Güneş Yanığı Haberleri

Evinizden eksik etmeyin: Cildi ve saçları ışıl ışıl parlatıyor! En az 10 yaş gençleştiriyor

Cilt ve saç bakımında doğal ürünlerin oldukça etkili faydaları bulunuyor. Pahalı ürünler almak yerine evde doğal ürünler ile bakım yapmak isteyenlerin evinde mutlaka aloe vera jeli bulunuyor. İşte duyunca şaşıracağınız aloe vera jelinin mucizevi faydaları...

Kadin 02-09-2023 16:25

Güneş yanığına iyi gelen kremler: Güneş yanıklarına ne iyi gelir, kaç günde geçer?

Güneşin sıcak kucaklayışı ve berrak mavi gökyüzü altında geçirilen keyifli saatler yaşamımıza neşe ve enerji katarken aşırı güneşe maruz kalmak da cilt sağlığımız için bazı riskler barındırır. Maalesef güneş yanıkları yaz mevsiminde sık karşılaşılan yaygın bir sorundur ve cilt üzerinde ciddi rahatsızlıklara yol açabilir. Neyse ki güneş yanıklarının hızlı ve sağlıklı bir şekilde iyileşmesine yardımcı olan çeşitli kremler ve tedavi yöntemleri bulunur.

Haber 29-07-2023 20:29

Tatilde yaşayacağınız güneş yanığı acılarına son! İşte acınızı en hafife indirecek en faydalı ürünler

Farkında olmadan güneş altında fazla kaldıysanız ya da güneş koruyucu sürmeyi ihmâl ettiyseniz keyifli tatil günlerinizin yerini sancılı zamanlara bırakması çok olası. Neyse ki güneş sonrasında kızarıklığı azaltacak, sızlayan cildinizi rahatlatacak ve cilt bariyerinizi toparlayacak, güneş yanığı üzerinde en etkili ürünleri sizler için derledik. Haydi, bir süre için rutininize eklemeniz gereken bu ürünleri birlikte keşfetmeye başlayalım.

Haber 21-07-2023 16:39

Tatili resmen kabusa döndü! Hava bulutlu olduğu için güneş kremi sürmeyince hastanelik oldu

Yenidoğan hemşiresi Charlotte Oliver, geçen ay ailesiyle birlikte İspanya’da yaptığı tatilde ikinci ve üçüncü derece güneş yanığı geçirdi. Hava bulutlu olduğu için güneş kremi sürmeyi unuttuğunu dile getiren Oliver, “Kendimi hasta hissettim ve doktora başvurmak zorunda kaldım” dedi.

Trend 14-07-2023 15:19

Güneş yanığı nasıl geçer, kaç günde iyileşir? Güneş yanığına ne iyi gelir, güneş yanığı için doğal ve bitkisel krem önerileri nelerdir?

Güneşin sıcak ışığı ve tatlı esintisi yaz mevsiminde birçok insanı açık havaya çekiyor. Plajlarda, parklarda veya bahçelerde keyifli vakit geçirirken güneşin cömert ışınlarından yararlanmak için kendimizi güneşe teslim ederiz. Ancak güneşin bu sevgi dolu dokunuşu bazen düşündüğümüzden daha fazla zarar verebilir. Güneş yanığı cilt üzerindeki güneş ışınlarının aşırı maruz kalması sonucu oluşan bir yanma durumudur. Peki, güneş yanığına ne iyi gelir?

Haber 14-06-2023 12:41

Güneş yanığını 30 dakikada iyileştiren yöntemini paylaştı! Yoğurt kullanmak yerine...

Bir yıl boyunca bronzlaşmanın hayalini kursak da yanlış bronzlaşma aşamaları güneş yanıklarına neden olabiliyor. Dayanılmaz acılar ve kızarıklar yaratan güneş yanıklarının etkisini azaltmak için uygun yöntemler aranıyor. TikTok'ta kendi güneş yanığı tedavisini paylaşan biri bu yöntemin mucizevi olduğunu belirtti.

Kadin 12-06-2023 12:05

Faydalarını duyanlar evinden eksik etmiyor! En az 10 yaş gençleştiriyor

Cilt ve saç bakımında doğal ürünleri tercih eden kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Doğal ürünler pahalı malzemelerden çok daha etkili sonuçlar sağlayabiliyor. Her evde bulunması gereken bir ürün birçok saç ve cilt problemine karşı mucizeler yaratıyor.

