Gunes Lekeleri Haberleri

Baharda o hastalıklar artıyor! 'Özellikle geceleri daha çok...'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Kükürt, ilkbahar mevsiminde bazı cilt hastalıklarının görülme sıklığının arttığını söyledi. Bu dönemde en sık görülen cilt hastalıklarından olan kurdeşen, güneş alerjisi, alerjik deri hastalıkları, mantar enfeksiyonları ve güneş lekeleri hakkında bilgi veren Kükürt, korunma yollarını anlattı.

Kadin 2024-04-18 11:25:33

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 2024-04-17 13:08:24

Kusursuz bir cilt görünümü için bu beş şeyi yap!

Kusursuz bir cilt görünümüne sahip olmak, birçok kişinin hayali. Bunu yapmak doğru cilt bakımı alışkanlıklarıyla mümkün. Kusursuz bir cilt görünümü için dikkat etmeniz gereken beş sır bulunuyor. Bu adımlar, cildinizin sağlığını destekler, nem dengesini korur, akne ve lekeleri azaltır ve cildinizi genç ve canlı tutar. Doğru cilt bakımı rutini ile, her zaman sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 2024-03-19 16:06:22

Cilt lekelerini silip süpürüyor! Kusursuz bir cilde sahip olmak için 3 önemli madde

Cilt lekeleri, birçok kişinin karşılaştığı bir sorundur. Kusursuz bir cilde sahip olmak için doğru bakım rutinleri önemlidir. Cildi iyileştiren bu 3 madde, cildinizin tonunu eşitlemeye, lekeleri azaltmaya ve cildinizi yenilemeye yardımcı olur. Doğru cilt bakımı ile daha parlak, pürüzsüz ve kusursuz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 2024-03-15 12:34:24

Diğer Haber Etiketleri

ayaklar dudak Göz Güneş ilik iltihap bahar hastalık eo hücreler posa tett vf c vitamini c vitamini serumu alara cilt cilt bakımı hücre mon cilt lekesi ocak temizlik isim ayak paslanmış bıçak nasıl temizlenir kabartma tozu halı yastık cilt lekeleri cilt tonu eşitleme maybelline maybelline kapatıcı eraser fondöten estetik kireç çözücü kireç lekesi musluk limon sirke tuz buğday sant beyazlatıcı krem cilt beyazlatıcı krem ozon yağı güzellik aloe vera aloe vera cilde faydaları ense leke giderici leke kremi limon tuzu kolonya koltuk kola keçeli kalem mürekkep lekesi nasıl çıkar duşakabin karbonat su peeling nasıl yapılır peeling kolajen içeren besinler siyah botoks zerdeçal yaşlılık yoğurt hint beyaz sirke diş macunu fayda elma sirkesi fırın yağ lekesi nasıl çıkar yağ lekesi nasıl geçer yağ lekesini ne çıkarır kurumuş yağ lekesi nasıl çıkar mum tüyo uzman mobilya ahşap sıcaklık mayonez tarifi Parlatma bezi tiktok pişirme kağıdı temizlemek camdaki su lekesi nasıl çıkarılır hile fırın temizliği tıraş köpük çamaşır suyu cam deterjan yöntem mikrofiber bez kireç temizleyici kağıt havluluk yaşlanma karşıtı krem krem cilt bakımı faydaları nemlendirici krem nemlendirici güneş kremi pirinç unu pirinç unu maskesi beyaz koltuk altı kararması cilt lekelerine doğal çözüm maske banyo antalya pis ısı nedir çakmak vazelin kıyafet duvar Çay ruj aseton oksijenli su saç spreyi BB krem kapatıcı önerisi tüy dökücü ağda mısır unu süt cam silme Poyraz Karayel dizisi Burçin Terzioğlu İlker Kaleli sosyal medya

Daha ucuz ve etkili bir yöntem zor bulunur! Bu karışım ocağı pırıl pırıl yapıyor... 'İnatçı lekeleri zahmetsizce kaldırıyor' Temizliyor, parlatıyor ve hiç çizmiyor

