Cilt Yenileme Haberleri

57 yaşında ama gören 27 sanıyor! Yaşlanmaya meydan okuyan rutini 17 yıldır uyguluyor

57 yaşındaki Edson Brando isimli bir adam çoğu zaman gerçek yaşından 30 yaş daha genç olmakla karıştırıldığını iddia ediyor. Ancak Edson Brandao genç görünümünü korumak için herhangi bir operasyon geçirmedi. Bunun yerine, yaşlanmaya meydan okuyan görünümünü egzersiz ve cilt bakımı rutinine, sağlıklı bir diyet takip etmesine ve olumlu bir zihniyete sahip olmasına bağlıyor. Edson Brandao'nun genç kalmak için uyguladığı 10 ipucu bulunuyor.

Kadin 2024-04-16 08:24:22

Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı? Wilkinson pomad cinsel organa sürülür mü?

Gerek yetişkin bireylerde gerek çocuklarda gerekse bebeklerde görülen birçok farklı cilt sorunu mevcuttur. Cilt problemlerinin ortaya çıkmasına neden olan da çeşitli faktörler vardır. Özellikle dış ortamla kesintisiz bir biçimde temas hâlinde olan deri üzerinde daha sık cilt sorunları görülmektedir. Bu cilt problemlerinin giderilmesinde Wilkinson gibi çeşitli pomad ve krem türleri kullanılmaktadır. Peki, Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı ve cinsel organa sürülür mü?

Haber 2024-04-09 18:50:14

Wilkinson pomad nedir, ne işe yarar? Wilkinson pomad reçeteli mi?

Cilt üzerinde çeşitli sebeplerden ötürü meydana gelen birçok farklı cilt rahatsızlığı vardır. Bu cilt rahatsızlıkları doğru bir şekilde tedavi edilmediği takdirde, beraberinde daha başka cilt problemlerinin görülmesine neden olabilmektedir. Wilkinson pomad, yaygın olarak ciltle ilgili sorunların iyileştirilmesinde kullanılan bir pomad çeşididir. Yalnızca eczanelerden alınabilen pomad türlerinden biridir. Peki, Wilkinson pomad nedir, ne işe yarar ve reçeteli mi?

Haber 2024-04-09 18:48:55

Sağlıklı cildin sırrı! 5 beslenme alışkanlığı ile bebek gibi bir cilde sahip olun

Sağlıklı bir cilde sahip olmak için iyi bir cilt bakım rutini kadar doğru beslenme alışkanlıkları da büyük önem taşır. Doğru beslenme alışkanlıkları, cildinizi içeriden besleyerek dışarıdan parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar. İşte ışıl ışıl ve sağlıklı bir cildin 5 sırrı...

Kadin 2024-04-09 10:27:55

Bembeyaz bir cilde sahip olmak istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Birçok insan, bembeyaz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak ister. Cilt tonunu düzenlemek ve leke görünümünü azaltmak için doğal ve etkili çözümler arayanlar için bu yazı oldukça faydalı olabilir. Cildiniz için uygulayacağınız 3 önemli madde ile cilt tonunuzu açabilirsiniz.

Kadin 06-04-24 16:00

Selülitleri yok edip çilek bacak görünümüne son veriyor! Pürüzsüz bacakların sırrı

Selülit, birçok kadının karşılaştığı yaygın bir cilt sorunudur. Pürüzsüz bacaklara sahip olmak birçok kadının hedeflerinden biridir. Eğer selülitlerle mücadele ediyor ve çilek bacak görünümünden kurtulmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Pürüzsüz bacaklara sahip olmanın sırlarını ve evde uygulayabileceğiniz basit peeling karışımını haberimizde derledik.

Kadin 06-04-24 14:37

Bir boxer fiyatına üç tane alın! İşte 250 TL altı boxer setleri

Boxerlar, erkekler için iç giyimin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Kaliteli bir boxer, hem cilt dostu oluyor hem de uzun ömürlü kullanıma imkan tanıyor. Hem kaliteli hem bütçe dostu seçeneklere ulaşmak da her zaman kolay olmuyor. Ama endişe etmeyin, biz sizin için bir boxer fiyatına üç tane alabileceğiniz, 250 TL altı boxer setlerini bir araya getirdik. Her biri farklı ihtiyaca uygun olan boxer setleriyle avantajlı fiyatlarla alışveriş yapmak için gelin, içeriğimize bir göz atalım!

