Gece Kremi Haberleri

Ümraniye’de aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar: 1’i ağır 2 yaralı

Ümraniye’de gece saatlerinde bir araca silahlı saldırı düzenlendi. Olay sonucu 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 2024-03-28 07:59:24

Sabah dükkanı açınca neye uğradıklarını şaşırdılar! Görüntüleri izleyince... 'Midemizi bulandırdı, birçok şeyi çöpe attık'

Ankara’da gece camını kırarak girdiği restoranın kasasındaki ve bahşiş kutusundaki paraları çalan şahıs, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 2024-03-27 16:05:40

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Denizli’de hemen her gece pencereye gelen tacizci, üniversiteli genç kızın kabusu oldu.

Yurthaber 2024-03-27 12:07:04

Erzurum’da 164 köyü kapalı, termometreler -13’ü gösterdi

Erzurum’da 164 köy yolu ulaşıma kapalı, gece Karayazı ilçesinde termometreler-13 dereceyi gösterdi.

Yurthaber 2024-03-27 10:30:01

Tartıştığı ağabeyine bıçak çekip boğazını kesti! Kocaeli'de gece yarısı vahşeti: Anne de gözaltında

Kocaeli'de gece yarısı sularında korkunç bir cinayet işlendi. 22 yaşındaki M.P, iddiaya göre ağabeyiyle evde alkol içiyordu. Aralarında başlayan tartışma ağabey Murat P.'nin boğazının kesilip ortalığın kan gölüne dönmesiyle son buldu. Eve gelen polisler kardeş M.P. ile annelerini de gözaltına aldı.

Haber 27-03-24 09:57

Gökyüzünü odanıza taşıyacak son zamanların en popüler projeksiyon gece lambaları

Gökyüzünün sakinleştirici atmosferini evinize taşımak için birbirinden etkileyici projeksiyon gece lambalarının yer aldığı bir seçki hazırladık. Geceleri yıldızların altında uyuyormuşsunuz gibi hissettiren bu projeksiyon gece lambalarıyla odanızın atmosferi anında değişecek! Listemizde, her biri kendi benzersiz tasarımı ve özellikleriyle öne çıkan en popüler projeksiyon gece lambalarına yer verdik. Bir lambayla odanızı gökyüzünün büyüleyici güzelliğiyle doldurabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 25-03-24 21:30

TikTok'ta kız çocuklarına istismarda bulunduğu iddia edilmişti! Emekli Uzman Çavuşun ifadesi ortaya çıktı, serbest bırakıldı

Sosyal medya platformu TikTok'ta canlı yayın yapan, bir kişinin yaşları 8 ile 13 arasında değişen kız çocuklarıyla gece saatlerinde sohbetler yaptığı ortaya çıktı. Binlerce çocuk takipçisi bulunan şahsın, +18 videolar da paylaştığı iddia edildi. Yapılan şikayetler sonrası gözaltına alınan kişinin emekli Uzman Çavuş olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki ifadesinde M.A. iddiaları kabul etmeyerek "Çocukları taciz etmedim" derken adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 25-03-24 17:32

Yatmadan bir saat önce yendiğinde deliksiz uyutuyor! Sakinlik ve rahatlama sağlıyor

Her ne kadar yatma saatine çok yakın yemek yemek yanlış olsa da, bazı uyku uzmanlarına göre bazı yiyecekler aslında daha iyi bir gece uykusu almanıza yardımcı olabiliyor. Bu besinlerden biri de tatlıya düşkün olanları mutlu edecek cinsten.

Kadin 25-03-24 08:16

Skandal olay! TikTok'ta kız çocuklarına istismarda bulunduğu iddia edilen yayıncı gözaltına alındı, kimliği şaşkına çevirdi

Sosyal medya platformu TikTok'ta canlı yayın yapan, bir kişinin yaşları 8 ile 13 arasında değişen kız çocuklarıyla gece saatlerinde sohbetler yaptığı ortaya çıktı. Binlerce çocuk takipçisi bulunan şahsın, +18 videolar da paylaştığı iddia edildi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından Tokat'ta yaşayan emekli Uzman Çavuş M.A. gözaltına alındı.

