Ege Kökenli Haberleri Ve Son Dakika Ege Kökenli Haberleri

Ege Kökenli Haberleri Ve Son Dakika Ege Kökenli Haberleri

Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Ege Kökenli 20 Mart 1993 tarihinde Kırklareli’nde doğdu. Liseye başlayana kadar bu kentte yaşayan Kökenli lise öğrenimi amacıyla İstanbul’a yerleşti. Öğrencisi olduğu Saint Joseph Fransız Lisesi’nde beş yıl süresince tiyatro kulübünde etkinlik yürüttü. Haliç Üniversitesi Konservatuar bölümünden mezun oldu.

Genç yaşına rağmen birçok dizi ve filmde rol alan Kökenli ilk deneyimini henüz on bir yaşındayken “En İyi Arkadaşım” isimli televizyon dizisinde yaşadı. Bunun dışında 2006 yılından beri “Anadolu Kaplanı, Öğretmen Kemal, Yahşi Cazibe, Çalıkuşu, Çiçek, Güneşin Kızları, Asla Vazgeçmem, Kalp Atışı, Yasak Elma, Benim Tatlı Yalanım, Kefaret, Taksim Hold’em, Aykut Enişte” gibi televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde rol aldı.

Ege Kökenli Haberleri

Ege Kökenli spor yaptığı anları paylaştı! Karın kasları olay oldu

Güzelliği, kusursuz fiziği ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ege Kökenli iddialı tarzıyla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu bu defa Instagram hesabından spor yaptığı anları paylaştı. Oyuncunun paylaşımında karın kasları dikkat çekti.

Magazin 19-02-2024 11:45

Ege Kökenli mayolu pozlarıyla olay oldu! Sere serpe uzanıp...

Güzelliği, kusursuz fiziği ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ege Kökenli iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu bu defa mayolu pozlarıyla çok konuşuldu. Ege Kökenli tatil pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 23-06-2023 09:05

Ege Kökenli'nin sütyenli tarzı olay oldu! Göğüs dekoltesiyle nefes kesti

Güzelliği, kusursuz fiziği ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ege Kökenli iddialı tarzıyla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu bu defa bir markanın özel gecesi için hazırlandı. Jean bir pantolon giyen Ege Kökenli üzerine ise crop giymeyi tercih etti göğüs dekoltesiyle adeta mest etti.

Magazin 06-05-2023 17:25

Ege Kökenli'nin transparan eteğine yorum yağdı! 'Poşet giymiş sandım'

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ege Kökenli, otel odası pozuyla ilgi odağı oldu. Somon rengi bir ceket giyen Ege Kökenli, altına ise transparan bir etek tercih etti. Ege Kökenli'nin ilginç tarzına yorum yağdı.

Magazin 03-02-2023 12:38

Ege Kökenli göğüs dekolteli tarzıyla ilgi odağı oldu! Yatak paylaşımına beğeni yağdı

Son dönemlerde iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Ege Kökenli, bu defa yatak pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Ege Kökenli'nin dekolteli stiline yorum yağdı.

Magazin 06-01-2023 10:17

Ege Kökenli transparan elbisesiyle nefes kesti! Göğüs dekolteli poza beğeni yağdı

Ekranların güzel oyuncusu Ege Kökenli, iddialı Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Transparan bir elbise tercih eden Ege Kökenli, göğüs ve omuz dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 29-12-2022 15:00

Ayça Ayşin Turan ile Ege Kökenli pişti oldu! Dekolteler yarıştı

Geçtiğimiz günlerde yeni saç stilini takipçilerinin beğenisine sunan Ege Kökenli, meslektaşı Ayça Ayşin Turan ile pişti oldu. Göbeğine inen dekoltesiyle poz veren Ege Kökenli'ye yorum yağdı.

Magazin 19-12-2022 11:13

Güzel oyuncu Ege Kökenli'nin göğüs dekolteli pozuna yorum yağdı! Kocası sessiz kalamadı

Geçtiğimiz haftalarda final bölümü yayınlanan Duy Beni dizisinin yıldızı Ege Kökenli, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Ege Kökenli, bu defa göğüs dekolteli mini elbisesiyle Instagram'ı kasıp kavurdu. Güzel oyuncuya ilk yorum kocasından geldi.

Magazin 15-12-2022 17:12

Ege Kökenli kulak küçültme operasyonu yaptırdığını itiraf etti! Hâlâ kepçe

Doğu Demirkol ile Alelade Show'a katılan oyuncu Ege Kökenli kulak küçültme operasyonu yaptırdığını itiraf etti. Ege Kökenli kulaklarıyla ilgili yaşadığı rahatsızlığı açık açık herkesle paylaştı.

