Ev Hanimi Diyet Listesi Haberleri

Evde kolay pasta nasıl yapılır? Nefis Alman pastası tarifi ve malzeme listesi! Bağımlılık yapan lezzet

Kolay pasta tariflerinden biri olan Alman pastası hem misafir ikramlıklarında hem de doğum günü gibi özel günlerde tercih ediliyor. Tamamen ev yapımı olan pandispanya keki, arasındaki lezzetli krema ve son dokunuş olarak üzerine dökülen pudra şekeri ile tamamlanan Alman pastası tarifi ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Denemek ve tekrar tekrar yapmak isteyenler lezzetli Alman pastası tarifini araştırıyor. Peki, Alman pastası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 2024-01-29 14:42:03

MasterChef mücver tarifi! Sofralara renk katan enfes mücver nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Mücver tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde şefler yarışmacılardan birbirinden lezzetli ev yemekleri yapmasını istedi. Yapılmasını istenen tariflerden biri de mücver oldu. Peki, kabak mücveri nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla enfes mücver tarifi...

Yemek 2023-11-03 23:59:05

MasterChef MANTI tarifi! Ev yapımı kolay ve lezzetli mantı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Mantı tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. 23 Ekim Pazartesi akşamı MasterChef'te gerçekleşen kaptanlık oyunu için şefler yarışmacılardan mantı tarifi yapmalarını istedi. Çeşit çeşit mantıların yapıldığı gecede izleyiciler en lezzetli ve pratik mantı tarifini araştırmaya başladı. Peki, ev yapımı mantı nasıl yapılır, püf noktaları neler? İşte malzeme listesi ve yapımı...

Yemek 2023-10-23 19:07:54

Ev yapımı leziz et döner tarifi! Evde kolay et döner nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Et döner tarifinin nasıl yapıldığı merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde yarışmacılar et döner tarifi yaparak kaptanlık mücadelesi verdi. Dışarıda sıklıkla tüketilen et döneri evde de kola bir şekilde hazırlanabiliyor. Peki, ev yapımı et döner nasıl yapılır? Malzeme listesi ve tarifin detayları haberin devamında.

Yemek 2023-09-11 23:47:36

THY EMLAK KONUT KURA ÇEKİM TARİHİ 2023: THY Emlak Konut kura çekimi ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanır? 1+1, 2+1, 3+1 için son durum

THY Emlak Konut kura çekim tarihi ile ilgili sorgulamalar hız kazandı. Arnavutköy kura çekimi için gerçekleştirilen başvuru süreci geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Megakent İstanbul'da yaşayan ilk kez ev sahibi olacak vatandaşların başvuru yaptığı proje için gözler kura tarihinde. 1+1, 2+1, 3+1 daireler yapılacak kura çekimi ile sahiplerini bulacak. THY Emlak Konut kura çekimi isim listesi internette araştırılıyor. Peki, 2023 THY Emlak Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Finans 08-09-23 15:03

Karaciğer yağlanması diyeti nedir ve nasıl yapılır? Karaciğer yağlanması olanlar için diyet ve beslenme listesi örneği

Karaciğer yağlanması karaciğerin aşırı miktarda yağ depolaması sonucu oluşan bir durumdur. Bu durum sağlıksız beslenme alışkanlıkları, obezite, diyabet, alkol tüketimi, yetersiz egzersiz ve genetik faktörler gibi birçok nedenden kaynaklanabilir. Karaciğer yağlanmasını önlemek veya tedavi etmek için ise sağlıklı bir beslenme programı takip etmek önemlidir. Peki, karaciğer yağlanması diyeti nasıl olmalı?

Haber 15-06-23 14:19

ARNAVUTKÖY, ESENLER, BAŞAKŞEHİR İSTANBUL TOKİ KURA CANLI İZLE! 11 Nisan TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul TOKİ kabul edilenler listesi sorgulama

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları canlı izle ekranı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ev sahibi olmak isteyenlere imkan sağlayan TOKİ çekilişi yakından takip ediliyor. TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim kapsamında İstanbul kurası devam ediyor. Peki, 11 Nisan TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul TOKİ kabul edilenler listesi sorgulama...

Finans 11-04-23 17:31

İSTANBUL KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI CANLI İZLE! 8 Nisan 2023 ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR, ESENLER TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?

