Detoks Diyetinin Zararlari Haberleri

Sadece 1 haftada 4 kilo verdiren içecek! Tüm gün tüketince cayır cayır yağ yakıyor

Kilo vermek ve fazla yağlardan kurtulmak birçok insanın hedeflerinden biridir. Kilo verme sürecinizde hızlı sonuçlar elde etmek için çeşitli yöntemler denemek etkili olabiliyor. Diyetisyen Büşra Çalışkan sadece 1 haftada 4 kilo verdiren detoks suyu tarifini paylaştı. Bu karışım, tüm gün boyunca tüketildiğinde cayır cayır yağ yakmanıza yardımcı olabilir.

Kadin 2024-03-08 14:25:16

Karaciğeri tertemiz, karnı dümdüz yapıyor! Bağırsaklardaki tüm atık maddeleri temizliyor

Sağlıklı bir yaşam için vücudumuzun iç temizliği büyük önem taşır. Bunun için beslenme alışkanlıklarımızın yanı sıra düzenli olarak detoks yapmak da önemlidir. Detoks yapmanın en etkili yollarından biri karaciğer ve bağırsakların doğal temizliğini desteklemektir. İşte tam da bu noktada bu kür tarifi karaciğer ve bağırsaklarınızı tertemiz yapmaya yardımcı olur.

Kadin 2024-02-16 15:55:55

Sağlıklı yaşama adım atmak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu detoks matara modelleri

Modern yaşamın hızlı tempolu temposunda sağlıklı yaşamı sürdürmek her zamankinden daha önemli hale geliyor. Bu bağlamda, taze sebze ve meyvelerin su içerisinde bekletilmesiyle yapılan detoks sularını pratik bir şekilde hazırlamayı sağlayan detoks mataraları vücudu arındırma, enerji artışı ve genel sağlığın desteklenmesi açısından harika bir çözüm sunuyor. Biz de bu seçkimizde sizler için her zevke hitap eden sağlık deposu 10 detoks matarasını derledik. Hadi, birlikte göz atalım.

Yemek 2024-01-15 17:27:32

Popüler detoks trendi: Internal Shower ile dümdüz bir karına sahip olun!

Son dönemlerin popüler dedoks kürü Internal Shower diğer adıyla iç organ duşu, sindirim sistemini temizliyor ve harekete geçiriyor. Sabah aç karnına içerek mideden başlayıp tüm sindirim sisteminde rahatlık ve hafiflik sağlıyor.

Kadin 2023-11-17 09:31:46

Tek başına tüketildiğinde vücudu toksinlerden arındırıyor! Detoks etkisi en yüksek doğal besinler

Etrafta dolaşan toksin ve toksik maddeler insan vücudunu etkisi altına alıyor. Vücudu toksinlerden arındırmanın en kolay yolu detoks yapmaktan geçiyor. Doğru bir şekilde uygulanan detoks uygulamaları bağışıklık sistemini ve sindirim sistemini güçlendirebilir, vücudun doğal detoks sürecini rahatlatabilir ve fazla kilolardan kurtulmaya yardımcı olabilir. İşte detoks etkisi en yüksek doğal besinler...

Kadin 14-09-23 11:07

Detoks kampına gitmişti! Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in verdiği kilolar dikkat çekti

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Ferit Korhan karakteriyle büyük beğeni toplayan Mert Ramazan Demir son olarak rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile denizin ortasında dudak dudağa yakalanmıştı. Bu görüntüler uzun süre magazin gündeminde yer almıştı. Afra Saraçoğlu tatile devam ederken Mert Ramazan Demir'in detoks kampına girdiği ortaya çıkmıştı.

Magazin 29-07-23 14:49

2, 3, 7 ve 21 günlük detoks diyeti listeleri: Detoks diyeti nasıl yapılır?

Detoks diyetleri vücudu toksinlerden arındırmak, enerji seviyelerini artırmak ve genel sağlığı desteklemek amacıyla popüler hâle gelmiştir. Bu diyetler genellikle belirli bir süre boyunca uygulanır ve besin seçimine ve diğer yaşam tarzı faktörlerine odaklanır. İnsanların genellikle tercih ettiği detoks diyetleri arasında 2, 3, 7 ve 21 günlük seçenekler bulunur. Bu süreler kişinin hedeflerine ve yaşam tarzına bağlı olarak değişebilir.