Mutfakta yapılan temizliğin en zor aşamalarından bir tanesi de ocak temizliği. Özellikle kurumuş ve uzun süredir kalmış olan lekelerin, yapış yapış yağların temizlenmesi bazıları için adeta kabusa dönüşebiliyor. Ancak bir uzman, uzun uğraşlar vermek yerine çok basit ve ucuz bir yöntemle ocak temizliği yapılabileceğini paylaştı. Üstelik hazırlayacağınız temizlik karışımını evinizdeki ürünlerle dahi yapabilirsiniz. Bu karışımı kullandığınızda ocağınız tertemiz bir hale gelebilir ve parlayabilir.

Kadin 15-03-24 11:52

Uzman isim açıkladı: Bazı hastalıklar cilt lekelerine yol açabiliyor! İşte çözüm yolları

Cilt lekelerinin bazı hastalıkların sonucu olarak ortaya çıkabileceğini belirten uzman isim, “Cilt lekeleri, sivilce ya da diğer cilt yaralanmalarının sonucunda da meydana gelebiliyor. Bazı hastalıklar da bu durumun tetikleyicileri arasında yer alıyor. Örneğin, egzama veya sedef gibi hastalıklar, cildin tahriş olmasına yol açan problemler, bu listenin ilk sırasında konumlanıyor. Hamilelik gibi bazı hormonal değişikler ve bireylerin kullandığı bazı ilaçlar da cilt lekeleri doğurabiliyor." dedi.

Kadin 01-03-24 09:28

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi! 14 maddede kusursuz bir cilt

Uz. Dr. Çağdaş Koç, cilt tiplerine göre bakımın nasıl yapılacağı konusunda bilgiler verdi. Peki, cilt bakımı nasıl olmalı? Farklı cilt tiplerine göre bakım nasıl yapılmalı? Cilt lekeleri, akneler, kırışıklık ve sivilce izleri nasıl geçer? İşte tüm detaylar...

Kadin 22-02-24 10:15

Pas lekelerini anında söküp atıyor! Evde pas tutan eşyalarınızı tek malzemeyle parlatan yöntem

Günlük hayatta sıkça karşılaşılan pas lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özelliklerde evlerde masa, sehpa ve sandalye ayakları, bıçak, lavabo, küvet ve kapı kolu gibi yüzeylerde oluşan pas lekelerinden kolayca kurtulmak mümkün. Her evde bulunan tek malzeme pas lekelerini çözmede oldukça başarılı.

Kadin 06-02-24 09:38

Halı ve koltuk lekelerini tek seferde çıkarıyor! Daha önce hiç duymadığınız leke çıkarma yöntemi

Halı ve koltuk gibi ev eşyalarında oluşan çay lekeleri oldukça can sıkıcı olabiliyor. Hangi yöntemi denediysem çay lekesinden kurtulamadım diyorsanız bu şaşırtıcı ama etkili leke çıkarma yöntemini deneyebilirsiniz. Üstelik sadece tek malzeme yeterli oluyor. İşte daha önce hiç duymadığınız leke çıkarma yöntemi...

Kadin 30-01-24 08:43

Sararmış yastık lekelerini anında çıkarıyor! Tek malzeme ile kar gibi beyaz oluyor

Yatak odalarımızdaki sararmış yastık lekeleri, zamanla oluşan ve çoğu zaman can sıkan bir durumdur. Sadece tek bir malzeme ile yastık lekelerinin beyazlaması mümkün. Bu yöntem, yastıkları kar gibi beyaz hale getiriyor ve onları ilk günkü gibi temiz yapıyor. Eğer siz de sararmış yastıkları nasıl bembeyaz yaparım diye düşünüyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 10-01-24 10:55

Ciltteki kahverengi lekeler nasıl yok edilir? Cilt lekelerine ne iyi gelir?

