Diz Eklemi Haberleri

Uzmanı uyardı: Dizlerde ağrı o hastalığın habercisi olabilir! Kadınlarda daha fazla görülüyor

Diz artriti olarak da tanımlanan diz kireçlenmesinin, diz eklem kıkırdağının aşınarak görevini yerine getirememesi olduğunu belirten Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Bülent Sever, dizlerde ağrı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kadin 2024-04-20 09:05:22

Kim Kardashian'ın tatil pozları sosyal medyayı salladı! Herkes aynı yorumu yaptı

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu defa tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Turks ve Caicos Adaları'na tatile giden Kardashian pozlarını peş peşe paylaştı. Kardashian'ın diz boyu derinliğindeki denizde dalış yapmaya çalıştığı kareye yorum yağdı.

Magazin 2024-04-18 13:10:15

Bekçi dehşeti! Borç verdiği parayı alamayınca arkadaşını vurdu

Şırnak'ta çarşı ve mahalle bekçisi M.B., borç verdiği parayı alamadığı memur arkadaşı R.N.G.'yi tabanca ile vurarak yaraladı. Diz kapağından yaralanan R.N.G., Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, M.B. gözaltına alındı.

Haber 2024-04-15 15:59:15

Köpekten kaçarken düşüp diz kapağı kırılan kadın 315 bin lira tazminat kazandı

Samsun'un Atakum ilçesinde, köpekten kaçarken düşüp diz kapağı kırılan kadının açtığı davada mahkeme, köpeğin sahiplerinin 285 bin 441 lira maddi, 30 bin lira da manevi olmak üzere 315 bin 441 lira tazminat ödemesine hükmetti.

Yurthaber 2024-03-15 11:14:06

Diğer Haber Etiketleri

ilik diz ağrısı ele Kim Kardashian bekçi Şırnak silahlı saldırı köpek Samsun Tazminat da, maçı maçın süper li yapılan açıklama ankaragücü Ertaç Özbir Eskişehir Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir Seçim 2024 sosyal medya evlilik teklifi Francia James İstanbul uzi sevgili a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 alışveriş a101 bu hafta a101 bugün a101 haftanın yıldızları a101 kampanya fil hastalığı ibn-i sina kuyruk yağı kuyruk yağı faydaları kuyruk yağının faydaları diz ağrılarına ne iyi gelir doğal ağrı kesici maç sırası Trabzonspor türkiye a türkiye a milli verildi Uğurcan Çakır laptop RAM facebook video whatsapp whatsapp aç turu Ahu Tuğba Adnan Oktar diz kapağı diz kapağı ağrısı nasıl geçer diz kapağı ağrısına ne iyi gelir tiktok düğün Otomobil ikinci el ibni sina atan yaşında Voleybol melissa vargas kadın milli voleybol takımı ekran kaydedici siyah ekran bilgisayar siyah ekranda kalıyor bilgisayar kulübün ligi nou real madrid Arda Güler antalya Çin tecavüz taciz galatasaray hazırlık maçı Lucas Torreira sol çene ağrısı nasıl geçer diz ağrısı nasıl geçer naci görür deprem evlilik gününde Melike Şahin Enes Ünal Sakatlık getafe faydaları nelerdir eliptik bisiklet bamya tohumu bamya tohumu faydaları ağrı kesici protein magnezyum kalp krizi felç manchester Manchester United Cristiano Ronaldo saat manyetik alan tedavi diz kireçlenmesine ne iyi gelir diz kireçlenmesine kesin çözüm Papa Francis Katolik Kilisesi Paskalya ayak ayaklar bebeklerde kalça çıkığı nasıl anlaşılır eo bebeklerde kalça çıkıklığı nasıl anlaşılır fenerbahçe iyet spor spor to spor tot spor toto Enner Valencia beşiktaş Derbi ak son dakika fenerbaçe lincoln ameliyat ozon terapi ozon tedavisi alara Göz sant topuk çizme süet ayakkabı süet bot kadın çizme Akciğer‎ akciğer kanseri belirti ölüm hastalık uzman karakteri Oyuncu

MKE Ankaragücü'nden kaleci Ertaç Özbir'in sağlık durumuna ilişkin açıklama

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de İstanbulspor ile oynanan maçta sakatlanan kaleci Ertaç Özbir'in sağ diz yan bağında yırtık ve ciddi zorlanma tespit edildiğini açıkladı.

