Dikkat Eksikligi Testi Haberleri

İstanbul'da güpegündüz dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında 7 kez bıçakladı: Ölmesi için başında bekledi

İstanbul'da sokak ortasında kan donduran olay! Başakşehir'de, 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Korkunç olayda 'amcaoğlu' detayı dikkat çekti.

Haber 2024-03-28 11:33:10

Kıl payı kaçırmışlardı! SGK Uzmanı İsa Karakaş'tan kritik açıklama: 1 milyondan fazla EYT'li emekli olabilir!

Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK’lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yaklaşık 1 milyon 925 bin SSK’lı olduğunu ifade etti. Karakaş EYT'yi kıl payı kaçıranlar için de dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Finans 2024-03-28 11:24:24

Uyuşturucu hap yüklü otomobili çekiciyle taşırken yakalandılar

Tekirdağ’da uyuşturucu tacirleri, dikkat çekmemek için uyuşturucu hap yüklü otomobili çekiciyle taşıdı. Polisin dikkati sayesinde binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yurthaber 2024-03-28 10:50:18

Deprem olmadan önceki belirtileri yazdı! İstanbul'da 'korkutuyor' diyerek 5 ilçenin adını verdi

Deprem Türkiye'nin gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan acı olayın ardından uzman isimlerden peş peşe uyarılar geliyor. Jeofizik Y.Müh. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan son paylaşımında deprem olmadan önceki yaşanacak belirtileri aktardı. Ercan, İstanbul'a da dikkat çekerek en korkutan 5 ilçenin adını verdi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-28 09:39:55

Diğer Haber Etiketleri

İstanbul Başakşehir EYT emekli ssk bağkur Tekirdağ deprem Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Muharrem İnce Seçim 2024 Memleket Partisi Özgür Özel HKP Halkın Kurtuluş Partisi galatasaray tff tff, fatih portakal Kemal Kılıçdaroğlu Brent petrol varil jpmorgan Recep Tayyip Erdoğan otomatik fatura ödeme otomatik ödeme talimatı iptali ele sosyal medya söyledi Esra Ezmeci moda Modacı stil Ivana Sert seçim anketi Yerel seçim erken emeklilik yaş prim sgk Ramazan diş çürüğü Hatay kaza duman karakteri Kerem Bürsin Hafsanur Sancaktutan fenerbahçe kulübün sezon yaşında son dakika İrfan Can Kahveci transfer Hasan Can Kaya Hande Ataizi Serra Arıtürk afiş Ekrem İmamoğlu Osman Nuri Kabaktepe Moskova Rusya 10 iyet zaha milli takım voleybol takımı Voleybol Ali Koç Eda Erdem çiftler hücreler ilik mon yapay zeka anne baba bebek tüp bebek Rasim Ozan Kütahyalı Mansur Yavaş Ankara Londra Numan Kurtulmuş Anayasa çocuğun kardashian Kylie Jenner Kalben Sivas otobüs Mersin darp ak parti Balıkesir Yücel Yılmaz hadım etmek istismar Bağcılar ak da, hakemi maçı maçın Abdulkadir Bitigen Özgür Yankaya Uğur Dündar emekli promosyon açıklama maaş e-devlet yağış meteoroloji bahçe maçı paylaşım Trabzonspor Rezan Epözdemir Altın dolar 100 dolar atak gram altın ne kadar çeyrek altın İslam Memiş uyarı islam memiş son dakika daltonlar sırt Fitness sağlıklı yaşam spor Selahattin Demirtaş asgari ücret döviz Enflasyon ağız kokusu nefes kanser bıraktı ışıl süper li Süper Lig MHK Ölüm aylığı Promosyon

Muharrem İnce'den Özgür Özel'e: O zamanlardan DEM'leneceğin belliydi! Cümle alem biliyor!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yüklendi. Partisinin Yalova'daki seçim çalışmalarına katılan İnce, burada yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek, “Bak İzmir’i kaybeden CHP Genel Başkanı olursun, dikkat et” dedi. Özel için dikkat çeken ifadelerde bulunan İnce, "O zamanlardan ‘DEM’leneceğin belliydi. HDP’nin barajı aştığını görünce ayakların tavana vurarak sevinç çığlıkları attığını cümle alem biliyor." ifadelerini kullandı.

