Diş Macunu Haberleri

Dişleri süt gibi bembeyaz yapan mucize kür! Anında etki ediyor

Beyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmak, genel görünümünüzü ve özgüveninizi artırır. Süt gibi bembeyaz dişlere sahip olmanın mucizevi bir yolu var! Evde hazırlayabileceğiniz basit bir kür, dişlerinizde anında etki gösterir.

Kadin 13-02-2024 10:07

Doğal mı yoksa kimyasal mı? Diş macunu tüplerinin altındaki renklerin anlamları!

Günlük hayatta sıklıkla kullandığımız diş macunu tüplerinin alt kısmında yer alan farklı renklerin bir anlamı olduğunu biliyor muydunuz? Bu renkler diş macunun içeriği hakkında size ipuçları veriyor. İşte diş macunu ambalajında yer alan renklerin anlamları...

Kadin 08-01-2024 12:17

Bakım yapmadan asla! diyenler için kişisel bakım ve kozmetiğin olmazsa olmazları

Kişisel bakımınıza bir bütün olarak özen gösteriyor musunuz? Şampuanlardan diş macunlarına kadar pek çok ürün kişisel bakım için olmazsa olmazlardan. Değişen hava koşulları, çevre kirliliği veya yaşlanmanın etkisiyle bakım ürünlerini daha fazla kullanmanız gerekebilir. Sizin için birbirinden kaliteli kişisel bakım ürünlerini listeledik. Gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 05-12-2023 17:55

Kararmış gümüş takıları yeni gibi parlatıyor! Kararan gümüşleri temizlemenin en kolay yolu

Gümüş takılar, zaman içinde oksijenle veya sülfür bileşikleriyle reaksiyona girerek kararabilir. Bu süreç sonucunda gümüş takılar siyah veya gri renkte bir tabaka ile kaplanabilir. Bu duruma gümüşün "oksidasyonu" denir. Kararan gümüş takılarınızı ilk günkü hali gibi parlatmak istiyorsanız bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 11-10-2023 18:59

Diğer Haber Etiketleri

Diş hekimi Diş teknisyeni Gebze Teknik Üniversitesi Sağlık Bakanlığı argan yağı aspirin beyaz sirke fesleğen havuç hint yağı karbonat limon Oruç portakal sirke zerdeçal zeytinyağı yolanda hadid Ramazan Bayramı şeker Meyve suyu ayakkabı kabartma tozu bardak rondo kolye şampuan su takı musluk mutfak cilt lekesi Deodorant diş fırçası deterjan yüz temizleme jeli aseton el kremi diş çürümesi diş eti çekilmesi Güneş Signal Göz ortodonti Gigi Hadid Kocaeli Çay Gümüş cilt bakımı oje kömür spor ayakkabı iftar banyo temizlik güneş kremi sivilce Dünya Ticaret Örgütü bulaşık makinesi Ramazan diş sağlığı diş beyazlatma tuz cep telefonu tablet pudra tırnak bakımı kişilik testi bulmaca tiktok diş ağrısı diş apsesi diş eti kanaması diş sıkma ağız ahşap cerave deniz tuzu cilt bakım çay ağacı yağı bioderma bioderma güneş kremi bioxcin bioxcin forte bioxcin şampuan cam fayans gümüş takı gümüş takı seti güzellik hata hile anne ayak elektrikli diş fırçası elma sirkesi diş diş çürüğü diş fırçalama dondurma makinesi ekran yöntem yaş mobilya mon loreal paris macun maybelline siyah sağlıklı sensodyne sensodyne diş macunu siğil siğil nasıl geçer siğile çözüm signal white now teknolojik aletler telefon temizlemek kireç çözücü kireç lekesi kireç temizleyici kolay parodontax opalescence opalescence diş macunu oral b oral b diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası ürün uzman 10 gün beyaz bez spor ayakkabı temizleme gigi hadid annesi fiyata beyaz bez spor ayakkabı nasıl temizlenir banyo fayansı temizliği ense siğile ne iyi gelir siğil nasıl geçer evde posa

