Erika Lipss Haberleri

Ölen amcasının cansız bedenini kredi çektirmek için bankaya götürmüştü! Öncesinde alışveriş merkezi turu atmışlar... İşte güvenlik kamerası görüntüleri

Brezilya'nın Bangu bölgesindeki bir banka şubesine vefat eden amcasıyla gelen ve 17.000 Brezilya Reali (yaklaşık 104 bin 626 TL) kredi çektirmeye çalışan Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında Nunes'in cansız bedenini tekerlekli sandalyeye oturttuğu amcasıyla birlikte AVM turu yaptığı görüldü.

Trend 2024-04-18 08:56:42

Dudak kalemiyle nasıl 10 yaş daha genç görünebileceğinizi anlattı! Basit numarası sosyal medyayı şaşkına çevirdi 'Denedim ve işe yaradı'

Genç kalmak ve genç görünmek hemen hemen herkesin hayali. Bu yüzden gençleşme yöntemleri ile ilgili pek çok tüyo paylaşılıyor. Ancak 47 yaşındaki makyöz Erika Taylor'ın verdiği tüyo, gerçekten şaşırttı. Taylor, dudak kalemi uygulama şeklini daha çekici olacak şekilde değiştirerek kendisini en az 10 yıl daha genç gösterebileceğini iddia etti ve bunu takipçileriyle paylaştı.

Kadin 2024-04-17 13:14:48

Ölen amcasını tekerlekli sandalyeyle bankaya götürdü! Kredi çektirmeye çalıştı... Çok solgun görünüyor

Brezilya'nın Rio de Janeiro'nun batı bölgesinde bir mahalle olan Bangu'daki banka şubesinde ilginç bir olay yaşandı. Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadın vefat eden amcasının cansız bedenini tekerlekli sandalyeye koyarak bankaya getirdi ve kredi çektirmeye çalıştı. Bankada çalışan görevlinin durumu fark ederek polise haber vermesi üzerine Nunes tutuklandı.

Trend 2024-04-17 11:06:09

Finlandiya güzellik kraliçesi Erika Helin, kıyafeti uygunsuz bulununca restorandan kovuldu! “Dikkat dağıttığımı söylediler”

Finlandiya’nın Helsinki şehrinde bir restoranda yemek yemek isteyen güzellik kraliçesi ve sosyal medya fenomeni Erika Helin, kıyafetleri nedeniyle bir restorandan atıldığını söyledi. Restoran çalışanlarının kendisini diğer müşterilerin dikkatini dağıtmakla suçladığını ifade eden Helin yaşadıklarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Trend 2022-12-19 17:18:03

Üniforması uygunsuz bulunan hemşire sosyal medyanın hedefi oldu! “Vücut şeklim bu”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde hemşire olarak çalışan Erika Diaz isimli bir kadın, uygunsuz üniforması nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Hemşirenin üniformasının kendisine küçük geldiğini ve bilerek bel kıvrımını ortaya çıkarttığını iddia eden sosyal medya kullanıcıları Diaz’ı eleştiri yağmuruna tuttu.

Trend 20-07-22 15:25

'Aysun Kayacı’nın son hali' denilmişti! O kişi Paula Erika çıktı

Geçtiğimiz günlerde Bilal Özcan, Aysun Kayacı'nın son hali olduğunu söyleyerek yayınında bazı fotoğraflara yer verdi. 'Aysun Kayacı’nın son hali' denilen fotoğraftaki kişi başka bir model çıktı. Görüntülerdeki kişi Aysun Kayacı değil Paula Erika adında bir modelmiş.

Magazin 30-06-22 08:51

Daha önce de Eyfel Kulesi'yle evlendiğini söylemişti! Şimdi de ''Çitleri çekici buluyorum'' dedi

Cansız nesnelere olan ilgisiyle ilgili bir belgesel yayınlandıktan sonra, Eyfel Kulesi ile evlendiği için internette ünlenen kadın Erika LaBrie, şimdi de çitleri 'fiziksel olarak çekici' bulduğunu iddia etti.