Haber 30-06-23 19:37

İster detoks suları ister milkshake yapın: Sıcaklarda buz gibi içecekler hazırlayabileceğiniz blenderler

Hem sağlıklı hayata geçiş yapmak hem de dilediğiniz karışımları saniyeler içinde elde etmek istiyorsanız sizleri kişisel blenderlarla tanıştıralım. Günlük yaşamın vazgeçilmezlerinden biri olmaya hazır kişisel blenderler sayesinde lezzetli içeceklerin tadını keyifle çıkarabilirsiniz. Öyleyse gelin, "İyi ki almışım" dedirtecek ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 15-06-23 17:43

Karaciğer yağlanması nasıl önlenir, ne yapmak gerekir? Karaciğer yağlanmasını önleyen besinler, davranışlar nelerdir?

Karaciğer sağlığını korumak ve temizlemek için tüketebileceğiniz birçok yiyecek bulunmaktadır. Öncelikle, yeşil yapraklı sebzeler, karaciğer için harika bir destektir. Ispanak, pazı, lahana gibi sebzeler, yüksek miktarda antioksidan ve lif içerir, bu da karaciğerin detoks sürecini destekler. Turunçgiller, özellikle limon ve greyfurt, C vitamini açısından zengin olup karaciğerin toksinlerden arınmasına yardımcı olur.

Haber 15-06-23 14:20

Maydanoz kürü faydaları: Maydanoz limon kürü nasıl yapılır, ne işe yarar?

Maydanoz kürü doğal bir detoks yöntemi olarak kullanılan ve sağlık açısından birçok fayda sunan bir içecektir. Maydanoz vitaminler, mineraller, antioksidanlar ve diğer besin maddeleri açısından zengin bir bitkidir. Maydanoz kürü maydanozun sağlık yararlarını yoğun bir şekilde elde etmek amacıyla hazırlanan bir içecektir. Bu içecek kolayca hazırlanabilir ve günlük yaşamda tüketilebilir. Peki, maydanoz kürünün faydaları nelerdir?

Haber 28-05-23 21:13

50 yaşındaki Hande Yener'in 1 haftada 4 kilo verdiren diyeti bakın nasılmış!

Çıkardığı şarkılar ve sahne tarzıyla çok konuşulan Hande Yener formda vücudu ile de dikkat çeken isimlerden biri. 50 yaşındaki ünlü ismin bir haftada 4 kilo veren diyetinin nasıl olduğu ortaya çıktı.

Magazin 02-05-23 09:41

21 günlük detoks diyeti listesi nedir, kaç kilo verdirir? Detoks diyeti nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir?

Vücudumuz her ne kadar biriken zararlı maddeleri kendi atabilse de yeterli gelmediği durumlar ortaya çıkabilmektedir. Bu durumda dışardan takviyeler, detokslar ve diyet programları devreye girmektedir. Bunlardan detoks diyetleri son zamanlarda sıklıkla tercih edilen uygulamalardan biri olmuştur. Farklı uygulama şekilleriyle karşımıza çıkan detoks diyetlerinden 21 günlük detoks diyeti kaç kilo verdirir?

Haber 07-04-23 16:22

Detos suyu ne işe yarar, faydaları nelerdir? Detoks suyu ne zaman içilir, zayıflatır mı?

Günümüzde değişen yaşam şartlarıyla birlikte hızlı ve doğal olmayan beslenme düzenleri de gün içindeki yorgunluk, anksiyete, stres gibi sonuçlar doğurmaktadır. Bu durumdan bir nebze kurtulmak adına daha sağlıklı beslenme düzeni oluşturmak için çeşitli yöntemlere başvurulmuş ve pek çok kişi tarafından da uygulanmaya başlamıştır. Detokslar da bu yöntemlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu yöntemlerde kullanılan detoks suyu ne işe yarar?

Haber 07-04-23 16:21

Yağ yakıcı detoks suyu tarifleri önerileri: Zayıflamak için detoks suyu nasıl yapılır, kilo verdirir mi?