Haber 03-04-24 17:35

Yüz temizliğini çocuk oyuncağı haline getirecek en iyi ve etkili makyaj temizleme suları

Cilt bakımına önem verenler buraya! Yüz bölgesi vücudun en hassas bölgeleri arasında bulunuyor. Bu nedenle makyaj sonrasında etkili bir bakım yaparak cildinizde biriken kalıntılardan kurtulmak son derece önemli. Cildinizi arındıracak bu bakım ürünlerinin başında ise makyaj temizleme suları gelir. Biz de size bu konuda kolaylık sağlayacak bakım ürünlerini mercek altına aldık ve en iyi makyaj temizleme sularını bir araya getirdik. Gelin, birlikte inceleyelim!

Kadin 01-04-24 17:53

1 damlası altın kadar değerli! Doğal botoks etkisi yaratıyor! 7 gün bekletildiğinde mucizevi fayda sağlıyor

Doğal güzellik ürünleri arasında son zamanlarda popülerlik kazanan avokado çekirdeği yağı, cilt bakımında doğal bir botoks etkisi yaratmasıyla dikkat çekiyor. Avokado çekirdeği yağı, içerdiği antioksidanlar ve nemlendirici özellikleriyle cildi besler, gençleştirir ve kırışıklıkları azaltır. Doğal güzellik için alternatif arayanlar için bu yağ, gerçek bir hazine.

Kadin 01-04-24 15:27

Cildinin ışıl ışıl parlamasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Sağlıklı ve parlak bir cilt, birçok insanın hedefidir. Bazen bunu elde etmek bazen zor olabilir. Cildimizin parlaklığı, içsel ve dışsal faktörlere bağlıdır. Bunlar arasında beslenme, cilt bakımı rutini ve yaşam tarzı alışkanlıkları yer alır. Cildinizin sağlığı ve parlaklığı için yapabileceğiniz üç önemli adım haberimizde.

Kadin 30-03-24 15:54

Psoriatik Artrit (Sedef Romatizması) nedir? Psoriatik Artrit belirtileri ve tedavisi

Psoriatik Artrit ya da sedef romatizması, psoriazis adı verilen cilt hastalığı ile ilişkili olan ve eklem iltihabına neden olan bir otoimmün hastalıktır. Bu hastalık genellikle psoriazis belirtileriyle birlikte eklem ağrısı, şişlik ve sertlik gibi romatoid artrite benzer semptomlarla karakterizedir. Psoriatik Artrit genellikle genç yetişkinlik veya orta yaş döneminde başlar ve yaşam boyu devam edebilir.

Haber 25-03-24 20:35

Sivilce ve siyah noktalar kabusunuz olmasın! Sadece 3 günde karaciğeri tertemiz, cildi pürüzsüz yapan karışım

Sivilce ve siyah noktalar, birçok insanın cilt sorunları arasında yer alır. Karaciğer, cildimizin sağlığı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir ve toksinlerin vücuttan atılmasında kritik bir rol oynar. Bu sağlıklı kür tarifi, karaciğer sağlığını desteklemeye ve cildi temizlemeye yardımcı olan doğal bileşenler içerir. Doğru beslenme ve cilt bakımının yanı sıra bu karışımı da rutinlerinize ekleyerek sivilce ve siyah noktalardan daha hızlı kurtulabilirsiniz.

Kadin 23-03-24 08:43

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-24 04:29

Uzman isimden 'kalıcı oje' için önemli uyarı! 'Cilt kanserini tetikleyebilir'

Dermatoloji Bölümü'nden Uzm. Dr. Arzu Gökdemir Yanardağ, "kalıcı oje" işlemi sırasında cildin, UV ışınlarına maruz kaldığını ve sürekli olarak kalıcı oje yaptıran kişiler için bu durumun bir cilt kanseri tetikleyicisi olabileceğini belirtti.

