Gogus Kucultme Hareketleri Haberleri

Evliliği büyük ses getirmişti! Taze gelin Ebru Gündeş yüzüğünün boyutunu beğenmedi... Konserinde olay gönderme

Şubat sonunda dördüncü kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in Murat Özdemir ile evliliği büyük ses getirmişti. Gündeş ile Özdemir'in yasak aşk iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Taze gelin Ebru Gündeş şimdi de son konserindeki hareketleri ile gündem oldu. Yüzüğünün boyutunu beğenmeyen Gündeş'in istediği herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-25 11:51:13

MKK nedir, MKK sicil no nedir? MKK sicil numarası öğrenme

Yatırım işlemleri, borsa hareketleri, iş yerlerine ait olan payların senetleri gibi çeşitli finansal terimler, kurumlar ve kuruluşlar devlet takibinde resmî olarak kullanılır. Bunlardan biri de yine kanunlarca kabul edilen ve resmîyeti bulunan bir kısaltma olan MKK’dir. Peki MKK nedir, MKK sicil no nedir? MKK sicil numarası nasıl öğrenilir?

Haber 2024-04-20 21:30:46

Dansı 'müstehcen' bulunan Tuğba Ekinci'nin siniri geçmiyor! Bu sefer arabeskle dalga geçti

Geçtiğimiz günlerde Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketleri yapınca eleştirilmişti. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci sert tepki göstermişti. Şarkıcı bu sefer ise arabesk türüyle dalga geçti.

Magazin 2024-04-17 07:28:00

Sahnedeki hareketleri ağızları açık bıraktı! Tuğba Ekinci'den eleştirilere tepki: Sadece yobaz değil...

Gerek paylaşımları gerekse açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketlerinde bulundu. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci'ye eleştiri yağınca şarkıcı sert ifadeler kullandı.

Magazin 2024-04-15 07:42:20

Polisten kaçan şüpheliyi üzerine atlayıp yakaladı, hiçbir şey olmamış gibi çayını içmeye devam etti... 'Çay sevdalısı' esnaf sosyal medyada viral oldu! Çay benim için çok önemli

Bursa’da yaşanan ilginç olayda, polis ekiplerini görünce kaçan şüpheliyi, çay içen esnaf İshak Kukaroğlu yakaladı. Kukaroğlu, şüpheliyi ekiplere teslim ettikten sonra dönüp çayını içmeye devam etti. O anlar kameraya yansıdı. Çay sevdalısı esnaf, "Çay benim için çok önemli. Aslında çok büyütülecek bir olay yok. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Herkesin yapması gerekeni yaptım” ifadelerini kullandı. Esnafın rahat hareketleri ise sosyal medyada viral oldu.

Haber 14-04-24 13:21

'Pes' dedirten hırsızlık kamerada: Müşteri gibi önce denediler sonra çaldılar!

Elazığ’da gece yarısı bir mağazaya giren hırsızların pişkin hareketleri ve rahatlığı pes dedirtti. Alışveriş yapar gibi ürün seçen hırsızlar, ardından poşete doldurarak elini kolunu sallayarak çıktı. O anlar güvenlik kameraların saniye saniye yansıdı.

Haber 07-04-24 16:44

İki genç kadını evlerine kadar takip etti! Korku dolu anları anlattı...Islık çalıp apartmanın içinde dolaşıyordu

TikTok'ta 'damlatrkd' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın arkadaşıyla birlikte kendisini evlerine kadar takip eden bir adamın yaşattığı korku dolu anları anlattı. Genç kadınların evlerine girmesinin ardından apartmanın içinde ıslık çalarak dolaşan adamın hareketleri 'pes' dedirtti.

