Fetal Kordon Haberleri

Bebeğini havluya sarıp çöpe atmıştı! Cani anne için karar verildi

Kayseri'de, yeni doğan bebeğini havluya sarıp, çöp konteynerine attığı suçlamasıyla tutuklanan Fatma Taş (35), ilk duruşmada müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Çok pişman olduğunu söyleyen Taş, "Bebeğime zarar verme gibi bir niyetim yoktu. Bebeği istemeseydim, hamilelik süreci başında aldırabilirdim. Aklımdan dahi geçmedi. Kordon bağını bağlamayı bilmiyordum" dedi.

Haber 2023-12-15 14:59:26

Estetikle bambaşka birisi oldu, yetmedi! Buket Aydın yeni doğan bebeğin...

Emir Sarıgül ile ilişkisiyle tanınan ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Buket Aydın, 2. Sayfa'nın konuğu oldu. Estetiksiz halleri ekrana yansıyan Aydın daha estetik yaptıracağını söyleyerek bebeklerin kordon kanından elde edilen kök hücre tedavisini yaptıracağını söyledi.

Magazin 2023-09-27 13:23:43

Pakistan'da aslan nakil aracından kaçtı! Paniğe neden oldu

Pakistan’ın Karaçi kentinde nakil aracından kaçan aslan paniğe neden oldu. Halka aslana yaklaşmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Bölgeyi kordon altına alan polis, nakil aracının şoförünü ve aslan yetiştiricisini gözaltına alırken aslan yakalanarak Yaban Hayatı Koruma yetkililerine teslim edildi.

Haber 2023-08-29 22:43:12

Çanakkale Kordon Boyu'ndaki ünlü Troya Atı FPV dronla görüntülendi

ABD'li ünlü aktör Brad Pitt'in başrolünde oynadığı "Troy" filminde kullanılan ve 19 yıldır Çanakkale Kordon Boyu'nda sergilenen "Troya Atı", Anadolu Ajansı (AA) ekibince FPV dronla kayda alındı.

Yurthaber 2023-04-26 11:20:40

İngiltere'de kan donduran olay! Sakatlanan futbolcu için saha içinde kordon oluşturuldu

İngiltere'de oynan Yeovil Town ve Southend karşılaşmasında kan donduran bir olay yaşandı. Bir oyuncunun sakatlanarak yerde kaldığı anlarda tüm sağlık personelleri sahaya girdi. Tribünlerin ve kameraların ne olduğunu görmemesi için oyuncunun etrafını saran personeller tam 7 dakika boyunca kıpırdamadan bekledi.

Spor 02-04-23 12:22

Mide bulandıran görüntüler! Ağzında kesik bir başla sokakta dolaşan köpek dehşete düşürdü

Meksika'da bir köpeğin, bir bankamatiğin yakınına bırakılan insan kalıntıları karıştırıp ağzında kesik bir insan başıyla sokaklarda dolandığı anların görüntüleri mide bulandırdı. Monte Escobedo bölgesinde yaşayan korku içindeki insanların olayın 26 Ekim Çarşamba gecesi geç saatlerde yaşandığını bildirirken, polislerin sokak köpeği kaçmadan önce olay yerini kordon altına alıp cinayeti araştırma imkanı olmadığı açıklandı.

Trend 31-10-22 07:53

Karadeniz doğal gazında geri sayım! İşte karaya çıkacağı tarih

Sakarya Gaz Sahası’ndan Zonguldak’ın Filyos beldesinde yapımı süren işleme tesisine getirilecek olan doğalgaz hattının yapım çalışmaları sürüyor. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki, programlandığı şekliyle gazın 2023’ün ilk çeyreğinde gelmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti. Tiryaki; Seven Arctic Gemisi’nin çalışmalarına ilişkin "Denizin tabanındaki kuyular ile karaya olan ilişkiyi sağlayabilecek kordon bağını çekecek" diye konuştu.

