Guzellik Trendi Haberleri

TikTok'un yeni çılgın flört yöntemi viral oluyor! Hayatını değiştiren uygulamayı böyle anlattı... Sonsuza kadar onun aklında kalacaksın

TikTok'ta popüler hale gelen son dönemin yeni flört trendi çok konuşulmaya devam ediyor. Yaratıcısı tarafından 'Cavoodle yöntemi' olarak isimlendirilen trend adını aslında sevimli bir köpek ırkından alıyor. Avustralyalı sosyal medya fenomeni Pheveya'ya göre bir milyondan fazla izlenen ve 100.000'den fazla beğeni alan gönderisinde genç kadın bu yöntemin hayatını tamamen değiştirdiğini söyledi.

Trend 2024-04-02 09:20:46

'Beni yeni bir kanepe almaktan kurtardı' Buzdolabı, mutfak dolabı ve tezgahtan sonra... Evini yenilemek isteyenler şimdi de koltuklarını boyuyor! O detaya dikkat

Evinde dekoratif anlamda değişikliğe gitmek isteyen, eski eşyalarından sıkılan ve yenilemek isteyen pek çok kişi, bu süreçte ciddi masraflarla karşılaşabiliyor. Bu nedenle de son yıllarda mutfak dolaplarından tezgahlara, ahşap mobilyalardan buzdolabına kadar pek çok eşyayı boyayarak yeni bir ürüne dönüştürme trendi ortaya çıktı. Ancak koltuk boyamayı ilk kez duyuyor olabilirsiniz. Alıştığımız şekilde koltukların kılıfını yeniletmek yerine direkt boyayanlar var. Fakat uzmanlar uyarıyor.

Kadin 2024-03-22 12:18:36

Mob Wife makyajı: Mob Wife makyajı nedir? Mob Wife makyajı nasıl yapılır?

Güzellik modasına bir yenisi daha eklenmiştir. Tarihin eski raflarından çıkan Mob Wife trendi günümüzde de kadınların dikkatini çekmeyi başarmıştır. 2024’ün ilk makyaj trendi Mob Wife'ın meraklıları ise oldukça artmaya başlamıştır. Peki Mob Wife makyajı nasıl yapılır?

Kadin 2024-02-22 19:01:26

Clean Girl makyajı: Clean Girl makyajı nedir? Clean Girl makyajı nasıl yapılır?

Kozmetik dünyasındaki trendlerden bazıları bir anda popüler hâle gelir ve ardından hızla düşüşe geçer, bazıları da benimsenir ve artık bir stil anlayışı hâline gelir. Clean girl makeup olarak adlandırılan makyaj trendi de bunlardan biridir. Pek çok ünlü ismin de tercih ettiği bu görünümün elde edilmesi oldukça basittir. Peki clean girl makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kadin 2024-02-22 18:59:56

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya tiktok flört ilişki sorunları koltuk boyama kanepe kendin yap ( dıy) dekorasyon Güneş güzellik makyaj göz makyajı ruj ayak ele popstar estetik sünnet Deri kapitone mont erkek mont kadın mont erkek mont modelleri kadın mont modelleri sağlıklı sebzeler yiyecekler saklama kabı saklama kabı plastik plastik saklama kabı yağsız fritöz yoğurt makinesi Kalp‎ topuk yıldız Koton koton elbise koton etek koton kaban koton pantolon koton mont koton sweatshirt mon kilo verme zayıflama detoks çekiç kemik Akıllı yüzük damat güneş kremi güneş kremi faydaları doğum gözlük gözlük çeşitleri gözlük modelleri güneş gözlük modelleri erkek gözlük kemik gözlük numarasız gözlük hücre hücreler iltihap tıraş sivilce cilt trend kot bikini Göz sırt tanga mayo genital bölge vücut göğüs Model Twitter Playboy moda iç çamaşırı eo korse kadın kombin stil pantolon büyük göğüs küçük göğüs siyah dekolte transparan transparan kıyafet sütyen zebra dünyanın en güzel kadını leopar desenler bikini modelleri Brezilya Bella Hadid Florence Pugh kaş genç yaş Kuaför uzman gençleşme yöntemleri botoks mevsim sebzesi mevsim sebzeleri mevsimine göre sebzeler tırnak oje hailey bieber galaksi Amerika abd yulaf bal ustura ağda limon püf noktası yemek tarifi tarifi kaşar turşu kaşar peyniri püf noktaları alara ayaklar bilek şişme mont şişme mont kadın kadın şişme mont isim güzel tehlike kirpik mastürbasyon Doktor yılbaşı süsleri Deodorant travma Vajina Ağrı Jinekolog Kendall Jenner Kylie Jenner Taylor Swift Altın regl boğulma uyku apnesi ağız Kilo vermek vajinal akıntı fayda zarar seks Cinsellik kaş almak saç cımbız dudak makyaj malzemeleri pudra allık glitter göz kalemi far paleti Meral Akşener İYİ Parti Recep Tayyip Erdoğan testosteron orgazm Ürolog

