Evde Islak Mendil Yapmanin Yollari Haberleri

MasterChef ISLAK HAMBURGER tarifi! Evde leziz ıslak hamburger nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Islak hamburger tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de ıslak hamburger oldu. Dışarıda severek tüketilen ıslak hamburger evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, ıslak hamburger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2023-10-24 19:18:43

Yeşilçam'dan bir çınar daha gitti! Artist Ahmet lakaplı Ahmet Cengiz hayatını kaybetti

"Umudumuz Şaban", "Nerede O Eski Günler", "Islak Mendil", "Kara Gurbet" ve "Dokunmayın Dünyama" gibi filmlerdeki performansıyla hafızalara kazınan Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Ahmet Cengiz hayatını kaybetti. Usta oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Magazin 2023-08-25 14:51:14

Melis Sezen'in dansı yine olay oldu! Evde müzikle kendinden geçti

Son olarak Gülcemal dizisinde yer alan Melis Sezen, danslarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyuncu son olarak sosyal medya hesabından "Islak saçla dans etme sezonu açıldı" notuyla dans ettiği anları paylaşınca adından söz ettirdi.

Magazin 2023-06-05 09:54:31

Vicdansızlığıyla pes dedirtti! Depremzedeler için toplanan bütün malzemeler bakın nereden çıktı

Muğla'da yaşanan olay duyanlara pes dedirtti. Depremzedelere yönelik dağıtım işleri yapan 44 yaşındaki F.T. toplanılan malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak yerine evine götürdü. Ekiplerin dikkat etmesiyle kadının evine operasyon düzenlendi. Gördükleri manzara karşısında hayrete düşen ekipler evde hijyen malzemesi, yorgan, battaniye, el feneri, çorap, tuvalet kağıdı ve ıslak mendil ele geçirdi. Şüpheli gözaltına alındı.

Haber 2023-04-26 20:56:53

Islak mendil kullanmak cilde zarar veriyor mu? Bebeklere kullanımı uygun mu?

Islak mendil kullanmak, birçok insanın günlük temizlik rutininde yer alan popüler yöntemlerin arasında. Ancak bu yöntemin cilt sağlığına etkileri hakkında zaman zaman endişeler olabiliyor. Özellikle ebeveynler, bebekler için kullanımının sakıncalı olup olmadığını merak ediyor. Farklı cilt tiplerinde farklı etkiler gösterebilen ıslak mendillerin avantajları ve dezavantajları neler, gelin birlikte inceleyelim.

Kadin 14-04-23 17:49

Neden daha önce denemedim diyeceksiniz: Evde ıslak hamburger tarifi

Sokak lezzetleri denilince ilk akla gelen yiyecekler arasında bulunan ıslak hamburger herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Islak hamburger severler bu lezzeti normal hamburgere bile tercih edebiliyor. Evde ıslak hamburger nasıl yapılır diye merak ediyorsanız aşağıdaki ıslak hamburger tarifini uygulayabilirsiniz.

Yemek 19-08-22 09:58

Islak mendil diye bunu kullanınca... Sonrası facia!

29 yaşındaki Leon Gleed, tuvalet kağıdı yerine ıslak mendil kullanıyordu. Genç adam bir süre sonra anüs bölgesinde ciddi bir acı hissedince, bir süredir tuvalette kullandığı mendillerin ıslak mendil olmadığını anladı.

Trend 11-07-22 16:11

Islak mendil ne demek? Islak mendil birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İşaretlerin farklı varyasyonlarla bir araya gelmesi kelimeleri oluşturur. Anlamlarına göre ekler alarak bir araya gelen iki kelime ise yüzlerce sayıda birleşik kelimeyi doğurur. Bu durum da Türkçeyi zenginleştirerek Türkçe konuşan kişilere kullanabilmeleri için geniş bir kelime çeşitliliği sunar. Türkçenin kelime haznesi içinde yer alan ıslak mendil birleşik kelimesi de sıkça kullanılan birleşik sözcükler arasındadır. Peki, ıslak mendil ne demektir?

Egitim 23-05-22 19:21

Yüksek ateşe ne iyi gelir? Yüksek ateş için evde uygulanabilecek doğal tedavi yöntemleri nelerdir?