TOKİ İstanbul kura sonuçları ve isim listesi merak ediliyor. İstanbul 2+1 ve 3+1 TOKİ konutları için kura çekimleri 1 Nisan 2023 Cumartesi günü başlamıştı. İstanbul TOKİ kuraları 19 Nisan 2023 Çarşamba günü sona erecek. Ev sahibi olmak isteyip TOKİ İstanbul'a başvuruda bulunan vatandaşlar çekiliş sonuçlarını sorgulamaya başladılar. Peki, İstanbul TOKİ 8 Nisan 2023 Cumartesi kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

Finans 08-04-23 10:28

Ketojenik beslenme nedir, ketojenik yiyecekler nelerdir? Keto diyeti nasıl yapılır: İşte örnek menü listesi

Sağlıklı bir hayat için çeşitli fiziksel aktivitelerle birlikte beslenme şeklinin de büyük bir önemi vardır. Kilo vermek, mevcut hastalıklardan korunmak, daha sağlıklı ve düzenli beslenmek ve daha mutlu olabilmek adına beslenme düzeni değiştirilmektedir. Tüm bunlar için çok çeşitli beslenme ve diyet programları uygulanmaktadır. Günümüzde sayıları gittikçe artan bu programlardan biri de ketojenik diyettir. Ketojenik diyet nedir ve nasıl yapılır?

Haber 07-04-23 16:24

21 günlük detoks diyeti listesi nedir, kaç kilo verdirir? Detoks diyeti nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir?

Vücudumuz her ne kadar biriken zararlı maddeleri kendi atabilse de yeterli gelmediği durumlar ortaya çıkabilmektedir. Bu durumda dışardan takviyeler, detokslar ve diyet programları devreye girmektedir. Bunlardan detoks diyetleri son zamanlarda sıklıkla tercih edilen uygulamalardan biri olmuştur. Farklı uygulama şekilleriyle karşımıza çıkan detoks diyetlerinden 21 günlük detoks diyeti kaç kilo verdirir?

Haber 07-04-23 16:22

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI CANLI İZLE! 26 Mart 2023 Tuzla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? e-Devlet ile isim listesi sorgulama!

TOKİ Tuzla kura sonuçları ve isim listesi merak ediliyor. İstanbul Tuzla 2+1 ve 3+1 TOKİ konutları için kura çekimleri 16 Mart'ta başlamıştı. Tuzla TOKİ kuraları 29 Mart Çarşamba günü sona erecek. Ev sahibi olmak isteyip TOKİ Tuzla'ya başvuruda bulunan vatandaşlar çekiliş sonuçlarını sorgulamaya başladılar. Peki, Tuzla TOKİ 26 Mart 2023 kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Finans 26-03-23 09:18

A101 12 Ocak Perşembe aktüel ürünler kataloğu BURADA! Toshiba 55 inç android Tv 8,299 TL, OPPO A55 cep telefonu 5,399 TL!

A101 12 Ocak Perşembe aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Her hafta yenilenen aktüel ürünler listesi bu hafta yine dopdolu. A101'de; elektronik ürünler, beyaz eşya, teknoloji ve elektrikli ev aletleri, züccaciye ve mutfak ürünleri yer alıyor. A101 aktüel ürünler listesinin tamamına haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz..

Finans 12-01-23 10:37

TOKİ Ankara KURA SONUÇLARI açıklandı mı? 18 bin 450 konut sahibini buluyor 2023 TOKİ Ankara kura çekimi sonuçları isim listesi ve sorgulama ekranı

TOKİ Ankara kura sonuçları, ev sahibi olma hayaliyle Ayaş, Bala, Çamlıdere, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Kahramankazan, Kızılcahamam, Mamak, Polatlı, Sincan, Nallıhan, Haymana, Şereflikoçhisar ilçeleri için başvuruda bulunan kişiler tarafından merak edildi. Sincan Belediyesi Rüstem Altunbaş Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen çekilişler ile 18 bin 450 konut sahibini buluyor. Ankara TOKİ kura sonuçları isim listesi internette araştırılıyor. İşte TOKİ Ankara kura çekimi sonuçları isim listesi...

Finans 06-01-23 09:26

Paleo diyeti nedir, nasıl yapılır? Paleo diyeti örnek menü listesi nasıl, Paleo diyeti zararlı mı?

