Estetik Haberleri

Nişanda toplanan takılarla burun estetiği yaptırdılar! Çocuklarına da sünnetinden topladıkları parayla yaptırırlar artık

Sosyal medyadabir çift yaptıkları paylaşımla kısa sürede dikkatleri üzerine çekerek gündem olmayı başardı. Nişanda topladıkları para ve altınlar burun estetiği yaptırdıklarını dile getiren çift, nişanda çekilen bir fotoğrafları ve ameliyattan sonraki hallerini gösteren bir fotoğraflarını paylaşınca gündem oldu.

Trend 20-04-2024 09:39

Başarısız göğüs estetiği kabusu yaşattı! 'Göğüs uçlarım ölüyor' diyerek yardım istedi... Aylardır kapanmayan yaralarıyla: 'Cinayet mahalli gibi görüyor'

22 yaşındaki model Chloe Rose, göğüslerini dikleştirmek için estetik operasyon yaptırmaya karar verdi ama ameliyat korkunç bir şekilde sonuçlandı. Başarısız bir göğüs estetiği için 2.800 sterlin (yaklaşık 113 bin 570 TL) harcadıktan sonra ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kaldığını söyleyen Rose, aylardır göğsünde açık yaralar olduğunu ifade etti.

Trend 18-04-2024 11:49

'Hayatım komple karardı' Estetik yaptırdı... Düğününü iptal etmek zorunda kaldı Doktor dalga geçer gibi 'sen de ne kadar şanssızsın' dedi

Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras (25), 3 yıl önce özel hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

Haber 04-04-2024 12:57

Uçakların koltukları kalçasına dar gelince çareyi kendi uçağını satın almakta buldu! Artık iki bilet almak zorunda kalmayacağım

Kalça ölçüleri nedeniyle sosyal medyanın dikkatini çeken Gracie Bon bu kez ilginç bir açıklamada bulundu. Daha önceki sosyal medya paylaşımlarında sıklıkla yolcu uçaklarının koltuklarına kalça ölçüleri nedeniyle sığmamasından şikayet eden Bon, sorununa kendisine ait bir uçak satın alarak çözüm bulduğunu söyledi.

Trend 04-04-2024 10:50

'Doktorum' diyen tıp öğrencisinden korkunç operasyon! Başarısız yağ aldırma işleminde kadını öldürdü ve cesedini masada bırakıp kaçtı

Meksika'nın Guadalajara kentinin doğusundaki Tepatitlan de Morelos'ta Georgina Nayeli Ruezga isimli genç bir kadın yaptırdığı yağ aldırma (liposuction) işleminden sonra hayatını kaybetti. Operasyonu gerçekleştirdiği ifade edilen Jorge V isimli adam ihmal nedeniyle adam öldürme suçundan suçlu bulunarak üç yıl üç ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 03-04-2024 13:35

Jawline dolgusu hakkında ne biliyorsunuz? Hem kadınlar hem erkekler yaptırıyor…

Jawline dolgusu, etkileyici ve karakteristik bir yüze kavuşma imkânı verdiğinden, en sık tercih edilen yüz dolgusu çeşitlerinden ve son yılların en popüler medikal estetik prosedürlerinden biridir.

Haber 03-04-2024 13:27

Hiçbiri tesadüf değil! Vücudunuzdaki benlerin ruhsal ve bedensel anlamları

Vücudumuzdaki benler, fiziksel özelliklerimizin bir parçasıdır. Birçok kişi bunların aynı zamanda ruhsal ve bedensel anlamlar taşıdığına inanır. Benlerin konumları bazı inanışlara göre kişisel ve spiritüel anlamlar taşıyabilir.

Kadin 22-03-2024 16:00

İnsanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi! 30 yaş fark çıktı... Yorumlar şoke etti 'Bu akıma katılmayın'

Yaş almanın vücutta bıraktığı etkiler kişiden kişiye göre değişiyor. Ancak son yıllarda hem sosyal medyada fotoğraflara uygulanan filtreler hem de bazı estetik uygulamalar insanların yaş algısını ve yaşlanma belirtilerine dair fikirlerini değiştirdi. Sosyal medyada viral olan akım katılan bir kadın da bu durumu kullanıcılara sorduğu bir soruyla bir kez daha gördü. 34 yaşındaki Kate Winney, insanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi ve 60'larında göründüğünü söyleyenler yüzünden şoke oldu.