Kadin 22-03-24 16:10

Cilt sorunlarına doğal çözüm: Egzama ve kepeğin dermanı! Kilosu 450 TL... Gramı gramına ölçülerek yapılıyor

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Defne ağaçlarının meyvesinin tokmakla dövülmesiyle üretilen defne sabunu; egzama ve kepeğe iyi gelirken, saç ve cilde ferahlık veriyor. Bölge halkı tarafından tüketilen sabun, kilogramı 450 TL'den alıcı buluyor.

Haber 22-03-24 11:55

1 tanesi 25 ilaca bedel: Yüksek tansiyonu düşürür, diyabeti önler! Kansere karşı en güçlü kalkan! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Sarımsak, doğanın en etkili şifalı bitkilerinden biri olarak bilinir ve sağlık üzerinde birçok olumlu etkiye sahiptir. Sarımsağın içerdiği bileşenler sayesinde sağlık için birçok faydası bulunmaktadır. Yüksek tansiyonu düşürmekten, diyabet riskini azaltmaya kadar sağlığımızı korumak için güçlü bir kalkandır. Aynı zamanda kilo verme, cilt ev saç sağlığına da oldukça fayda sağlar. Sağlık açısından bu mucizevi besini düzenli olarak tüketerek, vücudunuzu destekleyebilirsiniz.

Haber 22-03-24 07:52

Pemfigus hastalığı nedir, neden olur? Pemfigus hastalığı belirtileri ve tedavisi

Pemfigus, cilt ve mukozalarda kabarcıklara neden olan nadir bir otoimmün hastalıktır. Bu hastalık, vücudun bağışıklık sisteminin kendi sağlıklı hücrelerini yanlışlıkla hedef alması sonucunda ortaya çıkar. Pemfigus hastalığı, özellikle Orta Doğu, Akdeniz ve Hint alt kıtası gibi belirli bölgelerde daha yaygın olarak görülür, ancak dünya genelinde herkesi etkileyebilir. Peki, Pemfigus hastalığı geçer mi?

Haber 21-03-24 15:16

Kusursuz bir cilt görünümü için bu beş şeyi yap!

Kusursuz bir cilt görünümüne sahip olmak, birçok kişinin hayali. Bunu yapmak doğru cilt bakımı alışkanlıklarıyla mümkün. Kusursuz bir cilt görünümü için dikkat etmeniz gereken beş sır bulunuyor. Bu adımlar, cildinizin sağlığını destekler, nem dengesini korur, akne ve lekeleri azaltır ve cildinizi genç ve canlı tutar. Doğru cilt bakımı rutini ile, her zaman sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 19-03-24 16:06

Ehliyet o kişiler için artık hayal oldu! Uyku sorunu yaşıyorsanız dikkat: Sürücü belgesini yenilemek de mümkün olmayacak

Bu yılın sonu itibarıyla eski sürücü belgeleri geçerli olmayacak. 2016'da çıkan yasayla sürücü belgelerine 5 veya 10 yılda bir yenileme zorunluluğu getirilmişti. Uyku apnesi olanlar yeni ehliyet alamayacağı gibi ehliyetini yenileyemeyecek de, bu kişiler tedavi olmak zorunda. Düzenlemeyi "yasal zorunluluk" şeklinde ifade eden Prof. Dr. Mehmet Karadağ yılbaşından önce mutlaka hekime başvurulması yönünde uyarıda bulundu.

Finans 17-03-24 12:14

Cilt lekelerini silip süpürüyor! Kusursuz bir cilde sahip olmak için 3 önemli madde

Cilt lekeleri, birçok kişinin karşılaştığı bir sorundur. Kusursuz bir cilde sahip olmak için doğru bakım rutinleri önemlidir. Cildi iyileştiren bu 3 madde, cildinizin tonunu eşitlemeye, lekeleri azaltmaya ve cildinizi yenilemeye yardımcı olur. Doğru cilt bakımı ile daha parlak, pürüzsüz ve kusursuz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 15-03-24 12:34

B sınıfı ehliyeti olanları ilgilendiriyor! Son tarih belli oldu: 15 TL'yi unutup 12 bin liranın üzerinde ceza ödemeyin!