Trend 26-06-22 12:53

Böyle patron görülmedi! Çalışanlarına 'mastürbasyon molası' veren yönetmen şimdi belgeselini çekiyor

Yetişkin film sektöründen ünlü bir isim olan yönetmen Erika Lust, çalışanlarına kendi zevklerine odaklanmaları için her gün kendilerine ayırabilecekleri 30 dakikalık bir mastürbasyon molası hakkı tanımıştı. Genç yönetmen şimdi, çalışanlarının mastürbasyon deneyimleri üzerine çektiği bir mini belgesel yayınladı.

Trend 09-06-22 10:44

Son dakika: Antalyaspor ve Konyaspor'un eski yıldızı Samuel Eto'o'nun başı, kızıyla dertte! Ölseler de umrumda değil

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de Fraport TAV Antalyaspor ve Konyaspor formalarını giyen Samuel Eto'o, dört yıl önce ortaya çıkan kızı Erika Eto'o hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Erika ve annesi, mahkemenin nafaka kararı verdiğini dile getirerek isyan ederken, Eto'o'dan "İkisi de umrumda değil" açıklaması geldi.

Spor 31-05-22 17:33

Erika ne demek? Erika kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Erika kelimesinin TDK sözlük anlamı, TDK’nın görevlendirdiği uzman çalışanlar tarafından yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda belirlenmiştir. Kelime anlamları çıkarılırken kelimelerin kökenleri de dikkate alınarak incelemeler yapılır. Zengin bir dil olmasıyla ön plana çıkan Türkçede farklı anlamlara sahip çok sayıda kelime vardır. Dilimizi oluşturan kelimeler arasında bulunan Erika ne demektir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 23:31

Son Dakika: Bakan Çavuşoğlu'ndan Panamalı mevkidaşı Mouynes ile ortak basın toplantısı

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Panamalı mevkidaşı Erika Mouynes ile basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, Türkiye ve Panama arasındaki ticaretin artacağını ve dengeli hale getirileceğini ifade ederek “Turizm, inşaat, enerji ve lojistik alanlarında büyük bir potansiyel bulunuyor” dedi.

Haber 28-04-22 19:51

Milli boksör Esra Yıldız çeyrek finalde

Milli boksör Esra Yıldız, Tokyo 2002'de 60 kilo son 16 turu maçında Arjantinli Dayana Erika Iohanna Sanchez'i mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Spor 30-07-21 12:35

Öfkeli Aşıklar filmi konusu nedir? İşte Öfkeli Aşıklar filminin oyuncuları...

2005 senesinde vizyona giren ve asıl ismi The Upside of Anger olan Öfkeli Aşıklar filmi televizyonda izleyici ile buluşacak. Joan Allen, Kevin Costner, Erika Christensen'ın başrolleri üstlendiği film izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Öfkeli Aşıklar filmi hangi ülkenin yapımı? Öfkeli Aşıklar filmi konusu ne? İşte Öfkeli Aşıklar filminin oyuncuları...

Magazin 01-05-21 17:29

Büyük beden modelin rötuşsuz fotoğrafları beğeni topladı! 'Karnı olan bir kadın fotoğrafı...'

Vücut pozitifliği akımına iddialı ürünleriyle dikkat çeken iç çamaşırı firması Fashion Nova büyük beden modeli Erika Lipss'in fotoğraflarını rötuşsuz yayınladı, modelin bu kareleri beğeni yağmuruna tutuldu. Kadınlar Erika'nın fotoğrafının altına 'işte gerçek vücut' şeklinde yorum yaptı.

Kadin 17-09-20 15:51

Rayshard Brooks: ABD'de Atlanta Emniyet Müdürü, bir siyahın polis tarafından öldürülmesi sonrası istfa etti

ABD'nin Atlanta kentinde, Rayshard Brooks adlı siyah bir Amerikan vatandaşının Cuma gecesi polis tarafından öldürülmesinin ardından, Emniyet Müdürü Erika Shields istifa etti. Shields'in istifasını kamuoyuna Atlanta Belediye Başkanı Keisha Lance Bottoms açıkladı.