Çocuklarının ateşi yükselen ebeveynler, yüksek ateşi hemen kontrol altına almak isterler. Islak havlu ve sirkeli su ile yapılan uygulamalar dışında yüksek ateşe ne iyi gelir? Doktora gidene kadar yüksek ateşi kontrol altına almak için uygulanabilecek evde doğal tedavi yöntemleri nelerdir?

Kadin 13-05-22 12:03

Kendi malzemeleriniz ve el lezzetinizle içiniz rahat tüketin: Islak hamburger tarifi

Yumuşacık soslu ekmeği ve içinin enfes sulu köftesiyle en sevilen sokak lezzetleri arasında kesinlikle ıslak hamburger yer alıyor! Küçücük atıştırmalık arayanların imdadına anında yetişen ıslak hamburgeri evde de rahat bir şekilde yapmak gayet mümkün... Tıpkı dışarıda satılanlar gibi lezzetli, mis gibi ıslak hamburger tarifimiz sizlerle.

Yemek 22-02-22 10:32

Islak keki fırın kullanmadan yapın: Tavada ıslak kek tarifi

Özellikle gün tabaklarının yıldızı olarak bildiğimiz ve yaş pasta niyetine kapış kapış tükettiğimiz ıslak kek, neredeyse her evde sıklıkla yapılan bir tarif. Genelde fırında pişirilen bir kek olarak biliniyor ama aslında tavada da rahatlıkla yapabileceğiniz, öğrenci evlerinde kalanların, fırını bozulanların yüzünü güldürecek bu tarife hayran kalacaksınız.

Yemek 17-01-22 09:29

Makinede çamaşırlarınıza yapışan kıl, tüy ve kâğıt parçalarından tek adımda kurtulabilirsiniz!

Çamaşır makinesi, en çok kullanılan teknolojik eşyalar arasında yer alıyor. Her mevsim, her çeşit kıyafet ve kumaş ürünleri için kullanılan çamaşır makinesi, bazen istenilen sonucu veremiyor. Kıyafetler üzerine yapışan evcil hayvan tüyleri, dökülen saçlar ya da küçük peçete parçaları sinir bozucu olabiliyor. Neyse ki bunun da çaresi var: Islak mendil!

Haber 28-11-21 07:16

Evde ıslak hamburger nasıl yapılır? MasterChef ıslak hamburger tarifi ve malzemeleri...

MasterChef'in yeni bölümünde yarışmacılardan istenen Islak hamburger tarifi merak ediliyor. Ülkemizin sevilen sokak lezzetlerinden biri olan ıslak hamburger tarifi olarak pratik olmasıyla biliniyor. Peki evde ıslak hamburger nasıl yapılır? İşte MasterChef'in yeni bölümünde yapılan ıslak hamburger tarifi ve malzemeleri...

Yemek 22-11-21 22:13

%30'a varan indirimlerle satın alabileceğiniz en iyi bebek bakım ürünleri

Bebek sahibi olduğunuzda elinizde sürekli kocaman bir çanta ile dolaşmanız gerektiğini bilirsiniz. Bu sayede evde olduğu kadar dışarıda da bebeğinizin konforunu devam ettirebilirsiniz. Her an yanınızda bulunduracağınız ıslak mendil, pişik kremi ve külot bez gibi ürünlerle bebeğinizi çok daha rahat hissettirebilirsiniz. Bunun için öncelikle bebeğinize en uygun ürünleri tercih ederek onun narin cildinin daima bakımlı olmasını sağlayabilirsiniz.

Kadin 19-11-21 16:36

Zararlı kimyasallara maruz kalmak zorunda değilsiniz! Evde ıslak mendili yapmak için...

Neredeyse her şeyi evde yapmaya çalıştığımız bugünlerde, oldukça farklı tariflerle karşınızdayız. Dışarıdaki katkı maddeli ürünleri kullanmak istemeyenler bu tarifi pür dikkat okusunlar: Evde ıslak mendil yapıyoruz! Kulağa zor gibi gelse de oldukça pratik iki tarifle kendi ıslak mendilinizi yapabileceksiniz. İşte detaylar...

