G Noktası Haberleri

Az bilinen seks sırrı! Orgazmın anahtarı: Uyarıcı noktalar

Birçok kadın için orgazma ulaşmak zor olabilir. Etkili bir orgazm için kadın vücudunu tanımak gerekir. Harekete geçirici önemli noktaları keşfederek orgazma ulaşmak daha kolay olabilir. Cinsel ilişkide kadın orgazmı için uzmanların önerdiği anahtar noktaları bilirseniz seks hayatınız daha tutkulu olabilir. Öncelikli olarak ön sevişmeye zaman ayırmalı ve sonrasında harekete geçirici adımları atmalısınız.

Haber 25-11-2022 07:04

Orgazm sırasında bunun yaşanması normal mi? Seks ile ilgili sormaya utanılan 13 sorunun cevabı

Cinsellik yaşamımızın bir parçası olmasına rağmen konuşulması ayıp olarak görülen konular arasında bulunuyor. Ancak yaşanılan sorunların neden kaynaklandığının sorulmaması ve konuşulmaması daha büyük problemlere yol açabiliyor. Uzmanlar seks ile ilgili sorulmaya utanılan 13 sorunun cevabını verdi.

Haber 07-10-2022 08:53

Orgazm olamıyorsanız zorlamanın anlamı yok! Daha etkili çözüm sağlayacak bu yolları deneyin

Cinsel ilişki hayatın bir parçası olarak görülüyor. Cinsel ilişki sırasında kendi aldığınız zevki düşündüğünüz kadar partnerinizi de düşünmeniz gerekiyor. Özellikle kadınlar cinsel ilişkiden istenilen zevki almakta zorluk çekiyor. Orgazm olmak için yaşanılan baskılar bu konudan daha fazla uzaklaşılmasını sağlıyor. Ancak orgazm için yapmanız gereken bazı basit hamleler ile yaşadığınız zevki zirveye çıkarabilirsiniz.

Haber 26-09-2022 08:58

G Noktası hikâye! Akıllara durgunluk veren orgazm için A Noktası

Sansasyonel sosyal medya platformu TikTok’ta bir kullanıcı cinsellikle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. 'Zevk cebi' olarak adlandırdığı A noktasının G noktasından daha etkili olduğunu öne sürdü. Alice Williams yaptığı iddialı açıklamada, “Kadınlar akıllara durgunluk veren orgazmların tadını çıkarabilir. Eğer partneri A noktasını bulursa...” dedi. Kadınlarda cinsel ilişkinin anahtarının A noktası olabileceğini belirtti.

Haber 22-09-2022 22:53

G Noktası

G Noktası Hakkındaki Haberler Mynet'te. G Noktası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kadınların zevk noktası tartışma yarattı! G Noktası...

Cinsel sağlık uzmanları G Noktası olarak bilinen kadınların cinsel hazzını zirveye çıkardığı iddia edilen noktanın aslında beş farklı yerden oluştuğunu iddia ediyor. Bu yüzden yıllardır G Noktası olarak bilinen terimin G Bölgesi olarak değiştirilmesi gerektiğini söylüyor. G Noktası teriminin yanıltıcı olduğunu dile getiren cinsel sağlık uzmanları, bunun yerine G Bölgesi denmesinin daha doğru olduğunu belirtiyorlar.

Haber 04-05-2022 09:25

Var mı, yokmu? Bilim insanları da G noktasını bulamıyor!

Yeni yapılan bir araştırmaya göre uzmanlar, kadınlara güçlü orgazmlar sağladığı söylenen erojen bölgenin gerçekten var olduğuna dair hiçbir kanıt olmadığını kabul ediyor. Araştırmacılar, çoğu kadının G noktasının var olduğuna inandığını, ancak "bu inancın, var olduğuna dair bilimsel kanıtın henüz net bir biçimde ortaya konulmadığını'' ifade ediyor.

Haber 14-09-2021 09:11