Haber 24-03-24 19:43

Rusya'nın 11 Eylül'ü! IŞİD yeni görüntüleri paylaştı: Moskova'daki kanlı gece, teröristlerin vücut kamerasında!

Rusya, tarihinin en kötü terör saldırılarından bir tanesini Cuma gecesi yaşadı. Dört saldırganın kalaşnikoflarla Crocus Belediye Binası'ndaki konser salonuna düzenlediği saldırıda 143 kişi feci şekilde can vermiş, yüzlerce insan yaralanmıştı. Kanlı saldırı IŞİD tarafından üstlenilirken örgüt, teröristlerin vücut kameralarına yansıyan görüntüleri paylaştı. Görüntülerde teröristlerin binada ne tür bir katliam gerçekleştirdiği açık açık görüldü...

Haber 24-03-24 10:06

Futbolda tarihi gece! Almanya ve Avusturya maçlarının 7. saniyesinde aynı şekilde gol atıldı...

Bu gece oynanan dostluk maçlarında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir rastlantı yaşandı. Slovakya-Avusturya maçının 7. saniyesinde Christoph Baumgartner topu ağlarla buluşturmuştu. Bu mücadeleden 3 saat sonra Fransa ile Almanya karşı karşıya geldi. Oynanan bu maçın 7. saniyesinde de Almanya golü Wirtz ile buldu ve inanılması güç bir rastlantıya imza attı.

Spor 23-03-24 23:25

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Motorine indirim (23 Mart Cuma güncel mazot-benzin fiyatı)

Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. Peki, benzin fiyatları ve motorin fiyatları ne kadar oldu? Milyonlarca araç sürücüsünü ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı ve gece yarısı itibarıyla motorin fiyatlarında 1 liralık indirim gerçekleşti. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik yaşanmadı. İşte 23 Mart 2024 güncel benzin ve motorin fiyatları...

Finans 23-03-24 10:08

'Gece gündüz bizi konuşuyorlar' diyen Fatih Erbakan isyan etti: Yukarıdan talimat gitmiş, ambargo var

Seçim dönemine damgasını vuran Yeniden Refah Partisi'nin lideri Fatih Erbakan "Gece gündüz bizden bahsediyorlar. Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar" sözleriyle dikkat çekti. Erbakan, "Yukarıdan talimat gitmiş, ambargo var" diyerek televizyon ekranlarında yeterince yer bulmamalarına sitem etti.

Haber 22-03-24 16:56

Tecavüz suçlamasıyla 9 yıl hapis cezası alan Robinho tutuklandı

İtalya’da gittiği gece kulübünde bir kadına yönelik taciz suçlamasıyla hakkında 9 yıl hapis cezası verilen Brezilyalı eski futbolcu Robinho tutuklandı.

Spor 22-03-24 14:21

Korkunç kaza! Arkadan gelenler duramayıp vurdu, ortalık savaş alanına döndü: Baba ve oğlu hayatını kaybetti

İzmir'de gece saatlerinde korkunç anlar yaşandı! Maddi hasarlı kazanın raporunu tutmak için araçtan inen sürücüler ve yardıma gelen vatandaşlara arkadan gelen bir araç çarptı. Çok sayıda aracın kazaya karıştığı olayda baba ve oğlu hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı.

Haber 22-03-24 07:54

Nusret'in Etiler'deki et restoranına gece saatlerinde silahlı saldırı!

İstanbul Etiler'de sabaha karşı motosikletle gelen kasklı 2 kişi, Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerinde 11 adet kovan bulundu. Polisin saldırganları yakalaması için çalışmalar sürüyor.

Haber 21-03-24 18:53

Bolu, Türkiye’nin en soğuk ili oldu

Bolu, Meteoroloji Gözlem İstasyonundan alınan meteorolojik parametrelerde bu gece eksi 8,9 dereceyle Türkiye’nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.