Haber 28-03-24 07:04

Yerel seçimlere az bir süre kala Halkın Kurtuluş Partisi'nden dikkat çeken karar! İstanbul'da o ilçede CHP adayı lehine çekildiler

31 Mart yerel seçimlerine gidilirken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Halkın Kurtuluş Partisi, CHP ve AK Parti'nin oylarının birbirine yakın olduğu yerlerde CHP adaylarını destekleme kararı aldı. Ayrıca İstanbul Fatih'te oylarda oluşan bıçak sırtı bir durum nedeniyle adaylarını CHP’nin adayı Mahir Polat lehine çektiklerini açıkladılar.

Haber 27-03-24 20:21

Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlatıldığını açıkladı! ''Bunu yaparak basın etiği ve dürüst habercilik ilkesini yok sayan...''

Galatasaray Kulübü, hakem toplantısının sızdırılmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ünlü gazeteci Fatih Portakal'a sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösteren sarı-kırmızılılar resmi işlemin başlatıldığını ifade etti.

Spor 27-03-24 19:03

Kılıçdaroğlu için '1 Nisan' iddiası! Çok konuşulacak anketi paylaştı... Hala hesap yapıyor

Seçime günler kaldı ancak eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin kampanya sürecine katılmadı. Bu duruma dikkat çeken gazeteci Deniz Zeyrek, Kılıçdaroğlu'nun 1 Nisan için "hesap yaptığını" öne sürdü. Zeyrek, Kılıçdaroğlu hakkındaki anketi de paylaşarak "Buralardan ders çıkarın artık" dedi.

Haber 27-03-24 16:43

Akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor! JPMorgan'dan dikkat çeken petrol uyarısı

Araç sahiplerini üzecek beklenti JPMorgan'dan geldi. Banka, Rusya'nın petrol üretiminde kesintiye gitmesini takiben Brent petrolün bu yıl 100 doları görebileceğini öngördü.

Finans 27-03-24 14:52

Son dakika | Hem CHP'yi hem DEM Parti'yi Diyarbakır'dan hedef aldı! Erdoğan: Benim Kürt kardeşlerimin iradesini işporta pazarına çıkardılar

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. "Kürt kardeşlerim böyle bir aşağılanmayı, hakareti, yok sayılmayı asla hak etmiyor" diyen Erdoğan DEM Parti'ye kapıyı kapatırken hem CHP'yi sert sözlerle hedef aldı. Erdoğan ayrıca "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa şimdi hemen yapılmalı" mesajıyla dikkat çekti.

Haber 27-03-24 14:36

Otomatik fatura talimatı verenler ekstrenizi kontrol edin! Oranlar kredi kartından yüksek, sürprizle karşılaşabilirsiniz...

Ödemelerini otomatik fatura talimatıyla yapanlar dikkat. Bu ayki ekstrenizi kontrol edin. Bankalar güncelleme yaptı. Sürpriz faiz oranıyla karşılaşabilirsiniz!

Finans 27-03-24 14:00

Esra Ezmeci'den 'eş değiştirme' tepkisi! Sapkınsınız, üçlü fanteziler...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programını sunan psikolog Esra Ezmeci kendisine gelen itirafları yayınlamasıyla da adından söz ettiriyor. Daha önce 'Swinger' açıklamasıyla gündeme gelen Ezmeci 'eş değiştirme' tepkisiyle dikkat çekti.

Magazin 27-03-24 13:47

'Yüzümde dolgu bile yok' dedi! Ivana Sert güzellik sırrını tek tek açıkladı

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Aramızda Kalmasın programının konuğu oldu. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken Ivana Sert'e canlı yayında güzellik sırrı soruldu. 'Yüzümde dolgu bile yok' diyen ünlü modacı güzellik sırrını tek tek açıkladı.

Magazin 27-03-24 12:28

Son seçim anketinde 'sürpriz' sonuçlar! AK Parti ve CHP'ye hem iyi hem kötü haber: 17 ilde son durum... Hangi parti, hangi aday önde?

Yerel seçimler için son seçim anketi yayımlandı. ASAL Araştırma tarafından 17 büyükşehirde yapılan seçim anketinde çarpıcı sonuçlar dikkat çekti. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için son düzlüğe girilirken, AK Parti ve CHP'ye hem iyi hem de kötü haberler geldi. Birçok ilde başa baş yarışın devam ettiği gözlemlenirken, 1-2 puanın seçimin kazananı belirleyeceği öngörülüyor. Peki hangi ilde hangi parti önde? İşte detaylar...

