Genclik Asisi Haberleri

Hasketbol Genclik ve Spor Kulübünde Pandemi Antrenmanları

Kayseri’de 8 Mart 2020 tarihinde yapılan antrenmanlar sonrasında 11 Mart’ta başlayan pandemi süreci nedeniyle alınan önlemler kapsamında antrenmanlara ara veren Hasketbol Gençlik ve Spor Kulübü altyapı takımları antrenmanlara yeniden başladı.Salona girişte sporcuların ateşleri ölçülüp kayıt altına alındıktan sonra salon girişinde ki dezenfektanı kullanan sporcular antrenmanlara kendi getirdikleri toplarla katılıp antrenman sonrası tekrar evlerine götürüyorlar.

Yurthaber 2020-10-11 13:28:38

Hasketbol Gençlik ve Spor Kulübü 10 yaşında

Kayseri’de 23 Eylül 2010 tarihinde resmi olarak kurulup faaliyetlerine başlayan Hasketbol Genclik ve Spor Kulübü 10.

Yurthaber 2020-09-23 11:49:25

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligleri iptal edildi

Bu sezon Büyük Erkekler Ligi’nde şampiyon olarak Kayseri’yi Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde temsil edecek olan Hasketbol Genclik ve Spor Kulübü’nün, mücadele etmek için hazırlıklarını yapmış olduğu Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi ve diğer lig müsabakaları Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) Yönetim Kurulunun almış olduğu karar ile iptal edildi.Dünyada etkileri devam eden Covid-19 salgınının oluşturduğu belirsizlikten dolayı daha önce birkaç kez başlaması ertelenen Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi maçları bu sezon bazında iptal edildi.

Yurthaber 2020-05-12 09:43:04

Evde yapılabilecek 500’den fazla egzersiz

Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Hasketbol Genclik ve Spor Kulübü Baskanı Hasan Aksoyak Korona virüsün Türkiye’de etkisini göstermeye başlamasından bu yana her gün evde yapılabilecek farklı bir egzersiz örneğini hazırlayarak sosyal medya üzerinden paylaşıyor.Şuana kadar 32 farklı aletle yada eşya ile veya hiç eşya kullanmadan yapılabilecek yaklaşık 500 farklı egzersiz örneğini hazırlayan Hasan Aksoyak, amacının insanların evde kalmaya devam ederken fiziksel olarak ta kendilerini geliştirmelerine ve desteklemelerine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Yurthaber 2020-05-05 09:04:06

Korona ile mücadeleye siperlik desteği

Korona Virüs salgını ile Türkiye’de topyekûn mücadele sürerken, Malatya’da da genclik merkezleri çalışanları günlük bine yakın siperlik üreterek mücadeleye destek veriyorlar.Çin’in Wuhan kentinde geçtiğimiz Aralık ayında ortaya çıkan ve kısa sürede küresel bir salgına dönüşerek pandemi ilan edilen yeni tip korona virüs (Covid-19) her geçen gün etkisini arttırırken, Türkiye’de de salgının yayılımı önleme adına sıkı tedbirler uygulanıyor.

Yurthaber 15-04-20 10:50

Hasketbol Genclik ve Spor Kulübünden Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma tırmanışı

Hasketbol Gençlik ve Spor Kulübü antrenör ve sporcularından oluşan 5 kişilik ekip 18 Mart Çanakkale Zaferinin 105.yıl dönümü nedeniyle hem Çanakkale Zaferi için hem de tüm şehitler için Ali Dağı Zirve Tırmanışı gerçekleştirdiler.Başarılı bir şekilde tamamlanan zirve tırmanışı sonrasında açıklamalarda bulunan Kulüp başkanı ve Antrenörü Hasan Aksoyak, 105 yıl önce destan yazan şehitleri unutmadıklarını dile getirdi.

Yurthaber 16-03-20 13:21

100 kişiyle 100. Tırmanış

Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Hasketbol Genclik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Akszoyak, bugün 99 öğrencisi ile birlikte gerçekleştirdiği 100.

Yurthaber 04-10-19 13:50

Hasan Aksoyak ikinci kez baba oldu

Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesini Öğretim Görevlisi ve Hasketbol Genclik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Aksoyak ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı.Kayseri basketbolunun sevilen ismi Hasan Aksoyak ve öğretmen eşi Berna Aksoyak’ın sağlıklı bir kız bebekleri dünyaya geldi.

Yurthaber 08-09-19 08:50

Minik cimnastikçilerden başarı

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği okul sporları cimnastik yarışmasında Çağla Spor Akademi minik kızlar A kategorisinde 2’cisi oldu.Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’19 Mayıs Genclik ve Spor Jimnastik Yarışması’ kapsamında minik A kızlar kategorisinde yarışan Çağla Spor Akademi öğrencileri minik cimnastikçiler Diyarbakır 2’cisi oldu.

Yurthaber 11-05-19 12:16

SAÜ’de ’Kızılay ve Gençlik faaliyetleri’ konulu konferans gerçekleşti

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde İlahiyat Fakültesi ve Sakarya Genç Kızılay’ın işbirliği ile “Kızılay ve Gençlik Faaliyetleri” konulu konferans gerçekleştirildi.İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Kızılay Genclik Hizmetleri ve Genc Kızılay Yönetimi Müdürü Nurdal Durmuş konuşmacı olarak yer aldı.

Yurthaber 15-12-18 11:40

SAÜ’de ’Kızılay ve Gençlik faaliyetleri’ konulu konferans gerçekleşti

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde İlahiyat Fakültesi ve Sakarya Genç Kızılay’ın işbirliği ile “Kızılay ve Gençlik Faaliyetleri” konulu konferans gerçekleştirildi.İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Kızılay Genclik Hizmetleri ve Genc Kızılay Yönetimi Müdürü Nurdal Durmuş konuşmacı olarak yer aldı.

Yurthaber 15-12-18 11:40

Bayburt Ak Parti Genclik Kolları Çocukların Hayallerini Gerçeğe Dönüştürdü

Bayburt Ak Parti Gençlik Kolları, çocukların hayallerini gerçekleştirmek ve sevinçlerine ortak olmak için " Hayallerin...

Yurthaber 14-08-15 11:30

Eskişehir'de uyuşturucuya karşı genclik festivali

Eskişehir'de Türkiye Liseliler Birliği (TLB), uyuşturucuya karşı mücadele kampanyası kapsamında gençlik festivali düzenledi.

Haber 21-12-14 20:54

Yıldız Ve Genç Bayan Milli Boks Takımları Mersin’de Kampa Girdi

Yıldız ve Genç Bayan Boks Milli Takımları, 19-26 Temmuz 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Asisi kentinde...

Yurthaber 09-07-14 12:18

Adana’da ‘Muhabbet Gecesi’ Coşkusu

Ser Organizasyon tarafından, Tomurcuk İzcilik Genclik ve Spor Kulübü'nün katkılarıyla 1.si düzenlenen ‘Kardeşlik ve Aile’...

Yurthaber 11-11-13 10:58

Başkan Sözlü Genclik Meclisinde Genclerle Buluştu

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Adana bugün var olan gücü ile geçmişteki ününü yeniden kazanmalı,...

Yurthaber 29-08-13 16:59