Dudak Dolgunlaştırma Haberleri

Sadece dudağını büyütmek istedi ama kabusu yaşadı! Dudak dolgusu şişince...

Dudak büyütmek için dudak dolgusunu tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dudak dolgusu yaparak dudakları istenilen ölçüde büyütmek ve bu büyüklüğü daha uzun süre korumak mümkün olabiliyor. Ancak yanlış işlemler ve yan etkiler dudakta istenmeye görünümlere sebep olabiliyor. Sosyal medyada bir kadın dudak dolgusu sonucunda yaşadığı kabusu gösterdi.

Kadin 26-05-2023 09:41

Bu makyaj hilesi dudaklarınızı dolgu yaptırmış gibi büyütüyor! Dolgun dudaklar için...

Dolgun dudaklara sahip olmak kadının hayalleri arasında yer alıyor. Doğal dolgun dudaklar için dudak büyütme yöntemleri aranıyor. En çok tercih edilen estetik operasyonlar arasında slikon ve dudak dolgusu bulunuyor. Ancak bu işlemleri yaptırmak istemeyenler için de etkili dudak büyütme tüyoları paylaşılıyor. TikTok'ta dudak dolgusu etkisi yaratan makyaj tüyosunu paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Kadin 11-05-2023 14:23

Hiç aklımıza gelmemiş: Evde en kolay dudak büyütme yöntemi! Dudak dolgunlaştırmak için...

Dudakların daha dolgun ve kalkık görünmesi için çeşitli operasyonlar yapılıyor. Ancak yapılan bu işlemler dudakların şeklinin bozulmasına sebep olabiliyor. Dudaklarınızın slikon veya dudak dolgusu yaptırmadan doğal bir şekilde dolgun görünmesini istiyorsanız TikTok'ta trend olan dudak makyajı hilesini deneyebilir, dudak dolgunlaştırıcı maskeleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 03-01-2023 14:13

Dermatolog uyardı! Yaptırdığı dudak dolgusu nedeniyle neredeyse ölüyordu

Birçok kadın daha dolgun dudaklara sahip olmak istiyor. Bu sebeple çeşitli estetik operasyonlar ve müdahaleler yaptırıyor. Ancak bu uygulamaların iyice araştırılmaması korkunç sonuçlara karşı karşıya kalmaya neden olabiliyor. Dudak dolgusu yaptırdıktan sonra yaşadıklarını TikTok üzerinden paylaşan Isis de Oliveira Almeida Pinheiro, görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 21-09-2022 14:20

Dudaklarınızı hiç olmadığı kadar dolgun göstermek için bu hileyi deneyin

Dudaklar yüzün bir tamamlayıcısı olarak oldukça dikkat çeken bir görünüm sağlıyor. Kadınlar daha dolgun dudaklara sahip olmak için çeşitli yöntemleri deniyor. Bu yöntemlerin birçoğu istenilen sonucu vermiyor. Ancak makyaj aşamasında deneyeceğiniz yöntemler ile dudaklarınızı çok daha dolgun gösterebilirsiniz.

Kadin 21-06-2022 14:08

Onu terk eden sevgilisinden intikam almak için öyle bir plan yaptı ki... Kendi bile pişman oldu

Görünüş tüm sosyal ilişkileri ve iletişimi etkileyebiliyor. Özellikle kadınlar görünüşleri hakkında oldukça zaman harcıyorlar. Yüzlerine ve fiziklerine yapılan acımasız yorumlar psikolojik problemlere sebep olabiliyor. Frances Ledger’in erkek arkadaşı onu beğenmemesi nedeniyle ayrıldı. Bu ayrılıktan sonra estetik ameliyat olan kadın görünüşünü tamamen değiştirdi.

Kadin 17-06-2022 10:29

Rus dudak estetiğinden pişman oldu! “Dudaklarım o kadar büyük ki...”

Millie Terblanche isimli bir TikTok kullanıcısı sosyal medya hesabından estetik ameliyatlarından sonraki halini paylaşarak bir anda popüler oldu. Rus dudak estetiği yaptırmaya karar verdikten sonra dış görüntüsünden memnun olmadığını dile getirerek samimi açıklamalar yapan Terblanche, dudaklarından dolayı yemek yiyemediğini hatta konuşamadığını söyledi.

Trend 18-05-2022 11:56

Ünlü sunucu Nevşin Mengü dudak dolgusu mu yaptırdı? Estetik değişimi gözlerden kaçmadı

Gazeteci ve sunucu Nevşin Mengü, ekran önü projelerinin yanı sıra kendi YouTube kanalında da gündemi değerlendirmeye devam ediyor. 40 yaşındaki sunucu Mengü'nün yüzündeki değişim gözlerden kaçmadı.

