Güzellik Salonu Haberleri

Güzellik merkezinde akılalmaz olay: Topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olmuş! Boks torbasını yumruklar gibi vurmuş

İstanbul'daki bir güzellik salonunda yaşanan dayak olayı akıllara durgunluk verdi. İddiaya göre güzellik merkezinin sahibi A.G., estestisyen Yasemin Er'i darbetti. Er'in kardeşi, "Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. A.G.'nin şiddete başvurmasının sebebi ise iddiaya göre topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olması!

Haber 10-03-2024 11:36

Güzellik salonunda eski eş ve yeni sevgili karşılaştı! Bir anda ortalık karıştı... Kavgaya annesi de dahil oldu

Birleşik Krallık’ın Liverpool bölgesindeki bir güzellik salonunda ismi açıklanmayan bir adamın eski eşi ve yeni sevgilisi denk geldi. İkili birbirlerini ihanet iddiaları nedeniyle tanıyordu. Bu yüzden karşılaştıkları anda sözlü olarak tartışmaya başladılar. Eski eş sözlü tartışmanın şiddetlenmesi üzerine annesi ve kız kardeşini çağırarak yeni sevgiliyi darp etti.

Trend 05-08-2023 14:04

Kuaför, berber ve güzellik salonlarıyla ilgili yeni karar! 1 Ocak bekleniyordu, 1 Temmuz'a ertelendi

Kuaför, berber ve güzellik salonlarının haftada 1 gün kapalı kalma kararının 1 Ocak 2023 itibarıyla yürürlüğe girmesi bekleniyordu. İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ticaret Bakanlığından bilgi aldığını belirterek, "1 Ocak itibarıyla uygulamaya alınacak bu kararın 1 Temmuz 2023'e ertelendiği bilgisini aldım." ifadelerini kullandı.

Finans 28-12-2022 20:18

Kocaeli'de güzellik salonu kurşunlandı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, bir güzellik salonunun kurşunlanmasıyla ilgili çalışma başlatıldı.

Yurthaber 14-12-2022 12:26

Güzellik Salonu

Güzellik Salonu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güzellik Salonu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kuaför, güzellik salonu... 16 meslek için yeni dönem! Son tarih 31 Aralık: Bu belgeye sahip olmayanlar çalışamayacak

Birçok meslek grubunu etkileyecek yeni düzenlemeye günler kaldı. Mesleki Yeterlilik Belgesi dönemi 1 Ocak itibarıyla başlıyor. Bu belgeye sahip olmayan, aralarında kuaför ve güzellik salonunun da bulunduğu 16 meslek grubu çalışma iznine sahip olmayacak. Böylelikle mesleki yeterlilik belgesi şartı aranan "tehlikeli" ve "çok tehlikeli" sınıfındaki meslek sayısı da 204'e yükseliyor.

Finans 27-11-2022 12:08

Kuaförde saçını yıkattığı için canından oluyordu! Felç geçirmesine neden oldu

Kuaför, saç bakımı için sıklıkla tercih ediliyor. Kadınlar kuaförde saç boyatmanın veya saç yıkatmanın çok daha pratik olduğunu belirtiyorlar. Ancak kuaföre gidince çeşitli risklerle karşı karşıya kalınabiliyor. 50 yaşındaki bir kadın kuaförde saçını yıkatırken yapılan hata nedeniyle felç geçirdi.

Kadin 01-11-2022 16:08

Adı güzellik salonu ama yapılanların sonu yok! 'Pes' dedirten uygulamalar: Bakanlık ceza yağdırdı

Güzellik salonu adı altında açılan işletmelerde yapılan uygulamalar sonrası Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Botoks, dudak renklendirme, dolgu, çatlak ve akne tedavisi, gıdı eritme, kalça ve göğüs büyütme gibi cerrahi operasyonlar uyguladığı da belirtilen çok sayıda işletmeye 1,5 milyon lira ceza kesildi. Öte yandan "mide fıtığı ameliyatı" yapan bir profesör de ceza yedi

Haber 05-10-2022 07:31