Erkeklerin Hosuna Giden Konular Haberleri

ARA TATİL NE ZAMAN? Kasım ara tatili 2023 ne zaman başlıyor, ayın kaçında? Tatil için geri sayım

Ara tatilin ne zaman gerçekleşeceği araştırılan konular arasında yer alıyor. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi eylül ayında başladı. Okula giden öğrenciler, öğretmenler ve veliler verimli geçen ders dönemi devam ederken ara tatil tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, ara tatil ne zaman? Kasım ara tatili 2023 ne zaman başlıyor, ayın kaçında?

Haber 2023-10-16 14:11:02

Bunları yapıyorsanız dikkat! Kız arkadaşınız sizden buz gibi soğuyabilir

Aşk bazı durumlarda can yakıcı olabiliyor. Erkeklerin önemsemediği bazı davranışlar güzel giden bir ilişkinin sonunu getirebilir. Partnerini kaybetmek istemeyen kişiler bu tür durumlarda daha dikkatli davranmalı.

Kadin 2023-09-20 11:58:53

2023 stajyer maaşı ne kadar, kaç TL? Stajyer maaşı hesaplaması...

Stajyer maaşları yeni asgari ücretin belli olmasının ardından arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Okullardan işletmelere staj yapmak için giden lise ve üniversite öğrencilerine ödenen staj ücreti de asgari ücretin belli olması ile birlikte artmış oldu. Peki, Stajyer maaşı 2023 ne kadar oldu? Yeni stajyer maaşı kaç TL? İşte zamlı stajyer maaşı hesabı...

Finans 2022-12-23 09:20:06

Dünya Kupası'nın İspanyol yıldızı Marcos Llorente'nin fenomen sevgilisi sınırları zorladı! Tanga bikinisini giyip...

Dünya Kupası'nda boy gösteren İspanya Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Marcos Llorente'nin 26 yaşındaki fenomen sevgilisi Patricia Noarbe, verdiği cesur pozlarla adından söz ettiriyor. İspanya'ya destek vermek için 2022 Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'a giden Noarbe'nin seksi pozlarıyla dikkat çekti. İspanyol erkeklerin de radarında olan genç kadın, sevgilisi Marcos Llorente için yanıp tutuşuyor.

Magazin 2022-12-01 13:45:14

Yıllardır yanlış biliyormuşuz! Penis boyu ayaktan değil ellerden anlaşılıyormuş

Penis boyu erkeklerin en rahatsız olduğu fakat konuştuğu konular arasında bulunuyor. Birçok erkek penis boyunun kısa olduğunu düşünerek öz güven problemleri yaşıyor. Penis boyunun ayaklardan, burundan anlaşılacağı düşünülüyor. Ancak TikTok hesabı üzerinden paylaşım yapan doktor bunların yanlış olduğunu belirterek asıl bakmanız gereken bölgeyi açıkladı.

Haber 19-10-22 08:47

Cinselliği arşa çıkaran meyve! En iyi seksin sırrı her yerde satılıyor

Araştırmacılar yaptıkları bir çalışma ile en iyi seks için gerekenlerin neler olduğunu aradı. Uzmanlar sık sık nar tüketen erkeklerin daha mutlu ve tatmin edici cinsel yaşamları olduğunu öne sürdü. Aynı zamanda seks hayatları kötü giden erkeklerin daha iyi hale gelebilmesi için bazı tuhaf şeyler denediklerini itiraf etti.

Haber 24-09-22 16:57

Seks uzmanı paylaştı: Yatakta nasıl olduğunu bu alışkanlıklara bakarak öğrenebilirsiniz

Cinsellik toplumda konuşulmayan konular arasında bulunuyor. Oysa ki hayatın bir parçası olan cinsellik konusunda bilinçli olmak oldukça önem taşıyor. Partnerinizle seks yapmadan cinsel performansını öğrenmek istiyorsanız onun hareketlerini gözlemlemeniz yeterli. İşte erkeklerin nasıl seviştiklerini gösteren o işaretler…

Kadin 02-09-22 12:11

Sperm sayısını artırmak için bir an önce bırakmanız gereken kötü alışkanlıklar

Çocuk sahibi olmak isteyen erkeklerin mutlaka dikkat etmesi bazı konular var. Üreme sağlığına zarar gelmemesi için kötü yaşam tarzından bir an önce uzaklaşmak en önemli unsurların başında geliyor. Sperm sayısını artırmak için doktorların önemle vurguladığı birkaç değişikliği hemen hayata geçirebilirsiniz. Bunların başında sigarayı bırakmak geliyor. İşte erkeklerin üreme sağlığı için dikkat etmesi gerekenler.