Trend 29-03-24 07:38

Yunus Emre'nin Aleyna'ya hareketleri gündemdeydi! Beria Özden eşini sildi

Aleyna ve Yunus Emre'nin samimi görüntüleri sık sık gündeme geliyor. "Aleyna'dan uzak dur" diyen eş Beria Özden bu duruma dayanamadı. Kısa süre önce bebeğini kaybeden Yunus Emre'nin eşi kocasını sosyal medyada sildi.

Magazin 24-03-24 08:11

Soygundan önce esneme hareketleri yaptı! Güvenlik kamerasına takılan görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

Avustralya'nın Melbourne kentindeki bir soyguncu fırında soygun gerçekleştirmek isterken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Soygundan önce hırsızın esneme ve yoga hareketleri yaparak kendisini soygun için hazırladığı anlar gündem yarattı. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 22-03-24 13:38

Akan trafikte şoke eden anlar! Ters şeritten böyle ilerlemeye çalıştı

Bursa'da ana yolda ters şeritten ilerlemeye çalışan otomobilin tehlikeli hareketleri kameraya yansıdı.

Haber 22-03-24 11:06

Ters şeritten böyle ilerlemeye çalıştı...

Bursa’da ana yolda ters şeritten ilerlemeye çalışan otomobilin tehlikeli hareketleri kameraya yansıdı.

Yurthaber 22-03-24 10:03

Erkek arkadaşının eski sevgilisine benzediği için resmen garsonu taciz etti! Sosyal medyada gündem yarattı... Beni iğrendiriyorsun

Syd adlı bir TikTok kullanıcısı, bir müşterinin erkek arkadaşının kendisini aldattığı eski sevgilisini hatırlatması nedeniyle bir garsona kötü davrandığı anları anlatınca gündem oldu. Kıskanç kadın müşterinin hareketleri nedeniyle zor durumda kalan garsonun yaşadıklarını paylaşan Syd kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 20-03-24 12:01

Erkeklerin birinden hoşlanmadığında yaptığı bazı şeyler diyerek paylaştı! Sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyada 'dogaozdas' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi kadın ve erkek ilişkisini masaya yatırdı. Erkeklerin birinden hoşlanmadığında yaptığı hareketleri anlatan Özdaş'ın paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 13-03-24 08:55

Tetikçi iş adamına kurşun yağdırdı! Aynı masada oturan diğer kişinin ise cinayet sırasında hareketleri gündem oldu

Brezilya'da bir tetikçi şehir merkezindeki bir restoranda iş adamını silahla vurarak öldürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde aynı masada oturan diğer kişinin kılını kıpırdatmadan oturması görenleri hayrete düşürdü.

Haber 22-02-24 12:08

Sosyal medya onu konuşuyor! Mısır satıcısının hareketleri olay oldu... Tek bir video çekmek için 250 lira ödeme yapıldı

Sosyal medyadan birbirinden ilginç görüntüler viral olmaya devam ediyor. Son olarak ise Konya'da bir mısır satıcısının hareketleri gündem oldu. Tezgahında 'Video çekimi 250 TL' yazılı bir pankart bulunan satıcının hareketleri çok konuşuldu.

Trend 21-02-24 09:22

İlber Ortaylı damga vurduğu törenle ilgili ilk kez konuştu! Kim olduğunu bilmiyorum, işte o kadar

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu İstanbul'da evlendi. Düğün sosyal medyada geniş yankı buldu. Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri tepki çekerken İlber Ortaylı'nın hareketleri ise çok konuşulmuştu. Ortaylı o düğünle ilgili net konuşarak, "Vallahi beni ilgilendirmez. Şevki Yılmaz'ın kim olduğunu da bilmiyorum, tanımıyorum da." ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 17:11

AK Parti'nin aday tanıtım toplantısında ilginç anlar! Sosyal medyada gündem oldu

AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı sırasında ilginç anlar yaşandı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın durmak isteyen adayların hareketleri sosyal medyada da gündem oldu

Haber 07-02-24 20:38

Figürleri Dilber dansıyla kapıştı! Özgün olacaksın diyerek meydan okudu... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta yaptığı dans gösterileri ve taklitler sayesinde fenomene dönüşen adam bu kez de hayranlarının karşısına kendisine özgü dansıyla çıktı. TikTok'un trend seslerinden biriyle dans eden adamın hareketleri dikkat çekti. Fenomen ismin dans performansı övgü dolu yorumlar topladı.

