Gobek Eritme Diyetleri Haberleri

2, 3, 7 ve 21 günlük detoks diyeti listeleri: Detoks diyeti nasıl yapılır?

Detoks diyetleri vücudu toksinlerden arındırmak, enerji seviyelerini artırmak ve genel sağlığı desteklemek amacıyla popüler hâle gelmiştir. Bu diyetler genellikle belirli bir süre boyunca uygulanır ve besin seçimine ve diğer yaşam tarzı faktörlerine odaklanır. İnsanların genellikle tercih ettiği detoks diyetleri arasında 2, 3, 7 ve 21 günlük seçenekler bulunur. Bu süreler kişinin hedeflerine ve yaşam tarzına bağlı olarak değişebilir.

Haber 2023-06-30 19:37:25

En iyi göbek eritme hareketleri nelerdir, göbek eritmek için ne yapılmalı? Göbek yağı eritme diyeti ve egzersizleri

Yoğun gündelik hayatta ve iş temposunda beslenmeye yeterince dikkat edilmediğinde yağlanma, kilo alma gibi sorunlar yaşanabiliyor. İnsanların genetik yapısına bağlı olarak fazla kilolar vücutların belirli bölgelerinde depolanıyor. Bu bölgelerden biri de göbek ve çevresi olarak göze çarpıyor. Fit bir görünüme sahip olmak için anahtar özelliklerden biri olan ince bel, düzenli egzersizler ve beslenme programları sayesinde ulaşılabilir bir sonuçtur.

Haber 2023-04-10 14:52:50

21 günlük detoks diyeti listesi nedir, kaç kilo verdirir? Detoks diyeti nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir?

Vücudumuz her ne kadar biriken zararlı maddeleri kendi atabilse de yeterli gelmediği durumlar ortaya çıkabilmektedir. Bu durumda dışardan takviyeler, detokslar ve diyet programları devreye girmektedir. Bunlardan detoks diyetleri son zamanlarda sıklıkla tercih edilen uygulamalardan biri olmuştur. Farklı uygulama şekilleriyle karşımıza çıkan detoks diyetlerinden 21 günlük detoks diyeti kaç kilo verdirir?

Haber 2023-04-07 16:22:10

Vücuttaki yan yağlar ne kadar sürede erir? Yan yağları nasıl eritilir, yan yağları eritme diyeti nasıl olmalıdır?

Vücuttaki yan yağlar karın, kalça, bel ve yan bölgelerde birikir ve sağlıksız bir diyet ve hareketsiz bir yaşam tarzı sonucu oluşur. Yan yağları eritmek sadece estetik amaçlı değil aynı zamanda sağlık açısından da önemlidir. Ancak düzenli egzersiz ve sağlıklı bir diyetle eritmek de mümkün. Yan yağlarının azaltılması kalıcı bir değişiklik gerektirir. Sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek yan yağlarınızı azaltabilir ve sağlıklı bir vücuda kavuşabilirsiniz.

Haber 2023-03-28 17:43:01

Mezoterapi ile gıdı eritme mümkün mü? Gıdı mezoterapisi nedir, işlem sonra dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Yaşlanma ve çevresel faktörlerin etkisiyle zamanla cilt sarkıp kırışabilir. Yüz ile birlikte dekolte ve boyun bölgesi de zamanla bu durumdan etkilenir. Günümüzde oldukça sık kullanılan tedavi yöntemlerinden biri mezoterapidir. Gıdı mezoterapisi sayesinde bu bölgedeki sarkık görüntü giderilebilir. Ameliyatsız bir işlem olduğu için gıdıya mezoterapi uygulaması, ağrısız ve acısızdır. Peki, mezoterapi ile gıdı eritme mümkün mü?

