Eski Sevgili Haberleri

Kocaeli'de eski sevgili dehşeti! Evinin önünü benzin dökerek yaktı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir şahıs, yeniden bir araya gelme isteğini reddeden eski sevgilisinin evinin önüne benzin dökerek yaktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, şahsın evin önünü ateşe verdiği ve birden büyüyen alevlerin arasından koşarak çıktığı görüldü. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 23-02-2024 22:00

Adı: 'Eski sevgili pazarı' İstanbul'da kuruldu, yoğun ilgi görüyor! Sana kırmızı hiç yakışmıyor yazan da var Derdinden, kederinden yırttığım pantolon yazan da

14 Şubat Sevgililer Günü'ne günler kala Nişantaşı'nda 'eski sevgili pazarı' kuruldu. Eski sevgililerinden kalan eşyalarını satmak isteyenler, ürünlerin üzerine "Sana kırmızı hiç yakışmıyor" gibi ilginç notlar da yerleştirerek satışa sundu. Yiğit Sahur, "Şu anki kız arkadaşımla birlikte sosyal medyada bu pazarın kurulacağını gördük. Elimizde önceki ilişkilerimizden kalan eşyaları toplayarak satış yapmaya başladık. Yoğun da bir ilgi var, daha ilginç diyaloglar da yaşarız diye düşünüyorum" dedi.

Haber 11-02-2024 13:43

Eski sevgilisinin barışma teklifini reddetti! Sonrası korkunç

Ankara'da Çankaya ilçesinde dehşet dolu bir olay yaşandı. 44 yaşındaki Ayşegül Ç., evine gelen ve bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşı M.A. tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü. Polis, olaydan sonra kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 27-01-2024 00:02

Eski sevgilisini eğlence mekanında görünce deliye döndü! 'Cinsel içerikli mesajların' ardından bir detay daha ortaya çıktı: 'Vücudumda defalarca sigara söndürdü'

Eğlence mekanında eski sevgilisini görünce adeta deliye dönen 51 yaşındaki İrfan Şahin, zorla dışarı çıkardığı Sibel Kahraman'a dehşeti yaşattı. Zorla bindirdiği otomobilde Kahraman'ın yüzüne 9 kez kafa attığı iddia edilen Şahin tutuklandı. Suçlamaları reddeden Şahin, Kahraman'ın, evine girerken düştüğünü iddia etti. Kahraman ise eski sevgilisinin cinsel içerikli mesajları yüzünden ayrıldığını bu yüzden de kendisine şiddet uyguladığını ve vücudunda sigara söndürdüğünü söyledi.

Haber 22-01-2024 11:08

Eski Sevgili

Eski Sevgili Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eski Sevgili Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Düğündeki halay sırasında dehşet! Eski sevgilisini vurup, intihar etti

Sultanbeyli'de eski sevgili dehşeti yaşattı. İddiaya göre davetlisi olduğu düğüne gelen Ahmet Taşan, eski sevgilisi Kader T.'yi silahla vurduktan sonra kendi kafasına ateş etti. Ahmet Taşan olay yerinde hayatını kaybederken, Kader T. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 15-01-2024 08:44

İntörn doktor olan eski sevgilisinin bacağının kesilmesine sebep olmuştu! Vuran sanıktan mahkemede pişkin sözler: Hala seviyorum

Ekim ayında Mersin'de yaşanan olay tüm Türkiye'nin kanını dondurmuştu. Hastane teknisyeni, eski sevgilisi olan intörn doktora kurşun yağdırmıştı. Korkunç olayın ardından talihsiz doktorun bacağı kesilmişti. Mahkemede ilk ifadesini veren sanığın sözler duyanları şaşkına çevirdi.

Haber 04-01-2024 14:44

Bağcılar'da eski sevgili dehşeti! 'Annen ile kardeşini öldürdüm, cenazeleri merdivende'

Bağcılar'da eski sevgili dehşet saçtı. Barbaros Tüzün ile Filiz Çilingir kısa süreli bir birliktelik yaşayıp ayrılmışlardı. Ayrılığı kabullenemeyen eski sevgili Tüzün, Filiz Çilingir'e defalarca ateş etti. Annesini korumak isterken 14 yaşındaki Selin Akçay da kurşunların hedefi oldu. Dehşet saçan eski sevgilinin, Filiz Çilingir'in büyük kızına attığı mesaj ise kan dondurdu.

Haber 08-11-2023 00:00

Eski sevgilileri tıpış tıpış geri dönecek! Sene sonuna kadar aşkta yüzü gülecek burçlar belli oldu

Aşk bazen can yakıcı olabiliyor. Eski sevgilisini unutamayanlar güzel anıları düşünerek daha da çıkmaza girebilir. "Ex'ten next olur mu?" sorusu tartışıla dursun astrologlar sene sonuna kadar aşkta yüzü gülecek burçları açıkladı. Onlar her an eski sevgiliden 'özledim' mesajı alabilirler.