Magazin 10-05-2022 23:46

Tamamen doğal ürünlerle dudaklarınızı dolgunlaştıracak maskeler

Dudaklar konuşurken ve gülümserken dikkat çeken bölgeler arasında bulunuyor. Dudakları kalınlaştırmak için birçok çözüm yapılıyor. Bu çözümler estetik operasyonlar ile daha uzun süreli olabilirken bu operasyonları yaptırmak istemeyenler için makyaj hileleri ve evde doğal kürler yapılabiliyor.

Kadin 22-04-2022 15:45

Tam 8 katı kadar oldu! Akıllara durgunluk veren alerjik reaksiyon...

Philadelphia, Pensilvanya'dan Kailee Jones, dudaklarının boyutundan memnun değildi ve dudak dolgusunu denemek istedi. Ancak genç kadın dolgu maddelerine yoğun bir alerjik reaksiyon gösterdi ve operasyonun ardından dudakları normal boyutunun "sekiz katı" kadar şişti.

Trend 26-03-2022 12:17

Dudak dolgusu hakkında tüm merak ettikleriniz...

Kadınlar, dudaklarındaki şekil bozukluğunu düzeltmek veya dudaklarını kalınlaştırmak için dudak dolgusu yaptırabiliyor. Günümüzde dudak dolgusu yaptıranların sayısı gittikçe artış gösteriyor. Dudak dolgusu yaptırarak istediğiniz çekici dudaklara kavuşmanız mümkün. Fakat bu operasyon için dikkat edilmesi gereken çok önemli noktalar var. Dudak dolgusu ile ilgili merak ettiğiniz sorular için bu haberi okuyabilirsiniz.

Kadin 10-02-2022 12:13

Yaptırmadan önce bir kez daha düşüneceksiniz! Dudağa enjekte edilen dolgu gerçekte nasıl görünüyor?

Kadınlar ve erkekler arasında en yaygın estetik operasyonlarından biri olan dudak dolgusu ile ilgili fikriniz çok değişecek. Bir doktor, TikTok hesabından dudak dolgusunun içine enjekte edilen maddenin nasıl göründüğünü paylaştı. Kısa sürede viral haline gelen video, 11 milyonu aşkın izlenme oranı yakalamayı başardı.

Haber 02-02-2022 11:22

Şakak dolgusuyla gençleştirme estetiği

Yüz gençleştirme estetiklerinden biri olan şakak dolgusu hakkında bilinmesi gerekenleri anlatan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, enjeksiyonla ameliyatsız tedavi ve kalıcılık süresinin ne kadar olduğu ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Kadin 13-12-2021 11:38

Dudak dolgusu yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

Dudak dolgusu son zamanlarda en fazla başvurulan estetik uygulamalar arasında yer alıyor. Uzman kişiler ve profesyonel ortamda yapılması önerilen dudak dolgusu ile ilgili bilgi veren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Mehmet Sucubaşı, dudak dolgusu yaptırırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Kadin 24-10-2021 16:57

İğnesiz dolgu nasıl yapılır? İğnesiz dolgu nerede satılır, fiyatı ne kadar?

Son zamanların popüler işlemleri arasında yer alan dudak dolgusu dünya çapında birçok kadın tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Dudak dolgusu, güzellik uzmanları veya doktorlar tarafından iğne ile yapılıyor. Öte yandan bu işlem iğnesiz olarak da gerçekleştirilebiliyor. İşte merak edilenler...

Haber 20-10-2021 21:53

Dudak dolgusu kalıcı bir işlem midir?

Dudak dolgunlaştırma, uzun yıllardır popülaritesini kaybetmeyen yöntemler arasında bulunur. Güvenli bir işlem olup olmadığı ve kalıcılığının ne kadar devam ettiği ise dudak dolgusu hakkında en çok merak edilenlerdir. Dudak dolgusu hakkında merak edilenleri anlatan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka,dudak dolgusu ile dudak kusurlarının ortadan kaldırılmasının mümkün olduğunu söyledi.

Kadin 18-10-2021 09:13

Mükemmel dudakların sırrı çözüldü! Dudak şekline göre ruj seçerken bunlara dikkat edin

Rujlar, makyaj yaparken çoğumuzun en önem verdiği ürün. Neredeyse her renk tonunda ve yapıda ruj bulmak çok kolay. Kırmızı, bordo ve pembe gibi sayısız renkten tutun da mat, kremsi ve parlak yapıda birçok ruj seçeneği mevcut ancak dudak şekline göre ruj seçimi yapmak da bir o kadar önemli. Gelin, farklı dudak şekillerine göre ruj seçimini nasıl yapmalıyız, birlikte bakalım.