Haber 24-02-23 17:41

Gıdınıza 7 günde veda edin! Evde gıdı eritme hareketleri

Gıdı yüzün çok daha kilolu, sarkık ve yorgun görünmesine sebep olabiliyor. Özellikle kadınlar gıdı görünümünden oldukça rahatsız oluyor. Gıdıyı giderecek ameliyatlar bulunsa da birçok kişi ameliyat yerine doğal tedavi yöntemlerini araştırıyor. Gıdı nasıl gider? diye düşünüyorsanız gıdı eritme egzersizlerini mutlaka denemelisiniz.

Kadin 09-11-22 16:53

Buzluktan çıkardığınız gıdaların buzunu dakikalar içinde çözen en iyi eritme tepsileri

Dondurucudan çıkardığınız et ürünlerini çözdürürken beklemek, sabır ve zaman gerektirir. Üstelik çözülme sürecinde et ürünleri tazeliğini yitirmesi de söz konusu. Ancak sizi bu sorundan kurtaracak bir ürün var. Özel olarak tasarlanan eritme tepsileri sayesinde zamandan tasarruf ederek taze gıdalar tüketmek mümkün. Sizler için birbirinden kullanışlı eritme tepsi modellerini listeledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Yemek 02-11-22 17:11

Hiç akla gelmeyecek bir versiyonu daha yapıldı! Peynir dönerden sonra şimdi de balık döner

Göğermiş peynirden yapılan döner sosyal medyada gündem olmuştu. Büyük ilgi gören ve "eritme döner" olarak tanıtılan peynir döner, çok konuşulmuştu. Bu kez de bir ustanın meşhur Ankara dönerini balıktan yaptığı görüntüler viral oldu. Lezzeti merak uyandıran balık dönerin görüntüleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından çokça paylaşıldı.

Haber 26-10-22 19:09

Adı güzellik salonu ama yapılanların sonu yok! 'Pes' dedirten uygulamalar: Bakanlık ceza yağdırdı

Güzellik salonu adı altında açılan işletmelerde yapılan uygulamalar sonrası Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Botoks, dudak renklendirme, dolgu, çatlak ve akne tedavisi, gıdı eritme, kalça ve göğüs büyütme gibi cerrahi operasyonlar uyguladığı da belirtilen çok sayıda işletmeye 1,5 milyon lira ceza kesildi. Öte yandan "mide fıtığı ameliyatı" yapan bir profesör de ceza yedi

Haber 05-10-22 07:31

Anne oğul, usta çırak ilişkisiyle cama şekil veriyor

Kırşehir'de usta öğreticilik yapan Gülsen Çiçek: - "Anne oğul unutulmaya yüz tutmuş sanatları Kırşehir halkına tanıtmak, bunları yaşatmak için mücadele ediyoruz ve işimizi de severek yapıyoruz" - Ahmet Çiçek: - "Annemin çırağı olarak başladığım cam eritme sanatında birincilik alarak başarımı taçlandırdığımı düşünüyorum"

Yurthaber 22-08-22 13:31

MediaMarkt’ın stokları eritme kampanyası devam ediyor

MediaMarkt’ın stokları eritme kampanyası devam ediyor

Yurthaber 16-08-22 13:48

MediaMarkt stokları eritme kampanyasını yeniden başlatıyor

MediaMarkt stokları eritme kampanyasını yeniden başlatıyor

Yurthaber 12-08-22 11:48

Kadıköy'de yol kesip kilolarca altını gasbettiler! Eritirken polise yakalandılar

İstanbul'da dün sabah saatlerinde, Kadıköy ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yolunda kuyumcu kuryelerinin bulunduğu aracın önünü kesen şüpheliler, 9 kilogram altını gasbetti. Polisin yaptığı operasyon sonrasında ise 6 şüpheli akşam saatlerinde yakalandı. Baskında çalınan altınların büyük bölümü evde ele geçirildi. Altınların bir kısmı ise eritme düzeneğinde bulundu.