Kadin 29-05-2023 15:20

Buzdolabında bekleyen doğal güneş yanığı ilaçları

Sıcak hava dalgası başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok noktasında etkisini tüm gücüyle sürdürüyor. Ülkemizde bazı bölgelerde 40 dereceleri aşmış olan hava sıcakları sağlığımızı ciddi şekilde etkiliyor. Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunmak için dışarı çıkarken mutlaka güneş koruyucu krem sürün. Güneş kremi sürmeyi unuttuğunuz zamanlarda da endişelenmeyin. Çünkü cildinizi yatıştırmaya yarayan doğal güneş yanığı ilaçlarından bazılarını buzdolabında bulabilirsiniz.

Haber 20-08-2022 14:01

Plastik gibi eridi: Uyandığında fark etti! Gözlerine inanamadı

Güneşte uyuya kalan kadın, uyandığında alnını görünce dehşete düştü. Londralı güzellik uzmanı Şirin Murad, tatil için gittiği Bulgaristan’da dehşeti yaşadı. Güneş kremi sürmeden güneşlenen 25 yaşındaki genç kadın, uyuya kalınca olanlar oldu. Yarım saat uyuklaması genç kadına pahalıya patladı. Güneşten alnı yanan kadın, ertesi gün aynaya baktığında alnının plastik gibi eridiğini fark etti.

Haber 20-08-2022 13:35

Fotoyaşlanma, melazma, cilt kanseri... Vaka sayıları patladı!

Güneş ışınlarının cilt üzerindeki yıkıcı etkileri uzun süredir bilinen konulardan. Zararlı ışınlar ciddi cilt sorunlarına neden oluyor. Cilt sorunları uzun ya da kısa vadede istenmeyen sonuçlara sebep olabilir. Son yıllarda artan güneş ışınlarına bağlı cilt sorunlarına karşı uzmanlar herkesi tedbir almaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Haber 18-08-2022 11:22

Eczacı öneriyor “Güneş yanıkları için her evde bulunan 5 doğal ilaç” Güneş yanığına ne iyi gelir?

Güneş her ne kadar D vitamini almamız için gerekli olsa da zararlı güneş ışınları sağlığımızı tehlikeye atmaktadır. Güneşten korunmamak ciltte yanıklara neden olmaktadır. Eczacı Parvinder Sagoo, güneş yanıkları için her evde bulunan 5 doğal ilacı açıkladı.

Haber 11-08-2022 17:28

Yaz aylarında gözde görülen güneş yanığı görme kaybına yol açabiliyor

Türk Oftalmoloji Derneği Tıbbi Retina Birimi Sekreteri Prof. Dr. Nurten Ünlü: - "Çocuklar ve gençler yaz aylarına ev dışında, parklarda, deniz kenarlarında daha fazla vakit geçirdikleri için 'solar retinopati' dediğimiz gözün ağ tabakasında güneş yanığı görülebiliyor. Bu hastalık sebebiyle gözlerde katarakt oluşabiliyor ya da daha ileri safhada görme kaybı yaşanabiliyor"

Yurthaber 09-08-2022 11:27

Geçirir sanıyorsunuz ama iz bırakabilir! Güneş yanığınızı tedavi etmek için sakın yapmayın

Yaz aylarında güneş yanıkları oldukça artmaya başlıyor. Güneş yanıklarına uygulanan birçok tedavi yöntemi oldukça ciddi sonuçlara yol açabiliyor. Güneş yanıklarını tedavi etmek için cildinize sürdükleriniz cilt lekesine sebep olabilir. Bunu önlemek adına güneş yanıkları hakkında bilinçli olmak gerekiyor.

Haber 01-07-2022 10:27

Yaz aylarında artıyor! Olmamak için yapmanız gereken…

Yaz mevsiminde hava sıcaklıkları nedeniyle birçok sorun yaşanabiliyor. Yaşanan sorunlar arasında cilt problemleri üst sırada yer alıyor. Uzmanlar yazın artış gösteren cilt mantarlarına karşı uyarılarda bulunuyor. Cilt mantarlarından korunmak için yapmanız gereken çok basit yöntemler bulunuyor.

Haber 13-06-2022 10:35

Güneş yanıkları nasıl geçer?

Tüm yıl boyunca tatil için beklediniz ve sonunda o çok hayal ettiğiniz denize karşı şezlonga uzandınız... Güneş teninizi ısıtırken uyuyakaldınız... Buraya kadar her şey güzel, peki uyandığınızda yaşadığınız güneş yanığı acısı için bir çözümünüz var mı?

Kadin 11-08-2021 17:30