Diş Macunu

Diş Macunu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Diş Macunu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Musluktaki inatçı kireç lekelerine son! Musluklarınız pırıl pırıl parlayacak

Kireç lekeleri ne zor çıkan lekelerden biridir. Ev hanımlarının başına dert olan kireç lekeleri için internette doğal çözüm yolları araştırılıyor. Genellikle banyo ve lavabolarda sık sık rastlanılan kireç lekeleri metallerin üzerinde hoş görünmeyen görüntüye sebebiyet veriyor. Musluklardaki su lekelerinden, kireçten kurtulmak istiyorsanız bu yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 18-08-2023 09:29

Diş hekimi dişinizi fırçalamadan önce asla yapmamanız gereken hatayı açıkladı

Diş sağlığı için diş temizliği rutini oluşturmak gerekiyor. Diş fırçalamasını atlamak diş sağlığında bozulmalara neden olabiliyor. Diş hekimi toplumda birçok kişinin dişini fırçalamadan yanlış bir uygulama yaptığını belirterek doğru diş fırçalama yöntemini açıkladı.

Haber 02-06-2023 17:17

Neden telefon ekranına diş macunu sıkmak gerekiyor? Güçlü etki sağlıyor

Cep telefonlarını elimizden bırakmak mümkün olmuyor. Sabah ilk saatlerinden gece yarısına kadar kullandığımız telefonlar çeşitli bakteri, kir ve çiziklere maruz kalabiliyor. Cep telefonuna uygulanan diş macununun etkisi duyanları şaşırtıyor. İşte diş macununun hiç bilinmeyen faydası...

Kadin 02-06-2023 14:19

Spor ayakkabıları yıpratmadan yeni gibi temizliyor! Beyaz spor ayakkabı temizliğinin en etkili yolu

Açık renk spor ayakkabılar özellikle yaz ve bahar aylarının kombin kurtarıcısı oluyor. Konforları ve renkleriyle her kombine uyum sağlayan spor ayakkabıların bakımına dikkat etmek gerekiyor. Beyaz spor ayakkabı nasıl temizlenir sorusunu merak edenler için ayakkabını yıpratmadan temizlemenin basit bir yolu bulunuyor. İşte beyaz ayakkabıları yeni gibi yapacak temizleme yöntemi...

Kadin 30-05-2023 13:56

Farkında değilsiniz ama cildinizi mahvediyor! Yüzünüze asla sürmemeniz gereken ürünler

Doğru cilt bakımı çok daha genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmamızı sağlarken cilt bakımında uyguladığımız yanlış müdahaleler yüzümüz hasar almasına neden olabiliyor. Uzmanlar cilt bakımında asla kullanılmaması gereken ürünleri sıralayarak bu doğal ürünlerin cilt problemlerine neden olabileceğini belirtiyor.

Kadin 05-05-2023 15:11

Musluktaki inatçı kireci söküp atıyor! Kireçlenmiş musluklar ayna gibi parlayacak

Mutfak ve banyo musluklarında, duş başlıklarında oluşan kireçler bakımsız, pis bir görünüme neden olabiliyor. Muslukları ne kadar temizlersem temizleyeyim inatçı kireçlerden kurtulamıyorum diyorsanız bunun için etkili çözümler bulunuyor. Her evde bulunan malzemelerle kireci söküp atabilirsiniz.

Kadin 06-04-2023 15:47

Bembeyaz dişlere sahip olabileceğiniz en iyi diş macunu çeşitleri

Diş macunları, dişlerimizin temizlenmesine, sağlıklı kalmasına ve aynı zamanda nefesimizin tazelenmesine yardımcı olur. Her ne kadar diş macunları günlük rutinimizin bir parçası olsa da, seçim yaparken dikkatli olmak önemlidir. Çünkü farklı diş macunu markaları, farklı bileşenler, özellikler ve faydalar sunar. Bu yazımızda en iyi diş macunu çeşitlerini sizler için topladık.