Kadin 09-10-21 07:21

Sahilde onlarcasına rastlandı! Islak mendil tehlikesi: Bulaş riskini artırıyor

Antalya'daki Kumköy sahilinde 100 metrelik alanda yapılan çalışmada ıslak mendiller başta olmak üzere maske, şişe gibi atıklar toplandı. Konu ile ilgili uyarıda bulunan Lokman Atasoy, sağlıklı ve hijyenik olduğu düşünülerek kullanılan ıslak mendillerle ilgili uyarıda bulundu. Islak mendillerin bulaş riskini artırdığını söyleyen Atasoy, bunun yerine pamuğa ya da mendile kolonya dökerek kullanılmasını önerdi.

Haber 25-04-21 12:23

Hem bebeğinize hem size: Pratik ve ekonomik ıslak mendil yapılışı!

Islak mendilin yaşamımızı kolaylaştırdığına hiç şüphe yok. Ancak bazı uzmanlar içerisindeki kimyasallar nedeniyle kullanımını doğru bulmuyor. Özellikle bebeklerde kullanımı ile ilgili soru işaretleri bulunuyor. Hatta bu nedenle bazı markalar, bebekler için içeriklerinde değişime bile gitti. Peki, bu ıslak mendilleri evde hazırlamak mümkün mü, görelim.

Kadin 11-02-21 09:26

Islak mendil kapağıyla çoğu annenin hayatını kurtaracak bir şey yaptı!

Doğumdan itibaren özellikle çocuğunuz emeklemeye sonra da yürümeye başladığınızda, evin bazı köşeleri onlar için çok tehlikeli olabilir. Bu anne de evdeki prizleri kapatmak için satılan kapaklara para vermek yerine kendi yöntemini uygulayıp, sosyal medyada paylaştı! Bakın herkesi şoke eden o yöntem ne?

Kadin 05-01-21 08:03

Islak mendil tutkunuzdan vazgeçin! Asla elinizi silmeyin, neden mi?

Dünyanın en kullanışlı ürünlerinden biri olan ıslak mendiller vazgeçilmezimiz... Temizlik anlamında hayatımızı kolaylaştıran bu mendiller, aslında her yüzey için kullanıma uygun değil.

Haber 26-11-20 12:06

Islak cupcake tarifi: Daha önce duymamıştık! Islak ve yumuşak olması...

Yapımı oldukça kolay, bir o kadar da nefis bir lezzete sahip olan ıslak cupcake tarifi her evde bulunan malzemelerle yapılıyor. Yiyenleri ise mest ediyor. Büyük küçük herkesin keyifle ve afiyetle tükettiği, özel günlerin en sevilen lezzetlerinden cupcake'leri nasıl yapacağınızı merak ediyorsanız cevabı yazımızda bulabilirsiniz.

Yemek 14-08-20 11:21

Herkes bu tarifleri arıyor! Evde ıslak mendil nasıl yapılır?

Bebekli evlerde mutlaka bulunan ıslak mendil, günün her anında yardıma koşan kullanışlı bir ürün. Fakat birçok kişi içeriğindeki kimyasallar sebebiyle ıslak mendil kullanmaya çekiniyor. Hal böyle olunca da özellikle bebeklerinin hassas cildinde alerji oluşmasından korkan anne ve babalar ıslak mendilin pratikliğinden mahrum kalıyorlar. Satılan ürünlere güvenemiyorsanız kolları sıvamanın zamanı gelmiş demektir. İşte evde ıslak mendil yapmanın yolları!

Kadin 18-05-20 11:45

Manisalı müzik öğretmenlerinden yöresel şiveyle Evde Kal türküsü

Manisa'nın Demirci ilçesinde yaşayan 4 müzik öğretmeni, Özay Gönlüm'ün "Mendil verem mi" türküsünü yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyarlayarak klip hazırladı - Müzik öğretmeni Mehmet Ali Kafadar: - "Amacımız çarşıya çıktığımızda maskesi, eldiveni olmayan ve sosyal mesafeyi korumayan vatandaşlarımızı uyarmak, farkındalık uyandırmaktı"

Yurthaber 22-04-20 11:19

Evde ıslak mendil yapabilirsiniz! İşte pratik ve ekonomik 2 tarif...

