Gobek Kordonu Haberleri

Yeni doğmuş bebeğin ölüsü çöp konteynerinden çıktı! Esenyurt'ta korkunç olay: Kordonu da vardı, kanlı bezleri de

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir çöp konteynerinde yeni doğmuş bebeğe ait ceset bulundu. Muhtar Önder Ay, bebeğin kanlı bezleri ve kordonu olduğunu söyledi.

Haber 2023-10-17 11:49:30

Ablasyo plasenta nedir, bebeğin plasentadan ayrılması belirtileri nedir? Plasenta dekolmanının gebe ve bebek üzerindeki etkileri nedir, bebek kordonu neden kopar?

Gebelik dönemi her anne adayı için hem sevinç verici hem de endişeli bir dönemdir. Bu dönemde bazı anne adayları bebeklerine bir şey olacak endişesi yaşayabilir. Tüm anne adayları hamilelik döneminin sorunsuz bir şekilde geçmesini ister. Sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almak için gün sayarlar. Ancak bazen beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Bu durumlardan biri ablasyo plasentadır. Peki, bebeğin plasentadan ayrılma belirtileri nelerdir?

Kadin 2023-03-03 17:26:58

Kahramanmaraş depreminin sembolü olmuştu! Enkaz altında doğan mucize bebeği amcası evlat edindi

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerden etkilenen Suriye’nin Halep şehrine bağlı Efrin ilçesinin Cinderes bölgesinde bir enkazın altında doğan ve Aya adı verilen kız bebek amcası tarafından evlat edinildi. Enkaz altında doğum yaptıktan sonra hayatını kaybeden annesine göbek kordonu bağlı bir şekilde bulunan mucize bebek artık merhum annesini adı olan Afraa ile anılacak.

Trend 2023-02-22 08:23:59

Kordonu bile bağlıydı! Bu nasıl vicdansızlık: Yeni doğan bebek 7 saat boyunca soğukta…

Burdur’da “Pes” dedirten bir vicdansızlık yaşandığı ortaya çıktı. Daha kordonu bile bağlı olan yeni doğmuş bebek kapının önüne bırakıldı. Bebeğin 7 saat boyunca soğukta kaldığı öğrenilirken durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. İşte kundağa sarılı halde bulunan bebek ve akılalmaz vicdansızlığın detayları…

Haber 2022-12-19 15:45:17

Bungee-jumping kordonu koptu! 110 metre yükseklikten timsahlarla dolu nehre çakıldı

Şimdi 32 yaşında genç bir kadın olan Avustralyalı Erin Langworthy 2012'de korkunç bir kaza yaşadı. Tatil için gittiği Zambiya'da atlayış deneyimi yaşamak isteyen genç kadın, bungee-jumping için 110 metre yükseklikten atladığı sırada halatın kopması üzerine timsahlarla dolu bir nehre çakıldı. O günü anlatan Langworthy, akıl almaz bir detaya değindi.

Trend 06-12-22 10:08

Sahil kordonu ne demek? Sahil kordonu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik sözcükler sık sık deyimlerde kullanılır. Bu kelimeler, tıpkı deyimler gibi kalıplaşmıştır ve güçlü bir anlam içerirler. Birleşik kelimeler ikilemelerden, tamlamalardan, birleşik fiillerden oluşabilirler. Birleşik fiiller ise, eylem belirten birleşik kelimelerdir. Birleşik kelimeler bu sayede sadece durumlara ve nesnelere isim vermekle kalmaz, eylemleri de tanımlarlar. Bu açıdan bakıldığında birleşik kelimelerin Türkçede önemli bir yeri vardır. Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan birleşik kelimelerden bir tanesi de Sahil kordonu şeklindedir. Peki, Sahil kordonu ne demek?

