Ev Yapimi Agda Haberleri

Tarlasında içi altın dolu küp buldu! İlk işi bakın ne oldu: Bütün akşam telefonlarımız susmadı

Geçmiş dönemde çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış olan Hatay'da topraktan tarih fışkırmaya devam ediyor. Zeytin bahçesini süren İsmet Kaya'nın pulluğuna içi altın sikke dolu bir küp takıldı. Kaya hemen yetkilileri arayarak altınları teslim etti. Akşam boyu telefonunun susmadığını belirten Kaya, "Niye teslim ettin, niye kuyumcuya satmadın, daha iyi para ederdi diyenler oldu. Biz tarihimizin ortaya çıkması için bunları devletimize teslim ettik." dedi.

Haber 2024-04-18 16:29:42

Babasını tüfekle vurdu, sözleri dehşete düşürdü! 'Beni ve ailemi döverek engelli yaptı'

Bursa'da Mehmet Ali Bulut (24), ev meselesi nedeniyle tartıştığı babası Recep Bulut'u (60) pompalı tüfekle ağır yaraladı. Bulut savunmasında, "Babam, çok küçük yaştan beri anneme, bana ve kardeşlerime defalarca şiddet uyguladı. Hatta annem tamamen görme yetisini kaybetti. Bizi küçükken dövdüğü için hem benim hem de kardeşlerimde yüzde 98 görme ve yüzde 35 işitme kaybı vardır" dedi. Bulut, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 2024-04-18 11:59:16

İlan sitelerinde kriter değişti! Ev kiralamada yeni dönem: Bodrum'da villada tatilin 1 haftası 500 bin lira...

Yaz sezonu bu yıl Airbnb düzenlemeleri ile başlayacak. Geçtiğimiz aylarda alınan karar ile kısa süreli kiralamalarda ‘komşu onayı’ şartı getirilmişti. Bu sebeple yeni sezonda müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek. Yazlık kiralarında ise geçen yıla göre ortalama yüzde 50 ile yüzde 80 arasında değişen artışlar var. İlan sitelerinde Bodrum’da müstakil konut ve villaların yazlık kiralarının 50 bin liradan 500 bin liraya kadar çıktığı görülüyor.

Finans 2024-04-18 08:54:25

“Milli Muharip Uçak Kaan” konferansı Düzce'de düzenlendi!

Türk Havacılık ve Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Milli Muharip Uçak Kaan” başlıklı TUSAŞ ve Türk Havacılığı Konferansı, Düzce Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan da konferansa katıldı.

Haber 2024-04-17 13:59:43

Diğer Haber Etiketleri

küp Altın Antakya sikke Bursa engelli silahlı saldırı Airbnb Düzce Kayseri Denizli Kütahya Çankırı yangın Yapraklı Kira ev sahibi Kiracı temmuz fuzul fuzul ev Fuzul Gayrimenkul FuzulEv fuzul oto fuzul otomotiv fuzuloto çingene kızı Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi alara mon mutfak sağlıklı yaşam şirket haberleri emlak konut Konut kredisi Amasra Karabük Ramazan Bayramı Safranbolu Turizm UNESCO ziyaretçi Mehtap Yılmaz İzmir cinayet meclis bitkiler Göz ilik orkide Fatih tiktok silah antalya evlilik Recep Tayyip Erdoğan ak parti bayram de ligi son dakika DEAŞ daeş şampiyonlar ligi çeyrek final Ev hanımı Sivas Resim BES eo kilo Kilo vermek Seçim 2024 Muhtar Milli Eğitim Bakanlığı halı ev dekorasyon Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim de bu hafta hazine ve maliye bakanı Mehmet Şimşek uyarı iyet maçı maçın premier lig sezon Chelsea Manchester United Süper Lig başakşehi besikta rachid süper li beşiktaş Başakşehir boxer erkek stanley termos puma çanta skechers kadın spor ayakkabı crocs terlik şapka xiaomi sinyal güçlendirici bilgisayar hoparlör usb dönüştürücü hyperx cloud 2 duracell pil maybelline kapatıcı rexona deodorant led ampul duş başlığı laptop stand Emlak vergisi EYT muaf şartlar emekli çalışan taksit ödeme fatih portakal Şeyma Döğücü Sancaktepe Belediyesi iftar çadır kira beyannamesi Ankara Zonguldak Mardin Bodrum

Kayseri'de lise öğrencileri yöresel yemekler yapmak için zamanla yarıştı

Kayseri'nin ev sahipliğinde düzenlenen yemek yarışmasına Sivas, Yozgat ve Nevşehir'den katılan lise öğrencileri, şehirlerinin yöresel yemeklerini yapmak için zamanla yarıştı.