Pek çok çevresel etkenle birlikte yorgunluk, stres, anksiyete gibi durumlar da vücutta toksin birikimine neden olabilmektedir. Normal şartlarda bu toksinlerin vücuttan atılımı kendi kendine sağlanırken bunun yeterli gelmediği durumlarda çeşitli yöntemler uygulanabilmektedir. Hemen hemen herkes tarafından uygulanabilen detoks da bu yöntemlerden birisidir. Bu amaçla hazırlanan ve farklı uygulamaları bulunan detoks suyu nasıl hazırlanır?

Haber 07-04-23 16:21

Sağlıklı sanıyorsunuz ama kalp krizi ve felç riskini iki kat artırıyor

Sağlıklı olduğu düşünülen birçok yiyecek ve beslenme stili çeşitli hastalık risklerinin artmasına sebep olabiliyor. Özellikle oldukça sağlıklı sanılan karbonhidrat içeren beslenmeden uzak olan keto diyetinin kalp hastalıkları ve felç riskiyle bağlantılı olabileceği bulundu.

Haber 07-03-23 09:07

Fazla kilolarınızı vermenize yardımcı olacak detoks tarifler

Çoğu insan hayatının bir döneminde kilo vermek ister. Fakat kilo verme işi her zaman planlandığı kadar kolay olmaz. Hedeflenen kiloya ulaşmayı sağlayacak birkaç basit yöntem ise süreci çok daha keyifli bir hâle getirir. Taze ve doğal malzemelerle yapılmış detoks tarifleri ile siz de sevdiğiniz lezzetlerden vazgeçmeden fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Nasıl olduğunu merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Yemek 17-01-23 19:54

Sağlıklı diyerek hormonlarınızı mahvetmeyin! Kansere davetiye çıkartıyor

Meyve ve sebze tüketmenin sağlığımız için ne kadar önemli olduğu biliniyor. Uzmanlar bol meyve ve sebze içeren akdeniz diyetinin en sağlıklı beslenme şekli olduğunu savunuyor. Ancak yenilen meyve ve sebzeler de sağlık için risk oluşturabiliyor. Sağlıklı sandığınız o meyve ve sebzeler hormonları bozarak kansere yol açabiliyor.

Haber 16-12-22 15:55

Antioksidan deposu, vücudu yeniler! Beyaz çaylı detoks suyu tarifi

En önemli çay çeşidi olan beyaz çay ana vatanı Hindistan’ın Assam Eyaletindendir. Beyaz çay da tıpkı siyah ve yeşil çay gibi aynı çay bitkisinden üretilmektedir. Bahar geldiği zaman çiçek açmayan bu bitkinin yaprakları ve tomurcukları toplanmaktadır. Özellikle yeşil çay, siyah çay gibi oksidasyon işleminden geçirilmemektedir.

Yemek 13-12-22 09:22

Kemikleri taş gibi yapar, hemoroidi iyileştirir, enfeksiyonu kurutur, eklem ve sırt ağrılarını dindirir

İçi, dışı, kabuğu, çekirdeği her haliyle mucize dağıtıyor. Kemikleri taş gibi yapar, hemoroidi iyileştirme etkisine sahiptir. Kolları ve bacakları güçlendirir. Akciğer enfeksiyonunu kurutur, vücutta detoks etkisi yaratır. C vitamini deposudur. İdrar damlama sorununu çözer. Ağaç dalından soframıza uzanan mucize sayesinde eklem ve sırt ağrılarını dindirir. Çekirdeğinin tozu ile iltihaplı romatizma hastalığının tedavi edilebildiği öne sürülüyor.

Haber 30-11-22 14:36

3 günlük detoks diyeti listesi örneği: Detoks diyeti nasıl yapılır, ne işe yarar, kaç kilo verilir?

Normal şartlar altında vücut, çeşitli yöntemlerle almış olduğu toksinleri her gün bilhassa geceleri ve erken sabah saatlerinde kendi temizler. Fakat yaşın ilerlemesi ile beraber vücuttaki metabolik artıkların temizlenme potansiyelinde azalma meydana gelir. Bu durumlarda vücuttan toksinlerin atılması ve metabolizmanın hızlanması adına yapılan pek çok uygulama mevcuttur. Detoks diyeti de bunlardan biridir. Detoks diyeti nedir ve ne işe yarar, 3 günde detoks diyetiyle ne kadar kilo verilir?

Haber 18-11-22 18:06

7 günlük detoks diyeti listesi: Detoks diyeti nasıl yapılır, kaç kilo verilir?