Paleo diyeti ismini Paleotik çağdaki insanların beslenme şeklinden alır. Bazı besin gruplarının tüketilmesi bazı besin gruplarının ise tüketilmemesi prensibine dayanan diyette işlenmiş gıdalardan uzak durulması gerekiyor. Paleo diyeti az ya da hiç işlem görmemiş besinleri tüketmeye dayalı olan bir beslenme programıdır. Paleo diyet programı, 10.000 yıl öncesindeki insanların beslendikleri şekilde bir yeme planının oluşturulması düşüncesini savunur. Peki, paleo diyeti zararlı mı?

Haber 04-11-22 17:41

IF diyeti örnek menü listesi: Hangi yemekler yenir? Intermittent Fasting nedir, diyeti nasıl yapılır?

IF diyeti yani aralıklı oruç, vücudu dinlendirme yöntemi ile kilo verme ve beden sağlığını desteklemeye yarayan bir diyet türüdür. Intermittent Fasting diyeti, çok eski yıllardan günümüze gelen bir diyet metodudur. Intermittent fasting, tüm dünyada tercih edilen en popüler sağlık ve fitness trendleri arasında gösterilebilir. Yapılan birçok araştırma bu diyetin vücut ve beyin üzerinde güçlü olumlu etkileri olduğunu ortaya çıkarmıştır. Peki, IF diyetinde hangi yemekler yenir?

Haber 04-11-22 17:33

Düşük karbonhidrat diyeti örnek menü listesi: Düşük karbonhidrat diyeti ile kaç kilo verilir, faydaları ve zararları nedir?

Yaş ve cinsiyete bağlı olarak kişinin beden kitle indeksi ve alması gereken kalori miktarı değişkenlik gösterir. Buna rağmen sağlıklı kilo vermenin en önemli anahtarı alınan kalorinin verilen kaloriden daha az olmasıdır. İstenilen miktarda kalorinin alınması ve fazla kalorilerin verilmesi adına pek çok diyet programı ve egzersiz uygulanır. Low carb olarak da adlandırılan düşük karbonhidrat diyetiyle kaç kilo verilir?

Haber 04-11-22 17:26

Definasyon nedir, ne kadar sürer? Definasyon döneminde beslenme nasıl olur, örnek diyet listesi

Spor yapan kişiler arasında definasyon terimi yaygın olarak kullanılır. Definasyon zaman sporcular için büyük bir öneme sahiptir. Bu dönemde sporcuların uygulaması gereken bazı programlar ve kaçınması gereken durumlar vardır. Bütün bu uygulamalar vücuda büyük ölçüde etki eder. Bundan dolayı definasyon döneminin ne zaman olacağı ve bu dönemde neler yapılması gerektiği oldukça önemlidir. Peki, definasyon döneminde nelere dikkat etmek gerekir, definasyon dönemi ne kadar sürmeli?

Haber 04-11-22 17:25

Sirtfood diyeti listesi örneği: Sirtüin diyeti nedir, nasıl yapılır, sirtfood içecek tarifi nedir?

Çağımızın en büyük problemlerinden biri de kilo sorunlarıdır. Fazla kilolarından kurtulmak isteyen insanlar sürekli bir arayış içindedir. Günümüzde bu problemlere çözüm üretmek üzere trend beslenme modelleri oluşturuluyor. Sirtfood diyet listesi son dönem oldukça popüler olan yağ yakımını hızlandıran bir diyet türüdür. Bu diyetin amacı kaloriyi kısıtlamak ve sirtüin proteininin aktivite olmasına yardımcı olan gıdaları tüketmektir. Sirtüin diyeti nedir, hangi yiyecekler yenir?

Haber 01-11-22 17:14

Aralıklı oruç diyeti listesi nasıldır, neler yenir? Aralıklı oruç diyeti nasıl yapılır, örnek menü listesi

Aralıklı oruç sağlıklı bir şekilde kilo vermek ve sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edinmek isteyenlerin tercih ettiği popüler diyet programlarından biridir. Aralıklı diyette gün içinde 2 öğün beslenmek gerekir. Ara öğünler isteğe bağlı olmakla birlikte sadece sıvı gıdalar tüketilir. Genellikle 16:8 kuralına göre yapılan aralıklı oruçta 16 saat aç kalınır ve 8 saat içinde de 2 öğün yenir. Aralıklı oruç diyeti örnek menü listesi nedir?