Yurthaber 17-04-24 13:42

Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nın Ege Bölge Finali Denizli’de yapıldı

Türk mutfağının zengin lezzetlerini korumak ve tanıtmak amacıyla düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışmasının Ege Bölge Finali Denizli’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yurthaber 17-04-24 11:41

Kütahya’da ev yangını korkuttu

Kütahya’da bir evde çıkan yangın itfaiyenin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Yurthaber 17-04-24 10:11

Çankırı'da 2 ev ile 3 ahır yandı

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde çıkan yangında 2 ev ve 3 ahır kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 17-04-24 09:59

Kiracılar dikkat, sakın bunu yapmayın! Ev sahiplerinin bitmek bilmez zam isteği evinden etti: Mahkeme '60 bin TL'lik fatura kesti

Antalya'da ev sahibi-kiracı arasındaki zam anlaşmazlığı mahkemelik oldu. Ev sahibinin "5 yıldır kira ödemiyorlar" iddiası karşısında elden ödeme yaptığını söyleyen kiracı, kira ödediğine dair kanıt sunamayınca evden çıkarıldı. Üstüne 60 bin lira da borçlu çıktı.

Finans 16-04-24 13:27

Kiracı ve ev sahiplerinin gözü bu kararda: Yüzde 25 sınırı kalkarsa zam oranı ne olacak?

Ev sahipleri ve kiracıların gözü kirada yüzde 25 sınırının uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin kararda. Meclis'in konut mesaisi bu hafta başlıyor. Kira sınırı düzenlemesinin de görüşülmesi gündemde.

Finans 16-04-24 12:33

Fuzul Pazarlama ve Marka İletişim Müdürü Burak Salman: Fuzul ev de aldırır oto da!

Bir finans şirketi olarak güven temelli iletişim stratejimizi, daha yalın ve herkes tarafından anlaşılabilir bir hâle getirmeyi amaçladık. Bu yılki ilk reklam filminde tasarruf finansman sisteminin özünü en iyi şekilde tanımladığımızı düşündüğümüz "Fuzul Ev de Aldırır Oto da" sloganını ön plana çıkardık.

Finans 16-04-24 12:13

Çingene Kızı bayram tatilinde ziyaretçi sayısında rekor üzerine rekor kırdı

Başta "Çingene Kızı" mozaiği olmak üzere birçok önemli esere ev sahipliği yapan Zeugma Mozaik Müzesi, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 40 bin kişiyi ağırladı.

Yurthaber 16-04-24 11:30

Her evde bulunuyor! Sağlığa zarar veren 4 ev eşyası

Uzmanlar sizi hasta edebilecek dört yaygın ev eşyasını açıkladı. Bunların hepsi banyoda ve mutfakta bulunuyor. Eğer sağlığınızı tehlikeye atmak istemiyorsanız bu 4 ev eşyasından uzak durmanızda fayda var.

Kadin 15-04-24 15:00

BSH Ev Aletleri Grubu 2023'te 14,8 milyar avro ciro elde etti

BSH Ev Aletleri Grubu, 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu. Şirket, geçen yılı beklentiler doğrultusunda tamamlayarak dünya çapında 14,8 milyar avro ciro ile kapattı.

Finans 15-04-24 14:33

3 milyon liralık konut kredisine 11 milyon lira geri ödeme! Son 10 yılda tablo tersine döndü: Kiracı oranı yüzde 6 buçuk arttı

Konut kredisi ile ev almak neredeyse imkansız oldu. Kredi faiz oranları yükseldi, 3 milyon liralık konut kredisinin aylık ödemesi 91 bin lirayı aştı, toplam geri ödenen rakam ise 11 milyon liraya dayandı. Vatandaşlar ev alamayınca çareyi mecburen kiralık evde oturmakta buldu. Son 10 yılda kiracıların oranı yüzde 27,8’e yükseldi.

Finans 15-04-24 12:00

Bayram tatili Batı Karadeniz ve Doğu Marmara'nın turizm merkezlerini hareketlendirdi

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerine ev sahipliği yapan Karabük, Bartın, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illeri, 9 gün süren Ramazan Bayramı ve eğitim öğretim ara tatilinde yüz binlerce tatilciye doğa ve tarihle iç içe vakit geçirme imkanı sundu.