İnci Taneleri'nin Dilber dansı moda olunca Popstar Mehtap isyan etti! Siz kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz

İnci Taneleri ile başlayan Dilber trendi bitmiyor. Popçu Gülşen'in de şarkıyı söylemesi ve dans etmesi sonrasında Popstar Mehtap isyan etti. Geçmişte pavyonlarda kötü şeyler yaşayan Mehtap bu trende sert çıktı.

Magazin 28-01-24 12:06

Yüzüne sünnet derisi enjekte ettireceklere seslendi! Biz Müslüman ülkeyiz, bol bol var sözleri sosyal medyada gündem yarattı

Güzellik trendleri her geçen gün farklılaşarak bambaşka bir noktaya giderken son günlerin trendi ise sünnet derisi enjeksiyonu oldu. Bebek plasentasıyla yapılan uygulamaların ardından son dönemde sünnet derisinden elde edilen kök hücrelerin cilt üzerine uygulanması popüler oldu. TikTok'ta paylaşım yapan bir güzellik uzmanı ise, "Biz Müslüman ülkeyiz, bol bol var" diyerek sünnet derisi enjekte ettirmek isteyenlere seslendi.

Trend 07-12-23 10:40

Konfor ve tarz bir arada! Sezonun yükselen trendi kapitone mont modelleri

Soğukların kendini iyice hissettirmeye başladığı kış günlerinde tarzınızdan ödün vermeden de sıcacık kalabileceğinizi söylesek ne derdiniz? Soğuktan korunmak için giydiğimiz kendimizden bile ağır montlara karşın kış sezonunun en dikkat çeken giyim trendleri arasında yer alan kapitone montlar renkli seçenekleri ve özgün detaylarıyla her tarza hitap ederken soğuklara karşı sizi sıcak tutan tasarımlara sahipler. Gelin, tarzınızı göstereceğiniz sezonun öne çıkan kapitone montlara bir göz atalım.

Haber 06-12-23 18:26

Son zamanların yükselen trendi pre-cook ile yemek hazırlamak dert olmaktan çıkıyor

Çalışanların, diyet yapanların kurtarıcısı olan pre-cook trendi, son zamanlarda ülkemizde de popülerlik kazandı. Haftalık yemek listenizi çıkarıp tüm yemekleri önceden hazırlayarak zamandan kazanmanızı sağlayan bu trendi anlattığımız ve mutfağınızda olması gerekenleri listelediğimiz yazımızı okumaya hazır mısınız?

Yemek 28-11-23 16:57

Bu sezon mutlaka denemeniz gereken 5 trend 5 elbise!

Yıl boyu ışıldamak ve kendini özel hissetmek isteyenler kombinlerinde elbise tasarımlarından ilham alıyor! Bazen konforlu bazen feminen ve iddialı bir görünüm yaratmak istiyor ve her daim şık, zarif, dinamik görünmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için sezonun yıldızı 5 trendi ve 5 elbiseyi bir araya getirdik.

Kadin 27-11-23 14:12

Popüler detoks trendi: Internal Shower ile dümdüz bir karına sahip olun!

Son dönemlerin popüler dedoks kürü Internal Shower diğer adıyla iç organ duşu, sindirim sistemini temizliyor ve harekete geçiriyor. Sabah aç karnına içerek mideden başlayıp tüm sindirim sisteminde rahatlık ve hafiflik sağlıyor.

