Dogum Korku Haberleri

Otobüste yanında oturduğu adam tarafından dakikalarca takip edildi! Korku dolu anları sosyal medyadan anlattı... Elim ayağım titredi

TikTok'tan "lectyry0" isimli kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın geçtiğimiz aylarda başına gelen korkunç bir olaydan söz etti. Metrobüse gitmek için bir otobüse bindiğini dile getiren kadın otobüsten indiğinde ise yanına oturduğu adam tarafından dakikalarca takip edildiğini ifade ederek yaşadığı korku dolu anları paylaştı. O anlara yorumlar gecikmedi.

Trend 2024-04-24 14:58:36

Gümüşhane’de meydana gelen heyelan saniye saniye görüntülendi

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde meydana gelen ve tonlarca toprak kütlesinin hareket ettiği heyelan vatandaşlar tarafından kaydedilirken, korku ve panik anları görüntülere yansıdı.

Yurthaber 2024-04-24 08:07:51

Korku filmlerini aratmayacak olay! Hırsızlar, Yusuf Yazıcı'nın evine bu kez göz göre göre girmeye çalıştılar...

Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı 3. kez hırsızlarla karşı karşıya geldi. Daha önce 2 kez evi soyulan Yusuf Yazıcı bu kez hırsızlarla burun buruna geldi ve direkt polisi aradı.

Spor 2024-04-23 15:39:05

Halüsinasyon görünce kendi kendine çatıştı! Korku dolu anlar kamerada

Büyükçekmece'de halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. (38), bir binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Aziz Ç.'nin sokağa kurşun yağdırmasıyla mahallede korku dolu anlar yaşandı. Olay anları binanın güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 2024-04-23 15:15:40

Kick fenomeni canlı yayında filin saldırısına uğradı! Korku dolu anları kaydetti: Çitlerden atlayarak zor kurtuldu

Kick yayıncısı ShakoMako, Sri Lanka'da bir hayvan barınağını ziyaret ettiği sırada o anları hayranlarıyla paylaşmak için Kick paltformu üzerinden canlı yayın başlamıştı. Ancak canlı yayın fenomen ismin planladığı gibi gitmedi. Aniden fillerin üzerine doğru koşması üzerine büyük bir panik yaşayan genç kadın çitlerden atlayarak koşmaya başladı. O anlarda canlı yayını kapatmayan kadının kaçış anları saniye saniye gözüktü.

Trend 23-04-24 07:37

Akaryakıt istasyonunda silah çatışma! Korku dolu anlar kamerada

Eyüpsultan'da otomobille akaryakıt istasyonuna gelen 4 kişi, motosikletli 2 şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Otomobille akaryakıt istasyonuna gelenlerin de karşılık vermesiyle iki grup arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında ölen ya da yaralanan olmazken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 22-04-24 11:59

Korkunç iddia! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş sevgilisi tarafından öldürüldü

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi oldu. Taktaş'ın hayatına kıydığı söylenen eski sevgilinin genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği öne sürüldü. Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky görseli koyduğu iddiası ise herkesin kanını dondurdu.

Magazin 21-04-24 16:48

Yer: İstanbul! Yenikapı-Yalova vapurunda korku dolu anlar, araçların camı kırıldı: Harem-Sirkeci arabalı vapuru beşik gibi sallandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'un da aralarında bulunduğu çok sayıda il için sarı alarm vermişti. Kentte etkili olan yağmur ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Hızını artıran rüzgar Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Çok sayıda aracın camı kırılırken göçükler de meydana geldi. Öte yandan Harem-Sirkeci arabalı vapurunun beşik gibi sallandığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 20-04-24 18:37

Aydın'da korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisi ile iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Geminin çarpma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 17-04-24 09:38

Yer: Kuşadası! Korku dolu anlar: Dev kruvaziyer gemisi böyle çarptı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisi ile iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi.

Haber 16-04-24 23:32

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

İstanbul’da TEM Otoyolu'nda korku dolu anlar! Yolcu otobüsü alev alev yandı

Ümraniye TEM Otoyolu'nda seyir halinde olan yolcu otobüsünde yangın çıktı. İçerisinde yolcu olmadığı öğrenilen otobüse, itfaiye ekipleri müdahale etti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber 07-04-24 07:50

İstanbul'da korku dolu dakikalar! Kadınlar bomba var dedi: Pazara gelenler kaçmaya başladı

İstanbul Bakırköy'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hırsızlık yapan 3 kadın yakalandıktan sonra bomba var diye bağırarak panik yarattı. Sosyete pazarında yaşanan olayda vatandaşlar etrafa kaçışmaya başladı.