Kadin 28-09-2021 11:20

Estetik operasyonunu videoya çekmek istedi! Sosyal medya fenomeni Lauren Faulkner, zor anlar yaşadı

İskoç fenomen Lauren Faulkner, düzenli olarak dudak dolgusu yaptırıyordu. Bu işlemin öncesini ve sonrasını takipçileri için videoya çekmek istedi. Ancak vücudunun alerjik reaksiyon göstermesiyle işler değişti.

Trend 24-08-2021 10:56

‘Kadınların yaşı sorulmaz’ derler ama bir kadının gerçek yaşını ortaya çıkartacak 5 işaret!

Bir kişinin gerçek yaşını ortaya çıkartan sadece yüzündeki kırışıklıklar, saçındaki beyazlar, elleri ya da boynu değildir. İlk başta fark edilmeyen birçok yaşlanma belirtisi vardır. Sizler için bu yaşlanma belirtilerini derledik.

Kadin 19-07-2021 17:46

Eski halinden eser yok! İstediği görüntüye ulaşana kadar estetik yaptıracak

20 yaşındaki estetik bağımlısı genç kadın, oyuncak bebeğe benzemek adına bambaşka biri oldu. Şu an eski görüntüsüne hiç benzemeyen Avusturyalı kadın, istediği görünüme ulaşana kadar estetik yaptıracağını söylüyor.

Haber 26-06-2021 14:58

Doktorlar ölümcül diye uyarıyor ama, umurunda değil: En büyük dudak ve göğüs bende

Dünyanın en büyük dudaklarına sahip olduğunu iddia eden Barbie lakaplı kadın, 25 kez dudaklarına dolgu yaptırdı ancak daha duracak gibi görünmüyor. Öyle ki, dudaklarını daha da büyütmekten hiçbir şeyin onu alıkoyamayacağını söylüyor.

Haber 25-06-2021 09:55

Dolgun dudaklar için cerrahi işlemlere binlerce lira harcamanız gerekmiyor! 5 ekonomik yöntem...

Dolgun dudaklar, hiç şüphesiz ki görsellik açısından oldukça dikkat çekici ve bu dudaklara sahip olmak sanıldığı kadar zor değil. Makyajın en önemli temel taşları arasında yer alan dudak makyajı, doğru şekilde uygulandığı takdirde cerrahi işlemlere gerek kalmadan dudakların daha güzel ve dolgun bir görünüme kavuşmasını sağlamak gayet mümkün.

Kadin 25-05-2021 14:19

Dudaklardaki yaşlanma belirtileri kolay ve ağrısız bir şekilde yok ediliyor

Yaşlanma süreci kaçınılmazdır, hepimiz bunu yaşarız ve bu süreçte dudaklar da dahil olmak üzere yüzün görünümü değişir. Yaşlandıkça dudaklar yavaş yavaş hacmini ve şeklini kaybeder ve yaşlı bir görünüme neden olabilir. Bazı durumlarda ise dudaklar doğuştan aşırı incedir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ameliyatsız dudak gençleştirme yöntemlerini anlattı.

Kadin 17-05-2021 17:18

Estetik uğruna dudağını kaybetmişti! 'Hayatım durdu, ruh sağlığım bozuldu'

Antalya'da özel bir klinikte estetik ameliyat sonrası dudağı çürüyen Songül Uzunoğlu (42), Prof. Dr. Ömer Özkan'ın bir dizi ameliyatı sayesinde yemek yiyip su içebilir hale geldi. Uzunoğlu, "Prof. Dr. Ömer Özkan hocamın yaptığı ameliyatlar hayata tutunmama neden oldu. Ancak 2 yıldır verdiğim hukuk mücadelesinde bir adım ilerleme olmadı" dedi.

Haber 10-03-2021 09:25

Dudak dolgunlaştırma işleminde dikkat etmeniz gerekenler: Morarma ve kanama olursa...

Popülaritesinde bir artış olduğuna şüphe yok! Dudak dolgunlaştırma trendi hızla artmaya devam ediyor. Peki dudak dolgunlaştırma işlemleri hakkında ne biliyoruz, yaptırdıktan sonra nelere dikkat etmeliyiz?

Kadin 22-02-2021 14:32