Ciltteki kahverengi lekeler birçok insanın karşılaştığı bir cilt sorunudur. Bu lekeler, güneşe maruz kalma, yaşlanma, hormonal değişiklikler veya ciltteki yaralanmalar gibi bir dizi faktörün sonucu olarak ortaya çıkabilir. Ancak endişelenmeyin ciltteki kahverengi lekeleri hafifletmek veya tamamen yok etmek için bir dizi etkili yöntem bulunmaktadır. Peki, ciltteki lekeler nasıl geçer?

Haber 31-10-23 22:49

Makyaj çantanızın olmazsa olmazı hâline gelecek çok satan Maybelline New York kapatıcıyı sizin için inceledik

Cildinizin ışıl ışıl ve pürüzsüz görünmesini istiyorsanız makyaj rutininize kapatıcıları da eklemeniz gerekir. Lekeleri, renk eşitsizliğini ve göz altınızdaki halkaları yok etmek için kaliteli bir ürün arıyorsanız tercihinizi Maybelline Eraser kapatıcıdan yana kullanabilirsiniz. Kusursuz formülüyle popülerlik kazanan bu ürünü yakından tanımak isterseniz doğru yerdesiniz! Maybelline Instant Anti Age Eraser incelemesiyle karşınızdayız!

Kadin 19-10-23 18:00

Musluktaki inatçı kireç lekelerini dakikalar içinde yok ediyor! Ayna gibi parlayan muslukların sırrı

Musluktaki kireç, sert su kaynaklarından gelen minerallerin birikmesi sonucu oluşan yaygın bir sorundur. Kireç, suyun içinde bulunan kalsiyum ve magnezyum minerallerinin birleşmesiyle oluşur ve zamanla musluklar, armatürler ve suyun temas ettiği yüzeylerde birikir. Musluktaki kireç, sadece estetik bir sorun olmakla kalmaz, aynı zamanda su akışını azaltabilir ve muslukların performansını olumsuz etkileyebilir. Musluklardaki su lekeleri ve kireçten kurtulmak için en etkili yöntemler haberimizde.

Kadin 13-10-23 11:26

Buğday yağı cilt lekelerine iyi gelir mi? Buğday yağı ciltte nasıl kullanılır?

Cilt sağlığı insanların dikkatini çeken ve korumak istedikleri önemli bir konudur. Birçok insan cilt lekeleri, akne izleri veya yaşlanma belirtileri gibi cilt sorunları ile karşı karşıya kalabilir. Buğday yağı son yıllarda cilt bakımı dünyasında popülerlik kazanmış doğal bir yağ türüdür. Bu yağın cilt üzerindeki potansiyel faydaları pek çok kişinin ilgisini çekmiştir.

Kadin 30-09-23 22:34

Cilt beyazlatıcı krem nasıl kullanılır? Cilt beyazlatıcı krem ne zaman etki eder?

Cilt beyazlatıcı kremler cilt tonunu açmayı veya lekeleri azaltmayı amaçlayan kozmetik ürünlerdir. Bu tür kremler pigmentasyon sorunları, yaşlanma belirtileri veya güneşin neden olduğu hasarlar gibi cilt sorunlarına çözüm sunma amacı güder. Ancak cilt beyazlatıcı ürünlerin kullanımı hakkında dikkatli olunması gereken birkaç önemli nokta vardır. Cilt beyazlatıcı kremler potansiyel olarak faydalı olabilir, ancak doğru kullanımları ve uygun bir şekilde yönlendirilmeleri gerekmektedir.

Kadin 27-09-23 19:58

Ozon yağı nedir? Ozon yağı cilt lekeleri için nasıl kullanılır?

Ozon yağı son yıllarda cilt bakımında popüler hâle gelen doğal bir üründür ve cilt sağlığını iyileştirmede önemli bir yere sahiptir. Bu özel yağ, ozon gazının yağ içinde çözünmesiyle elde edilir ve antioksidan, anti-enflamatuar ve antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Ozon yağının cilt bakımındaki önemi, cildin ihtiyaçlarına çok yönlü bir şekilde yanıt vermesiyle öne çıkar. Peki, ozon yağı cilt bakımında nasıl kullanılır?

Kadin 25-09-23 20:32

Aloe vera cilt lekelerine iyi gelir mi? Aloe vera cilt lekeleri için nasıl kullanılır?