Haber 06-04-24 14:56

TIR alevler içinde kilometrelerce ilerledi! Kuzey Marmara Otoyolu korku dolu anlar

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki TIR'ın dorsesi alev aldı. Sürücü, yangının başka araçlara sıçramaması için güvenli alan bulma çabası sebebiyle yaklaşık 3 kilometre alevler içinde ilerledi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 05-04-24 16:49

Son dakika! Beyoğlu'nda korkutan yangın: Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika:İstanbul'un göbeğinde korku dolu dakikalar yaşandı! Beyoğlu Talatdere Büyük Kırlangıç Sokak’ta bitişik iki binada yangın çıktı. İki binadan alevler yükselirken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yoğun mücadele sonuç verdi ve yangın kontrol altına alındı.

Haber 05-04-24 14:44

Euphoria yıldızı Hunter Schafer'in başrolünde yer aldığı 'Cuckoo' filminin afişi yayınlandı! Afişi bile hayranlarını heyecanlandırmayı başardı

Euphoria dizisinin yıldızı Hunter Schafer korku türündeki 'Cuckoo' filmiyle seyircisi karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tilman Singer'ın yönettiği filmin afişi paylaşıldı.

Trend 29-03-24 15:34

Lüks villada dehşet! Alevler içinde kaldı, sokaktakiler gözlerine inanamadı: Bodrumdaki ceset için dedektifler devreye girdi

Bursa'da korku dolu dakikalar yaşandı. Sahibinin evde olmadığı bir villada patlama meydana geldi. Villanın bahçıvanı alevlerin içinden yanarak çıktı ve kendini sokağa attı. Ekiplerin söndürdüğü yangının ardından bodrum katta bir ceset bulundu. Dedektifler dehşete düşüren olay için devreye girdi.

Haber 29-03-24 13:32

İki genç kadını evlerine kadar takip etti! Korku dolu anları anlattı...Islık çalıp apartmanın içinde dolaşıyordu

TikTok'ta 'damlatrkd' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın arkadaşıyla birlikte kendisini evlerine kadar takip eden bir adamın yaşattığı korku dolu anları anlattı. Genç kadınların evlerine girmesinin ardından apartmanın içinde ıslık çalarak dolaşan adamın hareketleri 'pes' dedirtti.

Trend 29-03-24 07:38

İstanbul'da korkutan doğal gaz patlaması! Alevler binaya sıçradı: Evler zarar gördü

İstanbul'da korku dolu dakikalar yaşandı! Esenyurt'ta İSKİ'nin çalışma sırasında doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Ardından çıkan yangın nedeniyle alevler binaya sıçrarken 2 daire zarar gördü. Mahalle sakinleri deprem olduğunu düşünerek büyük panik yaşadı.

Haber 26-03-24 15:31

Aerofobi nedir, neden olur? Aerofobi nasıl geçer?

Fobiler, kişinin belirli nesneler, durumlar veya aktivitelerle ilişkili aşırı korku veya kaygı yaşadığı, irasyonel ve aşırı tepkilerdir. Bu fobiler, günlük yaşamı ciddi şekilde etkileyebilir ve kişinin normal işlevselliğini engelleyebilir. Aerofobi ise bu fobilerden biridir ve kişinin uçmaya veya uçaklara karşı aşırı korku ve kaygı hissetmesi durumunu ifade eder.

Haber 26-03-24 12:29

Silah seslerini duyan kendini yere attı! Korku dolu anlar kamerada

Diyarbakır’da caddede 2 kişinin yaralandığı kavgada, silah seslerini duyan kıraathanedekilerin panik anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kıraathanede bulunanlar kendilerini panikle yere attı. İşte o görüntüler...

Haber 25-03-24 14:59

Polislerin üzerine otomobil sürdü, ortalık bir anda karıştı! Korku dolu anlar kamerada

Diyarbakır’da tartıştığı trafik polislerinin üzerine otomobili süren ve olaya müdahale etmek isteyen bir kişiye de çarpan sürücü kaçtı. Otomobilin çarptığı kişi yere düşerek ezilmekten son anda kurtuldu. Olay kameraya yansırken, şüpheli sürücü kaçtı. Şüphelinin kullandığı otomobil 1 kilometre sonra terk edilmiş olarak bulundu. İşte korku dolu o anlar...