Gün içerisinde hissedilen yorgunluk, cilt ve saçlarda gözlenen değişikliklerin pek çok nedeni bulunur. Günlük hayatımızda maruz kaldığımız katkı maddeli gıdalar, alkol, kafein, kirli hava ve sigara gibi toksin maddeler de bu nedenlerden birkaçıdır. Bu toksin maddelerden arınmak cilt, saç ve vücudun yenilenmesini sağlamak adına yapılan pek çok uygulama vardır. Bunlardan biri de detoks diyetleridir. Pek çok uygulaması bulunan detoks diyetiyle 7 günde kaç kilo verilir?

Haber 18-11-22 17:53

Geceye sütyensiz geldi! Kate Moss yıllara meydan okuyor

Detoks, arınma ve yenilenme için sık sık Bodrum'a gelen İngiliz top model Kate Moss son haliyle dikkat çekti. Özel bir geceye transparan elbisesiyle katılan Kate Moss sütyensiz hali ve iddialı tarzıyla herkesin dikkatini çekti. 48 yaşındaki modelin yıllara meydan okuyan tarzı olay oldu.

Magazin 03-11-22 13:51

Sassy suyu tarifi ile erimeyen göbeğiniz erisin! Sassy suyu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Kilo verme problemleri yaşayanların en muzdarip olduğu bölgelerden biri de hiç şüphesiz göbek oluyor. Özellikle alt göbek yağları erimesi zor olan bölgelerden. Bazı yağ yakıcı tarifler ve detoks suları kilo vermede hayat kurtarıcı olabiliyor. Sassy suyu da bu tariflerden biri. Sassy suyunda yer alan salatalık, ödem atıcı, idrar söktürücü ve metabolizmayı hızlandırıcı bir etkiye sahiptir. Aynı zamanda tokluk hissi verir. Peki, Sassy suyu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Kadin 01-10-22 09:19

Aslı Tandoğan Pınar Altuğ ile esnek hareketler yaptı! Yağmur Atacan'dan yorum gecikmedi

Aslı Tandoğan, Seda Deliormanlı ve Pınar Altuğ birlikte detoks kampına gitti. Bir süredir birlikte yoga yapan ünlü isimlerden esnek hareketler de gecikmedi. Amuda kalktığı anları paylaşan ünlü isimleri gören Altuğ'un eşi Yağmur Atacan’dan yorum gecikmedi.

Magazin 26-09-22 14:32

Pınar Altuğ detoks kampında! Yaptığı hareketlerle olay oldu

48 yaşındaki Pınar Altuğ arkadaşlarıyla detoks kampına gitti. Miss Turkey jüriliği yaptıktan sonra kızını eşine emanet eden Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Altuğ kampta amuda kalktığı anlara sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 26-09-22 10:10

Fazla kilolarından hızlı kurtulmak isteyenlerin tercihi! Bu, tam benlik deyip yapmaya başlıyoruz ama...

Fazla kilolarımızdan hızlıca kurtulmak için "Bu detoks tam benlik" deyip bulduğumuz bir detoksu yapmaya başlıyoruz ancak yanlış detoks başımıza iş açabilir. Yanlış detoks kas kaybına dahi neden olabilir. Uzman diyetisyen ise vatandaşları yanlış detoksa karşı önemle uyardı. Ayrıca, “Çok hızlı verilen kiloların sağlıklı olduğunu savunmuyorum. Çünkü çok hızlı verilen kilo, inanın çok hızlı alınacaktır. Çünkü sağlıklı bir beslenme profili, alışkanlığı oluşturmamış oluyor” ifadelerini kullandı.

Kadin 25-07-22 15:40

Su diyeti nedir, nasıl yapılır? 7 günde hızla kilo vermenizi sağlayacak su diyeti!

Su diyeti son dönemlerde popüler olmasıyla gündemde yer almaya başladı. Su diyeti gün içerisinde bol miktarda su ve sıvı içecek dışında herhangi bir besin alınmamasıyla yapılıyor. Fazla kilolarından şikayetçi olanların bir hafta içerisinde hızla kilo vermesine yardımcı olacak su diyetinin nasıl uygulanacağı merak konusu oldu. Peki su diyeti nedir, nasıl uygulanır? Sizler için derledik.

