Denise Mercedes Haberleri

Mercedes alan da Fiat Egea alan da aynı vergiyi ödüyor! ÖTV matrahları sıfır otomobilde tabloyu değiştirdi: Yüzde 80 vergi altında araç kalmadı…

Sıfır otomobil fiyatları artmaya devam ederken gelinen son noktada bütün otomobillerin yüzde 80’lik vergi diliminden başladığı görüldü. Bu noktada 1 milyonluk otomobil de 3 milyonluk otomobil de aynı vergi matrahını ödüyor. ÖTV matrahları için herhangi bir güncelleme yapılmazken sektör temsilcileri bu duruma bir an evvel çözüm getirilmesini talep ediyor.

Finans 2024-04-15 09:39:44

'67 yaşındayım ama onlarca yıl daha genç görünüyorum' İşte karnımı dümdüz yapan tek hareket

Sektörde 40 yıldır çalışan profesyonel fitness koçu Denise Austin , sırrını sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşıyor. 67 yaşında olan ama neredeyse 20 yaş daha genç görünen fitness koçu düz karnı için tek hareket uyguladığını belirtti. Bu basit ev egzersizi sadece birkaç dakika içinde yapılabilir ve istenmeyen göbek yağlarının yok edilmesine yardımcı olur.

Kadin 2024-04-08 09:45:51

Charlie Sheen ve Denise Richards'ın kızı Sami Sheen, göğüs büyütme operasyonunu gösterdi! Yeniden bıçak altına yatmak istiyor... Beni durdurun

Charlie Sheen ve Denise Richards'ın kızı Sami Sheen geçtiğimiz yıllarda OnlyFans hesabı açtığını duyuyarak herkesin ilgisini çekmişti. Müstehcen paylaşımları sayesinden adından söz ettiren Sami Sheen bu kez yaptırdığı göğüs estetiğiyle gündemde. Yeniden bıçak altına yatmak istediğini söyleyen fenomen isim TikTok'tan yaptığı paylaşımında hayranlarına seslenerek 'Beni durdurun' dedi.

Trend 2024-02-24 11:21:42

Otomobil kamyon ile çarpıştı: 1 ölü

Adana’da Kozan Kadirli yolunda meydana gelen trafik kazasında Peugeot marka otomobil, Mercedes marka kamyona arkadan çarparak hurdaya döndü.

Yurthaber 2024-01-31 08:08:05

Feyza Altun'un kazancı gündem oldu! Şükran Polat paylaştı: 2.5 milyon TL'lik Mercedes marka aracı nasıl aldınız?

Son dönemde sosyal medyada adından söz ettiren avukat Feyza Altun fenomenlere savaş açmıştı. Feyza Altun'un kazancı da sosyal medyada gündem oldu. Emre Erciş sosyal medyadan avukatın kazancını paylaşıp "2.5 milyon TL'lik Mercedes marka aracı nasıl aldınız?" diye sordu. Şükran Polat da bu paylaşımı pas geçmedi.

Magazin 11-01-24 09:21

Göğüs büyütme estetiği yapmıştı! Sami Sheen shot bardaklarını göğsüne yerleştirip...

Two and a Half Men dizisiyle ünlenen başarılı oyuncu Charlie Sheen'in, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Denise Richards ile evliliğinden doğan kızları Sami Sheen göğüs büyütme estetiğiyle gündemde. Ünlü isim göğsünü ortaya çıkaran mavi üçgen bikini üstüyle görüldü.

Magazin 02-01-24 14:28

Lüks araçlar polisin hizmetinde! Bakan Yerlikaya görüntüleriyle paylaştı: Bentley, Porsche, Mercedes, Audi…

Lüks otomobiller artık polis aracınadönüştü... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın göreve gelmesiyle özellikle organize suç örgütlerine yönelik operasyonlar ivme kazanmıştı. Bu operasyonlarda çetelere ait 23 otomobil ele geçirilmişti. Bakan Yerlikaya, görüntülerini paylaştığı ve markaları dikkat çeken o araçların artık polisin emrinde olduğunu duyurdu.

