Dogal Maskeler Haberleri

Maske zorunluluğu için yeni düzenleme gündemde! Yaş sınırı olmadan herkese uygulanabilir

Pandemi döneminde hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen maskeler bir kez daha gündemde! Son günlerde hemen hemen herkes ya kendisi ya bir yakınının hastalığından muzdarip. Uzmanlar maske zorunluluğunun yeniden uygulanabileceğini dile getirdi.

Haber 2024-01-10 09:10:59

Kabak lifi nasıl kullanılır? Yüze kabak lifi kullanılır mı?

Temiz bir cilt aynı zamanda sağlıklı bir cilttir. Sağlıklı bir cilt ise genç görünmenin öncelikli sırları arasında yer alır. Bu nedenle cilt bakımı son derece önemlidir. Yüze uygulanan peelingler ya da özel maskeler ile sağlıklı bir cilde ve genç bir görünüme sahip olabilmek mümkündür. Ciltteki ölü hücrelerden kurtulmak ve cildi derinlemesine temizlemek için birçok doğal yöntem bulunur.

Haber 2023-09-13 21:28:44

Maskenin dönüşü! Uzmanı tarih verip uyardı: Vakaların artmaması, artmayacağı anlamına gelmiyor

Pek çoklarının korkulu rüyası maskeler geri dönebilir! Kış ayları için uzmanından uyarı geldi. "Kış aylarını tekrar maskeyle geçireceğimiz anlamı buradan çıkarılabilir" diyen Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sarhan Sakarya, DSÖ'nün açıklamasına dikkat çekti. Sakarya, Kovid-19'un son günlerde giderek daha sık konuşulmaya başlayan Eris varyantı hakkında da "Vakaların önümüzdeki dönemde artmayacağı anlamına gelmiyor" dedi.

Haber 2023-09-03 11:49:30

İstiklal Caddesi'nde dolar dağıttıkları görüntüler gündem olmuştu! Villada yetişkin videoları çekip... Operasyon düzenlendi: 13 gözaltı

Taksim İstiklal Caddesi'nde dolar dağıtıp sosyal medya için görüntü çekenlere yönelik düzenlenen operasyonda 13 kişi yakalandı. Villada yaşayan şüphelilerin çektikleri görüntüler sayesinde yüksek gelir elde ettiği belirtildi. Şahısların, kiraladıkları villayı dekore edip yetişkin içerikler üretilen bir platforma videolar çektikleri öğrenildi. Adreste yapılan aramalarda maskeler, kıyafetler ve üzerinde geçersiz ibaresi olan dolarlar ele geçirildi.

Haber 2023-08-10 13:51:30

Diğer Haber Etiketleri

maske salgın kabak lifi koronavirüs dolar villa operasyon taksim İstiklal Caddesi Gözaltı saç bakım maskesi saç bakım yağı saç bakımı evde saç bakımı Göz kaz ayağı yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde Amerika Kanada orman yangını New York mon yaşlanma karşıtı krem cilt bakımı Kemal Kılıçdaroğlu CHP hindistan cevizi sütü bal süt limon yumurta tarifi düzleştirici alara hücreler iltihap sırt sivilce geçirme yöntemleri sivilce maskesi sivilce nasıl geçer sivilcelere ne iyi gelir Güneş botoks yaşlı genç yaşlılık domates maskesi hint yağı gür saç dökülmesi sarımsak Edirne ffm isim kolostrum nedir Instagram sosyal medya tepki bencil deli bebek anne emzirmek anne sütü göz altı morlukları göz altı morlukları nasıl geçer ne iyi gelir kolajen içeren besinler siyah yüz yogası faydaları yumurta akı yumurta akı maskesi siyah nokta sivilce cilt lekeleri aspirin gözenekler Aşı Corona covid covid 19 aşı karantina izolasyon test koronavirüs (Covid-19) hatırlatma dozu dsö kurbanlık Kurban Bayramı Bursa Medipol Mega Üniversite Hastanesi cilt lekesi yeşil çay Pirinç dudak dolgunlaştırma zeytin yağı tarçın vazelin Prof. Dr. Tevfik Özlü bilim kurulu Fahrettin Koca maden suyu gözenek sıkılaştırıcı uçak Prof. Dr. Levent Akın pandemi Ümit Savaşçı Maske Kimsin Sen? yarışması FOX aslan Tavus kuşu Emre Altuğ Eda Ece Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Biran Damla Yılmaz dudak nemlendiricisi cilt kuruluğu Trabzon Düzce