B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! B sınıfı ehliyet sahipleri, 31 Aralık 2024'e kadar 15 TL ödeyerek ehliyetlerini yenilemesi gerekiyor. Bu tarihe kadar ehliyetlerini yenilemeyenleri ise yüksek miktarda ceza bekliyor. Ehliyet yenileme için gerekli belgeler neler? İşte ayrıntılar...

Finans 13-03-24 11:00

Gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneri! Genç görünmek isteyenler bu maddeleri uyguluyor

Genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmak birçok kişinin arzusudur. Doğru bakım yöntemleriyle bu hedefe ulaşmak mümkün. Daha gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneriyi dikkate almanızda fayda var. Genç görünmek isteyenlerin uyguladığı bu öneriler, cildin elastikiyetini artırarak ve yaşlanma belirtilerini azaltarak genç bir görünüm sağlamaya yardımcı oluyor. Doğru bakım alışkanlıklarıyla, cildinizi daha sıkı ve gergin tutarak cam gibi bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 12-03-24 10:00

Pürüzsüz cildin püf noktası yüz temizliği için kritik olan ürün listesi

Pürüzsüz bir cilt için sırrınız burada! Yüz temizliği, kusursuz bir cildin anahtarıdır. Her gün maruz kaldığımız kir, yağ ve çevresel faktörler cildimizi olumsuz etkileyebilir. Ancak doğru ürünleri kullanarak sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak mümkün! İhtiyacınıza uygun temizleyici, tonik ve serumu seçerek güzellik ritüelinizi tamamlamaya ne dersiniz? Unutmayın, cildinizin bakıma ihtiyacı var. Sağlıklı ve parlak bir cilt için bu ürünler, kaçırılmayacak fırsat!

Kadin 07-03-24 14:54

Meslek lisesi öğrencileri film setlerinde yapılan makyajı uygulamalı öğreniyor

Bursa'daki Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitimlerine devam eden öğrenciler, saç ve cilt bakımı, masaj gibi uygulamaların yanı sıra bilim kurgu filmlerinin setlerinde yapılan karakter makyajını da öğrenerek mesleğe hazırlanıyor.

Yurthaber 07-03-24 11:03

Şimdi cildimizi yenileme zamanı! Cildinizin erken yaşlanmaması için bu hatalardan kaçının!

Kış mevsiminin olumsuz hava koşulları, yanlış yaşam alışkanlıkları ve stres derken cildimiz iyice yıprandı. Ancak bu süreci tersine çevirmek ve bahar aylarında cildimize enerjisini kazandırıp, ışıltılı bir görünüme sahip olmak mümkün.

Haber 05-03-24 10:05

Sivilce ve akne problemi yaşayanlar dikkat! Sivilcelerin çıktığı bölgeye göre anlamları

Sivilce ve akne gibi cilt problemleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özellikle ergenlik döneminde ortaya çıkan bu sivilcelerin çıktığı bölgeye göre bir anlamı olduğunu biliyor muydunuz? İşte sivilcelerin çıktığı bölgeler ve anlamları...

Kadin 05-03-24 08:13

Cilt kırışıklıklarına artık veda edin! Cildi daha genç gösteren 3 etkili yöntem

Cilt kırışıklıkları yaşlanmanın doğal bir parçası olsa da onları azaltmak veya önlemek mümkündür. Cilt kırışıklıklarına artık veda etmenizi sağlayacak ve cildinizi daha genç gösterecek 3 etkili yöntem bulunuyor. Bu yöntemleri uygulayarak, cildinizin genç ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olabilir ve yaşlanmanın etkilerini en aza indirebilirsiniz.

Kadin 04-03-24 15:59

Uzman isim açıkladı: Bazı hastalıklar cilt lekelerine yol açabiliyor! İşte çözüm yolları

Cilt lekelerinin bazı hastalıkların sonucu olarak ortaya çıkabileceğini belirten uzman isim, “Cilt lekeleri, sivilce ya da diğer cilt yaralanmalarının sonucunda da meydana gelebiliyor. Bazı hastalıklar da bu durumun tetikleyicileri arasında yer alıyor. Örneğin, egzama veya sedef gibi hastalıklar, cildin tahriş olmasına yol açan problemler, bu listenin ilk sırasında konumlanıyor. Hamilelik gibi bazı hormonal değişikler ve bireylerin kullandığı bazı ilaçlar da cilt lekeleri doğurabiliyor." dedi.