Kadin 22-03-2024 12:54

Estetik ameliyatı geçirdi... Hayatını kaybetti! 'Kekeleyerek konuşuyorlar' Korkunç iddia

Kayseri'de 11 Mart'ta burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden 3 çocuk annesi kadın, 9 saatlik ameliyattan sonra 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden kardeşi "Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının kim ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi. Şikayet üzerine savcılık soruşturma başlatırken hastane konunun adli mercilere intikal ettiğini belirtip açıklama yapmadı.

Haber 20-03-2024 19:09

Ellerinde fotoğrafla geliyorlar 'Bu kadar büyük olsun' diyorlar Uygunsuz 'Botoks uygulamaları'na dikkat: Oldukça tehlikeli bir tablo

Estetik uygulamalara ilgi artarken Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen “Kişiler, ellerinde resimle başvurabiliyorlar, ’Dudaklarımın bu kadar büyük olmasını istiyorum’ gibi. Uygun olmayan ürünler kullanıldığında olumsuz tablolarla karşılaşıyoruz. Son günlerde en çok gündeme gelen botulismus vakaları. Bu çok yüksek dozda botoks uygulaması sonucu gelişen, oldukça tehlikeli bir tablo, yaşamı tehdit edebileceği için yoğun bakımda tedavi gerektiren bir durum” dedi.

Kadin 18-03-2024 13:12

'Dünyanın en büyük yanaklarına' sahip kadın görünüşüyle ​​dalga geçen trollere cevap veriyor

36 yaşındaki Anastasia Pokreshchuk 'dünyanın en büyük yanaklarına' sahip olduğunu iddia ediyor. Zalim troller ona güzel olmadığını söylemeye çalışıyor ama o görünüşünü ne kadar sevdiğini söyleyerek karşılık veriyor.

Kadin 18-03-2024 12:08

Estetik ameliyattan sonra burnunun yeni görüntüsünü paylaştı! Bir gören bir daha baktı... Burun estetiği rezaletim

Sosyal medyada burun estetiği yaptırdıktan sonra yeni halini paylaşan bir kadının gönderisi kısa sürede gündem olmayı başardı. Görüntülerini "Burun estetiği rezaletim" diyerek paylaşan kadın sosyal medyadan yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 05-03-2024 09:25

Sivilce ve akne problemi yaşayanlar dikkat! Sivilcelerin çıktığı bölgeye göre anlamları

Sivilce ve akne gibi cilt problemleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özellikle ergenlik döneminde ortaya çıkan bu sivilcelerin çıktığı bölgeye göre bir anlamı olduğunu biliyor muydunuz? İşte sivilcelerin çıktığı bölgeler ve anlamları...

Kadin 05-03-2024 08:13

İsveç'ten İstanbul'a geldi, özel hastanede 3 ayrı estetik ameliyat oldu! Bir gün sonra otelde hayatını kaybetti

İsveç'ten İstanbul'a gelerek özel bir hastanede 3 ayrı estetik ameliyat olan 33 yaşındaki kadın, 1 gün sonra otelde hayatını kaybetti. Talihsiz kadının ailesi olaya ilişkin avukatları aracılığı ile şikayetçi oldu. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan şikayet dilekçesinde “Geride sekiz yaşında bir kız çocuğu, acılı bir baba ve anne bırakılmıştır” ifadelerine yer verilerek sorumluların cezalandırılması talep edildi. Hastanenin de 6 bin 490 Euro‘yu elden nakit olarak aldığı iddia edildi.

