Gidi Haberleri

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun A Milli Kadın Voleybol Takımı paylaşımı tepki topladı! Gelen yorumlara bu yanıtı verdi: 'Sizi gidi yalancılar...'

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın maçlarda giydikleri kıyafetler için "Kadın-Erkek eşitse, bunların kıyafetleri neden eşit değil" yorumunu yaptı. Söz konusu ifadelere sosyal medyada birçok kullanıcı tepki gösterdi. Gelen yorumlara cevap veren Sofuoğlu "Bir de ne diyorlar; biz sapıkça bakıyormuşuz. Onlar baktıklarında hiç öyle görmüyorlarmış?! Sizi gidi yalancılar" ifadelerini kullandı.

Haber 2023-09-30 11:05:56

Mustafa Sandal'ın imam Halil Konakçı'ya yanıtı sosyal medyayı salladı! Seni gidi şarlatan kılıklı...

Tepki çeken konuşmalarıyla meşhur imam Halil Konakçı şoke eden açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medyada yayılan konuşmayı gören Mustafa Sandal kendini tutamadı. İşte X'in gündeminde olan o açıklama ve Mustafa Sandal'ın tepkisi...

Magazin 2023-09-14 08:45:30

Galatasaray tarihinin en kötü transferlerinden biriydi! Frank de Boer'in son hali ağızları açık bıraktı: Hey gidi hey!

Galatasaray'ın eski futbolcularından Frank De Boer'i görenler tanıyamıyor. 2003 yılında Barcelona'dan Galatasaray'a transfer edilen Hollandalı futbolcu beklenen performansı sergileyememişti. Sarı - Kırmızılılara hayal kırıklığı yaratan transferler arasında ilk sıralarda yer alan 52 yaşındaki eski futbolcu şu an kariyerine antrenör olarak devam ediyor. Frank de Boer'in son hali ağızları açık bıraktı.

Spor 2022-12-16 14:13:42

Gidi ne demek? Gidi kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız kelimenin bir arada kullanıldığı zengin bir dildir. Bu zenginliğin oluşması için de Türk Dil Kurumu tarafından birçok yetkili görevlendirilmiştir. Kelimelerle ilgili yapılan incelemeler sonucunda, sözcüklerin anlamları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Dile merakı olan kişiler, yayımlanan bilgilerle kafalarındaki sorulara cevap bulabilir. Gidi kelimesi de anlamı araştırılan kelimeler arasında yer alır. Gidi ne demektir?

Egitim 2022-05-18 00:15:39

Seni gidi seni (veya seni seni) ne demek? Seni gidi seni (veya seni seni) TDK sözlük anlamı nedir?

Diller uzun bir tarihe sahip, yaşayan yapılardır. Türkçe dili de uzun bir tarihe ve kökene sahiptir. Bu tarihin izlerini taşıyan, önemli kişilerin deyişlerini barındıran kalıplaşmış sözler barındırır. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, bazı şeyleri açıklamak için ortaya çıkmış kalıplaşmış sözlerdir. Türk tarihinden izler taşıyan bu sözlerden biri de Seni gidi seni (veya seni seni) ifadesidir. Seni gidi seni (veya seni seni) TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 19:16

Hey gidi (hey) ne demek? Hey gidi (hey) TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Hey gidi (hey) ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Hey gidi (hey) ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:32

Cem Yılmaz: 'Seni gidi Gezici’ diye saldırıldığından...

Gezi davasında çıkan kararların ardından Cem Yılmaz da bir paylaşım yaptı. Gezi eylemlerine hiç katılmadığını vurgulayan komedyen Cem Yılmaz, "Bu konunun ne kadar ciddiyetsiz olduğunu ve bir o kadar ciddi olduğunu anlıyorum" dedi.

Magazin 26-04-22 07:21

Hey gidi gençlik! Herkes onu Küçük Sırlar'dan tanıyordu! Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu meğer efsane dizide oynamış

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği Han karakteriyle son dönemlerin en çok konuşulan erkek oyuncularından biri olan Birkan Sokullu, her ne kadar Küçük Sırlar dizisiyle akıllarda kalmış olsa da, aslında oyunculuk deneyimi daha öncesine dayanıyor.

Magazin 19-10-21 10:43

Hey gidi yıllar! Ekranların dobra ismi Ece Üner'in değişimine bakın

Gündemdeki olaylara dair yaptığı yorumlarla, her zaman adından söz ettiren başarılı sunucu Ece Üner, ekranlarla tanıştığında 20 yaşında yolun başında bir genç kızdı. Gelin, Ece Üner'in yıllar içindeki değişimine gelin hep birlikte göz atalım...

