Goji Berry Cayi Haberleri

Çıtçıtlı body giydi! Halle Berry'nin tarzına yorum yağdı: Altını unutmuşsun

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Ünlü isim son olarak çıtçıtlı body giyerek bu kombini ceketle tamamlandı. Berry'nin tarzına yorum yağdı.

Magazin 2024-01-02 14:27:25

Sosyal medya fenomeni tarihi kalenin önünde bikinisiyle şov yaptı! Polislerin baskını gecikmedi

33 yaşındaki sosyal medya fenomeni Isabella Berry Windsor Kalesi’nin ön bahçesinde cesur bir fotoğraf çekimine imza attı. Tanga bikinisiyle tarihi kalenin önünde poz veren Berry, turistlerin şaşkın bakışlarının altında çekimini tamamladı. Cesur fotoğraf çekimini haber alan polisler Windsor Kalesi’ne baskın düzenlendi.

Trend 2023-08-10 13:22:46

Fiyatı 325 TL'ye düştü! Baharatlık arayanlara müjde: Karaca'nın setinde %35 indirim

Baharatlıklar, baharatlarınızın taptaze kalmasını sağlarken baharat kullanımınızı da daha kolay ve pratik hale getirerek mutfakta daha keyifli bir deneyim sunar. "Kaliteli ve uzun yıllar kullanabileceğim şık tasarımlı bir baharatlık benim de mutfağımda olmalı!" diyorsanız Karaca'nın %35 indirimle satışta olan Blue Berry 7 Parça Kare Baharat Takımını kaçırmamalısınız. İşte detaylar!

Haber 2023-08-09 15:42:23

Fiyatı 493 TL'ye düştü! Jack&Jones cekette %63 indirim fırsatı

Dünyaca ünlü moda markası Jack & Jones'tan tarzınızı tamamlamak için mükemmel bir fırsat! İster iş toplantılarında ister özel davetlerde şık ve sofistike bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar için Jack & Jones Kadın Onllana Berry Blazer Ceket %67'lik indirimle satışta! Kendinizi özel hissetmek için bu fırsatı kaçırmayın deriz. İşte detaylar!

Haber 2023-08-03 12:51:58

56 yaşındaki Halle Berry beline kadar yırtmaçla poz verdi! Genç görünmesinin sırrı; kemik suyu

"Oscar ödüllü ABD'li oyuncu ve eski güzellik kraliçesi Halle Berry, iç çamaşırı giymiyormuş gibi görünen derin bacak yırtmacıyla poz verdi. İpeksi bir elbise seçen güzel oyuncunun gençlik iksiri içmiş gibi görünmesinin sırrı da ortaya çıktı.

Magazin 16-06-23 08:04

56 yaşındaki Halle Berry balkonda tamamen çıplak poz verdi!

56 yaşındaki ünlü oyuncu Halle Berry, sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafla olay oldu. Berry cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu balkonda çıplak haliyle herkesin dikkatini çekti.

Magazin 09-04-23 11:17

Halle Berry yine sınırları zorladı! Duştan paylaşım yaptı

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry cesur pozları ve iddialı tarzı ile sık sık gündeme geliyor. 56 yaşındaki ünlü isim yine sınırlarını zorladı ve duştan paylaşım yaptı. Buharlı aynasının karşısına geçen Halle Berry göğüslerini ise eliyle kapattı.

Magazin 24-03-23 09:03

Goji berry nasıl tüketilir? Goji berry meyvesi nasıl kullanılır, nasıl muhafaza edilir?

Son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren goji berry çok sık tercih edilen bir meyve hâline geldi. Goji berry meyvesi Tibet taraflarında mutluluk veren meyve olarak tarif edilirken ülkemizde de kurt üzümü olarak anılır. Goji berry meyvesi C vitamini ve lif açısından zengin, antioksidan kaynağı olarak bilinir. Günümüzde hem diyet programlarında hem de sağlıklı beslenme programlarında yoğun bir şekilde kullanılan goji berry meyvesi nasıl kullanılır?