Kadin 01-03-24 09:28

Ünlü sunucu Esra Erol güzellik sırrını açıkladı!

Hafta içi her gün merakla izlenen 'Esra Erol'da adlı programıyla izleyici karşısına çıkan Esra Erol güzellik sırrını açıkladı. Erol, "Düzenli spor yapmaya ve yürüyüşe önem veriyorum. Dikkatli beslenmeye çalışıyorum. Güzel bir sabun ve onun kokusu, iyi temizlenmiş bir cilt benim için..." dedi.

Magazin 26-02-24 17:23

Akneye karşı savaş açan 9 yiyecek! Bir porsiyonu etki ediyor

Günlük yaşamımızda sık sık karşılaştığımız bir sorun olan akneyle savaşmak için birçok farklı yöntem deniyoruz. Bu can sıkıcı probleme karşı bazen doğal ve besinsel çözümler daha etkili olabilir. Akne ve sivilce oluşumuna karşı savaş açan ve bir porsiyonunda bile etkisi hissedilen 9 güçlü yiyeceği haberimizde derledik. Cilt sağlığınız için bu yiyecekleri tüketerek, sivilce ve akne problemlerini doğal yollarla hafifletebilirsiniz.

Kadin 26-02-24 14:15

Yaşlanmayı yavaşlatıyor, cilde gençlik katıyor! Yarım saatte etki ediyor... 'Türkiye’de ve dünya genelinde hızla popüler hale geldi'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Mustafa Tümtürk, yaşlanma belirtileriyle mücadele edenler için umut verici bir kök hücre tedavi yöntemi olan eksozom tedavisine başladıklarını duyurdu. Bu tedavi yöntemi, cilt üzerindeki lekelerden saç dökülmesine kadar geniş bir yelpazedeki problemleri hedef alıyor.

Kadin 26-02-24 07:42

Selen Görgüzel yıllar önce sette uğradığı tacizi anlattı! Akıllara Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur'un şoke eden sözleri geldi

Son dönemde sperm ile cilt bakım açıklamasıyla gündeme gelen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel yıllar önce dizi setinde uğradığı tacize dair konuştu. Selen Görgüzel'i taciz eden isimlerden birinin Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur olduğu iddia edildi.

Magazin 26-02-24 07:37

Daha aydınlık ve pürüzsüz bir cilt için en iyi retinol serum markaları

Ciltte mucizevi bir dönüşüm sağlayan retinol, cilde sayısız fayda sunan bir bileşen. Şimdiye kadar belki de retinolün kırışıklıklarla savaşmak için en etkili bileşen olduğunu duymuş olabilirsiniz ancak bu sadece hikayenin bir kısmı. Çünkü retinol lekelerin azaltılması, cildin parlaklığının artırılması ve daha sağlıklı bir cilt görünümü için de önemli bir rol oynuyor. Sizler için en iyi retinol serum markalarından oluşan bir seçki hazırladık. Daha fazlası için gelin, içerimize bir göz atalım!

Kadin 26-02-24 02:18

Hassas ciltlilerin favorisi Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi'nde 440 TL indirim

Hem kuru hem de ıslak tıraş yapabilmenize olanak tanıyan Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi indirime girdi. Hassas cilde sahip olanların çok beğendiği bu cihaz rahat bir tıraş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Daha pürüzsüz bir cilt görünümü için kaçırmamanız gereken tıraş makinesini sizin için inceledik.

Haber 23-02-24 15:14

Kış mevsiminde cilt hastalıkları tetiklenebiliyor! Uzmanından altın değerinde tavsiye

Cildiye Uzmanı Uzm. Dr. Osman Aydın, kış mevsiminde cilt problemleri olan hastaların nemlendirici, çok kuru ve çatlamışsa bir uzman desteğine başvurması gerektiğini söyledi.

Kadin 23-02-24 14:07

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi! 14 maddede kusursuz bir cilt

Uz. Dr. Çağdaş Koç, cilt tiplerine göre bakımın nasıl yapılacağı konusunda bilgiler verdi. Peki, cilt bakımı nasıl olmalı? Farklı cilt tiplerine göre bakım nasıl yapılmalı? Cilt lekeleri, akneler, kırışıklık ve sivilce izleri nasıl geçer? İşte tüm detaylar...