Haber 04-03-2024 20:24

Dolandırıcı kadından akılalmaz oyun: 6 ilde 19 suçtan aranıyordu! Yakalanmamak için yaptığı 'yok artık' dedirtti

Bazı şirketlere ait çekleri çaldıktan sonra üzerinde değişiklik yapıp tekrar piyasaya süren A.C. isimli kadın, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suçüstü yakalandı. 6 ilde, 19 ayrı suçtan arandığı öğrenilen kadının, yakalanmamak için kardeşinin kimlik kartını kullandığı, ona benzemek için de yüz estetiği yaptırdığı ve kilo verdiği ortaya çıktı. Evinde yapılan aramada, çeşitli şirketlere ait çek koçanları, çok sayıda kaşe ve mühür ele geçirilen A.C., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 01-03-2024 09:59

Amerikalı bir estetik cerrahının yaptığı gençleştirme operasyonu sosyal medyada gündem oldu! Gören tanımayadı... Oğlu zannettim

Sosyal medyada paylaşılan bir estetik operasyonunun sonuçları kullanıcılar arasında popüler oldu. Amerikalı bir cerrahın uyguladığı gençleştirme operasyonu sosyal medyada çok konuşuldu. İsmi açıklanmayan hastanın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Trend 24-02-2024 11:50

Charlie Sheen ve Denise Richards'ın kızı Sami Sheen, göğüs büyütme operasyonunu gösterdi! Yeniden bıçak altına yatmak istiyor... Beni durdurun

Charlie Sheen ve Denise Richards'ın kızı Sami Sheen geçtiğimiz yıllarda OnlyFans hesabı açtığını duyuyarak herkesin ilgisini çekmişti. Müstehcen paylaşımları sayesinden adından söz ettiren Sami Sheen bu kez yaptırdığı göğüs estetiğiyle gündemde. Yeniden bıçak altına yatmak istediğini söyleyen fenomen isim TikTok'tan yaptığı paylaşımında hayranlarına seslenerek 'Beni durdurun' dedi.

Trend 24-02-2024 11:21

Ünlü estetikçi uyardı: Göğüs büyüklüğü ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir

Ünlü estetikçi Prof. Dr. Hayati Akbaş, "Ortaya çıkan bu büyük meme, bu ağırlık vücudun dengesini bozar. Vücudun aksını bozar. Kadınlarda büyük göğüsler sırt ağrısı, bel ağrısı, hijyen problemleri, boyun ve bel fıtığı gibi ameliyatlara kadar zaman zaman gidebilen ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir" dedi.

Kadin 17-02-2024 15:24

Göğüs dikleştirme ameliyatı kabusu oldu! Son hali doktorları bile şaşırttı: Güzel vücut uğruna bıçak altına yattı, hayatı karardı

Göğüslerini büyütüp dikleştirmek için bıçak altına yatan kadın bin pişman oldu! Ankara'da yaşayan Gözde Kibar, estetik ameliyatından sonra artık eski haline dönmek istiyor. Son durumu GATA'daki doktorları dahi şaşırtan Kibar soluğu mahkemede aldı, operasyonu gerçekleştiren ünlü doktor hakkındaki söyledikleri şaşkına çevirdi.

Haber 14-02-2024 08:38

Yeni tehlikenin adı: İran botoksu! Ucuz olduğu için tercih ediliyor ama... Uzmanlar uyardı

Botoks son yılların en çok tercih edilen estetik işlemlerinden. Yaşlanmak ve kırışmak istemeyen pek çok kişi botoks uygulamasına başvuruyor. Ancak botoks yaptırmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar var. Botoksun hekimler tarafından yapılıyor olmasına ve ilacın Bakanlık onaylı olmasına özen göstermek gerekiyor. Çünkü son dönemde yeni bir tehlike ortaya çıktı. O da; İran botoksu. Uzmanlar; Türkiye'ye kaçak yollarla gelen bu botoksun komplikasyonlara neden olabildiğini belirtiyor.

Kadin 12-02-2024 16:29

Estetiklere doyamayan Seda Sayan kaslı vücudunu gösterdi!

Seda Sayan genç görünmek için yaptırdığı estetik operasyonlar ile gündemden düşmüyor. Fotoğraflarına yaptığı shoplarla ve estetik operasyonlarla adından söz ettiren Seda Sayan son estetiği ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-02-2024 20:18

İstanbul sokaklarında ameliyat kıyafetli şüpheli! Parayı ödememek için kendini bu halde sokağa attı

İstanbul'da dün akşam enteresan bir firar girişimi yaşandı. Estetik olmak için bir hastaneye başvuran ardından bıçak altına yatan yabancı uyruklu kadın operasyonun ardından ameliyat kıyafetiyle kendini sokağa attı. Çalışanlar tarafından yakalanan şüphelinin parayı ödememek kaçmaya çalıştığı iddia edildi. Yakalandığında küfürler savuran şüphelinin sokaktaki fotoğrafları ise dikkat çekti.