Haber 27-03-24 10:51

SGK girişi 2000- 2008 olanlar dikkat! 10 yıl erken emeklilik için çizelge netleşti

Milyonlarca çalışan erken emeklilik hayali kurarken prim günü eksik olan vatandaşlar için de çalışmalar hız kazandı. 10 yıl erken emeklilik için yaş prim tablosu ne?

Finans 27-03-24 10:48

Ramazanda yaşanabilecek o sağlık sorununa dikkat çekti! 'İftar ve sahur arasında şekersiz sakız çiğneyin'

Ramazanda su tüketiminin azalmasının diş sorunlarını artırabileceğini belirten Dt. Eylül Mercan Arslan "Tükürüğümüz ağız içerisinde yıkama yaparak antibakteriyel bir savunma sağlar. Ramazan ayında su tüketiminin azalmasına bağlı olarak tükürüğümüzün bu görevini yerine getirmesinde düşüş görünür. Bu durum diş çürükleri, diş eti problemleri ve ağız kokusu gibi istenmeyen sorunlar ortaya çıkarabilir. Ayrıca Ramazanda tatlı, kahve ve çay tüketimimizdeki artış da bu problemleri tetikleyebilir” dedi.

Haber 27-03-24 10:25

6 kişi feci şekilde ölmüştü... Hatay'daki katliam gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı! TIR aniden sola dönüyor

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen katliam gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı. 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin de yaralandığı kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde normal seyrinde ilerlerken aniden sola hamle yapan TIR dikkat çekti.

Haber 27-03-24 09:53

Ya Çok Seversen'in Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan tarzıyla dikkat çekti! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sancaktutan bu defa ilginç tarzıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu düğmelerini sonuna kadar açıp ayna karşısında poz verdi.

Magazin 27-03-24 09:16

İrfan Can Kahveci sezon sonunda ayrılıyor! Yeni takımını bile açıkladılar

Fenerbahçe'de bu sezon adeta küllerinden doğan ve kariyer sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci'nin sezonun tamamlanmasıyla birlikte takımdan ayrılması beklenirken, milli yıldız için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 09:07

Servet değerinde teklifler yağıyordu! Hasan Can Kaya'nın lüks arabası dikkat çekti

Konuşanlar ile büyük beğeni toplayan Hasan Can Kaya'ya servet değerinde teklifler geliyordu. Acun Ilıcalı "Hasan Can öyle teklifler aldı ki bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın" demişti. Hasan Can Kaya son olarak lüks aracıyla dikkat çekti.

Magazin 27-03-24 08:06

Serra Arıtürk galada beyazlar içinde... Şort-ceket kombiniyle dikkat çekti

“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" dizisiyle ekranlarda olan Serra Arıtürk, 'Güneşi Söndürmem Gerek' filminde de yer alıyor. Filmin galasına beyazlar içinde gelen oyuncunun kombini sosyal medyada da dikkat çekti.

Magazin 27-03-24 07:56

İstanbul’da gündem yaratacak Kemal Kılıçdaroğlu afişleri! Kime ‘Oy yok’ mesajı verildi?

İstanbul’da yerel seçimlere 4 gün kala şehrin bazı noktalarına asılan Kemal Kılıçdaroğlu afişleri dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren bir grup tarafından asıldığı öne sürülen afişlerde “Seni sırtından bıçaklayanlara oy yok!” mesajı verildi. İşte çok konuşulacak o afişler…

Haber 27-03-24 07:44

Fatih Portakal 'Yanlış duymadınız' dedi, seçime 4 gün kala tek tek saydı! İşte sürpriz beklenilen iller...

Yerel seçimlere son 4 gün kala gazeteci Fatih Portakal, sürpriz beklediği illeri açıkladı. 31 Mart akşamının sürpriz sonuçlara gebe olduğunu savunan Portakal, 'Yanlış duymadınız' diyerek el değiştirmesini beklediği illeri tek tek saydı. İstanbul ve Ankara'daki seçim yarışını da değerlendiren Portakal'ın "Farkla kazanacağı konuşuluyor" ifadesi dikkat çekti.

Haber 27-03-24 06:40

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Kabaktepe "CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar. Sayın Özgür Özel’in seçim döneminde İstanbul’a geldiğini, miting yaptığını görmedik. İl binasının dışında İstanbul’da bir tane bile resmi yok." şeklinde konuştu.