Finans 04-10-22 09:47

Troya Kültür Yolu Festivali başladı

Çanakkale Kordon Boyu'ndaki kortej yürüyüşüne Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı

Yurthaber 16-09-22 18:08

Sahnesi çökmüştü! Tarkan'ın İzmir Konseri nerede? Tarkan bu sözlerle duyurdu

Tarkan'ın İzmir konseri için Cumhuriyet Meydanı yakınında kordon boyunda yaklaşık 1 hafta önce dev sahne kurulmuştu. Geçtiğimiz akşam dev sahne çöktü. İzmir'e gelen konserinin yeni yerini duyurdu. Tarkan "Gündoğdu Meydanı'na bekliyorum" dedi.

Magazin 08-09-22 15:36

Tarkan'dan İzmir'e ''Kordon'da görüşürüz'' mesajı

İzmir’in Kurtuluşu’nun 100. yılı kutlamalarında Tarkan sahne alacak. 9 Eylül’de İzmir’de Gündoğdu Meydanı'nda konser verecek olan olan megastar Tarkan, “Sizleri ve o müthiş enerjinizi çok özledim, iple çekiyorum. 9 Eylül’de Kordon Boyu’nda görüşmek üzere” diyerek heyecanını dile getirdi.

Magazin 01-09-22 21:46

Kordon boyu ne demek? Kordon boyu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Teknolojik gelişmeler, keşfedilen yeni türler, yabancı dillerde görülen kavramları isimlendirmek gibi nedenlerle diller yeni kelimelere ihtiyaç duyar. Türkçeye yeni kelimelerin kazandırılması için TDK tarafından çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. TDK, yeni kelimeler türetirken çoğunlukla eski kelimelerden faydalanır. Bu şekilde oluşturulan kelimelere birleşik sözcük denir. Kordon boyu birleşik kelimesi de bunlara bir örnektir. Peki, Kordon boyu ne demek?

Egitim 18-05-22 00:02

Kordon ne demek? Kordon kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Kordon kelimesini tanımlarken dikkatle yürütülen araştırmalar ve incelemelerde bulunmuştur. Farklı ülkelere ait yabancı kelimelerin de bulunduğu dilimizde, sözcükler araştırılırken kökenleri de dikkate alınarak değerlendirilir. Türkçe günlük kullanım dilinde yabancı kelimelerin de yer alması dilimizi zenginleştiren bir özellik olarak değerlendirilir. Türkçedeki her kelime gibi özenle üzerinde çalışılan Kordon kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 00:02

Kordon altına almak ne demek? Kordon altına almak TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller ve deyimler tek bir kelimeden oluşabilecekleri gibi iki ayrı kelimeden de oluşabilirler. Hatta kimi zaman ikiden daha fazla kelime içeren sözcük öbekleri halinde görülürler. Bu ifadeler, tıpkı atasözleri gibi kısa, açıklayıcı sözlerdir. Ancak atasözleri gibi net olmayıp mecaz içerebilirler. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, anlatımı güçlendiren ve dili zenginleştiren araçlardır. Kordon altına almak ifadesi de bu zenginliklerden biridir. Kordon altına almak ne demektir?

Egitim 17-05-22 18:23

Çığır açacak çalışma: Fetal tedavi! Anne karnındaki bebek kalp ameliyatı oldu

Japonya’da bir grup doktor, ciddi kalp rahatsızlığı bulunan bir bebeği, "fetal tedavi" adı verilen bir teknikle anne karnında başarılı bir şekilde ameliyat etti. Operasyonun "fetal tedavi" konulu NCCHD’ye ait çalışma kapsamında gerçekleştirildiği ve yöntemin Japonya’da ileri derece "aort darlığı" tedavisinde ilk kez kullanıldığı öğrenildi.

Haber 15-12-21 10:13

Korku dolu anlar! Edremit’te kordon çöktü, Antalya'da hortum görüldü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaklaşık 2 haftadır etkili olan lodos fırtınası sebebiyle Akçay kordonunun bir kısmı çöktü. Olumsuz hava koşulları Antalya'da da hortuma neden oldu. Çevredekiler korku anlarını cep telefonu kameralarıyla görüntüledi.

Haber 14-12-21 17:37

Petlas motorsporlarında iki farklı organizasyonla mücadelede

28 Ekim günü Kordon Boyu'nda Truva Atı önünden verilen sembolik startla başlayan mücadele, zorlu etaplarla 31 Ekim'e kadar sürecek

Yurthaber 29-10-21 14:27

İzmir'de Alsancak Kordon Boyu'ndan yaralı deniz kaplumbağası çıkarıldı

İzmir'de Alsancak Kordon Boyu'ndan yaralı deniz kaplumbağası çıkarıldı

Yurthaber 27-05-21 22:20

Boğazı kapladı: Çanakkale'de deniz salyası şaşkınlığı!