Haber 24-03-24 17:59

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Nihat Kırmızı'dan Icardi için ayrılık sinyali! Taraftarı korku sarmış durumda Her şey olabilir

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı katıldığı bir programda oldukça dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Kırmızı, Süper Kupa tarihi hakkında çarpıcı ifadeler kullanırken, yıldız isim Icardi için söylediği sözler taraftarı korkuttu. İşte detaylar...

Spor 22-03-24 21:13

Kuyumcuya silah tehdidiyle gasp! Korku dolu anlar kamerada

Küçükçekmece’de yüzlerini maskeyle gizleyen 2 soyguncu, ellerinde silahlarla bir kuyumcuya girdi. Kuyumcuyu silah tehdidiyle gasp eden 2 şüpheli, havaya ateş ederek olay yerinden kaçtı. Polisin kimliklerini tespit ettiği şüpheliler yakalanırken, olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. İşte detaylar...

Haber 15-03-24 09:59

İstanbul’da havaya ateş açan magandalar kamerada: Polis tek tek yakaladı

Beyoğlu ve Kağıthane farklı sokaklarında bazı magandalar havaya rastgele ateş açtı. Bazen sokak ortasında bazen de arabayla seyir halindeyken havaya ateş açan magandalar, korku dolu anlar yaşattı.

Yurthaber 13-03-24 10:12

Türkiye'ye dönen uçakta kabus: Bıçaklı salata yiyince havada hastanelik oldu! Havayolu şirketinin yolcuya teklifi 'pes' dedirtti

ABD'den Türkiye'ye dönen uçaktaki yolcunun başına inanması güç bir olay geldi. Yemek servisinde aldığı salatadan bir lokma alan adamın damağı kanamaya başladı. Salatadan bıçak parçası çıktığı anlaşılınca havada korku dolu saatler yaşandı. Ölümden dönen yolcuya havayolu şirketinin teklifi akıllara durgunluk verdi.

Haber 13-03-24 09:37

Korku dolu anlar! 36 yaşındaki adam ailesinin gözü önünde dev bir timsah tarafından vahşice öldürüldü... Kimse yardım dahi edemedi

36 yaşındaki Nimai Mallik isimli bir adam Hindistan'da tarlasındaki sebzeleri sulamak için nehirden su almak isterken timsahın saldırısına uğradı. Nehrin başında dizlerinin üzerine çökerek eğilen adam ailesinin gözü önünde timsah saldırdı. O anlarda aile üyeleri hiçbir şey yapamazken Mallik timsah tarafından vahşice katledildi.

Trend 12-03-24 13:58

Yeni Zelanda'ya giden uçakta dehşet anları! En az 50 yolcu yaralandı! İnsanlar koltuklarından fırlayıp tavana çarptı

Avustralya-Yeni Zelanda seferini yapan LATAM Havayolları'na ait yolcu uçağında korku dolu anlar yaşandı. Boeing 787 tipi yolcu uçağında ani irtifa kaybı sonucunda en az 50 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. O anları anlatan bir yolcu ise "İnsanlar koltuklarından fırlayıp uçağın tavanına çarptı" ifadelerini kullandı.

Haber 11-03-24 21:01

Yaklaştıkça 'Allah'ım sen koru! Kesil, kesil' diyerek dua ettiler! Yeni görüntüler ortaya çıktı 'Evdeydim, telefon geldi! Baktığımda hepsi gitmişti'

Antalya’nın Demre ilçesinde 3 gün önce denizden gelip onlarca serayı yerle bir eden hortumun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Vatandaşların hortumun seralara yaklaştığı sırada ‘Allah’ım sen koru, çabuk gitse bari ve kesil kesil’ diyerek yaşadıkları korku görüntülere yansıdı. 175 dekar alanda 88 üreticinin etkilendiği hortumun verdiği zarar ise dron ile görüntülendi.