Magazin 08-09-21 09:50

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: Seni gidi algıcı seni

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'emekli amiraller bildirisi' üzerine grup toplantısında söylediği "Çok açık net söylüyorum, şu anda bu emekli generallerin merkezinde CHP’nin kendisi vardır. 104’ün içinde CHP üyesi olanlar vardır" sözlerine yanıt verdi.

Haber 07-04-21 16:30

Anadolu'nun kadim geleneğinin yaşayan hazinesi: Erzurumlu Aşık Ruhani

"Erzurumlu Aşık Ruhani" mahlaslı Mustafa Temel: - "Dünyaya yeniden gelsem, yine aşık olurdum. Birinde aşıklık ilhamı varsa yapılır, yoksa zorla yapılmaz. Harmanda mahsulü savururken rüzgar varsa harman yaparsınız, yoksa yapamazsınız. Hey gidi hey yıllar hey. Eski gücüm kuvvetim olsa, saz çalmayı, halka meclis yapmayı çok isterdim" - "Genç zamanımda sazı elime aldım mı çeşit çeşit türküler söylerdim ama yazmadık kayboldu. Şimdi her şey daha uygun kayıt altına alınabilir. Aşıklık geleneğini yaşatmamız gerekiyor"

Yurthaber 15-02-21 11:13

AK Parti'nin Maltepe mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) - "Bu seçimler elbette mahalli idareler seçimi. Şimdi çıkıyor Bay Kemal, ekonomiden bahsediyor. Tamam da belediye başkanı ekonomiyi mi yönetecek, önce o kendi kasasını yönetsin, kendi kasasını" - "Türkiye'nin ekonomisini yönetmek bizim işimiz. Bunların hepsinin defterleri bizde. Ne durumda olduklarını biliyoruz, ağlanacak halleri var. Onun için nasıl ki yedi düvel saldırdı ekonomimizi çökertemediyse, Allah'ın izniyle bundan sonra da çökertemez. Yani böyle kur, faiz, enflasyon çökertemezler. Biz bu işin başında oldukça bunlara prim vermeyiz" - "Ey gidi Bayan Meral, sen istikametini kaybettin. Hani sen milliydin, hani sen yerliydin? Sen kalkıp Tayyip Erdoğan'a, halkına 'terörist' diyecek kadar istikametini kaybettin. Aynen hani tencere kapak meselesi. Çünkü Bay Kemal ile dolaşa dolaya o da istikametini kaybetti. Değil mi? İşte pazar günü beka meselesi diyoruz ya bunların hesabını soracağız"

Haber 29-03-19 15:59

Gigi Hadid ve Zayn Malik aşkı tam gaz devam!

Victoria’s Secret meleği Gidi Hadid ve şarkıcı Zayn Malik, barıştıklarını Instagram paylaşımıyla doğruladı

Magazin 06-06-18 14:05

CHP seçim bildirgesini açıklıyor

CHP'nin seçim bildirgesi ve aday tanıtım toplantısı başladı - Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının yapıldığı otele cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile geldi - Toplantıda, Ali Kocatepe'nin "Hey Gidi Dünya Hey" şarkısına uyarlanan "Millet için geliyoruz" adlı seçim şarkısı tanıtıldı

Haber 26-05-18 11:44

DHA YURT BÜLTENİ-5

1)SAHAYA GİREN KÖPEK, AZ DAHA FUTBOLCUYU ISIRIYORDU TUNCELİ'de dün Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Dersimspor ve Dersim 62spor takımları arasında oynanan maçın 35'inci dakikasında sahaya bir sokak köpeği gidi.

Haber 19-03-18 11:59

(Özel Haber) Koruma altındaki çocukların Erciyes keyfi

Kayseri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, AFAD İl Müdürlüğü ve Erciyes Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından düzenlenen proje kapsamında Çocuk Evlerindeki çocuklara, doğal afet eğitimleri verilirken, Erciyes Kayak Pisti’nde de doyasıya eğlenme imkanı sağlandı.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde AFAD ekipleri tarafından gerçekleştirilen eğitimde çocuklara sel, heyelan ve deprem gidi doğal afetler hakkında bilgiler verildi.

Haber 01-03-18 12:50

Düğünde kendinden geçen teyzeler paylaşım rekoru kırıyor

Düğünde 'seni gidi topal' türküsü ile dans eden teyzeler sosyal medyayı salladı.

Trend 26-02-18 11:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Adalet diyorlar adalet. Hey gidi Kılıçdaroğlu aynaya bak aynaya, ama bunlar...