Haber 27-12-23 08:12

Aralarında Bentley, Ferrari, Porsche ve Mercedes de var! İstanbul polisine tahsis edilen lüks araçlar göreve başladı! Taksim Meydanı'nda fotoğraf kuyruğu oluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait araçların mahkeme kararıyla emniyet kullanımına verildiğini duyurmuştu. Aralarında Ferrari, Porsche, Bentley, Mercedes gibi markalara ait otomobillerin de bulunduğu 23 lüks araç trafik ekiplerince kullanılmaya başlandı. Lüks polis araçlarından bazıları Taksim Meydanı'na da getirildi. Vatandaşlar ve turistler meydana getirilen araçlara büyük bir ilgiyle izlerken, fotoğraf çektirmek için de sıraya girdiler.

Haber 26-12-23 17:11

Ünlü oyuncu Denise Richards'ın kızı Sami Sheen göğüs estetiği yaptı! Üstsüz fotoğraflaırını paylaşarak büyüyen göğüslerini gösterdi

Two and a Half Men dizisiyle ünlenen başarılı oyuncu Charlie Sheen'in, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Denise Richards ile evliliğinden doğan kızları Sami Sheen geçtiğimiz aylarda erotik paylaşımların yapıldığı siteye üye olmasıyla gündeme gelmişti. 19 yaşındaki Sami Sheen annesinin tüm itirazlarına rağmen göğüs büyütme estetiği yaptırdı ve üstsüz pozuyla hayranlarına yeni göğüslerini gösterdi.

Trend 21-12-23 15:17

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, She’s Mercedes ile buluştu

She’s Mercedes platformu, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun da katkıları ile gerçekleştirilen etkinlikte Kadın Voleybol Milli Takımı’nın yıldızlarını ağırladı.

Spor 12-08-23 16:01

Sosyal medya fenomeni Denise Rocha trafiği birbirine kattı! Bir anda aracından inip üzerini çıkarttı

Sosyal medyada birbirinden cesur paylaşımlara imza atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Denise Rocha yine hayranlarını şaşırtmadı. Fenomen isim limitleri zorlayarak bu kez akan bir trafikte aracından inip üzerini çıkarttı. Bir anda yolun ortasında çıplak kalan Rocha’yı gören sürücüler şoke olurken trafik dakikalarca durdu.

Trend 09-08-23 09:56

İstediği aracın fiyatı yüksek olunca... 'Hayalimdeki Mercedes'i alamadım ama kendim yaptım' Görenler bakın ne dedi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Muhammed Emin Yılmaz, yıllardır hayal ettiği Mercedes arabayı alamayınca kendi demir doğrama atölyesinde 6 ay içinde kendi elektrikli aracını yaptı.

Haber 07-08-23 14:13

Sosyal medya fenomeni Mercedes Valentine’ın hayranı sınır tanımadı! “O kadar güzelim ki özel güzellik sigortası yaptırdı”

Sosyal medya fenomeni Mercedes Valentine son yaptığı itirafla gündem yaratmayı başardı. Hayranlarının kendisi için pek çok jest yaptığından söz eden fenomen isim bir hayranının güzelliğini sigortalattığını söyledi. Valentine, “O kadar güzelim ki özel güzellik sigortası yaptırdı. Böyle bir şey istememe gerek olmadı” dedi.