Haber 01-06-22 01:01

Eritme peynir ne demek? Eritme peynir birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller değişen, gelişen ve büyüyen yapılardır. Bir dilin gelişmesinde kültür etkileşimi ve kelime çeşitliliği önemlidir. Bir dil, bünyesine yeni kavramlar katarak gelişir. Türkçe de bünyesinde farklı dillerden kelimeler barındıran, pek çok anlamı karşılayan kelime çeşitliliğine sahip bir dildir. Türkçedeki bu zenginliğin kaynaklarından biri de birleşik kelimelerdir. Kendisi de bir birleşik kelime olan Eritme peynir ne demek? Eritme peynir TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 23:31

Eritme ne demek? Eritme kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Yeni bir dil öğrenirken çoğunlukla karşılaşılan problem, o dilin sözcüklerini öğrenmek ve anlamlarına tam olarak hakim olmaktır. Pek çok dilde, bir sözcüğün birden fazla anlamda kullanıldığı durumlar yaygındır. Bu anlam çeşitliliği kafa karışıklığına yol açabilir. Bu bağlamda anlamı araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Eritme ne demek? Eritme TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 23:31

Yaza hazırsınız! En etkili göbek eritme tarifi

Yaz mevsimi yaklaşmışken alınan kiloları en hızlı şekilde verme yöntemleri alınıyor. Göbeğinizi eritmek için kullanacağınız tarif ile yaza girmeden istediğiniz görünümü kolayca elde edebilirsiniz. Göbeğinizden kolaylıkla kurtulmanızı sağlayacak bu tarifi uygulamak çok basit!

Kadin 27-04-22 16:53

Önemli bir kilometre taşı: Apple duyurdu! iPhone SE'de kullanacak

Teknoloji devi Apple, akıllı telefonu iPhone için dikkat çekici bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Apple, yeni iPhone SE için "özel alüminyum" adımını atıyor. Bu yeni malzemenin eritme işleminin "alüminyum üretiminde önemli bir kilometre taşı" olduğu söyleniyor.

Haber 24-03-22 18:50

Bu yöntemle herkes kilo verir! Yapmanız gereken çok basit

Uzun zamandır kilo vermek istiyor ancak günlük koşturma içinde önerilen diyetleri uygulayamadığınız için yapamıyorsanız bu rehber tam size göre! Uzmanların yaptığı araştırmalara göre hayatınızda yapacağınız bazı ufak değişikliklerle kilo vermeniz mümkün. İşte birbirinden ilginç kilo verme yöntemleri...

Haber 17-02-22 14:12

Kalıcı olarak kurtulabilirsiniz! Ayva göbeğinizden kurtulma yolları

Birçok insanın ortak derdi olan ayva göbek, uzun uğraşlara rağmen kaybolmayabiliyor. Bir şekilde erise de herhangi bir dikkatsizlikte tekrar ortaya çıkıyor. Dar kıyafetler giymenize engel olan bu inatçı yağları yok etmenin yolu disiplinden geçiyor. İşte ayva göbeği eritme ve daha sağlıklı olma yolunda size çok faydalı olacak ipuçları...

Kadin 24-09-21 14:33

Yulaf lapası zayıflamaya yardımcı oluyor

Sağlıklı ve kalıcı kilo vermenin formülü düzgün beslenmekten ve iradeli olmaktan geçiyor. Çeşit çeşit diyetleri yapıp da kilo veremediyseniz sizi yulaf ile tanıştıralım. Hem lezzetli hem de uzun süre tok tutan bu yemeği çok seveceksiniz.

Yemek 08-06-21 15:14

Evde göbek eritme egzersizleri ve karın sıkılaştırma hareketleri ile istediğiniz görünüme kavuşun!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte plaj kıyafetlerinin ortaya çıkması ve giydiklerimizin incelmesi daha kusursuz görünme arzusunu da beraberinde getiriyor. Bu noktada vücudumuzun en dikkat çeken noktaları arasında karın bölgesi geliyor. Karın sıkılaştırma ve göbek eritme egzersizlerinin daha çok önem kazandığı şu günlerde evde yapacağınız egzersizlerle görünümünüzü kusursuzlaştırabilirsiniz. Evde göbek eritme egzersizi ve karın sıkılaştırma için neler yapıldığını merak edenlere bazı tüyolar...