Islak mendiller hayatımızı nasıl da değiştirdi, değil mi? Bundan 10-15 yıl önce ıslak mendil diye bir şey yoktu. Günümüzde ise evde, okulda, kafe ve lokantalarda kısacası her yerde ıslak mendil kullanıyoruz. Bebeklerimizin altını ıslak mendil ile siliyoruz. Yemeklerden sonra ellerimizi silmek için kullanıyoruz. Peki, bu ıslak mendilleri evde hazırlamak mümkün mü?

Kadin 18-04-20 13:55

Gürpınar Belediyesi 65 yaş üstü vatandaşlar için seferber oldu

Van’ın Gürpınar Belediyesi korona virüsü dolayısıyla 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen kısıtlama sonrası 600 hijyen paketi dağıtarak evde kalmaları konusunda bilgilendirdi.Korona virüs tedbirlerine yönelik ilçe genelinde her türlü dezenfekte ve hijyen çalışmalarını yürüten Gürpınar Belediyesi, şimdi de evden çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret ederek içerisinde kolonya, ıslak mendil, maske ve bilgilendirme mektubunun bulunduğu 600 hijyen paketini dağıttı.

Yurthaber 28-03-20 12:28

Islak mendil kapağıyla çoğu annenin hayatını kurtaracak bir şey yaptı!

Doğumdan itibaren özellikle çocuğunuz emeklemeye sonra da yürümeye başladığınızda, evin bazı köşeleri onlar için çok tehlikeli olabilir. Bu anne de evdeki prizleri kapatmak için satılan kapaklara para vermek yerine kendi yöntemini uygulayıp, sosyal medyada paylaştı! Bakın herkesi şoke eden o yöntem ne?

Trend 25-05-19 16:25

Engelli aracıyla ekmeğinin peşinden gidiyor

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde küçük yaşta balkondan düşmesi nedeniyle engelli hale gelen ve 18 yıl önce de babasını kaybeden 28 yaşındaki Barış Ateş, hem eğitim hayatına devam ediyor hem de kent meydanında yara bandı, kalem, su, kahve ve mendil gibi ürünler satarak evini geçindiriyor - Anne Necmiye Ateş: - "Engelli olmasına rağmen çabalıyor, alıyor getiriyor. Gelirken sorar, alışkanlık yapmış kendince telefon açar 'Anneciğim bir şeye ihtiyaç var mı evde?' diye sorar" - "Dünya bir tarafa o bir tarafa, dünya ile ölçülemez. Önce Allah'ım sonra yavrum. Bazen ben hasta olduğum zaman, evde elektrik süpürgesini açar yardımcı olur, bulaşıklara yardımcı olur" - "Barış'a, ölmeden bir oda bir mutfak da olsa bir ev alabilmek istiyorum. Allah nasip ederse ev alabilirsek hayırlısıyla oturmak ve Barış'ı kendisi gibi engelli birisiyle evlendirmek istiyorum"

Yurthaber 30-03-19 12:06

Engelli aracıyla ekmeğinin peşinden gidiyor

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde küçük yaşta balkondan düşmesi nedeniyle engelli hale gelen ve 18 yıl önce de babasını kaybeden 28 yaşındaki Barış Ateş, hem eğitim hayatına devam ediyor hem de kent meydanında yara bandı, kalem, su, kahve ve mendil gibi ürünler satarak evini geçindiriyor - Anne Necmiye Ateş: - "Engelli olmasına rağmen çabalıyor, alıyor getiriyor. Gelirken sorar, alışkanlık yapmış kendince telefon açar 'Anneciğim bir şeye ihtiyaç var mı evde?' diye sorar" - "Dünya bir tarafa o bir tarafa, dünya ile ölçülemez. Önce Allah'ım sonra yavrum. Bazen ben hasta olduğum zaman, evde elektrik süpürgesini açar yardımcı olur, bulaşıklara yardımcı olur" - "Barış'a, ölmeden bir oda bir mutfak da olsa bir ev alabilmek istiyorum. Allah nasip ederse ev alabilirsek hayırlısıyla oturmak ve Barış'ı kendisi gibi engelli birisiyle evlendirmek istiyorum"