Yurthaber 15-04-24 11:33

Popstar Mehtap 3+1 evinin kapılarını açtı! Mütevazi evi dikkat çekti

'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programının konuğu son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Popstar Mehtap oldu. Mehtap Yılmaz 3+1 evinin kapılarını açtı.

Magazin 15-04-24 10:33

Bayram sabahı kamyonetinde başından vurulmuştu! Eşi ve sevgilisi gözaltında... Korkunç detaylar: Kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş

İzmir'de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "Kadın, dostuyla ev tutmuş. Köpek bile almışlar. 2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş. En ağır cezayı alsınlar" dedi.

Haber 14-04-24 10:54

Meclis'te konut mesaisi! Kirada yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi?

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü Meclis gündemindeki yeni düzenlemelerde. "Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı, uygulamaya devam mı edilecek?" soruları Meclis'te yanıtlanacak.

Finans 14-04-24 07:59

Sadece iki malzeme yetiyor! Orkideleri iki yıldan daha fazla sürekli çiçek açtıran yöntem

Orkidelerin göz kamaştırıcı çiçekleri ve olağanüstü yapısı onları sahiplenmek veya özel birine hediye etmek için mükemmel bir ev bitkisi haline getirir. Ancak onların uzun süre çiçek açmasını sağlamak biraz bilgi gerektirir. Birçok yöntemi denemenize rağmen orkideleriniz uzun süre çiçek açmıyorsa bu etkili yöntemi mutlaka denemelisiniz.

Kadin 13-04-24 14:35

Tabancayla TikTok videosu çekerken... Korkunç olay! Çığlık sesleri yükseldi

Fatih'te Özbekistanlı Sardor Gabborov tabancayla video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak istedi. Masaya koyduğu tabancayı ev arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev alınca tetiğe bastı. Gabborov başından vurularak öldü. Rakhmatılloev ifadesinde olayın kazara gerçekleştiğini söylerken, kendi sosyal medya hesabında da silahı kafasına tutarak paylaşımlar yaptığı görüldü.

Haber 12-04-24 13:49

Dolandırıcıların yeni yöntemi! Şikayetler gün geçtikçe artıyor: 50 bin euro karşılığında ayrı ev şartıyla...

Sosyal medyada son zamanlarda artan evlilik platformları dikkat çekiyor. Sadece gerçek evlilik değil vatandaşlık almak için formalite evlilik düşünenleri de gözlerine kestiren dolandırıcılar önce parayı alıyor sonra ortadan kayboluyor. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, "Bize ilginç gelmeye başlayan şikayetler alıyoruz." diyerek uyarıda bulundu.

Haber 11-04-24 12:48

Aylık 100 bin TL ödeyene ev var! Konut kredisi faizleri kuş oldu uçtu: TÜİK rakamları her şeyi gözler önüne serdi…

Kredili konut satışları yüzde 50'ye yakın düşerken toplam satışlar yüzde 17 arttı. Sebebi ise artan konut kredisi faiz oranları. Faiz oranları yüzde 5’i aşarken, 2 milyon liralık kredinin 120 ay geri ödemesinde aylık taksitler 100 bin liranın üzerine çıktı. Peki bankaların kredi faiz oranları ne? İşte konut kredisinde merak edilen detaylar…

Finans 11-04-24 07:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram talimatı! 81 ilde harekete geçildi: Dikkat çeken anket detayı

AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde ikinci parti olmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına yeni bir talimat gitti. 81 ilde çalışma yapacak olan AK Parti'nin sahayı boş bırakmaması ve ev ziyaretlerini artırması istendi. Öte yandan seçmenin AK Parti'yi neden seçmediğine yönelik de anketler yapılacak.

Haber 10-04-24 08:15

DEAŞ'tan Şampiyonlar Ligi'ne tehdit! Saldırı planladıkları statları paylaştılar... Hepsini öldür

DEAŞ, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan çeyrek final mücadelesi öncesi ev sahipliği yapan stadyumlara saldırı tehdidinde bulundu. Statların isimlerinin bulunduğu bir görsel paylaşılırken, 'Hepsini öldür' ifadesi dikkat çekti!