Trend 03-08-23 10:30

SON DAKİKA | 1920 TL'ye Mercedes satıyorlar! Ticaret Bakanlığı'nın 'ikinci el araç' kararı sonrası 'pes' dedirten yöntem

Son dakika: İkinci el araçların, sıfır araçlardan daha yüksek fiyatlara satılması gündem olmuştu. Ticaret Bakanlığı bugün aldığı kararla 1 Ocak 2024'e kadar ikinci el araçların ilan yoluyla sıfır araçlardan daha pahalıya satılmasını yasaklamış ve aykırı ilanlara 300 bin liraya kadar ceza uygulanacağını belirtmişti. Bu karar sonrasında ikinci el aracını, sıfır liste fiyatının üzerinde satmak isteyen araç sahipleri, ilanlarından 3 sıfırı sildi.

Finans 06-07-23 14:04

Charlie Sheen'in kızı Onlyfans için müstehcen poz verince... Ünlü oyuncu çıldırdı

Ünlü oyuncular Denise Richards ve Charlie Sheen'in kızı Sami Sheen, popüler abonelik sitesi OnlyFans'te bir hesap açtı. Sami Sheen, OnlyFans için 'en riskli içeriği'nde meme uçlarını teşhir edince babası çileden çıktı.

Magazin 30-06-23 14:55

Sonunda bu da oldu! Çırılçıplak yoga yaptığı anları sosyal medyadan paylaşınca yer yerinden oynadı

Sosyal medyadan genellikle sağlıklı yaşam ipuçlarına yönelik paylaşımlar yapan Denise Rocha bu kez Instagram’ın limitlerini yerle bir etti. Doğayla bağlantı kurmak istediğini dile getiren fenomen isim ormanlık bir alanda çırılçıplak soyunarak yoga yapmayı tercih etti.

Trend 21-06-23 11:31

Ferrari, Mercedes, yarış motoru... derken şimdi de tır kullandı! Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğlu Zayn şaşırtmaya devam ediyor

Eski motosiklet dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğlu Zayn şaşırtmaya devam ediyor. Daha önce kullandığı araba ve motor videolarıyla gündeme gelen Zayn bu kez de tır kullandı. Sosyal medya hesabından paylaşılan Zayn'ın tır kullandığı görüntüler, büyük ilgi gördü.

Haber 07-06-23 10:54

OnlyFans fenomeni cinsellik kursu açacağını duyurdu! “İnsanlara daha iyi öpüşmeyi öğretmek istiyorum”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını paylaşarak kısa sürede fenomen dönüşen Denise Rocha ilginç ticari atılımıyla dikkatleri üzerine çekti. Cinselliğin en önemli adımın öpüşmek olduğunu dile getiren fenomen isim kurs açtığını duyurdu. İnsanlara daha iyi öpüşmeyi öğretmek için kurs açtığını duyuran Rocha, “Deneyimlerimi paylaşmak istiyorum”

Trend 15-04-23 14:01

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! 5 yaşındaki kızını okula gitmeye teşvik etmek için öyle bir hediye aldı ki... Değeri dudak uçuklattı

Malezya’da yaşayan Farhana Zahra isimli bir anne 5 yaşındaki kızı Fatima’nın okula gitme istediğini teşvik etmek için doğum gününde olan Mercedes marka bir araba hediye etti. Girişimci anne o anları TikTok’tan paylaşınca görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü 5 yaşındaki kıza alınan hediyeye tepki gösterdi.

Trend 15-04-23 10:57

OnlyFans fenomeni seksi olduğu için sevgili bulamadığını söyledi! Kriterini açıkladı: Tek istediğim zeki bir adam

OnlyFans üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak kısa sürede fenomene dönüşen ancak asıl mesleği avukatlık olan Denise Rocha aşk hayatında önyargılardan dolayı karşılaştığı zorluklardan söz etti. Sapyoseksüel olduğunu itiraf eden Rocha çok seksi olduğu için sevgili bulamadığını ve tek isteğinin zeki bir erkek olduğunu dile getirdi.