Trend 30-01-24 11:31

Şanlıurfa’da yüzüstü uzanarak motosiklet kullanan sürücü kameraya yansıdı

Şanlıurfa’da bir motosiklet sürücüsünün seyir halindeyken kendi canını ve diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan hareketleri cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurthaber 30-01-24 10:21

'Mardinli Ronaldinho' olarak tanıan Beşir Zeyneloğlu'nun hareketleri yine gündemde!

Mardin Asur Spor forması giyen 10 yaşındaki Beşir Zeyneloğlu'nun çalımları sosyal medyada yine gündeme geldi. 'Mardinli Ronaldinho' olarak tanıan Beşir, yetenekleriyle izleyenleri büyülüyor.

Spor 29-01-24 15:07

Şüpheli hareketleri ele verdi, jandarmadan kaçamadılar

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde şüpheli hareketler sergileyen 4 kişi, jandarma ekiplerinin dikkatinden kaçmadı.

Yurthaber 24-01-24 09:54

Şanlıurfalı Maradona! ''Sokağa çıkamaz oldum''

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Menderes Akın, Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona’ya benzerliği ile görenleri şaşırtıyor. Saçı, siması ve hareketleri ile efsane futbolcuyu andıran Akın, görenlere ‘bu kadar da benzerlik olamaz’ dedirtiyor.

Spor 22-01-24 13:54

Yunanistan basını Fatih Terim'in saha kenarındaki bu hareketini konuşuyor! Şaka olduğunu ilk başta anlamadılar...

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim kazanmaya devam ediyor. Son olarak Asteras Tripolis engelini 2-0 ile geçen Panathinaikos'ta atılan gol sonrası Fatih Terim'in hareketleri Yunan basınında gündem oldu.

Spor 22-01-24 11:12

Yaşanan depremlerin ardından bir ilk! Güney Kore'den ekipler geldi, o ile kuruluyor: 'Milat olacak'

Sakarya'ya depremi erkenden haber verecek uyarı sistemi yerleştiriliyor. Yüksek hassasiyetli sensörler vasıtası ile yer hareketleri takip edilebilecek. Pilot bölge olarak Hendek seçilirken, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Tüm Sakarya için milat olacak bir projeye adım adım ilerliyoruz" dedi.

Haber 16-01-24 17:30

Japonya'daki deprem sırasında kaydedildi: Sismik izolatörlü üst geçidin hareketleri gündem oldu!

Japonya'da meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki deprem, akıllara ülkemizin 6 Şubat tarihinde yaşadığı iki büyük depremi hatırlattı. Meydana gelen deprem sonrasında Japonya'da 78 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken tsunami uyarısı da yapılmıştı. Bölgeden gelen bir görüntüde deprem anında sismik izolatörlerin bulunduğu bir üst geçidin hareketleri, depremin değil, ihmalin öldürdüğünü gözler önüne serdi. İşte o görüntüler!

Haber 04-01-24 18:02

Borsada düşüş sürecek mi? 2024 tahmini... Yıl sonundaki sert kayıplar endişelendirmişti

Borsadaki son durum yakından takip ediliyor. 2023 yılının son günlerinde yaşanan sert kayıplar, yatırımcıları endişelendirirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da manipülasyon uyarısında bulunmuştu. Özellikle son günlerde yaşanan fiyat hareketleri ve düşüşler sonrası herkes aynı soruların yanıtını aramaya başladı: 2024 borsa tahmini ne? Yeni yılda borsadaki düşüş sürecek mi? İşte 2024 borsa tahminleri ve hedefleriyle ilgili tüm detaylar...