Haber 08-11-22 10:50

Goji berry yetiştiriciliği nasıl yapılır, karlı mı devlet teşviki var mı? Goji berry nasıl yetiştirilir?

Bahçenizde goji bitkileri yetiştirmek, bu ekşi ve lezzetli meyveden uzun yıllar boyunca yararlanmanın kolay bir yolu. Goji berry yetiştiriciliği hem kolay hem de verimi yüksek olmasından dolayı oldukça avantajlı. Peki, goji berry fidanı nasıl yetiştirilir? Goji berry yetiştirme şartları neler? Konuyla alakalı bilmeniz gerekenlere bu yazıda değindik!

Finans 15-07-22 15:17

Uçakta terör estirdi! Çareyi koltuğa bantlamakta buldular

Geçen yıl ABD'de bir Frontier Airlines uçuşunda uçuş görevlilerine saldırdıktan sonra koltuğuna bantlanan 23 yaşındaki Maxwell Berry, Salı günü Miami'deki bir ABD Bölge Mahkemesinde üç saldırı suçlamasını kabul ettikten sonra 60 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hapis cezasına ek olarak, Berry 2.500 dolar para cezasına çarptırıldı ve tazminat olarak 1.500 dolardan fazla ödemeye mahkum edildi.

Trend 06-05-22 15:26

Yurt dışında gördü! Yetiştirmeye başladı! Yılda 300 bin TL...

Çorum’un Kargı ilçesinde yaşayan Kemal Dümenci, yurt dışında markette gördüğü 'goji berry' meyvesinin fidanlarını tarlasına dikerek üretime başladı. Dümenci, alım garantisi bulunan meyveden yıllık 300 bin liranın üzerinde gelir elde etmeyi hedefliyor. Kargı'da üreticilerin gelirinin büyük bir kısmını çeltik üretiminden kazandığını söyleyen Dümenci, ilaç sanayinde kullanılan goji berry'in 1 tanesinde 10 tane portakalın barındırdığı c vitaminin bulunduğunu söyledi.

Finans 20-04-22 09:47

Halle Berry'nin kızı neye uğradığını şaşırdı! Annesini başka kadınla öpüşürken görünce...

Bruised filmindeki sahneleri gündemde olan oyuncu Halle Berry'nin 13 yaşındaki kızı annesini filmde başka bir kadınla öpüşürken görünce epey şaşırdı. Halle Berry kızının o görüntüleri gördükten sonra "Anne, biraz konuşmamız gerekiyor. Bana söylemedin" dediğini açıkladı.

Magazin 21-02-22 10:05

Evde kolayca hazırlayabileceğiniz dışarıdaki kadar lezzetli berry hibiscus tarifi

İçeceklerde de yiyecekler gibi ön plana çıkan lezzetler oluyor. Bir hibiscus çayıdır gidiyor. Eskiden Hacca giden büyüklerin gelirken yanlarında getirdikleri Medine gülü adı verilen, ekşimsi gül yapraklarının günümüzde kullanılan adı, "hibiscus" olarak trend olmuş vaziyette. İçine katılan farklı baharat ya da meyvelerle soğuk ya da sıcak içecekler yapılıyor.

Yemek 15-02-22 17:21

Amerikalı oyuncu Halle Berry’den Oscar ödüllerini eleştirdi! “Hayal kırıklığı...”

55 yaşındaki Amerikalı oyuncu Halle Berry, Oscar ödülünü kendisinden başka bir Afrika kökenli kadın oyuncunun almamasını hayal kırıklığı olarak nitelendirdi. Berry, Oscar’ı kazandıktan sonra istediği her rolü oynayabileceğini düşündüğünü ancak sistemsel olarak bir değişiklik olmadığını dile getirdi.

Trend 04-02-22 17:57

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry’den Zendaya itirafı! “Ona baktıkça kendimi görüyorum”

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, Spiderman: No Way No Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) filminin yıldızı Zendaya ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti. Güzel oyuncuyu kendisinin gençlik yıllarındaki haline benzettiğini dile getiren Berry, Zendaya’nın kısa sürede kendisinden daha başarılı olacağını düşündüğünü söyledi.