Boşuna yüzlerce lirayı çöpe atmayın! Evde az maliyetle yapabileceğiniz kolay saç bakım maskesi tarifleri

Saç bakımının kadınlar için ne kadar önemli olduğunu söylemeye bile gerek yok! Işıl ışıl parlayan canlı ve dolgun saçlara sahip olmanın hayalini kuran tüm kadınlar, birbirinden farklı ve kaliteli ürünlerle bakımlarını gerçekleştiriyor. Dışarıdan alabileceğiniz bakım ürünlerinin yanı sıra evde kendiniz de birbirinden güzel maskeler hazırlayabilirsiniz. Tamamen doğal içerikli bu maskeler nasıl yapılır, hangi ürünler kullanılır merak ediyorsanız birbirinden özel tarifleri paylaşıyoruz!

Kadin 01-08-23 18:04

Botoks tarihe karışacak! Göz çevresi kırışıklıklarından kurtulmak için mucizevi maske tarifi

Her ne kadar cildimizin pürüzsüz ve güzel olmasını istesek de zamanla çevresel faktörler ve yaş almanın etkisiyle cilt problemleri ile karşılaşabiliyoruz. Bu problemlerden biri olan göz çevresi kırışıkları ciltte en erken oluşan kırışıklıklardan biridir. Haftada 1-2 kez deneyeceğiniz kırışıklık karşıtı maskeler ile cildinizi en az 10 yıl gençleştirebilirsiniz.

Kadin 06-07-23 12:09

ABD’de panik: Gökyüzü kızıla büründü! “Dışarı çıkmayın uyarısı” yapıldı... Hava kalitesi düşünce maskeler geri döndü

ABD'nin kuzey doğu eyaletleri, Kanada'da günlerdir devam eden orman yangınlarından oluşan dumanların etkisi altında kaldı. Kanada’daki orman yangınları nedeniyle oluşan duman bulutunun New York’a ulaşmasıyla şehirdeki hava kalitesi tehlikeli seviyeye çıktı. Uzmanlar tarafından dışarı çıkılmaması konusunda uyarı yapılırken 1 milyon ücretsiz maskenin dağıtılacağı açıklandı.

Trend 09-06-23 15:27

Kırışıklıkları anında yok ediyor! Evde kolayca yapılan botoks etkili kırışıklık giderici krem tarifi

Yaşlanma yaşamın doğal süreçleri arasında yer alıyor. Yaşlanmayı ve yaşlanmaya bağlı oluşan kırışıklıkları gidermek için ise birçok kişi kimyasal yollara başvursa da doğal yollarla çözmek isteyenler de oldukça fazla. Mutfağımızdaki malzemelerle hazırladığımız maskeler ile cilt bakımı yapmak hem katkısız hem de ekonomik olarak daha cazip.

Kadin 04-06-23 17:02

Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan sorusuna çok konuşulacak yanıt! 'Sahte maskeler düştü'

Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu. Sinan Oğan ile ilgili çok konuşulacak ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, "Tüm sahte maskeler düştü. Halka farklı görünüp, sarayda farklı görünen kişi iki maske takamaz." dedi. Öte yandan Muharrem İnce ile görüştüğünü de söyleyen Kılıçdaroğlu, sığınmacılar konusu ile ilgili de "Biz Avrupa’nın sığınmacı deposu değiliz" ifadelerini kullandı.