Egitim 18-05-22 23:24

Kordonu ve kasası 80 gram altından! Yüz yıllık saat servet fiyatına satışta

Bursa'da antikacıda satışa çıkarılan 100 yıllık altın saat, servet değerinde fiyatla satışa çıktı. Uzun yıllardır antikacılıkla uğraşan Nuri Yıldırım, ''Saatin kordonu ve kasası 80 gram altından yapılmış. Çok nadide bir parça. Bu saati 10 bin dolardan satışa çıkarttım, meraklılarını bekliyor" dedi.

Haber 03-12-21 10:29

Watch 4 için altı saat kordonu piyasaya sürdü

Yeni kordonlu saat, moda tasarımcısı Sami Miro ile birlikte tasarlandı ve üretildi. Miro’nun önceki koleksiyonlarında, yeni Galaxy Watch 4 saat kayışları koleksiyonunda kullanılan malzemelerin bir kısmı kullanılıyor.

Haber 14-09-21 09:12

Başkan Yüksel yeni sahil yolu projesi çalışmalarını yerinde inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yeni kurulan Cumhuriyet mahallesine ve Tekirdağ şehir merkezine büyük değer katacak olan Alkaya Mevkii’nden Değirmenaltı mahallesine kadar uzanan yeni sahil hattı projesi çalışmalarını yerinde inceledi.Alkaya Mevkii’nden başlayarak Değirmenaltı mahallesine bağlanan yeni sahil kordonu projesi, içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolu, dinlenme alanları ve kafeteryalar, su sporlarının da yapılabileceği alanları barındıran yeni bir çekim merkezi olarak planlanıyor.

Yurthaber 10-02-21 10:04

Viyana’da Altı Farklı Noktada Saldırı

Saldırılarda yaralananlar hastaneye sevkedilirken, Viyana’nın büyük bölümü güvenlik kordonu altına alındı. Halka evlerinden çıkmamaları çağrısı yapıldı

Haber 03-11-20 02:17

Uzmanlar uyarıyor: Emzik kordonu ölüme neden olabilir!

Bir araştırma, 'aşırı uzun' emzik kordonlarının çocuğun boynuna dolanması sonucu ölümcül olabileceğini ortaya koydu.

Kadin 08-10-20 14:08

Paris'te bıçaklı saldırı: 4 yaralı

Fransa'nın başkenti Paris'te iki kişi olduğu belirtilen saldırganlar 4 kişiyi bıçaklayıp kaçtı. Daha önce silahlı saldırıya uğrayan Charlie Hebdo karikatür dergisinin bulunduğu eski binasının etrafına güvenlik kordonu oluşturuldu.

Haber 25-09-20 13:51

'Yok artık' dedirtti! Saatine taktırdığı kordonu beğenmeyince, saatçiyi bıçakla kovaladı

Diyarbakır’da saatine taktırdığı kordonu beğenmeyen A.B. (21), iş yeri sahibi M.S.'yi (33) elinde bıçakla caddede kovaladı. A.B.'nin polis ve bekçiler tarafından etkisiz hale getirildiği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 18-09-20 11:01

Marmaris’te vatandaşlar gece gündüz denizden vazçemedi

Kurban Bayramı ve yaz tatilini geçirmek için Marmaris ve turistik mahallelerini tercih eden vatandaşlar gündüz denizde serinlerken, akşamları da deniz kıyısında ki 4 kilometrelik kordon da gezmeyi tercih ediyor.Kurban bayramını tatile çeviren yerli turistler aşırı sıcaklardan bunalarak sabahın erken saatlerinde denize girerken, akşamları ise serinlemek için deniz kıyısında ki kordonu ve kordon boyu üzerinde ki mekanları tercih ediyor.Tatillerine devam eden vatandaşlar, Atatürk Caddesi’nden Kordon Caddesi’ne kadar uzanan 4 kilometrelik sahil yolunda yürüyüş yaparak denizden gelen esintiyle serinleme çalıştı.