Çanakkale'de son birkaç ayda sıkça görülmeye başlayan deniz salyası, kirli bir tabaka ile su yüzeyini kapladı. Görenleri tedirgin eden deniz salyası patlaması, iskele ve kordon boyunu tanınmaz hale getirdi. Hızla yayılan deniz salyası drone ile havadan görüntülendi.

Haber 03-05-21 11:41

Vaka sayıları artan Çanakkale’de flaş karar! Sahiller ve parklar halka kapatıldı

Çanakkale'nin, haftalık vaka sayısında Türkiye'de üçüncü sıraya yükselmesinin ardından toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, yeni tedbirler alarak, kentteki sahil bantlarının ve bazı parkların kapanmasına karar verdi. Park ve bahçelerin kapıları kapatıldı, kordon boyuna girişler de konulan demir bariyerlerle önlendi.

Haber 15-04-21 15:31

Başkan Kayda, dur durak bilmiyor

Geleneksel hale gelen mahalle ziyaretlerine devam eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, hafta sonu programında Köseali, Kordon ve Beylikli mahallelerinde vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya geldi.

Yurthaber 04-04-21 17:14

Çanakkale Valisi Aktaş, korona virüs denetiminde

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, ‘Dinamik Denetim Süreci’ genelge kapsamında kentte korona virüs (Covid-19) denetimlerine katıldı.Dinamik denetimler kapsamında kordon bölgesinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek esnaf ile bir süre görüşen Vali İlhami Aktaş, esnaflara uygulanması gereken tedbirler hakkında bilgiler vererek, salgının kontrol altına alınabilmesi için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.Vaka artışının Çanakkale’de kontrol altına almak için hareketliliğin azalmasının önemine değinen Vali İlhami Aktaş, vatandaşların temizlik, maske ve mesafe kuralı başta olmak üzere alınan tüm tedbirlere hassasiyetle uyması gerektiğini ifade etti.Aktaş’ın Kordon bölgesinde gerçekleşen korona virüs denetlemelerine İl Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 02-04-21 16:16

Çanakkale korona virüs haritasında kırmızı kategoriye doğru hızla ilerliyor

Çanakkale’de son zamanlarda büyük oranda artışa geçen korona virüs (Covid-19) salgınını umursamayan vatandaşlar, güneşli havayı da fırsat bilerek kordon boyuna akın ettiler.

Haber 13-03-21 16:43

Çanakkale korona virüs haritasında kırmızı kategoriye doğru hızla ilerliyor

Çanakkale’de son zamanlarda büyük oranda artışa geçen korona virüs (Covid-19) salgınını umursamayan vatandaşlar, güneşli havayı da fırsat bilerek kordon boyuna akın ettiler.

Haber 13-03-21 16:42

Başkan Kayda’dan, Yeşilkavak Barajı çağrısı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, bölgedeki 20 mahalle için hayati önem taşıyan Yeşilkavak Barajının bir an önce yapılması çağrısında bulunarak, “Hayati öneme sahip Yeşilkavak Barajını hep birlikte Salihli’mize kazandıralım” dedi.Yeşilkavak Barajının 2021 yılı yatırım programına alınması noktasında Ankara ziyaretleri kapsamında temaslarda bulunduğunu belirten Başkan Kayda, Beylikli, Kordon, Köseali, Yeşilkavak, Yenipazar, Bağcılar, Yağmurlar, Kabazlı, Çakaldoğan ve Çukuroba Mahalleleri olmak üzere toplamda 20 mahalle için barajın hayati önem taşıdığını söyledi.Yeşilkavak Barajının bölgeye kazandırılması için canla başla çalışacaklarını ifade eden Başkan Kayda, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, bu bölgeye Yeşilkavak Barajının yapılacağı sözünü vermişti.