Aloe vera bitkisi binlerce yıldır insanlar için sağlık ve güzellik için kullanılan bir doğal mucize olarak kabul edilir. Bu tropikal bitki, içerdiği jelin yanı sıra antioksidanlar, vitaminler, mineraller ve amino asitler gibi birçok biyoaktif bileşen içerir. Bu özel kombinasyon cilt bakımında ve sağlıkta çeşitli faydalar sunar. Peki, aloe vera cilt için nasıl kullanılır?

Kadin 25-09-23 20:06

Cilt lekesi sorunlarına kalıcı çözüm arayanlara en iyi leke giderici kremler

Cilt lekelerinin oluşumuna son vermek isteyen herkes buraya! Güneşin zararlı ışınları, çevresel ve yapısal nedenlerle cildimizde lekeler oluşabilir. Bu lekelerin oluşmasını engellemek ve daha önce oluşmuş lekeleri gidermek için pek çok ürün mevcut. Düzenli kullanımla fayda sağlayacağınız leke karşıtı fonksiyonel kremlerini sizin için araştırdık! Gelin, en iyi cilt lekesi giderici kremleri bir araya getirdiğimiz listeye birlikte göz atalım.

Kadin 20-09-23 17:48

İnatçı lekelere son! Bu karışım tüm lekeleri anında çıkarıyor

Bir türlü çıkmak bilmeyen inatçı lekeler bazen can sıkıcı olabiliyor. Halı, koltuk ve masa örtüsü gibi ev eşyalarınızda veya kıyafetlerinizde oluşan lekeler bazen kurup kalabiliyor. Bu etkili temizlik karışımı hem kurumuş hem de inatçı lekeleri çıkarmada oldukça etkili.

Kadin 16-09-23 09:47

Halı ve koltuktaki çay lekesini saniyeler içerisinde çıkarıyor! Mucize leke çıkarma yöntemi

Halı ve koltuk üzerlerinde oluşan çay lekeleri bazen kabusa dönüşebiliyor. Özellikle açık renk mobilyalarda çok göze batan lekeler bazen hangi yöntem denenirse denensin çıkmayabiliyorlar. Tek malzeme ile yapılan bu yöntem saniyeler içerisinde çay lekesini çıkarıyor. İşte mucize leke çıkarıcı yöntem...

Kadin 14-09-23 09:30

Mucize yöntem! Duşakabin camlarındaki su lekelerini tek seferde çıkarıyor

Duşakabinde kalan su ve sabun lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Duşakabin camlarındaki su lekelerinden kurtulmak için sağlığa zararlı kimyasal ürünler kullanmak yerine evde doğal ürünler ile etkili sonuçlar alabilirsiniz. İşte duşakabin lekelerini tek seferde çıkarmanın kolay yöntemi...

Kadin 31-08-23 10:49

Karbon peeling nedir? Karbon peelingin faydaları ve zararları nelerdir?

Karbon peeling cilt bakımının yenilikçi ve etkili bir yöntemi olarak dikkat çekmektedir. Bu yöntem, cildin üst tabakasındaki ölü hücreleri ve lekeleri hedef alarak cilt yenilenmesini sağlar. Karbon peeling, özellikle akne izleri, leke sorunları, genişlemiş gözenekler ve ince kırışıklıklar gibi cilt problemlerinin tedavisinde tercih edilir. Peki, karbon peeling nedir?