Haber 07-06-21 08:50

Güzellik sırları açığa çıktı! Ünlülerin kilo vermek için uyguladığı işkence gibi yöntemler

Sanat dünyasının ışıltılı yıldızları her daim bakımlı ve güzel halleriyle ekran karşında olmayı tercih eder. Özellikle Hollywood’un ünlü isimleri fit ve kusursuz fizikleriyle çoğu zaman uzaktan imrenilerek takip edilir. Her vücudun ihtiyacına cevap verecek diyet programının farklı olduğunu belirterek sizler için ünlülerin kilo vermek için uyguladığı işkence gibi diyetleri araştırdık. Bu diyetleri evde denememenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Kadin 11-05-21 14:15

128 milyar doları eritme fikri kimden çıktı?

İktidarı sıkıntıya sokan #128MilyarDolarNerede sorusuna net bir yanıt verilemezken, rezervlerin eritilmesi fikrinin kaynağı da netleşiyor.

Finans 30-04-21 16:24

Diyabet hastalarına su diyeti uyarısı: Sakın yapmayın!

Sosyal medyada hızla yayılan su diyeti ile ilgili uyarıda bulunan Beslenme ve Diyet uzmanı Evnur Saray, özellikle diyabetli kişilerin bu tarz diyetlerden kaçınmaları gerektiğini söyledi. Son günlerin popülerleşen diyetlerinden olan su diyeti ile ilgili; 'Beslenme uzmanlarının önerileriyle yazılan diyetleri yapmak en sağlıklı ve doğru olanıdır' diyen Saray tek tip beslenmeden uzak durulması konusuna dikkat çekti.

Haber 28-02-21 11:52

Uzman diyetisyen, popüler diyetleri değerlendirdi

Uzman Diyetisyen Gözde Gence Kırtız, sosyal medyada popüler olan Ketojenik diyet ve Aralıklı Oruç Diyetini değerlendirdi.

Yurthaber 27-02-21 13:45

Basen eritme hareketlerini adım adım anlattık: Günde 20 dakikanızı ayırmak yeterli!

Birçok kişinin ortak problemi, zayıf olsalar dahi genetik yatkınlıklardan dolayı geniş basen sorunu yaşamak. Bununla birlikte karbonhidrat ağırlıklı beslenme alışkanlıkları ve hareketsizlik basenlerde yağ birikimi olmasının en büyük nedenleri arasındadır. Peki geniş basenlerden nasıl kurtulacak, en sevdiğimiz kıyafetleri nasıl giyeceğiz? İşin en önemli noktası kuşkusuz düzenli bir şekilde egzersiz yapmak. Size videolu anlatımla basenleri nasıl eriteceğinizi gösterdik.

Kadin 23-02-21 08:49

Diyet bar tarifi ile ara öğünleriniz hem doyurucu hem besleyici olsun

Diyet bar, genellikle zayıflama diyetleri sırasında, kişinin ara öğütlerini zenginleştirmek adına, proteinden zengin hazırlanmış karışımlar olmaktadır. Diyet barlar daha çok sporcu barları olarak da bilinmektedir. Piyasadaki sporcu barları ise protein tozu eklenmiş barlardır, evde yapılabilecek diyet barlara göre protein açısından biraz daha zenginleştirilmiş barlardır. Özellikle kas yapıcı spor egzersizleri yapmayan kişilerde, yani sadece zayıflama diyeti yapan kişilerde protein tozu önermeyiz.

Yemek 04-02-21 17:57

Evde kalça ve basen eritmek için hangi hareketler yapılır?

