Fanteziler Haberleri

Esra Ezmeci'den 'eş değiştirme' tepkisi! Sapkınsınız, üçlü fanteziler...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programını sunan psikolog Esra Ezmeci kendisine gelen itirafları yayınlamasıyla da adından söz ettiriyor. Daha önce 'Swinger' açıklamasıyla gündeme gelen Ezmeci 'eş değiştirme' tepkisiyle dikkat çekti.

Magazin 2024-03-27 13:47:06

Uzman psikolog Esra Ezmeci 'eş değiştirme gemileri'ni anlattı! Ağızları açık bırakan iddia

Sosyal medyada kendisine gelen cinsel hayat sorularına açık açık yanıt veren uzman psikolog Esra Ezmeci katıldığı programda söyledikleriyle yine olay oldu. Fanteziler üzerine soruyu yanıtlayan Ezmeci konuşmasında "Eş değiştirmek için organizasyon yapılan gemiler bile var. Eşinle ismini yazdırarak gidiyorsun ve orada herkes çift şekilde" diyerek herkesi şaşırttı.

Magazin 2023-12-01 07:04:01

Şarkıcı Lizzo hakkında olay dava! Müstehcen cinsel fanteziler, baskı ve dahası...

Dünyaca ünlü şarkıcı Lizzo hakkındaki iddialar sosyal medyayı salladı. Lizzo ile birlikte çalışan dansçılar geçtiğimiz günlerde şarkıcının kendilerine cinsel, ırkçı ve dini taciz uygulayarak toksik bir çalışma ortamı yarattığını iddia etti ve şarkıcıya dava açtı.

Magazin 2023-08-03 08:40:26

Doktorlar bile şaşırıyor: Cinsel ilişki sırasında yapılan fanteziler ölümle sonuçlanıyor! En ilginç fantezi deneyimleri

Toplumda bir tabu olarak görülen cinsel ilişki üzeri kapalı bir kutu olarak biliniyor. Seks sırasında yapılan sıra dışı olaylar ciddi sonuçlara neden olabiliyor. Dünya üzerinde çok farklı cinsel ilişki fantezileri bulunuyor. Doktorlar hastaneye gelen şaşırtıcı seks mağdurlarını kayıt altına alıyor. İşte en ilginç cinsel ilişki fantezileri ve ölümcül sonuçları...

Haber 2022-10-02 08:36:30

Böylesi görülmedi! Cinsel ilişkide hazzı artırmak için yapılan bu fantezi çok tehlikeli

Cinsel ilişki sırasında herkesin aldığı haz farklılık gösteriyor. Bu hazzı artırmak için çeşitli fanteziler uygulayan insanlar bulunuyor. Bu fanteziler arasında en ilginci otoerotik asfiksi. Otoerotik asfiksi, cinsel ilişki yaşayan kişinin daha fazla haz alması için kendini nefessiz bırakmasına deniliyor.

Haber 21-09-22 20:54

Didim Belediye Başkanı'na tecavüz suçlamasında yeni gelişme!

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabey'in kendisine zorla tecavüz ettiğini iddia eden S.T. isimli kadın, baskan ve 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. ''Sapıkça fanteziler yapıyorlardı'' diyen S.T. isimli kadın ilk kez görüntü verdi.

Haber 14-09-20 13:15

Erkek arkadaşım çoraplarını koklarken benimle birlikte ol!

Cinsel fanteziler çeşit çeşit ancak dünya basınına yansıyan son vaka bir hayli ilginç. Erkek seks işçisinin bir müşterisi onunla birlikte olurken erkek arkadaşının çoraplarını ve ayakkabısını koklamasını istedi.