Haber 22-07-22 00:47

2 günde dümdüz bir karın mümkün! İşte mucize detoks

Yaz aylarının neredeyse ortasına geldik. Henüz istediği kiloya ulaşamayanlar veya son günlerde yemeğin dozunu kaçıranlar hiç panik yapmasın. Son ana saklanan kilo verme süreci yüzünden strese de girmeyin. Unutmayın ki stres, kilo verme sürecini olumsuz yönde etkileyerek kilo verme sürecinin durmasına neden olabilir. Uzmanından iki günlük detoks programıyla karnınızdan sarkan fazla kilolara veda edebilirsiniz.

Haber 14-07-22 14:50

Karaciğeri pırıl pırıl yapar, kilo vermeyi hızlandırır! Muhteşem karaciğer detoksu

Detoks vücudumuzdaki toksinleri deri, solunum ve boşaltım ile atmaktır ve başta karaciğerimiz, bağırsağımız ve lenfler olmak üzere birçok organımız detoks yapmak için çalışır. Doğru yiyecekleri beraber tüketerek vücudun detoks görevine destek olabilir ve böylece birçok sağlık sorununa neden olan toksinlerin daha kolay atılmasını sağlayabiliriz.

Haber 06-05-22 15:56

Victoria Beckham inzivaya çekildi! Bedeli haftalık 200 bin lira

Geçtiğimiz günlerde oğlu büyük oğlu Brooklyn Beckham ile oyuncu Nicola Anne Peltz'in düğünündeki stiliyle gündeme gelen Victoria Beckham detoks kampına girdi. Beckham haftada yaklaşık 200 bin lira ödediği İtalyan merkezinde inzivaya çekildi.

Magazin 28-04-22 15:41

Diyabetten enfeksiyona her derde deva! İşte tarçının mucizevi 7 faydası...

Kendine has bir aromasıyla ağızlarda tat bırakan tarçın, hem tatlılarda hem detoks sularında sıklıkla tercih ediliyor. Sağlık açısından oldukça faydalı olan tarçın, su ve çaya da karıştırılarak tüketiliyor. İşte tarçının vücuda 7 faydası...

Haber 31-03-22 01:14

Zerdeçal kürü nedir, nasıl yapılır? Zerdeçal kürü ile 3 günde 3 kilo verin

Yüzlerce yıldır mucizevi etkileriyle ön plana çıkan baharatlardan biri olan zerdeçal, içeriğindeki doğal aktif curcumin sayesinde şifa dağıtıyor. Onlarca farklı faydası olan zerdeçal, farklı besinlerle karıştırıldığında detoks etkisi yaratarak vücudunuzu arındırır ve hızlı kilo verilmesini sağlar. Zerdeçal kürü nedir, nasıl yapılır, zerdeçal kürü tarifini haberimizde bulabilirsiniz.

Haber 05-03-22 12:46

Toksinleri vücudundan atmak isteyenler için harika detoks tarifleri

Özellikle bahar aylarında gerek kilo vermek gerek daha hafif hissetmek için detoks yapmak iyi bir fikir. Hele zayıflama telaşının başladığı bahar ve yaz aylarının yaklaştığı günlerde... Biz de vitaminli, antioksidan etkili ve enerjinizi yükseltecek detoks içecek tariflerini ayağınıza getirdik. Mutlaka bir yere kaydedin, bir gün mutlaka lazım olacak.

Kadin 28-02-22 15:47

Mucizevi detoks tarifleri ile hafta sonu vücudunuzdaki ödemlere veda edeceksiniz! Karşınızda ödem attırıcı detoks tarifleri...

Bir tür yaşam düzenleme biçimi olan detoks, vücuttaki radikal maddelerin atılmasına yardımcı oluyor. Kendini arındırmak için kusursuz bir sisteme sahip olan metabolizmanın detoks içecekleri ile desteklenmesi, toksinlerin vücuttan daha hızlı uzaklaştırılmasını sağlıyor. Siz de hafta sonu vücudunuzu dinlendirmek istiyorsanız mucizevi detoks tariflerini deneyebilirsiniz!