Haber 13-03-2023 10:24

Sağlıklı diyoruz ama diş sağlığı için çok tehlikeli! Dişleri teker teker döküyor

Gündelik hayatta sağlıklı olduğunu düşünerek yaptığımız birçok alışkanlığımız bulunuyor. Bu alışkanlıklar vücudun belirli bölgeleri için sağlıklı olsalar da başka bölümler için risk oluşturabiliyor. Diş hekimleri diş sağlığını tehdit eden ve sık sık kullanılan o hataları paylaştı.

Haber 05-02-2023 14:10

Ünlü model Gigi Hadid'in sivilceleri geçiren doğal sırrı! Uyumadan önce...

Gigi Hadid güzelliği ve başarılarıyla dikkat çekiyor. 27 yaşındaki genç annenin cildinin güzelliği hayranları tarafından merak ediliyor. Gigi Hadid verdiği röportajlarda cildinde çıkan sivilceler için her evde bulunan bir malzemeyi kullandığını belirtti. İşte Gigi Hadid'in sivilce geçirme sırrı...

Kadin 31-01-2023 16:59

Ahşaptaki sıcaklık lekelerini anında geçiriyor! Mobilyalarınızı yeni gibi yapacak

Mobilyalarda oluşan sıcak çay ve kahve bardak izleri kötü bir görünüme sebep oluyor. Yeni alınan mobilyalarda bile oluşabilen bu durum odanın bakımsız gözükmesine yol açıyor. Ahşap mobilyada oluşan sıcak bardak lekelerini geçirmek için aşağıdaki doğal yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 24-01-2023 15:29

Derz aralarını bembeyaz yapmak için ovmanıza gerek yok! Mucizeler yaratır

Derz aralarında biriken toz ve kirler zamanla kalıntı haline gelebiliyor. Derz aralarının koyu görünümü birçok kişiyi oldukça rahatsız ediyor. Fayanslarınız temiz olsa bile derz arasının koyu görünümü pis gibi hissettiriyor. Derz araları nasıl temizlenir sorusu sıklıkla aratılıyor. Derz aralarını tertemiz yapmak için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 12-12-2022 10:38

Ne kadar yıkarsam yıkayım geçiremiyorum diyorsanız bu basit yöntemi deneyin! Matlaşan bardakları parlatmak için...

Mutfakta sıklıkla kullandığımız ürünler zamanla yıpranabiliyor. Cam bardaklar en sık hasar alan mutfak ürünleri arasında yer alıyor. 'Matlaşan bardaklar nasıl parlatılır?' aratılıyor. Bakımsız ve pis görünüme sahip olan mat bardaklardan şikayetçiyseniz bu durumu önlemenin yolu basit! Mat bardakları yeni almışınız gibi pırıl pırıl yapacak yöntemi kesinlikle denemelisiniz.

Kadin 05-12-2022 10:19

Amazon'un kasım ayı indirimlerinden mutlaka almanız gereken kişisel bakım ürünleri

Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları son hızla sürerken siz de kişisel bakım ürünlerinizi yenilemek istiyor olabilirsiniz. Deodorantlardan şampuanlara, diş macunlarından yüz maskelerine ve krem seçeneklerine kadar bir araya getirdiğimiz bakım ürünlerini inceleyerek siz de Amazon'un kasım indirimlerinden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Haber 17-11-2022 01:26

Yeni telefon almanıza gerek yok! Telefon ekranındaki çizikler nasıl yok edilir? Tüm çizikleri silip süpürüyor

Telefon fiyatları her geçen gün artıyor. Bu nedenle elimizdeki telefonların bakımına ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Ancak telefon ekranlarının oldukça hassas olmaları kolayca çizilmelerine neden oluyor. Bu durumdan şikayet eden kişiler telefon ekranındaki çizikler nasıl yok edilir? diye araştırmalar yapıyor. İşte telefon çiziklerini geçirecek etkili yöntemler...