Spor 07-03-24 20:18

Harçlıklarını biriktirdi, erkek arkadaşına diz çöküp evlilik teklif etti

Eskişehir’de fotoğraf çekinme bahanesiyle erkek arkadaşını Porsuk Çayı kenarına davet eden Sena Özer, diz çöküp harçlıklarıyla aldığı yüzükle evlilik teklifi etti.

Yurthaber 26-02-24 10:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler! 'İstanbul'daki komediyi görüyorsunuz, rezillik diz boyu'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında partisinin Balıkesir mitinginde konuştu. CHP'ye sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Muhalefette rezillik diz boyu. Kim nereyi kaparsa elinde kalıyor. Milleti kandırmaya çalışıyorlar. Muhalefet partilerindeki çekişmeler ayrı facia. İstanbul’daki komediyi görüyorsunuz, kaybedeceklerini görünce sağa sola saldırıyorlar. CHP'nin ülkeyle ortak noktası kalmadı örtülü ittifak tezgahını eline yüzüne bulaştırdı" ifadelerini kullandı.

Haber 23-02-24 16:40

Sevgilisinin metrodaki evlenme teklifini beğenmedi! 'Burada mı ediyorsun?' diyerek reddetti... Görenler şaştı kaldı

Bursa'da yaşanan bir evlilik teklifi anı sosyal medyada gündem yarattı. Metroda sevgilisine evlilik teklifi etmeye karar veren bir adam hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Genç adamın herkesin gözü önünde diz çökerek evlilik teklifi etmesine önce şaşırdı. Ardından ise 'Burada mı teklif ediyorsun?' diyerek reddetti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 15-02-24 09:08

Sosyal medya fenomeni Francia James ayna pozuyla sevenlerinin beğenisini kazandı! Yere diz çöküp poz verdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede 11 milyonu aşan bir takipçi kitlesine ulaşan Francia James yine cesur pozlarına bir yenisini ekledi. Fenomen isim ayna karşına geçerek poz verdi. O anları Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşınca beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 24-01-24 11:50

Sevgilisi tarafından Uzi ile vurulmuştu! Kahreden detayı annesi açıkladı: Boynundan diz kapağına kadar taramışlar

İstanbul'da yaşanan kan donduran 'Uzi' olayında yeni detaylara ulaşıldı. Eniz Kurtuluş (25) kız arkadaşı Nazlı Elmas'ı (19) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile vurmuş, ilk ifadesinde de 'şakalaşıyorduk' demişti. Talihsiz kızın annesi kızının boynundan diz kapağına kadar tarandığını söyledi. Sosyal medyadaki uyuşturucu partisi iddialarına da sitem eden anne, "Benim kızımın çıkış saati belli, dişçide olduğu belli. Bizim adımızı bununla karalayamazlar" ifadelerini kullandı.

Haber 19-01-24 13:41

A101'e Homend robot süpürge, Skechers ayakkabı, elektrikli moped geliyor!

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 21 Aralık 2023 A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Buzdolabından çamaşır makinesine, diz üstü bilgisayardan televizyona, elektrikli mopedden su geçirmez ayakkabıya kadar birçok farklı markada onlarca ürünün yer aldığı kataloğu incelemek için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 21-12-23 16:29

Milyonda bir görülüyor: Bu hastalığın tedavisi yok... Ayakları her yıl 7 santim büyüyor!