Kalça ve basen problemi pek çok kişinin ortak sıkıntısı. Ancak bu sorundan kolayca kurtulmak mümkün. Zayıf kişilerin de problemi olan kalça ve basen problemi için tek çözüm maalesef ki yemeklerle ilgili değil. İstediğiniz fiziğe kavuşabilmeniz noktasında başvurmanız gereken yol ise düzenli egzersiz. Basen ve kalça eritme hareketleri ile kısa sürede hayalinizdeki bedene sahip olabilirsiniz. Haftada 2 kez yapacağınız basen ve kalça eritme hareketleri ile fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

Haber 29-01-21 15:51

Tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Gaziantep’te Osmanlı dönemine ait tarihi eser kaçakçılığı yapan 1 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Güvenevler mahallesinde bir evde yaptıkları operasyon sonucu Osmanlı dönemine ait 1 adet üç mühürlü kama, 1 adet çift mühürlü süngü kılıfı, 2 adet Osmanlı saplama, 1 adet taş oyma gümüş eritme kabı ele geçirildi.

Yurthaber 22-01-21 17:10

Kan grubuna göre diyet nasıl yapılır? 0 grubuna sahip olanlar et ve balık, AB grubuna sahip olanlar...

Kan grubu diyetleri, yiyecekleri faydalı, nötr veya zararlı olarak sınıflandıran bir yeme sistemidir. Bir kişinin kan grubuna ve diğer faktörlere dayanır. Normalde kan grubuna, cinsiyete göre diyet gibi kavramlar yoktur. Fakat yapılan araştırmalarda, kişinin kan grubuna göre bazı besinleri daha fazla sevdiği gerçeği ortaya çıkmıştır.

Haber 18-01-21 11:55

Sosyal medyadaki popüler diyetler sağlığı riske atabilir

Pandemi, evde kalma oranımızı artırırken, hareket oranımızı da azalttı. Bu sürecin doğal sonuçlarından biri alınan fazla kilolar oldu. Kilo vermek için arayışta olanlar ise internet ve sosyal medyada trend olan popüler diyetleri uygulama başlıyor. Ancak bilinçsizce uygulanan diyetler, yarardan çok zarar veriyor. Başkasının uygulayıp, önerdiği diyet programlarının uygulanması, uygulayan kişilere zarar verebiliyor.

Kadin 04-01-21 10:17

Yağ tabakasına son! Gıdı eritme hareketleriyle sarkık görüntüye son veriyoruz

Gıdının oluşmasındaki en büyük etki aşırı kilolar olsa da, tek neden bu değildir. Özellikle kadınlar için büyük sorun yaratan gıdı, birçok sebeple ortaya çıkabilir. Doku gevşekliği, yaşlanma, duruş bozukluğu gibi problemler çene altının sarkmasına yol açar. Tüm bunlarla beraber gıdı, genetik bir sorun da olabilir.

Kadin 24-12-20 14:24

Bayburt Belediye binasının çatısı kar, buz eritme sistemine kavuştu

Bayburt Belediye binasının çatısı kar, buz eritme sistemine kavuştu.Kış aylarında çatıda biriken kar ve buz sarkıtlarının tehlike oluşturmaması için Bayburt Belediye binasının çatısına kar, buz eritme sistemi döşendi.Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ile beraber belediye binasının çatısına döşenen kar, buz eritme sistemi ve kar tutucu sistemi çalışmalarını yerinde takip etti.Başkan Pekmezci, “Vatandaşlarımız ve araç sürücülerinin bu çalışma ile artık kış mevsimde kurumumuz çatısından sarkan buzlar ve kar düşme tehlikesi ile karşı karşıya gelmelerinin önüne geçilecek” dedi.

Yurthaber 13-12-20 12:54

Bayburt’ta bir ilk: Kar-buz eritme sistemi

Bayburt Belediyesince kentte bir ilk daha gerçekleştirilerek kar-buz eritme sistemini hayata geçiriyor.Bayburt’ta araç trafiğinin yoğun olduğu Kışla Çeşmesi rampası, kış aylarında araç sürücülerinin korkulu rüyası olmaktan çıkıyor.