Haber 23-05-23 21:07

Kılıçdaroğlu'ndan sert sözler! 'Sinan Oğan' göndermesi dikkat çekti

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sinan Oğan'a göndermede bulunarak, "İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan'ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!" ifadelerini kullandı.

Haber 22-05-23 23:22

Isısız saç düzleştiren maske tarifi! Düzleştirici kullanmadan hayalinizdeki saçlara kavuşun

Düz saç kullanımı çok daha rahat olabiliyor. Ancak saçları düzleştirmek için uygulanan ısıl işlemlerde doğru koruma yöntemlerinin yapılmaması saçın büyük hasarlar almasına yol açıyor. Saçını düzleştirici olmadan düzleştirmek isteyen doğal çözümler arıyor. İşte saç düzleştiren maskeler...

Kadin 05-05-23 10:40

Sivilceli ciltler için doğal maske önerileri ve tarifleri: Sivilceli cilt bakımı nasıl yapılır?

Ergenlik döneminde hormon üretiminin başlamasıyla cilt sivilce üretmeye başlar. Bu durum mevsimsel, psikolojik durum ve cilt yapısıyla ilgili olabilir. Pek çok insanın cildi ise sivilce oluşumuna daha yatkındır. Sivilcelerin ilaç tedavisiyle veya doğal yöntemlerle yok edilmesi mümkündür. Ev ortamında sivilce kurutmak için hazırlanabilecek doğal maskeler bulunur. Sivilceli ciltler için doğal maske önerileri nelerdir? Sivilceli cilt bakımı nasıl yapılır?

Kadin 10-04-23 11:57

Yaşlılık izlerini yok ediyor! Botoks etkisi yaratan doğal maske tarifi

Yaş ilerledikçe vücudun kolajen üretimini azaltması cildin esnekliğini ve sıkılığını kaybederek kolayca kırışmasına neden oluyor. Birçok kadın ciltlerindeki kırışıklıkların azalması için botoks uygulamasını tercih ediyor. Ancak cildin genç kalması için botoks tek yöntem değil. Evde hazırlanan doğal maskeler de botoks etkisi yaratabiliyor.

Kadin 28-02-23 11:31

Saçlarınızı gürleştirmek için en etkili maske tarifi! Herkes saçlarınıza hayran kalacak

Saç görünümü kadınlar için büyük önem taşıyor. Zaman zaman artan saç dökülmeleri saçların azalmasına neden oluyor. Kadınlar saçlarını gürleştirmek ve daha bakımlı göstermek için uygun yöntemler arıyor. Saçları gürleştirmek için etkili maskeler arıyorsanız her evde bulunan malzemeler ile aşağıdaki maske tarifini deneyebilirsiniz.

Kadin 05-02-23 15:46

Bu görüntüler Edirne'den! İlginç kıyafetler giyip ev ev gezerek camlara vurdular: Nedeni ise...

Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Naipyusuf köyü, Balkan geleneği 'Koleda' kutlaması çerçevesinde ilginç görüntülere sahne oldu. Bin yıllık gelenek olan 'Koleda' kutlamaları kapsamında vatandaşlar korkunç kıyafetler giydi. Çeşitli maskeler de takan oldu. Vatandaşlar, korkunç kıyafetleriyle gece geç saatlere kadar ev ev gezdi, camlara vurdu ve gelenek gereği insanları korkuttu. İlginç gecede kabak tatlısı ikramı yapıldı.

Haber 09-01-23 15:18

Cilt bakım maskesi büyük tepki topladı: Bencil ve delisin!

Cilt bakımı özellikle kadınlar için büyük önem taşıyor. Daha sıkı ve parlak bir cilde sahip olmak, cilt kusurlarını gidermek için çeşitli bakım ürünleri uygulanıyor ve maskeler yapılıyor. İlginç cilt bakım maskelerin etkileri merak uyandırabiliyor. Instagram'da yaptığı cilt maskesini kullanan kadın kullandığı malzeme nedeniyle tepkilerin hedefi oldu.