Kadin 01-11-2022 17:49

Profesyonellerin bilmenizi istemediği temizlik hileleri! Hayatınızı çok kolaylaştıracak

Temizlik birçok açıdan zorlu olabiliyor. Özellikle yoğun iş temposundan sonra evde temizlik yapma fikri bile can sıkıcı geliyor. Ancak temizlik yaparken uygulanan bazı hileler bu işi oldukça pratik bir hale getirebiliyor. İşte uzmanların bilmenizi istemediği temizlik hileleri...

Kadin 20-10-2022 07:46

Dişlerimizi yıllardır yanlış fırçalıyormuşuz! Bu yöntem diş çürüklerini önlüyor, dişleri bembeyaz yapıyor

Diş bakımı hem sağlık hem de görünüm için oldukça önem taşıyor. Kimse çürük ve bakımsız görünen dişlere sahip olmak istemiyor. Diş bakımında en sık kullanılan diş fırçalama dişlerimizin daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Ancak uzmanlar diş fırçalamanın yanlış yapıldığını belirtiyor. İşte daha sağlıklı ve beyaz dişler için doğru fırçalama yöntemi...

Haber 20-09-2022 10:35

Bunca zaman yanlış biliyormuşuz! Diş fırçalarken en sık yapılan hata

Ağız ve diş sağlığı hem iyi bir görünüm hem de sağlık için oldukça önem taşıyor. Kötü görünen dişler iletişimde problemlere yol açabiliyor. Dişlerin daha temiz ve bakımlı görünmesi için düzenli olarak fırçalanması gerekiyor. Ancak diş fırçalarken doğru sandığımız birçok yanlış bulunuyor. Uzmanlar diş fırçalarken yapılan hataları belirtti.

Haber 04-09-2022 11:51

Siğil nasıl geçer diye düşünmeyin! Siğilleri geçirmenin çözümü basit

Siğil herkeste görülebilen cilt rahatsızlıklarındandır. Oldukça sık görülen siğiller geçmesi için çeşitli yöntemler aranmaktadır. Basit siğiller zamanla kendi kendine de iyileşme gösterebilir. Siğilleri daha hızlı geçirmek isteyenler doktora gitmelidir. Doğal çözümler de siğiller üzerinde etkili sonuçlar vermektedir.

Haber 01-09-2022 14:08

Tüm hayatınızı değiştirecek en kullanışlı TikTok ürünleri

Her gün TikTok'ta birbirinden kullanışlı ürünlerle karşılaşıyoruz. Bu ürünlerin bazıları gerçekten gereksiz olsa da bazıları hayatımızı oldukça kolaylaştırabilir gibi görünüyor. Yine de bu ürünleri alışveriş sitelerinde veya mağazalarda bulmak düşündüğünüzden çok daha zor olabiliyor. Sizin için bir araştırma yaptık ve hayatınızı değiştirecek en kullanışlı TikTok ürünlerini bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 09-08-2022 13:56

Araştırmalara göre çoğu kişi dişini doğru fırçalamıyor: Hangi macun ve fırça kullanılmalı?

Doğru şekilde diş fırçalamak sadece dişleri ve diş etlerini korumakla kalmıyor, bazı sağlık sorunlarına karşı riski de azaltıyor. Ancak araştırmalara göre çoğu kişi dişini doğru fırçalamıyor. Diş fırçalamanın en iyi yolunu, hangi macun ve fırçanın kullanılması gerektiğini derledik.

Haber 21-07-2022 07:35

Sakın makineye atmayın! Ayakkabılarınızı mahvediyor: Spor ayakkabılarınızı yeni gibi yapacak temizleme yöntemi

Spor ayakkabıların yıpranmasını engellemek ve daha temiz görünmesini sağlamak için çeşitli yöntemler deneniyor. Bu yöntemler arasında bulunan çamaşır makinesinde yıkamak spor ayakkabınıza yapacağınız en büyük hataların başında geliyor. Kirden görünmeyen bembeyaz spor ayakkabısını çamaşır makinesinde yıkamak pratik olsa da asla yapmamalısınız. Ayakkabılarınızı yıpratmadan temizlemek için bu haberi okuyabilirsiniz.