Kadin 23-02-22 10:43

Yılbaşı sonrası alınan kiloları kalıcı olmaktan kurtaran 3 günlük detoks tarifleri

Yılbaşı sonrası alınan kilolardan kurtulabilirsiniz. Bunun yollarından biri her biri birbirinden sağlıklı detoks tariflerini yapmak. Üstelik diyet gibi haftalarca değil sadece üç gün boyunca uygulamak yeterli olacak. Bunun için yapmanız gereken, bir ana öğününüz yerine detoks tarifinizi uygulamak ve diğer öğünlerde hafif, sebze yemekleri ya da çorba tercih etmek.

Yemek 23-02-22 10:23

Ebru Şallı’nın güzellik sırrı açığa çıktı! Her sabah kahvaltıdan önce bunu içiyor

Yılların eskitemediği güzel isimlerden olan Ebru Şallı, uzun yıllar mankenlik yaptıktan sonra da fit görünümünü beslenme şekliyle ve pilates yaparak korumaya devam etti. Ebru Şallı’nın güzellik sırrı her zaman merak edildi. Pilates ve sporun yanı sıra yediğine ve içtiğine dikkat ettiğini söyleyen güzel manken aynı zamanda her sabah kahvaltıdan önce içtiği detoks suyuyla özenilesi formunu korumaya devam ediyor.

Haber 22-02-22 14:12

Bahar gelmeden detoks sularıyla hafiflemeniz mümkün!

Kış aylarında yemek ve tatlı tüketimine daha yatkın olabilirsiniz. Böyle durumlarda ağırlaşıp üstünüze bir yük çökmüş hissi etrafınızı sarıyor mu? Detoks suları, tam da böyle zamanlar için yardımınıza koşuyor. Birbirinden yararlı meyve ve sebzelerle kolayca detoks suları hazırlayıp rahatlama ve hafiflik hissedebilirsiniz. İşte sizi zinde tutacak detoks suyu tarifleri!

Kadin 22-02-22 10:40

Daha güçlü saçlar ve tertemiz bir cildin sırrı mutfağınızda saklı! Sarımsağın cilt ve saç bakımında kullanımı

Doğal bir antibiyotik olan sarımsağın faydaları saymakla bitmiyor. İçeriğindeki özler sayesinde vücutta detoks görevi gören sarımsak, çeşitli kürlerle saça ve cilde uygulandığında harika sonuçlar veriyor. Siz de saç ve cilt sorunlarınızı en doğal ve pratik şekilde çözmek isteyenlerdenseniz sizin için hazırladığımız sarımsaklı maske tariflerine mutlaka göz atın.

Kadin 01-02-22 11:45

Diyet yapıp da hep aynı tariflerden sıkılanlar: Öğünlerinizi renklendirecek 3 farklı smoothie bowl tarifi

Sağlıklı beslenmek hiç bu kadar lezzetli olmamıştı! Diyet ya da detoks hayatınızın bir parçası olabilir, ancak bu yüzden her gün aynı şeyleri yiyip içmek zorunda değilsiniz. Öğünlerinizi daha keyifli ve renkli hale getirmek isteyenler için 3 farklı enfes smoothie bowl tarifi hazırladık.

Yemek 28-01-22 18:55

Diyete başlamayı düşünenlerin aklında bulunması gereken bilgiler, mutfağına alması gereken ürünler

Diyet yapmak güçlü bir irade ister. Sürekli sebze doğramak, kalori hesabı yapmak, az yağla beslenmeye çalışmak ve detoks suları hazırlamak gibi birçok şeyle uğraşmanız gerek. Neyse ki size bazı güzel haberlerimiz var! Tüm bu uğraşları ve diyet yapmanızı kolaylaştıracak ürünleri sizin için bulduk. Önerilerimizi inceleyerek diyete tam teçhizat hazırlanabilir, kilo verme veya alma sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Yemek 28-01-22 10:44

Diyete sadık kalamayanların hayatını kurtaracak bir yöntem! Montignac diyetinin faydaları saymakla bitmiyor...

Sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşam yüzünden zaman zaman kilo problemi yaşayabilirsiniz. Belli aralıklarla yapılan diyetler de insanları yasaklardan oluşan bir beslenme biçimine zorlar. Kısa süreli diyetlerden sonra başlayan irade kaybı, verilen kiloların tekrar geri alınmasıyla sonuçlanır. Peki kısıtlamalardan uzak ve hayat boyu uygulanabilecek bir diyet biçimi olduğunu biliyor musunuz?

