Ev Hanimlarinin Kilo Verememe Sebepleri Haberleri

1 tanesi 25 ilaca bedel: Yüksek tansiyonu düşürür, diyabeti önler! Kansere karşı en güçlü kalkan! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Sarımsak, doğanın en etkili şifalı bitkilerinden biri olarak bilinir ve sağlık üzerinde birçok olumlu etkiye sahiptir. Sarımsağın içerdiği bileşenler sayesinde sağlık için birçok faydası bulunmaktadır. Yüksek tansiyonu düşürmekten, diyabet riskini azaltmaya kadar sağlığımızı korumak için güçlü bir kalkandır. Aynı zamanda kilo verme, cilt ev saç sağlığına da oldukça fayda sağlar. Sağlık açısından bu mucizevi besini düzenli olarak tüketerek, vücudunuzu destekleyebilirsiniz.

Haber 2024-03-22 07:52:54

Kilo almanızın sebebi bu olabilir! Uzmanından tatlı krizini yenmeye yönelik 11 etkili öneri

Şiddetli şekilde tatlı tüketme ihtiyacına tatlı krizi deniyor. Tatlı krizinin kandaki glukoz seviyesindeki dengesizlik sebebiyle ortaya çıktığını söyleyen Dyt. Dilara Durak, “Tatlı krizlerinin fizyolojik sebepleri de olabilir. Tatlı krizlerinin fizyolojik sebepleri genellikle biyolojik ve hormonal değişikliklerle ilişkilidir. Genellikle birden fazla nedenle ilişkilendirildiği için bireysel yaklaşım benimsemek önemli.” uyarısında bulundu. Durak, tatlı krizini yenmeye yönelik öneriler de paylaştı.

Kadin 2024-03-01 10:30:25

'18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demişti! Kobra Murat'a MASAK şoku... Bu altınlar...

'Kobra Murat' adıyla tanınan şarkıcı Murat Divandiler, katıldığı bir programda '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demişti. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Kobra Murat gerçek mal varlığını açıklamıştı ama bu sözler gündemde kaldı. Kobra Murat mal varlığı açıklaması sonrası MASAK'ın telefonuyla şoke oldu. Ünlü şarkıcı yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

Magazin 2024-02-08 13:49:22

Farkında bile olmadan kilo verdiler! Hem egzersiz yapıyor gibi hem yapmıyor gibi... Gündelik işlerle kalori yakmanın 9 formülü

Sağlıklı bir şekilde kalori yakıp kilo vermek için egzersiz yakmak gerektiği herkesçe biliniyor. Fakat kilo vermek isteyen pek çok kişi, kalori yakmak adına düzenli egzersiz yapmak için ilk adımı bir türlü atamayabiliyor. Ancak araştırmalar farkında bile olmadan kalori yaktırabilecek bazı aktiviteleri ve şaşırtıcı sonuçları ortaya çıkardı. İşte gündelik ev işleriyle hiç anlamadan kolayca kalori yakabileceğiniz o yöntemler...

Kadin 2024-02-02 15:01:41

Ev eşyası arasında uyuşturucu sevkiyatı

Adana’da ev eşyası yüklü kamyonda yapılan aramada çekyatın altına zulalanmış 13 kilo 700 gram skunk ele geçirilirken olayla ilgili sürücü tutuklandı.

Yurthaber 21-11-23 09:53

18 kilo verdi... Aylin Coşkun 2 ev parası yedim diyerek açıkladı

Bir süredir yaşamını gözlerden uzak sürdüren ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, konuk olduğu canlı yayında verdiği kilolarla dikkat çekti. 18 kilo veren Aylin Coşkun tüp bebek tedavisi gördüğünü açıkladı.

Magazin 29-09-23 13:36

Reyting için 18 kilo altınım var demiş! Kobra Murat itiraf etti: 2.5 milyon borca girdim...

Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler geçtiğimiz yıl '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demiş ve gündem olmuştu. Geçtiğimiz günlerde torununa altınlar içinde sünnet yapan şarkıcı Kobra Murat "18 kilo altınım var" lafını reyting için söylediğini itiraf etti.