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan Tuncer Demirezen, 25 yıl önce ayaklarındaki karıncalanma yüzünden hastaneye başvurdu. Milyonda bir görülen ve tedavisi olmayan 'Fil hastalığı'na sahip olduğu ortaya çıkan Demirezen'in diz kapağından aşağısı her yıl 5 ila 7 santim büyüyor. 25 yıldır zorlu bir mücadele veren Demirezen'in bacakları şu anda 80 santimetre çapında.

Trend 02-12-23 11:53

İbn-i Sina'nın yıllar önce önerdiği doğal ağrı kesici! Meğer o sorunun çözümü bunda saklıymış

İslam'ın Altın Çağı döneminin en önemli doktorlarından İbn-i Sina'nın kitabında yazdığı sağlıklı önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Diz ağrılarını geçirmek için her mutfakta olması gereken doğal ağrı kesici besini açıklayan İbn-i Sina birçok kişinin muzdarip olduğu bu sorunun çözümünü anlatmış.

Haber 26-11-23 15:14

Trabzonspor’dan Uğurcan’ın sakatlığına ilişkin açıklama

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır’ın milli takımında yaşadığı sakatlık sonrası yapılan kontrollerinde sol diz arka bölgesindeki kas içinde darbeye bağlı kanama tespit edildiği açıklandı.

Spor 22-11-23 15:46

Laptop RAM hızı yükseltme yöntemleri - Laptop RAM hızı nasıl yükseltilir?

Özellikle diz üstü bilgisayarlar çeşitli nedenlere bağlı olarak zaman içinde bazı sorunlar yaşatabilirler. Ekrana görüntü gelmemesi, bilgisayarın ilk zamanlara oranla çok daha geç açılıp kapanıyor olması, aşırı yavaş çalışması, programlar ya da sayfalar arası geçiş yaparken belirgin bir performans düşüklüğünün gözlenmesi bu sorunlardan bazılarıdır. Sorunun ne olduğuna ve neden kaynaklı yaşandığına bağlı olarak çözüm seçenekleri de çeşitlilik gösterir.

Haber 28-10-23 19:05

Facebook video indirme yöntemi - Facebook videosu nasıl indirilir?

2004 yılında kurulduğundan bugüne git gide gelişen ve kısa süre içinde dünya çapında milyarlarca kullanıcıya sahip olan Facebook, kişilerin birbirleri ile iletişim kurmasını sağlayan ve kişiler arası bilgi alışverişi amaçlayan bir sosyal ağ olarak tanımlanır. Günümüzde hem masa üstü ya da diz üstü bilgisayarlarda tarayıcı ile hem de mobil cihazlara indirilen uygulaması aracılığı ile kullanılabilmektedir.

Haber 28-10-23 17:31

WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirme - WhatsApp silinen mesajlar geri gelir mi?

Akıllı telefonlar ile anlık mesajlaşma ve anlık iletişim sağlama amacı ile geliştirilmiş olan Whatsapp uygulaması platformlar arasında çalışabilme özelliğine sahiptir. Tüm cihazlarda, tüm marka ve modellerde tüm işletim sistemlerinde kullanabilirdir. Kablosuz ya da mobil ağlar aracılığı ile internete bağlanılan her durumda hem mobil cihazlarda hem masa üstü ya da diz üstü bilgisayarlarda Whatsapp iletişimi sağlanabilir.

Haber 28-10-23 16:56

Ahu Tuğba Adnan Oktar ile fotoğrafı yeniden gündem oldu! Başörtünü tak, yan odaya geç

Yeşilçam'ın cesur isimlerinden olan Ahu Tuğba'nın yıllar önce Adnan Oktar'ın önünde diz çöküp oturduğu pozu sosyal medyayı salladı. Ahu Tuğba kareye dair detayları daha önce anlatmıştı. O poz ve açıklama yeniden gündeme geldi.