Magazin 09-10-2022 09:35

Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Ege Kökenli kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ege Kökenli'nin hayatı ve biyografisi!

Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Ege Kökenli program tanıtımının Star TV'de yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Birçok kişi, ünlü sosyal medya fenomeninin biyografisi için, program öncesi arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Peki, Ege Kökenli kimdir? İşte Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Ege Kökenli'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 08-10-2022 15:25

Duy Beni Melisa kimdir? Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?

Sümeyye Aydoğan'ın hayatı merak ediliyor. Star Tv'nin gençlik dizisi Duy Beni'de 'Melisa' rolüne can veren Sümeyye Aydoğan seyircilerin dikkatini çeken oyuncular arasında yer alıyor. Dizinin sıkı takipçileri Sümeyye Aydoğan hakkında merak ettikleri soruları ama motorlarında sorguluyor. Peki,Duy Beni Melisa kimdir? Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?

Magazin 01-10-2022 14:54

DUY BENİ İZLE! Duy Beni dizisinin 8. bölümde neler oldu? İşte son bölüm konusu!

Duy Beni dizisi 8. bölümüyle ekrana geldi. Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk ve Caner Topçu'nun başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette "Duy Ben 8. bölüm full izle" ve "Duy Beni dizisinin son bölümde neler oldu? gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Star TV'nin sevilen dizisinin 8. bölümüne ilişkin merak edilenler...

Magazin 26-08-2022 08:34

Tartışma yaratan dizi Duy Beni'nin Bahar'ı Ege Kökenli sevgilisi Lior Ahituv ile evlendi!

Rol aldığı "Yahşi Cazibe", "Çalıkuşu", "Güneşin Kızları" ve "Yasak Elma" gibi dizilerle tanınan, Star'ın yeni dizisi "Duy Beni"de Bahar karakteriyle seyirci karşısına çıkan 29 yaşındaki Ege Kökenli, 5 yıldır aşk yaşadığı Lior Ahituv ile nikah masasına oturdu. Çiftin düğününden kareleri sosyal medyada paylaşıldı. Ege Kökenli'nin gelinlik tercihi ise beğeni topladı.

Magazin 29-07-2022 12:05

Ege Kökenli mini elbisesiyle Instagram'ı salladı! Bu ne güzellik

2017 yılında yayınlanan Kalp Atışı dizisinde hayat verdiği Doktor Bahar Tunç rolüyle akıllara kazınan Ege Kökenli, pozlarıyla Instagram'ı sallıyor. Mini, parıltılı elbisesiyle poz veren Ege Kökenli, takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı.

Magazin 15-06-2022 22:12

Ege Kökenli kot kombiniyle büyüledi! Mini etekli pozu olay oldu

Kalp Atışı, Yasak Elma, Kefaret gibi dizilerle ekranlara gelen Ege Kökenli, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle sosyal medyada sık sık konuşulan Kökenli, aktif olarak paylaşım yapıyor.

Magazin 12-05-2022 22:57

Göğüs dekoltesiyle Instagram'ı kavurmuştu! Ege Kökenli cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi

2017-2018 yılları arasında ekranlara gelen ve başrollerinde Gökhan Alkan, Öykü Karayel'in yer aldığı Kalp Atışı dizisindeki 'Bahar Tunç' rolü ile tanınan Ege Kökenli'nin sosyal medyada geniş takipçi kitlesi bulunuyor. Göğüs dekoltesiyle Instagram'ı kavuran Kökenli cesur paylaşımlarına yenisini ekledi.

Magazin 20-04-2022 22:50

Kalp Atışı'nın Bahar'ı Ege Kökenli'den dekolteli poz! İnsan değilsin

Kalp Atışı, Yasak Elma, Kefaret gibi popüler dizilerde rol alan Ege Kökenli, Menajerimi Ara dizisinde kendisini canlandırmıştı. Sosyal medyada büyük beğeni toplayan Ege Kökenli'den dekolteli poz geldi.

Magazin 17-04-2022 10:50

Aykut Enişte ne zaman ve nerede çekildi? Aykut Enişte oyuncuları kimler?

2019'da vizyona giren komedi türündeki film Aykut Enişte'nin başrollerinde Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Ege Kökenli gibi oyuncular yer alıyor. Onur Bilgetay tarafından yönetilen Aykut Enişte filmi Cem Gelinoğlu ve Giray Altınok tarafından kaleme alındı. İşte merak edilenler...

Magazin 17-10-2021 19:19

Ege Kökenli'den sevgilisine pozlar: Leopar seviyorum deyince...