Yurthaber 21-03-24 12:05

Eskişehir’e zirai don ve kar yağışı uyarısı

Eskişehir genelinde gece saatlerinde karla karışık yağmur ve zirai don olayının yaşanabileceği duyurulurken, çiftçilerin dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Yurthaber 21-03-24 11:46

Kıskandığı erkek arkadaşını öldürdü, kendini bakın nasıl savundu! Dikkat çeken aldatma detayı: 'Öğrenince çılgına döndüm'

Bursa’da Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31), garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldürdü. Franzen savunmasında, "Beni kıskanıyordu. Her sabah güne kavgayla başlıyorduk. Bir gece Turan'dan şüphelenip, telefonunu karıştırdım. Turan'ın en yakın arkadaşım ile beni aldattığını gördüm. Çılgına döndüm. Çok pişmanım. Onu seviyordum, öldürme kastım yoktu" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 10:59

Bir ili sarsan fuhuş operasyonu! Kadınlar kurtarıldı, şifre şaşırttı: Limon

Türkiye genelinde yapılan operasyonlarla fuhuş çeteleri çökertilmeye devam ediliyor. Son olarak Aydın'ın Nazilli ilçesinde ekipler harekete geçti. Gece yarısı yapılan operasyonda 3 kadın kurtarıldı 4 kişi gözaltına alınarak tutuklandı. Şüphelilerin yakalanmamak için 'limon' şifresini kullandığı tespit edildi.

Haber 20-03-24 21:11

Hakkari-Çukurca karayoluna düşen çığlar ekipleri teyakkuza geçirdi

Çukurca karayoluna düşen çığlar ekipleri teyakkuza geçirdi. Gece mesaisi yapan ekipler kar kütlelerini kaldırmak için çalışmalarını sürdürdü.

Yurthaber 20-03-24 08:17

Prof. Dr. Orhan Şen uyardı: Soğuk hava ülkeye giriş yaptı: Sağanak yağış ve kar geliyor, tarih verildi…

Hava durumu ile ilgili uyarılar peş peşe geldi. Meteoroloji uzmanları tarafından yapılan son dakika hava durumu tahminlerine göre ülke genelinde soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterecek. Bu gece Balkanlar üzerinden ülkeye giriş yapan soğuk havanın etkisi ile başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere ülke genelinde sağanak yağış bekleniyor. Doğu Anadolu bölgesinde ise yağışlar; karla karışık yağmur ve kar şeklinde etkisini gösterecek.

Haber 20-03-24 08:07

Sahurdan hemen sonra yapılan bu hata organları yoruyor! 1 saat kuralına dikkat

Ramazan ayının gece saatlerinde kalkılan sahura dair çarpıcı bir açıklama yapıldı. Birçok kişi sahur yapar yapmaz uyumayı tercih ediyor. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Elif Zeynep Özer, sahurdan sonra hemen uyumanın organları yorduğunu söyledi.

Haber 19-03-24 14:55

Burhaniye’de Sübeylidere Gece Güreşleri devam edecek

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 7 yıl önce başlatılan Sübeylidire Gece Güreşlerinin devam edeceği açıklandı.

Yurthaber 18-03-24 10:59

Gökhan Zan'a 3 milyon dolarlık teklif! Telefonda 5 olmaz mı diyerek pazarlık yaptığı iddiası gündemi sarstı: Lütfü Savaş adına geldiler

Dün gece TİP'in Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekmesi gündeme bomba gibi düştü. Ardından peş peşe açıklamalar ve Gökhan Zan'dan şantaj, montaj iddiaları geldi. Gazeteci İsmail Saymaz, Gökhan Zan'a 3 milyon dolarlık bir teklif geldiğini, Zan'ın "5 olmaz mı" diyerek pazarlığa giriştiği iddiasını dile getirdi.