Haber 14-06-20 01:55

THY - Ibsa Cv Coo 7 Palmas: 3-0

SALON: Burhan Felek HAKEMLER: Lisa Danica Viktorini (Slovakya), Kristaj Vanaveski (Estonya) TÜRK HAVA YOLLARI: Şeyma Ercan, Büşra Şahin, Aneta Havlickova, Elise Anne Buijs, Freya Aelbrecht, Özge Kırdar (Berin Yıldırım, Ceylan Arısan, Yasemin Özel, Gökbudak Aydınlar) IBSA CV CCO 7 PALMAS: Ja Souza de Rodrigues, Sara Manzano, Wiwi Gadelha, Erika Mercado, Raquel Brun, Lydia Alonso (Claudia Caballero, Cla Hernandez, Javie Plasencia, Fernandez Folgueira) SETLER: 25-22, 25-21, 25-15 SÜRE: 71 dakika (25, 25, 21) CEV Challenge Kupası 16’lı final turu ilk maçında Türk Hava Yolları (THY) evinde konuk ettiği İspanyol temsilcisi Ibsa CV CCO 7 Palmas’ı 25-22, 25-21 ve 25-15’lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Spor 03-12-19 18:25

Tüm bildiklerinizi unutun! Bu içerikler kadınların 'çok hoşuna gidecek'

"Kadınlar da cinsellikten hoşlanan canlılardır. Burada olmamız, bu hayatta var olmamız, hep seks sayesinde." Bu sözlerin sahibi kendi prodüksiyon şirketinin sahibi olan erotik film yönetmeni Erika Lust.

Trend 23-10-19 10:18

Uluslararası Af Örgütü’nden, Honduras Devlet Başkan Hernandez’e uyarı mektubu

Uluslararası Af Örgütü, Honduras Devlet Başkanı Juan Orlando Hernandez’e gönderdiği mektupta en az üç kişinin öldüğü hükumet karşıtı protestolarda askeri personeli kullanmakla suçladı.Uluslararası Af Örgütü’nün Amerika Direktörü Erika Guevara, Devlet Başkanı Juan Orlando Hernandez’e yazdığı mektupta, “Sayın Başkan Hernandez size uluslararası hukuka uygun olarak Silahlı Kuvvetlerin güvenlik görevlilerinin düzenlemesi gereken operasyonlara katılmaması, insanların barışçıl bir şekilde gösteri yapma haklarına sınırlama getirilmemesi, insan haklarının ihlal edilmemesi konusunda daha çok çaba gösterilmesi gerektiğini hatırlatıyoruz” ifadelerini kullandı.Yetkili, Honduras hükumetini aşırı güç kullanımından kaçınması, güvenlik güçlerinin de dahil olduğu operasyonlarda ateşli silahların kullanılmaması ve insan haklarının güvence altına alınmasını tavsiye etti.Ulusal Savunma ve Güvenlik Konseyi ile görüştükten sonra Devlet Başkanı Hernandez, 20 Haziran’da ordunun öğretmen ve doktorlar tarafından başlatılan ve iç isyana doğru evrilen protesto gösterilerinde ulusal polisin eşlik etmelerini emretmişti.

Haber 22-06-19 09:36

Dünyaca ünlü oyuncu 4 günlük eşinden boşandı!

Nicolas Cage, Nevada'daki bir hakimin kararıyla Erika Koike ile olan evliliğini sonlandırdı.

Magazin 04-06-19 15:14

'Bu fotoğrafta yanlış olan şeyi görüyor musunuz?' dedi, Kim Kardashian'ı sorumlu davranmaya çağırdı

ABD'li rapçi Kanye West ve reality şov yıldızı Kim Kardashian, taşıyıcı anne sayesinde dünyaya gelen dördüncü çocuklarına kavuştu. Psalm (ilahi, kutsal şarkı) adı verilen bebeği, instagram hesabında paylaşan çifte birçok tebrik mesajı geldi. Bununla birlikte, bebek uyku uzmanı Erika Lamour'a göre fotoğrafta endişe yaratan birkaç konu vardı.