Magazin 07-04-23 14:50

İp atlayarak zayıflamak mümkün mü? İp atlayarak kilo vermek için ne yapılır, kilo vermek için ne kadar ip atlamak gerekir?

Kilo vermenin yollarından biri düzenli olarak spor yapmaktır. Spor ve egzersiz yapmak, düzenli beslenme, yeterli uyku ve yeterli su tüketimi ile kısa sürede etkili sonuçlar verir. Gün içinde yeterince hareket edememek ve masa başında fazla zaman geçirmek gibi sorunlarınız varsa ev ortamında bile kısa antrenmanlarla eğlenerek fit bir görünüme kavuşabilirsiniz. En eğlenceli egzersiz türlerinden biri de ip atlamaktır. Peki, ip atlayarak zayıflamak için ne yapmak gerekir?

Haber 03-03-23 17:34

Jumping jack hareketi nedir, nasıl yapılır? Jumping jack hareketi hangi kasları çalıştırır, ne işe yarar?

Spor yapmak birçok insan için vazgeçilmezdir. Sporu zinde kalmak ve fit bir bedene sahip olmak için hayatınızın bir parçası hâline getirebilirsiniz. Gündelik hayatta enerjik ve aktif olmanın yolu spordan geçer. Yalnızca spor salonunda değil ev ortamında da kalori yakabileceğiniz farklı çalışmalar bulunur. Özellikle de kardiyo egzersizlerinde ve kilo yakımında sıkça tercih edilen hareketlerden birisi de jumping jack hareketidir. Peki, jumping jack hareketi nedir?

Haber 03-03-23 17:34

Bu hafta BİM'de yok yok yok! 28 Şubat Salı BİM'de indirime doyulacak! 5 kilo yoğurt 99 TL, 1500 gr peynir 175 TL

Bu hafta BİM'de indirime doyuluyor. BİM Aktüel 28 Şubat - 3 Mart kataloğu yayınlandı. Birbirinden farklı ürünlerde büyük indirime gidildi. Kullanıcılar 28 Şubat indirimli ürünleri araştırıyorlar. Katalogda nevresimden beyaz eşyaya, elektronik ev aletlerinden mutfak gereçlerine kadar birçok ürün yer aldı. İşte 28 Şubat BİM aktüel ürün kataloğu...

Finans 27-02-23 09:22

Selena Gomez'in makyajsız pozu tartışma yarattı! Beğenen de oldu eleştiren de

Geçtiğimiz günlerde kilo aldığı yönündeki haberlerle adından söz ettiren ABD'li yıldız Selena Gomez, sosyal medya hesabından makyajsız pozunu paylaştı. Gomez'in ev halini beğenenler kadar eleştirenler de oldu.

Magazin 03-02-23 12:12

Dünyada bir ilk! Türk hekimler kanıtladı, literatüre girecek: Teşhis ve tedavideki ezberler değişecek

Tiroid hastalıkları, yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor. Çok saç dökülmesi, kilo alamama veya verememe, halsizlik gibi belirtilere yol açıyor ve omurganın çok daha erken dönemde yaşlanmasına neden oluyor. Türk hekimleri ise normalde 60'lı yaşlardan itibaren başlayan omurga yaşlanmasının, tiroid hastalığı olanlarda 40'lı yaşlardan itibaren başladığını ortaya koydu. Alanında dünyada ilk olan bu çalışma, önümüzdeki günlerde uluslararası bir dergide de yayınlanacak ve literatüre girecek.

Haber 16-01-23 12:02

Evde kolayca kilo vermenizi sağlayacak en iyi dikey bisikletler

Evde profesyonel bir şekilde spor yapmak günümüz teknolojisinde artık çok kolay. Geliştirilen ev tipi spor aletleriyle spor salonuna gitmeye gerek kalmadan hatta evden dışarı çıkmaya bile gerek duymadan hem kilo verebilir hem kaslarınızı çalıştırabilirsiniz. Bu konuda tercih edebileceğiniz spor aletlerinden biri, dikey kondisyon bisikletleri olabilir. Siz de ev konforunda spor yaşamınızı desteklemek istiyorsanız listelediğimiz dikey kondisyon bisikletlerine göz atabilirsiniz.