Kadin 17-11-23 09:31

Sosyal medyanın korkunç yeni akımı! Yüzlerine çekiçle vura vura şekillendiriyorlar... Uzmanlar uyardı: Kemiklerinizi kasıtlı olarak kırmayın

TikTok'ta 364 milyon görüntülenmeye ulaşan "Kemik parçalama eğitimi" trendi korkunç bir boyuta ulaştı. Yüzlerini şekillendirmek isteyenlerin çekiç kullandığı TikTok trendi alarm veriyor. Tıp uzmanları yeni trende karşı ikazlarını yenilerken insanları kalıcı olarak şekil bozukluğuna neden olabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Trend 04-10-23 09:03

Akıllı telefon, akıllı saat, akıllı gözlük derken... Yakında şaşırtıcı bir 'akıllı' ürünün daha trendi başlayabilir!

Akıllı saat, akıllı gözlük, akıllı süpürge, akıllı kamera... Bugüne dek akıllı ürün kategorisine giren çok fazla ürün bir trend yakaladı. Ancak iddiaya göre çok yakında şaşırtıcı bir 'akıllı' ürünün daha trendi başlayabilir. İşte detaylar...

Haber 18-09-23 14:09

Gelinlerden sıra şimdi damatlarda! Sosyal medyanın yeni akımı “Damat makyajı” oldu

Düğün gününde gelin ve damadın hazırlık sürecinin çekilerek sosyal medyadan paylaşılması son dönemde daha da popüler oldu. Ancak sosyal medyanın yeni trendi düğün gününde makyaj yapan damat oldu. Gelinlerden sonra damatların makyaj yaptırması sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 09-09-23 11:39

TikTok'u ele geçiren bu trende aman dikkat! Uzmanlar 'Doğru değil' diyerek uyardı

TikTok, son günlerde yeni bir trend ile çalkalanıyor. Influencerlar arasında hızla viral olan bu akıma karşı uzmanlardan da uyarılar gecikmedi. Sosyal medyada sıklıkla karşımıza çıkan SPF kokteyli trendi güneş kreminin geride bıraktığı beyaz görünüme karşı bir çözüm gibi görünüyor. Ancak cilt bakım uzmanları bunun iyi bir yöntem olmadığını söylüyor. Peki, SPF kokteyli nedir, sağlığa zararı nedir? İşte tüm merak edilenler...

Kadin 05-09-23 15:31

Sosyal medyanın tepki çeken trendi! Çocuklarının kafalarında yumurta kırıp gülüyorlar

Sosyal medyada her geçen gün yeni bir akım ortaya çıkmaya başlarken beraberinde de tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak sosyal medyada anne ve babaların çocuklarının kafalarında yumurta kırdıkları akım popüler oldu. Ancak uzmanlar bu trendin çocukların psikolojik açıdan etkilenebileceğini söyleyerek uyarılarda bulundu.

Trend 24-08-23 09:53

Sosyal medyanın yeni trendi! Anneler sezaryan doğum sırasında bebeklerini kendileri çıkartıyorlar

Sosyal medyada son dönemde bir doğum trendi kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Yeni sezaryan prosedüründe anneler bebekleriyle bağ kurabilmek için doğum sırasında ellerini ameliyatın yapıldığı bölgeye doğru uzatarak bebeklerini çıkartıyorlar. Anne yardımcı sezaryan (MAC) olarak anılan trend sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 26-07-23 13:16

Bu yazın trendi olacak hem şık hem sportif unisex güneş gözlükleri

Sıcak yaz günlerinde tarzınızla parlamak ve gözlerinizi güneşin zararlı ışınlarından korumak için iyi bir gözlük arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Renkli camları, zamansız çerçeveleri ve eşsiz tasarımlarıyla gören herkesin beğenisini kazanacak modelleri listeledik. Gelin, stilinize yeni bir boyut kazandıracak unisex güneş gözlüklerini hep birlikte inceleyelim.

Haber 20-07-23 17:03

Yüz tüylerinizi almadan önce tekrar düşünün! TikTok trendi cildini mahvetti

Yüz tüylerini alma trendi giderek yayılıyor. Kadın yüz tüylerini almak zararlı mı, yüz tüylerini almak tüylerin sert çıkmasına neden olur mu gibi soruları aratıyor. Uzmanlar ve yüz tıraşını deneyimleyenler bu konuda ikiye ayrılıyor. Gana'da yüzünü tıraş ettikten sonra cilt problemleri yaşayan bir kişi herkesi uyardı.