Haber 08-06-22 14:06

Sünnet için ilk 6 ay çok önemli!

Sünnet erkeklerin tüm hayatını etkileyen operasyon. Sünnetin hangi yaşta ve nasıl yapılacağı tartışmalara neden olan konular arasında. Sünnet yaptırırken doğru yaşı ve cerrahı seçmek büyük önem taşıyor. Sünnetin sağlık için bir sürü faydası bulunuyor ancak yaptırılırken çok dikkatli seçim yapılması gerekiyor.

Haber 02-03-22 17:37

Sivilce patlatmak orucu bozar mı? Siyah nokta sıkmak abdest bozar mı?

Bazı Müslümanlar, oruç tutarken sivilce sıkmanın veya siyah nokta sıkmanın orucu bozabileceğinden endişe etti. Kadınların ve erkeklerin en ok araştırdığı konular arasında yer alan “Sivilce sıkmak orucu bozar mı?”, “Siyah nokta sıkmak abdest bozar mı?” sorularının cevaplarını haberimizde derledik.

Haber 13-04-21 12:22

İlişki uzmanları cevapladı: Çiftler en çok hangi konular yüzünden tartışıyor?

Kadınların Venüs’ten erkeklerin Mars’tan geldiğine yönelik söylemleri duymuşsunuzdur. Erkeklerin pek çoğu kadınların ne istediğini anlamamaktan şikayet ederken; kadınlar ise onların düz düşünmesinden dert yanar. Bütün çatışmalarına rağmen bu iki cins arasında “Ne sensizle ne de sensiz” durumu olarak ifade edebileceğimiz bir bağ vardır. Sizler için çiftlerin en çok tartıştığı konuları araştırdık.

Trend 18-02-21 10:31

Bolu'nun futbolcu kızları performanslarıyla göz dolduruyor

Bolu'da futbol okuluna giden ve yaşları 10 ila 12 arasında değişen kız futbol takımı oyuncuları, top hakimiyetlerinin yanı sıra verdikleri paslar ve attıkları çalımlarla profesyonel futbolculara taş çıkartıyor - Antrenör Ömer Yavuz: - "İlk başlarda kızların yapamayacağı gibi bir algı vardı. Ancak kızlarımızın erkeklerden aşağı kalır yanı yok. Gerçekten çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Top sürmelerinde, top tekniklerinde erkeklerden hiçbir farkları yok artık. Kız veya erkek çocuklarla çalışmanın hiçbir farkı yok. Erkeklerle hangi çalışmayı yapıyorsam kızlarla da aynı çalışmayı yapabiliyoruz" - Genç sporcu Lina Akçakavak: - "Futbolu seviyoruz ve erkek sporu olarak bakmıyoruz. Sadece spor olarak bakıyoruz. Erkeklerin ön planda olduğu futbolu kızlar da oynayabilir. Sevdiğimiz bir sporda ilerlemeye çalışıyoruz"

Yurthaber 17-10-20 11:06

Bolu'nun futbolcu kızları performanslarıyla göz dolduruyor

Bolu'da futbol okuluna giden ve yaşları 10 ila 12 arasında değişen kız futbol takımı oyuncuları, top hakimiyetlerinin yanı sıra verdikleri paslar ve attıkları çalımlarla profesyonel futbolculara taş çıkartıyor - Antrenör Ömer Yavuz: - "İlk başlarda kızların yapamayacağı gibi bir algı vardı. Ancak kızlarımızın erkeklerden aşağı kalır yanı yok. Gerçekten çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Top sürmelerinde, top tekniklerinde erkeklerden hiçbir farkları yok artık. Kız veya erkek çocuklarla çalışmanın hiçbir farkı yok. Erkeklerle hangi çalışmayı yapıyorsam kızlarla da aynı çalışmayı yapabiliyoruz" - Genç sporcu Lina Akçakavak: - "Futbolu seviyoruz ve erkek sporu olarak bakmıyoruz. Sadece spor olarak bakıyoruz. Erkeklerin ön planda olduğu futbolu kızlar da oynayabilir. Sevdiğimiz bir sporda ilerlemeye çalışıyoruz"

Yurthaber 17-10-20 11:06

Kolayca uygulayabileceğiniz 1000 kalorilik diyet listeleri [EN KOLAY]

Zayıf olmak ve güzel görünmek şüphesiz hem kadınların hem de erkeklerin önem verdikleri konular listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

Kadin 23-06-20 13:56

Erkeklerin hoşuna giden iltifatlar

Sevdikleri insanlar tarafından güzel sözler duymak isteyen yalnızca kadınlar değil.