Kadin 21-05-19 10:10

Nicolas Cage 4 gün sonra boşanıyor!

Nicolas Cage, sevgilisi Erika Koike ile evlendikten dört gün sonra evlilik izninin feshini istedi.

Magazin 30-03-19 16:38

Meme implantı zehirledi iddiası! İntiharın eşiğinden dönen genç kadının dikkatli olun uyarısı

Meme protezi (implantı) hastalığı resmi olarak tanınmıyor ancak belirtileri oldukça yaygın görülüyor. 28 yaşındaki Erika Ritschard'ta implantlar yüzünden birçok sağlık sorunuyla karşı karşıya kaldı. İmplantlar yüzünden 40'lı yaşlarda göründüğünü söyleyen Erika, intiharın eşine geldiğini anlatırken bütün kadınları dikkatli olmaya çağırıyor.

Kadin 11-03-19 16:16

“Bebiş” lakaplı uyuşturucu baronesi yakalandı

Meksika’nın “Bebiş” lakaplı kadın uyuşturucu baronu Erika Alias yakalandı.Meksika’nın Guerrero bölgesinde Gente Nueva Kartel’in lideri olarak kabul edilen “La Nena” (Bebiş) lakaplı Erika Alias yakalandı.

Haber 30-01-19 20:49

“Bebiş” lakaplı uyuşturucu baronesi yakalandı

Meksika'nın “Bebiş” lakaplı kadın uyuşturucu baronu Erika Alias yakalandı.

Haber 03-01-19 03:53

Vali ve senatör eşi helikopter kazasında hayatını kaybetti

Meksika'nın Puebla eyalet valisi Martha Erika Alonso ve senatör olan eşi Rafael Moreno Valle, içinde bulundukları helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 25-12-18 11:49

Meksika'da Puebla Valisi helikopter kazasında hayatını kaybetti

Puebla eyaleti Valisi Martha Erika Alonso ile eski Puebla Valisi eşi Senatör Rafael Moreno Valle, içinde bulundukları helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitirdi

Haber 25-12-18 11:11

Vali ve senatör eşi helikopter kazasında hayatını kaybetti

Meksika'nın Puebla eyalet valisi Martha Erika Alonso ve senatör olan eşi Rafael Moreno Valle, içinde bulundukları helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 25-12-18 10:52

10 gün önce göreve başlayan vali helikopter kazasında öldü

Meksika'nın en kalabalık eyaletlerinden Puebla'nın valisi Martha Erika Alonso göreve geldikten 10 gün sonra, içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 25-12-18 10:51

DHA DIŞ - Vali ve senatör eşi helikopter kazasında hayatını kaybetti

Meksika'nın Puebla eyalet valisi Martha Erika Alonso ve senatör olan eşi Rafael Moreno Valle, içinde bulundukları helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 25-12-18 10:49

ABD Adana Konsolosu Baez: İşbirliğine hazırız

ABD Adana Konsolosu Alejandro Hoot Baez, ABD ve Türkiye arasında tarım konusunda her türlü iş birliğine hazır olduklarını söyledi.ABD Adana Konsolosu Alejandro Hoot Baez, beraberinde ABD Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Erika Olson ile Adana Çiftçiler birliğini ziyaret etti.Adana Çiftiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, Başkan Yardımcısı Prof.

Yurthaber 12-12-18 12:25

45. saniyeden sonra işler karışıyor

ABD'den yayın yapan The Weather Channel, yaklaşan Florence kasırgası için ilginç bir 3D animasyon hazırladı. Erika Nawarro'nun sunduğu ve normal bir hava durumu bülteni gibi başlayan sunum, bir anda 'dijital' bir kasırganın ortasında kaldı.