Trend 23-03-23 09:32

Hyundai, Mercedes, Volvo… Togg fiyatı rakip listelerini şimdiden solladı! Yarın başlıyor…

Togg fiyatı, teknik özellikler, sipariş ve teslimat sürecine ilişkin ayrıntılar dün tek tek paylaşıldı. Buna göre C Segment SUV Aracı Togg T10X'in etiket fiyatı 953 bin TL'den başlayacak. Yüksek menzilli versiyonu ise 29 Ekim’de yollara çıkacak. Togg’un fiyat listesinin açıklanmasının ardından Volvo, Mercedes, Hyundai gibi devlerle yarışan yerli otomobilin, kendi segmentindeki en ucuz araç olduğu görüldü. Ön sipariş süreci ise yarın başlıyor…

Finans 15-03-23 13:14

Lüks otomobili kundaklayan şüphelinin planı filmleri aratmadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde apartmanın önünde park halindeki Mercedes marka otomobil alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 20-02-23 15:40

Formula 1'in efsane pilotu Lewis Hamilton'ın sevgilisi nefes kesti

7 kez dünya şampiyonu Mercedes pilotu Lewis Hamilton pist dışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Tatil günlerini dünyayı gezerek değerlendiren Lewis Hamilton Antartika'da bulunuyor. Arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren Hamilton'ın ise tatilde Juliana Nalu ile birlikte geçirdiği iddia ediliyor.

Magazin 11-01-23 13:43

Dedesi sattı, o 11 yıl sonra Ankara'da buldu! 1978 model Mercedes'i görünce tanıyamadı: Temizlik yapıp yerine koyuyoruz

Tokatlı Hüseyin Atıl Atılgan dedesi Gazi Atılgan'ın 32 yıl kullandıktan sonra 2010 yılında ölmeden 2 ay önce sattığı 1978 model Mercedes marka otomobilin izini sürüp 45 bin TL'ye satın aldı. Oğlunun sürprizi karşısında çok şaşıran baba Faruk Atılgan, ''İlk baktığımda tanıyamadım. Plakasından babamın olduğunu anladım. Aynı plakayı da muhafaza ediyoruz. Arada bir çıkartıyoruz. Daha sonra temizlik yaparak geri yerine koyuyoruz. 'Satılık mı?' diye soranlar oluyor'' şeklinde konuştu.

Haber 10-12-22 11:45

Dondurulmuş pizzadan plastik bant çıktı! “Nefes alamayınca oğlum morarmaya başladı”

İngiltere’nin Güney Yorkshire eyaletindeki Mexborough bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Denise Perry isimli bir kadın, 14 aylık oğluna dondurulmuş bir pizzayı ısıtarak verdi. Pizzanın ılıklaşmasından sonra onu yemeye başlayan 14 yaşındaki çocuk bir anda nefes almamaya ve öksürmeye başladı. Oğlunun nefes borusuna elini sokan anne orada yapışan plastik bandı almayı başardı.

Trend 29-11-22 13:25

Hayranlığın dozunu kaçırdı! Sosyal medya fenomeninin ismini cinsel organına dövme yaptırdı... Fotoğraflarına servet harcadı

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerlyen OnlyFans hesabında seksi fotoğraf ve videolarını satan Mercedes Valentine kısa sürede popüler olmayı başarmıştı. Hayranlarında gelen tuhaf istekleri anlatan Valentine bir abonesinin kendisine takıntılı olduğunu itiraf etti. Fenomen isim hayranının cinsel organına “Mercedes” yazdırdığını söyledi.

Trend 15-11-22 10:07

Brezilya Grand Prix'sini George Russell kazandı!

Formula 1'in 21. ayağı Brezilya Grand Prix'sini, Mercedes takımından Büyük Britanyalı George Russell kazandı. Russell kariyerindeki ilk Formula 1 birinciliğini kazanırken, Mercedes'e de 2022'deki ilk zaferini getirmiş oldu.