Yurthaber 03-08-20 13:21

Irak’ta bombalı saldırılar: 1 ölü, 7 yaralı

Irak’ın başkenti Bağdat ile Diyala şehrinde meydana gelen 4 ayrı patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.Irak güvenlik kaynakları, Bağdat’ın güneyinde yer alan Diyala iline bağlı Behrez ilçesinde bomba yüklü bir motosikletin patlaması soncu 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin de yaralandığı açıklandı.Başkent Bağdat’ta meydana gelen 3 ayrı patlamada ise 3 kişinin yaralandığı bildirildi.Başkentin kuzeyindeki Suleyh bölgesinde bir araca yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 1 kişi yaralanırken, Bağdat’ın doğusundaki Belediyat bölgesinde ise yol kenarına yerleştirilmiş 2 bombanın patlaması sonucu 2 kişi yaralandı.Patlama bölgelerinde güvenlik kordonu oluşturulurken yaralıların hastanelere kaldırıldıkları belirtildi.

Haber 13-12-19 10:23

Kedi evleri Gemlik Belediyesi’nden

Gemlik Belediyesi ilçenin çeşitli noktalarına kedi evleri ve mama odakları yerleştirdi.Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Kordonu, Manastır Sahili ve Kayıkhane mevkine kedi evleri, köpek kulübeleri ve mama odakları yerleştirdi.Konuyla ilgili açıklama yapan Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr.

Yurthaber 25-08-19 10:35

Çavuşoğlu'na Japonya'nın en yüksek nişanı takdim edildi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya İmparatoru Naruhito tarafından "Yükselen Güneş Nişanı ve Büyük Kordonu" ile taltif edildi - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: - "Doğu'dan Batı'ya güçlü ilişkiler kurarak Afrika'ya yardım eli uzatan, Orta Asya ve Balkanlar'daki kardeşleriyle birlikte olan bir Türkiye varsa istikrarımızın ve dış politikada dik duruşumuzun meyvesidir" - Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: - "Asya'nın iki ucunda yaşasak da gönül bağlarımız çok güçlü ve kadimdir. Zor zamanlarımızda birbirimize destek olmamız, bu gönül birlikteliğimizin tezahürüdür" - Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima: - "Bu nişan taltifi vesilesiyle iki ülke daha da yakınlaşacaktır. Türkiye ve Japonya iki devlet, tek yürektir"

Yurthaber 08-08-19 23:05

Çavuşoğlu'na Japonya'nın en yüksek nişanı takdim edildi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya İmparatoru Naruhito tarafından "Yükselen Güneş Nişanı ve Büyük Kordonu" ile taltif edildi - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: - "Doğu'dan Batı'ya güçlü ilişkiler kurarak Afrika'ya yardım eli uzatan, Orta Asya ve Balkanlar'daki kardeşleriyle birlikte olan bir Türkiye varsa istikrarımızın ve dış politikada dik duruşumuzun meyvesidir" - Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: - "Asya'nın iki ucunda yaşasak da gönül bağlarımız çok güçlü ve kadimdir. Zor zamanlarımızda birbirimize destek olmamız, bu gönül birlikteliğimizin tezahürüdür" - Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima: - "Bu nişan taltifi vesilesiyle iki ülke daha da yakınlaşacaktır. Türkiye ve Japonya iki devlet, tek yürektir"

Haber 08-08-19 23:04

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na Japonya devlet nişanı tevdi edildi

Japonya’nın en yüksek devlet nişanı olan "Yükselen Güneş Nişanı Yüce Kordonu", Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajimo tarafından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na tevdi edildi.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 21 Mayıs 2019 tarihinde Japonya İmparatoru Naruhito tarafından Türkiye ve Japonya arasındaki ikili ilişkilerin güçlendirilmesi ve dostluğun geliştirilmesi yönünde sergilediği çabalardan ötürü "Yükselen Güneş Nişanı Yüce Kordonu" ile taltif edilmişti.