Haber 18-03-24 07:58

Fenerbahçeli futbolcular kahraman gibi karşılandı! Trabzonspor maçı sonrası Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın ettiler

Trabzonspor maçından 3 puanla ayrılan Fenerbahçe, gece geç saatlerde İstanbul'a döndü. Son düdükle birlikte yaşanan olayların Türkiye'nin gündemine oturduğu mücadele sonrası takımlarını karşılamak isteyen sarı-lacivertli taraftarlar, havalimanına akın etti. Fenerbahçe yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı kafile, coşkuyla karşılandı.

Spor 18-03-24 07:07

İki kardeş, babalarını bıçaklayarak öldürüp annelerini yaraladı! Gaziantep'te kan donduran olay

Gaziantep'te, Abdurrahman Açıkbaş (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, iddiaya göre arazi paylaşımı taleplerine kabul etmeyen babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile anneleri Gonca Açıkbaş ve kardeşleri Müslüm Caner Açıkkbaş’ı (20) gece saatlerinde çıkan tartışmada bıçakladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Müslüm Açıkbaş, kurtarılamadı.

Haber 17-03-24 15:03

Geceleri uyku uyuyamıyorlar! Korkuları her geçen gün artıyor... Muhtar yıllar önce yaşanan olayı da anlattı

Sivas’ın Divriği ilçesinde bulunan Olukman köyü, köyün yamacında bulunan dev mantar kayaların tehdidi altında, köy sakinleri gece uyku uyuyamazken AFAD tarafından önleyici çalışma başlattı.

Haber 16-03-24 11:09

Gazze'de kanlı gece: İsrail'in saldırılarında 80 Filistinli öldürüldü

Filistin haber ajansı WAFA, İsrail'in gece boyunca Gazze Şeridi'ne yönelik yoğun saldırılarda bulunduğunu ve bu saldırılarda 80 Filistinlinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 16-03-24 09:22

Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Eşini ve kızını katleden öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: 'Gece yarısı karımın telefonuna...'

Erzurum'da, eşi Kadriye Böçkün’ü 24 bıçak darbesi, kızı Asude Helen Böçkün’ü ise 14 bıçak darbesiyle öldüren 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün'ün (46) ifadesi ortaya çıktı. Böçkün'ün ifadesinde, "Hastayım ve bir aydır ilaçlarımı kullanmıyorum. Gece yarısı eşimin cep telefonuna gelen aramaya sinirlendim. 'O kişiyi ben arayacağım' dedim ve kabul etmeyince mutfaktan aldığım bıçakla üzerine saldırdım. Kızım araya girince ona da vurdum" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 15-03-24 15:30

Nihat Hatipoğlu'na yapay zeka sorusu soruldu! Verdiği yanıtla gündem oldu: Basur kremi satıyorum...

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Yapay zekayla ilgili sorulan bir sorudan yola çıkan Hatipoğlu, başına gelen bir olayı da anlattı.

Magazin 15-03-24 15:17

Potansiyel sevgili adayını elinde mezurayla aradı! Önüne geleni ölçtü... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyada kadınların potansiyel sevgililerine dair kriterlerini sıraladıkları bir akım popüler. Genç bir kadın 1.80'den kısa bir erkekle sevgili olmayacağını söyledikten sonra ilginç bir videoya imza attı. Gittiği gece kulübünde çantasından mezura çıkartan genç kadın önüne gelen erkeklerin boyunu ölçtü. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 15-03-24 14:53

Kara kış geri döndü! 2 ilde yollar kapandı, eğitime ara verildi

Kış bitti derken geri geldi. Gece yarısı Giresun ve Gümüşhane'de etkili olan kar yağışı 33 köy yolunun kapanmasına ve bir ilçede okulların tatil edilmesine yol açtı.