Yurthaber 21-01-21 14:40

Koronavirüs için yeni tedavi umudu! 10 kişiden 9'unda etkili oldu

ABD'li bilim insanları tarafından yapılan yeni bir çalışma, bebeklerin kordon kanında bulunan kök hücrelerin, ağır koronavirüs hastalarının hayatta kalma olasılığını iki kat artırdığını ortaya koydu. Araştırma FDA tarafından onaylandı.

Haber 06-01-21 14:44

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy’dan yeni yıl ziyareti

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy beraberindeki ilçe protokol ile birlikte kurumları ziyaret ederek Emniyet güçleri ve Sağlık çalışanlarına baklava ikram edip yeni yıla beraber girdi.Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Namık Söylemez, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Çam, İlçe Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan yeni yılda görev yapan kamu kuruluşlarını ziyaret ettiler.2020 nin son saatlerindeki ilk ziyaretini Kordon Caddesi’nde bulunan Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi oldu.

Yurthaber 01-01-21 13:43

Altınova Sahili sil baştan yenileniyor

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinin sahil şeridini genişletmek için aylardır hummalı çalışmalar yürüten Süleymanpaşa Belediyesi, Alkaya mevkiinden Değirmenaltı Mahallesi’ne bağlanan kordon boyu projesi ile eşzamanlı olarak Altınova Mahallesi’nde de sahil düzenlemesi çalışmalarına hız verdi.

Yurthaber 07-12-20 16:29

Muhtarlardan Başkan Kayda’ya teşekkür ziyareti

Salihli’nin Köseali, Beylikli, Kordon, Yağmurlar, Kabazlı ve Yeşilkavak Mahallesi muhtarları Yeşilkavak Barajı projesinin 2021 yılı yatırım programına alınması için gerekli çalışmaları başlatan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Köseali Mahalle Muhtarı Hüseyin Deniz, Beylikli Mahalle Muhtarı Akşit Gencer, Kordon Mahalle Muhtarı Adem Sevi, Yağmurlar Mahalle Muhtarı Turan Can, Kabazlı Mahalle Muhtarı Selahattin Akcan ve Yeşilkavak Mahalle Muhtarı Yılmaz Özsoy’u makamında ağırladı.“Baraj bölge halkı için büyük önem arz ediyor”Ziyarette Yeşilkavak Barajı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Kayda, tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan bölge halkı için barajın büyük önem taşıdığını söyledi.

Yurthaber 24-10-20 16:45

Husumetli olduğu şahsı pompalı ile yaralayan saldırgan yakalandı

Karabük’te ihaleden dolayı husumetli olduğu kişiyi pompalı tüfekle bacağından vurup yaraladıktan sonra kaçan şahıs polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.Dün akşamüzeri Kordon Park Balık hali önünde meydana gelen olayda balık işletmecisi Sebahattin K.

Haber 30-09-20 14:38

Kordon Kanı Bilimsel Danışma Komisyonuna Ege Üniversitesi damgası

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç.

Yurthaber 16-09-20 11:25

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy maske denetimi yaptı

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Marmaris kordon caddesinin plaj bölümünde yapılan denetim yapıldı.

Yurthaber 04-09-20 19:00

Marmaris’te vatandaşlar gece gündüz denizden vazçemedi

Kurban Bayramı ve yaz tatilini geçirmek için Marmaris ve turistik mahallelerini tercih eden vatandaşlar gündüz denizde serinlerken, akşamları da deniz kıyısında ki 4 kilometrelik kordon da gezmeyi tercih ediyor.Kurban bayramını tatile çeviren yerli turistler aşırı sıcaklardan bunalarak sabahın erken saatlerinde denize girerken, akşamları ise serinlemek için deniz kıyısında ki kordonu ve kordon boyu üzerinde ki mekanları tercih ediyor.Tatillerine devam eden vatandaşlar, Atatürk Caddesi’nden Kordon Caddesi’ne kadar uzanan 4 kilometrelik sahil yolunda yürüyüş yaparak denizden gelen esintiyle serinleme çalıştı.

Yurthaber 03-08-20 13:21

Behçet Kemal Çağlar Caddesi renklendi

Zonguldak’ta Fener Semti’nde bulunan kaldırım korkuluklar ile desteklenerek boyandı.Sahil Projesi dolayısıyla Kordon boyunda bulunan korkuluklar yeniden tadilat yapıldı.