Spor 09-04-24 13:08

Kiracılar ve ev sahipleri dikkat! Tüm kira sözleşmeleri e-Devlet’e geliyor: Meclis'te bayram sonrası yoğun mesai

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 31 Mart yerel seçimleri ve Ramazan Bayramı için verdiği ara 16 Nisan Salı günü sona erecek. Mesaiye hızlı bir başlangıç yapacak parlamentonun önünde birçok kritik madde olacak. Genel Kurul’da kısa bir süre sonra sona erecek kirada yüzde 25 sınırlaması, kira sözleşmeleri ve kripto para yasası gibi konular görüşülecek.

Finans 09-04-24 10:25

40 yıldır yaşadığı evini kaybetti! 'Ben çocukları uyardım, müdahale edemedim'

Antalya'da talihsiz bir olay meydana geldi. Çocukların kapı önünde sünger yakmasıyla çıkan yangında tek katlı müstakil ev ile evin önünde bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait sinekle mücadelede kullanılan kamyonet küle döndü. Dumandan etkilenen ev sahibi Fatma Özdemir'e ilk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılırken, eşi Mehmet Ali Özdemir ise "Sünger olunca müdahale edemedim, alevler boyumu geçti. Gidecek bir evim yok. 40 yıldır yaşadığım evimi kaybettim" dedi.

Haber 08-04-24 23:57

Fazla gürültü gerçeği ortaya çıkardı! Faslı kiracı, daireyi 10 kaçak göçmene kiralamış

Bursa'da bir apartman dairesinde yaşayan 11 kaçak göçmen, gürültü yaptıkları yönündeki ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından yakalandı. Faslı bir kişinin Suriye uyruklu ev sahibinden daireyi kiraladıktan sonra, kişi başı 2 bin 500 liraya 10 kaçak göçmene kiraladığı ortaya çıktı.

Haber 08-04-24 18:26

10 yıl önce keşfetti! Evinde yapıp satıyor... Tanesi 5 bin TL'den başlıyor

Sivas’ta 10 yıl önce resim çizmeye başlayan ev hanımı Sonay Ünal, çizdiği resimlerle ressamlara taş çıkartırken, ev ekonomisine de katkı sağlıyor.

Kadin 08-04-24 11:54

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde değişiklik! Evleneceklere, ev alacaklara 'kredi' gibi uygulama: Şartlar belli oldu, yüzde 50'sini alabilecekler

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES), evlilik, konut alımı ve doğal afet durumlarında sistemde biriken tutarın yüzde 50'sini alma imkanı sağlayan kısmen ödeme uygulamasında başvuru şartları belli oldu. Buna göre 5 yıl sistemde olma durumuna bakılacak. Ödenecek miktarın yüzde 30’u devlet katkısı hesabından düşülecek.

Finans 08-04-24 10:58
BES

'67 yaşındayım ama onlarca yıl daha genç görünüyorum' İşte karnımı dümdüz yapan tek hareket

Sektörde 40 yıldır çalışan profesyonel fitness koçu Denise Austin , sırrını sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşıyor. 67 yaşında olan ama neredeyse 20 yaş daha genç görünen fitness koçu düz karnı için tek hareket uyguladığını belirtti. Bu basit ev egzersizi sadece birkaç dakika içinde yapılabilir ve istenmeyen göbek yağlarının yok edilmesine yardımcı olur.

Kadin 08-04-24 09:45

O vaadi seçimi kazandırdı! Rakiplerine fark attı... Mazbatayı almadan harekete geçti 'Kaybeden belediye başkanları yaptığımızı yapsa sonuç böyle olmazdı'

Bursa’da 31 Mart seçimlerinde ikamet ettiği köyündeki tüm evleri boyama vaadi veren o muhtar adayı açık ara farkla zafer kazandı. Seçime kadar köyde 25 ev ile bir okul ve 2 süt evini boyayan muhtar adayı mazbatasını almadan boyadığı evlerin sayısını 30’a çıkarırken köydeki camiyi de boyamaya başladı. ’Göz boyamadık ev boyadık’ diyen Yamanlı Mahalle Muhtarı Necati Eren, "Seçim kaybeden belediye başkanları halka inip halka iç içe olabilselerdi şimdi durum çok farklı olurdu" dedi.