Haber 01-11-22 17:11

Ucuz konut projesinde il ve ilçe listesi değişti! İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa... (TAM LİSTE)

Ev alma hayali kuran milyonlarca kişi TOKİ'nin Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi'nin hangi illerde yapılacağını araştırıyor. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yayınlanan sosyal konut projelerinin nerede yapılacağına yönelik listeye güncelleme geldi. Son güncellemeyle birlikte 250 bin konut sayısı 253 bin 692'ye yükseldi. Peki, TOKİ Sosyal Konut Projesi hangi illerde ne kadar yapılacak? İşte detaylar...

Finans 16-09-22 17:07

SON DAKİKA: Vatandaşın beklediği TOKİ ucuz konut projesinin hangi il ve ilçelere yapılacağı belli oldu! İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa... (TAM LİSTE)

TOKİ ucuz konut projesinden ev sahibi olmak isteyenlerin beklediği haber geldi! TOKİ, resmi internet sitesi üzerinden ucuz konutların yapılacağı şehir ve ilçeleri paylaştı. İstanbul'un hangi ilçelerinde ucuz konut yapılacağı merak konusuydu. Tuzla, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy gibi ilçelere ucuz konut yapılacak. Ankara, İzmir, Gaziantep, Konya işte tüm şehirlerdeki ucuz konut listesi...

Finans 14-09-22 07:53

TOKİ BATMAN KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ! TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları sorgulama ekranı

TOKİ Batman kura çekilişi sonuçları isim listesi, katılım sağlayan kişiler ve canlı yayınlanan çekilişi kaçıran vatandaşlar tarafından internette araştırılmaya başlandı. Alt ve orta gelir gurubundaki kişileri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşu TOKİ tarafından gerçekleştirilen çekiliş merak konusu oldu. Peki, TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Batman kura çekilişi sonuçları isim listesi ile ilgili detaylar...

Haber 24-08-22 12:30

TOKİ Kırıkkale kura sonuçları 2022! TOKİ Kırıkkale Yuvalı kura sonuçları isim listesi

TOKİ Kırıkkale kura sonuçları katılım sağlayan kişiler tarafından merak konusu oldu. Vatandaşlar, alt ve orta gelir gurubundaki kişileri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşu TOKİ'nin Kırıkkale Yuvalı kura çekilişine ilişkin araştırma yapıyor. Peki 2022 TOKİ Kırıkkale Yuvalı kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı, nasıl öğrenilir? İşte, TOKİ 2022 Kırıkkale Yuvalı kura çekilişi sonuçları ve isim listesi...

Finans 12-08-22 11:19

TOKİ Uşak kura sonuçları isim listesi 2022! TOKİ Uşak Karaağaç çekiliş sonuçları belli oldu mu?

TOKİ Uşak kura sonuçları isim listesi; 4 Ağustos 2022 Perşembe günü noter huzurunda yapılan çekilişin ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar internette TOKİ'nin Uşak Karaağaç çekiliş sonuçları ile ilgili araştırma yapmayı sürdürüyor. TOKİ, alt ve orta gelir gurubundaki kişileri ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşte TOKİ Uşak kura sonuçları isim listesi...

Haber 04-08-22 14:46

Ev işi yaparken ne kadar kalori yakılır?

Kilo vermek için kolları sıvayıp diyet ve spor yapmaya başladıysanız size bazı haberlerimiz var. Spor salonunda veya evde ne kadar yorgun olursanız olun antrenmanınızı tamamlayacak kadar motivasyonunuz yüksekse aynı motivasyonu ev temizliğinde de kullanabilirsiniz. Çünkü; ev süpürmek, toz almak gibi rutin ev işleri sayesinde düşündüğünüzden daha çok kalori yakabilirsiniz.

Haber 10-05-22 15:53

TOKİ Konya Beybes kura sonuçları isim listesi! TOKİ Konya Beybes kura çekiliş sonuçları tam liste!

TOKİ Konya Beybes kura sonuçları isim listesi! TOKİ her yıl yüzbinlerce aileyi ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ Konya Beybes kura sonuçları arama motorlarında sorgulanan konuların başında geliyor. Dar gelirli aileler için satışa çıkan konutlarda hak sahipleri kura çekilişiyle belirlenecek. İşte; TOKİ Konya Beybes kura sonuçları!

Haber 12-04-22 12:52

İnce ve sımsıkı bacaklar için spor salonlarına ihtiyacınız yok! İşte basit ama çok etkili bacak egzersizleri

Tüm vücudunuzun yükünü üstlenen bacaklarınızın hem çok güçlü hem de incecik ve sımsıkı olmasını istemez misiniz? Üstelik gayet basit birkaç egzersizle... Pandemi ile birlikte daha hareketsiz, eve kapalı bir yaşama adapte olmaya çalışırken ev ortamında bacaklarınızı inceltmek istiyorsanız bu egzersiz listesi tam size göre!