Haber 14-09-18 21:27

Rusya'da korkunç olay! Ameliyata girdi, tecavüze uğradı

Rusya'da yaşayan 35 yaşındaki moda tasarımcısı Erika Bykov, estetik ameliyata girdi. Narkozun etkisindeyken doktorunun tecavüzüne uğradı.

Haber 29-08-18 20:46

Yerleşik Alman kadın evinde ölü bulundu

ANTALYA’nın Alanya ilçesinde, yerleşik Alman Erika Wilhelmine Riemenn (67), evinde ölü bulundu.

Haber 26-05-18 21:08

Erasmus+ yararlanıcılarından Türkiye ve Türk kültürüne övgü

Erasmus+ programından yararlanarak Türkiye'ye gelen yabancı öğrenci ve gönüllüler, deneyimlerini anlattı - İngiliz Heineman: - "Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eğitim gerçekten olağanüstü. Özellikle Türk dış politikası ve geniş Ortadoğu politikası eğitimi alarak çok farklı bir bakış açısı kazandığımı düşünüyorum" - Alman Seybold: - "Türkiye'de daha rahat bir yaşam tarzını ve biraz daha hayattan keyif almayı gördüm. Ayrıca, büyüdüğüm şehirden belki de 30 kat daha büyük olan İstanbul gibi bir şehirde olmak, büyükşehir hayatı hakkında zihninizi açıyor" - Litvanyalı Grubyte: - "Litvanya'daki insanlar 'Erika neden insanları bu kadar önemsiyorsun' diye sorduklarında onlara 'bana bunları Türkiye'deki hayat öğretti' diyorum"

Haber 09-05-18 11:11

Galatasaray EuroCup'ta finale yükseldi

SALON: Pabellon Arena HAKEMLER: Sebastien Clıvaz, Dariusz Zapolskı, Martin Horozov PERFUMERİAS AVENİDA: Silvia Dominguez 15, Adaora Elonu 8, Krisi Givens 6, D'Andra Moss 5, Angelica Robinson 10, Maria Asurmendi 3, Erika De Souza 6, Laura Gil, Kim Mestdagh, Laura Nicholls 4 GALATASARAY: Işıl Alben 2, Jelena Dubljevic 6, Olivia Epoupa 9, Gintare Petronyte 12, Allie Quigley 24, Ewelina Kobryn 2, Kaela Davis 1'İNCİ PERİYOT: 17 - 9 DEVRE: 31 - 26  3'ÜNCÜ PERİYOT: 45 - 44  5 FAUL ALAN: 39:50 Laura Gil Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Kupası yarı final turu rövanş karşılaşmasında deplasmanda İspanya temsilcisi Perfumerias Avenida'ya 57-55 mağlup olmasına rağmen İstanbul'da oynanan ilk maçta rakibini 7 sayı farkla (69-62) mağlup ettiği için finale yükseldi.

Haber 28-03-18 23:41

Galatasaray - Perfumerias Avenida: 69-62

SALON: Ahmet Cömert HAKEMLER: Gentian Cici, Maka Kupatadze, Uros Nikolic GALATASARAY: Olivia Epoupa 7, Işıl Alben 10, Kaela Davis 11, Jelena Dubljevic 15, Gintare Petronyte 12, Allie Quigley 8, Ewelina Kobryn 6, Gizem Başaran, Meltem Yıldızhan, Tuğba Taşçı PERFUMERİAS AVENİDA: Angelica Robinson 17, Krisi Tijana Givens 2, Silvia Dominguez 6, Adaora Elonu 6, Erika De Souza 1, Laura Gil 7, Kim Mestdagh 12, D'Andra Moss 11, Maria Asurmendi, Laura Nicholls 1'İNCİ PERİYOT: 18-18 İLK YARI: 36-30 3'ÜNCÜ PERİYOT: 53-48 Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray, kendi sahasında İspanya'nın Perfumerias Avenida takımını 69-62 mağlup etti.