Trend 27-12-21 17:28

Arkadaşının tavsiyesiyle hobi olarak başladı, şimdi Avrupa'ya ihraç ediyor

Aksaray'da orman mühendisi arkadaşının tavsiye ettiği goji berry üreticiliğine soyunan Mehmet Çelik, Avrupa'ya yılda 25 ton meyve ihraç ediyor. Halk arasında kurt üzümü olarak bilinen goji berry meyvesinin üretimine ilk olarak 18 dekarlık alanda başladığını söyleyen Çelik, "Şu an 57 dekarlık arazide yaklaşık 25 ton goji berry meyvesi üretiyorum. Pandemiyle birlikte talep arttı. Toptancılar aracılığıyla ürünün büyük bir bölümünü Avrupa ülkelerine ihraç ediyoruz" dedi.

Haber 11-10-21 11:15

Ankara'da yetişmez denilen bitkileri çiftliğinde üretip sergiliyor

Gölbaşı'ndaki arazisinde Japon kan çimi, cennet bambusu ve abelya gibi peyzaj çalışmalarında kullanılan bitkiler, aronya, goji berry, siyah ve kırmızı frenk üzümü, hünnap gibi aromatik meyveler ile ada çayı, sumak ve mentol gibi aromatik bitki yetiştiren Ankaralı çiftçi Mustafa Sami Barshan: - "Ankara çiftçisine tarımla ilgili neler yapılabileceğini, burada neler yetiştirilebildiğini göstermek amacıyla böyle bir koleksiyon çalışması yapmak istedim" - "Burada ilaç ve hayvan gübresi kullanmadan üretimimizi yapıyoruz. Enerjimizi dahi güneş ve rüzgardan alıyoruz"

Yurthaber 03-10-21 11:08

Berry hibiscus nasıl yapılır? Evde yapabileceğiniz lezzetli berry hibiscus tarifi

Yaz sıcaklarının gelmesiyle beraber soğuk ve ferahlatıcı etki gösteren içeceklere olan ihtiyaçta arttı. Geleneksel limonata lezzetinin yanında yeni nesil kahve zincirlerinde yapılan değişik aromalardan oluşan soğuk içeceklere olan talep arttı. Sizler için ferah tadı ve serinletici etkisiyle bir yudum aldığınızda dahi kendinize geleceğiniz harika berry hibiscus tarifi hazırladık.

Yemek 04-08-21 16:05

Çareyi bantlamakta buldular! Yarı çıplak dolaştı, kabin görevlilerini taciz etti

ABD'de 22 yaşındaki Max Berry adlı yolcunun Philadelphia'dan Miami'ye giden bir uçuş sırasında en az iki uçuş görevlisini taciz ettiği, uçağın koridorunda yarı çıplak dolaştığı ve bir başkasını yumrukladığı belirtildi. Saldırılarına devam eden yolcu, başka bir kabin görevlisi tarafından koltuğa bantlandı.

Haber 04-08-21 15:59

Halle Berry, plajda hırladı

54 yaşındaki ödüllü oyuncu Halle Berry, plajda eğlendiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Coştukça coşan başarılı oyuncu plajda hırladı.

Magazin 23-06-21 12:11

Halle Berry leopar desenli mayosuyla olay yarattı

Eski manken ve Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, son aylarda Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündemden düşmüyor. Başarılı oyuncu bu sefer leopar desenli mayosuyla hayranlarının karşısına çıktı.

Magazin 06-05-21 13:52

Halle Berry herkesi kandırmış! Paylaşımıyla gerçeği açıkladı

Oscar'daki imajıyla konuşulan Halle Berry, herkesi kandırmış. Ünlü oyuncu son halini paylaşıp gerçeği açıkladı.

Magazin 02-05-21 10:19

Oscar kırmızı halısında Halle Berry şoke etti

Oscar Ödülleri koronavirüs gölgesinde geçerken kırmızı halıda Halle Berry adından söz ettirdi. Yaşına rağmen fit görüntüsüyle her zaman gündem olan Halle Berry saç modeliyle olay oldu.