Yurthaber 19-11-20 09:29

Aman dikkat! Dünyada çok yaygın ama hastalıklara neden oluyor

Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, insanların koronavirüs salgını döneminde yüksek kalorili Batı tarzı diyetleri tercih ettiğini ancak bu diyetlerin bağışıklık sistemini zayıflattığını söyledi.

Haber 26-10-20 08:54

Adana'da terör örgütü DEAŞ şüphelisine 15 yıla kadar hapis istemi

İddianamede ifadesine yer verilen itirafçı sanık E.E: - "Ben DEAŞ terör örgütünün işlettiği demir ve bakır eritme işinde çalıştım. Bu iş karşılığında örgüt bana maaş veriyordu. Ben örgüt içerisinde dini eğitim aldım"

Yurthaber 05-10-20 10:42

ÖZET | Milan - Atalanta maç sonucu: 1-1

Hakan Çalhanoğlu'nun gol attığı maçta Milan, konuk ettiği Atalanta ile 1-1 berabere kaldı. Atalanta, bu maçta galip gelemeyerek 80 puanlı lider Juventus'la arasındaki puan farkını eritme şansı yakalayamadı. Milan ise 60 puanla 6. basamakta kendine yer buldu. Bu beraberlikle, Atalanta'nın yenilmezlik serisi 16 maça, Milan'ın yenilmezlik serisi de 10 maça çıktı. Gösterdiği performansla göz dolduran Hakan Çalhanoğlu da bu maçtaki golle, bu sezon toplam gol sayısını 10'a yükseltti.

Spor 25-07-20 08:02

Şekersiz ve unsuz bu pastaya bayılacaksınız! Kalori dostu pastanın yapılışı sır gibi saklanıyor

7'den 70'e kimsenin hayır diyemeyeceği bir lezzet mi arıyorsunuz? Ancak malum, yaz diyetleri çoktan başladı. Tatlı krizine girdiğinizde yediğiniz pasta size vicdan yaptırıyor olabilir. Bir yandan diyetle sınanıyorsunuz ve canınız pasta istiyor. Ancak şimdi vereceğimiz pasta tarifi sizin için çok masum ve nefis bir alternatif olacak. İçinde ne un ne de şeker var. Buna rağmen tadına bayılacaksınız.

Yemek 09-07-20 11:41

Evde kolayca hazırlayabileceğiniz doğal göbek eritme kürleri

Stres, yapay gıdalar, sağlıksız beslenme gibi birçok sebep yüzünden varlık gösteren fazla kilolar pek çok insan için can sıkıcı bir konu.

Kadin 23-06-20 13:57

Erkek ve Kadınlar İçin Uygun Alt Karın Eritme Egzersizleri [RESİMLİ]

Hem sağlıklı bir vücuda sahip olmak hem de görsel açıdan daha iyi bir görüntüye sahip olmak adına egzersiz konusuna önem verilmesi gerekiyor.

Kadin 23-06-20 10:36

Kadınlar İçin Göbek Eritme Hareketleri, Egzersizleri [RESİMLİ]

Pek çok kadın karın bölgesindeki yağlardan kurtulmakta ve ideal kilosuna ulaşmakta zorluk çekiyor.

Kadin 23-06-20 10:36

Erkekler İçin Göbek Eritme Hareketleri, Egzersizleri [RESİMLİ]

Düz bir karın, egzersizlerinizi ihmal etmediğinizi ve yediklerinize son derece dikkat ettiğinizi gösteren bir madalya gibidir.

Kadin 23-06-20 10:36

Karantinada herkes kilo almaya başladı! İşte evde göbek eritme egzersizleri...

Koronavirüs (COVİD-19) nedeniyle herkes evlerinde kaldı. Yaşanılan bu zorlu süreci bir tatil olarak değil, kişisel gelişim adına avantaj olarak gören birçok insan evde kaliteli zaman geçirmek için çeşitli yollar aramaya başladı. Siz de karantina sürecinden daha fit olarak çıkmak istiyorsanız evde bazı egzersizler yapabilirsiniz. İşte düz bir karın için etkili hareketler...