Kadin 28-02-22 15:47

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar - Konya Altınekin kura sonuçları belli oldu mu? TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar - Konya Altınekin kurası çekiliş sonucu isim listesi nasıl sorgulanır?

Toki Konya Beyşehir Küçükavşar - Konya Altınekin kura çekilişi bugün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşu TOKİ tarafından yapıldı. Çekilişin ardından 57 aile ilk kez ev sahibi olmanın mutluluğunu tattı. Peki TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar - Konya Altınekin kura sonuçları belli oldu mu? TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar - Konya Altınekin kurası çekiliş sonucu isim listesi nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

Haber 09-02-22 12:42

BİM aktüel ürünler listesi! 10 Aralık Cuma BİM'de bu hafta hangi ürünler indirimde?

10 Aralık Cuma gününe dair BİM’in aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM'de bu hafta kışlık ev terlikleri, çocuk sandalye ve masası, ofis sandalyesi, çalışma masası, katı meyve sıkacağı ve daha birçok ürün indirimli fiyatlarla satılacak.

Finans 09-12-21 11:06
Bim

TOKİ 29 ilde 307 arsayı açık artırmayla satacak! İşte iller listesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir’in de olduğu 29 ildeki 307 arsa açık artırmayla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinat 60 ay vade ev KDV'den muaf olarak yapılan satışların detayları belli oldu. İşte satış tarihleri ve iller listesi...

Finans 06-12-21 11:53

Çamaşırlarınızın canlı renklerine zarar vermeyen en iyi çamaşır makineleri

Teknolojinin en güzel nimetlerinden biri olan çamaşır makinesi ev işlerindeki en büyük kurtarıcınız. Bu kadar önemli olan bir şeyi satın almadan önce derinlemesine araştırmak lazım. Neyse ki, bir çamaşır makinesi marka önerisi listesi hazırladık ve en kaliteli çamaşır makinesi modellerini bir araya getirdik.

Haber 04-10-21 15:23

Kilo verme yolunda size yoldaş olacak en başarılı mutfak gereçleri

Diyet yapmaya karar verdiğimizde aklımızda hemen bir alışveriş listesi belirir. Yeşillikler, avokadolar, sebzeler, kuru yemişler bu listenin başını çekse de diyet menülerimizi hazırlarken gerekli olan önemli bir şeyleri unutabiliriz: Mutfak gereçleri! Akıllı tartılardan blenderlara, buharlı pişiricilerden meyve sebze kurutucularına kadar bütün mutfak gereçleri diyet yolculuğunda yoldaşımız.

Yemek 01-10-21 23:02

Şeker hastaları için diyet listesi!

Tip 2 diyabet olarak bilinen şeker hastalarının hayatlarını kolaylaştırmak için bir dizi kuralları yerine getirmesi gerekiyor. Bu kuralları yerine getirenler, şekerin vücuda vereceği tahribattan kaçabileceği gibi istedikleri kiloya kavuşma imkanı da bulabilirler.

Haber 22-09-21 17:13

Vücutta yağ bırakmayan diyet! Canan Karatay’ın tavsiyeleri ile beslenme listesi

Son dönemde pandemi nedeniyle evlere kapanmak zorunda kalmıştık. Bu zorunluk hareketsizliği de beraberinde getirerek, pek çok kişinin kilo almasına neden oldu. Sizler için Canan Karatay Hoca’nın vücutta yağ bırakmayan diyet listesini hazırladık.

Haber 16-08-21 15:41

Obez çocuğun beslenmesi nasıl düzenlenmeli? Çocuklarda obezite nasıl hesaplanır?

Obez çocuğun beslenmesi diyet listesi ile düzene sokulması gerekir. Yaşıtlarına göre daha kilolu olan çocuklarda obez olup olmadığı hesaplama yapılarak ortaya çıkar. Peki obez çocuğun beslenmesi nasıl olmalı, doğru beslenme alışkanlığı nasıl kazandırılmalıdır? Konuyla ilgili bilgi veren Çocuk Gastroenteroloji ve Beslenme Yzmanı Prof. Dr. Benal Büyükgebiz, çocuklarda obezite görülmesi durumunda nasıl tedavi uygulanması gerektiğini anlattı.