Magazin 25-10-23 15:34

Diz kapağı ağrısına ne iyi gelir? Diz kapağı ağrısı kendiliğinden geçer mi?

Diz kapağı ağrısı günlük yaşamın birçok yönünü etkileyebilen yaygın bir sağlık sorunudur. Kimimiz spor sırasında kimimiz yaşlanma süreciyle birlikte ve kimimiz de çeşitli sağlık sorunları sonucu diz kapağında ağrı hissedebiliriz. Ancak diz kapağı ağrısı yaşayan birçok kişi için merak konusu bu ağrının kendiliğinden geçip geçmeyeceği ve ne tür tedavi seçeneklerinin mevcut olduğudur.

Haber 25-10-23 00:16

En yakın arkadaşının düğününde sevgilisine evlenme teklifi etti! Sosyal medyadan tepkilere gecikmedi... Rol çalmışsınız

Sosyal medyada yakın arkadaşının düğününde sevgilisine evlenme teklifi eden bir adamın videosu kısa sürede viral oldu. Düğün töreni sırasında bir anda diz çökerek evlilik teklifi alan kadını ise ilk tebrik eden gelin oldu. Gelin yakın arkadaşının mutluluğunu ona gelin çiçeğini vererek paylaştı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-10-23 14:48

Otomobil alacaklar dikkat! Kredi hamlesi sonrası değişti: 600-800 bin arası araçlar...

Faizlerin yükselmesi sonrası vatandaşların krediye ulaşma güçlüğü ikinci el otomobil piyasasına da yansıdı. Hem okulların açılması nedeniyle hem de kredi faizlerinin yükselmesi nedeniyle piyasada duraklama yaşadıklarını söyleyen Manisa Otonomi Dernek Başkanı Arif Diz, “İkinci elde enflasyondan kaynaklı fiyatlar artıyordu. Çok fazla talep ikinci el piyasasının artmasına neden oluyordu. Piyasanın oturmasıyla ikinci el piyasasında da fiyatlar oturmaya başlayacak” dedi.

Finans 25-09-23 21:00

İbn-i Sina'nın yüz yıllar önceki gizli reçetesi ortaya çıktı! Bu tarif ağrılarınızı anında kesecek

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa da reçeteleriyle çözüm bulmuş. Bu gizli reçetelerden biri daha ortaya çıktı. İbn-i Sina'nın diz ağrıları için verdiği bu tarif ağrılarınızı bir gecede geçirecek.

Haber 05-09-23 14:57

Küba'da doğdu, Malatyalı oldu... Kimliğini Erdoğan vermişti! İşte smaçlarıyla Avrupa'ya diz çöktüren Melissa Vargas'ın hayat hikayesi

Kadın Voleybol Milli Takımımız, CEV 2023 Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yendi ve Avrupa şampiyonu oldu. Türkiye'ye büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları'nda turnuvaya damga vuran ise Melissa Vargas oldu. Finalde 41 sayıya ulaşan Vargas, turnuvanın da en değerli oyuncusu seçildi. Küba'da doğan ve 2021 yılında Türk vatandaşı olan Vargas'ın hayatı ise merak konusu oldu. İşte Malatyalı Vargas'ın film gibi hikayesi...

Spor 04-09-23 10:35

Ekran kaydedici: Ekran video çekme programı ve kullanılışı

Çeşitli markalardan farklı işletim sistemleri kullanan diz üstü ya da masa üstü bilgisayarların hepsi için ekran kaydetme özelliği kullanılabilir. Herhangi bir program indirmeden ya da özel uygulamalar kullanarak ekran görüntüsü fotoğraf ya da video olarak kaydedilebilir. Bu özelliği kullanabilmek için etkinleştirilmesi gereken bazı ekran kayıt araçları vardır.

Haber 15-08-23 04:33

Siyah ekran sorunu ve çözümü: Bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyor!