Kadin 08-07-2022 07:05

Sağlıklı ve parlayan dişleriniz için en iyi beyazlatan diş macunu

Sağlıklı ve beyaz bir gülüş neredeyse herkes için epey önem taşıyor. Diş sararmaları ve lekelenmeler ise bunun önünde büyük bir engel oluşturuyor. Özellikle nikotin, sigara ve çay gibi alışkanlıklar; diş sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Diş macunu kullanarak dişlerinizde hem temizlik hem beyazlama etkisi arıyorsanız ve "En iyi beyazlatan diş macunu hangisi?" sorusu aklınızı karıştırıyorsa sizin için seçtiğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz.

Haber 24-06-2022 18:19

Uzun ömürlü bir hayat için dişlerinizi ne zaman fırçaladığınız çok önemli

İyi genler, sağlıklı yaşam ve spor yapmak uzun bir ömrün anahtarı gibi görünse de başka faktörler de bu durumu etkileyebiliyor. Değiştirilebilir faktörler arasında ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Araştırmaya göre, önemli olan değiştirilebilir bir faktör, dişlerinizi günün belirli bir saatinde fırçalamak.

Haber 23-06-2022 16:02

Pırıl pırıl olacak! Ocaklarınızın hiç olmadığı kadar temiz olması için...

Evde yemek yapmak oldukça keyifli ve sağlıklı olsa da ardında kalan kirleri temizlemek keyif kaçırabiliyor. Yapılan yemeklerin bıraktığı zorlu kirler, yağlar, yemek artıkları özellikle ocağa yapışarak temizlik yapmayı zorlaştırıyor. Ancak evdeki malzemeler ile ocağınızdaki kirleri çok kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Kadin 22-06-2022 10:17

Asetonum bitti ojelerimi çıkaramıyorum derdine son! Asetonsuz oje çıkarmak için çok basit yöntemler

Oje ellerin çok daha bakımlı ve güzel görünmesini sağlıyor. Kadınlar renkli renkli ojeleri tercih ediyor. Ancak ojelerin çıkarılması bazen sıkıntılı durumlar yaratabiliyor. Ojelerinizi çıkarmak istiyorsunuz ama evde aseton kalmadıysa evdeki malzemeler ile ojelerinizi kolayca çıkarabilirsiniz. Bu yöntemleri mutlaka denemeniz gerekiyor.

Kadin 21-06-2022 12:22

Kullanmayın! Faydalı sanıyorsanız ama…

Diş ve ağız sağlığı için dişlerin temizliğine, yenilen yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Dişlerin temizliğini sağlamak hem sağlık için hem de daha hijyenik bir görünüm için önem taşıyor. Belirli nedenlere bağlı olarak sararan dişler rahatsız edici olabiliyor. Ancak sararan dişler için kullanılan diş macunları istenilen sonuçları vermeyebiliyor. Uzmanlar aktif kömür içeren diş macunları hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 28-05-2022 14:44

Çöpe atmaya gerek yok! Takılarınızdaki renk değişimlerini kolayca çözebilirsiniz

Takılarda zamanla renk değişimleri yaşanabiliyor. Alınan takıların renginin değişmesi sıkıntıya neden oluyor. Rengi değişen takılar genellikle çöpe atılıyor. Ancak renk değişimlerini düzeltmek için çeşitli yöntemler deneyebilirsiniz. Kolyelerinizdeki renk değişimlerinden şikayetçiyseniz kolyeleri atmak yerine aşağıda yer alan yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 11-05-2022 10:03

Diş fırçalamak orucu bozar mı? Ramazan'da oruçluyken diş fırçalanır mı? Diyanet açıkladı!

