Gul Suyunun Cilde Faydalari Haberleri

Pirinç suyunun cilde faydaları nelerdir? Pirinç suyu sivilce lekelerine iyi gelir mi?

Pirinç suyu, pirinç tanelerini haşlama veya suda bekletme yöntemiyle elde edilen bir içecektir. Asya ve Orta Doğu'da uzun yıllardır kullanılan pirinç suyunun sağlık açısından pek çok faydası bulunmaktadır. İçerdiği lif ve nişasta ile sindirim sistemi için yararlıdır, kabızlık gibi sindirim problemlerini hafifletebilir. Aynı zamanda, bağırsakları rahatlatarak ishalin şiddetini azaltabilir.

Haber 2023-07-31 17:06:43

Elma sirkesinin cilde faydaları nelerdir, cilde ne kadar sıklıkla sürülmeli? Elma sirkesinin cilde nasıl uygulanır, cilt lekeleri için kullanılır mı?

Elma sirkesi, yüzyıllardır kullanılan doğal bir üründür ve sağlık açısından birçok faydası bulunmaktadır. Elma sirkesi, elma suyunun fermantasyonuyla elde edilen bir asittir. Yoğun bir asidik yapısı olan elma sirkesi, çeşitli sağlık sorunlarının tedavisinde, temizlik ürünlerinde ve güzellik uygulamalarında popüler bir şekilde kullanılır. Peki, elma sirkesi cilt lekeleri için nasıl kullanılır?

Haber 2023-06-15 11:25:33

Patates suyunun cilde faydaları nelerdir, cilt beyazlatır mı? Patates suyu cilde nasıl uygulanır?

Tabaklarımızın vazgeçilmez gıdalarından biri olan patates dünya genelinde yaygın olarak tüketilen bir sebzedir. Patates lezzetli olmasının yanı sıra sağlık açısından da birçok fayda sağlar. Ayrıca patates cilt sağlığı için de faydalıdır. Yemeklerinize renk ve lezzet katan patatesi sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek için düzenli olarak tüketebilirsiniz. Patatesin yanı sıra patates suyu da oldukça faydalıdır. Peki, patates suyu cildi beyazlatır mı?

Haber 2023-05-08 13:51:09

Her derde deva gül suyunun bu faydalarını hiç duymamıştınız!

Cilt problemlerinin önüne geçmek için ilk olarak cilt temizliğinin yeterli ve iyi düzeyde yapılması gerekiyor. Cildi temizlerken bitkisel ve doğal ürünler kullanmak çok daha etkili, sağlıklı sonuçlar doğuruyor. Cilt bakımında sıklıkla kullanılan gül suyu aklınıza gelebilecek her türlü cilt problemine karşı iyi geliyor. Sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmak için cilt bakım rutininize gül suyunu ekleyebilirsiniz.

Kadin 2022-04-21 16:26:17

Gül suyunu yalnızca tonik olarak kullananlar: Gül suyunun cilt bakımında nasıl kullanılabileceğini biliyor musunuz?

Görünüşüyle ve mis kokusuyla gönülleri fetheden gül, damıtılarak elde edilen suyu ile de cilde oldukça faydalı. Son yılların en büyük trendi olan doğal ürün arayışında imdadınıza koşan gül suyunun cilt bakımında ne gibi maharetleri var merak ediyor musunuz? Ferahlatıcı gül suyunun, cilt bakımında kullanımını sizler için araştırdık.

Kadin 03-01-22 10:55

Gül suyunun cilde yararları nelerdir?

Konu cilt bakım ürünleri olduğunda yararlılığı kadar içeriği de önemlidir. Günümüzde doğal ürünlere olan ilgi giderek artıyor. Eski zamanlarda kullanılan bakım ürünlerini incelediğimizde karşımıza en çok gül suyu çıkıyor. Peki gül suyunun cilde etkileri nelerdir?