Kadin 25-12-22 17:33

Göz altı morluklarına ne iyi gelir, en hızlı nasıl geçer? Göz altı morlukları neden olur, evde bitkisel yollarla nasıl geçer?

Kadınlarda ve erkeklerde gün içerisinde yorgunluğun ve uykusuzluğun bir belirtisi olarak göz altlarında morluklar meydana gelir. Kimi zaman göz altında görülen bu morluklar göz çevrelerinde de görülmeye başlar. Kişinin yorgunluğunun ve uykusuzluğunun yanında bazı sağlık sorunlarından kaynaklanan göz altı morlukları da olabilir. Göz altı morluklarının en temel sebepleri genellikle uykusuzluk, yorgunluk ve strestir. Peki, göz altı morlukları için nasıl maskeler yapılır?

Haber 09-12-22 17:10

Cildinizi bebek gibi yapacak! Doğal botoks etkisiyle kırışıklıkları geçiren cilt rengini açan maske tarifi

Herkes cildinin pürüzsüz ve sağlıklı gözükmesini istiyor. Ancak zamanla yaşanan değişimler ciltte çeşitli problemlerin ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Kırışıklık, siyah nokta, sivilce gibi sorunları geçirmek için cilt bakımları yapılıyor. Doğru maskeler ile bu cilt sorunlarından sivilce ve siyah noktaları geçirmeniz kırışıklıkları da azaltmanız mümkün.

Kadin 13-10-22 11:04

Tek maskeyle ne sivilce kalır ne kırışıklık! Cildinizi bebek gibi yapacak

Cilt bakımı oldukça büyük önem taşıyor. Cildin daha pürüzsüz olması için çeşitli yöntemler aranıyor. Doğru maskeler kullanılarak istenilen cilde kavuşulabiliyor. Her evde bulunan malzemelerden oluşan bu maske tarifi de birçok cilt sorununa mucizevi sonuçlar veriyor.

Kadin 20-09-22 15:58

Bilim adamları uyardı! Bu kış maskeler geri dönebilir

Tüm dünyada 2019 yılından beri devam eden Covid-19 etkileri bu sene vaka sayılarında düşüş yaşandığı için azalmıştı. Ancak bilim adamları giderek artan vaka sayıları nedeniyle kışın karantina ve maskeler hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 19-08-22 17:13

Yılda bir kez gerçekleşiyor, herkes meydana akın ediyor! Kurban derisiyle korkunç gösteri

Ellerinde baltalar, yüzlerinde maskeler, köy halkının tüyleri ürperdi! Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Bursa'nın Şehriman köyü sakinleri büyük bir dehşet yaşadı. İki asırdır süren geleneğin bu yıl da devam ettiği köyde köylüler kestikleri kurbanlıkların derilerini giyip köy meydanına indi. Köy halkına küçük dillerini yutturacak anlardan çok çarpıcı kareler geldi.

Haber 11-07-22 12:30

Maskeler çıktı, diş estetiği talepleri arttı

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Protetik Diş Tedavisi Bölümü'nden Dt. Özer Giray: - "Özellikle ön bölgede dişlerde bulunan düzensizlikleri gidermek ve yeni bir gülüş meydana getirmek amacıyla kullanılan porselen lamina uygulaması tercih ediliyor"

Yurthaber 06-07-22 11:53

Çok az malzeme ile sivilcelere ve lekelerine en etkili maske tarifi

Zamanla ciltte çeşitli problemler meydana gelebiliyor. Cilt problemlerini önlemek adına cilt bakımına dikkat etmek ve doğru maskeleri uygulamak gerekiyor. Evde yapacağınız doğal maskeler cilt lekelerini ve sivilcelerinizi geçirebilirsiniz. Aşağıda yer alan maskeyi mutlaka denemelisiniz.

Kadin 20-06-22 17:09

Bu maske ile cildiniz çok daha beyaz olacak! Cilt lekelerini de gideriyor…

Cilt bakımında yapılan maskeler tüm cildi tamamen etkileyebiliyor. Sağlıklı bir cilt için doğru maske tariflerini uygulamak gerekiyor. Cilt lekelerinizden ve cildinizde oluşan renk eşitsizliklerinden kurtulmak için aşağıdaki maske tarifini uygulayabilirsiniz.