Finans 25-12-23 08:08

PFDK'dan Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'e men cezası! Sebebi: Sportmenliğe aykırı hareket

PFDK'dan yapılan açıklamada Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'e müsabaka hakemlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 1 maç menin yanı sıra 39 bin lira para cezası verildiği açıklandı. İşte detaylar...

Spor 06-12-23 10:13

Plajda futbol hünerlerini sergileyen kadınlar mest etti! Bir gören bir daha baktı... Hareketleri görenleri şaşkına çevirdi

Brezilya'da bir plajda kadınların futbol oynadığı anlarda çekilen bir video sosyal medya kullanıcıların ilgisini çekti. Futbol topuyla tüm hünerlerini sergileyen kadınlar bir görene bir daha baktırırken takdirleri de topladı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 02-12-23 15:54

El bileği ağrısı neden olur, nasıl geçer? El bileği ağrısına ne iyi gelir?

El bileği ağrısı çeşitli faktörlerin etkisi altında ortaya çıkabilen yaygın bir rahatsızlıktır. Günümüzde bilgisayar başında uzun saatler geçirme, tekrarlayıcı el hareketleri gerektiren mesleklerde çalışma, spor aktiviteleri, travmatik yaralanmalar ve çeşitli sağlık sorunları el bileği ağrısına sebep olabilen unsurlar arasındadır. El bileği vücudun birçok önemli işlevini yerine getiren karmaşık bir yapıya sahiptir ve bu nedenle çeşitli etkenlerden kaynaklanan ağrılar sıkça karşılaşılabilir.

Haber 27-11-23 21:40

Nihal Candan ve Bahar Candan'ın annesi canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! 'Eşim izin vermiyor' diyerek telefonu kapadı...

İlginç hareketleri, sıra dışı tavırları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler dün akşam tutuklanarak Marmara Cezaevi'ne gönderildi. Çete üyeliği ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanan Candan kardeşlerin annesi, Söylemezsem Olmaz yayınına bağlanarak gözyaşlarına boğuldu. Umut Candan "Nasıl para kazanıyordu?" sorusunu duyar duymaz telefonu kapadı! Canlı yayında ilginç anlar…

Magazin 17-11-23 08:41

Akıl hastanesinde tedavi gören hasta intihar ederken hemşirelerin hareketleri olay oldu! Görüntüler infial yarattı

İngiltere'nin Lancashire bölgesindeki Blackpool'da güvenlikli bir akıl hastanesinde tedavi altına alınan 20 yaşındaki Bren McFarlane isimli hasta intihar ederek hayatını kaybetti. Genç hastanın intihar ettiği sırada hastaları gözlemlemekle görevli olan hemşirelerin odadaki halleri güvenlik kamerasına yansıyınca infial yarattı.

Trend 07-11-23 10:21

Hayali bir ses ona yapmasını söyledi! Cinsel organına çivi çaktı... Günler sonra hastaneye gidince gerçek ortaya çıktı

Tunus'taki La Rabta Hastanesi'ndeki doktorlar bir sesin ona yapması gereken hareketleri söyleyen adamın cinsel organına iki adet çivi çaktığını söyleyerek hastaneye geldiğini dile getirdi. Doktorların hemen müdahale ettiği adama şizofreni teşhisi konuldu. İsmi açıklanmayan hastanın tedavi altına alındığı belirtildi.

Trend 31-10-23 09:15

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk galasındaki hareketleri sosyal medyayı salladı

Vizyona girmeden konuşulmaya başlanan Atatürk filmi galası gerçekleşti. Galada röportaj veren Aras Bulut İynemli'nin tavırları sosyal medyanın diline düştü. Kimi "Neden bu kadar kasıldı?" derken kimi de oyuncuyu robota benzetti.

Magazin 24-10-23 12:43

Bitcoin ve ethereum farkı nedir?