Haber 22-03-18 21:54

Eurocup Women: Galatasaray: 69 - Perfumerias Avenida: 62

EuroCup Women yarı final turu ilk maçında Galatasaray, sahasında İspanyol temsilcisi Perfumerias Avenida’yı 69-62 mağlup etti.Sarı-kırmızılılar, Perfumerias Avenida ile yarı final turu rövanş maçını 28 Mart Perşembe saat 21.30’da Pabellon Arena’da oynayacak.Salon: Ahmet CömertHakemler: Gentian Cici xx, Maka Kupatadze xx, Uros Nikolic xxGalatasaray: Olivia Epoupa xx 7, Işıl Alben xx 10, Kaela Davis xx 11, Jelena Dubljevic xxx 15, Gintare Petronyte xx 12, Allie Quigley xx 8, Ewelina Kobryn 6, Gizem Başaran x, Meltem Yıldızhan x, Tuğba Taşçı xBaşantrenör: Marina MaljkovicPerfumerias Avenida: Angelica Robinson xxx 17, Krisi Tijana Givens x 2, Silvia Dominguez x 6, Adaora Elonu x 6, Erika De Souza x 1, Laura Gil xx 7, Kim Mestdagh xx 12, D’Andra Moss xx 11, Maria Asurmendi x, Laura Nicholls xBaşantrenör: Miguel Angel Ortega1.

Haber 22-03-18 21:31

Erika Canela Cristiano Ronaldo'ya dava açıyor

Eski Miss Bumbum güzeli Erika Canela, Real Madrid'in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'ya dava açıyor.

Spor 18-03-18 10:54

'Söylentiler Kerkük'ten toplu kaçışlara neden oluyor'

İngiliz Financial Times gazetesi muhabiri Erika Solomon, Kerkük'ten kaleme aldığı haber-analizde, kentte gerçekliği doğrulanmayan yağma ve saldırı söylentileri ile belirsizlik nedeniyle kentte yeni bir kaçış dalgası yaşandığını bildirdi.

Haber 20-10-17 07:49

Abd Ekonomi Müsteşarından Gto’ya Ziyaret…

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Erika Olson, Gaziantep’te Ticaret Odası Başkanı Beyhan...

Yurthaber 05-05-17 15:12

Ronaldo ile arasındaki mesajlar sızdı!

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun Brezilya'nın 'Miss BumBum' güzeli Erika Canella'ya attığı mesajlar basına sızdı.

Magazin 04-04-17 08:58

Ronaldo'nun Whatsapp konuşmaları basına sızdı!

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun Brezilya'nın popo güzeli Erika Canella, ile WhatsApp mesajları ortaya çıktı.

Spor 31-03-17 07:27

Alicia Arden'den ilginç kareler

Superbowl için kamera karşısına geçen Alicia Arden'e arkadaşı Erika Jordan da eşlik etti.

Magazin 04-02-17 15:40

Alman milletvekillerinden Türkiye'ye eleştiri

Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) milletvekili Erika Steinbach vize serbestisi tartışmaları bağlamında Türkiye’yi eleştirirerek, 'İnsan hakları ayaklar altına alınıyor' dedi.

Haber 14-05-16 13:39

ABD'de Erika fırtınası alarmı

ABD'nin güneyinden gelen ve Florida eyaletinde etkili olması beklenen tropikal Erika fırtınası nedeniyle, acil durum ilan edildi.

Haber 28-08-15 18:24

Adana ASKİ'den bir transfer daha

Adana ASKİ Spor, Brezilyalı Erika de Souza'dan sonra, İsveçli Amanda Zahui'yi de renklerine bağladı.

Spor 13-05-15 03:23

Brezilyalı Dünya Yıldızı Erıka De Souza Adana’da

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Adana ASKİ Spor, Brezilyalı dünya yıldızı Erika De Souza’yı...

Yurthaber 11-05-15 11:23

Dünya yıldızı Erika de Souza Türkiye'ye geliyor

Türk sporu bir dünya yıldızını daha transfer etti. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kadın basketbolcuları arasında yer alan; geçmişte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın dahi alamadığı Erika De Souza yeni sezonda Adana ASKİ forması giyecek.

Spor 11-05-15 11:19