Haber 08-02-2024 09:38

Son yıllarda her 8 kadından birinde görülüyor! Nedeni tam olarak saptanamıyor... Uzman isim o yöntemi işaret etti

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Denizli, özellikle erken evre kanserlerde ilk seçeneğin koruyucu cerrahi olduğunu ve meme koruyucu mastektomi ile memenin mümkün olan en küçük kısmının cerrahi sınırlarla çıkarılmasının kozmetik ve psikolojik açıdan avantajlı bir yöntem olduğunu bildirdi.

Kadin 02-02-2024 17:54

Eski sevgilisi 'Şimdiye kadar gördüğüm en kötüsü' demişti! Özel tasarım vajina ameliyatı yaptırdı... Kabusu yaşıyor

Avustralya'da yaşayn 47 yaşındaki Vanessa Vaugh isimli bir kadın 20'li yaşlarındayken eski sevgililerinden birinin ona vajinası için "şimdiye kadar gördüğüm en kötüsü" yorumunu yapınca estetik operasyon yaptırmaya karar verdi. Sevgilisinin sözleri üzerine özel tasarım vajina ameliyatı olan Vaugh, cinsel hayatının tamamen bittiğini söyleyerek genç kadınları uyarmak istediğini dile getirdi.

Trend 27-01-2024 13:54

Devasa ölçülerdeki göğüsleri sayesinde fenomen olmuştu! İdeal erkek tipini tanımladı... Sosyal medya kriterlerini konuştu

Geçirdiği sayısız estetik prosedürün sonrasında devasa ölçülerde göğüslere sahip olan Paige British sosyal medyadan yaptığı paylaşımında hayranlarının sorularına cevapladı. Göğüsleri için 40 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 530 bin TL) harcayan British hangi tür erkeklerden hoşlandığını anlattı.

Trend 18-01-2024 15:05

Pazardan kapış kapış alacaksınız! Kırışıklıklara veda... Gençleştiren 5 altın besin! Kimse bu etkisini bilmiyordu, doktorlar her gün yiyor

Ciltten beyin sağlığına ve DNA onarımına kadar, iyi yaşlanmanız hatta yaşlanma etkilerini önleyip kırışıklıkları engellemeniz mümkün mü? Uzmanlara göre yanıtı bazı sağlıklı yiyeceklerde saklı. Pek çokları, sağlık üzerindeki büyük etkilerinden dolayı doğru ve besleyici seçimler yapmaya özen gösteriyor. Yaşlanma karşıtı besinler de bunlardan. Doktorların her gün tükettiği 5 altın besinle sağlıklı yaş almaya ve yaşlanma etkilerini azaltmaya hazır olun. Öğrenince pazardan kapış kapış alacaksınız.

Kadin 18-01-2024 10:39

Silikon kararmalarını tek seferde yok eden yöntem! Yılların kirini bembeyaz yapıyor

Evlerimizde sıklıkla karşılaştığımız sorunlardan biri olan silikon kararmalar, estetik açıdan rahatsız edici olabilir. Özellikle banyolarda can sıkan silikon kararmalarını bu yeni yöntem sayesinde tek seferde yok etmek artık çok daha kolay. Yılların biriktirdiği kiri bembeyaz bir temizliğe dönüştüren bu pratik çözümü öğrenmek ve evinizdeki silikon yüzeyleri yenilemek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 17-01-2024 11:42

Instagram sendromu Boy uzatma ameliyatları sosyal medyada gündemdeydi 'Öyle masum ameliyatlar değil' Uzman isim uyardı, boy kriteri verdi

Zorunluluk dışındaki boy uzatma ameliyatlarının enfeksiyondan kalıcı yürüme problemlerine kadar pek çok risk taşıdığı belirtildi. Prof. Dr. Gazi Huri, sosyal medyanın yaşamda fazla yer almasıyla insanlarda mükemmel olma arzusunun geliştiğini, bunun sağlığı tehdit ettiğini söyleyip "Buna 'Instagram sendromu' diyoruz. Bu, fotoğraflardaki filtrelerin hekimden istenmesi. Bu şekilde hekimlere başvurular arttı. Son zamanlarda bu, ortopedi alanında da boy uzatmaya ilişkin olmaya başladı" dedi.