Kadin 29-08-23 16:38

Tonlarca para harcamaya son! Botoks etkisi yaratan mucizevi maske tarifi

Ciltte meydana gelen kırışıklıklar istenmeyen bir görüntüye sebep veriyor. Tonla para harcayıp botoks yaptırmak yerine evde doğal yöntemlerle cildinize güzellik katabilirsiniz. Kırışıklıkları azaltmak için kolajen içeren besinleri tüketmek, yüz yogası yapmak, bol su içmek, düzenli olarak nemlendirici kullanmak büyük önem taşıyor. Evde yapılan bu maske ile de kırışıklıklar, siyah noktalar ve cilt lekeleri konusunda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kadin 27-08-23 15:18

Musluktaki inatçı kireç lekelerine son! Musluklarınız pırıl pırıl parlayacak

Kireç lekeleri ne zor çıkan lekelerden biridir. Ev hanımlarının başına dert olan kireç lekeleri için internette doğal çözüm yolları araştırılıyor. Genellikle banyo ve lavabolarda sık sık rastlanılan kireç lekeleri metallerin üzerinde hoş görünmeyen görüntüye sebebiyet veriyor. Musluklardaki su lekelerinden, kireçten kurtulmak istiyorsanız bu yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 18-08-23 09:29

İnatçı kireç lekeleri tarihe karışıyor! 2 malzeme ile kireçlenmiş musluklar ayna gibi olacak

Mutfak ve banyo musluklarında, duş başlıklarında oluşan kireçler çoğu insanın kabusu oluyor. İnatçı lekelerden biri olan kireç lekelerinden kurtulmak için kimyasal kireç sökücü kullanmak istemeyenlere doğal kireç sökücü tarif bulunuyor. İşte 2 malzeme ile muslukları ayna gibi parlatma yöntemi...

Kadin 13-07-23 09:15

Elma sirkesinin cilde faydaları nelerdir, cilde ne kadar sıklıkla sürülmeli? Elma sirkesinin cilde nasıl uygulanır, cilt lekeleri için kullanılır mı?

Elma sirkesi, yüzyıllardır kullanılan doğal bir üründür ve sağlık açısından birçok faydası bulunmaktadır. Elma sirkesi, elma suyunun fermantasyonuyla elde edilen bir asittir. Yoğun bir asidik yapısı olan elma sirkesi, çeşitli sağlık sorunlarının tedavisinde, temizlik ürünlerinde ve güzellik uygulamalarında popüler bir şekilde kullanılır. Peki, elma sirkesi cilt lekeleri için nasıl kullanılır?

Haber 15-06-23 11:25

Kireç lekelerini ovalamaya gerek kalmadan çıkartıyor! İnatçı kireci anında söküp atan karışım

Kireç lekeleri banyo ve mutfak musluklarında, metal eşyalarda pis ve bakımsız görünümlere sebep oluyor. Kireç lekelerinden kurtulmak için etkili kireç sökücü ürünler aranıyor. Ancak her evde bulunan malzemelerle hazırlanan karışımla birlikte kireç lekelerinden anında kurtulmanız mümkün olabiliyor.

Kadin 28-05-23 19:09

Fırındaki inatçı yağ lekelerini söküp atıyor! Pırıl pırıl yapıyor

Fırında yemek yapmak çok daha sağlıklı olsa da yemeğin ardında kalan yağ lekeleri oldukça can sıkıcı olabiliyor. İnatçı yağ lekelerini çıkarmanın zorlu olduğunu düşünenler bu lekeleri çıkartmak için yağ sökücü ürünlere yöneliyor. Ancak evde bulunan tek malzeme yağ lekelerini 10 dakika içerisinde çıkartabiliyor.

Kadin 17-05-23 10:33

Musluktaki kireç ve su lekelerini geçiren mucizevi temizlik tüyosu! Temizlik malzemelerine para vermeye son

Banyo ve mutfak musluklarında oluşan kireçler, su lekeleri bakımsız görünümlere sebep oluyor. Musluktaki su lekelerini geçirmek için farklı temizlik ürünleri kullanılsa da bu ürünler istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. Temizlik uzmanları musluktaki kireç ve su lekelerinin çözümünün her evde bulunan bir malzemeden geçtiğini açıkladı.

Kadin 05-05-23 14:12

Ahşaptaki sıcaklık lekelerini anında çıkartıyor! Mobilyalarınızın yeni gibi parlaması için ihtiyacınız olan tek şey...