Haber 05-01-23 16:30

Görenler hayrete düştü, fotoğraf için sıraya girdiler! Elazığ'da 'kılıç balığı' heyecanı: Bugüne kadar en büyüğü bu

Elazığ, bugünlerde tarihinde tanık olduğu en büyük kılıç balığına ev sahipliği yapıyor. 204 santim uzunluğunda ve 53 kilo ağırlığındaki balık Ege'de yakalanıp kente getirildi. Vatandaşlar bu balık karşısında şaşkınlığını gizleyemezken fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Balığa vatandaşların yoğun ilgisi olduğunu söyleyen Balıkçı Ramazan Erdoğan, "Elazığ’a bugüne kadar gelen en büyük kılıç balığı budur" dedi ve balığın et halinde kilo kilo satılacağını açıkladı.

Haber 26-12-22 11:35

18 kilo altınım var diyerek olay olan Kobra Murat'ın evini görenler gözlerine inanamadı! 'Bize küflü altınlı derler'

Servetine dair açıklama yapan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler "18 kilo altınım var" deyince olay olmuştu. Birikimiyle çocuklarına ev ve yazlık alan Kobra Murat altınlarını da kasada tutuyordu. Kobra Murat'ın altınları kadar evi de merak ediliyordu. İşte Kobra Murat'ın görenleri şaşkınlığa uğratan evi ve 'prenses' dediği kızının görüntüsü...

Magazin 22-11-22 07:53

Diyarbakır'da ev eşyalarının arasında 104 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Diyarbakır'da nakliye aracında ev eşyalarının arasında 104 kilo 870 gram skunk maddesi ele geçirildi, gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 10-11-22 12:43

Hatay’da uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı

Hatay’ın Yayladağı ve Samandağ ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nın Kaçakçılık ile mücadelesi çerçevesinde yapılan çalışma neticesinde Yayladağı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığı’nın ortak yürüttüğü operasyonda Turfanda Mahallesi ve Gözene Mahallesinde 4 ayrı adrese operasyon düzenlendi.Şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada toplam 7 kilo 153 gram kubar esrar, 728 kök kene

Haber 20-10-22 17:59

'18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demişti! Kobra Murat'tan yeni açıklama: İbrahim Tatlıses'in taktığı altın kemer...

'Kobra Murat' adıyla tanınan şarkıcı Murat Divandiler, katıldığı bir programda '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demişti. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Kobra Murat gerçek mal varlığını açıklarken İbrahim Tatlıses'in, kızı Dilan Çıtak'a taktığı altın kemere dair de bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 19-10-22 08:13

Kobra Murat'tan canlı yayında '18 kilo altın' açıklaması! Mülklerini tek tek saydı

Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayın konuğu oldu. Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan ve mal varlığını açıklayan Kobra Murat, "18 kilo altın, "16 ev, 4 yazlığım var" demişti. Kobra Murat yaptığı bu açıklamayla sosyal medyada gündem oldu. Kobra Murat, gerçek mal varlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 06-10-22 17:58

Evlerini kiraya vermişti... Kobra Murat servetini açıkladı: 18 kilo altın, 18 ev ve...

Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler katıldığı programda mal varlığını açıkladı. Daha önce Armağan Çağlayan'a konuşan Kobra Murat "Emekliliğim yok evlerimin kira geliri var" diyerek gündeme gelmişti. Kobra Murat bu sefer de servetini açıkladı. Ünlü isim 18 kilo altından yazlığa kadar pek çok malı olduğunu açık açık anlattı.

Magazin 05-10-22 15:28

Kendinize bu kötülüğü yapmayın! Karaciğer yağlanmasına neden olan yiyecekler

Toplumdaki kötü beslenme alışkanlıkları ve sedanter bir yaşamın benimsenmesi obezite başta olmak üzere birçok hastalığa neden oluyor. Bu hastalıklardan birisi de karaciğer yağlanmasıdır. Karaciğer yağlanması toplumumuzda sıklıkla rastlanan bir hastalıktır. Yağlanmasının sebepleri kişiden kişiye göre değişiklik göstermekle birlikte genellikle fazla kilo, fazla alkol tüketimi ve sigara tüketimi gibi etkenlerle ortaya çıkmaktadır.