Kadin 07-07-21 13:46

Ronaldo sadece bunları yiyor! Şaşıracaksınız...

İlerleyen yaşına rağmen harika formuyla dikkat çeken Cristiano Ronaldo'nun diyet listesi açığa çıktı. Juventus'tan arkadaşı Daouda Peeter, yıldız futbolcunun hep aynı yiyecekleri yediğini söylerken kesinlikle gazlı içecek içmediğini belirtti. Peeters, "Cristiano her zaman aynı şeyi yer; Brokoli, tavuk, pirinç, bir litre su ve yanında kesinlikle gazlı içecek olmadan" ifadelerini kullandı.

Spor 25-06-21 21:53

22 Haziran BİM aktüel ürünler listesi yayınlandı! BİM'de bu hafta hangi ürünler indirimde?

Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği 22 Haziran BİM aktüel ürünler listesi yayınlandı! Peki BİM'de bu hafta hangi ürünler indirimde? 22 Haziran'dan itibaren geçerli kuruyemiş ve kahvaltılık ürünlerinde indirime gidildi. 25 Haziran'da ise beyaz ev eşyalarından mobilya takımlarına, mutfak aletlerine, giyime kadar birçok ürün müşterilerin beğenisine sunulacak.

Finans 22-06-21 14:55

Eurovision ne zaman? Türkiye katılacak mı? Yarışmaya sınırlı sayıda seyirci

Eurovision 2021 yarışmasının ev sahibi bu yıl Hollanda olacak. Bu yıl koronavirüs nedeni ile sınırlı sayıda seyircinin kabul edileceği Eurovision 2021'e Türkiye'nin katılıp katılmayacağı ise merak konusu oldu. 18 Mayıs'ta başlayacak olan yarışmaya katılacak ülkelerin listesi belli oldu. İşte, ayrıntılar...

Trend 02-04-21 01:04

Deprem nerede oldu? Kaç şiddetinde oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı 11 Mart 2021 depremlerinin nerede olduğunu, büyüklüğünü ve saatini açıkladı. AFAD, bugün Akdeniz ve Ege Denizi açıklarının minik sarsıntılara ev sahipliği yaptığını belirtti.

Haber 11-03-21 09:04

Güncel TOKİ ucuz konut ilanı 2021... TOKİ'den ucuz konut ve dükkan ihalesi! TOKİ'den ucuz konut alma başvuru şartları ve evraklar nedir?

TOKİ binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Alt gelir grubunu ucuz konut sahibi etmeyi hedefleyen TOKİ yeni projelerine 2021'de de tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ'den uygun fiyatlara konut alarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde, TOKİ 16-17 Şubat tarihlerinde ucuz konut ve dükkan satışları yapıyor. TOKİ'den ucuz konut ve dükkan ihalesi bugün son gün! TOKİ'nin satışa çıkardığı evler ve şehir listesi haberimizde. Peki TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır?

Finans 17-02-21 09:25

Güncel TOKİ sosyal konut ilanları 2021... İhale ve kura ile TOKİ'den ev alma! TOKİ'den ucuz konut alma başvuru şartları ve evraklar nedir?

TOKİ binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Alt gelir grubunu ucuz konut sahibi etmeyi hedefleyen TOKİ yeni projelerine 2021'de de tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ'den uygun fiyatlara konut alarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde, TOKİ 16-17 Şubat tarihlerinde ucuz konut ve dükkan satışları yapıyor. TOKİ'nin satışa çıkardığı evler ve şehir listesi haberimizde. Peki TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır? İşte güncel TOKİ ev satışı ilanları...

Finans 16-02-21 10:08

Güncel TOKİ sosyal konut ilanları 2021... TOKİ'den ucuz konut alma başvuru şartları nedir? İhale ve kura ile TOKİ'den ev alma!

TOKİ binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Alt gelir grubunu ucuz konut sahibi etmeyi hedefleyen TOKİ yeni projelerine 2021'de de tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ'den uygun fiyatlara konut alarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde, TOKİ 58 ilde 145 konut ve 57 işyerini satışa çıkardı. TOKİ'nin satışa çıkardığı evler ve şehir listesi haberimizde. Peki TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır? İşte güncel TOKİ ev satışı ilanları...

Finans 15-02-21 09:09

Güncel TOKİ sosyal konut ilanları 2021... TOKİ'den ucuz konut alma başvuru şartları nedir? İhale ve kura ile TOKİ'den ev alma!