Kadin 02-06-23 10:46

Sosyal medyanın yeni bikini trendi akın akın yayılıyor! Denim bikiniler tartışma yarattı

Yaz aylarına sayılı zaman kalmışken tüm dünyada bikini trendlerini de yavaş yavaş belirleniyor. Özellikle son dönemde popüler olan denim (kot) bikini modellerini sosyal medya fenomenleri tarafından tanıtılmaya başlandı. Magdalene Keskic ve Andera Garcia gibi fenomen isimlerin tercih ettiği kot bikini takımları bu yazın favorisi olmaya aday. Ancak moda uzmanları trendle ilgili olarak bir soruna değindi.

Trend 13-05-23 15:09

Yapışkan bikini trendi akıllara durgunluk veriyor! Havuz başında giydiği tanga bikini altı olay oldu

Bikini ve mayo trendleri her sene değişim gösteriyor. Bu sene bazı markaların çıkarttığı yapışkan bikini modelleri oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medya modeli Chloe Saxon, havuz başında giydiği iddialı yapışkan bikinisiyle hayranlarından tam not aldı.

Kadin 10-05-23 11:10

Göğüslerini örtmek için vücut bandı kullanarak kıvrımlarını sergiledi! Bu trend görenleri şaşırtıyor

Vücut bandı trendi daha çok kostüm olarak algılanıp dansçılar ve sanatçılar tarafından uygulanıyordu. Göğüsleri kapatmak için dekolteli elbiselerde kurtarıcı olarak görülen vücut bantlarını iç çamaşırı amacıyla kullanan Playboy modeli Iryna Ivanova, bu trendi çırılçıplak vücuduna uygulayarak poz verdi.

Kadin 07-05-23 09:40

İç çamaşırını dışarıda giyerek gururla paylaştı! Dolgusuyla küçük göğüsleri büyük gösteriyor

İç çamaşırını üst olarak dışarıda giyme trendi 2023 yılının gözdesi olarak görülüyor. Korseleri blazer ceketler ve uygun pantolonlarla kombinleyerek çarpıcı bir görünüm kazanan kadınlar yaptıkları kombinleri sosyal medyalarından paylaşıyor. TikTok'ta iç çamaşırını giyerek küçük göğüsleri büyütmenin yolunu gösteren bir kadın oldukça beğenildi.

Kadin 25-04-23 09:53

Model tamamen transparan iç çamaşırıyla dışarı çıkarak göz kamaştırdı! Göğüslerini kapatmak için...

Pijamalarla sokağa çıkma trendinin ardından iç çamaşır ve korse ile yapılan kombinler oldukça dikkat çekiyor. Bir iç çamaşırı modeli olan Uma, sosyal medya hesabında tamamen transparan korseyi kombinlediği kıyafetiyle dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları iç çamaşırını sokağa giyme trendi hakkında düşüncelerini paylaştı.

Kadin 22-04-23 14:19

Model 2023 trendi göğüs altı dekolteli bikinisiyle göz kamaştırdı! Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kadını!

Bikini trendleri her sene değişim gösteriyor. Kadınlar modaya ve vücut proporsiyonuna uygun bikini modellerine bakıyor. 2023 yılı bikini trendleri arasında yer alan göğüs altı dekolteli bikinisi oldukça dikkat çekiyor. Model Valerie C, bu yılın trendi leopar desenli göğüs altı dekolteli bikinisini giyerek vücudunu sergiledi.

Kadin 17-04-23 10:34

Kuaför yüzü anında kaldıran ve gençleştiren kaş şeklini açıkladı! Yaşlanma karşıtı kaş trendi giderek yayılıyor

Yaşlanma karşıtı bakımlar denildiğinde ilk akla cilt ve saç bakımı gelse de kaşların yapısı da yaşı oldukça etkileyebiliyor. Son zamanlarda TikTok'ta giderek artan yüzü kaldıran kaş şekli trendi birçok ünlünün güzellik sırları arasında yer alıyor. Bir kuaför daha genç gözükmek isteyen kadınların uygulaması gereken kaş şeklini açıkladı.

Kadin 16-04-23 15:51

Hangi ayda ne ekilir, hangi tohumlar ekilir? İklim şartları ve mevsime göre ekilecek meyve ve sebzeler

Sebze ve meyveler, beslenme düzenimiz içinde önemli bir yere sahiptir. Doğru porsiyonlarla sebze ve meyve tüketmek sağlıklı bir vücut için çok önemlidir. Tükettiğimiz sebze ve meyvelerin mevsiminde yetiştirilmesi gerekir. Bu şekilde tükettiğimiz besinler vücudumuza gerekli vitamin ve mineralleri sağlayacaktır. Son dönemlerde ön plana çıkan kendi tarım faaliyetlerini gerçekleştirme trendi ile ay ay hangi sebze ve meyvelerin yetiştirileceği önem kazanmaktadır.