Haber 18-06-22 16:01

Makarna yiyerek zayıflamak mümkün mü?

Diyetteyken hepimiz kendimize un, şeker ve tuzdan oluşan üç beyazı yasaklarız. Ama arkasında yatan sebepleri bilmeden, kulaktan dolma bilgilerle koyarız bu yasakları. Aslında kilo aldıran besin yoktur. Asıl önemli olan onları pişirme ve tüketme yöntemimiz. Diyete girdiğimizde ilk kendimize yasakladığımız ve onlara haksızlık ettiğimiz yemeklerin başında makarna geliyor. Peki, makarna yiyerek zayıflamak mümkün mü?

Haber 03-06-22 08:53

Ev işi yaparken ne kadar kalori yakılır?

Kilo vermek için kolları sıvayıp diyet ve spor yapmaya başladıysanız size bazı haberlerimiz var. Spor salonunda veya evde ne kadar yorgun olursanız olun antrenmanınızı tamamlayacak kadar motivasyonunuz yüksekse aynı motivasyonu ev temizliğinde de kullanabilirsiniz. Çünkü; ev süpürmek, toz almak gibi rutin ev işleri sayesinde düşündüğünüzden daha çok kalori yakabilirsiniz.

Haber 10-05-22 15:53

Balkonda sebze yetiştirme dönemi! 5 kiloda 138 lira kâr

Meyve ve sebze fiyatlarındaki artışa karşı vatandaşın çözümü balkon çiftçiliği oldu. Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyenlerin tohum ve fide satışlarını arttırdığı ifade edildi. Esnaf 12 liraya alınan 3 biber fidesi ile 5 kilo ürün elde edileceğini söyledi. Ancak fidelerde de geçen seneye oranla yüzde 50’ye yakın zam olduğunu dile getirdiler.

Finans 28-04-22 15:03

Evinizin arka bahçesinde eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz en iyi trambolin markaları

Bahar ayları çoğumuz için eğlence, spor ve hareket anlamına geliyor. Aynı zamanda kilo verme zamanının da geldiğine işaret ediyor. Son yılların yükselen trendi trambolin ev tipi modelleriyle egzersiz ve eğlenceyi harmanlayarak hızlıca forma girmeyi hayal olmaktan çıkarıyor. Keyifli trambolinleri bahçe ya da evde kullanmak mümkün. Birçok model içinde kaybolmayın diye en iyi trambolin markası önerilerini sizler için bir araya getirdik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 08-03-22 18:05

Bazı hastalıkların habercisi olabilen ödemi hafife almayın! İşte vücutta ödem oluşmasına sebep olan şeyler...

Vücutta su ve tuz tutumuna bağlı olarak gelişen şişlikler ödem olarak adlandırılır. Genelde kişilerin yedikleri ve içtikleri ile alakalı olsa da çevresel koşullar, genetik yatkınlıklar da ödemin sebepleri arasında yer alır. Ödem vücuttan atılmadığında kilo alımına neden olabileceği gibi bazı hastalıkların belirtisi de olabilir. Peki, vücutta ödem oluşumuna sebep olan şeyler neler? İşte detaylar...

Kadin 28-02-22 15:47

Ev ve müştemilatını imalathaneye çevirip piyasaya kaçak sigara süren zanlı yakalandı

Adreslerde yapılan aramada, 90 kilo 700 gram kıyılmış tütün, 91 bin 400 boş ve dolu makaron, doldurma makineleri ve hava kompresörleri ele geçirildi

Yurthaber 23-02-22 15:15

Adana'da ev eşyası yüklü kamyonda 53 kilo 350 gram esrar ele geçirildi

Adana'da ev eşyası yüklü kamyonda 53 kilo 350 gram esrar ele geçirildi

Yurthaber 09-12-21 10:02

Hollanda'da her yıl boşa giden 53 milyar kilo inek gübresi ev yapımında kullanılabilir

Hollandalı öğrencilerin geliştirdiği bir proje ile çiftliklerde her yıl boşa giden 53 milyar kilo inek gübresinin, konut inşaatında kullanılması hedefleniyor.