Kadin 23-06-20 13:37

Kolayca Uygulayabileceğiniz 1000 Kalorilik Diyet Listeleri [EN KOLAY]

Zayıf olmak ve güzel görünmek şüphesiz hem kadınların hem de erkeklerin önem verdikleri konular listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Ancak tabii kadınların kilo konusuna daha fazla kafa yordukları ve dolayısıyla yedikleri besinlere daha çok dikkat ettiklerini söylemek mümkün. Yedikleri besinlerin direkt kiloya dönüşmesinden yana şikayetçi olan kadınlara iyi haber; istenmeyen kilolardan kurtulmanın pek çok yolu mevcut.

Yemek 05-11-19 11:20

O videoyu izledi, 3,72 karatlık elmas buldu!

YouTube'da belirli konular üzerine 'Nasıl yapılır?' isimli videolar bulunuyor. Bu videolar bazen işe yarayabiliyor ancak bazı durumlarda pek de bir bilgi vermediğini söylemekte yarar var. Yine de Crater of Diamonds State Park'a giden kadının izlediği videonun ise yararlı olduğunu söyleyebiliriz. 27 yaşındaki kadın, videoyu izlerken yaklaşık 4 karatlık bir elmas buldu.

Trend 27-08-19 13:50

Spor yapan erkekler performans uğruna ölümü hiçe sayıyor

Rus bilim insanlarınca yapılan araştırma, spor salonuna giden ve kas dokularını geliştirmek için performans artırıcı kullanan erkeklerin yüzde 74'ünün, ürünlerin sağlık üzerindeki olumsuz etkilerini bilmelerine rağmen kullanmaktan vazgeçmediğini gösterdi - Saint Petersburg Üniversitesi araştırıcıları tarafından yapılan ve sonuçları Avrupa Endokrinoloji Kongresi'nde sunulan araştırmada, en çok kullanılan ürünün testosteron üzerinde etkili olduğu ve haftalık enjeksiyon şeklinde alındığı belirlendi - Prof. Dr. Okan Bülent Yıldız: - "Araştırma sonucu iki yönden endişe verici. Birincisi kullanım oranının her 3 kişiden biri şeklinde çok yüksek olması, ikincisi de katılımcıların büyük çoğunluğunun bu ilaçların zararlarını bildiklerini belirtmeleri ve buna rağmen ilaç kullanımına devam etmeleri" - "Bu ürünler hekim bilgisi dışında, kontrolsüz kullanıldığında, erkeklerde saç dökülmesi, meme dokusunda büyüme, testislerde küçülme, sperm sayısında azalma, kısırlık, prostat kanserine neden olabiliyor. Kalp ve damar hastalıkları, hipertansiyon, böbrek ve karaciğer hasarına yol açabiliyor ve hatta erken ölüm riskini artırıyor"

Yurthaber 20-08-19 11:21

Spor yapan erkekler performans uğruna ölümü hiçe sayıyor

Rus bilim insanlarınca yapılan araştırma, spor salonuna giden ve kas dokularını geliştirmek için performans artırıcı kullanan erkeklerin yüzde 74'ünün, ürünlerin sağlık üzerindeki olumsuz etkilerini bilmelerine rağmen kullanmaktan vazgeçmediğini gösterdi - Saint Petersburg Üniversitesi araştırıcıları tarafından yapılan ve sonuçları Avrupa Endokrinoloji Kongresi'nde sunulan araştırmada, en çok kullanılan ürünün testosteron üzerinde etkili olduğu ve haftalık enjeksiyon şeklinde alındığı belirlendi - Prof. Dr. Okan Bülent Yıldız: - "Araştırma sonucu iki yönden endişe verici. Birincisi kullanım oranının her 3 kişiden biri şeklinde çok yüksek olması, ikincisi de katılımcıların büyük çoğunluğunun bu ilaçların zararlarını bildiklerini belirtmeleri ve buna rağmen ilaç kullanımına devam etmeleri" - "Bu ürünler hekim bilgisi dışında, kontrolsüz kullanıldığında, erkeklerde saç dökülmesi, meme dokusunda büyüme, testislerde küçülme, sperm sayısında azalma, kısırlık, prostat kanserine neden olabiliyor. Kalp ve damar hastalıkları, hipertansiyon, böbrek ve karaciğer hasarına yol açabiliyor ve hatta erken ölüm riskini artırıyor"