Magazin 26-04-21 09:29

Halle Berry 8 milyon dolarlık evinden paylaştı! Elbisenin altı olay oldu

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, giyinip süslenip 8 milyon dolarlık evinden fotoğraf paylaştı. 54 yaşındaki oyuncunun Malibu’daki ihtişamlı evi dışında elbisesi olay oldu.

Magazin 15-04-21 10:17

54 yaşındaki Halle Berry transparan elbisesiyle poz verdi

Oscar ödüllü aktris Halle Berry, bir süredir müzisyen Van Hunt ile ilişki yaşıyor. Aşklarını sık sık Instagram üzerinden paylaşan çift yeni fotoğraflar paylaştı.

Magazin 04-04-21 02:39

Halle Berry, yatak odasından paylaştığı yarı çıplak fotoğrafla olay yarattı

Amerikalı oyuncu ve eski manken Halle Berry, son dönemde oyunculuğunun yanı sıra Instagram’dan paylaştığı cesur fotoğraflarla da gündemden düşmüyor.

Magazin 23-03-21 13:30

Hisarcık’ta goji berry’lerin gelişim ve durumları incelendi

Hisarcık İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelince Karbasan köyünde goji berry tarla kontrolleri gerçekleştirildi.2020 yılı İl Özel İdaresi destekli Karbasan köyünde kurulan goji berry tarlaları İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelince gezilerek bitkilerin gelişim ve kış döneminde ki durumları incelendi.Tıbbi bitki olarak kullanımı antik Çin uygarlığına kadar dayanan ve kurt üzümü olarak da bilinen goji berry bölge için yeni bir bitki.

Yurthaber 19-03-21 11:00

Hisarcık’ta goji berry’lerin gelişim ve durumları incelendi

Hisarcık İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelince Karbasan köyünde goji berry tarla kontrolleri gerçekleştirildi.2020 yılı İl Özel İdaresi destekli Karbasan köyünde kurulan goji berry tarlaları İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelince gezilerek bitkilerin gelişim ve kış döneminde ki durumları incelendi.Tıbbi bitki olarak kullanımı antik Çin uygarlığına kadar dayanan ve kurt üzümü olarak da bilinen goji berry bölge için yeni bir bitki.

Yurthaber 19-03-21 11:00

Halle Berry sütyensiz giydiği kıyafetiyle beğeni topladı

Formunu korumak için gösterdiği çabayı sık sık Instagram hesabı üzerinden gözler önüne seren iki çocuk annesi ünlü yıldız Halle Berry, yeni bir paylaşımda bulundu.

Magazin 11-03-21 10:30

Halle Berry yine Instagram'ı salladı

Yıllara meydan okuyan 54 yaşındaki oyuncu Halle Berry, sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı

Magazin 08-03-21 16:28

54 yaşındaki Halle Berry'nin fit olma sırrı

Tam bir spor tutkunu olan ünlü oyuncu Halle Berry, zorlu egzersiz anlarını sosyal medyada paylaştı. 54 yaşındaki oyuncu için "25 yaşında gösteriyor" yorumları yapıldı.

Magazin 01-03-21 16:56

Halle Berry iki filme birden Netflix’te olacak

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry’nin başrolünü üstlendiği bilimkurgu türündeki filmi Mothership Netflix’te yayınlanacak. Halle Berry’nin yönetmenliğini üstlendiği Bruised filminin hakları da platformun elinde.

Trend 26-02-21 10:47

Halle Berry yatak pozuyla beğeni topladı

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry yatak pozuyla yine dikkat çekti. Berry çıplak şekilde şarap içerken poz verdi ve beğeni topladı.

Magazin 26-02-21 10:19

Halle Berry, erkek arkadaşıyla birlikte üstsüz dans etti

Halle Berry erkek arkadaşı Van Hunt ile kalp baskılı iç çamaşırlarıyla üstsüz dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 17-02-21 09:50

Halle Berry: Hayatımdaki adamların...