Spor 14-11-22 00:54

Tofaş Şahin ile Eyfel Kulesi'nde Ankara havası oynayan adam: Yeni hedefim TOGG

Fransa'da yaşayan ve Eyfel Kulesi'nin yakınlarına 2001 model Şahin marka aracını park ederek adını duyuran Korhan Sakarya, araba sevdası anlattı. Sosyal medyada aracının yanında son ses Ankara havası açıp oynayan Sakarya, Mercedes, Şahin gibi araç koleksiyonu olduğunu, imkanları el verirse yerli araç TOGG'u da satın alıp yine Eyfel Kulesi yakınlarında oyun havası oynamak istediğini dile getirdi. Sakarya son olarak, "Şahin burada Lamborghini'den, Ferrari'den daha çok dikkat çekiyor" dedi.

Haber 04-11-22 09:34

Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi başladı

Her sene Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşamak için Mercedes-Benz ana sponsorluğunda, Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi başladı.

Haber 28-10-22 14:23

TOGG’a günler kala elektrikli otomobil piyasası karıştı! En ucuzu 760 bin lira…

Yerli otomobil TOGG 29 Ekim’de seri üretime geçerek, Mart ayında yollara çıkacak. TOGG’un fiyatının ne olacağı çok konuşurken Türkiye elektrikli araç piyasasında rekabet arttı. Mercedes, BMW, Hyundai gibi küresel markalar fiyat listelerini tek tek açıkladı. En ucuz elektrikli otomobil ise şu an için 760 bin lira olarak görülüyor.

Finans 03-10-22 12:11

Mercedes-Benz'in EML’miz Geleceğin Yıldızı projesinde 1.994 öğrenci mezun oldu

2014'te başlayan proje kapsamında, 3,5 milyon avroyu aşkın yatırımla endüstri meslek liselerinde açılan Mercedes-Benz Laboratuvarları'nda 2 bin 416 öğrenci eğitim aldı

Yurthaber 28-09-22 13:29

Otomotiv devlerine üretim yapan firmadan Trabzon'a ilave yatırım

Mercedes, Ford Otosan ve Türk Traktör gibi birçok firmaya parça üreten, geçen yılı 43 milyon dolar ihracatla kapatan döküm firması, 100 kişinin istihdam edileceği üçüncü fabrikasını açtı

Yurthaber 16-09-22 13:33

Polonya, Ukrayna'yı devirdi ve Slovenya'nın rakibi oldu!

EuroBasket 2022 son 16 turunda Polonya ile Ukrayna karşı karşıya geldi. Mercedes Benz Arena'da oynanan müsabaka, Polonya'nın 94-86'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Polonya bu sonucun ardından çeyrek finalde Slovenya'nın rakibi oldu.

Spor 11-09-22 15:35

2 yıllık sevgilisiyle kardeş olabileceğini öğrenmişti! Eşcinsel çift DNA sonuçlarını açıkladı, sosyal medyada gündem oldu

Carley ve Mercedes isimli iki kadının TikTok’ta yaptıkları paylaşım kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Carley ve Mercedes, potansiyel olarak aynı babayı paylaşma hikayelerinin viral hale gelmesinden sonra milyonlarca kişinin ilgisini çekti. İkili son olarak TikTok’ta yaptırdıkları DNA sonucunu açıklarken bir paylaşım yaptı.

Trend 16-08-22 11:05

Eski Love Actually yıldızı Denise Richards’in kızı annesiyle seksi pozlarını satacağını açıkladı! Sosyal medyadan tepkiler gecikmedi

Eski Love Actually yıldızı Denise Richards, 18 yaşındaki kızı Sami ile birlikte sosyal medya hesabından seksi pozlarını satacağını açıklayarak sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Sami annesiyle birlikte oluşturacakları projede işbirliği yapacaklarını müjdeledi ancak bu durum sosyal medya kullanıcılarının hoşuna gitmedi.