Haber 27-03-24 00:39

Rus istihbarat teşkilatı FSB'den dünyayı şaşırtan açıklama: Moskova’daki terör saldırısının arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna var

Moskova'da 139 kişinin öldürüldüğü “Crocus City Hall” adlı konser salonuna düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Federal Güvenlik Servisi (FSB) Direktörü Aleksandr Bortnikov, terör saldırısının arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna’nın bulunduğunu öne sürdü. Bortnikov, Ukrayna’nın ayrıca Orta Doğu’da militanları hazırladığını ve eğittiğini de iddia ederek, Rusya’ya karşı cephede farklı milletlerden savaşanların bunun göstergesi olduğunu dile getirdi.

Haber 26-03-24 23:27

Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha'dan milli takım açıklaması! Tereddüt etmem giderim

Galatasaray'da beklentileri bir türlü karşılayamayan Wilfried Zaha, kendisine milli takım hakkında sorulan bir soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 26-03-24 20:30

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan veda gibi açıklama! Seneye biz yokuz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kupa Voley'i kazanan şampiyon takım ile bir araya gelirken burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-03-24 19:48

Çok sahibi olmak isteyen aileler dikkat! Tüp bebek tedavisinde yapay zeka dönemi başladı

Çağın küresel sağlık sorunlarından birine dönüşen kısırlığın tedavi yöntemlerini geliştirme ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Hakan Özörnek hızla gelişen teknolojiyle birlikte tüp bebek tedavisindeki başarı oranın da arttığını belirtti.

Kadin 26-03-24 15:57

Rasim Ozan Kütahyalı İmamoğlu'nu yine topa tuttu: Para aldıysan kaçamazsın! Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar

Canlı yayında ağır ifadeler kullanarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Rasim Ozan Kütahyalı'dan gündem yaratacak yeni açıklamalar geldi. Kütahyalı "Belli adamlardan para aldıysan kaçamazsın" diyerek Adnan Oktar ve Ekrem İmamoğlu'nu örnek gösterdi. Kütahyalı ayrıca "Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar" çıkışıyla dikkat çekti.

Haber 26-03-24 14:44

Son dakika | Erdoğan Şimdi pes etmenin zamanı değil diyerek rest çekti! Biz bu senaryoyu defalarca gördük

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadeleye yönelik yeni mesajlar geldi. Emekliler için yapılan düzenlemelere değinen Erdoğan, "Yüksek enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor" dedi. Erdoğan'ın ayrıca "Birtakım muhterislerin keyfi öyle istiyor diye şimdi pes edemeyiz. Tam tersine mücadele bayrağını daha yukarıya taşıma vaktidir" mesajı dikkat çekti.

Haber 26-03-24 14:15

Mansur Yavaş'tan bir hamle daha! Kızının Londra'daki evinin belgelerini paylaştı: 32 yıl taksit

Siyaset gündemi geçtiğimiz haftalarda mal varlığı tartışmalarına sahne olmuştu. Özellikle Ankara adayları arasındaki tartışma dikkat çekmişti. Altınok kendi mal varlığıyla ilgili açıklamalarından dolayı Mansur Yavaş'ı hedef almış, Londra'daki ev tartışmaları gündem olmuştu. Mansur Yavaş'tan konuyla ilgili yeni bir hamle daha geldi. Yavaş son olarak kızının Londra'daki evinin belgelerini paylaştı. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 13:57

Bayramdan sonra Mecliste 'anayasa' mesaisi: Numan Kurtulmuş tek tek tüm partileri ziyaret edecek

Ramazan Bayramı'nın ardından anayasa değişikliği konusunda temaslar tempo kazanacak. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Tek tek hepsiyle görüşürüm" diyerek siyasi partileri ziyaret edeceğini bildirdi. Kurtulmuş'un Irak'la terörle mücadelede uzlaşıya ilişkin mesajı da dikkat çekti.

Haber 26-03-24 13:31

Kylie Jenner davet tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Şeffaf ayakkabıları hiç beğenilmedi

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni markası için bir davet veren Kylie Jenner geceye tarzıyla damga vurdu. Ünlü yıldızın şeffaf ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 26-03-24 13:17

Kalben'den yeni çılgın dans! Enerjisiyle hayran bıraktı

Sadece, Haydi Söyle, Yara gibi şarkılarla büyük beğeni toplayan Kalben sahnede adeta devleşiyor. Enerjisiyle ve renkli kostümleriyle dikkat çeken Kalben'in sahne dansı yine sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-03-24 11:56

Bu okulun bileği bükülmüyor!