Kadin 22-02-24 10:15

Bütçeme en uygun iPhone hangisi? diye düşünenler 25 bin TL altı iPhone modellerini sizin için seçtik

iPhone satın almaya niyetlenip bütçesini zorlamak istemeyenler yenilenmiş iPhone modellerine yöneliyor. Peki yenilenmiş iPhone nedir? İlk sahiplerinden alınan cihazların yenileme merkezlerinde uzmanlar tarafından incelenip yeniden kullanıma hazır hale getirilmesini ifade ediyor. İkinci el telefondan tamamen farklı olan bu cihazlar hakkında daha fazlası için içeriğimize göz atalım!

Haber 21-02-24 21:55

Yenilenmiş telefon ne demek? Yenilenmiş telefon alınır mı? Nereden alınır?

Yenilenmiş telefonlara son zamanlarda pek çok kişi ilgi göstermeye başladı. İkinci el telefondan tamamen farklı olan ve garantiye sahip bu cihazlar, yalnızca Ticaret Bakanlığı'nın yenileme lisansı verdiği firmalar tarafından satılabiliyor. Yenilenmiş telefon ne demek, nereden alınır? gibi soruların yanıtlarını merak ediyorsanız detaylar içeriğimizde...

Haber 21-02-24 15:47

'Fiyatı çok cezbedici' Sahte ayakkabıda gizli tehlike! Fiyatını düşük görüyorsanız... 'Alırken iki kere düşünün'

2023'te tüketici hakem heyetlerine başvuruların yüzde 12.6'sı ayakkabı ürünlerine yönelik. Ticaret Bakanlığı denetimleri artırdı. Denetime tabi tutulmayan sahte ayakkabılar sağlığı tehdit edip kanser riski oluşturuyor. Doç. Dr. Bilgehan Çatal "Sahte ayakkabılar merdiven altı yerlerde denetimsiz üretiliyor. Kullandıkları boya ve kimyasalların sağlığa zararı bilinmiyor. Zararlı kimyasal kullanılırsa ayakta deri döküntüsüne yol açabilir, kanserojen boyanın cilt teması kansere neden olabilir" dedi.

Kadin 21-02-24 11:16

Dünyada bir ilk! Cilt kanseri için çığır açacak tedavi yöntemi onaylandı: Hasta başı 515 bin dolar

Tüm dünyayı heyecanlandıran haber ABD'den geldi. Cilt kanseri için bu zamana kadar atılmamış derecede önemli bir adım atıldı. Üstelik bu adım tarihe de geçebilir. Klinik bir araştırmaya göre TIL yöntemi tedavisi, tedavi seçeneği tükenen hastalarda başarılı sonuç gösterdi. Tedavinin uygulandığı hastalardan neredeyse üçte birinde tümörler küçüldü. İşte detaylar...

Haber 19-02-24 09:48

Doğada kendiliğinden yetişiyor! Cildi ışıl ışıl parlatıyor, hızla zayıflatıyor... Günde en fazla 5 tane yeniyor: Yol kenarlarında bile bulunuyor

Sinop’ta doğal yollarla yetişen organik yer incirinin şifa kaynağı olduğu belirtildi. Doğada kendiliğinden yetişen bu mucize besinin stresten şeker hastalığına, yorgunluktan kolesterole kadar pek çok hastalığa iyi geldiği aktarıldı. Tüketildiğinde cilt sağlığını da koruyan yer inciri, cildin parlaklık kazanmasını da sağlıyor.

Kadin 15-02-24 15:46

Boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine dikkat: Basit bir leke olmayabilir! Uzman isim Geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açabilir diyerek uyardı

Cilt lekelerinin farklı faktörlerin etkisiyle ortaya çıkabileceğini ve bazı tip lekelerin ciddiye alınması gerektiğini söyleyen Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Aliye Sevdem Gülcan, boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine karşı uyardı. Bazı lekelerin cilt kanserinin habercisi olabileceğini ifade eden Dr. Aliye Sevdem Gülcan önemli açıklamalarda bulundu.