Haber 08-03-24 15:59

Son dakika | Erdoğan 'Alerjileri var' dediği kesime yüklendi: Adeta savaş açtılar! Kadınları korkutmaya başladılar

Son dakika haberi: 8 Mart Kadınlar Günü kapsamında mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'aile' kavramına vurgu yaptı. "Ülkemizde aile kavramına karşı alerjisi olan bir kesim eskiden beri var" diyen Erdoğan, söz konusu kesimin 'aile'ye savaş açtığını ifade etti. Erdoğan ayrıca 31 Mart seçimlerine değinerek "Kadınları korkutmaya başladıklarını görüyoruz. Kadınların 31 Mart'ta korku siyasetini bir kez daha ellerinin tersiyle iteceklerine yürekten inanıyorum" ifadelerini de kullandı.

Haber 08-03-24 15:37

Freni patlayan TIR, korku yaşattı!

Erzincan’da, freni patlayan TIR endişeye neden oldu. TIR, trafik polislerinin de tedbir almasıyla herhangi bir kazaya neden olmadan durduruldu.

Yurthaber 08-03-24 11:03

Sakarya'da korku dolu anlar! Çatıya çıkıp çevreye ateş açtı

Sakarya'da iki katlı binanın çatısına çıkarak tabancayla rastgele çevreye ateş eden T.T. (49), polis ekiplerinin 4 saat süren çalışmasının ardından ikna edildi. Gözaltına alınan ve eski polis olduğu öğrenilen şüphelinin daha önce de caddede pompalı tüfekle çevreye ateş açtığı, başka bir olayda ise bir kadını rehin aldığı öğrenildi.

Haber 05-03-24 20:54

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı gençlerle buluştu! Fırlatma aşamasıyla ilgili konuştu

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Antalya Diplomasi Forumu’nda (ADF) Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar’la birlikte gençlerin yer aldığı oturuma katıldı. Fırlatma aşamasıyla ilgili konuşan Gezeravcı, "Orası hissedilebilecek en son korku hissiyatının olduğu yer" diye konuştu.

Haber 02-03-24 23:53

Sultangazi'de korku dolu anlar! Alevler metrelerce yüksekliğe çıktı

Sultangazi'de doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Görgü şahidi Osman Boduç, patlama sesi duymalarının ardından bir anda alevlerin yükseldiğini anlattı.

Haber 02-03-24 20:34

Baba ve engelli oğluna sokak ortasında kurşun yağdırdı! Korku dolu anlar kamerada

Pendik’te sokakta yürüyen baba ve engelli oğlu silahlı saldırıya uğradı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli yakalandı. Yapılan incelemelerde, iki aile arasında kız alıp verme meselesi nedeniyle husumet olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Haber 25-02-24 13:20

Karadeniz patlayacak demişti... Celal Şengör'e çok sert çıktı: Topluma sürekli korku salıyor. Saçmalama hakkını kullanıyor

Karadeniz için 'patlayacak' çıkışıyla gündem yaratan Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör'e çok sert bir tepki geldi. Şengör'ün yapmış olduğu açıklamalara tepki gösteren Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, "Topluma sürekli korku salıyor. Celal hoca şöhretin verdiği saçmalama hakkını kullanıyor' ifadelerini kullandı.

Haber 25-02-24 09:52

Diyarbakır’daki TPAO'nun petrol kuyusunda patlama! Korku dolu anlar böyle görüntülendi: 1 ölü, 1 yaralı…

Diyarbakır’da TPAO’ya ait bir petrol kuyusunda, sondaj çalışmaları sırasında patlama yaşandı. Patlamanın gaz sıkışması nedeniyle yaşandığı öğrenilirken olayda 1 işçi hayatını kaybetti 1 işçi de yaralandı. Durumu haber alarak olay yerine gitmeye çalışan ölen işçinin ailesi de yolda trafik kazası geçirdi. Kazada ise 3 kişi yaralandı. Patlamanı ardından çıkan yangın ise kameralara yansıdı…

Haber 23-02-24 15:18

Real Madrid'de forma şansı bulamayan Arda Güler'i korku sardı!

Real Madrid'e transfer olduktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılabileceği iddiaları her geçen gün artıyordu. Bu iddialardan sonra Arda Güler'i korku sardı. Milli oyuncu EURO 2024'te ilk 11 oyuncusu olamamaktan endişe duyduğu öne sürüldü.