Ahşap mobilyalarda oluşan sıcaklık lekeleri eski ve pis görünümlere sebep olabiliyor. Birçok kişi bu lekeler nedeniyle ahşap mobilyalarını değiştirmek zorunda kalıyor. Ancak her evde bulunan bir malzemenin ahşaptaki sıcaklık lekelerini anında çıkardığı ve mobilyaları parlattığı öğrenildi.

Kadin 28-04-23 11:20

Fırındaki inatçı yağ lekelerini 10 dakika söküp atıyor! Ovalamanıza bile gerek kalmayacak

Fırındaki inatçı yağ lekeleri en zorlu kirler arasında yer alıyor. Ancak bu inatçı kirleri bile çıkarmak için etkili yollar bulunuyor. Fırındaki yağ lekelerini çıkarmak için zararlı kimyasallar içeren temizlik malzemelerine ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evde bulunan temel malzemeler fırındaki yağ lekelerini söküp atarak tertemiz bir mutfağa sahip olabilirsiniz.

Kadin 26-04-23 11:05

Musluklardaki sert su lekelerini anında çıkarıyor! Temizlik uzmanlarının gizli sırrı

Musluklarda ve metal yüzeylerde oluşan su lekelerini çıkarmak oldukça zorlu olabiliyor. Su lekeleri temizlik yapılsa bile muslukların pis görünmesine neden oluyor. Temizlik uzmanları su lekelerini gidermek için kullandıkları temizlik tüyosunu paylaştılar.

Kadin 16-04-23 11:18

Su lekelerini anında yok ediyor! TikTok'ta viral olan pratik temizleme yöntemi sihir etkisi yaratıyor

Aynalarda ve cam yüzeylerde kalan su lekeleri bakımsız bir görünüme sebep olabiliyor. Su lekelerini geçirmek için ne kullanırsam kullanayım işe yaramıyor diyorsanız bu sorunun çözümü oldukça basit bir yoldan geçiyor. TikTok'ta viral olan temizleme hilesi ile su lekelerinden anında kurtulabilirsiniz.

Kadin 27-03-23 10:11

Bulduğu mucizevi karışım derz aralarını tertemiz yaptı! En inatçı lekeleri bile anında geçiriyor

Derz aralarında oluşan toz ve kirler zaman içerisinde kalıntı haline gelerek derz aralarının temizlenmesini zorlaştırıyor. Mutfak ve banyo fayanslarının pis görünmesine neden olan bu durumu çözmek için mucizevi etkiler yaratan bir karışım bulundu. Bu karışım derz aralarını tertemiz yapıyor.

Kadin 03-03-23 13:49

Ocakta ya da fırında kalan kurumuş ve inatçı yağlar nasıl çıkartılır?

Gün içinde en çok vakit geçirilen alanlardan biri elbette mutfaklar ancak çok sık kullanıldığı için buraların kirlenmesi de bir o kadar kolay oluyor. Özellikle fırınlarda ve ocaklarda bulunan inatçı yağ lekeleri epey can sıkıyor. Yine de bu lekeleri farklı yöntemlerle çıkartabilmek mümkün! Böylece daha steril ortamlarda yemek pişirmeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Haber 24-02-23 17:12

İnatçı yağ lekelerini söker atar! Ovalamadan parıl parıl yapacak

Yağ lekesi çıkarması en zorlu leke olarak biliniyor. Özellikle kuruyan yağ lekelerini çıkarmak için özel çaba sarf etmek gerekiyor. Ancak TikTok'ta paylaşılan yöntem yağ lekelerini ovalamanıza gerek kalmadan çıkartmanızı sağlayacak ipucu açıklandı. Bu mutfak hilesi sayesinde fırındaki yağ lekeleri tertemiz olacak.

Kadin 21-02-23 15:13

Camda kalan su lekeleriyle vedalaşın! Bu yöntem camlarınızı ayna gibi pırıl pırıl yapacak

Temizlik bir terapi gibi mutlu edebiliyor. Ancak temizlik sırasında zorluk çıkaran alanlar can sıkıcı olabiliyor. Camların pırıl pırıl ayna gibi parlaması istense de su lekeleri istenmeyen durumlara neden oluyor. Camdaki su lekeleri nasıl gider? En çok aratılan temizlik soruları arasında yer alıyor. Camlarınızı tertemiz yapacak yöntemlerle su lekelerine veda edebilirsiniz.