Bilgisayar kullanıcıları etkin olarak kullanılan masa üstü ya da diz üstü bilgisayarlarda bazı sorunlarla karşılaşabilirler. Bu sorunların başında siyah ekran sorunu gelir. Bir bilgisayarın bir anda siyah ekrana düşmesi ya da bilgisayarın açılış sırasında uzun süre siyah ekranda kalması başka sorunların habercisi olabilir. Eğer ciddi bir donanım ya da yazılım sorunu yoksa bu sorunu çözmenin çeşitli yöntemleri bulunur.

Haber 15-08-23 03:48

Bilgisayardan ses gelmiyor sorunu ve çözümü: PC bilgisayar hoparlöründen ses gelmiyor!

Etkin olarak çalışan bilgisayarlarda diz üstü ya da masa üstü olması fark etmeksizin türlü sorunlar yaşanabilir. Bu sorunlar bilgisayarın uzun süredir kullanılıyor olmasından kaynaklı olabileceği gibi yanlış bir kullanımdan kaynaklı da yaşanabilir. Bilgisayar kullanıcılarının en sık yaşadığı sorunlardan biri de ses ile ilgili sorunlardır. Bir bilgisayardan ses gelmemesi farklı nedenlere bağlı olarak yaşanıyor olabilir.

Haber 15-08-23 03:28

Real Madrid reviri! Arda ve Courtois'dan sonra bir yıldız isim daha sakatlandı...

Real Madrid'de büyük bir sakatlık krizi yaşanıyor. Yeni transfer Arda Güler ve kaleci Thibaut Courtois'dan sonra Brezilyalı oyuncu Eder Militao da sakatlandı. Başarılı futbolcunun sol diz ön çapraz bağlarında kopma tespit edildiği ve oyuncunun ameliyat olacağını açıkladı.

Spor 13-08-23 16:29

Böyle evlilik teklifi ne görüldü ne duyuldu! Trafik kavgası olarak başladı bir anda diz çöküp evlenme teklifi etti

Antalya’da gerçekleştirilen ilginç bir evlilik teklifi sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. 23 yaşındaki Orhan Alparslan isimli bir genç 20 yaşındaki sevgilisi Ece Yurteri'ne sıra dışı bir evlilik teklifinde bulunmak için trafikte tartıştığı sözde sürücülerden dayak yedi. Yurteri, otomobilden fırlayıp, terlikle saldırganlara vururken; gerçek Alpaslan'ın yere diz çöküp evlilik teklif etmesiyle ortaya çıktı.

Trend 09-08-23 15:44

15 yaşındaki kızı taciz ederek görüntülerini çekti! Anne ve babadan tacizciye alışveriş merkezinin ortasında kırbaçlı ceza...

Çin'in Huaibei kentindeki bir alışveriş merkezinde yaşanan ilginç bir olay çevrede bulunanlar tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Söz konusu görüntülerde bir kadın ve adamın alışveriş merkezinin ortasında diz çökmüş bir adamı kırbaçladıkları anlara yer verildi. Görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-07-23 10:52

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi maçı öncesi büyük şok!

Galatasaray Kulübü, Kocaeli'de İngiltere Championship ekibi Hull City ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan Lucas Torreira'nın sol diz iç yan bağında 2. derece zorlanma ve kemik ödemi tespit edildiğini açıkladı. Torreira'nın Şampiyonlar Ligi maçında oynayamayacağı öğrenildi.

Spor 07-07-23 10:49

Çene ağrısı kulağa vurur mu? Kulak ağrısı çene eklemi iltihabı belirtisi mi?

Çene ağrısı çoğu insanın hayatının bir döneminde karşılaştığı yaygın bir sorundur. Çene ağrısı genellikle çene eklemi çevresindeki kaslar veya dişlerdeki problemlerden kaynaklanır. Bununla birlikte çene ağrısı sadece çeneye sınırlı kalmayabilir; bazen kulağa da yayılabilir. Çene ve kulak birbiriyle yakından ilişkilidir çünkü çene eklemi kulak kemiği ile doğrudan bağlantılıdır. Bu nedenle çene ağrısı bazen kulağa vurarak ortaya çıkabilir.