Kadin 18-09-2023 09:23

Seks uzmanı cinsel ilişkide değiştirmeniz gereken tabuları açıkladı! Eski sevgilinizle yatarak...

Cinsel ilişkiye olan bakış açıları kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor. Bir seks uzmanı cinsel ilişkideki tabuların yıkılması gerektiğini belirterek şaşırtıcı önerilerde bulundu. Eski sevgiliyle çıkmanın etkili orgazm yaşamak için güvenilir olduğunu paylaşan uzman, tartışmalara neden oldu.

Kadin 04-05-2023 10:57

Eski sevgililerinin hepsini düğününe davet edip aynı masada oturttu! “Kaybedenler Kulübü” yazısı gündem oldu

Çin’in sosyal medya platformu Weibo’da bir düğün töreninden paylaşılan görüntüler kısa sürede popüler olmayı başardı. İsmi açıklanmayan bir gelinin tüm eski sevgililerini düğününe davet ederek hepsini aynı masada oturttuğu anlar sosyal medyadan paylaşıldı. Gelin eski erkek arkadaşlarının masasına “Kaybedenler Kulübü” yazılı bir not ekledi.

Trend 31-03-2023 11:00

Aldatan eski sevgilisinden intikam almak için reklam panolarını satın aldı! ''Penceresini açınca...''

ABD, Los Angeles'ta yaşayan 25 yaşındaki şarkıcı-söz yazarı Izza, eski sevgilisinden intikam almak için tercih ettiği ilginç yöntemle gündem oldu. Yeni çıkan albümünü tanıtmak için şehirdeki tüm reklam panolarını satın alan genç kadın, bunların arasında eski sevgilisinin evinin tam önündeki panoyu eklemeyi de ihmal etmedi.

Trend 19-11-2022 18:32

Bir Küçük Gün Işığı'nın Elif'i Seray Kaya'nın eski sevgilisi de çok ünlü çıktı! Görenler şaşırıyor

Seray Kaya, ATV'nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nda Elif karakterini canlandırıyor. Her hafta ilgiliyle izlenen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Berk Oktay ile başrolü üstlenen Seray Kaya'nın başarılı oyunculuğu ilgi çekiyor. Seray Kaya'nın eski sevgilisinin de oldukça ünlü olduğu öğrenildi.

Magazin 07-11-2022 20:00

Sonuçlar üzülmenize yol açabilir! Yapılan ankette en sık görülen seks rüyaları açıklandı

Uyku temel ihtiyaçlarımız arasında bulunuyor. Bazı kişiler uyku sırasında neredeyse hiç rüya görmezken bazıları ise bir gecede bir sürü rüya görebiliyor. Rüyaların bilinçaltımızla alakalı olduğu düşünülüyor. Hem erkek hem de kadınlar cinsellik ile ilgili rüyalar görebiliyor. Bu konuda yapılan ankette en sık görülen seks rüyaları tespit edildi.

Haber 13-10-2022 08:27

Tehdit ve taciz yüzünden sosyal medyada yardım çağrısı yapmıştı! Dehşet saçan eski sevgili için tekrar harekete geçildi

Melek Bezaroğlu'nun, sosyal medyadan yardım çağrısında bulunduğu videoda kendisini 3 yıldır tehdit ve taciz ettiğini öne sürdüğü eski sevgilisi Mustafa K. ile ilgili gelişmeler yaşanırken olayla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıktı. Bezaroğlu'na attığı mesajlarla tüyler ürperten Mustafa K.'nın cezaevine girdiği, tehditlerini çıktıktan sonra da sürdürdüğü öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınıp serbest bırakılan Mustafa K. için tekrar harekete geçildi.

Haber 31-08-2022 16:10

Hostesin korku dolu günleri: Saplantılı eski sevgili satırla kapısına dayandı! Evine kamera yerleştirince şoke oldu

Hostes B. S. T. (42), İstanbul'un Tuzla ilçesinde aynı sitede oturduğu Altan A. (47) ile tanışıp 2-3 hafta flört etti. Ancak Altan A.'nın bir komşularına satırla saldırdığını görünce B. S. T. ayrıldı. Bundan sonra B. S. T.'nin hayatı kâbusa dönmeye başladı. Saplantılı Altan A., B.S.T.'yle görüşen herkese tüyler ürperten tehditler yağdırmaya, hatta evlerine satırla girerek dehşeti yaşatmaya başladı. Evine güvenlik kamerası yerleştirse B. S. T. gördükleri karşısında uykusuz geceler geçiriyor...

Haber 23-08-2022 10:02