Kadin 15-01-2024 12:26

Sararmış telefon kılıfını 5 dakikada eski haline çeviriyor! Yenisini almaya gerek kalmayacak

Telefon kılıfları, cihazlarımızı çizilmelerden ve darbelerden korumak için kullanılan önemli aksesuarlardır. Zamanla sararan telefon kılıfları için temizleme yöntemleri araştırılıyor. Bu karışım ile sararan telefon kılıfınızı sadece 5 dakikada eski haline döndürebilir ve yeni bir kılıf almaktan kurtulabilirsiniz.

Kadin 12-01-2024 11:05

Estetikleri gündemden düşmüyor! Seda Sayan son videosuyla takipçilerini şaşırttı... Sünnet derisinden sıvı enjekte ettirdi

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşıyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim takipçilerini şaşırttı. Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdiği işlemi paylaştı.

Magazin 05-01-2024 16:05

Sevim Emre'den estetik iddialarına yanıt: 'Çok üzüleceksiniz ama...'

Sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, hakkında çıkan estetik iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Emre, "Siz şaka mısınız? Çok üzüleceksiniz ama hiç estetik olmadım" ifadelerini kullandı.

Magazin 29-12-2023 14:12

Zayıflamak için ameliyat olan kadın uyandığında gözlerine inanamadı! Göğüs silikonu ve Brezilya poposu takıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 65 yaşındaki Amerikalı Kimberly McCormick, 6 yıl önce Meksika'da fazla kilolarındna kurtulmak için bıçak altına yatmıştı. Vücudunda kol, bacak ve karnından sarkan derilerin alınmasını ve memelerinin dikleştirilmesini isteyen kadın daha uygun fiyatlı olması için yeniden Meksika'nın yolunu tuttu. Ancak ameliyat bitiminde kendisine göğüs silikonu takıldığını ve Brezilya poposu yapıldığını gördü.

Trend 25-12-2023 09:56

Rahim sarkması cinselliği etkiler mi? Rahim sarkması cinsel isteksizlik yapar mı?

Rahmin, rahim duvarından ayrılarak vajinaya doğru kayması rahim sarkması olarak isimlendirilmiştir. Bu durumun oluşması çeşitli nedenlere bağlı bir şekilde gelişir. İlerleyen yaş, çoklu doğum, normal doğum ya da kalıtsal durumlar bu nedenlerden bazıları şeklinde gösterilir. Çeşitli belirtiler ile birlikte görülen rahim sarkması, tedavisi olan bir durumdur.

Kadin 15-12-2023 20:49

Yüzüne sünnet derisi enjekte ettireceklere seslendi! Biz Müslüman ülkeyiz, bol bol var sözleri sosyal medyada gündem yarattı

Güzellik trendleri her geçen gün farklılaşarak bambaşka bir noktaya giderken son günlerin trendi ise sünnet derisi enjeksiyonu oldu. Bebek plasentasıyla yapılan uygulamaların ardından son dönemde sünnet derisinden elde edilen kök hücrelerin cilt üzerine uygulanması popüler oldu. TikTok'ta paylaşım yapan bir güzellik uzmanı ise, "Biz Müslüman ülkeyiz, bol bol var" diyerek sünnet derisi enjekte ettirmek isteyenlere seslendi.

Trend 07-12-2023 10:40

Güzelleşmek için bıçak altına yattı! Yüz dolgusu burnunu yaktı... Burnumdan et parçasının koptuğunu hissettim

52 yaşındaki Krysta Carson güzelleşmek için bıçak altına yattı ve yanlış uygulanan kozmetik dolgu maddesinin kurbanı oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinde yaşayan 52 yaşındaki kadın prosedürün burunun düşmesine neden olduğunu dile getirirken yaşadığı travmatik durumdan söz ederek, "Herkesin başına gelebilir" diyerek uyarıda bulundu.