Kadin 18-05-22 12:04

Sıcakların gelmesiyle yüzde artan istenmeyen sivilcelere karşı birebir olan kağıt maske önerileri

Cilt zaman zaman biriktirdiği yağı dışarıya atmak için çeşitli reaksiyonlar gösteriyor. Bu reaksiyonların başında ise birçok kişinin ortak sorunu olan sivilceler yer alıyor. Sivilceler genellikle yaz aylarında daha belirgin şekilde ortaya çıkıyor. Yazın beslenme düzeninin değişmesi, aşırı terleme ya da güneşin cilde direkt olarak temas etmesi bu duruma sebep olabiliyor. Sivilceler ile başınız dertteyse üzülmeyin. Kâğıt maskeler sayesinde sivilce sorununun önüne geçebilirsiniz. Gelin, sizin için

Kadin 18-05-22 11:25

Tamamen doğal ürünlerle dudaklarınızı dolgunlaştıracak maskeler

Dudaklar konuşurken ve gülümserken dikkat çeken bölgeler arasında bulunuyor. Dudakları kalınlaştırmak için birçok çözüm yapılıyor. Bu çözümler estetik operasyonlar ile daha uzun süreli olabilirken bu operasyonları yaptırmak istemeyenler için makyaj hileleri ve evde doğal kürler yapılabiliyor.

Kadin 22-04-22 15:45

Gözler kritik Bilim Kurulu toplantısına çevrildi! Maskeler hayatımızdan tamamen kalkacak mı? Prof. Dr. Tevfik Özlü'den açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüs pandemisiyle ilgili açıklaması sonrasında gözler yapılacak Bilim Kurulu toplantısına çevrildi. “Artık kısıtlamalar, kapanmalar hayatımızdan tamamen çıktı ve geri döneceğini de düşünmüyorum" diyen Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, maskelerin hayatımızdan çıkıp çıkmayacağıyla ilgili de açıklama yaptı.

Haber 18-04-22 09:09

Maden suyu ile pürüzsüz cilde kavuşmak çok kolay

Herkes cildinin daha sağlıklı ve pürüzsüz görünmesini istiyor. Bu sebeple bir sürü maske deneniyor. Bu maskeler bazen cildin güzelleşmesini isterken cilde daha fazla zarar verebiliyor. Fakat evde kolayca yapabileceğiniz maden suyu maskesi ile pürüzsüz cilde ulaşmanız çok kolay!

Kadin 08-04-22 11:28

Sivilce izlerini geçirmek için yapılması gerekenler

Sivilce daha çok ergenlik döneminde çıksa da her yaştan ve her cinsiyetten insanın cildinde zaman zaman oluşabiliyor. Sivilcelerin tam geçmesini beklemeden müdahalede bulunmak sivilce izi oluşmasının etkenleri arasında yer alıyor. Sivilce izleri ciltte uzun süre kalabiliyor. Sivilce izlerinin iyileşmesini hızlandırmak için cilt bakımınızı düzenleyebilir ve uygun maskeler yapabilirsiniz.

Kadin 05-04-22 09:41

Yumurta akı maskesi ile porselen gibi cilt

Kadınlar cilt bakımlarına oldukça önem veriyorlar. Cilt bakım malzemeleri çok pahalı olabiliyor. Doğal ürünlerle yapılan cilt bakımları çok daha etkili ve sağlıklı sonuçlar alınmasına neden olabiliyor. Cildin belirli sebepler nedeniyle birçok sorunu olabiliyor bu sorunları çözmek için çeşitli maskeler yapılıyor. Yumurta akı maskesi de cildin pürüzsüz görünmesinde en etkili maskeler arasında yer alıyor.

Kadin 28-03-22 16:44

Uçaklarda maske zorunluluğu kalktı mı? Uçaklarda artık maske takılacak mı?