Haber 15-03-24 10:54

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Beyoğlu'nda esnaf ziyaretinde bulundu:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhur İttifakı'nın hesabi değil hasbi bir ittifak olduğunu belirterek, "Allah nazardan saklasın. Liderlerimiz, 'Biz biriz, diriyiz, iriyiz, kardeşiz, hep beraber Türkiye'yiz.' diyor ve 85 milyonu biz kucaklıyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye için Türkiye Yüzyılı için ne yapıyoruz? Gece gündüz demeden, Allah'ın izniyle canla başla çalışıyoruz." dedi.

Yurthaber 15-03-24 07:56

Oruca ne zaman, nasıl niyet edilir? Oruç niyeti nasıl yapılır, niyet etmeden oruç tutulur mu?

Ramazan ayında ibadet eden kişiler gece sahura kalkıp niyetlenip öyle oruç tutarlar. Ancak imsak vakti dolayısıyla bazen oruca kalkan kişiler sahurunu yaptıktan sonra niyet etmeyi unutabilirler ya da sahura kalkmadan oruç tutabilirler. İlk kez oruç tutacak olanlar da “oruca nasıl niyet edilir?” sorusuna yanıt arar. Peki, oruca nasıl niyet edilir?

Haber 15-03-24 02:30

6 ay gece 6 ay gündüz olan yerlerde oruç nasıl tutulur? Kutup bölgelerinde oruç nasıl tutulur?

Ramazan ayı ve oruç ibadeti ile ilgili detaylar her zaman araştırma konusu olmuştur. Oruç ibadetinin gerçekleştirildiği günlerde, farklı coğrafi bölgelerde bulunan Müslümanların ibadet durumları da merak edilmektedir. Bunların başında ise 6 ay gece 6 ay gündüz olan yerlerde, kutup bölgelerinde nasıl oruç tutulacağı yer alır. Peki, kutup bölgelerinde oruç nasıl tutulur?

Haber 15-03-24 02:25

Bir şahsın evine silahla ateş eden şüpheli yakalandı

Aydın’ın Söke ilçesinde bir şahsın evine gece saatlerinde silahla ateş eden şüpheli şahıs jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Yurthaber 13-03-24 10:15

Beyoğlu’nda gecekonduda yangın paniği

Beyoğlu’nda bir gecekonduda gece saatlerinde meydana gelen yangın korkuttu.

Yurthaber 13-03-24 08:36

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! Arsenal Porto'yu penaltılarla devirerek 14 yıl sonra ilki yaşadı, Barcelona Napoli karşısında hata yapmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan son 16 turu rövanş karşılaşmaları ile sürdü. 1-0'ın rövanşında Arsenal sahasında Porto'yu konuk ederken, 1-1'in rövanşında Barcelona sahasında Napoli ile karşı karşıya geldi. Arsenal-Porto mücadelesi ilk maç ile aynı skorla sonuçlanırken penaltı atışları sonrası turlayan İngiliz ekibi oldu. Barcelona-Napoli eşleşmesinde ise kazanan 3-1'lik skorla Katalan devi olurken adını da bir üst tura yazdıran taraf İspanyollar oldu. İşte detaylar...

Spor 13-03-24 08:00

Siverek’te elektrik panosu bomba gibi patladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, gece geç saatlerde patlayan elektrik panosu mahallede korkuya neden oldu.

Yurthaber 12-03-24 07:18

İstanbul'da kafe önünde ortalık kana bulandı: Hesabı ödeyip kalkan arkadaş grubu dehşeti yaşadı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde dün gece sularında kafede oturan bir arkadaş grubu hesabı ödedikten sonra araca binip gideceklerdi ama dehşeti yaşadılar. Silahlı saldırıya uğrayan gruptan Şuayip Alkan yaşamını yitirdi. Polisler siyah motosikletin üzerinde ortalığı kana bulayan saldırganların peşine düştü.