Haber 07-04-23 16:27

Galaksi tırnak trendi giderek yayılıyor! Parlak tırnaklara sahip olmanın yolunu adım adım gösterdi

Tırnak trendleri her sene değişim gösteriyor. 2022 yılında viral olan inci ışıltılı Hailey Bieber tırnaklarının ardından ışıltılı tırnaklar popülerliğini korumaya devam ediyor. Instagram sayfasında galaksi tırnak yapımını paylaşan bir hesap kısa süre içerisinde oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 28-03-23 19:20

Tanga dekolte trendine öyle bir katıldı ki... Bir gören bir daha baktı! Dekoltesine kimse anlam veremedi

Sosyal medyada büyük beden modellik yaparak beden pozitifliğine yönelik olumlu mesajlar veren Jess King, Instagram’da son dönemde popüler olan tanga trendi akımına kendi yorumunu getirdi. Sırtını tamamen açıkta bırakan dekolteli bir elbise giyen King, dekolte bölümünden tangasını çıkartarak dikkatleri üzerine çekti.

Trend 14-03-23 14:34

TikTok’ta tehlikeli trend hızla yayılıyor! “TikTok BORG trendi” nedeniyle Amerika’da birçok öğrenci hastanelik oldu

Sosyal medyada tehlikeli trendi denemek isteyen bir grup öğrenci hastanelik oldu. ABD'nin Boston şehrindeki Massachusetts Üniversitesi'nde (UMass) "TikTok BORG trendi" sebebiyle zehirlenen birçok öğrenci hastanede tedavi altına alındı.

Trend 07-03-23 10:51

TikTok trendi “BORG”, öğrencileri hastanelik etti... Olay yerine 28 ambulans geldi

ABD'de TikTok trendi “BORG” öğrencileri hastanelik etti. Massachusetts Üniversitesi'nde düzenlenen bir partide, sosyal medya platformu "TikTok"ta trend olan bir alkol karışımını tüketen öğrenciler, zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen 28 ambulans aşırı alkolden zehirlenen öğrencileri hastaneye sevk etti. Polisin ise reşit olmadan alkol tüketen 2 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Haber 06-03-23 13:03

Yüzünüzdeki istenmeyen tüyleri kökten bitiriyor! Doğal yöntemle istenmeyen tüylerden kurtulmak için...

İstenmeyen tüyleri almak kadınlar için oldukça yorucu olabiliyor. Yüzdeki tüyleri alma trendi giderek yayılıyor. Birçok kadın yüzündeki tüyleri ustura ve ağdayla alıyor. Ancak yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için kalıcı çözümler isteyenler epilasyon veya doğal çözümler arıyor. Evde uygulanan bir karışım tüylerden sonsuza dek kurtulmanızı sağlayabilir.

Kadin 26-02-23 14:02

Milyonlarca kişi denedi! Kaşar ve turşu trendinin püf noktaları

TikTok'ta ortaya çıkan yemek trendleri kısa süre içerisinde milyonlarca kişiye ulaşıyor. En son akım haline gelen kaşar ve turşu videoları dünyada birçok kişi tarafından denendi. Bu trendi deneyen sosyal medya kullanıcılar ortaya çıkan lezzet karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yemek 24-02-23 16:22

Şişme mont trendine ayak uydurmak isteyenlere kombin önerileri

Son dönemlerin trendi hâline gelen şişme montlar, farklı model ve renklerdeki birbirinden zarif alternatifleriyle kusursuz bir şıklık vadediyor. Kış kombinlerinizi bir adım öne çıkarmak ve daha cool bir tarz yakalamak için şişme montlarla kombinler hazırlamaya ne dersiniz? Birbirinden şık şişme montlara ve ilham alabileceğiniz kombin önerilerine göz atmak için daha fazla beklemeyin. İşte detaylar!

Kadin 27-01-23 13:04

En tehlikeli TikTok trendi! Daha güzel görünmek için kirpiklerini kesiyorlar

TikTok trendleri işimize yarasa da oldukça tehlikeli olabiliyorlar. Son zamanlarda giderek yayılan kirpik akımı korkunç etkileriyle göz korkutuyor. Kadınlar daha çarpıcı ve güzel bakışlara sahip olmak için kirpiklerini acımasızca kesiyor.