Koronavirüsle mücadele kapsamında kullanılması zorunlu olan maskeler yaklaşık 2 yıldır herkesin en çok dikkat ettiği konuların başında geliyor. 2 Mart 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, uçakta maske zorunluluğuyla alakalı binlerce kişiyi ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Peki uçaklarda maske zorunluluğu kalktı mı? Uçaklarda artık maske takılacak mı? İşte detaylar...

Haber 02-03-22 19:11

Cildinizi gençleştirip canlandırmak için yeşil çay maskesini denemeye ne dersiniz?

Cildin kusursuz ve çok daha bakımlı görünmesi için zaman zaman maske yapılması gerekiyor. Yağ yakıcı özelliğiyle bilinen yeşil çay kullanılarak hazırlanan maskeler ise cildi canlandırarak çok daha genç görünmesine yardımcı oluyor. Evde kolayca hazırlanabilen yeşil çay maskesinin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız buyurun yazımıza!

Kadin 28-02-22 15:26

Hayallerinizi süsleyen pürüzsüz cilde ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! İşte evde hazırlayabileceğiniz maskeler...

Tüm pürüzlerden arınmış kusursuz bir cilt herkesin hayali. Cildi iyi temizlememek ve bazı dış faktörler bunun önünde büyük bir engel oluşturuyor. İyi bir cilt bakımı ve düzenli olarak uygulayacağınız maskelerle pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Evinizde bulunan malzemelerle yapabileceğiniz maskelere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 23-02-22 17:53

Bebeksi bir yüze kavuşmanın anahtarı olan en iyi kağıt maskeler

Dakikalarca bakım yapmayı ve cildiniz için birden fazla ürün kullanmayı sevmiyor olabilirsiniz. Bir cilt bakım rutininiz olsun veya olmasın, kağıt maskelerle hala tanışmadıysanız çok şey kaçırdığınızı bilmelisiniz. İster cildinizi nemlendirmek ister yalnızca kendinizi şımartmak için kullanın, pratik ve zahmetsiz kağıt maskeleri dilediğiniz yerde rahatlıkla yüzünüze uygulayabilirsiniz. Haydi gelin, pürüzsüz ve canlı bir cilde kavuşmanızı sağlayacak en iyi kağıt maskelere beraber bakalım.

Kadin 23-02-22 12:28

Bilim Kurulu üyesi, Tek yolu diyerek uyardı: Riske atıyoruz

Omicron varyantı etkisiyle vakalar yüksek seyrederken, maskelerin çıkarılması konusu gündemden düşmüyor. Hafta içinde yapılacak olan Bilim Kurulu toplantısında, bazı alanlardaki zorunluluğun kaldırılması da görüşülecek. Vatandaşların neredeyse tamamı "Maskeler çıkarılsın" derken, konuya ilişkin farklı yorumlar geliyor. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Akın, maskenin önemine dikkat çekerek, enfeksiyonu taşımamanın tek yolunun maske olduğunu ifade etti.

Haber 22-02-22 11:57

Bu haberi herkes bekliyordu! Pandeminin sonu geliyor, maskeler çıkıyor...

Son dakika: Koronavirüsle mücadele, aşı ve tedbirlerle birlikte sürerken, milyonların beklediği müjde nihayet geldi. 2 yıldır hayatımızda olan pandemide sona yaklaşıldığı belirtildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Doç. Dr. Ümit Savaşçı, şubat sonunda toplumsal bağışıklığın oluşacağını ifade etti. Martta pandeminin sonunun geleceğini söyleyen Savaşçı, birçok alanda maske zorunluluğunun da kalkacağını ekledi.

Haber 19-02-22 07:42

Salgının simgesi maskeler heykellere Türk motifleriyle uyarlandı

Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü Plastik Sanatlar Atölyesi'nde yapılan heykellere işlenen maske motiflerinde kentte bulunan tarihi eserlerdeki figürlerden ilham alındı

Yurthaber 16-02-22 15:38

Maske Kimsin Sen'in birincisi kim oldu? Kazanan maske açıklandı! Maske Kimsin Sen'i kim kazandı?