Haber 23-10-21 16:17

Kilo verememe nedenleri arasında burun tıkanıklığı da var

Fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsunuz, diyet ve egzersiz yapıyorsunuz ancak tüm çabalarınıza rağmen hedeflediğiniz kiloya düşemiyorsunuz. Motivasyonu düşüren kilo verememe nedenleri arasında burun tıkanıklığının da olduğunu söyleyen Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emre Üregen, burun tıkanıklığının yol açtığı sorunlar hakkında bilgi verdi.

Haber 06-10-21 15:04

Antalya'da yaşayan ev hanımı tropikal meyve ekti! Türkiye'de çok az kişi biliyor, kilosu 55 lira

Antalya'da yaşayan ev hanımı olan Güllü Gürler, iki yıl önce ekmeye başladığı ejder meyvelerinin sağlığa çok faydalı olduğunu belirterek, "Bu ürünü üretmekte geç kaldığımı düşünüyorum” dedi. Yurt dışına da ihraç etmeye başlayan Gürler, bir adet ejder meyvesinin 700 gram ile 1 kilo arasında değiştiğini belirtti. İlk hasat döneminde kilosunu 55 liraya satan üretici, fiyatların daha sonra 40 liraya kadar düştüğünü açıkladı.

Finans 25-08-21 15:39

Fazlalıkların ve kilo vermemenin nedeni uykusuzluk olabilir

Alınan fazla kiloların veya bu kiloların verilememesinin gerek psikolojik anlamda gerek fizyolojik anlamda birçok sebebi olabilir. Çoğu zaman göz ardı edilen ama herkesin bazı dönemler yaşadığı yetersiz uyku problemleri de kilo verememe sorununun temelinde yatan sebeplerden biri olabilir. Diyetisyen Hülya Çağatay konu hakkında bilgiler verdi.

Kadin 03-06-21 15:50

Pandemide kilo vermek için 7 etkili öneri! Veremediğiniz kilolardan bu kez kurtulacaksınız

Pandemi sürecinde ev izolasyonu nedeniyle hareketsiz kalan çoğu kişi için kilo almak kaçınılmaz oldu. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte aldığı kilolardan kurtularak hayalindeki forma kavuşmak isteyenler etkili tavsiyelerle bu süreci kolay atlatabilir. Özellikle inatçı kilolardan kurtulma noktasında olumlu sonuçlar almayı sağlayan bu yöntemleri uygulaması da düşündüğünüz kadar zor değil. İşte kilo vermek ve yaza fit girmek için istikrarlı şekilde uygulamanız gereken o öneriler...

Haber 04-03-21 11:40

Denizlili Milli Güreşçi minderi rakiplerine dar etti

Ukrayna Outstanding Güreş Turnuvası 97 kilo serbest stil finalinde Denizlili Süleyman Karadeniz, ev sahibi Ukraynalı Olimpiyat ikincisi rakibi Valeri Andretisev’i yenerek altın madalya kazandı.Ukrayna Outstanding Güreş Turnuvasında Milli Güreşçilerimiz 1 Altın, 3 Gümüş olmak üzere toplam 4 madalya kazandı.

Yurthaber 01-03-21 11:41

Pandemi sürecinde obezite uyarısı: Ev yemekleri tüketin

Koronavirüs pandemisi nedeniyle evde geçirilen zamanın dezavantajlarından biri de kilo alımı oldu. Obezitenin arttığı pandemi süreci ile ilgili uyarılarda bulunan uzmanlar, ev yemekleri tüketmeye özen gösterilmesi gerektiğini söyledi. Tencere yemeği pişirmeye özen gösterilmesi gerektiğini söyleyen Diyetisyen Derya Zünbülcan, stres, kalori ve halsizliğin sağlığın en büyük düşmanları olduğunun altını çizdi.