Yurthaber 16-07-20 15:17

Kuşadası’nda gönüllü gençler çevre temizliği yaptı

Kuşadası’nın mavi bayrağa sahip Davutlar Mahallesi’ndeki Sevgi Plajı, ‘Temiz bir çevre, daha iyi bir gelecek’ sloganı kapsamında Kuşadası Belediyesi’nin verdiği destekle düzenlenen etkinlikte doğa dostu gönüllü gençler tarafından temizlendi.Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen çevre etkinliğine, Kuşadası Anaia Leo Kulübü, Kordon Leo Kulübü ve Kuşadası Lions Kulübü’ne üye 17-25 yaş arası 40 kişi katıldı.

Yurthaber 08-07-20 18:03

Tepki çeken görüntü! Kordon çöplüğe döndü

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında bu hafta sonu uygulanmayan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Kordon’a akın eden İzmirlilerin arkalarında bıraktıkları çok sayıda çöp tepki topladı.

Haber 08-06-20 10:30

Başkan Tunç Soyer’den İzmir’deki o manzara sonrası uyarı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medyada paylaşılan ve gündem olan gençlerin sosyal mesafe çemberinin dışında yer aldığı fotoğrafla ilgili gençlere uyarı yaparak fiziki mesafenin korunması ve çember içinde oturulması çağrısı yaptı.İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda korona virüs önlemleri kapsamında Kordon Boyu’nda yer alan çimlerin üzerine soysal mesafeyi korumak amacıyla 2.5 metrelik aralıklarla 4 metre çapında çemberler çizdi.

Yurthaber 07-06-20 21:05

Anne karnındaki Süleyman bebek 'kazayla' hayatta kaldı

Antalya'da trafik kazasında yaralanan eşini görünce rahatsızlanan 8,5 aylık hamile Ganime Armağan'ın yapılan kontrollerinde, bebeğinde hayati risk oluşturan kordon düğümlenmeleri fark edildi. Armağan, acil gerçekleştirilen doğumla sağlıklı şekilde bebeğini kucağına aldı.

Haber 04-06-20 11:14

Koca fareyi 10 hamlede mideye indirdi

Çanakkale’de, pandemi nedeniyle yaklaşık 2 aydır yaya trafiğine kapalı olan kordon boyunda dün ilginç bir olay yaşandı. Gün batımında av arayışına çıkan bir martı, kordonda gördüğü fareyi 10 adımda mideye indirdi. O anlar bir cep telefonu kamerasıyla saniye saniye fotoğraflandı.

Haber 02-06-20 09:26

Konak’ta Kordon’dan Üçkuyular’a kadar dezenfekte hamlesi

Konak Belediyesi, normalleşme süreci kapsamında yeniden açılan Kordon ve Üçkuyular arasında yer alan kafe ve restoranları dezenfekte ediyor.

Yurthaber 01-06-20 15:47

Marmaris’te polis ekipleri sokak sokak dolaşarak evde kalın çağrısı yaptı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri araçlarıyla konvoy oluşturarak cadde ve sokakları dolaşıp megafonla “Evinizde kalın” çağrısı yaptı.Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik, asayiş, terör ve motosikletli yunus polisleri, Korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında konvoy oluşturarak araç megafonlarından “evinizde kalın” çağrısı yapıp siren çalarak tüm ilçeyi dolaştılar.Bugün saat 15.00’te Marmaris Kordon Caddesi Atatürk Meydanı’nda toplanan polis ekipleri, konvoyla ana cadde ve sokakları dolaşarak önce siren çaldı ardından megafonla “İlçe dışından gelen misafirlerimiz 14 gün boyunca lütfen kendinizi evlerinizde izole ediniz sokağa çıkmayınız, 65 yaş üstü ve risk grubunda bulunan değerli vatandaşlarımız evlerinizde kalmanız sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için hayati derecede önemlidir.