FOX TV'de ekranlara gelen Maske Kimsin Sen bugün final yapıyor. Ünlülerin maskeler altında performans sergilediği programda birinci belli oldu. Peki Maske Kimsin Sen'in birincisi kim oldu? Maske Kimsin Sen'i kim kazandı? İşte kazanan isim!

Magazin 13-02-22 00:08

Maske Kimsin Sen hangi ünlü çıktı? Maske Kimsin Sen geyik, zürafa ve kuş belli oldu mu?

Maske Kimsin Sen Fox TV'de yayınlanan bir yarışma programıdır. Maske Kimsin Sen'de her hafta farklı maskelere sahip ünlülerin şarkı söyleyerek performans sergiliyor. Bu maskelerin altıdaki ünlüleri de jüri üyeleri bilmeye çalışıyor. Maske Kimsin Sen'in finaline az bir zaman kala maskeler bir bir açıklanıyor. Sevilen programda sona kalan geyik, zürafa ve kuş maskelerinin altından kimlerin çıkacağı merak konusu oldu.

Magazin 11-02-22 00:43

Çocuğunuz için güvenli ve sağlıklı, rengarenk en iyi çocuk maske çeşitleri

Son yıllarda yaşanan salgın nedeniyle maskeler hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Hem kendimizi hem sevdiklerimizi korumak için dışarda olduğumuz her an kullanmalıyız. Ancak söz konusu çocuklarımızın sağlığı olunca durumu daha fazla ciddiye almak gerekir. Okulda, serviste, toplu taşımada, alışveriş merkezlerinde çocuğunuzu salgından koruyacak, sağlıklı ve güvenli çocuk maskesi arıyorsanız sizi yazımızı incelemeye davet ediyoruz.

Haber 01-02-22 12:19

Omicron varyantı ortalama 5-7 günde vücuttan temizleniyor

Türk Toraks Derneği KOAH Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Polatlı: - "Alfa ve Delta varyantlarında insanlar ortalama 6 gün sonra virüsü vücutlarından temizliyor. Omicron'da virüs ortalama 5-7 günde vücuttan temizleniyor" - "Hastalığı geçirenlerin başkalarının yanındayken ek tedbir olarak 5 gün daha yüze iyi oturan maskeler takmaları önemli. Süre, akut hastalığın ciddiyetine ve hastanın tanımladığı semptomlara bağlı değişebilir"

Yurthaber 27-01-22 11:02

Maske Kimsin Sen'de Ayna kim çıktı? Ayna'nın kim olduğu belli oldu!

Maske Kimsin Sen programında Ayna kostümünü giyen ünlü, en çok merak edilen maskeler arasındaydı. Sosyal medyada Ayna kostümünün ardındaki ismin kim olduğuna dair sık sık yorum yapılmıştı. Peki Maske Kimsin Sen'de Ayna kim çıktı? Ayna'nın kim olduğu belli oldu! İşte ayrıntılar...

Magazin 23-01-22 14:57

Kapatıcılara elveda! Cilt tonunu eşitlemek için evde kolayca hazırlayabileceğiniz doğal maske tarifleri

Cildinizdeki renk eşitsizliklerini örtmek için sürekli kapatıcı kullanıyorsanız özellikle yaz aylarında bu, tam bir çileye dönüşüyor olabilir. Oysa doğru cilt bakımıyla renk tonlarını eşitlemek mümkün. Anlatacağımız bu maskeler ile cilt tonunuzu eşitleyebilir, kapatıcılara elveda diyebilirsiniz! İşte, evde hazırlayabileceğiniz cilt tonu eşitleyici maske tarifleri...