Haber 11-03-24 15:32

İstanbul'da bekçilerden insanlık ölmemiş dedirten davranış! Bedensel engelli kadını evine kadar taşıdılar

Kağıthane'de bedensel engelli olduğu için tekerlekli sandalye ile hayatını sürdüren 45 yaşındaki Deniz Aydın, evine giden yolun dik bir yokuşta olmasından dolayı gece devriyesi yapan bekçilerden yardım istedi. Kadının isteğini kırmayan iki bekçi, onu evinin kapısına kadar götürerek büyük takdir topladı. Yaşananlar kameralara da yansırken Aydın, “Ben ‘İşimiz var' diye bir cevap almayı bekliyordum. Hiç öyle olmadı” diyerek bekçilere teşekkür etti.

Haber 11-03-24 11:39

Ramazan ayı başladı mı başlamadı mı? O ülkelerde oruç kararı farklı oldu: Hilali görmedik

Başta Arap ülkeleri olmak üzere birçok ülkede Ramazan ayının ve oruç ibadetinin ne zaman başlayacağı konusunda fark yaşandı. Dün gece gökyüzünde hilalin görülmesi sonucu Suudi Arabistan ramazan ayını pazartesiden başlattı. Ürdün ve Umman ise farklı bir günde oruca başlayacak.

Haber 11-03-24 11:09

96'ncı Oscar ödüllerini kazananlar belli oldu! 2024'e Oppenheimer damga vurdu, Robert Downey Jr. bir ilki yaşadı

Tüm dünyanın merakla beklediği 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen gece Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlendi. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) tarafından organize edilen geceye 7 ödül alan Oppenheimer damga vurdu. En iyi film, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu, en iyi yönetmen ödüllerinin dağıtıldığı gecede Robert Downey Jr. da bir ilki yaşadı.

Magazin 11-03-24 09:41

Arabanızın, evinizin camlarını yıkamayın! Türkiye'ye dün gece giriş yaptı: İstanbul'a çamur yağmuru geliyor

Kapıdan baktırıp kazma kürek yaktıran mart ayının ortasına doğru İstanbul için kritik bir uyarı geldi: Yarın mega kentte çamur yağmuru bekleniyor! Afrika toz kütlesinin dün gece Türkiye'ye giriş yaptığı belirtildi. "Bugün (11 Mart) hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını haritalarla paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre de İstanbul'da yarın hava ısınacak ancak yağışa dikkat...

Haber 11-03-24 08:31

Oscar 2024 bitti! Vanity Fair Party'sinde öne çıkan ünlüler... Kim Kardashian, Emily Ratajkowski, Salma Hayek ve dahası

2024 Oscar Ödül Töreni’ne en iyi film dahil yedi dalda ödül kazanan Oppenheimer damga vurdu. Gece sona ererken ünlüler için oldukça önemli olan Vanity Fair Party'si başladı. İşte kırmızı halıdan gelen ilk fotoğraflar...

Magazin 11-03-24 08:17

SON DAKİKA | Samsun'da deprem! AFAD duyurdu, Karadeniz'deki diğer illerden de hissedildi

Son dakika deprem haberi: Karadeniz gece saat 03.10'da meydana gelen depremle sallandı. AFAD, merkez üssü Samsun'un Atakum ilçesi olan bir deprem olduğunu duyurdu. 18.27 km derinlikte meydana gelen depremin büyüklüğünün 4.0 olduğu belirtilirken, bazı vatandaşların panikle kendilerini sokağa attığı görüldü.

Haber 11-03-24 06:18

Chloe Loughnan ile Serdar Ortaç'ın düğün davetiyesi bit pazarında ortaya çıktı! Sosyal medyanın diline düştüler

Son dönemlerde yaptığı canlı yayınlarla adından sık sık söz ettiren Serdar Ortaç bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Serdar Ortaç ve eski eşi Chloe Loughnan ile düğün davetiyesine bir gece pazarında denk gelen sosyal medya kullanıcısının paylaşımı gündem oldu.

Magazin 09-03-24 12:12

Ankara'da kar yağışı! Gece saatlerinde etkili oldu, yer yer tipiye döndü

Ankara'da, gece saatlerinde etkili olan kar yağışı yer yer tipiye neden oldu. Ekiplerin hazır beklediği başkentte herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Haber 09-03-24 07:33