Göz Makyajı Haberleri

Mob Wife makyajı: Mob Wife makyajı nedir? Mob Wife makyajı nasıl yapılır?

Güzellik modasına bir yenisi daha eklenmiştir. Tarihin eski raflarından çıkan Mob Wife trendi günümüzde de kadınların dikkatini çekmeyi başarmıştır. 2024’ün ilk makyaj trendi Mob Wife'ın meraklıları ise oldukça artmaya başlamıştır. Peki Mob Wife makyajı nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 19:01

Clean Girl makyajı: Clean Girl makyajı nedir? Clean Girl makyajı nasıl yapılır?

Kozmetik dünyasındaki trendlerden bazıları bir anda popüler hâle gelir ve ardından hızla düşüşe geçer, bazıları da benimsenir ve artık bir stil anlayışı hâline gelir. Clean girl makeup olarak adlandırılan makyaj trendi de bunlardan biridir. Pek çok ünlü ismin de tercih ettiği bu görünümün elde edilmesi oldukça basittir. Peki clean girl makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:59

Kış makyajı: Kış makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kış ayları, güneşin daha zayıf olduğu ve nemin yüksek olduğu zamanlardır. Bu noktada cildin nem dengesinin sağlanması ve dış etkenlere karşı korunması önemlidir. Kış makyajı da cildin korunmasına ve güzel görünmesine yardımcı olmalıdır. Bu nedenle doğru makyaj teknikleri ve ürünlerin seçimi oldukça önemlidir. Peki kış makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kadin 22-02-2024 18:56

Makyajınızla yaza damga vurun! Son dönemin popüler clean girl makyaj trendiyle tanışın

Canlı görünen, ışıldayan ve sağlıklı bir cilt kimin hayali değil ki? Gündelik ve sosyal hayatınızda hayranlık dolu bakışları üzerinizde toplayacak doğal bir makyaj arıyorsanız ''clean girl'' makyajı tam size göre! Doğal bir görünüm sağlayan, sade ama bakımlı bir hava yaratan clean girl makyajı, son dönemde pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Peki, clean girl makyajı nasıl yapılır? İşte detaylar...

Kadin 12-05-2023 17:56

Göz Makyajı

Göz Makyajı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Göz Makyajı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaptığınız cilt makyajının yüzünüzde pürüzsüz görünmesini nasıl sağlayabilirsiniz? Gözenek görünümü nasıl azaltılır?

Özene bezene makyaj yapıyor ama sonuçtan memnun kalmıyor olabilirsiniz. Peki, ya bunun sebebi yeteneğiniz değil de cildinizse? Özellikle geniş gözeneklere sahipseniz makyaj yaptığınızda pürüzsüz bir görünüm elde etmeniz çok zor. Neyse ki kusursuz bir makyaj için en etkili tüyoları sizin için bir araya getirdik. Bu yazıdaki adımları uyguladıktan sonra yaptığınız makyaja siz bile inanamayacaksınız!

Kadin 20-04-2023 15:53