Kadin 23-11-21 08:10

Maskeleri inceleyen Prof. Dr. Mustafa Tayar, gördüklerine inanamadı! Ömrü en fazla 2 saat

Koronavirüs pandemisi ile birlikte hayatımıza giren maskeler, bir parçamız haline geldi. Gün boyu bizi koruduğunu düşünerek yüzümüzden çıkarmaya çekindiğimiz maskelerle ilgili yapılan çalışmalar ilginç bir gerçeği ortaya koydu. Konu ile ilgili araştırma yapan Prof. Dr. Mustafa Tayar, 2 saatten uzun kullanılan maskeyi incelediğinde gözlerine inanamadı. Adeta bakteri yuvasına dönen maskelerin ömrüne en fazla 2 saat biçilmesi gerektiğini söyleyen Tayar, "Aynı maskeyi 1 hafta kullanan var" dedi.

Haber 15-11-21 11:25

Cilt bakımı yaparken çok dikkatli olun! Yüzünüze sürdükleriniz felaketiniz olabilir

Ev yapımı maskeler ile kendinizi güvende hissediyorsunuz, değil mi? Tüm o zararlı içeriklerden uzak durarak kendi hazırladığınız maskeler ile içiniz rahat şekilde bakım yapıyorsunuz. Fakat dikkat etmeniz gereken bazı masum görünümlü maddeler var. Kaş yaparken göz çıkarmamak için bu maddelerin maskenizde olmadığından emin olmanız lazım!

Kadin 01-11-21 07:04

Pürüzsüz ve çarpıcı dudaklar hayal değil! Evdeki malzemelerle yapabileceğiniz peeling ve maskeler

Kuruyan ve çatlaklarla dolan dudaklar, özellikle de havaların soğuduğu bugünlerde başımıza bela olabiliyor. Neyse ki evde bulanan birkaç malzeme ve doğal tarifler sayesinde bu sorunun üstesinden gelmek mümkün! Peki çatlaklarla dolu dudaklarla nasıl başa çıkacağız? İşte bilmeniz gereken detaylar...

Kadin 06-10-21 22:55

Kuru ciltlerin çilesi bitiyor! Bu ev yapımı maske önerileri sayesinde...

Havaların soğumasıyla birlikte cildinizin nem ihtiyacı da artar. Soğuk hava tüm ciltleri kurutur ancak zaten kuru bir cilde sahip olanların bu zamanlarda ciltlerine fazladan ilgi göstermeleri gerekir. Bakım kremlerine destek olarak kullanılan maskeler, kremlerin etkisini gözle görünür oranda arttırır. Bu maskeleri evde hazırlamak ise oldukça kolay.

Kadin 04-10-21 19:53

En çok Covid vakasının görüldüğü Trabzon’da maskeler çene altında: Maske cebimizde bizim yüzümüzden oluyor

Korona virüs nedeniyle en çok vaka görülen iller arasında birinci sırada yer alan Trabzon’da vatandaşlar maske kuralına dikkat etmiyor. Günlük vaka sayılarının 500’ün altına düşmediği Trabzon’da yoğun bakım servisleri tam kapasiteye ulaşırken kentten gelen görüntüler söz konusu durumu gözler önüne seriyor. Şehir merkezinde maskesini takmadığı için kendini eleştiren Şener Keleş, ''Maske cebimizde. Bizim bilinçsiz hareketlerimizden dolayı vaka sayıları artıyor'' şeklinde konuşuyor.

Haber 25-09-21 12:30

Gönüllü gençler işitme engelli öğrenciler için maske atölyesine girdi

Düzce Gençlik Merkezince yürütülen "Şeffaf İletişim" projesi kapsamında tasarlanan ağız kısmı şeffaf maskeler, işitme engelli öğrencilerin karşısındaki kişinin dudaklarını okumasına imkan sağlıyor - Gençlik Merkezi Müdürü Samet İnce: - "Aslında işitme engelli birey kadar karşısında onunla iletişim kurmak isteyen öğretmen veya veli için de önemli bir proje. Dudakların okunabilmesi amacıyla tasarladığımız maske sayesinde iletişim kolaylaştı"

Yurthaber 23-09-21 11:59