Haber 30-06-23 22:36

İbn-i Sina yüzyıllar önce uyarmış! Bu tarif ağrıları anında söküp atıyor

İbn-i Sina'nın yüzyıllar önce yaptığı çalışmalar günümüze hala ışık tutmaya devam ediyor. Tıp alanındaki çalışmalarıyla bilinen İbn-i Sina'nın tarifleri dünyanın birçok ülkesinde de kabul görüp uygulanıyor. Hastalıkların tedavisinde doğal yöntemler kullanan İbn-i Sina'nın diz ağrıları için verdiği tarif, hala etkin bir şekilde kullanılıyor. Vücut ağrılarını anında söküp atan tarifi sizler için hazırladık.

Haber 30-06-23 16:52

Prof. Dr. Naci Görür bu sözlerle uyardı! Türkiye'nin ekonomik olarak diz üstü çökmesi kaçınılmaz olur

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde meydana gelecek bir depremin ülke ekonomisine en büyük darbeyi vuracağını belirterek, "Türkiye'nin gayrisafi milli hasılasının yüzde 60'ına denk bir üretimi olan bölge. Yani Marmara Bölgesi'nin ekonomisi durduğu an, çarkları durduğu an, emin olun bütün Türkiye'nin ekonomik olarak diz üstü çökmesi kaçınılmazdır. Onun için deprem gerçek beka sorunudur." ifadelerini kullandı.

Haber 19-06-23 18:14

Yaş farkları çok konuşulmuştu! Sessiz sedasız evlenen Melike Şahin'den şaşırtan itiraf: ''Teklifi ben sundum, diz çökmedim''

Son yıllara şarkıları ile damga vuran Melike Şahin, geçtiğimiz haftalarda Sedat Arpalık ile sessiz sedasız evlenmişti. Şahin, evlilik teklifi itirafıyla herkesi şaşırttı. Ünlü çiftin arasındaki yaş farkı ise uzun süre konuşuldu.

Magazin 14-06-23 13:06

Milli yıldızın hayalleri yıkıldı! Real Madrid'in listesinde yer alan Enes Ünal, 2023'ü kapattı!

İspanya La Liga ekibi Getafe'de forma giyen Enes Ünal, talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Real Betis ile oynanan müsabakada sakatlanarak yerde kalan Ünal, maça devam edememiş ve kenara alınmıştı. Golcü oyuncu, sağ diz çapraz bağlarında yırtık olduğunu açıkladı.

Spor 25-05-23 19:10

Eliptik bisiklet faydaları nelerdir, ne işe yarar? Eliptik bisikletle 1 ayda kaç kilo verilir, bacak inceltir mi?

Eliptik bisiklet birçok spor salonunda ve evlerde popüler bir egzersiz aletidir. Diğer birçok kardiyo ekipmanıyla karşılaştırıldığında, vücudun çeşitli bölgelerini çalıştırırken düşük etkili bir egzersiz sunar. Ayak hareketlerinin yuvarlak ve eliptik olması, diz ve ayak bileği eklemlerinde minimum stres ve yaralanma riski sağlar. Eliptik bisiklet, kalp sağlığını artırır, yağ yakımını destekler ve kas kütlesini artırırken aynı zamanda eklemlere zarar vermez. Peki, eliptik bacak inceltir mi?

Haber 08-05-23 13:24

Etten daha fazla protein içeriyor! Magnezyum deposu bu besin diz ağrılarını anında geçiriyor

Protein içeren yiyecekler denildiğinde ilk akla et gelse de etin tadından hoşlanmayanlar ve vejetaryenler protein içeren alternatif gıdalara yöneliyor. Birçok etten daha fazla proteine sahip olan magnezyum deposu bir gıdanın faydaları saymakla bitmiyor.