İnternet özellikle son yıllarda günlük hayatın her alanında var olmaya başlamıştır. Alışverişler, banka ya da fatura ödemeleri, devlete ait bazı kurum ve kuruluşlardaki işlemler ya da finansal yatırım hareketleri de internet üzerinden kısa süreler içinde yapılabilmektedir. Sanal ortamda kullanılmak üzere üretilen sanal paralar da bu gelişmeler doğrultusunda ortaya çıkmıştır. En bilinen iki sanal para Bitcoin ve Ethereum kabul edilmiştir.

Finans 24-10-23 02:42

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll bikinisiyle ayna karşısına geçip dans etti! Kıvrak hareketleri olay yarattı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribünde tercih ettiği cesur kıyafetleri sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ivana Knöll 3 milyonu aşın takipçisiyle eğlenceli anlarını paylaştı. Pembe bikini takımıyla ayna karşısına geçen Knöll dans ettiği anları hayranlarına gösterdi.

Trend 21-10-23 14:33

Trafikteki taciz kamerada! Sosyal medyadaki görüntüler üzerine harekete geçildi... Yine cam silerken yakalandı

Adana’da trafikte bir sürücüyü taciz eden cam silen şahıs, yakalanarak gözaltına alındı. Sürücüye taciz anları ise saniye saniye görüntülendi. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine harekete geçen ekipler şahsı, yine cam silerken yakaladı. Şahsın kabahatler kanunundan 100'e yakın işlem gördüğü öğrenilirken şahıs ifadesinde, hareketleri bilinçli yapmadığını söyledi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 21-10-23 10:55

Parkenin topuklu başantrenörü Selen Erdem: Bana 'Dişi Fatih Terim' derler!

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin tek Türk kadın başantrenörü Selen Erdem, takımın başında çıktığı maçlardaki tavırları, hareketleri ve giyimiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Erdem, oyuncularını yüreklendiren konuşmaları, vücut dili ve mimikleri ile Fatih Terim'e benzetiliyor.

Spor 19-10-23 17:32

Metroda kaos dolu anlar! Kadın yolculara bakarak kendisini tatmin eden adamı tekme tokat dövdü... O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi

İspanya'nın Valensiya kentindeki bir metroda hareketli dakikalar yaşandı. Metronun yoğun olduğu bir saatte vagonda ismi açıklanmayan yolcunun tuhaf hareketleri dikkatleri çekti. Vagonda bulunan kadın yolculara bakarak kendisini tatmin eden adamın hareketi tepkilere neden oldu. Defalarca uyarılmasına rağmen eylemine devam eden adamı bir başka yolcu tekme tokat dövdü.

Trend 12-10-23 08:19

Trafiği tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsü yakalandı

Kastamonu’da motosiklet üzerinde yaptığı tehlikeli hareketleri sosyal medyasında paylaşan sürücü, kısa sürede yakalandı.

Yurthaber 06-10-23 14:54

Putin'in Kim görüşmesindeki hareketleri gündem oldu! Putin hasta mı?

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile Rus lider Vladimir Putin arasındaki görüşme batılı devletleri bir hayli kızdırmıştı. Görüşmede Putin'in sol ayağını devamlı kıpırdatması dünya gündemine bomba gibi düştü. İşte Putin'in ilginç hareketleri!

Haber 16-09-23 10:24

MEB'den yeni eğitim öğretim yılı için okul kıyafeti kararı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirleri belirledi. Yayımlanan genelgeye göre, okul kıyafetlerinde, okul aile birlikleri kararıyla daha önceden belirlenen kıyafetler tercih edilecek ve velilere maddi külfet oluşturmamak için zaruret hali dışında değişikliğe gidilmeyecek. Öğrencilerin okulda dersleri aksatacak şekilde cep telefonu kullanmamaları için önlemler alınacak. Diğer yandan sınıflara geçilmeden önce öğrencilere kültürfizik hareketleri yaptırılacak.