Yurthaber 31-03-20 17:15

Kovid-19 önlemleri öncesi ve sonrası İzmir'den görüntüler

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarının Kovid-19 önlemleri öncesi ve sonrasında aynı yer ve açıdan kaydettiği görüntüler, şehirdeki hareketliğin nasıl durduğunu gözler önüne serdi - Kameraların 24 saat kayıt yaptığı Tarihi Saat Kulesi, Gündoğdu Meydanı, Buca Şirinyer, Kordon Boyu, Konak Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Karşıyaka İskele civarında tedbirler sonrası sessizlik hakim oldu

Yurthaber 30-03-20 11:03

Anneden bebeğe koronavirüs geçer mi?

Enfekte olmuş annelerin, virüsün anne karnında ya da doğum esnasında bebeğe bulaşıp bulaşmayacağı korkusunu yaşadığını dile getiren Dr. Ali Gürsoy, “Elimizdeki kısıtlı veriler; virüsü taşıyan annelerden doğan bebeklerde bugüne kadar koronavirüs saptanmadığını gösteriyor. Doğum esnasında alınan kordon kanı, amniyon sıvısı ve bebeğin boğaz sürüntüsü örneklerinde koronavirüse rastlanılmamış olması da sevindirici bir durum” dedi.

Haber 25-03-20 09:53

Ebru Şancı'nın bebek şaşkınlığı! Kordon sanmış…

Ebru Şancı, 2015 yılında futbolcu Alpaslan Öztürk ile nikah masasına oturmuş ve Şancı bu evlilikten ikiz bebek sahibi olmuştu. Şancı, geçtiğimiz gün üçüncü kez hamile olduğunu açıklamış hatta bebeğinin cinsiyetinin de kız olduğunu söylemişti.

Magazin 13-03-20 15:10

Türkiye’nin Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanları Ankara’da buluştu

Türkiye’nin dört bir yanından gelen Kadın Hastalıkları ve Doğum asistan ve uzmanları Ankara’da düzenlenen toplantıda buluştu.16 Şubat 2020 tarihinde Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD) Ankara Şubesi ile Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji (TMFTP) Derneği ortak toplantısı Türkiye’nin dört bir yanından gelen Kadın Hastalıkları ve Doğum asistan ve uzmanlarının yoğun ilgisiyle Ankara’da gerçekleştirildi.Toplantı TJOD Ankara Şubesi Başkanı Prof.

Yurthaber 18-02-20 09:08

GÜNCELLEME - İzmir'de sağanak ve lodos hayatı olumsuz etkiliyor

Karşıyaka'da yaya, bisiklet ve tramvay yolu su altında kaldı, tramvay seferleri durduruldu - Kordon esnafı iş yerlerine suların girmemesi için kum torbalarıyla önlem almaya çalıştı - Esnaf Atıf Can: - "İzmir bu manzaraya alıştı. Tedbir alınmasını istiyoruz. Müşterimiz gelmiyor. Para kazanmakta zorlanıyoruz" RÖPORTAJLAR VE DETAY EKLENDİ

Yurthaber 05-02-20 18:19

Çanakkaleliler, güneşli havada kordon boyuna akın etti

Çanakkale'de, şubat ayında güneşli havayı fırsat bilenler, kordon boyuna gelip, yürüyüş yaparak, kafelerde oturdu.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklığının 17 derece ölçüldüğü kentte, güneşli havayı fırsat bilenler, kordon boyuna geldi.

Haber 02-02-20 16:09

Çanakkaleliler, güneşli havada kordon boyuna akın etti

ÇANAKKALE'de, şubat ayında güneşli havayı fırsat bilenler, kordon boyuna gelip, yürüyüş yaparak, kafelerde oturdu.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklığının 17 derece ölçüldüğü kentte, güneşli havayı fırsat bilenler, kordon boyuna geldi.

Haber 02-02-20 15:24

Tek çaresi kordon bağı olan çocuğun hayali polis olmak

Adana’da 2 yıl önce lösemi hastalığına yakalanan 5 yaşındaki Hasan’ın kurtulması için gereken kordon bağı için annesi hamile kalırken, çocuğun ise tek hayali hayatta kalıp polis olmak.

Haber 22-01-20 09:28

Muhtar kar yağmayan mahalleye, kiralık araçla kar getirdi

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı kırsal Kordon Mahallesi Muhtarı Adem Sevi, evine kadar gelip kendisinden kar isteyen öğrencilerin isteğine duyarsız kalmadı.

Haber 13-01-20 16:44