Sivas’ta düzenlenen Okullar Arası Bilek Güreşi Müsabakaları’na kısıtlı imkanlarla hazırlanarak katılan Sivas Uzuntepe İlk-Ortaokulu toplamda 47 madalya kazanarak dikkat çekti.

Yurthaber 26-03-24 11:53

Türkiye'nin kanını dondurdular! O müdür ve oğlu hakkında karar verildi: Yaşlı adamı darbetmeden önce sabretmiş

Mersin'de engelli yaşlı adam ile eşini otobüste akılalmaz bir şekilde darbedip okul müdürüyle oğlu hakkında verilen karar gündem oldu. Okul müdürü İsmet T. ile 17 yaşındaki oğlu A.O.T yaşlı çifti feci şekilde darbettiği görüntüler izleyenlerin kanını dondurmuştu. Duruşmada baba-oğulun kendilerini savunurken söylediği sözler ve '18 dakika' detayı dikkat çekti.

Haber 26-03-24 11:51

AK Partili Yücel Yılmaz'ın sözleri tepki çekti! 'İş adamlarına sesleniyorum' dedi o güne kadar mühlet verdi: Bize destek sözü vermeyenlerle hesaplaşacağız

Yerel seçimlere günler kala söylemlerdeki sertlik dikkat çekmeye başladı. AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz katıldığı bir etkinlikte kendilerini desteklemeyenlerden hesap soracağını söyledi. Sözleri tepki çeken Yılmaz, "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz diyorlar ya; Bize destek sözü vermeyenlerle de bu şehrin bir hesabı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-24 11:24

'Sapık Sucu'dan sonra tekrar tartışılmaya başlandı! Kimyasal hadım uygulanabilir mi? Kanun detayı dikkat çekti

Bağcılar'da hem akrabalarının çocuklarını hem de mahalledeki çocukları istismar eden ve her detayıyla dehşete düşüren iğrenç olayın ardından yeni tartışmalar alevlendi. Sapık sucu için kimyasal hadım yani kastrasyon uygulanabilir mi? Ceza Hukuku Uzmanı Dr. Yeşim Yılmaz konuyla ilgili kanun detayına dikkat çekerken, "Bu bir hastalık değil, bir suç" vurgusu yaptı. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 10:59

Sızdırılan görüntüler olay oldu, Fenerbahçe cephesinden sert tepki geldi! Uğur Dündar'dan Bitigen ve Yankaya'ya çağrı: Hakemliği bırakın!

Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler gündem yarattı. TFF hakem danışmanı Hugh Dallas ile 27. haftadaki Galatasaray maçının hakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya arasında geçen diyalog dikkat çekti. Spor kamuoyunda geniş yankı uyandıran görüntüler sonrası Fenerbahçe cephesinden sert bir açıklama geldi. YDK Başkanı Uğur Dündar, iki isme 'Hakemliği bırakın' çağrısı yaptı.

Spor 26-03-24 10:48

SGK'dan emeklilerin beklediği açıklama geldi... 8 ila 12 bin lira ödenecek! Beyan almadan yapılamıyor, 10 güne dikkat!

SSK'lısı, Bağkurlusu, memur emeklisi milyonlarca kişinin beklediği açıklama SGK'dan geldi. SGK, kamu bankalarının emekli promosyonlarına ilişkin olarak bilgi verdi. Peki emekli promosyonu almak için emeklilerin izleceği yollar neler?

Finans 26-03-24 10:08

Meteoroloji yayımladı: Tüm zamanların yağış rekoru! İşte 1. sıradaki şehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2023 yılı sonu yağış raporu yayımlandı. Rapora göre; son 98 yılın günlük yağış rekoru, 17 Aralık 2018 günü Antalya Kemer'de yaşandı. İlçeye bağlı Ovacık bölgesinde metrekareye düşen yağış miktarı 491,5 kilogram olarak ölçüldü. Rekor yağışın yaşandığı gün, 10'dan fazla evde su baskını yaşanmış, vatandaşlar tahliye edilmişti. Bölgedeki tarım arazileri de şiddetli yağıştan zarar görmüştü. İşte meteorolojinin yağış raporunun dikkat çeken detayları...