Spor 21-02-24 22:30

Sosyal medyadan tanıştığı erkekle buluşmaya gitti! Kabusu yaşadı... Tacize uğradı, boğazını sıktı: 'Beni tenha yerlere götürmeye çalıştı'

TikTok'ta 'eeyloss_' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kız sosyal medyadan tanıştığı bir erkekle buluştuğu sırada yaşadığı korku dolu anları anlattı. Eylül isimli genç kız uzun süre sosyal medyadan konuştuğu erkekle buluştuğunda taciz edildiğini ve boğazının sıkıldığını söyledi. Olayı anlatan genç kızın paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 20-02-24 08:16

Sokak ortasında silahla rastgele ateş açtı! Korkutan anlar kamerada

Sultangazi'de sokağa gelen şüphelilerden biri, silahla etrafa rastgele ateş açtı. Korku dolu o anlar bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 19-02-24 15:59

Galatasaray'ın uzatma dakikalarında gelen galibiyeti sonrası UEFA ülke puanı sıralamasında müthiş gelişme! Rakiplerimize korku saldık...

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'ı 3-2 yenmesinin ardından ülke puanımız adeta coştu. Sarı-kırmızılıların uzatma dakikalarında aldığı galibiyetinin ardından 9. sıradaki yerimiz iyice sağlamlaştı ve rakiplere adeta korku saldı. İşte detaylar...

Spor 15-02-24 23:52

Mudanya’da korkutan yangın

Bursa’nın Mudanya ilçesinde 4 katlı apartmanın en üst katında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Yurthaber 13-02-24 10:19

Deniz otobüsünde korku dolu anlar kamerada

İstanbul-Bursa arası ulaşımı sağlayan deniz otobüsü, şiddetli rüzgar sonrası çıkan dalgalarda sarsıldı.

Yurthaber 12-02-24 13:53

Deniz otobüsünde korku dolu anlar! Çocuklar ağlarken, çığlık sesleri ortalığı birbirine kattı: Korkmayın!

Bursa-İstanbul arası sefer yapan deniz otobüsünde fırtına sebebiyle aşırı sallanan yolcular korku dolu anlar yaşadı. Görüntülerde çocuk ağlama sesleri ve çığlık sesleri birbirine karıştı. Bazı yolcuların ise ‘korkmayın’ sözleri ile diğer yolcuları uyardığı görüldü…

Haber 12-02-24 11:35

Türkiye'de yaşandı! İnanılmaz olay... Kırmızı kart gören futbolcu sahaya bıçakla daldı, rakip takım sahadan çekildi

Bitlis’in Hizan ilçesinde oynanan Hizan Gençlerbirliğispor ile Adilcevaz Belediyespor karşılaşmasının 40. dakikasında kırmızı kart gören yedek kulübesindeki futbolcunun iddiaya göre sahaya bıçakla dalması korku dolu anların yaşanmasına neden olurken, rakip takım ise maçtan çekildi.

Spor 11-02-24 19:09

Kadının elindeki hamburgeri almak isteyen güvercin saldırdı! O anlar saniye saniye kaydedildi... Ne olduğunu bile anlayamadı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Hawaii bölgesinde bir fast food zincirine yemek yemek için giden Tammy Taylor isimli bir kadın aç bir güvercinin saldırısına uğradı. Elindeki hamburgeri alabilmek için genç kadının yüzüne saldıran güvercin korku dolu anlar yaşattı. Güvercinin saldırısı nedeniyle Taylor'un yaralandığı belirtildi.

Trend 07-02-24 09:30

Otelde yangın paniği! Çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan inmeye çalıştı

Fatih’te bir otelde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle otel kısa sürede dumanlara teslim oldu. Otelde konaklayanlar büyük bir korku ve panik yaşadı. Otel sakinlerinden biri ise çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan inmeye çalıştı. Ancak kurtulma girişimi başarısız olan adam, hemen altında bulunan klima motorunun üzerine oturarak yardım bekledi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla, paniğe kapılan adam bulunduğu yerden indirildi. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 10:59

Artvin’de 2 katlı evin çatısında yangın çıktı

Artvin’in Murgul ilçesinde iki katlı evin çatısında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.

Yurthaber 02-02-24 07:55

Camdan atlamak istedi, son anda kurtardılar! Korku dolu anlar kamerada

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir apartmanın 2’nci katından atlamak isteyen kadını, içeridekiler son anda yakaladı. Camdan sarkan kadın, bu sırada yoldan geçerken durdurulan vincin sepetine binen kişinin yardımıyla içeriye alındı. Korku dolu o anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İşte detaylar...

Haber 30-01-24 17:59