Haber 20-08-19 11:20

Her mutsuzluk depresyon değildir

Abdi İbrahim Otsuka Medikal Direktörlüğü: - "Her mutsuzluk, depresyon değil. Doğru ve uygun tedavi uygulandığında depresyon, tam düzelmeye giden bir hastalık" - "Depresyonun kadınlarda görülme riski erkeklere göre 2 kat fazla. Yapılan araştırmalar, herhangi bir yılda kadınların yüzde 13'ünün, erkeklerin ise yüzde 8'inin depresyonda olduğunu gösteriyor"

Yurthaber 17-06-19 12:36

Her mutsuzluk depresyon değildir

Abdi İbrahim Otsuka Medikal Direktörlüğü: - "Her mutsuzluk, depresyon değil. Doğru ve uygun tedavi uygulandığında depresyon, tam düzelmeye giden bir hastalık" - "Depresyonun kadınlarda görülme riski erkeklere göre 2 kat fazla. Yapılan araştırmalar, herhangi bir yılda kadınların yüzde 13'ünün, erkeklerin ise yüzde 8'inin depresyonda olduğunu gösteriyor"

Finans 17-06-19 12:33

Kayseri OSB heyetinden Rusya Federasyonu’na ziyaret

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Rusya Federasyonu’na giden Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve beraberindeki heyet; Devlet Duması Başkan Yardımcısı P.O.Tolstoy’u makamında ziyaret etti.Ziyarette; iki ülke arasındaki mevcut yatırım, üretim ve ticari ilişkilerin her geçen gün daha da artmasının memnuniyet verici olduğu, atılacak adımlarla söz konusu ilişkilerin daha da geliştirilmesine dair ortak sektörel toplantıların gerçekleştirilmesi, alım heyetlerinin karşılıklı ziyaretleri, fuar organizasyonları, ortak projelerin hayata geçirilmesi gibi önemli konular ele alındı.

Yurthaber 18-04-19 12:30

Bir gün uyandı ve erkeklerin sesini duymamaya başladı

Çin'de çok ilginç bir olay yaşandı. Chen isimli bir kadın bir gün uyandığında erkeklerin sesini duymamaya başladı. Uzman bir kulak, burun ve boğaz doktoruna giden kadın bunun nadir görülen bir işitme rahatsızlığı olduğunu öğrendi.

Trend 14-01-19 11:46

Kaliteli eğitimle, 'beyin göçü'nü engelleyip, akışın yönünü değiştirebiliriz

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurucu Başkanı ve Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun: - "Kendi yükseköğretim kurumlarımızı kaliteli bir eğitim-öğretime hazır hale getirmek zorundayız. Böylece ülkemizden giden beyin göçünü engelleyip, sadece kendi nüfusumuzu değil, dünyadan Türkiye'ye akacak olan genç nüfusu da arttırıp, akışın yönünü değiştirebiliriz" - "Son dönemde yükseköğretim sistemimizdeki nicel büyümenin küresel eğilimlerle uyumlu olduğunu gözlemliyorum. Ayrıca dünya genelinde kendi ülkelerinde eğitim gören 5 milyon mobil öğrenciye de arz üretme noktasında önemli bir işlev gördüğüne inanıyorum. Bunun sonucu olarak son 10 yılda ülkemizde öğrenim gören uluslararası öğrenci sayısı, oluşturulan kapasiteyle 10 kat artmıştır. Bu sonuç yükseköğretim sistemimizin önemli bir başarısıdır" - ÜNDER Başkanı Muhammet Kurulay: - "Dernek çatısı altında inceleyeceğimiz konular arasında 'Rektörleri denetleyecek bir iç-dış mekanizma var mı, üniversite iç denetim mekanizması nasıl işletilebilir ve bu noktada hakkaniyete uygun nasıl denetlenebilir?' gibi pek çok konuyu konuşabileceğimiz programlar hazırlamak istiyoruz"