Diş fırçalamak orucu bozar mı? sorusunun yanıtı Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşlar tarafından günün en çok araştırılan soruları arasında yer alıyor. Ramazan ayı 2 Nisan Cumartesi günü başladı, 1 Mayıs Pazar akşamı ise sona erecek. Bu kapsamda Diş fırçalamak orucu bozar mı? Ramazan'da oruçluyken diş fırçalanır mı? sorularının yanıtı ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan açıklamanın ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 04-04-2022 12:25

Diş fırçalamak orucu bozar mı? Oruç tutarken diş fırçalanır mı? Oruçluyken diş fırçalamak orucu bozar mı?

Ramazan ayına girmemizle birlikte orucu bozan durumlar araştırılmaya başlandı. Özellikle ağız sağlığını konusunda diş fırçalamak orucu bozar mı? sorusu en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Oruçluyken diş fırçalamak orucu bozar mı? sorusunun yanıtını aranıyor. İşte oruçluyken diş fırçalamak orucu bozar mı konusuna dair merak edilenler!

Haber 02-04-2022 14:49

Sivilcelere iyi geliyor, ciltteki lekeleri temizliyor! İşte diş macununun 7 farklı kullanım alanı...

Diş macunu, ağızda bakteri oluşumunu önleyerek ağız sağlığını koruyor. Her evde bulunan diş macununun, dişteki lekeleri temizlemesinin yanı sıra farklı kullanım alanları da bulunuyor.

Haber 24-03-2022 20:18

Sarı dişlere son! Anında beyazlatıyor

Dişlerin bakımlı görünmesi iletişim kurarken oldukça önemli. Dişler zamanla belirli nedenlere bağlı olarak sararabiliyor. Bu da bakımsız ve pis görünüme sebep oluyor. Dişlerinizi aşağıda yer alan kürler sayesinde anında beyazlatabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu kürleri uygulamanız anında beyazlık sağlasa da uzun zamanlı beyazlama için sigaradan ve kahveden uzak durmanız gerekiyor.

Kadin 16-03-2022 14:12

Toprakta, kayada ve diş macununda var! Dikkat etmezseniz...

Birçok diş macunu, toprakta ve kayalarda doğal olarak bulunan bir mineral olan florür içerir. Ancak ideal kullanımda faydalı olan florür çok fazla kullanıldığında sağlık için risk oluşturabilir. Diş macunu hekimlerin önerdiği şekilde kullanılırsa içerdiği florür bakımından zararsızdır. Ancak tavsiye edilen miktarın üzerine çıkıldığında zararlı olabilir.

Haber 08-03-2022 15:24

Onlar, dişlerden çok daha fazlasını temizleyen kahramanlar! Diş macununun temizlikte kullanımına hayret edeceksiniz

Çeşit çeşit diş macunları, diş temizliği için ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Ancak diş macunlarının tek işlevi ağız temizliği değil! Diş macunlarını zorlu lekeleri çıkarmak için de kullanabilirsiniz. İşte, diş macununun temizlikte kullanımı...

Haber 09-12-2021 14:58

Türk bilim insanlarınca geliştirilen nanomoleküllü diş macunu ile diş fırçası seri üretime hazırlanıyor

Gebze Teknik Üniversitesi Teknopark bünyesinde geliştirilen macun ile fırça birlikte kullanıldığında, zararlı bakteri ve mikropları 3 dakika fırçalama ile yüzde 99 oranında temizleyebiliyor - GTÜ Temel Bilimler Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Durmuş: - "Günümüzde iç piyasada kullanılan diş macunlarının hemen hemen tamamının yurt dışından ithal edilen ürünler olduğu göz önüne alındığında, önerilen bu proje kapsamında yerli ve milli bir diş macunu ve fırçanın geliştirilmiş olması bu konudaki ithalatın azalmasını sağlayacak" - "Bu diş macununun Kovid-19 üzerine öldürücü etkisiyle ilgili testler devam ediyor"

Yurthaber 13-07-2021 11:07

Ağız bakımında nelere dikkat edilmeli?