Haber 08-08-19 20:51

Çavuşoğlu Japonya'nın yabancılara verdiği en yüksek nişan ile taltif edildi

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima: - "Sayın Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'na taltif edilen 'Yükselen Güneş Nişanı ve Büyük Kordonu' genellikle yabancı devlet erkanına taltif edilen en yüksek düzeydeki nişandır" - "Japonca bilen, Japonya konusunda bu kadar derin bilgilere hakim birinin dışişleri bakanı olduğu bir ülkede Japonya Büyükelçisi olduğum için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum" - "Güzel uyum anlamına gelen yeni 'Reiwa' döneminde Japonya ve Türkiye olarak birlikte Orta Doğu ve dünyada refah ve barışın devamı için iş birliği yapacağımıza inanıyorum"

Haber 08-08-19 11:05

Kerkük patlamaları bilançosu: 4 ölü 23 yaralı

Irak’ın Kerkük kentinde bu akşam meydana gelen peş peşe paralamalarda ölenleri sayısı 4’e yaralıların ise 23’e yükseldiği açıklandı.Kerkük polisinden bir kaynak kentin merkezinde meydana gelen peş peşe 6 patlamada ölenlerin sayısı 4’e yaralıların ise 23’e yükseldiği kaydetti.Olay yeri güvenlik kordonu altına alınırken yaralılar çevredeki hastanelere aktarıldı.Kerkük polis kaynakları kentin Kudüs caddesi, Valilik caddesi ve Bağdat yolu bölgelerinde peş peşe meydana gelen 6 patlamada 3 kişinin öldüğünü ve 16 kişinin de yaralandığını açıklamıştı.Saldırıları henüz kimse üstelenmese de Iraklı yetkililer bu gibi saldırıların arkasında terör örgütü DEAŞ olduğunu söylüyor.

Haber 31-05-19 01:26

Çavuşoğlu'na Japonya İmparatorundan devlet nişanı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya İmparatoru Naruhito tarafından "Yükselen Güneş Nişanı Yüce Kordonu"na layık görüldü

Haber 22-05-19 19:20

Göbek kordonu neden geç kesilmelidir? Kordon kesilmesi için en doğru zaman nedir?

Gebelikten doğum anına kadar olan sürede anne babalar sancılı ve zor bir sürecin ardından bebeklerini kollarına aldıklarında sadece sağlıklı olmasını düşünürler ve bunun için ne gerekiyorsa yaparlar. Peki bebeğinizin göbek kordonunun biraz daha geç kesilmesinin bir çok faydası olduğunu biliyor muydunuz?

Trend 25-03-19 10:21

4. Kök Hücre ve Uygulamaları Sempozyumu

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Cansız: - "Kök hücrenin hasarlı organın neresine, ne zaman, ne kadar ve hangi aralıklarla verilmesi gerektiği, kök hücre ayrıştırılırken kullanılan maddelerin vücuda nasıl etki yapacağı, hücrenin gereğinden fazla çoğalması durumunda ne olacağı ve gerektiğinde bunun nasıl önüne geçilebileceği gibi pek çok soru cevap bekliyor" - Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alp Can: - "Bebeğin göbek kordonundan o atılan kordonu kullanarak biz bu hücreleri elde ediyoruz. Daha sonra yeni yeni başladığımız çalışmalarla, 'Farklı dokularda acaba işe yarayabilir mi? Hastanın hücrelerinin yerine geçer mi, iyileştirir mi? Hastalık belirtilerini ortadan kaldırır mı?' Özetle, hastanın yaşam kalitesini artırır mı yanıtını bulmaya çalışıyoruz"

Haber 23-02-19 13:16

Medipol Başakşehir, Hatay’a geldi

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında yarın deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, Hatay’a geldi.Hatay Havaalanı’na 16.30 sıralarında gelen Medipol Başakşehir kafilesi, polis kordonu altında kendilerini bekleyen otobüsle konaklayacakları otele hareket etti.

Haber 29-01-19 22:25

Doğumdan sonra plasenta yeme akımı her geçen gün artıyor! Peki kadınlar bunu neden yapıyor?

Bebeğin anne karnında hayata tutunması ile birlikte oluşan plasenta bebeğin dünyaya gelişine dek onu besleyen yaşam kaynağı. Doğuma kadar olan süreçte bebek göbek kordonu ile plasenta vasıtasıyla anneden besleniyor. Doğum esnasında vücut plasentayı dışarı atıyor. Ancak kadınlar dışarı atılan plasenta sayesinde gençleşeceklerini iddia ediyor. Uzmanlarsa faydalarının henüz ispatlanmadığını söylüyor...

