Gebeligin 13 Haftasinda Cinsellik Haberleri

Defalarca cinsel ilişkiye girdiler! 24 saat açık çamaşırhanenin sahibi isyan etti: ''Seks yuvasına döndü''

Bangkok'un Nong Chok semtindeki Soi Chueam Samphan 13'te bulunan ve 24 saat boyunca hizmet veren bir çamaşırhane olan Dr Tiger Laundry, cinsellik düşkünü çiftler için bir cennet oldu. 33 yaşındaki dükkan sahibi Jakkapong Chookhanthong, müşterilerini korkuttukları ve işi etkiledikleri için birkaç kez yakaladığı bir çift hakkında polise şikayette bulundu, ancak polis herhangi bir şey yapmayı reddetti. Bunun yerine çiftin görüntülerini Tayland medyasıyla paylaştı. Sonrasında olanlar şaşırtıcıydı.

Trend 2022-12-15 12:57:45

Seks pozitifliği koçundan şoke eden açıklama! “13 yaşındaki kızım seks oyuncağı isterse alırdım”

28 yaşındaki seks pozitifliği koçu Emily Roach, toplumsal olarak cinselliğin konuşulmamasının ergenlik dönemindeki çocukları olumsuz yönde etkilediğini dile getirerek ebeveynleri açık olmaya çağırdı. Cinsellik eğitiminin gençlerde önemli olduğunu vurgulayan Roach, açıkça seks hakkında konuşmak ve damgalanmayı kırmanın önemli olduğunu belirtti.

Trend 2022-11-15 14:48:11

Orgazm sırasında bunun yaşanması normal mi? Seks ile ilgili sormaya utanılan 13 sorunun cevabı

Cinsellik yaşamımızın bir parçası olmasına rağmen konuşulması ayıp olarak görülen konular arasında bulunuyor. Ancak yaşanılan sorunların neden kaynaklandığının sorulmaması ve konuşulmaması daha büyük problemlere yol açabiliyor. Uzmanlar seks ile ilgili sorulmaya utanılan 13 sorunun cevabını verdi.

Haber 2022-10-07 08:53:29

13 yıldır açık ilişki yaşıyor! ''Ben ve kocam birbirimize başka insanlarla çıkma izni tanıyoruz! Kıskanmamın tek bir nedeni var''

İngiltere'den bir cinsellik koçu ve klinik psikolog olan Lori Beth Bisbey, eşiyle 13 yıldan uzun süredir açık bir ilişki içinde olduğunu söyledi. Bireylerin ve çiftlerin problemleri üzerine çalışan Bisbey, nasıl sağlıklı bir açık ilişki yürüttüğünü ve nelerin kıskançlığa neden olduğunu anlattı.

Trend 2022-06-12 12:54:11

OnlyFans modeli Lottie Moss’tan şaşırtan cinsellik itirafı! “Üçlü ilişkide katı kurallarım var”

13 yaşından beri modellik yapan Lottie Moss, OnlyFans hesabı sayesinde popülerliğini arttırmayı başardı. Özel hayatına dair detayları takipçileriyle paylaşmayı seven Moss, kendisine ait podcast kanalında cinsellik deneyimlerini anlattı. Moss’un üçlü ilişki açıklaması bir anda gündeme yerleşti.

Trend 29-04-22 13:57

‘Temel İçgüdü’ filminin senaristinden yıllar sonra gelen itiraf! “13 günde yazdım, 4 milyon dolara sattım”

1992 yılında vizyona giren yapım o dönemde birçok tartışmayı da beraberinde getirmişti. Hollywood dünyasının sinema sektöründe cinsellik anlamında ‘neo-noir’ öğelerle bezenen ve kült yapımlarından biri olarak kabul edilen Temel İçgüdü (Basic İnstinct) filminin senaristi yıllar sonra yapımın ortaya çıkışına dair açıklamalarda bulundu.

Trend 04-04-22 14:28

Ak Parti'den onları üzecek öneri

AK Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz, evlilik programlarının yayını esnasında RTÜK tarafından uygulanan akıllı işaret sisteminde 13+ yaş (şiddet / korku, cinsellik) işaretinin yer almasını önerdi.

Magazin 02-05-13 16:13