Kadin 16-04-20 14:15

Alüminyum eritme kazanı ile makine arasına sıkışan 2 işçi yaralandı

Alüminyum eritme kazanı ile makine arasına sıkışan 2 işçi yaralandı

Yurthaber 25-02-20 23:15

Su orucu sağlığı tehdit ediyor

Su orucu son dönemin popüler diyetleri arasında yer alıyor. Ancak uzmanlar su orucunun sağlığı tehdit ettiği uyarısında bulunuyor. Hızla yayılan su orucu ile ilgili konuşan Uzman Diyetisyen Nihan Yakut, su orucunun farklı sağlık sorunlarına yol açacağını söyledi. Yakut, su orucu ile ilgili "Bu tür bir diyet başta hipoglisemi olmak üzere baş ağrısı, mide bulantısı, bilişsel işlevde bozukluk gibi yan etkilere neden olacaktır" dedi.

Haber 24-01-20 10:18

Göbek eritme hareketleri evde nasıl yapılır? Göbeğiniz kar gibi eriyecek

Dünyanın dört bir yanındaki kadınlar onlarca yıldır göbek eritme hareketleriyle yağlarından kurtulmayı amaçlıyor. Kuşkusuz istenilen şekle kavuşmak karşı koyamadığınız lezzetler söz konusu olunca oldukça zor. Bu hızlı tempolu dünyada kendiniz için zaman bulmanın ne kadar zor olabileceğini biliyor, bu nedenle herhangi bir özel ekipman gerektirmeden göbek eritme hareketleri evde 4 dakikada nasıl yapılır buna bakıyoruz.

Kadin 22-01-20 14:03

Akademisyenden sütsüz peynire karşı etiket uyarısı

EÜ Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Harun Uysal: - "Kazein (sütte bulunan protein), süt tozu, margarin ve suyu birbirleriyle harmanlıyorlar ve sütsüz peynir yapıyorlar. Daha sonra bunu eritme tulum olarak satıyorlar. Bu peyniri yaparken piyasadan iade edilen peynirler de kullanılır. Arısız bal varsa sütsüz de peynir var. Tüketiciler bu farkı etiketleri iyi kontrol ederek anlayabilir" - İzmir Tarım ve Orman Müdürü Musa Bakan: - "Tüketicilerin ürün etiketlerini dikkatle incelemesi önem arz etmektedir çünkü ham madde olarak süt kullanılmadan üretilen ürünlerin etiketlerinin 'içindekiler/bileşenler' kısmında bu durum belirtilmesi zorunludur"

Haber 16-01-20 11:50

TESK'ten alışveriş çılgınlığı uyarısı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: - "Tüm dünyada hızla yayılan 'alışveriş çılgınlıkları' kapsamında düzenlenen aldatıcı kampanyalar konusunda vatandaşlarımız dikkatli olmalı" - "'Efsane' veya 'Kara Cuma' denilerek stok eritme oyunlarına halkımız gelmemeli. Bu tür kampanyaların sadece isimleri yeni ancak yöntemleri hep aynı, önce şişir, sonra indir"

Finans 24-11-19 11:40

Karaciğer yağlanması tedavisi için nasıl beslenmeli?

Ülkemizde her beş kişiden birinin başına gelen ciddi sağlık problemlerinden biridir karaciğer yağlanması. Sağlıksız beslenme, şok diyetleri alkol tüketimi ve yanlış beslenme modelleri karaciğer yağlanmasına davetiye çıkaran unsurlardır. Karaciğer yağlanması kontrol altına alınmazsa bu hastalığın devamında siroz ya da karaciğer kanseri yaşanabilir. Karaciğer yağlanması nedir, karaciğer yağlanması tedavisi için nasıl beslenilmeli? İşte detayları...

Yemek 15-11-19 10:27