Kadin 15-11-18 14:07

Gebeliğe hazırlık aşamasında sağlıklı beslenme önemli

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emre Karaşahin: - "Gebe, fazla yiyerek bebeğini daha iyi beslemiş olmaz. Rahim içerisindeki bebek normal şartlarda her ihtiyacını anneye bağlı olduğu göbek kordonu vasıtasıyla kolaylıkla karşılar. Gebeye düşen görev kendi stoklarını korumak ve yenilemektir" - "Gebelik planlayan bir kadının, demir eksikliğini ya da başka faktörlere bağlı kan sorunlarını, vitamin ve mineral eksikliklerini, yüksek tansiyon, şeker, tiroid, epilepsi ya da gizli idrar yolu enfeksiyonları gibi bazı enfeksiyonel hastalıkları, tedavi gerektirebilecek ruhsal hastalıklarını, diş ve diş eti problemlerini gebelik öncesinde çözebilir. Bunlara karşı önlemler alınırsa daha güvenli bir gebelik geçirilmesi mümkündür"

Haber 17-10-18 11:34

Lapseki’de ‘beybaşlı Halil Ve İbrahim Onbaşı’ Köprüsü Çalışmaları

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde batı kordonu ve konser alanını bağlayacak olan Beybaşlı Halil ve İbrahim Onbaşı...

Yurthaber 05-09-18 12:58

Edremit 'Sahil Kordonu Projesi'nin açılışı yapıldı

VAN'ın Edremit Belediyesi tarafından göl kıyısında hayata geçirilen ‘Sahil Kordonu Projesi’nin açılışı görkemli törenle gerçekleştirildi.

Haber 23-07-18 09:27

Edremit 'Sahil Kordonu Projesi'nin açılışı yapıldı

VAN'ın Edremit Belediyesi tarafından göl kıyısında hayata geçirilen ‘Sahil Kordonu Projesi’nin açılışı görkemli törenle gerçekleştirildi.  Edremit Belediyesi tarafından 1 yılı bir aşkın bir zamanda tamamlanan ışıklandırma, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla, ağaçlandırma, banklar ve kafeteryalarla, sosyal donatı alanlarının oluşturulduğu, piknik ve mesire alanlarının yapıldığı, 100 bin metrekare yeşil alanı bünyesinde barındıran 'Sahil Kordonu Projesi' hayata geçirildi. Edremit sahilinde yapılan açılış törenine Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Nurullah Kıyılık, Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan ile kamu kurum temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Haber 23-07-18 00:37

Beybaşlı Halil Ve İbrahim Onbaşı Köprüsü İnşaat Çalışmaları Başladı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde batı kordonu ile konser alanını bağlaması planlanan Beybaşlı Halil ve İbrahim Onbaşı...

Yurthaber 17-07-18 12:01

Çalışan Anne Ve Çocuk Arasındaki Bağa Dikkat

Psikiyatrist Rıdvan Üney, doğumdan önce anne ve bebek arasında, bebeğin beslenmesini sağlayan göbek kordonu aralarındaki...

Yurthaber 24-05-18 12:36

Kaymakam Çiçekli: 'Sahil Kordonu' ile Edremit'i cazibe merkezi yapacağız

VAN’ın Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Van Gölü kıyısında yakın zamanda resmi açılışını gerçekleştirecekleri 'Sahil Kordonu' projesiyle ilçenin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Haber 19-04-18 17:39

Edremit turizmin gözbebeği oluyor

Van’ın Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, bitmesine sayılı günler kalan ve kısa süre sonra tamamen vatandaşların hizmetine açacakları ‘Sahil Kordonu’ projesiyle Edremit’in cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, kentte görev yapan ulusal ve yerel medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Haber 19-04-18 17:08

Kaymakam Çiçekli: 'Sahil Kordonu' ile Edremit'i cazibe merkezi yapacağız 

VAN’ın Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Van Gölü kıyısında yakın zamanda  resmi açılışını gerçekleştirecekleri 'Sahil Kordonu' projesiyle ilçenin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Haber 19-04-18 16:10

Göbek kordonu ve kordon kanı hastalıklara çare oluyor

Eskişehir Özel Ümit Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.