Haber 22-10-21 15:02

Son günlerin yeni trendi! Ispanak detoksuyla toksinleri vücudunuzdan uzaklaştırmaya var mısınız?

Son günlerde çok sık konuşulan ve uygulanan detoks, bir zayıflama yöntemi olarak gündeme gelse de, aslında tek işlevi zayıflamaya yardımcı olmak değil. Yanlış beslenme sonucu oluşan yaşam tarzı ve çevresel faktörlerin etkisiyle zaman zaman vücudumuzda toksinler meydana gelir. İşte detoks bu toksinleri temizlemeye yardımcı olur. Peki son günlerin trendi ıspanak detoksu nasıl yapılır?

Haber 20-10-21 07:56

Detoks diyetlerin zararı var mı?

Detoks diyetler son zamanlarda en sık başvurulan kilo verme yöntemleri arasında yer alıyor. Hızla yaygınlaşan detoks diyetlerin zararlı mı yoksa faydalı mı olduğu ise diyeti deneyimlemeyenler için önem taşıyor. Detoks nedir, nasıl yapılır sorularını cevaplayan Diyetisyen Aysima Duygu Aksoy konu hakkında bilgiler verdi.

Haber 11-10-21 10:05

Eskiden vegan olan TikToker’ın yeni çiğ organ diyeti şaşkınlık yarattı

‘EricaEatsOrgans’ isimli TikTok hesabıyla gündeme gelen Erica Dobeck, alışılmışın dışındaki diyetiyle sosyal medyada merak uyandırdı. Uzun yıllar boyunca vegan olduğunu açıklayan Dobeck, şimdilerde ise diyetinin bir parçası olarak çiğ organ yemeye başladığını söyledi.

Trend 28-09-21 15:22

Parlak ve gür saçlara kavuşmak hayal değil! Saç detoksuyla ilgili tüm detaylar

Saçlar dış görünümümüzün en önemli detaylarından bir tanesi ama günlük hayatımızdaki koşuşturma ve stres, zamanla saçların canlılığını kaybetmesine neden olur. Biz de harıl harıl çareler aramaya başlarız! Sağlığını kaybeden saçları geriye döndürmenin en kısa ve etkili yolu ise detoks. İşte saç detoksuyla ilgili tüm detaylar...

Kadin 27-09-21 09:50

Olmaz denileni başardı! Sadece patates yiyerek 1 yılda 53 kilo verdi

Ergenlik döneminden bu yana hep kilolu olduğundan söz eden Adrew Taylor, bu gidişe bir dur demek için kendi geliştirdiği diyetini uygulamaya başladı. Diyetisyene ve spor salonuna gitmekten kilo verme sürecini devam ettiren Taylor, tam 1 yılda 53 kilo verdi. Diyetinin en önemli sırrı ise sadece patates yemekti.

Trend 21-09-21 10:45

Göbek yağlarınızı eritmeye yardımcı olacak detoks tarifi! Sadece 4 malzemeyle hazırlanıyor

Ne kadar katı diyetler uygularsanız uygulayın bölgesel yağlardan kurtulmak her zaman kolay olmuyor. Sağlığınızdan ödün vermeden haftada 30 kilo vermeniz tıbbi olarak mümkün değil. Ancak diyetinizi destekleyecek bir detoks suyu sayesinden göbek bölgesinde toplanan yağlarınızdan kısa sürede kurtulabilirsiniz.

Yemek 25-08-21 17:17

Göbek yağlarınızdan sıkıldıysanız bu tarif tam size göre! Yatmadan önce bu detoksu yapınca farka inanamayacaksınız

Daha sağlıklı, fit ve enerjik olmanıza yardımcı olacak bir detoks suyuna kim hayır diyebilir ki? Sizler için net sonuçlar alabileceğiniz bir detoks suyu tarifi hazırladık.

Yemek 28-07-21 15:51

Yağ yakımını hızlandıracak mucizevi detoks suyu! Birkaç dakika içinde hazırlanıyor

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber tatil sezonu açıldı. Deniz ve havuz kenarında fit görüntüsüyle boy göstermek isteyenler fazla kilolarından kurtulmak için diyetlere başladı. Bu diyetlerin yanında yağ yakımını hızlandıracak ve vücutta ödemi azaltacak bir detoks suyu tarifiyle karşınızdayız.

Yemek 09-07-21 16:07