Haber 30-03-19 12:03

İşsizken bulduğu paket hayatını değiştirdi

Tokat'ta 2 yıl önce işsiz kalan 33 yaşındaki Hakan Karagöllü, kafede otururken masada dikkatini çekip araştırdığı 'stick şeker' paketleme işine girdi. Karagöllü, Tokat İş Geliştirme Merkezi'nde (İŞGEM) kurduğu işletmede şeker paketlemeye başladı. Islak mendil ve baharat da paketleyen Karagöllü, yıllık cirosunu 500 bin liraya çıkararak yurt dışına açıldı.

Finans 11-10-17 15:40

Islak mendil hakkında bu gerçeği öğrendiğinizde bir daha kullanmaya cesaret edemeyeceksiniz!

Elinizi çantanıza attığınızda muhtemelen ilk bulduğunuz şeylerden biri ıslak mendildir. Bunlar bazen "bebek" mendili olarak da satışa sunulur. Bu mendiller hijyen için olsa da hakkındaki gerçekleri öğrendiğinizde, kullanmadan önce bir kez daha düşüneceksiniz!

Kadin 17-03-17 07:14

Bebeğiniz İçin Sağlıklı, Ev Yapımı Islak Mendil

Küçük bebeğinizin tazecik cildine kimyasalları sürmeyin!

Kadin 26-12-16 11:45

Göz Protezlerini Islak Mendil İle Silmeyin

Göz Protez uzmanı Bekir Karagöz, göz protezi kullananların doğru bildikleri işlemeleri yanlış yapması sonucu kullanıcı...

Yurthaber 21-12-16 16:19

Kokular Gelen Evde Ölü Bulundu

Amasya’da yalnız yaşayan bir adam evinde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, Yüzevler Mahallesi Islak Apartmanı’nın birinci...

Yurthaber 26-08-16 19:32

Çerçeve Ve Islak Mendil Dediler, Kaçak Sigara Çıktı

Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda 7 milyon 250 bin TL değerinde 867...

Yurthaber 12-08-16 14:52

Islak Mendille Gelen Girişimcilik Ve Başarı

Uni Islak mendil markasının kurucusu Ataman Özbay, Kırşehir’de katıldığı konferansta hayatı ve girişimcilik hikayesini anlattı.Özbay,...

Yurthaber 12-12-15 16:01

Islak Mendil Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Islak mendiller oldukça önemli...

Kadin 07-08-15 17:29

Islak mendil paketinde uyuşturucu satışı

Pendik’te uyuşturucu madde satışı yaptığı iddia edilen 6 kişi polis tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı....

Yurthaber 04-11-13 03:30

Yoktan var ettiği şirketini bir anda sattı

İzmit’in ‘fakir çocuğu’ydu, Hayrabolu’da Türkiye’nin Islak Mendil kralı oldu, şimdi şirketini 56.3 milyon liraya Eczacıbaşı’na sattı.

Finans 14-11-12 12:23

Ticari Takside Günlük Gazete, Su Ve Islak Mendil Hizmeti

Zonguldak’ta bir taksi durağında, Türk standartlarında hizmet veriliyor. Şoförlere ilk yardım kursu da verilen duraktaki...

Yurthaber 17-10-12 12:15

Islak Mendil Kutularından 50 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı

Aksaray’da şüphe üzerine durdurulan bir kamyonda ıslak mendil kutularının içine gizlenmiş 50 bin paket gümrük...

Yurthaber 06-06-12 18:26

Islak mendil yüzünden felç oldu

Mehmet Ali Önsoy, 2 yaşındayken yuttuğu bir ıslak mendil yüzünden felç oldu.

Yurthaber 23-02-12 13:33

'Islak mendil' uyarısı

Prof. Dr. İsmail Gümrükçüoğlu, ıslak mendillerin kimyasal madde barındırdığını belirterek uyardı.

Haber 09-11-10 07:49

Islak Mendil Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Islak mendiller oldukça önemli..

Kadin 13-08-08 14:04

Islak Mendil Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Islak mendiller oldukça önemli..

Kadin 13-08-08 14:04