Haber 06-04-18 09:58

Göbek Kordonu Ve Kordon Kanı Hastalıklara Çare Oluyor

Eskişehir Özel Ümit Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Talat Remzi Demirkol,...

Yurthaber 06-04-18 09:51

Boğazına saat kordonu kaçan çocuk böyle kurtarıldı

Bahreyn'de boğazına saat kordonu kaçan çocuk, yapılan müdahaleyle kurtarıldı.

Trend 06-11-17 08:49

Ordu Yeni Sahiline Kavuştu

Ordu’da bir dönem CHP’li milletvekillerinin yapılmaması içini yürüyüş yaptığı sahil kordonu tamamlanma aşamasına geldi. Yapılan...

Yurthaber 25-10-17 14:27

Edremit’te Sahil Kordonu Projesinde Sona Yaklaşıldı

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile belediye başkan vekilliğine atanan Edremit Kaymakamı Atif Çiçekli’nin...

Yurthaber 02-10-17 14:01

Akçay’da Baca Yangını Kordonu Duman Altında Bıraktı

Balıkesir’in Edremit ilçesinin sahil kısımındaki bir işletmede çıkan baca yangını, kordonu duman altında bıraktı.Edinilen bilgiye...

Yurthaber 08-09-17 15:40

Van Gölü Sahillerine Barbekülü Mesire Alanı

Van’ın Edremit Belediyesi, Sahil Kordonu 2. Etap Projesi kapsamında Van Gölü sahillerinde 300’den fazla mangal...

Yurthaber 26-08-17 13:01

Lapseki’de Kordon Çalışmaları Devam Ediyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde batı kordonu inşası için alan doldurma çalışmaları devam ediyor.Lapseki Belediye Başkanı Eyüp...

Yurthaber 19-08-17 14:04

Brüksel'den son dakika patlama haberi!

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunan merkez tren istasyonunda patlama meydana geldiği açıklandı. Son dakika habere göre, patlamada ölü ve yaralıların olmadığı belirtildi. Patlamanın ardından tren seferleri durduruldu. Üzerinde canlı bomba yeleği olan bir kişinin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Brüksel polisi tarafından bölge güvenlik kordonu altına alındı.

Haber 20-06-17 22:27

Köyceğiz Kordonuna Yeni Oturma Bankları

Köyceğiz Belediyesi, Atatürk Kordonu yürüyüş yoluna oturma bankları yerleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.Köyceğiz Belediyesi ekiplerince kordon...

Yurthaber 08-06-17 13:23

Galatasaray Trabzon’A Geldi

Tolga SAĞLAM/TRABZON, Trabzon Havalimanı’na 17.10 sıralarında gelen Galatasaray’a bir grup Trabzonspor taraftarı takım aleyhine tezahüratlarda bulundu. Polis kordonu altında dış

Yurthaber 17-03-17 18:46

Van Gölü Plajlarının Düzenlenmesine Başlandı

Murat ÇAĞLAR - Orhan AŞAN/VAN, (DHA)- VAN'ın Edremit İlçesi'nde Van Gölü kıyısında uygulanacak 'Sahil Kordonu Projesi'nin ilk adımı atıldı. Sahil

Yurthaber 10-03-17 19:16

Edremit Sahili Güzelleşiyor

VAN (İHA) – Van Gölü sahilinde Edremit Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ‘Sahil Kordonu’ projesi çalışmaları...

Yurthaber 10-03-17 19:12

Edremit’e ‘sahil Kordonu’ Projesi

Van’ın Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, ilçe sahilindeki işgalleri devlet gücüyle sona...

Yurthaber 20-02-17 15:03