Trend 10-07-22 15:54

Böylesi görülmedi! Aldatılmanın intikamını öyle bir aldı ki

Avustralya'nın Melbourne kentinden ismi açıklanmayan bir adam, 4 Temmuz sabahı aracına binmek için dışarı çıktığında gördükleri karşısında şoke oldu. Genç adamın Mercedes markalı aracının, terk edilen sevgilisi tarafından kırmızı boyayla tahrip edilmişti.

Trend 06-07-22 08:41

Sosyal medyanın gündemine oturdular! Aynı babaya sahip olabileceklerini söyleyen çift, DNA testi yaptırdı

Carley ve Mercedes isimli iki kadın yaptıkları açıklamalarla herkesi şaşırtmayı başardı. Yaklaşık 2 buçuk yıldır birlikte olan çift, annelerinin itirafı sonrasında aynı babaya sahip olabileceklerini far etti. İlişkilerine devam ettiklerini söyleyen ikili durumu netliğe kavuşturmak için DNA testi yaptırdı.

Trend 01-07-22 11:15

Charlie Sheen'in 18 yaşındaki kızı Sami Sheen erotik siteye üye oldu!

Two and a Half Men dizisiyle ünlenen başarılı oyuncu Charlie Sheen'in, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Denise Richards ile evliliğinden doğan kızları 18 yaşına girdi. Çiftin kızları Sami Sheen, erotik paylaşımların yapıldığı siteye üye olup ilk paylaşımını yaptı.

Magazin 14-06-22 15:21

Ayak freni çalışamaz duruma gelebilir Mercedes 1 milyon aracını geri çağıracak

Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz’den araç sahiplerini yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Mercedes-Benz’in fren sistemini etkileyebilecek bir sorun nedeniyle dünya genelinde yaklaşık 1 milyon aracını geri çağıracağı bildirildi. Almanya Federal Motorlu Taşıtlar Dairesi, “Ayak freni çalışamaz duruma gelebilir.” açıklamasını yaptı. Mercedes-Benz, 13 Mayıs’ta ABD’de 292 binden fazla aracını geri çağırma kararı almıştı.

Haber 05-06-22 02:09

25 yıl sonra 1959 model otomobilini garajından çıkardı! Gören hayran kalıyor: 'Her fotoğraf 10 lira'

Ordu'da yaşayan 80 yaşındaki Cafer Öçgüder, 44 yıl önce satın aldığı 1959 model Mercedes marka otomobilini 25 yıl sonra garajından çıkardı. Yıllarca çocuğu gibi muhafaza ettiği aracının tüm bakımlarını yaptıran Öçgüder, talibinin çok olduğunu söyledi. Arabayla çok sayıda kişinin fotoğraf çektirmek istediğini belirten Öçgüder, "'Her fotoğraf 10 lira diyorum’, tabi ki şaka yapıyorum." diye konuştu.

Haber 27-05-22 12:41

İş arkadaşları OnlyFans hesabını keşfedince doktorluktan istifa etmek zorunda kaldı! “Son gülen ben oldum”

25 yaşındaki OnlyFans modeli Mercedes Blanche, sosyal medyada seksi pozlarını paylaşmaya başladığı ilk zamanlarda doktor olarak bir hastanede çalıştığını söyledi. İş arkadaşlarından gizli bir şekilde sosyal medya hesabını yürüten Blache, bir iş arkadaşının hesabını fark etmesi üzerine istifa etmek zorunda kaldığını anlattı. Aylık kazancının bir anda 10 katına çıktığını ifade eden Blanche, eski meslektaşlarına “Son gülen ben oldum” diyerek seslendi.

Trend 18-05-22 10:14

Sadece 2 tane üretildi! Tarihin en pahalı otomobili

Mercedes-Benz firmasının 1956 yılında yalnıza iki adet ürettiği Mercedes-Benz 300 SLR Uhlenhaut Coupe modelinin satıldığı gündeme bomba gibi düştü. Yarış otomobilinin 142 milyon dolara satıldığı öne sürülürken, böylelikle tarihin en pahalı araç satışının gerçekleştiği de iddia edildi.