Trend 28-11-2023 11:14

Devlet hastanesinde skandal! Kayıt dışı estetik ameliyat yapıyorlarmış

Diyarbakır'da Bismil Devlet Hastanesi'nde kayıt dışı burun estetiği yapıldığı belirlendi. Hastalardan kayıt dışı para alarak estetik ameliyat yapan 2'si doktor 4 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 21-11-2023 15:59

Mükemmel kadın seçildi! 'Bir sır saklıyorum' diyerek yaptığı itiraf sosyal medyanın gündemine yerleşti

Brezilyalı model Janaina Prazeres, Playboy dergisi tarafından 'mükemmel kadın' seçildiği için çok mutlu olduğunu dile getirirken hayranlarından büyük bir sır sakladığını söyledi. 35 yaşındaki model kusursuz güzelliğe ulaşmak için defalarca bıçak altına yattığını söyleyerek estetik yaptırmadan önceki hallerini de paylaşmayı ihmal etmedi. Prazeres'in itirafı sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 01-11-2023 10:01

Cinsiyet değiştirme ameliyatından sonra ses estetiği yaptırdı! 4 ay sonraki değişimi sosyal medyada viral oldu

Sosyal medyada cinsiyet değiştirme ameliyatından sonra ses estetiği yaptıran bir kadının değişimi viral olmayı başardı. Sosyal medyada 60 bini aşkın takipçisi bulunan Op. Dr. Elad Azizli'nin cinsiyet değiştirme ameliyatından sonra ses estetiği yaptıran hastasının görüntülerini paylaşması Instagram'ın ilgisini çekti.

Trend 21-10-2023 10:21

Musluktaki inatçı kireç lekelerini dakikalar içinde yok ediyor! Ayna gibi parlayan muslukların sırrı

Musluktaki kireç, sert su kaynaklarından gelen minerallerin birikmesi sonucu oluşan yaygın bir sorundur. Kireç, suyun içinde bulunan kalsiyum ve magnezyum minerallerinin birleşmesiyle oluşur ve zamanla musluklar, armatürler ve suyun temas ettiği yüzeylerde birikir. Musluktaki kireç, sadece estetik bir sorun olmakla kalmaz, aynı zamanda su akışını azaltabilir ve muslukların performansını olumsuz etkileyebilir. Musluklardaki su lekeleri ve kireçten kurtulmak için en etkili yöntemler haberimizde.

Kadin 13-10-2023 11:26

10 yıl boyunca sayısız estetik operasyon geçirdi! Sonunda tanınmaz hale geldi... Polisler pasaportuna inanmadı, sorguya çekti

TikTok fenomeni Joanne Prophet, 10 yıl boyunca sayısız estetik operasyon geçirdiğini ve bu süreçte pasaportunu yeniletmenin aklına gelmediğini söyleyerek başından geçen ilginç bir olaydan söz etti. Pasaportundaki fotoğrafın kendisi olduğuna inanmayan sınır görevlileri tarafından sorguya çekildiğini ifade eden Prophet sonunda pasaportundaki vesikalık fotoğrafını değiştirdi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü de pasaporttaki kişinin Prophet olduğuna inanamadıklarını söyledi.

Trend 12-10-2023 10:24

Bir fiyatına üç kampanyasına katıldı! 28 yaşındaki kadın estetik operasyonların ardından hayatını kaybetti

Meksika'nın Mexico City şehrinde yaşayan 28 yaşındaki Yuritzi Gabriela Gutierrez isimli bir kadın bir klinikte geçirdiği yağ aldırma ameliyatı sonrasında hayatını kaybetti. Kliniğin "bir fiyatına üç" kampanyasına katılan 28 yaşındaki kadın operasyon sırasında yaşadığı komplikasyonların ardından trajik bir şekilde hayatını kaybetti.

Trend 11-10-2023 08:39

Sosyal medya fenomeni Shilpa Sethi kalçasını büyüttü! Dar pantolonun desenleri dikkatleri çekti... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada yaptırdığı kalça büyütme operasyonundan sonra birbirinden cesur paylaşımlara imza atan Shilpa Sethi yine geleneğini bozmadı. Fenomen isim kalabalık bir cadde yürürken diğer insanların kalçasını gördüklerinde verdikleri tepkiyi sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Sethi'yi kıyafet seçiminden dolayı eleştirdi.

