Cinsel Performans Haberleri

Cinsel gücü artırıyor! Libidoyu tavan yapan yiyecekler

Cinsel yaşam, sağlıklı bir ilişkinin yapı taşlarından birini oluşturuyor. Cinsel performansı ve libidoyu artıran yiyecekler hem erkeklerin hem de kadınların ilgi odağı. Bazı yiyeceklerde bulunan vitamin ve minerallerin vücudun enerji ve stres düzeylerine etkisi ile cinsel isteği de artırdığı gözlemlendi. Daha etkili bir cinsel yaşam için tüketebileceğiniz besinler haberimizde.

Haber 06-10-2023 10:46

Cinsel ilişki itirafı olay oldu! Kocamla 10 yıllık evliliğimi kurtardı, bir kişi tüm ihtiyaçlarımı karşılamıyor

Cinsel ilişkilerde yaşanan sorunlar evliliklerin bitmesine neden olabiliyor. Bu sorunların göz ardı edilip konuşulmaması daha büyük problemlerin gelişmesine zemin oluşturuyor. 47 yaşındaki Gilly, evliliğinde yaşadığı cinsel problemleri ifşalayarak 10 yıllık kocasıyla sadakat yeminini bozduğunu paylaştı.

Kadin 25-04-2023 11:54

Cinsel performansı zirveye çıkarıyorlar! Afrodizyak etkisi inanılmaz besinler

Cinsel performansı artıran yiyecekler hem erkeklerin hem de kadınların ilgi odağı. Bazı yiyeceklerde bulunan vitamin ve mineraller vücudun enerji ve stres düzeylerine etki ediyor. Bununla beraber cinsel istek de etkilenmektedir.

Haber 13-03-2023 19:30

Araştırma sonuçları şaşırtıcı: Cinsel performans için Viagra'dan daha etkili! Cinsel sorunları çözen doğal ilaç

Cinsel sorunlar toplumda oldukça büyük problemlere neden olmaktadır. Bu sorunların konuşulmaması ve kulaktan dolma bilgilerle çeşitli tedavi yöntemlerinin uygulanması cinsel sorunların çok daha büyük bir problem olmasına neden olmaktadır. Araştırmalar her evde bulunan şifa kaynağının cinsel performansı yaygın olarak kullanılan ilaçlardan daha fazla artırabileceğini buldu.

Haber 21-12-2022 15:14

Cinsel performans denilince akla ilk o geliyor: Kanserden koruyor, ciğerleri tertemiz yapıyor!

Doğal gıdalar sağlık için çok etkili sonuçlar alınmasını sağlayabiliyor. Sağlık açısından övülen gıdalar, ilk akla gelen en büyük faydası ile bilinse de daha birçok faydaları bulunabiliyor. Keçiboynuzu da cinsel sorunlara olan çözümleriyle biliniyor ancak keçiboynuzunun şifası sadece cinsellikle alakalı değil. Keçiboynuzu düzenli kullanımda vücutta mucizevi etkilere yaratıyor.

Haber 07-10-2022 13:02

Bir de bu şekilde yemeyi deneyin: Cinsel performansı artırıyor! Çiğ sarımsak yemenin faydaları nelerdir?

Sarımsak mutfakta sıklıkla kullanılan gıdalar arasında yer alıyor. Yemeklerin lezzetine lezzet katan sarımsağın sağlık için sayısız faydası bulunuyor. Sarımsağın sağlık üzerindeki etkilerini artırmak için çiğ şekilde tüketilmesi öneriliyor. Peki sarımsağın faydaları nelerdir? İşte cevabı…

Haber 23-08-2022 14:59