Haber 06-04-24 10:23

MEB, öğrenciler için Ara Tatil Etkinlik Kitabı hazırladı

Kitapta, ara tatilde çocukların okul ile ev arasındaki devamlılığını destekleyerek bilgi, beceri ve tutumların kalıcılığını sağlayacak özgün etkinliklere yer veriliyor

Yurthaber 05-04-24 15:19

Evinizin havasını değiştirecek halı modelleri ve kullanım alanları nelerdir?

Ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçalarından olan halı seçiminde, herkesin zevkine uygun birçok model ve tasarım bulunmaktadır. Salon, oturma odası, mutfak, çocuk odası, genç odası, koridor ve yatak odası gibi farklı kullanım alanları için halı almak isteyenlerin merak ettiği konulardan biri "Halı Kullanım Alanları"dır. Duvar rengine ve mobilyalara kolaylıkla uyum sağlayan halı modelleri, aynı zamanda kullanışlı tasarımlarıyla evinizin dekorasyonunu uygun maliyetlerle yenilemenize yardımcı olur.

Haber 05-04-24 14:47

Ev sahibini öldüren kiracı kendini savundu: '1400 lira kirayı 6 bin liraya çıkarttı'

Bursa'da kiracı Metin Aydın (31), ev sahibi Ümit Er'i (57) kahvehanede otururken silahla vurarak öldürdü. Hakim karşısına çıkan Aydın, ilk duruşmada savunma yaptı. Maktulün 1400 lira olan kirasını 6 bin liraya çıkarttığını söyleyen Aydın, "Kendilerinden yüzde 25 zam yapmasını istedim. Kabul etmeyip, kardeşi ile tehditler yağdırarak, evden çıkmamı istedi. Onu öldürmek benim kaderimmiş" dedi. Ümit Er'in eşi ise sanığın yalan söylediğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 05-04-24 11:59

BİM'e katlanabilir elektrikli bisiklet geliyor! 5 Nisan 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun bu haftaki sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 5 Nisan 2024 tarihli katalogta katlanabilir elektrikli bisikletten kömürlü barbeküye, ev yaşam ve yapı market ürünlerinden airfryera yok yok! Uygum fiyatlarıyla öne çıkan ürünlerin yer aldığı BİM cuma aktüel kataloğunu merak ediyorsanız, detaylar yazımızda!

Haber 05-04-24 10:17

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor! Bakan Şimşek uyarmıştı, son gün geldi çattı! Ödeme yapmayanlara ceza yolda...

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren beyanname verme süresinde son gün geldi. Konut kira gelirlerinde geçen yıl yıllık 21 bin lira, iş yeri kira gelirinde 150 bin lira istisna tutarını aşanların beyanname vermesi gerekiyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten de konuyla ilgili uyarı gelmişti.

Finans 05-04-24 09:35

Tüm dünya bu maçı konuşuyor! Chelsea-Manchester United maçında galibiyet 90+10 ve 90+11'de atılan gollerle geldi

İngiltere Premier Lig'in 31. haftası sezonun maçına sahne oldu. İki ezeli rakip Chelsea ile Manchester United Stambford Bridge'de karşılaşırken mücadele 10 ve 11. uzatma dakikalarında atılan gollerle ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 07:50

Başakşehir sahasında ağırladığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı! Ev sahibi ekip puanı son saniyede kurtardı

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Başakşehir sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadele Başakşehir'in uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-1 eşitlikle sonuçlanırken puanlar paylaşıldı. Bu sonuçla Siyah-Beyazlılar son 4 maçta yalnızca 1 puan alabildi. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 22:30

Öğrenciler, Kütahya Müftülüğünü şenlendirdi

Kütahya Müftülüğü renkli etkinlikleriyle gençlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. ’Çedes Projesi’ kapsamındaki öğrencilerle, İl Müftülüğünde eğitime devam eden ’Kış Akademisi’ öğrencileri Kütahya Müftülüğünü şenlendirdi.

Yurthaber 04-04-24 10:09

Almayan pişman oluyor! Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan ev yaşama en çok satan popüler ürünler

Amazon'un moda, elektronik, kişisel bakım ve ev ve yaşam kategorisindeki çok satanlar listesinde yer alan ürünlerden oluşan bir seçki hazırladık. En popüler ve güvenilir ürünleri bir araya getirdiğimiz listemizde çantadan sinyal güçlendiriciye, termostan deodoranta kadar her ihtiyacınızı karşılayacak, konforunuzu artıracak ve hayatlarınızı kolaylaştıracak pek çok ürüne yer verdik. Binlerce insanın değerlendirdiği ve beğenisini kazandığı ürünlerden oluşan listemizi gelin, birlikte inceleyelim.