Haber 13-05-22 18:03

Mercedes-Benz sürmeyin uyarısı yaptı! Binlerce araç sahibi şokta

Mercedes-Benz, ABD'deki 300 bine yakın aracını geri çağırıyor. Araç sahiplerine "sürüşü bırakmaları "uyarısında bulunuldu. Bu kararın arkasında ise frenlerin arızalanmasına neden olabilecek dikkat çekici bir sorun var.

Haber 13-05-22 09:38

Doktorluktan istifa eden OnlyFans fenomeni kazancıyla dudak uçuklattı! “Pişman değilim”

21 yaşındaki Mercedes Valentine isimli OnlyFans fenomeni doktorluktan istifa ettikten sonra seksi fotoğraf ve videolarını sattığı OnlyFans hesbaını kurdu. Yetişkinlere yönelik olarak paylaşım yapılan ve aylık abonelik sistemine dayalı site sayesinde doktorken kazandığı maaşın 5 katına ulaştığını iddia eden Valentine kendisini eleştirenlere “Pişman değilim” diyerek seslendi.

Trend 20-04-22 16:06

Malatyalılar Mercedes Kadiri unutmuyor

Akli dengesi yerinde olmayan, araba zannettiği sopasıyla gezen "Mercedes Kadir" lakaplı Fatih Kaydı, ölümünün ikinci yılında sevenleri tarafından anılıyor - Kentteki çocuk trafik eğitim parkı ile doğduğu mahallede adı yaşatılan Mercedes Kadir ile yakından ilgilenen Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit: - "Mercedes Kadir bir kültür elçisiydi, 7'den 70'e insanların sevgilisiydi"

Yurthaber 18-04-22 13:52

Tek şarjla 1000 km yol gitti! Kat edilen en uzun mesafelerden biri

Mercedes-Benz'in elektrikli konsept otomobili Vision EQXX'in tek bir şarjla 1.000 km'den fazla yol kat ettiği duyuruldu. Bu test, bir elektrikli otomobilin tek şarjla kat ettiği en uzun mesafelerden biri olarak ifade edildi.

Haber 14-04-22 10:24

Almanlar yazdı... Yeni Mercedes-Benz GLC, 1 Haziran'da geliyor

Yeni Mercedes-Benz GLC'nin 1 Haziran'da tanıtılabileceği iddiası ortaya atıldı. Alman bir internet sitesine dayanan bu iddiaya ek olarak, 2023 Mercedes-Benz GLC'nin önceki neslinden farklı olacağı da konuşuluyor.

Haber 03-04-22 11:07

Mercedes-Benz fabrikasında büyük panik! İçeri girince üretimi durdurmak zorunda kaldılar

Hindistan'da bir Mercedes-Benz fabrikasında leopar paniği yaşandı. Fabrikaya giren leopar personel arasında büyük paniğe neden olurken, otomobil devinin üretimi dört saat süreyle durmak zorunda kaldı.

Haber 23-03-22 15:29

Lisedeki otomotiv laboratuvarına seçilenler istihdam garantili mezun oluyor

Balıkesir'de faaliyet gösteren Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Motor Bölümü'nde 2016'da kurulan laboratuvara seçilen 24 öğrenci, motorlar ve tır üzerinde pratik yaparak teoride öğrendiklerini pekiştiriyor - Okul müdürü Ömer Temiz: - "Mercedes-Benz öğrencilerimizin yüzde 40'ına istihdam garantisi veriyor. Ayrıca, bu alandan mezun olan öğrencilerimiz zaten piyasada aranan elemanlar. Dolayısıyla bu çocuklarımızın tamamına alanlarda çalışmak kaydıyla istihdam garantisi veriyoruz"

Yurthaber 17-03-22 12:31