Haber 26-04-23 14:28

Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşıydı, saat satıcısı oldu! Tamamen değişen kariyer...

Manchester United altyapısında yetişen ve Cristiano Ronaldo ile antrenmanda forma giyme şansı yakalayan Ramon Calliste, yaşadığı diz sakatlığı yüzünden futbol kariyerini sonlandırmak zorunda kalmıştı. Futbol sonrası yeni bir planlama yapan Ramon Calliste, bambaşka bir işe atıldı ve hayatı değişti.

Spor 25-04-23 11:59

Manyetik alan tedavisi hangi hastalıklara iyi gelir, diz ağrısına manyetik alan tedavisi yapılır mı? Manyetik alan tedavisi faydaları nelerdir?

Manyetik alan tedavisi, dünya çapında pek çok kişi tarafından tercih edilen bir tedavi yöntemidir. Manyetik terapi yönteminin iyileştirici gücüne inanan çok sayıda insan mevcuttur. Yüzyıllardır kullanılan bu tedavi yöntemi ile birçok hastalıktan kurtulmanın mümkün olduğu bilimsel olarak ispatlanmıştır. Peki, diz ağrısına manyetik alan tedavisi yapılır mı?

Haber 20-04-23 10:22

İbn-i Sina'nın yıllar önce önerdiği şifa kaynağı! Ağrıları bir gecede söküp atıyor

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını sık sık yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa çözüm buluyor. İbn-i Sina, yazdığı kitaplarda dayanılmaz diz ağrılarını geçirmek için her mutfakta olması gereken doğal ağrı kesici besini açıklayarak birçok kişiye çözüm önerilerinde bulunmuş.

Haber 19-04-23 10:30

Diz kireçlenmesine ne iyi gelir, nasıl geçer? Dizde kireçlenme belirtileri nelerdir, neden olur?

Kireçlenme, halk arasında yaygın olan hastalıklardan biridir. Gün içerisinde oturup kalkarken, merdivenden inip çıkarken ve yürürken dizlerin ağrımasına sebep olan kireçlenme, tedavi gerektiren ve geç teşhis görmemesi gereken hastalık türüdür. Yaş aldıkça ise kireçlenme gitgide artarak kıkırdak yapısında bozulmalar görülmeye başlar. Bu durumda kireçlenmeye iyi gelecek çözüm yöntemleri aranır. Peki, diz kireçlenmesine ne iyi gelir, nasıl belirtiler gösterir?

Haber 10-04-23 14:58

Papa Francis mahkumların önünde diz çöktü! Ardından ayaklarını yıkayıp tek tek öptü

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Paskalya’dan önceki perşembe günü yapılan geleneksel fakirlerin ayaklarını yıkama töreni için yeniden görevinin başındaki yerini aldı. Ayak yıkama töreni için Roma’daki bir çocuk ıslahevini ziyaret eden Papa Francis, aralarında bir Müslüman ve iki kadının da bulunduğu 12 mahkumun ayaklarını yıkayıp öptü.

Trend 07-04-23 14:14

Bu kez ekonomiden dem vurdu, Türkiye diz üstü çöker diyerek uyardı! Naci Görür olası Marmara depreminde İstanbul için büyük riski açıkladı: Çarklar durursa...

Deprem konusundaki uyarılarıyla sık sık gündem yaratan yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, bu kez Marmara'da gerçekleşecek olası bir depremin yarattığı sonuçlarla ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Afet bakanlığı kurulması gerektiğini savunan Görür, "Yeter ki saat gibi çalışsın" diyerek tüm Türkiye'nin depreme dirençli hale gelebileceği görüşünü paylaştı. Görür'ün Marmara'da deprem olması durumunda ekonomide oluşacağını öne sürdüğü sonuçlar ise hayli dikkat çekici...