Kadin 29-11-22 13:07

Mutfağınızı tertemiz hale getirmeniz için gereken yardımcı ürünler

"İnatçı yağ ve kireç lekeleri onları iyice ovalamadan çıkmıyor. Fırın, ocak ve davlumbaz derken temizlik bitmek bilmiyor." diyorsanız artık endişe etmenize gerek yok. Bazı yardımcı ürünlerle mutfağınızı hızlı ve kolay bir şekilde pırıl pırıl yapabilirsiniz. "Bu ürünleri nereden bulabilirim?" diye merak ediyorsanız okumaya devam etmeniz yeterli.

Haber 28-11-22 16:50

Etkisini anında gösterecek, çok satan yaşlanma karşıtı cilt bakım ürünleri

Cildinizi yaşlanma belirtilerine karşı korumak ve cildinize etkili şekilde bakım yapmak istiyorsanız günlük rutininize yaşlanma karşıtı ürünleri ekleyebilirsiniz. Böylelikle kırışıklık, cilt lekeleri ve esneklik kaybı gibi olası sorunların önüne kolayca geçebilirsiniz. Siz de cildinize en uygun bakım ürünlerine karar vermek için bir araya getirdiğimiz yaşlanma karşıtı seçeneklere göz atabilirsiniz!

Kadin 10-11-22 13:34

Sonbaharda cildinize canlılık katacak en etkili cilt bakım ürünleri

Sonbaharın bir gün güneşli, bir gün yağmurlu havası hayatınızın her alanını etkilediği gibi cildinizi de etkileyebilir. Kuruluk, güneş lekeleri gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde cildiniz her zamankinden daha özenli bir bakıma ihtiyaç duyabilir. Cilt bakım rutininize ekleyeceğiniz birkaç ürünle cildinizi canlandırabilir, sonbaharın etkilerinden korunabilirsiniz. Cildiniz için hazırladığımız listeyi incelemeye ne dersiniz?

Kadin 24-10-22 16:24

Deneyenler öneriyor: Cildi bembeyaz yapıyor, gençleştiriyor! Cilt tonunu açan pirinç unlu maske tarifi

Birçok kişi cilt tonunu açmak istiyor. Daha beyaz ve parlak bir cilde sahip olmak için çeşitli ürünler kullanılıyor. Ancak çok yüksek fiyatlara satılan bu ürünleri almaya hiç gerek yok. Evde pirinç unu kullanılarak yapılan maske cildi beyazlatıyor, parlatıyor, lekeleri götürüyor. İşte bebek gibi bir cilde sahip olmak için etkili olan o maske tarifi...

Kadin 20-10-22 07:48

Ne kadar silersem sileyim su izi kalıyor diyorsanız bir de bunu deneyin! Duşakabindeki su izlerini şıp diye çıkaracak

Temizlik yaptıktan sonra herkese bir rahatlama geliyor. Temizlenen alanların ferahlığı bile ruh halini etkiliyor. Ancak temizlikten sonra her yerin pırıl pırıl görünmesini isterken duşakabinde kalan su lekeleri oldukça sinir bozucu olabiliyor. Duşakabinin su lekelerini çıkarmak isteyenler bu durumla zorlu bir şekilde mücadele ediyorlar. Duşakabindeki su lekeleri nasıl geçer? diye araştırmalar yapılıyor. Bu su lekelerini çıkarmanın yolu aslında oldukça basit!

Kadin 16-10-22 07:18

Boğazı kesilerek öldürülmüştü! Dövizcinin son telefon görüşmesinin izi katile götürdü... Kan lekelerini ıslak mendille silmeye çalışmış

Antalya'da dün seyyar dövizci Ramazan Kırınfil, vahşi bir cinayete kurban gitmiş, aracının içinde boğazı kesilerek öldürülmüştü. Olay sonrası jandarmanın kurduğu özel ekip tarafından yakalanan şüphelinin aracında ve evinde yapılan aramada kan lekeli giysiler ve bu lekeleri silmekte kullanılan ıslak mendil bulundu. Cinayet zanlısının sürekli kumar oynadığı ve dövizciden ara ara borç para istediği öğrenildi. Ramazan A., Kemer Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile gözaltına alındı.