Haber 21-08-23 23:26

Tuğba Ekinci Benden sonra umre deyip kalça dansı yapınca tepki çekti

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından evde bikiniyle dans ettiği anları paylaştı. Paylaşıma 'Benden sonra umre' notu yazan şarkıcının hareketleri tepki çekti.

Magazin 17-08-23 14:38

Havalimanında kıskıvrak yakalandı! Milyonlarca liralık yasa dışı maddeyi cinsel organında saklamış

Arjantin’in Buenos Aires’teki Ezeiza Uluslararası Havaalanı’nda ismi açıklanmayan 20 yaşındaki bir kadın ilginç hareketleri nedeniyle dikkatleri çekti. Sorguya alınan kadının röntgen sonuçlarında ise 61 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 104 bin değerinde) değerindeki uyuşturucu madde tespit edildi.

Trend 10-08-23 11:27

Türkiye'den anlık olarak NASA'ya... Bu sistem, dünyada sadece 20 ülkede var!

Yozgat Bozok Üniversitesi ve Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde kurulan sistemle meteor hareketleri kaydedilerek ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'na (NASA) bildiriliyor. Sistemde 16 kamera ile gözlemlenen ve kayda alınan meteor hareketleri, anlık olarak NASA'ya aktarılıyor. Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca, meteor takip sisteminin dünyada 20 ülkede bulunduğunu söyledi.

Haber 09-08-23 15:27

Yozgat ve Kayseri'de kurulan sistemle gözlemlenen meteor hareketleri NASA'ya aktarılıyor

Yozgat Bozok Üniversitesi ve Kayseri Erciyes Üniversitesinde kurulan sistemle meteor hareketleri kaydedilerek ABD Havacılık ve Uzay Ajansına (NASA) bildiriliyor.

Yurthaber 09-08-23 10:47

Nazilli’de depremler önceden tahmin edilebilecek

Nazilli Belediyesi ile Doğa Hareketleri Araştırma Derneği (DOHAD) arasında afet zararlarının azaltılması hedefiyle "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonu Kurulumu ve değerlendirilmesi" protokolü sonrasında yapılan çalışmalar neticesinde deprem öncesindeki meteorolojik ve jeolojik değişikliklerin bir arada inceleneceği Toygar Mahallesi Deprem Tahmin İstasyonu veri toplamaya başladı.

Yurthaber 28-07-23 15:49

Ülkede tepki çekti! Kafede çalışıyormuş gibi davrandı niyeti bambaşka çıktı... Üstsüz pozlar çekilince olay oldu

Çin’in ismi açıklanmayan bir kafesinde kadın çalışanın hareketleri gündem yarattı. Kafede çalışıyormuş gibi davranan kadının iç çamaşırsız pozlarının ortaya çıkmasından sonra tepkiler çığ gibi büyüdü. Kafe sahibi markasını itibarsızlaştırdığını iddia ederek kadını polise şikayet etti.

Trend 27-07-23 09:57

Sosyal medya fenomeni Francia James, sabah rutinini paylaştı! Güzelliğinin sırrı sabah egzersizleriymiş

33 yaşındaki sosyal medya fenomeni Francia James sabah esneme hareketleri yaptığı anlarda kaydedilen görüntülerini paylaştı. Sabah egzersizi yaparken adeta kendinden geçen fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranları tarafından ti’ye alındı. Fenomen ismin gönderisine binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Trend 25-07-23 10:07

Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor, Fatih Terim'in prensini transfer etti! 'Antrenmana katılmasını bekliyoruz!'

Trendyol Süper Lig takımı Yılport Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Gerede ilçesinde kamp yapan kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan idmanda daha sonra teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı. İdmanın ardından teknik direktör Eroğlu, Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'yı transfer ettiklerini açıkladı.

Spor 25-07-23 07:49