Haber 04-04-23 15:30

Bebeklerde kalça çıkıklığı nasıl anlaşılır, neden olur? Kalça çıkıklığı testi ne zaman yapılır, kalça çıkığı tedavisi nasıl yapılır?

Kalça çıkığı bebeklerde sıkça görülen bir sağlık sorunudur. Bu durum kalça eklemi üzerindeki kemiklerin normal pozisyonundan çıkması anlamına gelir. Bebeklerde kalça çıkığı doğumdan hemen sonra ortaya çıkabileceği gibi ilk birkaç ay içinde de fark edilebilir. Eğer tedavi edilmezse kalça çıkığı ciddi bir soruna dönüşebilir ve kalça eklemi hasarı, yürüme problemleri ve diğer problemlere neden olabilir. Bu nedenle kalça çıkığı teşhisi konulduğunda erken tedavi edilmesi çok önemlidir.

Kadin 30-03-23 17:26

Fenerbahçeli taraftarların 'GOAT' diye seslendiği Enner Valencia, Beşiktaş derbisinde oynayacak mı? Resmi açıklama gelmişti ama...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor deplasmanına çıkmış ve 3-1 kazandığı maçta 3 futbolcusunu sakatlığa kurban vermişti. Jayden Oosterwolde ve Joshua King, yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalırken, Enner Valencia oyuncu değişiklik hakkının dolmasından ötürü sakatlığına rağmen sahada kalmıştı. Maç sonunda diz travmasına bağlı iç menisküs yaralanması yaşadığı öğrenilen Ekvadorlu yıldız için flaş bir gelişme yaşandı.

Spor 27-03-23 08:47

SON DAKİKA: Sevilla maçında sakatlanan Fenerbahçe'nin yıldız Lincoln Henrique için sakatlık açıklaması!

Son dakika... Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile oynanan maçta sakatlanan Lincoln Henrique'nin sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini, oyuncunun ameliyatına karar verildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 15-03-23 11:16

Dize ozon tedavisi nasıl yapılır, diz kireçlenmesinde ozon tedavisi nedir? Diz ağrısında ozon tedavisi işe yarar mı, ağrıyı geçirir mi?

Ozon tedavisi pek çok hastalığın tedavisinde kullanılan yaygın bir tedavi yöntemidir. Ağrılar için de bu tedaviye başvurulur ve oldukça etkili sonuçlar alınabilir. Özellikle diz ağrısı pek çok kişinin gün içinde yaşadığı ve rahatsız olduğu bir durumdur. Pek çok nedene bağlı olarak gelişen diz ağrısı için pek çok tedavi yöntemi bulunur. Peki, diz kireçlenmesinde ve ağrısında ozon tedavisi nedir?

Haber 13-03-23 17:34

Kombinlerinize şıklık katacak en iyi süet çizmeler

Sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmezlerinden olan çizmelerin modası hiç geçmiyor! Çizme türleri arasında çoğunlukla deri, süet, kumaş ve kauçuk malzemesinden yapılan çizmeler yer alsa da süetin şıklığı bir başka! Kombinlerinize şıklık katacak birbirinden farklı süet çizme modellerini sizin için bir araya getirdik. Diz üstü, diz altı, kısa topuklu, fermuarlı ve bağcıklı birçok model arasında zevkinize hitap edecek çizmeler sizi bekliyor.

Kadin 02-02-23 18:12

Diz ağrısı yaşıyorsanız sakın zaman kaybetmeyin! 5 ay içerisinde ölümcül olabiliyor

Vücudun belirli bölümlerinde yaşanan ağrılar genellikle göz ardı ediliyor. Genellikle oturuş ve duruş bozukluğu nedeniyle kaynaklanan bu ağrıların uzun süre boyunca geçmemesi çok ciddi hastalıkların habercisi olabiliyor. Uzmanlar diz ağrılarının beş ay içerisinde ölümcül olabilen hastalığın belirtisi olduğunu belirtiyor.

Haber 11-01-23 14:35