Kadin 16-01-23 11:38

Tehlikeli trend giderek yayılıyor! Mastürbasyon hakkında uyarı verildi

Her sene ilgi çekici trendler birçok kişinin hayatının riske girmesine sebep oluyor. Eğlenceli olarak görülen bu trendler sağlık için büyük risk oluşturabiliyor. Uzmanlar son zamanlarda giderek artan yılbaşı süsleriyle mastürbasyon yapma trendi hakkında uyarıyor. Bu süslerle yapılan mastürbasyon çok ciddi problemlere neden olabiliyor.

Haber 22-12-22 10:43

'Pantolonsuz' trendi giderek yayılıyor! Soğuk havayı umursamadan iç çamaşırlarıyla geziyorlar

Moda her sene farklı farklı değişimlere uğruyor. Ünlü modeller ve oyuncular ilginç trendlerin yayılmasında öncü oluyor. Son zamanlarda artış gösteren iç çamaşırıyla dışarı çıkmak trendi görenleri hayrete düşürse de birçok ünlü tarafından uygulanıyor. İşte dışarıda iç çamaşırını cesurca sergileyen ünlüler...

Kadin 15-12-22 11:35

TikTok’un yeni akımı hızla yayılıyor! Doğum hemşireleri trende katılınca sosyal medyadan tepki çekti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Atlanta bölgesindeki bir doğum hastanesinde çalışan dört hemşire sosyal medyanın yeni trendi “ick (iğrenilen şeyler)” akımına ayak uydurarak hastalarını ti’ye aldı. Hemşirelerin paylaşımının sosyal medyada tepki çekmesinden sonra görevlerinden uzaklaştırıldıkları belirtildi.

Trend 13-12-22 09:18

Son dakika: Altında 1999 yılı trendi! Fed ve Putin piyasaları karıştırdı: ‘2023’te en iyi performansı gösterecek emtia olması mümkün…'

Son dakika: Altın fiyatları güncel rakamlar ile son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ons altın ve gram altın fiyatları Fed’in faiz belirsizliği ve Putin’in ‘Nükleer savaş tehdidi büyüyor’ açıklamalarının etkileri görülürken tahminler de gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda iki ekonomist altın için 2023 yılı tahminlerini paylaştı. Peki altın düşecek mi, yükselecek mi? İşte 8 Aralık Perşembe anlık, canlı, güncel rakamlar ve altın tahmini…

Finans 08-12-22 12:15

Yeni trend mide bulandırdı! Hızla yaygınlaşıyor... Genç ve pürüzsüz bir cilt için regl kanını yüzüne sürüyor

Tiktok'ta başlayan regl kanını yüz maskesi olarak kullanma trendi hızla yayılmaya devam ediyor. Birçok kadının çok faydalı bulduğu ve sonuçlarına ilişkin detayları paylaştığı trend hala tartışma yaratmaya devam etse de, denemeyi tercih edenlerin sayısının giderek artmaya başladığı görülüyor.

Trend 03-12-22 11:35

Bunu da yaptılar: Kilo vermek ve daha iyi uyumak için yapılan TikTok trendi boğulmaya neden olabilir!

TikTok'ta trend haline gelen uygulamaların birçoğu faydalı ve eğlenceli olsa da bazıları akıllara durgunluk veriyor. Tehlikeli TikTok trendleri ölümcül sonuçlar doğurabiliyor. Doktorlar son zamanlarda kullanılan ağız bantları hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 02-12-22 14:15

Binlerce kişi bugün bayram ediyor! Ünlü seks diyeti trendi 'No Nut November' son buldu

1 Aralık itibariyle büyük ses getiren seks diyeti trendi No Nut November son buldu. Trende katılan birçok sosyal medya kullanıcısı, deneyimlerini paylaşmak ve bir aylık diyetin bitişini kutlamak üzere soluğu sosyal medyada aldı. Kimileri gördükleri faydalardan bahsederken, kimileri de sürecin zorluğundan yakındı.