Haber 04-04-24 03:15

Konut fiyatlarında 3 kat fark! Yeni yapılmış ev alamayan çareyi böyle buldu: 'Kentsel dönüşüme girecek daire aranıyor'

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Özellikle deprem öncesi yapılmış eski yapıların metrekare fiyatları ile yeni inşa edilmiş yapıların metrekare değerli arasında üç katın üzerinde değer farkı bulunuyor. Bu durum son dönemde yatırımcıyı kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilecek evleri satın almaya yöneltti diyebiliriz. Emlak işletmelerimize son dönemde gelen yatırımcıların özellikle kentsel dönüşüme uygun yerler aradıklarını görüyoruz'' dedi.

Finans 03-04-24 15:51

Emlak vergisinde 'EYT' detayı! Bu yıldan itibaren geçerli... Kimler muaf olabilecek?

Ev sahiplerini ilgilediren emlak vergisi ödemelerinde tarih yaklaştı. Emlak vergisi araştırılırken EYT detayı da dikkat çekti. Hangi EYT’li emlak vergisinden muaf olacak? İşte detaylar...

Finans 03-04-24 11:18

Fatih Portakal canlı yayında çileden çıktı! İftar çadırı açılmayınca Şeyma Döğücü'ye ateş püskürdü

Sancaktepe Belediyesi'ni kaybeden eski başkan Şeyma Döğücü, seçimden önce 2 bin TL'lik 'Emekli Kart' ve ev kadınlarına altın vaatleriyle gündeme gelmişti. Belediye tarafından vatandaşlara yemek dağıtılan iftar çadırının seçimden sonraki gün açılmaması tartışmaları beraberinde getirdi. Gazeteci Fatih Portakal canlı yayında Döğücü'ye ateş püskürdü!

Haber 03-04-24 10:59

Ev ve iş yeri sahipleri dikkat! Bakan Şimşek tarih vererek uyardı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten ev sahiplerine kira beyannamesi uyarısı geldi. Son günün 5 Nisan olduğunu hatırlatan Şimşek, "Adil rekabet ve mali disiplin için kayıt dışılıkla mücadeleyi güçlendiriyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Finans 02-04-24 13:14

Kiracı dehşeti! 1,5 yılda sadece 2 kez kira ödedi, tahliye kararı çıkınca evi ateşe verdi

Ankara'nın Mamak ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kirayı ödemeyince mahkeme kararıyla tahliyesi istenen Şükrü K. (55), içinde kendi eşyalarıyla birlikte evi ateşe vererek kaçtı. Yangın, itfaiye tarafından söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Polis, her yerde kaçan Şükrü K.'yı arıyor. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 12:59

'67 yaşındayım ama 20 yaş daha genç görünüyorum' İşte yağ yakmak için 3 kolay hareket

Spor salonu üyeliğine veya pahalı ekipmanlara gerek yok; profesyonel bir fitness koçuna göre, istenmeyen yağlardan kurtulmak için bu basit ev egzersizlerini deneyin.

Kadin 01-04-24 12:04

Makatından 15 cm'lik PVC borusu çıkarıldı! Tuvalet tartışmasında kiracılar deliye döndü, 67 yaşındaki ev sahibine dehşeti yaşattı... Korkunç iddia!

Ev sahibi-kiracı kavgası cinsel saldırıya dönüştü. Zonguldak'taki kira ve tuvalet gideri yüzünden kiracısı olan baba ve oğulla tartışan 67 yaşındaki ev sahibi, bir süre sonra makatında acı hissettiğini söyleyerek ambulans çağırmalarını istedi. Hastaneye kaldırılan yaşlı adamın makatından 15 cm uzunluğunda 2 cm çapındaki PVC boru çıkarıldı. Tedavisi süren Hasan S., kiracılarının kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürerek şikayetçi oldu. Kiracılar ise suçlamaları reddetti.

Haber 01-04-24 12:02

Mardin’de moda rüzgârları esti

Mardin’in tarihi dokusunu moda dünyasının parıltılı atmosferiyle bir araya getiren Mardin Moda ve Kültür Haftası, bu yıl Maridin Butik Oteli’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yurthaber 01-04-24 11:59