Haber 09-02-21 13:58

Sahiplenerek sağlığına kavuşturduğu Pamuk isimli eşek İnci hemşirenin arkadaşı oldu

Aydın'da, 22 yaşındaki hemşire İnci Özbaş, işinden kalan zamanının büyük bölümünü "Pamuk" ismini verdiği eşekle geçiriyor, hayvanın bakımlarıyla yakından ilgileniyor - Özbaş: - "Eşek ilk geldiğinde çok korkuyordu, sürekli dayak yemiş, bayağı kullanılmış ve sevmek için elimi uzattığımda çekiniyordu. Şu an çok iyi ve geldiğinden beri de kilo aldı. Sevdiriyor kendini, oyunlar oynuyor" - "Çok mutluyum bir canlıya ev sahipliği yaptım. O arkadaşım, dostum oldu. Artık hayatının geri kalanını bizimle geçirecek"

Yurthaber 30-01-21 11:39

Uyumlu atıştırmalıklar kilo verdiriyor!

Pandemi nedeniyle ev izolasyonunda geçirdiğimiz süreç çoğu kişi için atıştırmalıkları cazip hale getirdi. Kilo aldırdığını düşündüğümüzden ön yargıyla yaklaştığımız atıştırmalıklar ile ilgili farklı bir bakış açısı getiren Prof. Dr. Y. Birol Saygı, atıştırmalıklar arasında mükemmel uyum yakalandığında kilo vermemize bile yardımcı olabileceklerine dikkat çekti. Saygı, atıştırmalıkların yaratılacak sinerji ile yağla mücadelede faydalı hale gelebileceğini söyledi.

Yemek 01-01-21 15:58

Kaymakam Halim: Geleneksel alışkanlıklara bir süre ara verilmeli

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Covid-19 salgın hastalığı sebebiyle alınması gereken tedbirler kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı.Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilçedeki pozitif vakaların artış sebepleri ve sonuçları hakkında bilgi verildi.Simav Belediyesi’ne ait Karşıyaka Seyir Terası’nda, Belediye Başkanı Adil Biçer ile Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) temsilcileri ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Halim, ev ziyaretleri başta olmak üzere, taziye, düğün ve sünnet merasimleriyle cenaze törenleri gibi geleneksel alışkanlıklara bir süre ara verilmesi gerektiğini belirtti.

Yurthaber 28-11-20 10:45

Kütahya’da 30 kilo kaçak tütün ele geçirildi

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde jandarmanın yaptığı operasyonda bir şahsın ev, işyeri ve aracında yapılan aramada 30 kilo kaçak tütün ve 2 bin 800 adet içerisine tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğünce A.F.

Haber 24-11-20 18:57

Hatay’da 50 kilo el yapımı içki ele geçirildi

Hatay’da bir ev ile iş yerinde 50 kilo el yapımı içki ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada, Haraparası Mahallesi’nde bir iş yerinde yapılan aramada 22 kilo boğma olarak tabir edilen el yapımı içki ele geçirildi.

Haber 04-11-20 11:37

Jandarma’dan kaçak içki operasyonu

Çorum İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda 8 bin 840 litre kaçak içki ele geçirildi.İl Jandarma Komutanlığınca, halk sağlığını olumsuz yönde etkileyen ve ölümlere neden olan kaçak içki ile mücadele yönelik çalışmalar sürüyor.Bu kapsamda Laçin ilçesine bağlı Gökgözler köyünde düzenlenen operasyonda kaçak/sahte alkollü içki imal edildiği tespit edilen iki ayrı şüpheliye ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada 8 bin 820 litre fermente içki (şarap), 20 litre distile içki (rakı), 2,8 kilo anason, 1 adet distilasyon sistemi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Haber 21-10-20 13:19

Kadavra'dan rahim nakliyle anne olan Derya Sert, bebeğiyle görüntülerini paylaştı

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan: - "Bebek, 3 kilo 500 gram ağırlığını geçti ve sağlıklı şekilde yaşamına devam ediyor. Tam taburcu etmedik ancak hastaneye yakın bir ev tutuldu" - "Tahliller için zaman zaman geliyorlar. Haftalık kontrolleri yapılıyor. Bebeğin beslenmesi çok iyi"

Yurthaber 07-10-20 20:39

Seyyar uyuşturucu satıcısı

Adana’da sepetli motosiklet ile seyyar satıcılık yapan bir kişinin aracında 77 kilo 450 gram esrar ele geçirildi.Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi’nde plastik ev eşyası yüklü sepetli motosiklette esrar olduğu bilgisine ulaştı.