TOKİ binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Alt gelir grubunu ucuz konut sahibi etmeyi hedefleyen TOKİ yeni projelerine 2021'de de tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ'den uygun fiyatlara konut alarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde, TOKİ 58 ilde 145 konut ve 57 işyerini satışa çıkardı. TOKİ'nin satışa çıkardığı evler ve şehir listesi haberimizde. Peki TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır? İşte güncel TOKİ ev satışı ilanları...

Finans 12-02-21 08:59

Güncel TOKİ sosyal konut ilanları 2021... TOKİ'den ucuz konut alma başvuru şartları nedir? İhale ve kura ile TOKİ'den ev alma!

TOKİ binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Alt gelir grubunu ucuz konut sahibi etmeyi hedefleyen TOKİ yeni projelerine 2021'de de tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ'den uygun fiyatlara konut alarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde, TOKİ 58 ilde 145 konut ve 57 işyerini satışa çıkardı. TOKİ'nin satışa çıkardığı evler ve şehir listesi haberimizde. Peki TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır? İşte güncel TOKİ ev satışı ilanları...

Finans 11-02-21 08:12

Güncel TOKİ sosyal konut ilanları 2021... TOKİ'den ucuz konut alma başvuru şartları nedir? İhale ve kura ile TOKİ'den ev alma!

TOKİ binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Alt gelir grubunu ucuz konut sahibi etmeyi hedefleyen TOKİ yeni projelerine 2021'de de tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ'den uygun fiyatlara konut alarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde, TOKİ 58 ilde 145 konut ve 57 işyerini satışa çıkardı. TOKİ'nin satışa çıkardığı evler ve şehir listesi haberimizde. Peki TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır? İşte güncel TOKİ ev satışı ilanları...

Finans 09-02-21 08:02

Güncel TOKİ sosyal konut ilanları 2021... TOKİ'den ucuz konut alma başvuru şartları nedir? İhale ve kura ile TOKİ'den ev alma!

TOKİ binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Alt gelir grubunu ucuz konut sahibi etmeyi hedefleyen TOKİ yeni projelerine 2021'de de tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ'den uygun fiyatlara konut alarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde, TOKİ 58 ilde 145 konut ve 57 işyerini satışa çıkardı. TOKİ'nin satışa çıkardığı evler ve şehir listesi haberimizde. Peki TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır? İşte güncel TOKİ ev satışı ilanları...

Finans 05-02-21 08:49

TOKİ konut satışı olan iller 2021... TOKİ'den ucuz konut 2021 alma başvuru şartları nedir? İhale ve kura ile TOKİ'den ev alma!

Son dakika TOK binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Alt gelir grubunu ucuz konut sahibi etmeyi hedefleyen TOKİ yeni projelerine 2021'de de tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ'den uygun fiyatlara konut alarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde, TOKİ 58 ilde 145 konut ve 57 işyerini satışa çıkardı. TOKİ'nin satışa çıkardığı evler ve şehir listesi haberimizde. Peki TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır? İşte güncel TOKİ ev satışı ilanları...

Finans 04-02-21 07:53

Güncel TOKİ satış ilanları 2021... TOKİ'den ucuz konut alma başvuru şartları nedir? İhale ve kura ile TOKİ'den ev alma!

Son dakika TOK binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Alt gelir grubunu ucuz konut sahibi etmeyi hedefleyen TOKİ yeni projelerine 2021'de de tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ'den uygun fiyatlara konut alarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde, TOKİ 58 ilde 145 konut ve 57 işyerini satışa çıkardı. TOKİ'nin satışa çıkardığı evler ve şehir listesi haberimizde. Peki TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır? İşte güncel TOKİ ev satışı ilanları...

Finans 03-02-21 09:18

Güncel TOKİ satış ilanları 2021... TOKİ'den ucuz konut alma başvuru şartları nedir? İhale ve kura ile TOKİ'den ev alma!

Son dakika TOK binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Alt gelir grubunu ucuz konut sahibi etmeyi hedefleyen TOKİ yeni projelerine 2021'de de tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ'den uygun fiyatlara konut alarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde, TOKİ 58 ilde 145 konut ve 57 işyerini satışa çıkardı. TOKİ'nin satışa çıkardığı evler ve şehir listesi haberimizde. Peki TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır? İşte güncel TOKİ ev satışı ilanları...

Finans 02-02-21 07:59