32

Hızlı ve Öfkeli 9’un Cardi B’li özel videosu yayınlandı! Filmde yaşadıklarını tüm detaylarıyla anlattı

Fast & Furious serisi, dokuzuncu halkasıyla hız kesmeden devam ediyor. Serinin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 9’un kadrosunda Grammy ödüllü rap şarkıcısı Cardi B de rol alıyor. Yayınlanan özel videoda Cardi B, Fast& Furious 9 serüvenini izleyicilere anlattı.

Trend 16-06-2021 17:27

Cardi B evinin banyosunda defile yaptı

Dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B, iç çamaşırıyla kendi banyosunda defile yaptığı anları paylaştı.

Magazin 09-04-2021 16:40

Cardi B yine gündem oldu! 2 yaşındaki kızına dudak uçuklatan hediyeler

ABD’li ünlü rap şarkıcısı Cardi B, henüz iki yaşındaki kızı için dudak uçuklatan bir alışveriş yaptı. Ünlü rapçi, kızına aldığı ünlü markaların imzasını taşıyan çantaları sosyal medya hesabında paylaşıp "Tanrı bana bu güzel bebeği bir nedenle verdi" diye yazdı.

Magazin 08-04-2021 09:03

Cardi B’den edepsiz itiraf: 'Kayıttan hemen sonra seviştik'

Cardi B, 2017 yılında o dönem henüz evlenmediği Offset ile ilk kez birlikte düet yaptıkları Um Yea şarkısı hakkında çılgınca bir itirafta bulundu! Cardi B, stüdyodaki kayıt biter bitmez Offset’le orada seviştiğini söyledi.

Magazin 06-04-2021 14:30

41.Brit Ödülleri adayları açıklandı

Şubat ayında yapılması planlanan 2021 Brit Ödülleri koronavirüs tedbirleri kapsamında Mayıs ayına ertelenmişti. Brit ödül töreni, Londra 02 Arena'da İngiliz komedyen Jack Whitehall'ın sunumuyla gerçekleşecek. 11 Mayıs 2021 Salı günü sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenecek olan ödül törenin adayları açıklandı.

Trend 01-04-2021 16:45

Cardi B uslanmıyor! Yeni dövmesini göstermek için soyundu

Müzik piyasası haricinde sansasyonel hareketleri yüzünden magazin gündeminden de düşmeyen Cardi B, bu sefer sırtına yaptığı dövmeyke gündeme geldi. Instagram hesabından dövmesini göstermek isteyen Cardi B, soyunarak poz verdi.

Magazin 30-03-2021 09:18

Cardi B.'den şöhret itirafı! 'Türk müdürüm striptiz club ayarladı'

Grammy Ödülleri'nde Megan Thee Stallion ile yaptığı düetle ilk defa canlı performans sergileyen dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B., şöhreti ile ilgili bir itirafta bulundu. Türk müdürü sayesinde kariyerinin başladığını söyleyen Cardi B., "Müdürüm neden striptiz yapmıyorsun. Gel sana orayı ayarlayım' dedi. Ve sahne hayatım öyle başladı" şeklinde konuştu.

Magazin 17-03-2021 11:50

Cardi B yine gündemde! Cinsel içerikli performansa tepki yağıyor

63'üncü Grammy Ödülleri, ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Tören, CBS televizyonu tarafından ABD'de canlı olarak yayınlandı. Cardi B törende yaptığı müstehcen dansıyla tepki çekti.

Magazin 16-03-2021 14:54

Amerika’nın ‘Müzik Oscarları’ Grammy Ödülleri 2021’de sahne alacak isimler belirlendi

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri 14 Mart'ta verilecek. Seyirci alınmayacak olan etkinlikte birçok yıldız isim sahne alacak. Gecede performans sergileyecek şarkıcılar arasında Harry Styles, Taylor Swift, Dua Lipa, Cardi B ve Billie Eilish gibi isimler yer alıyor.

Trend 09-03-2021 13:28