Haber 07-10-20 10:02

Antalya’da 161 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bir ev ve bahçesine yapılan operasyonda 161 kilo kubar esrar, 61 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Haber 24-09-20 12:52

Bu hastalığın habercisi! Tüylenme yaşıyor sivilceleriniz varsa...

Saç dökülmesi olan bir hastada erkeklik hormonu artışının araştırılması gerektiğini belirten Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bölümünden Doç. Dr. Mahmut Muzaffer İlhan, “Hormonal açıdan bakarsanız erkek tipi saç dökülmesinden mustarip birçok kadın düzenli adet görür ve gebe kalmada sorun yaşamaz. Ancak hastaların tüylenmesi, sivilcelenmesi, adet düzensizliği, kilo verememe gibi şikayetleri varsa hormonal durumu incelenmelidir” dedi.

Kadin 15-09-20 12:13

Kozan’da uyuşturucu operasyonu

Adana’nın Kozan ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.Adana İl Jandarma Komutanlığınca, ilçeye bağlı Bağtepe Mahallesinde yasadışı kenevir ekimi yapıldığı bilgisinin alınması üzerine, Kozan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla şüpheli şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.Bağtepe Mahallesinde 2 şahsın ev ve bahçelerinde yapılan aramada toplam 2 bin 80 kök kenevir bitkisi, 23 kilo 650 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Yurthaber 10-09-20 14:00

Samsun’da 81 kilo esrar ve 2 bin 600 kök kenevir ele geçirildi

Samsun’da jandarmanın uyuşturucu operasyonları kapsamında 81 kg kubar esrar maddesi ve 2 bin 600 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre; Samsun İl Jandarma Komutanlığı’nca yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Narkotik Köpeği ‘Ozon’ ile Çarşamba ilçesinde başlatılan eş zamanlı operasyon sonucunda; ev, eve ait eklentiler ile kendisine farklı mısır tarlalarında, yaklaşık 81 kg kubar esrar maddesi ile dikili vaziyette boyları 3 metreyi bulan 2 bin 600 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Haber 03-09-20 17:48

Samsun’da uyuşturucu operasyonları: 12 gözaltı

Samsun’da jandarma tarafından toplam 11 olayda 12 şüpheli şahıs gözaltına alınarak, 38 kilo 277 gram kubar esrar, 1074 kök kenevir bitkisi, 386 gram kenevir bitkisi tohumu, 4 adet tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet av tüfeği, 4 adet şarjör, 1 adet hassas terazi ve 14 adet sentetik hap ele geçirildi.Samsun Valiliği İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Jandarma Suç Araştırma Timi ile Tekkeköy, Salıpazarı, Bafra, Alaçam, Terme ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında başarılı operasyonlar yürütüldü.Tekkeköy ilçesi Hamzalı Mahallesi’nde 14 Ağustos günü şüpheli 1 şahsın ev ve eklentileri ile arazisinde yapılan arama neticesinde, 74 kök kenevir bitkisi, 2 kilo 800 gram kubar esrar ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Yurthaber 18-08-20 23:07

Nevşehir’de 2 kilo esrar ele geçirildi

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri sorumluluk alanında yapılan çalışma sonrasında 2 kilo 462 gram kubar esrar ele geçirdi.Alınan bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında Derinkuyu ilçesinde yapılan ev aramasında 27 kök kenevir bitkisi ve 2 kilogram 462 gram kubar esrar ele geçirdi.

Yurthaber 10-08-20 15:54