Haber 28-09-22 15:30

Mobilyalarda oluşan beyaz lekeleri çıkarmak çok basit! Tek malzeme ile etkili sonuçlar alabilirsiniz

Mobilyaların üzerine konulan sıcak içecekler, yiyecekler mobilyada çeşitli izler oluşmasına neden olabiliyor. Bu izler oldukça kötü bir görünüme sebep oluyor. Birçok insan mobilyada oluşan beyaz lekelerin nasıl geçeceğini merak ediyor. Bu lekeler nedeniyle mobilya değişimi yapan insanlar bulunuyor. Ancak bu lekeleri çıkarmak için oldukça kolay bir hile bulunuyor.

Kadin 18-09-22 07:41

Çay lekesine hemen müdahale edin! En inatçı lekeleri çıkarmak için bunu uygulayın

Çay ülkemizde en sevilen içecekler arasında üst sırada yer alıyor. Sevilerek tüketilen çayın dökülmesi durumunda dökülen yerde istenmeyen lekeler oluşabiliyor. Çay lekesi zor çıkan lekeler arasında bulunuyor. Ancak inatçı çay lekelerini çıkarmak için çeşitli yöntemler bulunuyor.

Kadin 15-09-22 15:16

Dert etmeyin! Ruj lekesini çıkarmanız çok kolay, ruj lekesi nasıl çıkar?

Kıyafetleri her zaman makyaj yapmadan önce giymek gerekiyor. Makyajdan sonra giydiğimiz kıyafetlerde çeşitli makyaj kalıntıları kalabiliyor. Özellikle ruj lekeleri oldukça zor çıktığı düşünülen lekeler arasında bulunuyor. Ancak doğru yöntemler ile ruj lekesini çıkarmak hiç de zor değil! Aşağıda yer alan temizlik hilelerini kullanarak ruj lekesini çıkarabilirsiniz.

Kadin 30-08-22 11:52

İstenmeyen lekeleri kapatırken kullanabileceğiniz en iyi kapatan bb kremler

Pürüzsüz ve canlı görünen bir cilde sahip olmak muhtemelen birçok kişinin hayali. Neyse ki makyaj ile kolayca cilt tonunuzu eşitleyip cilt kusurlarını kapatabilirsiniz. Bu noktada sizin tercihiniz de fondöten yerine BB kremlerden yanaysa çok şanslısınız, ''En iyi kapatan BB krem hangisi?'' sorusunu sizin için yanıtladık. Peki, en iyi kapatan BB kremler listesinin detaylarına göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-08-22 16:05

Mucizevi maske tarifi! Yüzdeki tüyleri gideriyor, cilt lekelerini düzenliyor

Cilt bakımında yüze verilen oldukça önem taşıyor. Daha sağlıklı ve bakımlı bir görünüm için cilt temizliğini ve bakımını aksatmamak gerekiyor. Yüzde çıkan istenmeyen tüyler ve cilt lekeleri can sıkıcı durumlara yol açabiliyor. Tüm bu sorunlar için doğal maske tarifleri bulunuyor.

Kadin 11-08-22 07:06

Evdeki malzemelerle kendi temizleyicinizi yapın! İnatçı lekeleri söker atar, camları tertemiz yapar

Ev temizliğinde en göze batan yerlerde cam ve pencerelerdir. En ufak lekenin iz bıraktığı pencereler evin hem içeriden hem de dışarında görünen yüzüdür. Cam temizliği için ekstradan para harcamadan, evdeki malzemelerle kendi temizleyicinizi yapabilirsiniz. Üstelik bu sayede hem tasarruf yapar hem de inatçı lekelerden anında kurtularak camların tertemiz olmasını sağlarsınız.

Kadin 27-07-22 09:48