Haber 26-03-24 09:59

Olaylı derbi hakkında 'ceza indirimi' sözleri dikkat çekti! Avukat Dr. Rezan Epözdemir: Ceza almamaları mümkün değil

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili Avukat Dr. Rezan Epözdemir'den açıklama geldi. Epözdemir, 'meşru müdafaa' savunması hakkında paylaşımda bulunan Epözdemir "Fenerbahçeli futbolcuların gerçekleştirdikleri ihlallere ilişkin olarak meşru müdafaa savunması yaparak ceza almaması hukuken ve fiilen mümkün değildir, ancak koşulları varsa 12. Madde uyarınca haksız tahrik nedeniyle cezaları indirilebilinir" dedi.

Spor 26-03-24 09:30

Altın fiyatları yükselecek mi? İslam Memiş'ten 15 gün uyarısı geldi! 100 dolarlık atak detayı! (26 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları... )

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatlarındaki gerilemenin ardından önümüzdeki 15 günde neler yaşanacak? Hangi seviyeler görülebilir? 26 Mart 2024 Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 26-03-24 09:00

Türkiye'deki motosikletli ölüm çetesine suikast talimatı: İntikam için düğmeye basmış! Barış Boyun hedef göstermişti, korkunç plan suya düştü

Daltonlar çetesinin firari lideri Barış Boyun, Yunanistan'da altı adamının öldürülmesi üzerine intikam için düğmeye bastı, suikast talimatını verdi. Boyun'un motosikletli ölüm timi, suikast planının son aşamasına geldi ancak farkında olmadıkları bir şey vardı: Polisin gözleri üzerindeydi! İstanbul'dan Tekirdağ'a yapılan yolculukların dikkat çekmesi üzerine başlatılan araştırma suikast hazırlığındaki ölüm çetesinin planını suya düşürdü.

Haber 26-03-24 08:13

Milyonlarca takipçiye sahip fitness fenomeninden özgüven itirafı: 'Hayatım Instagram'da göründüğü kadar muhteşem değil'

Sağlıklı yaşam ve spor üzerine paylaşımlarıyla dikkat çeken Emily Skye, fitness konusundaki özgün yaklaşımı sayesinde milyonlarca hayrana sahip olmakla övünüyor ancak yakın zamanda tüm bunların altında kendine o kadar da güvenmediğini itiraf etti.

Kadin 26-03-24 07:48

Selahattin Demirtaş İstanbul için çağrı mı yapacak? Kulisler hareketlendi, CHP lideri Özel'den açıklama geldi

Yerel seçimlere günler kala eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın açıklama yapacağı iddiasına ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken değerlendirmeler geldi. "Sayın Demirtaş'ın Edirne Cezaevi'nden İstanbul seçimlerine yönelik bir açıklama yaparak seçime yönelik hamle yapacağını falan beklemiyorum açıkçası" diyen Özel, böyle bir açıklama gelmesi takdirde kendileri de gerekli açıklamayı yapacaklarını belirtti.

Haber 26-03-24 07:46

'Yüzde 15, 20, 25...' SGK uzmanından asgari ücret için dikkat çeken 'ara zam' iddiası! Oran verdi, Yüksek ihtimal...

Seçim öncesi emekliler seyyanen zam beklerken çalışanların da gözü asgari ücrete yapılacak ara zamda. Asgari ücrete ara zam ihtimalleri neler? Yapılırsa oranlar ve maaşlar ne olur? Dikkat çeken açıklama geldi.

Finans 26-03-24 07:27

Sabahları geçmeyen kötü nefesten şikayetçiyseniz dikkat! Uzmanlar uyardı: öldürücü kanserin işareti olabilir

Bir uzman, ağız hijyeninizi iyileştirmek için ağız kokusundan kurtulamıyorsanız bir sağlık uzmanına görünme zamanınızın geldiği konusunda uyardı. Bu uyarıya göre sabahları ortaya çıkan ve geçmek bilmeyen kötü nefes kokusunun öldürücü kanserin bir belirtisi olabileceği ortaya çıktı.

Haber 26-03-24 07:10

Sosyal medyada paylaşılan 'hakem toplantısı' videosu gündem oldu! Galatasaray-Antalyaspor maçı, Hugh Dallas ve Abdülkadir Bitigen...

Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçına, sarı-kırmızılılar lehine verilen penaltı kararı ve VAR incelemesi damga vurmuştu. Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıda, Galatasaray-Antalyaspor maçını yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasındaki konuşmaların yer aldığı iddia edilen bir video ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda Bitigen'in "Basit bir temas olduğunu düşünüyorum. Penaltı olduğunu düşünmüyorum" sözleri dikkat çekti.

Spor 26-03-24 00:45