Bir süredir şarkıcı Van Hunt ile aşk yaşayan oyuncu Halle Berry, sosyal medya üzerinden takipçileriyle özel hayatına ilişkin bir tartışmaya girdi.

Magazin 09-02-21 17:51

Halle Berry Oscar'a böyle sitem etti: 'Tek olmam çok üzücü'

Eski manken ve başarılı oyuncu Halle Berry, 20 yıldır kendisi dışında hiçbir siyahi kadının Oscar'da büyük ödül kazanmamasına isyan etti.

Trend 11-01-21 11:23

Amazonların süper meyvesi acai üzümü nedir? Acai berry üzümünün sağlığa faydaları nelerdir?

Son zamanlarda sosyal medyada sıkça karşımıza çıkan Acai üzümü ne işe yarıyor, nasıl yenir ve nelere iyi gelir? Süper gıda ekibinin en lezzetli meyvelerinden Acai berry hakkında bilinmeyenleri yazımızda öğrenebilirsiniz.

Yemek 31-12-20 15:31

54 yaşındaki Halle Berry'nin gençlik sırrı! 'Yaşayan en seksi kadın'

54 yaşındaki dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Halle Berry, siyah bikinisiyle adeta gövde gösterisi yaptı. Birçok kadın takipçisinin 'ilham kaynağımsın, gençlik sırrın ne?' yorumlarıyla karşılaşan Berry'nin vücut sırrını kişisel antrenörü açıkladı.

Kadin 17-12-20 08:22

'Halle Berry yatakta iyi değil!' Bomba açıklamaya bomba yanıt

ABD’li oyuncu LisaRaye sunuculuğunu yaptığı podcast programında Halle Berry’nin yatakta kötü olduğunu iddia etti. Bu iddialara Twitter’dan yanıt veren Oscar ödüllü Halle Berry sevgilisi Van Hunt’u işaret ederek 'adamıma sorun, size bilmeniz gereken her şeyi söyleyecektir' dedi.

Magazin 27-11-20 09:49

Halle Berry aşka geldi: Van Hunt bana aşkı yeniden öğretti

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry'nin şarkıcı ve söz yazarı sevgilisi Van Hunt ile ilişkisi devam ediyor. Berry, Hunt ile ilgili çevresine "Van bana aşkı yeniden öğretti. Aramızdaki kimya evin tavanını aşıyor" dediği öne sürüldü.

Magazin 06-11-20 16:52

(Özel) MŞÜ’de ’Goji Berry’ yetiştiriciliği

Muş Alparslan Üniversitesinde (MŞÜ) ilk defa ekimi yapılan Goji Berry bitkisiyle çiftçilere gelir sağlanması hedefleniyor.Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarımsal Araştırmalar Politikalar Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve 5 il ile 3 üniversite tarafından yürütülmekte olan “Goji Berry” projesi kapsamında 3 çeşit “Goji Berry” bitkisi toprakla buluşturuldu.

Yurthaber 14-09-20 09:01

Bayburt’ta Kurt Üzümü bahçesinin kontrolü gerçekleştirildi

Alternatif kazanç sağlanması kapsamında, girişimci Hasan Aydın’ın Bayburt’un Darıca köyünde 10 dekar alana tesis ettiği Goji Berry (Kurt Üzümü) bahçesinin kontrolü, Tarım ve Orman İl Müdürü Selami Ersen eşliğinde Tarım Müdürlüğü teknik personellerince gerçekleştirildi.Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen, “Goji Berry (Kurt Üzümü) kuvvetli bir antioksidan olduğu için Asya’da tıp alanında daha uzun yaşamaya katkısı olabileceği düşünüldüğü için nesillerce kullanılmıştır.

Yurthaber 12-09-20 14:37

Halle Berry 54 yaşında

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, geçtiğimiz 14 Ağustos'ta 54. doğum gününü kutladı. Berry, sokakta çekilen bir fotoğrafını, "Hayat daha da ve daha da güzelleşiyor" notuyla paylaştı.