Kişisel temizliğin en hassas noktası ağız ve diş bakımıdır. Sindirimin ağızdan başladığını düşündüğümüzde, bu bakımın ihmal edilmemesi gerçeğiyle karşılaşıyoruz. Peki diş bakımında nelere dikkat edilmelidir? Diş Hekimi Zafer Kazak, diş bakımıyla ilgili hepimizi ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 16-04-2021 12:01

Yerli diş macunuyla Avrupa'ya açılıyor

Yerli diş macunu üreten genç girişimci Hakan Vatansever, ”Ürünlerimiz yaklaşık 10 gün sonra hem Türkiye’de hem de Avrupa’daki insanların beğenisine sunulacak” dedi.

Finans 18-03-2021 11:52

Diş macununu sıkma şekliniz kişiliğiniz hakkında ipuçları veriyor! Diş macununu nasıl sıkarsınız?

Davranış bilimi uzmanları eylemlerin yüzde 40’nın bilinçli kararlardan değil alışkanlıklar üzerinden yürütüldüğünü söylüyor. Aslında farkında olmadan yaptığınız en sıradan hareketler bile günlük rutininizi oluşturur. Günlük rutinler ise bilinçaltı ve kişilik özelliklerinin en büyük parçasıdır. Bunlardan en önemlisi ise diş macunu sıkma şeklidir.

Trend 03-03-2021 14:53

Diş teli kullananlar ağız bakımını nasıl yapmalı? Braketlerin kırılmaması için...

Diş teli tedavisi zorlu ve uzun bir süreci kapsar. Diş teli kullanan kişilerin tedavi boyunca yemek yerken, ağız bakımı yaparken dikkat etmeleri gereken bazı noktalar bulunur. Konuyla ilgili bilgi veren Diş Hekimi Zafer Kazak, braketlerin kırılmaması ve ağız sağlığının tam gerçekleştirilebilmesi için diş teli kullananların nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Haber 11-02-2021 11:18

'Bayramda dişlerinizi çürütmeyin'

Samsun Diş Hekimleri Odası Başkanı Abdullah İlker, Ramazan Bayramı'nda fazla tüketilen şeker, ağızdaki ortamı asitleştirdiğinden diş çürüğü oluşumunu hızlandırdığını söyledi.

Haber 10-10-2007 10:59

Çürük dişler hastalıklara davetiye çıkarıyor

Artvin Devlet Hastanesi'nde görevli diş hekimlerinden Dr. Hacer Başıbüyük, sağlıklı bir yaşam için dişlere önem gösterilmesi gerektiğini belirterek, çürük dişlerin hastalıklara davetiye çıkardığını söyledi.

Haber 15-09-2007 12:03

Diş fırçalamak diş etlerini güçlendiriyor

Diş fırçalarken hücrelerin zarar görmesinin dişetinin sağlıklı kalmasına yardımcı olabileceği belirtildi.

Haber 14-08-2007 12:59

Diş macunu belli dönemlerde değiştirilmeli

Dişlerdeki bakterilerin etkisiz hale gelmesinde kullanılan diş macununun belli dönemlerde değiştirilmesinin önemli rol oynadığı bildirildi.

Haber 02-10-2005 16:03

Diş macununa dikkat

Dişlerdeki bakterilerin etkisiz hale gelmesinde kullanılan diş macununun belli dönemlerde değiştirilmesinin önemli rol oynadığı bildirildi.

Haber 28-07-2005 16:48

Ağız sağlığımız bozuk

Yapılan araştırmalar, Türk halkının, diş sağlığına gereken önemi vermediğini ortaya koydu. Verilere göre, halkın yüzde 90'ının dişleri çürük ve evlerin yüzde 70'inde hiç diş macunu bulunmuyor. Dişlerini muntazaman fırçalayanların oranı ise yüzde 26 olarak belirlendi.

Haber 30-11-1999 00:00