Haber 24-01-20 10:50

Çağın yeni tehdidi dijital sömürgecilik oldu

İş kollarının büyük bir hızla dijitalleşmesi ve verinin öneminin gün geçtikçe artması ile dijital sömürgecilik, özellikle gelişmekte olan ülkeler için büyük tehlike arz ediyor - Çoğunluğunu merkezi Silikon Vadisi'nde bulunanların oluşturduğu şirketler, kendi teknolojik sistemlerini kuramayan ülkelerden topladıkları verileri işleyerek kar elde ediyor - Yale Üniversitesi Konuk Araştırmacısı Michael Kwet: - "Google'ye yazdığımız fanteziler, Twitter'e yazdığımız inançlarımız, Facebook'ta tercihlerimizi belli eden beğeniler ve Amazon'daki işlemlerimiz gibi her hareketimiz Silikon Vadisi'ndeki şirketler tarafından takip ediliyor" - "Amerika merkezli şirketler, işletim sistemleri, bulut altyapısı, sosyal ağlar, ofis paketleri, uygulama mağazaları, bilgisayar işlemcileri, eğlence akışı ve e-ticaret gibi sistemleri kontrol ederek değerli dijital alanları sömürgeleştirmiş vaziyette bulunuyor" - "Sızan belgeler; ABD Ulusal Güvenlik Ajansı'nın Microsoft, Facebook, Apple ve Google gibi şirketlerle ortaklığı olduğunu ve bu şirketlerin hükümet ajanlarına kendi verilerine erişim izni verdiğini gösteriyor"

Haber 25-07-19 11:02

Ünlü filmdeki fanteziye özendi, az kalsın canından oluyordu

Akıl almaz cinsel fanteziler sebebiyle uzun süre gündemden düşmeyen 'Grinin 50 Tonu' filmindeki fanteziye özenen genç bir kadın, İspanya'nın ünlü plajı Playa Las Teresitas'ta otoparkta araba direksiyonuna kelepçeli halde bulundu.

Trend 07-03-19 13:58

Bomba itiraf: Beni sevgililerine hediye ediyorlar

Avustralya asıllı İngiltere'nin en ünlü cinsel ilişki işçisi Summer Knight, bir gazeteye verdiği röportajla olay yarattı. Kendisini tercih edenlerin en çok Aralık ayında ilginç fanteziler istediğini söyleyen Knight, bazen hemcinslerinden de teklif geldiğini itiraf etti.

Trend 17-01-19 09:55

Yapay zeka teknolojisi yatak odasına da sıçradı! Fanteziler ortaya çıkıyor

Vibease seks oyuncakları şirketi yapay zekayla beslenen ruj şeklinde bir seks oyuncağı geliştirdi. Şirket, seks oyuncağının fantezileri hayata geçireceğini ve içsel ışığı ortaya çıkarılmasının hedeflediğini iddia ediyor!

Kadin 01-11-18 14:50

Zonguldak Valisi Çınar: Fanteziler Için Köpekleri Alıp Mağdur Etmesinler

Cüneyt ÖZFİDAN/ZONGULDAK ,(DHA)- ZONGULDAK Valisi Ahmet Çınar, birçok insanın sevmek ve beslemek için aldıkları köpekleri bir süre sonra sokağa

Yurthaber 13-09-17 16:12

Zonguldak Valisi Çınar: Fanteziler Için Köpekleri Alıp Mağdur Etmesinler

Cüneyt ÖZFİDAN/ZONGULDAK ,(DHA)- ZONGULDAK Valisi Ahmet Çınar, birçok insanın sevmek ve beslemek için aldıkları köpekleri bir süre sonra sokağa bıraktığını söyledi. Vali

Yurthaber 13-09-17 14:45

(özel Haber) Farklı Cinsel Fanteziler ’aıds’i Tetikliyor

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinin doktorları, farklı cinsel fantezilerin AIDS’in bulaşmasında etkili olduğuna dikkat çekerek,...

Yurthaber 01-12-15 10:49

Cinsel fantezilerimiz neler?

Türkler üzerinde yapılan cinsel fanteziler konulu araştırmadan öyle ilginç sonuçlar çıktı ki!

Haber 12-08-09 14:07