Daha önce pek çok farklı yapımda rol alan ve ekranlarda Kalp Atışı, Yahşi Cazibe dizileriyle yer almış olan oyuncu Ege Kökenli, sevgilisi Loir Ahituv ile Bozburun'da tatilin keyfini çıkarıyor. Güzel oyuncu, yaz aylarının modası olan leopar bikinisiyle sevgilisine pozlar verdi ve sosyal medyada paylaştı.

Magazin 22-06-2021 17:15

Düğünü ertelenen Ege Kökenli aşka geldi! Nişanlısıyla dudak dudağa!

Show TV ekranlarına gelen Kalp Atışı dizisinde rol alarak popülerliğe kavuşan Ege Kökenli koronavirüs pandemisi nedeniyle düğününün ertelendiğini duyurdu. Güzel oyuncu düğün için planladıkları tarihte aşka geldi ve nişanlısıyla dudak dudağa pozunu paylaştı.

Magazin 28-09-2020 11:44

Challenge Accepted akımı nedir? Challenge Accepted akımı ne anlama gelir? Türkiye’den Challenge Accepted hareketine katılan ünlü isimler!

Tüm dünyada hızlı bir şekilde challenge accepted etiketi tamamen bir kadın harekete olarak gözükse de aslında; cinsiyet eşitsizliğine karşı yapılan bir akımdır. Kadına şiddet ve taciz olaylarının her geçen gün artması üzerine seslerini duyurmak için başlatılan meydan okumada yayınlanan siyah-beyaz fotoğraflar ile yeni bir farkındalık yaratılıyor. Challenge accepted etiketi başta meme kanserine dikkat çekmek için oluşturulsa da zaman içerisinde tüm kadınsal sorunları ifade eden bir noktaya geldi.

Magazin 27-07-2020 18:01

Yasak Elma'nın Yağmur'u Ege Kökenli'den estetik itirafı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Ege Kökenli estetik itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 07-02-2020 14:00

Ege Kökenli ve Lior Ahituv nişanlandı!

Güzel oyuncu Ege Kökenli sevgilisi Lior Ahituv ile nişanlandı! Kız isteme anından fotoğrafları sosyal medyada paylaşan ünlü isim beğeni topladı. Ege Kökenli kutlama için gittikleri mekanda yerinde durmadı.

Magazin 13-01-2020 15:08

Benim Tatlı Yalanım'da dizisinde flaş veda! Ege Kökenli neden ayrılıyor?

Ekranların sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım'da flaş bir ayrılık yaşanacak. Dizide Aylin karakterini canlandıran Ege Kökenli, bir kaç bölüm sonra diziye veda edecek.

Magazin 05-12-2019 21:04

Ege Kökenli, Benim Tatlı Yalanım dizisine veda ediyor

Benim Tatlı Yalanım dizisinde Aylin karakterini canlandıran Ege Kökenli'nin önümüzdeki haftalarda diziye veda edeceği iddia edildi. Kökenli'nin Eylül ayında Lior Ahituv ile evleneceği kaydedildi.

Magazin 04-12-2019 16:55

Ege Kökenli'nin son hali olay oldu! 'Estetik mi yaptırdı?'

Star TV'de yayınlanan 'Benim Tatlı Yalanım' dizisinde rol alan Ege Kökenli, son fotoğrafıyla dikkat çekti. Güzel oyuncunun takipçileri, paylaşıma yorum yağdırdı.

Magazin 22-11-2019 16:53

Yasak Elma'da flaş ayrılık! Ege Kökenli ayrıldı

Bir dönem taciz haberleriyle gündeme gelen Yasak Elma dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi. Diziye Ege Kökenli veda ediyor.

Magazin 30-06-2019 17:00

Yılın bir numaralı eniştesi “Aykut Enişte

Yepyeni bir aile komedisi. İki ailenin birden damadı olarak çifte “enişte” olacak Aykut Enişte çok güldürecek!

Kadin 20-05-2019 12:16

Yasak Elma dizisine sürpriz transfer! Ege Kökenli hangi rolde oynuyor?

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna Nesrin Cavadzade'den sonra yeni bir oyuncu daha katılıyor.

Magazin 12-05-2019 20:16

Ege Kökenli'den samimi açıklamalar

Güneşin Kızları'nın gizemli kızı Ege Kökenli'den samimi açıklamalarda bulundu

Magazin 05-09-2015 11:27

'Çalıkuşu' aşıkları fena yakalandı

Çalıkuşu dizisinde canlandırdığı Doktor Selim karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Deniz Celiloğlu, rol arkadaşı Ege Kökenli'yle yakalandı.

Magazin 16-12-2013 06:33