Trend 01-12-22 14:28

Kaş teknisyeni paylaştı: Kadınların kaşını alırken fark etmeden en çok yaptığı hatalar

Kaş şekli tüm görünümü baştan aşağıya değiştirebiliyor. Her sene kaş trendi değişim gösteriyor. Önceki senelerde koyu ve iyice doldurulmuş kaşlar modayken son yıllarda birçok kadın kaş rengini açıyor. TikTok hesabı üzerinden paylaşım yapan bir kaş teknisyeni kadınların kaşlarında yaptıkları temel hataları açıkladı.

Kadin 30-11-22 17:23

Bu kışın trendi olacağı şimdiden belli olan makyaj ürünleri

Her sezon makyaj trendleri değişiklik gösterebiliyor. Bu kışın trendleri de belli olmaya başladı. Hem doğal hem keskin renkleri bir arada görebileceğiniz bir kış sezonu sizleri bekliyor. Kusursuz görünümlü tenler, taşlı göz makyajları, doğal bitişli dudaklar… Bu kışın trend makyaj ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz listemize göz atabilirsiniz.

Kadin 29-11-22 16:16

TikTok'un popüler trendi işe yarıyor mu?

TikTok paylaşılan trendler gündem olmaya devam ediyor. İç organ duşu olarak da bilinen “internal shower” kolay yapımıyla sosyal medyada viral oldu. Peki, internal shower nasıl yapılır?

Haber 26-11-22 15:34

Kullanıcıları çok heyecanlandıran bu yılın trendi olan TikTok ürünleri

TikTok, artık çoğu kullanıcının vazgeçilmez uygulamalarından biri hâline geldi. Bu artan talebin en büyük sebeplerinden biri de TikTok'ta önerilen bir sürü güzel ürün! Kirpiklerinizi ok gibi ayıran maskara, müzik keyfinizi arttıran bluetooth kulaklık, saçlarınız için birbirinden kullanışlı saç şekillendiriciler ve daha pek çok trend ürünü burada kullanıcı deneyimleri ile değerlendirmek mümkün. Sizin için TikTok'ta çok sevilen ürünlerden bir seçki yaptık. İşte detaylar!

Haber 24-11-22 17:25

Tiktok’un çılgın trendi! Botoksu unutun... “Genç kalmak için her gece yüzümü bantlıyorum”

Kanada’da yaşayan 25 yaşındaki Valerie isimli bir kadın genç kalmanın sırrını yüzünü bantlamak olarak gösterdi. Yapışkan bant parçalarıyla makyaksız yüzünü uyumadan önce bantladığını dile getiren Valerie yaşlanmaya meydan okuduğunu söyledi. Valerie’nin paylaşımı kısa sürede 2.4 milyon izlenmeye ve 266 bin beğeniye ulaştı.

Trend 14-11-22 14:07

Akşener 'Aman Sayın Erdoğan duymasın' diyerek açıkladı: Çok kızar, çok öfkelenir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İktidarın bahaneler furyasında saymazsak trendi var. Son yılları saymazsak enflasyon yüzde 8,9'muş. Son yıllarda ne oldu, sistem değişti. Başımıza bela olarak Partili Cumhurbaşkanlığı geldi. Ucube sistemli yılları şimdiden saymamaya başladılar. Aman Sayın Erdoğan duymasın, çok kızar, çok öfkelenir benden söylemesi" dedi.

Haber 09-11-22 11:24

Uzmanlar uyarıyor! Bu seks trendi kötü sonuçlara yol açabilir

Cinsellik her ne kadar konuşulmayan konular arasında bulunsa da birçok kişi için oldukça önem taşıyor. İnsanların çoğu cinselliği en temel ihtiyaçlar arasında görüyor. Seks hakkında çeşitli uygulamalar, trendler bulunuyor. Son zamanlarda Dünya'da yeni trend olan 'No Nut November' diye adlandırılan akım sağlığı riske atabilir. Uzmanlar No Nut November'ın risklerini paylaştı.

Haber 06-11-22 15:18

Bir ay boyunca sex yapmayacaklar! Dünya No Nut November trendini konuşuyor

Dünya çapında ses getiren ve bazı aylara atfedilmiş küresel trendler var. Örneğin geçtiğimiz ay 'Stoptober' trendi gündemdeydi. İnsanların bir ay boyunca sigara ve alkolden uzak durduğu bu meydan okumanın ardından şimdi binlerce insan 'No Nut November' için kolları sıvadı. Bugünden itibaren dünyanın her yerinden binlerce insan 'No Nut November' 2022 meydan okumasına katılıyor. Peki nedir bu 'No Nut November'?

Trend 01-11-22 14:59