Magazin 17-08-20 09:44

Venezüela lideri Maduro'yu devirmeye çalışmakla suçlanan iki Amerikalı, 20 yıl hapse mahkum edildi

Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu devirme girişiminde bulundukları suçlamasyla gözaltına alınan iki eski Amerikan askeri 20 yıl hapse mahkum edildi. Luke Denman ve Airan Berry isimli eski askerler, komplo kurmak, terörizm ve silah kaçakçılığı iddialarından suçlu bulundu.

Haber 09-08-20 01:20

Goji Berry: Faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Dünya genelinde wolf berry olarak bilinen goji berry, ülkemizde kurt üzümü olarak biliniyor. Ana vatanı Tibet olan goji berry, 6000 yıllık tarihe sahip. Tibet'ten başlayarak yüzyıllardır dünyaya yayılmış ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu pek çok ülkede yetiştiriliyor.

Haber 24-06-20 10:49

Zayıflama için goji berry nasıl kullanılır?

Pek çok bitki uzmanı ya da doğal yöntemlerle kilo verdiren diyetisyen, beslenme programlarına goji berry meyvesini dahil ediyor.

Kadin 23-06-20 13:55

Hisarcık’ta çiftçilere 6 bin 475 Goji Berry fidanı dağıtıldı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 5 çiftçiye 25 dekar alanda yetiştirilmek üzere 6 bin 475 adet Goji Berry fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması projesi kapsamında, İl Özel İdare bütçesi ile hazırlanarak temin edilen 6 bin 475 adet Goji Berry (Kurt Üzümü) fidanı Karbasan köyü üreticilerine teslim edildi.İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde düzenlenen fidan dağıtım törenine, Kaymakam Buğra Karadağ, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çalışkan, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Şen ve İbrahim Kılıç ile çiftçiler katıldı.Hazırlanan proje nedeniyle İl ve İlçe Tarım teşkilatı personellerine teşekkür eden Kaymakam Buğra Karadağ, tarıma ayrılan ödenek ve desteklerinden dolayı, Vali Ömer Toraman’a, İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerine, çiftçiler adına ayrıca teşekkür etti.Türkiye’de olduğu gibi Kütahya’da da Goji Berry yetiştiriciliğinde bir artış gözlendiğini belirten İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, yüksek antioksidanlı gıdalardan biri olan kurt üzümünün besleyici ve iyileştirici özelliğinden dolayı tüketiminin giderek arttığını belirtti.

Yurthaber 05-06-20 11:52

Halle Berry yastık pozuyla olay oldu! Kalça hareketi...

Halle Berry de yastık meydan okuması akımına katıldı ve yastıktan yaptığı elbiseyi sosyal medya hesabından paylaştı ve yastığın kenarından görünen kalçasıyla gündem oldu.

Magazin 17-04-20 14:59

Pınar Karşıyaka - Enisey: 85-74

SALON: Mustafa Kemal Atatürk HAKEMLER: Vilius Maciulaitis (Litvanya) (xx), Kristaps Konstantinovs (Letonya) (xx), Valerio Grigioni (İtalya) (xx) PINAR KARŞIYAKA: Taylor (xxx) 17, Triche (xx) 5, Kennedy (xxx) 13, M'Baye (xxx) 12, Morgan (xx) 9, Yunus (xx) 4, Metecan (xxx) 12, Semih Erden (xxx) 9, Nusret (xx) 4 ENISEY:  Berry (xxx) 27, Gudumak (xx) 8, Komissarov (xx) 8, Hogue (xxx) 15, Rebic (xx) 5, Zakharov (x) 4, Viktorov (x) 3, Kanygin (x) 4, Mitusov (x) 1'İNCİ PERİYOT: 18-25 İLK YARI: 43-37 3'ÜNCÜ PERİYOT: 65-57 5 FAUL: Kanygin (29.40), Gudumak (38.54) (Enisey) FIBA Europe Cup 2'nci Tur L Grubu'nda Pınar Karşıyaka, en önemli rakiplerinden Enisey'i evinde yendi, liderliğini korudu: 85-74.

Spor 18-12-19 22:08