Haber 04-11-18 16:24

Altın girişi kolaylaşırsa mücevher ihracatı yüzde 25 artar

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Kamar: - "Gümrükten altın girişi kolaylaştırılırsa mücevher ihracatında yüzde 25 artış yaşanır. 4,5 milyar dolarlık ihracat rakamı 6 milyar dolara çıkar ve her sene katlanarak artmaya devam eder" - "Diyorlar ki cari açığa en büyük etkiyi altın ithalatı yapıyor. Yeter ki cari açığı altın tetiklesin. 5 milyar dolarlık telefon gelirken kimse bir şey demiyor. 5 milyar dolarlık altın gelirken yaygara kopuyor" - "Tektaşın modası kıyamet kopana kadar geçmez. Tektaş, beştaş, su yolu, bilezik en çok giden ürünler arasında bulunuyor. Her yıl ortalama 650 bin çift evleniyorsa 650 bin çift alyans satılıyor demektir. Bu rakamın da yüzde 70-80'i tektaş alıyordur" - Erkeklerin mücevhere ilgisi 4-5 senedir artmaya başladı. Erkekler genelde; deri, tekstil, altın-çelik, gümüş-altın, gümüş-pırlanta tercih ediyor"

Haber 21-04-18 11:20

DSÖ'den Esed rejimine tepki

Örgüt, Suriye'de Esed rejiminin bu ay başında Doğu Guta'ya giden yardım konvoylarındaki kritik sağlık malzemelerinin yüzde 70'ini boşaltarak hasta ve yaralı sivillere ulaşmasını engellediğini duyurdu - DSÖ Genel Direktörü Adhanom: - "Suriye halkının çektiği acılar artık son bulmak zorunda. Çok kolaylıkla önlenebilir ve tedavi edilebilir hastalık ve yaralardan dolayı çocuk, kadın ve erkeklerin ölmesi kabul edilemez"

Haber 14-03-18 17:46

Otoparkta rezalet! Sevişen çifti izleyerek mastürbasyon yaptılar

Galler polisi, bir otoparkta çok sayıda erkeğin toplu mastürbasyon yaptığını ihbar alınca, bölgedeki LGBT örgütünden yardım istedi. Ancak bölgeye giden kişiler, otoparktaki bir otomobilde sevişen çifti izleyen erkeklerin de heteroseksüel olduğunu söyledi.

Haber 23-08-17 17:33

Meryem Uzerli'ye büyük şok! Kırbaç cezasına çarptırılabilir

Başını kapatıp Suudi Arabistan'a giden Meryem Uzerli'nin başı belada. Erkeklerin olduğu ortamda başını açan Uzerli'ye kırbaç cezası gelebilir.

Magazin 23-03-17 23:01

Sarıgöl’de Aile Konulu Anlamlı Seminer

Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Sarıgöl’de “Erkeklerin Kadınlardan, Kadınların Erkeklerden Yakındıkları Konular...

Yurthaber 27-02-17 15:23

Erkeklerin kadınlarda hoşuna giden 7 kusur

Erkekler, kadınlarda bu kusurlara bayılıyor!

Kadin 01-07-15 07:08

Her erkeğin yatakta hoşlandığı 7 hareket

Erkeklerin yatakta hoşlarına giden şeyler hakkındaki tüm bildiklerinizi unutun. Çünkü sanılanın aksine erkekler çok daha farklı şeyler bekliyor ve istiyor. Örneğin, ön sevişme en az kadınlar kadar erkekler için de çok önemli...

Magazin 16-05-15 10:59

İşe toplu taşıma araçlarıyla gidenler daha zayıf

İşyerine kendi araçları yerinde otobüs, tramvay ve metro gibi toplu taşıma araçlarıyla giden erkeklerin özel araçlarıyla gidenlere göre ortalama 3, kadınların ise 2.5 kilo daha zayıf olduğu belirtildi

Haber 20-08-14 13:35

Erkeklerin Seks Top 10'u

Erkeklerin sekste en çok hoşuna giden Top 10 istekleri..

Kadin 07-01-12 09:33

Erkekler ne zaman, neler düşünür?

A'dan Z'ye kadınların aklına takılan ancak erkeklerin açıkça anlattıkları konular..

Haber 23-11-09 18:04

Kadınlar ve erkeklerin anlaşamadığı konular

Kadınlar ve erkeklerin bir türlü anlaşamadıkları güldüren ve düşündüren hususlar..

Haber 29-10-09 12:01

Erkeklerin seks top 10'u

Erkeklerin sekste en çok hoşuna giden Top 10 istekleri...

Haber 22-09-09 15:01

Erkeklerin Haklı Olduğu Konular!

Kadın erkek ilişkisinde aşk-seks konularında erkekler genellikle haklıdır.

Kadin 11-08-09 11:35
Haber 10-12-08 04:11

Prostat Hastalıkları Dosyası

Prostatit, erkeklerin sıkça karşılaştığı bir prostat problemidir. Genital veya üriner problemlerle doktora giden her 10 erkeğin 4'ünde nedenin prostatit olduğu düşünülmektedir.

Haber 07-06-05 00:07