Trend 04-10-2023 11:20

Barbie akımının son perdesi estetik ameliyatlar oldu! Barbie vajina diyerek tanıttı... Sosyal medyada gündem yarattı

Margot Robbie'nin başrolünü üstlendiği "Barbie" filminin vizyona girmesinden bu yana tüm dünyayı adeta Barbie çılgınlığı sardı. Barbie konsepti estetik ameliyatlara da sıçrayınca sosyal medyanın tepkisi gecikmedi. Bir güzellik uzmanı yaptığı paylaşımda "Barbie vajina" olarak adlandırdığı operasyonunu paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-09-2023 10:50

Dikişleri patladı, göğüsleri düştü! İstanbul'da estetik kabusu: Güzellik için bıçak altına yatmıştı ama...

Liposaction ve meme küçültme ameliyatı için geçen yıl 22 Ağustos'ta İstanbul'daki bir estetik cerrahı tarafından ameliyat edilen 43 yaşındaki A.H.'nin hayatı kabusa döndü. Ameliyat sonrası vücudundaki dikişleri patlayan A.H.'nin karın altı dikişleri iltihap kaptı ve göğüsleri düştü. Günlerce ağrı çeken A.H., doktor hakkında şikayetçi oldu.

Haber 11-09-2023 08:34

Estetik operasyon kabusu oldu! Güzelleşmek isterken gözünün ortasında kocaman bir delikle kaldı... “Gözyaşlarım dışarı çıkıyor”

Çin'in Hohhot kentinden ismi açıklanmayan bir kadın düşük göz kapağı şikayetiyle estetik operasyon yaptırdı. Ancak operasyon hiç beklemediği bir şekilde sonuçlandı. Şoke edici tıbbi kaza göz kapaklarının sağ gözünün ortasında büyük bir deliğin oluşmasına neden oldu.

Trend 08-09-2023 10:41

Akılalmaz iddia! ABD'den Esenyurt'a geldi, hayatını kaybetti

ABD'li Cleoptra Mae Denms, estetik için ABD'den Türkiye'ye geldi. İstanbul Esenyurt'ta bir merkezle anlaşan kadın yağ aldırma ve saç ektirme işleminden sonra bir anda fenalaştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kadının cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Haber 05-09-2023 17:49

Boyunu 15 cm uzatmak için ameliyat oldu! Operasyonun fiyatı dudak uçuklattı... “Çok pişmanım”

Alman sosyal medya fenomeni Theresia Fischer, sevgilisinin fiziksel görüntüsünü beğenmediğini söylediği için boyunu uzatmak adına ameliyat oldu. Boyunu 15 cm uzatmak için 130 bin sterlin (yaklaşık 4 milyon 369 bin TL) ödeyen fenomen isim prosedürden pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

Trend 02-09-2023 14:06

Dermokozmetik ürünler nelerdir? Neden dermokozmetik ürünler kullanmalıyız?

Dermokozmetik cilt sağlığını ve görünümünü iyileştirmeye yönelik farmasötik ve kozmetik ürünlerin bir sentezi olarak ortaya çıkan önemli bir kavramdır. Dermokozmetik ürünler, cilt bakımında bilimsel yaklaşımı ve etkinliği bir araya getirerek, dermatolojik sorunları tedavi ederken aynı zamanda güzellik ve estetikle ilgili ihtiyaçları da karşılamayı amaçlar.

Kadin 29-08-2023 16:55

Estetik faciası! Badem göz ameliyatı genç kadının hayatını kararttı! 3 defa ameliyata ikna etti…

İzmir'de yaşayan bir çocuk annesi genç kadın, güzelleşmek uğruna gittiği özel bir klinikte hayatının şokunu yaşadı. Son dönemde en çok yapılan estetik türü olan "badem göz" ameliyatına giren 31 yaşındaki Gonca Akdemir, yüzünde yaralar olunca doktor mini yüz germe yapalım dedi. Yüzü daha kötü hale geldi. Yüz germe ameliyatının da dikişleri açılınca 3. kez ameliyata alınan genç kadının yüzünün eski halinden eser kalmadı.

Haber 26-08-2023 07:45