Kadin 02-08-21 13:47

Maydanoz suyunun cilde faydaları nelerdir? - Güzellik Reçeteleri

Doğada bulunan bütün bitkilerin olduğu gibi maydanozun da hem cilt hem de vücut için faydaları saymakla bitmez. Maydanoz suyu cilt için resmen bir şifa kaynağıdır. Gelin birlikte bu mucizenin ayrıntılarına bakalım…

Kadin 02-12-20 10:19

Maden suyu cilt için nasıl kullanılır?

Cildine iyi bakanlardansanız; maden suyunun sizde yaratacağı güzellikten mahrum kalmayın. Maden suyu cilde nasıl kullanılır sorusunun cevabına yazımızı okuyarak hemen ulaşın. Hem ferah hissedin hem de etrafınızdaki insanlara ışık saçın. Cildimin parlak gözükmesini istiyorum diyorsanız; işte şimdi çözüm zamanı!

Kadin 03-11-20 14:51

İşte gözaltı morluklarını ve sivilceleri yok eden o mucizevi ürün...

Kadınlar için cilt bakımı çok önemlidir. Sağlıklı bir cilde sahip olmak için cildimizi temiz tutmalı, düzenli bakım yapmalıyız. Cilt temizliği ve bakımında en önemli yardımcılarımızdan birisi de gül suyudur. Doğal yapısı ve hoş kokusuyla kadınların tercih ettiği gül suyunun cilde faydalarını bu yazımızda birlikte inceleyelim.

Kadin 24-04-20 14:38

Gül suyunun cilde faydalarını gördüğünüzde inanamayacaksınız!

Pürüzsüz görünen bir cilde sahip olmak bütün kadınların arzusudur. Ergenlikte baş gösteren akne problemine bir de hormon değişikliklerinin yarattığı cilt sorunları eklenince kadınların korkulu kabusu başlar. Dermokozmetik sektöründeki ürün çeşitliliği ile kabus bir kat daha perçinlenir. Çünkü cilt bakım rutinlerinde söylenen kadar kusursuz bir cilde kavuşmak için onlarca ürün alınması gerekir.

Kadin 31-03-20 13:42

Koronavirüse karşı gül suyu kullanın!

Koronavirüse karşı sürekli kolonya kullanmanın cilde zarar vereceğine dikkat çeken Dr. Öğretim Üyesi Yavuz Örnek, koronavirüsden korunmak için gül suyu kullanılabileceğini söyledi. Gül suyunun mikrop öldürücü özelliği olduğunu söyelyen Örnek, alkol gibi cilde zararı olmadığını ve kolonya gibi hızlı uçmadığından mikrop ve virüsleri öldürmede daha etkili olabileceğini söyledi.

Haber 18-03-20 17:31

Şifa niyetine içilmeli: Kemik suyunun faydaları nelerdir?

Kemik suyunu doğal vitamin olarak tanımlayabiliriz. Bağışıklık sistemine, eklemlere, sindirim sistemine ve hatta cilde bile faydaları bulunuyor.

Yemek 13-08-18 16:37

Gül Suyunun Cilde Faydaları

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, yıllar önce keşfedilen Gülsuyunun cilt için oldukça faydalı olduğunu...

Yurthaber 24-05-18 13:08

Her derde deva koruk suyunun faydaları

Üzümün ham halinden üretilen korkuk suyu şifa deposu.Ege ve Marmara sık tüketilen koruk suyunun faydaları oldukça çok.Kabzlığa,cilde, bağırsaklara oldukça iyi gelen koruk suyunun faydaları haberimizde

Haber 24-07-15 16:14

(özel Haber) Spa’lar Sağlık Merkezi Gibi Çalışıyor

SPA’lar artık sağlık merkezi gibi hizmet veriyor. SPA uzmanı Pelin Beşbudak, termal suyunun cilde, sıcak...

Yurthaber 14-02-15 09:44