Yurthaber 19-08-17 19:28

Hey gidi Karadeniz

Ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın üçüncü sezon çekimleri başladı. Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır sevilen dizinin yeni bölümlerinin çekimi için Karadeniz’de kamera karşısına geçti.

Magazin 07-08-17 08:25

Kuymak (Yöresel)

Kuymak mı muhlama mı diye tartışmaya hiç gerek yok! Biz kuymak da seviyoruz muhlama da! Yaşasın ey gidi Karadeniz!

Yemek 25-07-17 08:25

Özlem Yıldız'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf Mehmet Ali İle Çarkıfelek Kulisinde

Çarkıfelek Yarışmasının Bir Döneme Damga Vuran Hosteslerinden Özlem Yıldız'dan Gündeme Bomba Gidi Düşecek Mehmet Ali erbil İtirafı

Haber 19-09-16 12:20

O Ses Türkiye jüri üyeleri, Özlem Çelik'in hayat hikayesiyle dağıldı

O Ses Türkiye'nin 6 Aralık'ta yayınlanan bölümünde Özlem Çelik oldu. O Ses Türkiye sahnesine Kazım Koyuncu'ya ait olan Hey Gidi Karadeniz şarkısı ile çıkan Özlem Çelik'in hikayesi, O Ses Türkiye jüri üyelerini darma duman etti.

Magazin 06-12-15 15:18
Spor 10-09-15 20:31

“hey Gidi Karadeniz” Konseri Dinleyenleri Büyüledi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı öğrencileri tarafından, kültür ve sanat günleri kapsamında hazırlanan...

Yurthaber 15-05-15 19:39

Hakkari’de Eczane Zagros Hizmete Gidi

Hakkari’de Eczane Zagros adlı iş yerinin hizmete açılmasıyla birlikte ildeki eczane sayısı 9’a yükseldi.Hastane karşısı...

Yurthaber 24-11-14 15:13

Hey Gidi Günler Hey! 20 Yıl Sonra Yeniden Çekilen Aynı Karelere Gülümseyin.

Acısıyla, tatlısıyla hayat geçiyor işte... Yıllar sonra anıları yeniden canlandırmak isteyenler aynı karelerde tekrar buluştu.

Trend 16-10-14 17:07

Vatandaşların Ücretsiz Bisiklete Binmesini Sağlayan SAMBİS Hizmete Gidi

Samsun’da merkeze bağlı İlkadım Belediyesi tarafından hazırlıkları bir yıldır süren ve 10 kilometrelik sahil bandında...

Yurthaber 25-06-13 18:44

Hey gidi günlere bahar geldi

Oya Aydoğan sahne sırasını değiştirmek istedi.

Yurthaber 06-11-12 09:18

Bir Çuval Fındık Çaldı Hapse gidi

Alaplı'da bir çuval fındık çalan hırsız hapse girdi

Yurthaber 26-09-12 09:42

Tokat’ta Hey Gidi Günler Sıra Gecesi

Tokat Yetiştirme Yurdu'nda düzenlenen sıra gecesinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.Sosyal Hizmetler Tokat İl Müdürlüğü'ne...

Yurthaber 24-06-12 13:59

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Seni gidi mösyö!

CHP lideri Kılıçdaroğlu Başbakan Erdoğan'a, 'Daha soykırım yasasının mürekkebi kurumadan, Fransa'ya tavizler vermeye başladınız. Seni gidi mösyö!' sözleriyle yüklendi.

Haber 31-01-12 14:38

Öğretmenler, üniversite yıllarını sahneye taşıdı

Üniversite öğrencilerinin sevinç ve üzüntüleri, gittikleri büyük kentlerde yaşadıkları değişimleri konu edinen 'Hey Gidi Üniversite'...

Yurthaber 12-01-12 11:17

Sibel Can'ı kim keşfetti

Ünlü müzisyen Ali Kocatepe'nin yeni çıkan "Hey Gidi Dünya Hey" isimli kitabı, müzik dünyasının bilinmeyenlerini gün ışığına çıkarıyor

Magazin 13-12-11 11:57

New York'ta eşcinsel evlilik yasallaştı

ABD'nin New York eyaletinde eşcinsel evliliğiyle ilgili yasanın yürürlüğe girdiği ilk gün, 764 eşcinsel dünyaevine gidi.

Haber 25-07-11 00:42

Seni gidi kısa paçalı...

Şimdi size moda haftasına katılan bir moda bloggerına bağlıyorum!

Magazin 06-02-11 12:17
Haber 28-09-04 13:58