Kadin 12-02-24 11:17

Evde yapılan doğal botoks maskesi sosyal medyada gündem oldu! 'Cildim çok parlak göründü'

Sosyal medya platformu TikTok'ta her geçen gün yeni bir akım hızla yayılıyor. Özellikle güzellik ve cilt bakımı konularıyla ilgilenen kişilerin karşısına ise son günlerde evde yapılan doğal botoks maskesi çıkıyor. Keten tohumu ve suyla hazırlanan karışımın ciltte botoks etkisi yarattığı iddia edilirken uzmanlar ise böyle bir karışımdan botoks etkisi beklememek gerektiğini söylüyor. The Sun'dan Eliza Loukou ise bu viral maskeyi deneyip deneyimlerini paylaştı.

Kadin 05-02-24 17:57

Yüzü eriyen adamın yardım çığlığı: Suratım mum gibi eriyor, gözüm akıyor

Sinop'un Boyabat'ta yaşayan 65 yaşındaki Şaban Kılıç, cilt kanseriyle mücadele ediyor. Yüzünün sağ tarafının tamamen eridiğini ifade eden Kılıç, "Durumum çok kötü. Çok ızdırap çekiyorum. Suratım mum gibi eriyor. Gözüm akıyor. Yaram gittikçe büyüyor" dedi. Maddi çok zor günler yaşadığını belirten Kılıç, sadece bandaj için her ay bin TL ödediğini belirtirken kimsesi ve parası olmadığı için hastane koridorlarında ve kantin bahçesinde yattığını söyledi.

Haber 04-02-24 07:56

Plaka yenileme ve değiştirme: Plaka yenileme ve değiştirme işlemi nasıl yapılır? Plaka yenileme ve değiştirme ücreti nedir?

Plaka, trafiğe çıkan araç ve araçların kimliği olarak kabul edilir ve zorunlu bir durumdur. Plaka olmadan trafiğe çıkılması da yasaktır ve dolayısıyla mümkün değildir. Standartların dışında olan ve okunmayan plakalar ile ya da plakasız araçlar ile trafiğe çıkmanın çeşitli cezai yaptırımları bulunur. Bazı durumlarda ise plaka yenileme ya da plaka değiştirme işlemlerinin yapılması gerekli görülebilir.

Haber 03-02-24 19:23

'Kışın bu şekilde duş almaktan kaçının' Ciddi sağlık problemlerine yol açıyor

Cilt kuruluğunu tetikleyen kış aylarının, seboreik egzema riskini artırdığını belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Elif Topçu, “Özellikle kış aylarında cildin kurumasını artırabilecek iç mekân ısıtmaları ve uzun süre sıcak suyla yapılan banyolar semptomları artırıyor” dedi.

Kadin 03-02-24 15:05

'Dünyada en sık görülen kanser türü' diyerek açıkladı 'Erken teşhis edilebilir! Yeter ki şüpheli bir durum olduğunun farkına varılsın'

Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Dr. Yunus Özcan, deri kanserinin dünyada en sık görülen kanser türü olduğunu belirterek “Çoğu deri kanseri, deneyimli bir cilt doktoru tarafından kolayca tanınabilir” dedi.

Haber 01-02-24 16:57

Pürüzsüz bir cilde sahip olmamanızın 11 nedeni! Cilt bakımından sonra dişlerinizi fırçalıyorsanız...

Pürüzsüz bir cilt her kadının hayali. Bunun için cilt bakımının yanı sıra beslenme alışkanlıkları, su içme sıklığı ve stressiz bir yaşam gibi faktörlere de dikkat etmek gerekiyor. Cildinize ne kadar iyi bakarsanız bakın bazen gözden kaçırdığınız önemli noktalar olabiliyor. İşte pürüzsüz bir cilde sahip olmak için dikkat edilmesi gereken 11 madde ve detayları...

Kadin 31-01-24 14:48

Selen Görgüzel'den çok konuşulacak sperm açıklaması! Evli kadınlara tavsiye verdi

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, zaman zaman yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oluyor. Görgüzel, son yaptığı açıklamayla da tartışma yarattı. Erkek menisinin cilt güzelliğine olan etkisini anlatan Görgüzel, evli kadınlara tavsiye verdi.

Magazin 26-01-24 20:55